Ερωτικη Αστρολογια: Μπορεις να περιμενεις στον ερωτα και με ποιους ευνοουνται οι σχεσεις τον Νοεμβριο;

Έχεις υπομονή στον έρωτα; Με ποιους ευνοείται ο έρωτας για τον Νοέμβριο και ποιους να αποφύγεις;

Υπάρχουν άνθρωποι που αν ανοιχτείς μαζί τους με την πρώτη, θα χάσεις το παιχνίδι και θα σου μείνει μόνο η μια βραδιά. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να μπεις στο δύσκολο παιχνίδι της αναμονής;

Δεν υπάρχει ισοτιμία στον έρωτα. Πάντα κάποιος από τους δυο δοκιμάζεται και συνήθως είναι αυτός που τα δίνει όλα. Οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο γιατί επενδύουν συναισθηματικά, κάτι που οι άντρες μάλλον αποφεύγουν. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ο πιο ερωτευμένος βιώνει πιο επίπονα τον έρωτα.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθύς) δοκιμάζονται περισσότερο γιατί είναι ανασφαλείς και ευαίσθητοι. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός-Λέοντας-Τοξότης) είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος-Ζυγός-Υδροχόος) φέρνουν τα πράγματα στα μέτρα τους με τους κατάλληλους ελιγμούς. Τα ζώδια της γης (Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως) τα αντιμετωπίζουν όλα βάσει της λογικής τους.
Ποια ζώδια όμως αντέχουν την ερωτική αναμονή;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν αντέχει την αναμονή. Είναι παρορμητικός, αυθόρμητος, ασυγκράτητος. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην περιμένει. Είναι συνεπής αλλά όχι διακριτικός. Παραβιάζει κάθε κώδικα προκειμένου να βρει τι κρύβεται πίσω από την αναμονή. Δεν αντέχει, το πάθος και η ορμή τον συνεπαίρνουν.

Κριέ, αυτό το μήνα, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με έναν Ιχθύ. Μακριά από Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αντέχει την αναμονή και συχνά την υποβάλλει και ο ίδιος. Είναι δυνατός παίχτης, μπορεί να κάνει τον άλλο να φλέγεται από επιθυμία. Δύσκολα κάνει κινήσεις, θα πρέπει να νιώσει ασφαλής. Ακόμα και αν καίγεται από πόθο, το πείσμα και ο εγωισμός του θα του δώσουν τη δύναμη να αντισταθεί. Είναι ψύχραιμος, λογικός, ρεαλιστής αλλά και ξεροκέφαλος. Αν, ειδικότερα κατά το παρελθόν, έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες και έχει πάρει τα μαθήματά του, θα προχωράει τόσο αργά στη σχέση, που θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή.

Ταύρε, αυτό το μήνα, θα απογειωθείς ερωτικά με έναν Δίδυμο, θα ανανεωθείς με έναν Τοξότη, θα έρθεις πιο κοντά με έναν Ιχθύ. Μακριά από Παρθένους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Υδροχόους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος δεν αντέχει λεπτό την αναμονή. Θα κινηθεί όταν βλέπει πως τα πράγματα είναι οριακά. Βέβαια, ο ίδιος, μπορεί να στήσει τους άλλους ώρες ατελείωτες. Δεν θα προλάβει κανείς να διαμαρτυρηθεί καθότι θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία. Γνωρίζει καλά την τέχνη του έρωτα, είναι πανέξυπνος. Τουμπάρει τις καταστάσεις όπως τον βολεύουν.

Δίδυμε, αυτό το μήνα, θα τα ξαναβρείς με έναν Παρθένο και θα τα πας καλύτερα με έναν Υδροχόο μέσω του διαλόγου. Μακριά από Ζυγούς και Σκορπιούς.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν αντέχει την αναμονή, δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Αρχίζει να γκρινιάζει, το συζητάει ενώ μπορεί και να πάθει μίνι κατάθλιψη. Φοβάται τη χασούρα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, κλείνεται στο καβούκι του και ορκίζεται στον εαυτό του πως δεν θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Είναι ερωτικός και παρορμητικός. Ασχολείται με τις εσωτερικές του ανάγκες και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα.

Καρκίνε, αυτό το μήνα, θα ηρεμήσεις στην αγκαλιά του Ταύρου, θα κάνεις σχέδια με έναν άλλο Καρκίνο, θα νιώσεις σταθερότητα με έναν Σκορπιό και θα πάρεις βοήθεια από έναν Αιγόκερω. Μακριά από Κριούς, Διδύμους και Τοξότες.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων δεν θα περιμένει δεύτερη φορά γιατί χάνει την εμπιστοσύνη του. Ξέρει να βάζει όρους. Μπορεί η αναμονή να κάνει πιο έντονη την επιθυμία του, η περηφάνια του όμως δεν του επιτρέπει τάσεις μαζοχισμού.Θέλει ξεκάθαρα πράγματα και υπεύθυνους ανθρώπους στο πλευρό του.Επενδύει στη σχέση του και αν καταλάβει πως έχει να κάνει με αναξιόπιστους ή χειριστικούς ανθρώπους έχει φύγει. Ξέρει να ταπεινώνει αλλά και να ευχαριστεί.

Λέων, αυτό το μήνα, θα σου φανεί χρήσιμος οΤαύρος, θα σου σταθεί στα δύσκολα ένας άλλος Λέων, θα σου προσφέρει πολλά ένας Σκορπιός, θα νιώσεις ξεχωριστά με έναν Αιγόκερω και θα έχεις έντονη επιθυμία για έναν Ιχθύ. Μακριά από Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς,Τοξότες και Υδροχόους.

προβλεψεις ζώδια 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι για γερά νεύρα. Δεν προγραμματίζεται στον έρωτα, έχει ήδη τόσα άλλα προγράμματα.Μπορεί να σε βάλει σε τεράστια αναμονή αν έχεις συγκρουστεί μαζί του.Ξέρει να παίζει ή μάλλον, να το παίζει ψύχραιμος και αδιάφορος. Και οίδιος όμως αντέχει την αναμονή. Βρίσκει πράγματα να κάνει για να μην φανεί το θύμα ή ο συναισθηματικά ευάλωτος. Είναι έμπειρος στον έρωτα καιτα δίνει όλα όταν δένεται ψυχικά.

Παρθένε, αυτό το μήνα, κάνε ένα βήμα παραπάνω με έναν Ταύρο, κάλυψε τις ανάγκες σου με έναν Καρκίνο και κάνε νέα σχέδια με έναν Ιχθύ. Μακριά από Διδύμους και Παρθένους.

ΖΥΓΟΣ
ΟΖυγός αντέχει την αναμονή και μπορεί να σε υποβάλλει σ’αυτή. Είναιχειριστικός, ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Αν δεν αισθανθείασφαλής, παίζει σε πολλά ταμπλό. Αν μπει σε αναμονή, θα κάνει τα πάνταγια να πάρει αυτά που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τεχνική που έχειακούσει ή έχει δει σε ταινίες για να κάνει τον άλλο δικό του.

Ζυγέ,αυτό το μήνα, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σου ο Δίδυμος, θα ζήσεις έναlove story με έναν Καρκίνο, θα διαχειριστείς καλύτερα συναισθηματικά έναΛέων, θα περάσεις καλά με έναν Τοξότη και θα ξέρεις να ηρεμήσεις ένανΥδροχόο. Μακριά από Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΟΣκορπιός δεν αντέχει την αναμονή. Περιμένει όμως από τον άλλο να κάνεικινήσεις για να μην ρίξει τον εγωισμό του, μέχρι να πάρει ανάποδες. Δενμπορεί να περιμένει ούτε λεπτό, όμως η αναμονή ανεβάζει την αδρεναλίνητου στα ύψη. Ξέρει να φέρνει τον άλλο στα νερά του και να περνάει τοδικό του. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας το κατά πόσο ο άλλος θα αντέξει αλλάσίγουρα η ηδονή που προσφέρει δεν έχει όρια.

Σκορπιέ, αυτό το μήνα,δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου σε έναν Δίδυμο, δέξου την πρόκληση απόέναν Καρκίνο, τα συναισθήματα από έναν Παρθένο, προχώρα ένα βήμαπαρακάτω με τον Αιγόκερω και κάνε διάλογο με έναν Υδροχόο. Μακριά απόΤαύρους και Σκορπιούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν θέλει ούτε ναπεριμένει ούτε να τον περιμένουν. Μπορεί κάτι να του συμβαίνει αλλά δεντο κάνει σκόπιμα. Αν ο ίδιος μπει σε αναμονή, θα βρει κάτι να κάνει γιανα μην χαλάσει τη διάθεσή του. Αν κάποιος τον χειριστεί, θα λειτουργήσειαυθόρμητα, θα κάνει ότι θέλει και όποτε το θέλει. Δεν έχει τεχνικές,είναι πάντα ένα μικρό παιδί, ενθουσιώδες, φλογερό, εύπλαστο και πάντααξιολάτρευτο.

Τοξότη, αυτό το μήνα, ανοίξου περισσότερο με έναν Κριό,δες στενά τις προοπτικές με έναν Δίδυμο, πέρνα καλά με έναν Λέων, μείνεστο πλευρό ενός Ζυγού και κάνε αποφασιστικές κινήσεις με έναν Αιγόκερω.Μακριά από Καρκίνους, Παρθένους, Υδροχόους και Ιχθύς.

ζωδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΑιγόκερως θέλει ξεκάθαρα πράγματα από την αρχή, είναι υπεύθυνος.Αντιδρά άσχημα με ανθρώπους που δεν φέρονται ώριμα. Δεν μπορεί ναπεριμένει, ξενερώνει και αποστασιοποιείται. Βάζει τα πράγματα άμεσα στηθέση τους. Είναι λογικός, βάζει όρια για να προστατεύεται αλλά και γιανα προστατεύει τους άλλους.

Αιγόκερε, αυτό το μήνα, νιώθεις έντονηχημεία με έναν Δίδυμο, βάζεις όρια με έναν Καρκίνο, έχεις προοπτικές μεέναν Παρθένο, έρχεσαι πιο κοντά με έναν Σκορπιό, επιλέγειςσυνειδητοποιημένα έναν Υδροχόο και κάνεις σχέδια με μέτρο με έναν Ιχθύ.Μακριά από Ταύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος, πρώτα απ’ όλα,αναζητά τα αίτια της αναμονής. Ξέρει να περιμένει χωρίς να κάνεικινήσεις ή να ζητά εξηγήσεις. Είναι σκεπτόμενος και εγωιστής, δενεκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και δεν θεωρείται δεδομένος. Μπορείνα έρχεται κοντά στον άλλο αλλά και ο ίδιος μπορεί, χωρίς λόγο, ναεξαφανιστεί, πνέει όπου του αρέσει. Ξέρει τι θέλει για να νιώσειικανοποιημένος και προσφέρει πολλά όταν είναι ερωτευμένος.

Υδροχόε,αυτό το μήνα, ζήσε όμορφες στιγμές με έναν Κριό, νιώσε το συναίσθημα μεέναν Δίδυμο, στηρίξου σε έναν Ζυγό και μείνε ειλικρινής με ένα Τοξότη.Μακριά από Καρκίνους, Παρθένους και Σκορπιούς.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς δεν αντέχει την αναμονή, ειδικά αν έχει δώσει πολλά και έχει συναισθήματα. Φοβάται την απώλεια, μελαγχολεί, όμως επιμένει και ότανεπιβεβαιωθεί περνά στην αντεπίθεση. Θα ικανοποιηθεί όταν και ο άλλοςπεράσει τα ίδια μαρτύρια με αυτόν. Γενικά, δεν μοιράζεται εύκολα τιςπροσωπικές του στιγμές.

Ιχθύ, αυτό το μήνα, πέρνα ευχάριστες στιγμέςμε έναν Ταύρο, μίλα ξεκάθαρα με έναν Καρκίνο, μείνε στο πλευρό ενόςΣκορπιού και μαθε πράγματα από έναν Αιγόκερω. Μακριά από Κριούς,Διδύμους, Λέοντες και Υδροχόους.

προβλεψεις 2015

Ζωδια και σεξουαλικο παθος: Με ποια ζωδια ταιριαζεις σεξουαλικα;

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ! Ζωδια και σεξουαλικο παθος: Με ποια ζωδια ταιριαζεις σεξουαλικα; Ήρθε η κρίσιμη ώρα! Τι συμπεράσματα βγάζεις για το παρελθόν και ποιες κινήσεις θα μεθοδεύσεις για το μέλλον; 

Το πάθος είναι μια έντονη επιθυμία, ένα έντονο συναίσθημα, μια φωτιά στα μάτια, στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή. Το αισθάνεσαι μέσα σου, σε οδηγεί και κρατά τη σχέση σου ζωντανή. Είναι μια κατάσταση ευφορίας που εύχεσαι να κρατήσει για πάντα. Είναι ένας τρόπος να ζεις την κάθε στιγμή στο maximum.
Πως ζουν τα ζώδια το ερωτικό πάθος;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός ξέρει να διατηρεί την σεξουαλική επιθυμία. Οδηγείται από τη φυσική του ορμή, όμως δεν είναι και τόσο εφευρετικός στη σεξουαλική πράξη. Αναζητά τη σύντροφο που θα του δώσει την υπέρτατη ικανοποίηση. Ζει έντονα αλλά δεν έχει υπομονή. Ρισκάρει και τα δίνει όλα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να κυριαρχεί και είναι επιθετικός. Είναι πρωταθλητής στις επιδόσεις του, υστερεί στην κορύφωση και τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :
ΚΡΙΟΣ με Κριό: σχέση πάθους με κίνδυνο να ξεθυμάνει γρήγορα, με Ταύρο: καλό σεξ, με Δίδυμο: εποικοδομητικές συζητήσεις, με Καρκίνο: παθιασμένο σεξ αλλά δεν έχει διάρκεια η σχέση, με Λέων: ποιος θα έχει το πάνω χέρι;, με Παρθένο: ξενέρωτες καταστάσεις, με Ζυγό:αν συμβιβαστούν…., με Σκορπιό: απόλαυση στο έπακρο, με Τοξότη: πάθος και ενθουσιασμός, με Αιγόκερω: παθιασμένη σχέση, με Υδροχόο: πνευματική ένωση και σεξ, με Ιχθύ: ισχυρή καλπάζουσα φαντασία στο σεξ.

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις, πόσο περισσότερο αν έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο. Το πάθος του αυξάνεται αργά και σταθερά ειδικότερα αν υπάρχουν συναισθήματα. Είναι αισθησιακός, ζηλιάρης και κτητικός. Δεν βιάζεται, τα χάδια τον διεγείρουν. Αφήνει το χρόνο να περάσει μέχρι να νιώσει ασφαλής. Δεν του αρέσουν οι πιέσεις και οι εξαντλητικοί ρυθμοί. Αφήνεται και απολαμβάνει. Λατρεύει το φλερτ και τα τολμηρά εσώρουχα.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :
ΤΑΥΡΟΣ με Ταύρο: μια ευτυχισμένη ερωτική ζωή, με Δίδυμο: δύσκολη κατάσταση, με Καρκίνο: ερωτική απόλαυση, με Λέων: διαφωνία χαρακτήρων, με Παρθένο: άκρως αισθησιακή σχέση, με Ζυγό: μπορεί να βαρεθούν, με Σκορπιό: θαυμάσιο κρεβάτι, με Τοξότη: άστο καλύτερα, με Αιγόκερω: απολαυστική σχέση και φλογερό σεξ, με Υδροχόο: διαφορετικότητα στο σεξ, με Ιχθύ: μιζέρια και απρόβλεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος θέλει να ικανοποιεί την περιέργειά του αλλά και το ταίρι του. Δεν πιέζει καταστάσεις. Το πάθος του είναι περισσότερο εγκεφαλικό, διεγείρεται πνευματικά. Είναι ανεξάρτητος, ευφυής και διασκεδαστικός. Έχει διαθέσεις πειραματισμού και ερωτικές φαντασιώσεις. Αγαπά το παιχνίδι, το χιούμορ και τα προκαταρκτικά. Γι’ αυτόν, πάθος σημαίνει διασκέδαση και ζωή. Αγαπά το απαγορευμένο και τις νέες στάσεις. Οι αντιστάσεις τον διεγείρουν.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :
ΔΙΔΥΜΟΣ με Δίδυμο: μεγάλη φαντασία στο σεξ, με Καρκίνο: χρειάζονται υποχωρήσεις, με Λέων: ξενέρωμα, με Παρθένο: δεν υπάρχει σταθερότητα, με Ζυγό: πληκτικό σεξ αλλά πνευματική επαφή, με Σκορπιό: καλό one night stand, με Τοξότη: καλό σεξ, με Αιγόκερω: αποκλείεται…., με Υδροχόο: καταπληκτικό σεξ, με Ιχθύ: δύσκολος ερωτικός συνδυασμός.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθησιακός, διαθέτει πάθος και αγάπη αν και είναι κάπως ντροπαλός. Πρέπει να ξέρεις να τον διαβάζεις. Γι’ αυτόν, το σεξουαλικό πάθος είναι ένας συναισθηματικός δεσμός και όχι μια σωματική ευχαρίστηση. Είναι προστατευτικός και δεν συγχωρεί την απιστία. Θέλει στοργή και πολλές αγκαλιές. Ονειροπολεί και πλάθει ιστορίες με την φαντασία του. Αναζητά εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να εκφράσει τον καυτό αισθησιασμό του. Η τρυφερότητα τον οδηγεί στην κορύφωση. Το σεξ είναι γεμάτο καπρίτσια αλλά πάντα φροντίζει να ικανοποιεί το ταίρι του.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :

ΚΑΡΚΙΝΟΣ με Καρκίνο: φοβερό πάθος και πίστη, με Λέων: πάθος και φαντασία, με Παρθένο: η τέλεια ερωτική σχέση, με Ζυγό: είναι θέμα διπλωματίας, με Σκορπιό: αισθησιακό σεξ και αμοιβαία αγάπη, με Τοξότη: πάντα κάτι θα λείπει, με Αιγόκερω: ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, με Υδροχόο: ψυχρότητα, με Ιχθύ: ευαισθησία και τρυφερότητα. 

 

Ζωδια και σεξουαλικο παθος

 

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ενθουσιώδης και διαθέτει ακόρεστο σεξουαλικό πάθος. Είναι εγωκεντρικός, δεν φαντάζεται καν ότι μπορεί να απορριφθεί. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει να κυριαρχεί στο κρεβάτι. Είναι τρυφερός, πιστός αλλά και απαιτητικός. Είναι επιδειξίας και αναζητά επαίνους για τις επιδόσεις του. Σπάει ρεκόρ και εξαντλεί το ταίρι του. Αγαπά την ποιότητα αλλά και την ποσότητα. Ξέρει να ταξιδεύει σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια.

Σεξουαλικά ταιριάσματα :
ΛΕΩΝ με Λέων: δυνατό και φλογερό σεξ αλλά δύσκολη συμβίωση, με Παρθένο: χλιαρό σεξ, με Ζυγό: έλλειψη λεπτότητας και διακριτικότητας, με Σκορπιό: τέλειο σεξ, με Τοξότη: φλογερή σχέση, με Αιγόκερω: διαφωνίες, με Υδροχόο: έντονη έλξη αλλά και ψυχρότητα, με Ιχθύ: όμορφες στιγμές αλλά όχι μονιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος παθιάζεται με την λεπτομέρεια, την τάξη και την καθαριότητα. Θέλει απλά πράγματα κατόπιν σκέψης. Δείχνει ψύχραιμος αλλά μέσα του έχει θαμμένα μεγάλα πάθη. Είναι επιλεκτικός με το ταίρι του. Το σεξ είναι πολύπλοκο χωρίς εκπλήξεις. Έχει πάντα τον έλεγχο του εαυτού του και δεν παθιάζεται εύκολα. Προσπαθεί να τιθασεύσει τα συναισθήματά του και δεν απολαμβάνει τον αισθησιασμό. Αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη του, τότε μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του πάθους. Η σεξουαλική του ζωή ολοκληρώνεται μέσα από σταθερές σχέσεις, επινοεί απίστευτα τεχνάσματα.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:
ΠΑΡΘΕΝΟΣ με Παρθένο: αδράνεια και ατονία, με Ζυγό: υπομονή και συμβιβασμοί, με Σκορπιό: υπάρχουν ταμπού, με Τοξότη: πίστη με απιστία κολλάνε;, με Αιγόκερω: αξέχαστες απολαυστικές στιγμές, με Υδροχόο: σεξ με φαντασία, με Ιχθύ: ψυχρό σεξ.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αγαπά το ρομαντισμό αλλά παρασύρεται από πάθη. Είναι αισθησιακός και προσφέρει ποιότητα στο σεξ. Είναι γενναιόδωρος και ξέρει να ευχαριστεί το ταίρι του. Αναζητά τρυφερές και παθιασμένες φαντασιώσεις. Ζητά ισορροπία, η αγάπη είναι απαραίτητη στο σεξ. Κάποιες φορές, βάζει στην άκρη τον εαυτό του, θέλει να αγαπιέται και να είναι επιθυμητός. Ξέρει να δημιουργεί ατμόσφαιρα με διεγερτικές προεκτάσεις. Έχει λεπτούς τρόπους, γοητεύει, κατακτά. Προσαρμόζεται εύκολα και δεν έχει αναστολές. Δεν του αρέσουν τα χυδαία. Ξεκινάει με προκαταρκτικά χάδια που οδηγούν στην κορύφωση.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:

ΖΥΓΟΣ με Ζυγό: καλοζωία και απόλαυση, με Σκορπιό: αισθησιακό σεξ και καλή συμβίωση, με Τοξότη: καλό σεξ αλλά και απιστία, με Αιγόκερω: ελάχιστο πάθος, με Υδροχόο: ξεχωριστό σεξ και καλός γάμος, με Ιχθύ: δεν κρατάει η σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός έχει ανάγκη το πάθος, τη συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Έχει ισχυρή σεξουαλική ορμή και ξέρει να αιχμαλωτίζει, διαθέτει ηφαιστειακή και ακόρεστη όρεξη. Μαγνητίζει και ελέγχει. Τα συναισθήματά του είναι θυελλώδη και άγρια. Αγαπά τις εκπλήξεις, το μυστήριο, το θολό, το σιωπηλό. Οι μέθοδοί του είναι ασυνήθιστοι. Είναι εφευρετικός και γνωρίζει άριστα τις τεχνικές που οδηγούν στην κορύφωση. Έχει μια διάχυτη επιθετικότητα, σπάνια είναι τρυφερός. Δεν υπάρχουν γι’ αυτόν ταμπού και απαγορεύσεις. Όπου και αν τον αγγίξεις, ανάβει.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ με Σκορπιό: φλογερό και ανεπανάληπτο σεξ, με Τοξότη: διαφορετικές οι ανάγκες, με Αιγόκερω: φοβερό σεξ, με Υδροχόο: αποτυχία, με Ιχθύ: συναισθηματικό σεξ.

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης κάνει απρόβλεπτες παθιασμένες ενέργειες. Είναι ενθουσιώδης και βάζει στόχους. Αναζητά την περιπέτεια, την ποικιλία, την ανανέωση, την εξερεύνηση. Το πάθος είναι γι΄αυτόν ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσει. Είναι δημιουργικός στο κρεβάτι, φλογερός και διασκεδαστικός. Θέλει την ελευθερία του, να κάνει σεξ οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να δεσμεύεται συναισθηματικά. Σεξ και πάθος είναι γι΄αυτόν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Δεν κάνει δύσκολη τη ζωή του. Ο έρωτας είναι χαρά και καλή διάθεση. Διαθέτει τόλμη, φαντασία και αισθησιασμό.Σεξουαλικά ταιριάσματα:
ΤΟΞΟΤΗΣ με Τοξότη: περνάνε τέλεια μαζί, με Αιγόκερω: εκνευρισμός, με Υδροχόο: υπέροχο σεξ και σεβασμός, με Ιχθύ: διαφορετικές απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως έχει έντονα σεξουαλικά πάθη αλλά ξέρει να τα συγκρατεί. Δεν θα κινηθεί αν δεν νιώσει ερωτευμένος, φοβάται και δείχνει απόμακρος. Είναι συγκρατημένος μέχρι να σιγουρευτεί ότι υπάρχει ανταπόκριση. Θέλει να νιώθει οικειότητα και αφοσίωση. Το σεξ είναι δέσμευση γι’ αυτόν, κάνει σχέδια, βάζει στόχους. Η φαινομενική του ψυχρότητα δεν σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος, κάτω από τον πάγο υπάρχει φωτιά. Κάνει τα πάντα με το κατάλληλο άτομο, απλά ξέρει να κυριαρχεί στα συναισθήματά του. Ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα, πειραματίζεται και κάνει σεξ σε περίεργα μέρη. Απολαμβάνει με όλες τις αισθήσεις του και παίρνει πρωτοβουλίες.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ με Αιγόκερω: ιδανική σχέση και καταπληκτική χημεία, με Υδροχόο: καλή σχέση με προοπτικές, με Ιχθύ: καλό σεξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το πάθος του Υδροχόου εξαρτάται από τις διαθέσεις του. Όταν είναι καλά, προσφέρει χαρά και σεξουαλική ικανοποίηση. Όταν δεν είναι καλά, είναι απρόσωπος, ανέκφραστος και απρόβλεπτος. Θέλει να ξέρει πάντα τι συμβαίνει στο μυαλό του άλλου. Ζει το πάθος καλύτερα όταν υπάρχει έντονο συναίσθημα. Πειραματίζεται στον έρωτα, οι εκρήξεις τον διεγείρουν. Θέλει να αποκτά εμπειρίες, αναζητά την εγκεφαλική επαφή. Σεξ γι’ αυτόν είναι η διερεύνηση του μυαλού. Δεν έχει ταμπού, δεν του αρέσουν τα στερεότυπα, δέχεται τις καινοτομίες, τίποτα δεν τον σοκάρει. Ψάχνει δρόμους που οδηγούν στην απόλαυση. Ξέρει να ταξιδεύει και στα πιο απαγορευμένα μονοπάτια της ηδονής.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:
ΥΔΡΟΧΟΟΣ με Υδροχόο: απελευθερωτικό σεξ, φαντασία και πάθος, με Ιχθύ: δύσκολος συνδυασμός.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς παθιάζεται με το συναίσθημα, το πάθος του είναι περίεργο και αινιγματικό. Το παίζει αδιάφορος όταν φοβάται ή δεν θέλει να δεθεί συναισθηματικά. Αγαπά τα παιχνίδια και ξέρει να ελέγχει την ερωτική επιθυμία του για να φθάσει στην κορύφωση της ηδονής. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Είναι αισθησιακός, αναζητά την πνευματική ένωση και το απόλυτο δέσιμο. Έχει φαντασιώσεις, είναι ευαίσθητος και δεν του αρέσει να τον κυνηγάνε. Δίνει περισσότερα από όσα παίρνει, ευχαριστιέται με την απόλαυση που προσφέρει. Φοβάται τον χωρισμό και ο ίδιος δεν θέλει να προκαλεί πόνο. Κολυμπάει σε βαθύ συναίσθημα, είναι τρυφερός και θέλει να τον προσέχουν. Αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, το φλερτ, τα χάδια. Στο κρεβάτι, παίζει πολλούς ρόλους.

Σεξουαλικά ταιριάσματα:

ΙΧΘΥΣ με Ιχθύ: αξέχαστο σεξ, παραμυθένιος έρωτας.

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

Zωδια Νοεμβριος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι φέρνει ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

EΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με την ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, εκφράζοντας με ειλικρίνεια ό,τι σε ενοχλεί ή ό,τι δεν σε καλύπτει πλέον. Αν δεν το κάνεις τώρα, πιθανόν να οδηγηθείτε σε αναπόφευκτη ρήξη με τον σύντροφο, αναλώμενοι σε παιχνίδια εξουσίας. Το β′ 15ήμερο, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ανάλαφρα και αισιόδοξα. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να γνωρίσεις νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλος ο μήνας προμηνύει έντονη κινητικότητα, καθώς ευνοεί τις επαφές για επαγγελματικά θέματα. Οι υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας δεν θα σου επιτρέψουν να πλήξεις, γι′ αυτό χρειάζεται υπομονή και οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις. Απόφυγε έριδες με συνεργάτες και κινήσου κάνοντας λεπτούς χειρισμούς. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω σε καθιστά επιρρεπή σε έξοδα. Μετά τις 16 είναι πιθανή η βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μικροατυχήματα και μην αμελείς έναν γυναικολογικό έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη και Κρόνος δημιουργούν τις καλύτερες προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή. Αρκεί να αφεθείς στο ερωτικό κάλεσμα που σου εκπέμπει το Σύμπαν και να μη διστάζεις να εκφράζεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, καθώς θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα πέσουν θύματα της γοητείας σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία αποκαθιστά τις ματαιώσεις που συνέβησαν τον προηγούμενο μήνα. Έτσι, ο Νοέμβριος σε γεμίζει με τον απαιτούμενο δυναμισμό για να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και η Νέα Σελήνη στις 22 σου δίνει τις ευκαιρίες για να προωθήσεις τους στόχους σου και ευνοεί τα μελλοντικά σου σχέδια. Μετά τις 23 τα οικονομικά σου βελτιώνονται – φρόντισε το ίδιο διάστημα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε πιο επίμονα να διατηρήσεις την καλή σου φόρμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Έντονος θα είναι ο Νοέμβριος, καθώς Ερμής και Αφροδίτη καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες να σε ωθήσουν σε βίαιες αλλαγές του ερωτικού σκηνικού. Η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα νιώθεις καταλυτική την ανάγκη να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 φέρνει μια νέα γνωριμία που έχει προοπτικές εξέλιξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές το α’ δεκαήμερο του μήνα θα λειτουργήσουν ευνοϊκά διαλύοντας τις ανασφάλειές σου και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 22 πιθανόν να φέρει μια δελεαστική πρόταση για νέα συνεργασία. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω θα λειτουργήσει πιεστικά για τα οικονομικά σου και σε συνδυασμό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές.

ΥΓΕΙΑ:
Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες το α’ 10ήμερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Άρης και Πλούτωνας στον Αιγόκερω δρομολογούν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί θα σε επηρεάζει για αρκετά χρόνια μετά. Οι εντάσεις με τον σύντροφο δεν θα λείψουν και πιθανόν να οδηγηθεί η σχέση σας σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια συγκλονιστική γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και ο Νοέμβριος δεν θα είναι ένας ήρεμος μήνας, ωστόσο θα είναι αρκετά τυχερός, καθώς θα διασφαλίσει τα επαγγελματικά σου δεδομένα. Το β′ 15ήμερο απόφυγε να κλείσεις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου μετά τις 16, αλλά και στους όρους των συμφωνιών ή συμβολαίων που θα υπογράψεις.

ΥΓΕΙΑ: Κατάλληλος μήνας για αλλαγές στην εξωτερική σου εικόνα.

 Zωδια Νοεμβριος 2014

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας ιδιαίτερα αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις. Αν έχεις σχέση, η παραμονή του Άρη στον Αιγόκερω θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Αν θέλεις να κρατήσεις αυτή τη σχέση πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εργασιακός οργασμός θα χαρακτηρίσει τον Νοέμβριο, καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμίας σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που θα φορτίσουν αρνητικά την ατμόσφαιρα. Το β′ 15ήμερο τακτοποίησε εκκρεμότητες, ενώ το ίδιο διάστημα εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέχρι τις 25 για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Δείξε τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου και μην αμελείς την εμφάνισή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο νέος μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς υπόσχεται φλογερούς έρωτες με παράφορο πάθος. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι προσεκτική για να μην πάρεις αποφάσεις που πιθανόν να μην φέρουν την έκβαση που επιθυμείς αργότερα. Το γ΄ δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα λειτουργήσει πιο θετικά για τις σχέσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά τις αναβολές και τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη διεκπεραίωση των σχεδίων σου, είσαι από τις τυχερές, καθώς το β′ 15ήμερο υπόσχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου. Οι πρωτοβουλίες σου θα σε οδηγήσουν στο κλείσιμο κερδοφόρων συμφωνιών. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Νέας Σελήνης για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις που θα προκληθούν εξαιτίας του αυξημένου άγχους.

ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μήνας μεγάλων αλλαγών, αφού πλέον είσαι έτοιμη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της συναισθηματικής και της οικογενειακής σου ζωής. Η τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας του Άρη στον Αιγόκερω πιθανόν να οδηγήσει τη σχέση σου με τον σύντροφο σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς να επενδύσεις άμεσα σε μία νέα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος ξεκινά με πολλές εναλλαγές στο εργασιακό σκηνικό. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου τη δυναμική προκειμένου να ανταποκριθείς αποτελεσματικά στις επαγγελματικές προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά σου, επίσης, θα είναι πιεστικά, καθώς αυξημένα έξοδα θα προκύψουν αιφνιδιαστικά, αλλά η παρουσία του Δία στον Λέοντα θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας βοηθώντας σε να ανταπεξέλθεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε λοιμώξεις του αναπνευστικού, αλλά και σε μικροατυχήματα στις μετακινήσεις.

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕΞ 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές επιρροές για να ξεκαθαρίσεις το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή. Συνταγές ή τακτικές του παρελθόντος καλό θα ήταν να εγκαταλειφθούν, διότι στο όνομα της συναισθηματικής σου ασφάλειας κατέπνιξες τις επιθυμίες σου. Τώρα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αποφασίσεις συνειδητά ποιους θέλεις και ποιους όχι στη ζωή σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Σκέψεις και συναισθήματα περνούν από κρίση λόγω του τετραγώνου Αφροδίτη-Δία στις 10/11.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος σε ευνοεί να ξεπεράσεις εμπόδια, να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να διεκδικήσεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στον εργασιακό χώρο. Από την άλλη, θα έρθεις αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις των προϊσταμένων ή των συνεργατών σου και χρειάζεται να είσαι αρκετά ευέλικτη για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το α’ 15ήμερο ευνοεί αρκετά τα οικονομικά σου, καθώς παρουσιάζονται προοπτικές για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να διευθετήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρείς λύση σε ένα χρόνιο θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Νοέμβριος προσφέρεται για να κάνεις έναν απολογισμό των αλλαγών και των εξιλίξεων που έφερε το προηγούμενο δίμηνο στη συναισθηματική σου ζωή. Είναι ένα θετικό διάστημα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφο, εάν το επιθυμείς. Αν είσαι μόνη, το Σύμπαν σου χαρίζει την αμέριστη εύνοιά του, ιδιαίτερα μέχρι τις 16, για να γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται να κάνεις είναι να αφεθείς με εμπιστοσύνη στη ροή της ζωής και να αφήσεις την έμφυτη γοητεία σου να σαγηνεύσει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ευνοϊκός μήνας για να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να αλλάξεις το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο διεκδικώντας την πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μέχρι τις 16 εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΥΓΕΙΑ: Είναι το καλύτερο διάστημα για να ενισχύσεις σώμα, πνεύμα και ψυχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις. Ειδικά μέχρι τις 16 ένας νέος, συγκλονιστικός έρωτας έρχεται στη ζωή σου, αν είσαι μόνη. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική ή μια ερωτική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο επίσημο. Όπως και να έχει, οι ερωτικές δονήσεις θα είναι αυξημένες και καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη συμπαντική εύνοια ανεκμετάλλευτη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις κάποια προαγωγή, ή αύξηση, ή μια έμπρακτη αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Επίσης, στη διάρκεια του μήνα θα φανεί αν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις και σε ποιο βαθμό με τους υπόλοιπους στον εργασιακό χώρο. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου προκειμένου να μην προκληθούν τριγμοί. Πολλά έξοδα προκύπτουν το διάστημα αυτό και καλό θα ήταν να δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις δοσοληψίες σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα, σε μολύνσεις και σε μικροατυχήματα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Δία στον Λέοντα και στον 7ο οίκο σου εστιάζει την προσοχή σου στο να αλλάξεις το ερωτικό σκηνικό της ζωής σου. Η Αφροδίτη από τις 16 στον Τοξότη αποκαθιστά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο και σας βοηθά να εκφράσετε πιο ουσιαστικά τα συναισθήματά σας. Αν δεν έχεις σχέση, φλέρταρε χωρίς αναστολές, αρκεί βεβαίως να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυξημένη κινητικότητα χαρακτηρίζει το α’ 15ήμερο του μήνα, καθώς έχεις επικεντρώσει όλη σου τη δυναμική στο να εδραιωθείς στην επαγγελματική αρένα και να προωθήσεις τους στόχους σου. Οι κόποι σου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς το β′ 15ήμερο. Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά ανθηρά το πρώτο μισό του μήνα, καθώς τότε οι πλανητικές επιρροές είναι θετικές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μετά τις 17 απόφυγε έξοδα και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις και κρυολογήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το γ′ δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: To α’ δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ θετικό για να ανανεώσεις τη σχέση ή τον γάμο σου και να διορθώσεις τα λάθη που τυχόν έκανες. Είναι το καλύτερο διάστημα, επίσης, για να τσεκάρεις τα πραγματικά συναισθήματα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 16 ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον έμφυτο ενθουσιασμό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος γενικά είναι λιγότερο πιεστικός από το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα, αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μπορείς να βρεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον ή αν ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες ευνοείσαι να προωθήσεις κάθε φιλόδοξο επαγγελματικό σου σχέδιο. Μετά τις 17 τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι′ αυτό να είσαι προσεκτική στη διαχείρισή τους.

ΥΓΕΙΑ: Μέχρι τις 16/11 είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

 

Ζωδια και σεξουαλικο παθος

Τα κρυφα ερωτικα μυστικα των ζωδιων. Πως θα εξελιχθει ο ερωτας τον Νοεμβριο;

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος στα ερωτικά όλων των ζωδίων;

Όλοι μας κρύβουμε μυστικά και δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε με κανέναν. Κάποιες σκέψεις ή επιθυμίες φοβόμαστε να τις ομολογήσουμε είτε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας είτε για να μην ταράξουμε τον σύντροφό μας. Τα αυτονόητα δεν αρκούν, το ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην αθέατη πλευρά του άλλου.
Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων που καλούμαστε να φέρουμε στο φως του ήλιου; Αποκωδικοποιήστε τα!
Επιπλέον, μαθε πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά των ζωδίων ένα μήνα μετά τις εκλείψεις.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΡΙΟΣ
Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, δεν θα δείξει ποτέ στο πρόσωπο που αγαπά πόσο εξαρτάται από αυτόν. Αν του δείχνεις πόσο τον ποθείς, αν του δείχνεις ενθουσιασμό, αν τον κάνεις να αισθάνεται ασφαλής, τότε θα είναι ευτυχισμένος. Δώστου την ελευθερία και την ανεξαρτησία που έχει ανάγκη και πραγματικά θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου. Η υπερκινητικότητα αλλά και το πολύ σεξ είναι αναγκαία γι’ αυτόν. Καλύπτουν την μοναξιά του.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, θα θελήσει να κάνει ξεκαθαρίσματα. Προσοχή σε διαφωνίες οικονομικού τύπου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η ερωτική ζωή, η αισιοδοξία και η καλή του διάθεσή του θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Είναι έντονα σεξουαλικός αλλά δυστυχώς η ανασφάλειά του δεν του επιτρέπει να δείξει αυτήν του την πλευρά εύκολα. Αναζητά τη σταθερότητα και καλείσαι να ψάξεις βαθιά μέσα στην ψυχή του για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αγαπά τη δέσμευση, τις ανέσεις ενός ήσυχου σπιτιού, θέλει να μοιράζεται τις χαρές και την καθημερινότητα με το σύντροφό του. Μισεί τις αλλαγές, η ρουτίνα του προσφέρει εμπειρίες. Χάνει τον έλεγχο όταν μένει μόνος και αναζητά τα υλικά αγαθά. Φοβάται μην καταστραφεί, φοβάται την ίδια του τη δύναμη. Προσκολλάται στο σύντροφο γιατί νιώθει προστασία.
Ταύρε, ο Νοέμβριος ενισχύει γάμο, σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και μέσα από μικρές ενοχλήσεις. Κάνε συναισθηματικά ανοίγματα. Ζήτα συγγνώμη αν κάπου έχεις σφάλει. Τα εμπόδια θα ενδυναμώσουν τελικά τη σχέση σου.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Κοινοποιεί τα πάντα, δεν ξέρει να κρατάει μυστικά. Θα σου πει ακριβώς τι νιώθει και καθόλου απίθανο σε λίγη ώρα να νιώθει κάτι άλλο. Κατά βάθος, είναι πολύ ανασφαλής, αναζητά τη σιγουριά. Καλό είναι πριν προχωρήσει σε σοβαρή δέσμευση, να έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Διαφορετικά, θα αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα σε όρια και κανόνες. Όμως, ποτέ δεν θα φύγει από ένα γάμο αν του δείχνεις αγάπη. Τρέμει στην ιδέα ότι φαίνεται στους άλλους ψυχρός. Τις ερωτικές ζαβολιές τις κάνει για να δώσει την εντύπωση του ερωτύλου, όμως, στην πραγματικότητα δεν μπορεί να δεθεί εύκολα. Είναι πολύ γερός στο ερωτικό παιχνίδι γιατί δεν συμμετέχει συναισθηματικά.
Δίδυμε, τον Νοέμβριο θα υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις σου, θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις ψυχοσωματικά προβλήματα. Είναι σημαντικό να δεις στενά τα συναισθήματά σου για να πλησιάσεις καλύτερα το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία το δεύτερο δεκαπενθήμερο ή τότε, μια σχέση μπορεί να εξελιχτεί διαφορετικά.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πληγωθεί καθότι είναι πολύ ευάλωτος. Ξέρει να καλύπτεται και είναι δύσκολο να τον διαβάσεις. Όσο πιο ασφαλής νιώθει, τόσο πιο πολύ ανοίγεται. Χρειάζεται αφοσίωση και πραγματική αγάπη. Μοιάζει με τον Ταύρο, αγαπά την οικογένεια, προσκολλάται σε αυτήν και θέλει να την κρατήσει για πάντα. Δύσκολα διαλύει σοβαρές σχέσεις. Νιώθει πως η ζωή του πρέπει να έχει νόημα και αξία για τους άλλους. Δυστυχώς δεν μπορεί να δει τη δύναμή του. Θέλει να του συμπεριφέρονται μητρικά, να τον συγχωρούν και να μην χάνει την αυτοεκτίμησή του.
Καρκίνε, τον Νοέμβριο, κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί μετά το τέλος αυτού του μήνα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μπορεί να βιώσεις ένα χωρισμό ενώ αν είσαι μόνος, να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία. Δώσε χρόνο μέχρι να δεις την ποιότητά της.

 προβλεψεις ζώδια 2015

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΕΩΝ
Τι χειρότερο από το να μην τον θαυμάζεις. Η περηφάνια του όμως δεν θα τον αφήσει να το παραδεχτεί ποτέ. Χρειάζεται πάντα την υποστήριξη του συντρόφου του για να ανακτά την εμπιστοσύνη του και να λάμπει. Αγάπησέ τον, κολάκευέ τον, ενθάρρυνέ τον για να σε αγαπά για πάντα. Είναι πιστός και δεσμεύεται ουσιαστικά όταν του δίνεις αξία. Έχει μεγάλη δύναμη για να ξεπερνά τα εμπόδια, δεν αντέχει όμως τη φτωχή διαβίωση. Μπορεί να μαραζώσει και τότε χρειάζεται πραγματικά πολύ αγάπη και εκτίμηση για να διατηρήσει ακμαία την ψυχολογία του.
Λέων, προσοχή το Νοέμβριο σε οικογένεια και καριέρα. Θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις και να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα υπάρχουν παρεμβάσεις από τρίτους και ο Δίας, δυστυχώς αυτό το μήνα δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν εκδηλώνεται εύκολα, δεν δείχνει ποιον αγαπά και γιατί. Είναι πιστός και επιφυλακτικός. Δεν εκδηλώνει συναισθήματα και προσπαθεί μερικές φορές να αλλάξει τη σύντροφό του. Έχει την τάση να κριτικάρει συνεχώς. Αναζητά την ασφάλεια και την αγάπη. Ο έρωτας έχει άμεσα σχέση με το θάνατο, κάθε οργασμός είναι γι’ αυτόν ένας μικρός θάνατος. Αγαπά πολύ τη ζωή και φοβάται μήπως φύγει από αυτήν απότομα.
Παρθένε, αν ζεις ένα πάθος, πρόσεχε το Νοέμβριο τα ακραία συναισθήματα. Κάνε υπομονή και δώσε σημασία στις λεπτομέρειες. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι πιο λειτουργικό.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΖΥΓΟΣ

Τον φοβίζει η μοναξιά, απελπίζεται και μπορεί να κάνει επιπόλαιες κινήσεις προς την αναζήτηση της αγάπης. Τα πράγματα διευκολύνονται όταν είναι ώριμος και ισορροπημένος. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και θέλει να είναι ελκυστικός. Του αρέσει η επιβεβαίωση και γι’ αυτό αναζητά νέους συντρόφους. Πρέπει να τον κάνεις να αισθάνεται ποθητός σε ένα στοργικό περιβάλλον για να είναι ευτυχισμένος. Τρέμει μήπως δεν τον θαυμάζουν, φοβάται τα γεράματα. Τρελαίνεται για φλερτ, περισσότερο από το σεξ.
Ζυγέ, το Νοέμβριο, θέματα σχέσεων πέφτουν στο τραπέζι. Τι θέλεις, τι προσφέρεις, τι ανάγκες έχεις, τι ανασφάλειες, τι ζητάς, όλα θα συζητηθούν. Μείνε ψύχραιμος για να μην φτάσεις στα άκρα. Αν πέρασες μια κρίση το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς, τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα. Νέες γνωριμίες θα αξιολογηθούν το Δεκέμβριο.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο τα μυστικά τον εξιτάρουν. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μάθεις τις συνήθειές του. Έτσι… για να μην βγεις από πάνω, πρέπει να υπάρχει πάντα σασπένς. Αν αποκαλύψει μυστικά, να ξέρεις ότι σε αγαπά πραγματικά. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σχέση, όμως αναζητά συνεχώς έντονες εμπειρίες. Θέλει δράμα και εμπειρίες που να αγγίζουν την ψυχή του για να κολλήσει. Όλο αυτό είναι κουραστικό, όμως είναι πρόκληση να μπαίνεις σιγά-σιγά μέσα του. Είναι ριψοκίνδυνος αλλά φοβάται κιόλας. Θέλει κάποιον να του κρατά τα χαλινάρια. Ένας από τους φόβους του είναι μήπως χάσει την γονιμότητά του.
Σκορπιέ, το Νοέμβριο θα συνειδητοποιήσεις ότι η επιθυμία είναι το ισχυρότερο πράγμα. Αγαπάς κάποιον γι’ αυτό που είναι ή γιατί είναι αυτό που χρειάζεσαι; Τώρα θα κριθούν συναισθήματα και αντοχές. Αυτός ο μήνας είναι το κλειδί των επόμενων.

 ερωτικα μυστικα των ζωδιων

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάται τη δέσμευση. Αγαπά την ερωτική σχέση αλλά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει το γάμο. Κάποιες φορές, φλερτάρει με την ιδέα, όμως θέλει το χρόνο του για να το πάρει απόφαση. Άφησέ τον ελεύθερο, να αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όσο τον περιορίζεις, τόσο θα θέλει να φύγει. Ζήσε μαζί του την περιπέτεια. Είναι ικανός να σε πείσει ότι αξίζεις κάτι καλύτερο προκειμένου να τελειώσει μια κατάσταση.
Τοξότη, είναι πιθανό μέχρι τώρα να έχεις αλλάξει δουλειά, να έχεις τελειώσει μια σχέση, να έχεις περάσει εγκυμοσύνη ή γέννα. Ο Νοέμβριος προσφέρει επανεξέταση των γεγονότων και βελτίωση. Είναι καλό διάστημα να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Γίνε πιο κοινωνική.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φοβάται την αποτυχία. Θέλει να είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό φρόντισε να μιλάς συνεχώς για τα επιτεύγματά του. Θέλει να υπερέχει στις σχέσεις, αγαπά τη δέσμευση, την οικογένεια και το γάμο. Πρέπει να του δείχνεις σεβασμό και αγάπη. Δεν υπάρχει πιο σταθερός από αυτόν. Φοβάται πολλές φορές μήπως δεν είναι επαρκής, αισθάνεται ανασφάλεια και μειώνει τον εαυτό του. Τόνωσέ τον γιατί αν τον προσέχεις, μπορεί να κάνει θαύματα.
Αιγόκερε, τον Νοέμβριο, η φιλία έρχεται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο της αγάπης που σου λείπει ή μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσω φιλικού προσώπου ή μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση ή ένας γάμος να μείνει ως φιλία. Τα αποτελέσματα θα φανούν το Δεκέμβριο.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεται μοναξιά όταν δεν περιβάλλεται από πολύ κόσμο. Για την ακρίβεια, πολλές φορές δεν ξέρει πως αισθάνεται, νιώθει διαφορετικός και αυτό τον απομονώνει. Άφησέ τον ελεύθερο, ουσιαστικά ψάχνει για φίλο-εραστή. Πρέπει να προσπαθήσεις να μπεις στον κόσμο του για να νιώσει ευτυχία και ικανοποίηση. Είναι πανέξυπνος και φοβάται τις ψυχικές αναταράξεις.
Υδροχόε, τον Νοέμβριο θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα κάνεις τα παράπονα και τις επιλογές σου ίσως και με όχι και τόσο καλό τρόπο. Προσοχή μέχρι το τέλος του χρόνου. Χρησιμοποίησε περισσότερο το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να εκφράσεις ήρεμα σκέψεις και συναισθήματα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΙΧΘΥΣ
Είναι τρυφερός και υπερβολικός στο συναίσθημα. Είναι τόσο ευαίσθητος που αν δεν βάλει όρια, κινδυνεύει από ψυχοσωματικές παθήσεις, ειδικά αν μια σχέση τελειώσει. Δεν φεύγει εύκολα, συνήθως προσαρμόζεται στις σχέσεις του. Ζητά αγάπη, ζεστασιά, κάποιος να τον νοιάζεται για να είναι ευτυχισμένος και εκείνος με τη σειρά του, θα ανταποδώσει. Δεν θέλει να ζορίζεται και μερικές φορές βαριέται. Θα ήθελε πολλά πράγματα να γίνονται με μαγικό τρόπο.
Ιχθύ, το Νοέμβριο αξιολόγησε τις σχέσεις σου. Δες τις διαφορές και τις ελλείψεις που εμφανίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, μην κοιτάς μόνο τα λάθη των άλλων. Κάνε ένα συναισθηματικό τεστ στον εαυτό σου και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες ευνοούνται το πρώτο δεκαπενθήμερο. 

 

ζωδια 2015

Ζωδια και Επαγγελματικες Συνεργασιες: Πως θα εξελιχθουν τον Οκτωβρη;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

Όλοι παλεύουμε για την επαγγελματική καταξίωση και προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κάθε χαρακτήρα, να βρούμε τον τρόπο να εργαστούμε αποδοτικά με κάθε συνάδελφο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και σε όποια θέση κι αν βρίσκεται, το παίζει αφεντικό. Είναι ετοιμοπόλεμος, οι εντάσεις δεν λείπουν. Όμως είναι ειλικρινής. Για την ακρίβεια, είναι ακριβώς αυτός που φαίνεται, ντόμπρος και ξεκάθαρος. Δεν σκάβει το λάκκο κανενός, δεν του αρέσουν τα κουτσομπολιά. Παίρνει γρήγορες αποφάσεις, πρωτοβουλίες, θέλει να έχει άποψη για όλα, θυμώνει, νευριάζει, τα ξεπερνάει εύκολα. Είναι ισχυρογνώμων και φιλόδοξος και έχει γρήγορους ρυθμούς. Κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις μαζί του και άφησέ τον να αισθάνεται αρχηγός.
Κριέ, τον Οκτώβριο, θα είσαι εφευρετικός και δυναμικός και όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, θα καταφέρεις να είσαι ο πρωταγωνιστής. Με συνεργασία, υπομονή, υποχωρήσεις και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι συνεπής, οργανωτικός, σταθερός αλλά έχει πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένεις πολύ για να τελειώσει μια εργασία καθότι την ελέγχει ξανά και ξανά, όμως το αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα. Θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί σε νέες επαγγελματικές συνθήκες ή συνεργασίες. Βάζει πρόγραμμα στο χρόνο εργασίας του και το τηρεί. Κρατά το λόγο του και μπορείς άνετα να τον εμπιστευτείς. Δεν του αρέσουν και πολύ οι αλλαγές. Είναι ευγενικός και τυπικός με τους συναδέλφους του, δεν ζορίζεται, δεν πιέζεται ακόμα και αν πρέπει.
Ταύρε, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα και ανταγωνισμός. Οι δυσκολίες δεν θα λείπουν. Κάνε ότι σου ζητηθεί και τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να στρώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος ξέρει να εκφράζει τις απόψεις του και να τις στηρίζει. Είναι ανήσυχο πνεύμα, μιλάει ακατάπαυστα και δεν μένει στάσιμος σε ένα σημείο ποτέ. Είναι χαρούμενος, επικοινωνιακός, φιλικός και αποκτά εύκολα συμπάθειες. Ερευνά και μαθαίνει και με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο αποδοτικός στη δουλειά του. Δημιουργεί φιλίες μέσα από το χώρο της δουλειάς. Είναι καλός στις Δημόσιες Σχέσεις και τις διαπραγματεύσεις, είναι πειστικός και καλός στον προφορικό και γραπτό λόγο. Κάποιες φορές διασκορπίζεται ή γίνεται κυκλοθυμικός. Με τα δυο πρόσωπα που διαθέτει, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, όμως πάντα έχει να προτείνει κάτι ιδιαίτερο.
Δίδυμε, τον Οκτώβριο, δες την ουσία των πραγμάτων και μείνε μακριά από έριδες ή υπονομευτικές καταστάσεις. Στόχευσε στην επιτυχία έστω και με κάποιες απώλειες. Μην ρισκάρεις υπέρμετρα. Αν ψάχνεις για εργασία, κάτι θα βρεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι εργατικός και χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτό του. Παίρνει πάντα σωστές αποφάσεις γιατί ακούει την εσωτερική του φωνή. Θέλει να νιώθει απαραίτητος στην εργασία που κάνει, να νιώθει ότι κάνει κάτι σημαντικό. Δεν ανέχεται προσβολές ή νεύρα. Είναι ευαίσθητος και παρεξηγείται, κρατάει μούτρα και θέλει κανάκεμα. Όμως, είναι τυπικός και ευγενικός. Είναι αρκετά κουτσομπόλης, θέλει να ξέρει τα πάντα στον εργασιακό χώρο και πολλές φορές χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει. Θέλει λεπτούς χειρισμούς, είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του. Όμως, είναι επαγγελματίας. Έχει τον τρόπο να δημιουργεί οικειότητα, να σε φέρνει πολύ κοντά του και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά.
Καρκίνε, ο Οκτώβριος είναι σύνθετος και απαιτητικός μήνας και οι συνθήκες δύσκολες. Προχώρα αργά για να μην εκτεθείς, ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μην εκθέτεις σκέψεις και προσδοκίες.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς, θέλει να επιβεβαιώνεται. Πιστεύει πως ότι κάνει, το κάνει τέλεια, ότι οι άλλοι υστερούν και μερικές φορές γίνεται σνομπ. Ζητά επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση πέρα από την οικονομική άνεση. Είναι δυναμικός και ικανός να κατακτήσει τους στόχους του. Διαθέτει πίστη, επιβάλλεται, θέλει να είναι ο αρχηγός στις συνεργασίες του και ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ περήφανος και ζητά επιβράβευση. Έχει πείσμα και εγωισμό και οδηγείται στην κορυφή με αργά και σταθερά βήματα. Συνεργάζεται δημιουργικά με τους άλλους και βοηθά επί της ουσίας σε συλλογικά έργα. Πρέπει να του λες μπράβο για τα επιτεύγματά του.
Λέων, τον Οκτώβριο, βάλε στόχους και προχώρα στον εκσυγχρονισμό. Κάνε τη δουλειά σου με κέφι. Αν ψάχνεις εργασία, να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχεις σημειώσει σημαντική πρόοδο. Σπουδές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι οργανωτικός, λάτρης της λεπτομέρειας, υπεραναλυτικός. Έχει ανάγκη τη δουλειά, αφοσιώνεται σε αυτήν, την λατρεύει, προγραμματίζεται και τηρεί τα χρονοδιαγράμματα. Δύσκολα κερδίζεις την οικειότητά του, δεν έχει διάθεση για κουβεντούλα. Είναι μόνιμα πηγμένος με υποχρεώσεις, η δουλειά δεν του αφήνει περιθώρια για χάζι. Δεν σου δίνει τον αέρα εύκολα για περαιτέρω συζητήσεις. Είναι συγκεντρωτικός, συνεπής και αποδοτικός σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.
Παρθένε, τον Οκτώβριο, έχεις προστασία από τα χειρότερα. Καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν. Οι προθέσεις των ανωτέρων αλλάζουν και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν πριν το τέλος του μήνα. Αν ψάχνεις εργασία, προσπάθησε αρχές του επόμενου μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός διατηρεί την αρμονία και την ηρεμία στην εργασία του. Έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του και επικρατεί καλαισθησία και τελειότητα στη δουλειά που κάνει. Είναι φιλικός, συνεργάσιμος αλλά και αναποφάσιστος, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες. Αποφεύγει τις εντάσεις. Χαμογελά και έχει πάντα διάθεση, έχει πάντα τον καλό λόγο στα χείλη. Βέβαια, είναι και λίγο ευθυνόφοβος, ξέρει να πετά μπαλάκια και να ξεγλιστρά από τα δύσκολα. Όταν έχεις την ανάγκη του, μάλλον πρέπει να βρεις τη λύση μόνος σου.
Ζυγέ, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν αλλαγές. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν το τέλος μιας συνεργασίας ή το ξεκίνημα μιας νέας. Μείνε διαλλακτικός και υποχωρητικός με ανωτέρους. Μια αύξηση ή μια ευκαιρία για δεύτερη εργασία αλλά και επιστροφή μιας συνεργασίας από το παρελθόν είναι πιθανά σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι φιλόδοξος και θέλει να φτάσει ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Παθιάζεται, είναι δυναμικός και εκδικείται όταν κάποιος προσπαθήσει να τον βλάψει. Το ένστικτό του, το μυαλό και η φαντασία του τον στηρίζουν. Ότι βάζει στο μυαλό του, το πετυχαίνει με μεθοδικότητα. Είναι ανταγωνιστικός και ζηλεύει την πρόοδο των συναδέλφων του. Είναι καλύτερα να δουλεύει μόνος του. Είναι μυστήριος και περίεργος στις συνεργασίες του. Όσο και αν το παίζει αδιάφορος, προσέχει και ελέγχει τις κινήσεις των άλλων και στήνει παγίδες. Κράτα τυπικές σχέσεις μαζί του, κάποια απόσταση. Πάντως το μυαλό του είναι αξιοθαύμαστο και πανούργο.
Σκορπιέ, τον Οκτώβριο, ετοιμάσου για ένα παραγωγικό και δημιουργικό διάστημα που θα ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα. Τότε, ανώτερα πρόσωπα ή συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν. Τότε, είναι το κατάλληλο διάστημα για αλλαγές ή τονωτικές ενέσεις στην εργασία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά τους γρήγορους ρυθμούς στη δουλειά, ρισκάρει, ενθουσιάζεται με οτιδήποτε καινούργιο, κάνει επαγγελματικά σχέδια. Είναι αισιόδοξος, θέλει να κινείται συνεχώς, βαριέται εύκολα και αλλάζει στόχους. Κάνει ομαλές συνεργασίες και έχει καλές επαφές με συναδέλφους. Δεν του αρέσει να δουλεύει μόνος, είναι εξαιρετικός στις επαφές του με το εξωτερικό. Έχει άποψη για τα πάντα, ακόμα και για αυτά που δεν τον αφορούν. Το παίζει λίγο έξυπνος και είναι πνεύμα αντιλογίας. Υποστηρίζει τις γνώσεις του, καυχιέται για τις εμπειρίες του, θεωρεί ότι η άποψή του είναι πάντα σωστή. Αποπροσανατολίζει τους άλλους προτείνοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό και οι άλλοι χάνουν την μπάλα.
Τοξότη, τον Οκτώβριο, προσπάθησε με ψυχραιμία να διατηρήσεις τις καλές συνεργασίες και διώξε ή διόρθωσε φθαρμένες καταστάσεις. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μυστικές συμφωνίες ευνοούνται και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, είναι η προτεραιότητά του. Είναι υπεύθυνος, λογικός, φτιάχνει προγράμματα και δίνει μάχη για την κοινωνική αναγνώριση. Είναι υπομονετικός, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Είναι απόλυτος και αυστηρός στις συνεργασίες του. Αν κάποιος μπει στο δρόμο του, εξαγριώνεται. Είναι το όνειρο κάθε εργοδότη, είναι άριστος επαγγελματίας. Πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν αφήνει περιθώριο για οικειότητες. Είναι απρόσιτος και παγερός πολλές φορές, κάνε υπομονή μαζί του.
Αιγόκερε, ο Οκτώβριος είναι μεταβατικός μήνας. Βάλε στόχους για να ανελιχθείς. Έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις και κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα δικαιωθείς με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Έρχεται μια καλύτερη εποχή, προχωράς μπροστά με αγώνα και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι φιλικός στο επαγγελματικό περιβάλλον και διαθέτει πρωτοποριακές ιδέες. Θέτει στόχους και τους πετυχαίνει και δουλεύει πάντα για το καλό του συνόλου. Στηρίζει τους άλλους όταν τον χρειάζονται. Είναι εύστροφος, επαναστάτης και απρόβλεπτος. Πιστεύει πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Έχει έμπνευση και ιδέες αλλά πολλές φορές, νευριάζει και ξεσπά, αντιδρά απρόβλεπτα και εξοργίζει τους άλλους. Όμως, μένει πάντα αγωνιστής.
Υδροχόε, τον Οκτώβριο θα προωθήσεις τα σχέδιά σου έστω και με κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε από ανωτέρους είτε από το σύστημα. Μην μείνεις στάσιμος. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σε μια νέα εργασία και μείνε ψύχραιμος προκειμένου να αντιμετωπίσεις κακόβουλες στάσεις στον εργασιακό χώρο ή ζήλια.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναι δημιουργικός, έχει φαντασία και εκφράζεται όπως αισθάνεται. Είναι συναισθηματικός και προσαρμόζεται εύκολα στις καταστάσεις. Είναι χαρισματικός, ευγενικός και συνεργάζεται αρμονικά με τους συναδέλφους του. Έχει σκαμπανεβάσματα, δεν κρύβει το άγχος ή τη στεναχώρια του, όμως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Πολλές φορές, χάνεται στον κόσμο του. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και κάποιες στιγμές ξεγλιστράει, ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Έχει την ικανότητα να φέρνει τις καταστάσεις στο σημείο που θέλει.
Ιχθύ, ο Οκτώβριος απαιτεί σύνεση και ευελιξία. Δώσε τον αγώνα σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσματα και απέφυγε εντάσεις με ανωτέρους. Δούλεψε σκληρά, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, πάρε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Άσε το χρόνο να δοκιμάσει καταστάσεις.

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes