Ποιο ζωδιο ειναι ο ιδανικος συντροφος για σενα;

Σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται ο Ήλιος του συντρόφου σου και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση σου;

Ο Ήλιος είναι η κινητήριος δύναμη, μας δίνει λάμψη και αυτοπεποίθηση, είναι το «εγώ» μας. Ένας δυνατός Ήλιος σε ένα δυνατό οίκο είναι δείκτης θετικής συμβατότητας. Βάση οικοθεσίας του μπορούμε να δούμε πόσο ταιριάζει ο σύντροφός μας με μας και το αντίστροφο. Ο Ήλιος του προσώπου που αγαπάς φωτίζει ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, αυτόν που εκπροσωπεί ο αντίστοιχος αστρολογικός σου οίκος.

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης και δες το χάρτη σου. Σημείωσε σε ποιον οίκο (από τους 12) είναι το ζώδιο του συντρόφου σου (ο ήλιος του) και κατόπιν κάνε την ίδια διαδικασία με τον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου. Τώρα γνωρίζεις σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος τόσο στο δικό σου χάρτη όσο και στο δικό του, και μπορείς να διαβάσεις τις αναλύσεις που σε αφορούν.

Σε ποιον τομέα λοιπόν πέφτει ο Ήλιος του συντρόφου σου ή το αντίθετο;

Ο Ήλιος του ενός στον 1ο οίκο του άλλου (ωροσκόπος)

Εδώ εξαρχής ο ένας τραβάει την προσοχή του άλλου, ο ένας ενισχύει το εγώ του άλλου, του προσφέρει αναγνώριση και αποδοχή. Η αγάπη εκείνου που έχει τον Ήλιο στον 1ο οίκο του συντρόφου του είναι δεδομένη και ο άλλος είναι ανοιχτός και δεκτικός. Υπάρχει συντροφικότητα και έκφραση συναισθημάτων και από τις δυο πλευρές. Αυτός που έχει τον Ήλιο βοηθάει το ταίρι του να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του ενώ και ο ίδιος αισθάνεται ζωντανός και σημαντικός.

Υπάρχει αρμονία και συμβατότητα στη σχέση, ο καθένας αναδεικνύει τα ταλέντα του. Ο Ήλιος σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος και συ τον κάνεις να αισθάνεται περήφανος. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα και ξεπερνιούνται εύκολα τυχόν εμπόδια στην επικοινωνία. Όλα εξελίσσονται γρήγορα και αυτό βέβαια εγκυμονεί κινδύνους καθότι έχουμε την ψευδαίσθηση πως έχουμε βρει το ιδανικό ταίρι. Σ’αυτή τη θέση, θα πρέπει και η υπόλοιπη συναστρία να είναι ευνοϊκή για να μην απογοητευτούμε.

Ο Ήλιος του ενός στον 2ο οίκο του άλλου

Εδώ μάλλον υπάρχει κάποιο όφελος στη σχέση. Μπορεί αυτός που έχει τον Ήλιο στο 2ο οίκο του συντρόφου του να αισθάνεται πως ο άλλος τον μεταχειρίζεται για να αποκομίσει κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι συναισθηματική ή υλική ασφάλεια. Αυτή η σχέση μάλλον χαρακτηρίζεται κτητική ως και ασφυκτική. Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση αρκεί να μην αντιμετωπίζεις τον άλλο σαν ιδιοκτησία σου. Εδώ τα μέλη ξοδεύουν πολύ χρόνο για να κερδίσουν υλικά αγαθά ενώ παράλληλα καλύπτονται και συναισθηματικά.

Ο Ήλιος δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, σε βλέπει και σε αντιμετωπίζει σοβαρά από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε, σε βοηθάει να χτίσεις ένα σύστημα αξιών ενώ μπορεί να σε ενισχύσει και οικονομικά. Σου ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση. Θέλει οπωσδήποτε να σε κατακτήσει και συ ή θα δημιουργήσεις μαζί του μια σχέση κτητική-χειριστική ή μια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Πιθανό σενάριο είναι αυτός που έχει τον 2ο οίκο να προσπαθήσει να χειραγωγήσει και να περιορίσει τον άλλο, να τον θεωρήσει μόνο δικό του. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως αυτό που μπορεί να έχει είναι συναισθήματα και υποστήριξη για να κρατήσει αυτή η σχέση για πάντα. Διαφορετικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Ο Ήλιος του ενός στον 3ο οίκο του άλλου

Η σχέση αυτή κυλά αβίαστα, με ευκολία, καθώς το άτομο που δέχεται τον Ήλιο του συντρόφου του αισθάνεται πως του ξυπνά συνεχώς το ενδιαφέρον. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι εγκεφαλική και όχι ιδιαίτερα συναισθηματική, να είναι επιφανειακή καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο του άλλου μπορεί να πάρει την κατάσταση ανάλαφρα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και νοητικές λειτουργίες προμηνύονται στο ζευγάρι.

Υπάρχουν καλή επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα, ταξίδια και πολλές συζητήσεις. Ο ένας διευρύνει τους ορίζοντες του άλλου. Μπορεί και να γνωρίζεστε από τα σχολικά σας χρόνια. Αυτός που έχει τον Ήλιο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια του άλλου. Αυτή η θέση δεν είναι ικανή από μόνη της για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η καλή επικοινωνία βοηθάει την απόκτηση νέων γνώσεων και ενδιαφερόντων. Αν δεν ενεργοποιούνται και άλλοι σημαντικοί οίκοι, αυτή η σχέση μπορεί να παραμείνει φιλική.

Ο Ήλιος του ενός στον 4ο οίκο του άλλου

Σ’αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο δέσιμο και υποστήριξη. Ο Ήλιος προστατεύει το σύντροφό του, τον στηρίζει σε κάθε κατάσταση. Δημιουργείται κάποια συναισθηματική εξάρτηση καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο στον 4ο οίκο του δένεται και επαφίεται τρομερά σ’αυτόν, γίνεται ευαίσθητος σε κάθε συμπεριφορά. Η σχέση αυτή είναι τρυφερή και αυθόρμητη ως παιδική και η λογική υποχωρεί ακόμα και όταν είναι απαραίτητη.

Η απόκτηση οικογένειας, η απόκτηση απογόνων ή η δημιουργία του δικού σας χώρου γίνονται αισθητά. Όφελος μπορεί να υπάρξει και από ακίνητη περιουσία. Υπάρχει έντονα η αίσθηση της οικειότητας, μια ευχάριστη και αρμονική συμβίωση. Αυτός που έχει τον 4ο οίκο αισθάνεται είτε ήρεμος είτε πως απειλείται. Θέλει να πλησιάσει το ταίρι του αλλά νιώθει ανασφάλεια που αγγίζει τον συναισθηματικό πανικό καθότι ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια ότι πιο βαθύ υπάρχει μέσα του. Η σχέση αυτή είναι σημαντική, καρμική και αν τελειώσει, αφήνει βαθιές πληγές. Συνήθως όμως καταλήγει σε γάμο.

Zωδια Σεπτεμβριος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 6 δίνει το έναυσμα της αλλαγής στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ο μήνας σε ευνοεί να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό αλλάζει τα δεδομένα της επικοινωνίας σου με τον σύντροφο δίνοντάς σας την ευκαιρία να την ανανεώσετε.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με την παρουσία του Άρη στον Τοξότη από τις 14 η εργασία και ο τομέας της καριέρας γενικότερα έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες και μεθόδευσε τα επόμενα βήματά σου. Στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στις συνεργασίες σου.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε δίαιτα για να απαλλαγείς από τα κιλά των διακοπών.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν έχεις σχέση, το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη συμπεριφορά σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο και σε μέλη της οικογένειας. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στη φιλική Παρθένο στις 6 φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 14 είσαι ιδιαίτερα αποφασιστική και δυναμική. Πλέον νιώθεις έτοιμη να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Η Νέα Σελήνη στις 24 και το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 εγκαινιάζουν ένα διάστημα ευνοϊκό για τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τις εντάσεις και τις μετακινήσεις στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο.
ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο και πιθανόν τώρα να πάρεις τις αποφάσεις για το μέλλον της που καιρό τις αναβάλλεις. Η Πανσέληνος στις 9 θα λειτουργήσει καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν έχεις σχέση, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 6 απογειώνει τη γοητεία σου και ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς περισσότερο για να προωθήσεις θέματα καριέρας. Ετοιμάσου για μεγάλο φόρτο εργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 24 δρομολογεί αλλαγές, ενώ στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Οργάνωσε ένα πλάνο σωστής διατροφής και κάνε το ετήσιο γενικό check-up.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και σε ωθεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Η Πανσέληνος στις 9 απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνη, το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 πιθανόν να φέρει έναν νέο έρωτα που θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας αρκετά θετικός μήνας για τα οικονομικά, αλλά και για την καριέρα σου, καθώς η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 13 ευνοεί τις επαφές για την προώθηση των στόχων σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 και το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 υπόσχονται ευοίωνες προοπτικές για τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας αντιφατικός μήνας για σένα. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 5 σε καλεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά της για να διορθώσεις τα “κακώς κείμενα” της προσωπικής σου ζωής. Η ανάγκη να είσαι με αγαπημένα πρόσωπα με την Πανσέληνο στις 9 θα είναι επιτακτική, ενώ η Νέα Σελήνη στις 24 ευνοεί το φλερτ.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η τακτοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών εκκρεμοτήτων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Μετά τις 6 τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ενώ το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί γραπτά, εμπόριο, ταξίδια, επικοινωνία – απρόσμενες ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Ο Άρης στον Τοξότη από τις 14 σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και υπόσχεται σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σου ζωή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 6 βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 24 ενδέχεται να σου φέρει μια άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και αποτελεσματική στις επαφές που θα έχεις για την υλοποίηση των στόχων σου. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 14 υπόσχεται έναν δραστήριο μήνα, αλλά απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 24 σε καλεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 φέρνει θετική εξέλιξη σε ένα θέμα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη δρομολογεί αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, απόφυγε να τη θέσεις σε κίνδυνο με την εσωστρέφειά σου και την κυκλοθυμική σου διάθεση. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 24 και η παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου υπόσχονται ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για τη συναισθηματική σου ζωή. Πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι σε φάση επανασχεδιασμού της επαγγελματικής σου πορείας. Θα έχεις συζητήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να προωθήσουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Μην παρασυρθείς από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και μη βιαστείς να αποδεχθείς επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν πριν από τις 15. Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανό στις 25 φέρνει βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 6 και του Άρη μέχρι τις 13 στο ζώδιό σου εγγυώνται ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ερωτικός μήνας. Αν είσαι αδέσμευτη, τώρα είναι αυξημένες οι πιθανότητες να γνωρίσεις εκείνον που θα βάλει τέλος στις μοναχικές νύχτες. Αν έχεις σχέση, το β′ δεκαπενθήμερο σε ευνοεί για να την ανανεώσεις κατανοώντας καλύτερα τις ανάγκες του συντρόφου σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 σε καθιστά ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική. Στις 14 περνά στον Τοξότη ευνοώντας τις επαγγελματικές επαφές. Το διάστημα αυτό επιβάλλεται να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και στην υπογραφή νέων συμφωνιών. Στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΥΓΕΙΑ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας μάλλον ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου. Βέβαια η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο σε βοηθά, αν έχεις σχέση, να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι μόνη, ειδικά μετά τις 14 οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στις 14 υπόσχεται ένα διάστημα έντονης κινητικότητας προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες. Η Νέα Σελήνη στις 24 εγγυάται πώς στις προσπάθειές σου θα έχεις την πολύτιμη στήριξη ατόμων κύρους. Στις 25 απόφυγε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές και τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στη φιλική Παρθένο, απογειώνει τη γοητεία σου και διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να κάνεις επανεκκίνηση στη συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 24 στον Ζυγό υπόσχεται να κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία σου με τον σύντροφο βάφοντας την καθημερινότητά σου σε ροζ αποχρώσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 6 ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη προωθεί τις νέες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή και μην παραμελείς το γυμναστήριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας και θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ερωτική σου ζωή. Η ανάγκη να πάρεις άμεσα αποφάσεις για το μέλλον της υπάρχουσας σχέσης προβάλλει επιτακτική. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 αυξάνει τις πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Από τις 3-27/9 οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει στην επιφάνεια προβληματισμούς και ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών σου. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας. Στις 25 το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει ξαφνικά έσοδα.

ΥΓΕΙΑ: Οι αυξημένες δραστηριότητες θα προκαλέσουν αίσθημα κόπωσης στον οργανισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν και υπόσχονται έναν άκρως ερωτικό Σεπτέμβρη. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 6/9 στην Παρθένο αλλά και η Πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σου υπόσχονται ότι το ερωτικό βαρόμετρο θα κινείται σε υψηλά επίπεδα. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις τον καρμικό σου σύντροφο. Αν έχεις σχέση, πιθανόν να αποφασίσετε επισημοποίηση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 14 σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κλείσεις νέες συνεργασίες. Στις 25 το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει άμεση βελτίωση των οικονομικών σου.

YΓΕΙΑ: Ακολούθησε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης για να “ξυπνήσεις” τον μεταβολισμό σου.

Τι σημαινει για ολα τα ζωδια η Πανσεληνος στον Υδροχοο στις 10 Αυγουστου;

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο θέματα με τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Είναι μια δύσκολη πανσέληνος καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Μας καλεί να συμβιβάσουμε την τάση της ανεξαρτησίας μας και τις υποχρεώσεις μας με την πραγματικότητα, να βρούμε μια χρυσή τομή. Οι αρμονικές όψεις Ήλιου-Σελήνης με τον Ουρανό θα οδηγήσουν σε ξαφνικές αποφάσεις για αλλαγή πορείας. Δεν θα πρέπει να δράσουμε παρορμητικά αν δεν έχουμε σκεφτεί τις συνέπειες. Θα βγουν αλήθειες στην επιφάνεια και θα έρθουν ξαφνικές ανατροπές που μπορεί να μας απογοητεύσουν ή να μας βοηθήσουν να πάμε παρακάτω.

Θα υπάρχουν κινητικότητα αλλά και εντάσεις με συντρόφους και φίλους. Θα χρειαστεί να σκεφτούμε και να πράττουμε με περισσότερη σοβαρότητα, να απομακρύνουμε από κοντά μας πρόσωπα που δεν μας προσφέρουν τίποτα πια. Χωρισμοί και τελειώματα θα υπάρξουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να απαλλαχτούμε από ένα βάρος αλλά ταυτόχρονα θα νιώθουμε και ένα μεγάλο κενό.Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα έχουν ευκαιρίες να κάνουν πράγματα που θέλουν.

Προσοχή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι
 του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε πλανήτες στα ζώδια αυτά. Εντάσεις ή χωρισμοί θα υπάρξουν αν προσπαθήσετε να περιορίσετε τους άλλους.Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο σου!!!)

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά ερωτικά θέματα και κοινωνικότητα. Ο ρομαντισμός και ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη. Αναζητάς έναν έρωτα που θα σε μαγέψει ή έχεις τη διάθεση να αναζωογονήσεις τον έρωτά σου. Πρόσεχε μην μπερδέψεις φιλία με ερωτική ζωή. Κράτα αποστάσεις και μην ξεπερνάς τα όρια. Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Εκμεταλλεύσου την σε τομείς που σ’ενδιαφέρουν. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται δίπλα σου και οι δημόσιες σχέσεις σου προωθούν τα σχέδιά σου. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα, ασχολήσου με παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες ή με αυτές που έχουν ξεκινήσει πρόσφατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει καριέρα, οικογένεια. Ένας κύκλος κλείνει ή γίνεται μια επανεκκίνηση σ’ αυτούς τους τομείς. Δώσε προτεραιότητα στον σύντροφό σου γιατί οι σχέσεις σας μπορεί να δοκιμαστούν. Κάνε σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να νιώσεις λίγο μελαγχολική ή οι υποχρεώσεις να σε πιέζουν, μην αφήνεις τον εκνευρισμό σου να σου χαλάσει ότι έχεις δημιουργήσει. Οργανώσου και σταθεροποίησε ότι αξίζει να μείνει στη ζωή σου. Μπορείς να εξετάσεις μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει σπουδές και ταξίδια. Δώσε βαρύτητα στις μετακινήσεις σου και στον τρόπο επικοινωνίας σου γιατί μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις. Μπορεί να είσαι πιο τολμηρή όμως η καθημερινότητα φρενάρει τις φιλοδοξίες σου. Είναι καιρός να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα, να φλερτάρεις, να δεχτείς προτάσεις, να εξετάσεις κάποιες συμφωνίες, να κάνεις νέα πράγματα. Μπορεί να ωφεληθείς σε επαγγελματικά ή αισθηματικά θέματα αλλά μην περιμένεις ιδιαίτερη σταθερότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τον οικονομικόσου τομέα. Μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις, μην υπογράφεις συμβόλαια, μηνκάνεις συμφωνίες αυτές τις μέρες. Πρόσεχε τις κινήσεις και τις επιλογέςσου, προστάτεψε ότι σου ανήκει. Βάλε πρόγραμμα εσόδων-εξόδων. Ξόδευε τααπαραίτητα και μην αφήνεις τους άλλους να σε βγάζουν εκτός προγράμματος.Μπορεί επίσης τα οικονομικά να επηρεάζουν και τις σχέσεις σου με τουςάλλους. Ίσως και η ερωτική σου ζωή περάσει κάποια τεστάκια. Η ερωτικήσου διάθεση θα είναι στα ύψη αλλά απέφυγε παράνομες, αδιέξοδες σχέσεις ήσχέσεις που δεν έχουν να σου δώσουν πολλά.

ΛΕΩΝ

Ηπανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.Θα είσαι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά και δεν θα πρέπει να παίρνειςαποφάσεις εν βρασμώ ψυχής ενώ και οι σχέσεις σου με συναδέλφους μπορείνα δοκιμαστούν. Διοχέτευσε θετικά την ενέργειά σου. Προχώρα βήμα-βήμαγιατί διαφορές μπορεί να βγουν στηνεπιφάνεια. Προσοχή στις προκλήσεις, μπορεί να βρεθείς σε σύγχυση. Από τημια, μπορεί να ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία, από την άλλη,βγαίνουν κολλήματα με το παρελθόν και φοβίες. Σχέσεις με άτομα από τοπαρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ή να αναθερμανθούν. Απόλαυσε τιςπρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι και σταμάτα τους άμα θιχτούν τασυμφέροντα ή τα συναισθήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνοςστον Υδροχόο επηρεάζει εργασία και υγεία. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξειςσ’ αυτούς τους τομείς. Μην βιάζεσαι να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.Έχεις ανάγκη από χαλάρωση και απομόνωση, από συντροφιά φίλων και μικρέςαποδράσεις που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν. Δώσε προσοχή σεπαρασκηνιακές συζητήσεις στο χώρο της δουλειάς, μην χάσεις τυχόνευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ξεκίνα ένα πρόγραμμα διατροφής ήγυμναστική και άσκηση. Κόψε τις κακές συνήθειες και βελτίωσε τηνεμφάνισή σου, αν είναι απαραίτητο.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στονΥδροχόο σού δίνει δυνατότητες στον αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.Οι ελπίδες σου τονώνονται αλλά πιέζεσαι οικονομικά. Ο ρομαντισμός σουείναι στα ύψη, η διάθεσή σου για περιπέτειες σε σπρώχνει νακυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Θα είσαι ιδιαίτεραερωτική και ελκυστική ενώ μπορείς να βελτιώσεις και την εμφάνισή σου.Βγες, διασκέδασε, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν μαζί με αγαπημέναπρόσωπα, διεκδίκησε αυτά που θέλεις από τις σχέσεις σου και αν δεν ταπαίρνεις, πήγαινε παρακάτω χωρίς δισταγμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ηπανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει έντονα προσωπικά και επαγγελματικάζητήματα και συμφέροντα. Μην βιάζεσαι. Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή ή ναπάρεις ένα επαγγελματικό ρίσκο αλλά η οικογένεια ή οι αναστολές σου δενσε αφήνουν. Το σπίτι αλλά και το ενδοοικογενειακό κλίμα σεπροβληματίζουν. Αν είσαι σε σχέση, λύσε με ψυχραιμία τα θέματα που σεαπασχολούν για να νιώσεις ασφάλεια και ηρεμία. Αγοραπωλησίες ακινήτων,ανακαίνιση ή μια συγκατοίκηση ευνοούνται έστω και με κάποιες αγωνίες.Βάλε τις βάσεις για σταθερές σχέσεις, ξεκίνα κάποια πράγματα από τηναρχή και λίγο παρακάτω θα νιώσεις υπέροχα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ηπανσέληνος στον Υδροχόο αφορά συνεργασίες με το εξωτερικό, επαφές,μετακινήσεις, ξένες γλώσσες. Αν ετοιμάζεις κάποιο ταξίδι ή έναμεταπτυχιακό, θα τα δεις να ολοκληρώνονται. Οι δραστηριότητες και οιυποθέσεις σου προχωράνε θετικά. Μείνε προνοητική καθώς μπορεί ναεμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν με τα οποία έχεις ανοιχτούςλογαριασμούς. Θα έχεις νέες ιδέες, θα υπάρχει κινητικότητα, θα γίνουνσυζητήσεις, θα έχεις προτάσεις. Έρχονται νέες ευκαιρίες και θα πετύχειςσημαντικά πράγματα. Πάρε και τη συμβουλή κοντινών σου προσώπων ανχρειαστεί. Το φλερτ θα είναι έντονο, διασκέδασε, ταξίδεψε παρέα μεαγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στονΥδροχόο περιορίζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να μην έχεις διάθεση ή ναπρέπει να εξοφλήσεις χρέη. Βρίσκεσαι σε δίλημμα, μην ρισκάρεις. Η υλικήσου πραγματικότητα θα επηρεαστεί. Αγοραπωλησίες ή συμφωνίες έρχονται σεπρώτο πλάνο. Κάνε έναν απολογισμό εσόδων-εξόδων. Προσπάθησε να κάνειςβελτιώσεις, να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα ή να αλλάξεις δουλειά.Διορθωτικές κινήσεις ευνοούνται. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, σκέψουμήπως την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, ευνοείται ηεπιστροφή ανεκπλήρωτων σχέσεων. Επιπόλαιες ή σύντομες σχέσεις χωρίςμέλλον επίσης ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιόσου δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις ή καριέρα. Οι καταστάσεις είναιαντιφατικές. Φαίνεται να κλείνει ένας κύκλος σε σχέσεις ή συνεργασίες.Αν χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, θα το πραγματοποιήσεις. Οιαποφάσεις σου θα στηρίζονται στη λογική και την αντικειμενικότητα.Ερωτικές διεκδικήσεις ευνοούνται. Κάνε ότι μέχρι τώρα δεν τολμούσεςακόμα και μέσα από δυσκολίες και εντάσεις. Μακριά από παρορμητισμούς γιανα μην το μετανιώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόομπορεί να ρίξει τις άμυνές σου ή το κέφι σου. Προσοχή στην υγεία. Ηδιάθεσή σου θα είναι λίγο μελαγχολική ή νοσταλγική, θα θέλεις να δραπετεύσειςαπό την πραγματικότητα. Κάνε κάποια κοντινή απόδραση με το ταίρι σου ήτους φίλους σου για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Έλα πιο κοντά μετον εαυτό σου και μην αντιδράς σπασμωδικά σε διάφορες καταστάσεις.Προχώρα σε εσωτερικές αναζητήσεις για να τακτοποιήσεις σκέψεις καιπρωτόγνωρα συναισθήματα. Κάποιοι φόβοι, ευτυχώς ελεγχόμενοι, μπορεί να εμφανιστούν αλλά θα ελέγχονται με τη λογική. Κάνε μια βουτιά στο υποσυνείδητο, ξεκουράσου, ηρέμησε και ανέκτησε δυνάμεις καθώς θα νιώθεις κουρασμένη.

Ζωδια Αυγουστος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσέληνος στις 10/8 στον Υδροχόο. Νέα σελήνη στις 25/8 στην Παρθένο.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8 και του Ερμή στην Παρθένο στις 15/8.

ΚΡΙΟΣ 
21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές θα σου επιτρέψουν αναπνεύσεις με ανακούφιση ύστερα από ένα ιδιαίτερα πιεστικό 7μηνο. Θα είναι ένας ερωτικός μήνας, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12 δρομολογεί ευχάριστες εξελίξεις. Η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο – μια σχέση μπορεί να διακοπεί ξαφνικά. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 25 φέρνει νέους έρωτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ευνοεί προκειμένου να μεθοδεύσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μέχρι τις 15 πρόσεχε τη διαχείριση των οικονομικών σου – απόφυγε τα περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας και επαφών για την προώθηση των επαγγελματικών στόχων, ιδιαίτερα αν ψάχνεις εργασία.

ΥΓΕΙΑ: Είναι μια καλή εποχή για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να αντιμετωπίσεις μικροενοχλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 30 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι μήνας εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά και με μέλη της οικογένειάς σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο σε ωθεί να αναπλαισιώσεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, μετά τη Νέα Σελήνη στις 25 ευνοούνται το φλερτ και οι νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι την Πανσέληνο στις 10 καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και να οπλιστείς με υπομονή, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις με συνεργάτες και τα αιφνίδια γεγονότα. Προσοχή στα έξοδα, ειδικά το α’ δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ: Αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική το διάστημα 8-15/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό τον Αύγουστο, καθώς ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αναστατώνοντάς την ευχάριστα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν τώρα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συναρπάσει. Αν έχεις, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και εντάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Mε την Αφροδίτη στον Λέοντα θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Προσοχή στις επαγγελματικές επαφές που θα έχεις, αλλά και στις υποσχέσεις που θα σου δοθούν μέχρι τις 15/8. Η Νέα Σελήνη στις 25 σε βοηθά να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτική στις αλλεργίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μετά περνά στον Λέοντα, χωρίς όμως να σε επηρεάζει αρνητικά. Η Πανσέληνος στις 10 δοκιμάζει την ψυχολογία σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 12 η γοητεία σου δεν αφήνει κανένα αντρικό βλέμμα ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα το δεύτερο 15ήμερο να ζήσεις μοναδικές στιγμές ερωτικής μέθεξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας έντονης κινητικότητας, αλλά και εύνοιας. Τώρα καλείσαι να σχεδιάσεις με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα – αν και περίοδος διακοπών. Η παραμονή του Άρη στον φιλικό Σκορπιό σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου, ενώ η αρωγή των συνεργατών θα είναι πολύτιμη για την επαγγελματική σου καταξίωση. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου στις 10.

ΥΓΕΙΑ: Εκμεταλλεύσου τις διακοπές για να ανανεωθείς φροντίζοντας τον εαυτό σου.

 

ΛΕΩΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ -23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ήλιος, Δίας, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου εγγυώνται μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τη συμπαντική εύνοια για να θεραπεύσεις τις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε πιο υγιείς και στέρεες βάσεις. Εξαιρετικό διάστημα για επανασύνδεση ή επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου από τα μέσα του Ιουλίου φέρνει “σαρωτικές” αλλαγές στα επαγγελματικά σου δεδομένα. Tα σχέδια σου αρχίζουν να υλοποιούνται, οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Τα οικονομικά βελτιώνονται μετά τις 12, καθώς δεν αποκλείεται να κλείσεις μια νέα συνεργασία.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου. Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο και κατόπιν περνά στον Λέοντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε επηρεάζει αρνητικά. Πλέον νιώθεις έτοιμη να αξιολογήσεις τα δεδομένα της υπάρχουσας σχέσης και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της. Αν είσαι μόνη, πιθανόν τώρα μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μην απογοητευτείς από τυχόν εμπόδια που θα προκύψουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι περίεργη στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείονται εντάσεις με συνεργάτες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σου, καθώς ανέλπιστες ευκαιρίες συνεργασίας θα προκύψουν, ειδικά μετά τις 12.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου και στις αλλεργίες.

ΖΥΓΟΣ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10/8 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και τη γοητεία σου. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις, καθώς η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ότι επηρεάζει τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Αν είσαι μόνη, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ, καλό θα ήταν όμως να μην επενδύσεις συναισθηματικά, καθώς θα είσαι επιρρεπής στις εξαπατήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8, αλλά και του Άρη στον Σκορπιό δρομολογεί εξελίξεις στην καριέρα σου, καθώς θα έχεις συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις επαφές με άτομα κύρους και συνεργάτες. Μην παρασυρθείς σε αμφίβολες οικονομικές συμφωνίες μετά τις 20/8.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου κι αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχονται βραδιές πάθους. Αν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, ο μήνας των διακοπών σε ευνοεί να το κάνεις. Αν είσαι μόνη, νέα πρόσωπα από τον φιλικό σου κύκλο θα διεκδικήσουν την προσοχή σου, ιδίως μετά τις 25.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να ασχοληθείς με επαγγελματικές εκκρεμότητες και να επιλέξεις προσεκτικά ποιες ευκαιρίες θα αξιοποιήσεις. Μετά τις 20/8 απόφυγε υπερβολές και περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 διευρύνει τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ιδιαίτερα μετά τις 10.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10 δίνει υποσχέσεις για έναν ερωτικό μήνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό σε καθιστά πιο επικονωνιακή – εκμεταλλεύσου το γεγονός για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, οι διακοπές θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την αποφασιστικότητα να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα επαφών και συζητήσεων για νέα συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 12/8 “ρίχνει” τίτλους τέλους σε μια περίοδο αστάθειας και ανασφάλειας για τα ερωτικά σου. Τώρα μπορείς να θέσεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 15 υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και εργασιομανής, πλέον νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για διακοπές – και οι πλανήτες δεν σου χαλούν το χατίρι. Ο Αύγουστος είναι σχετικά ουδέτερος μήνας για τα επαγγελματικά σου. Από τις 15 και μετά που ο Ερμής περνά στην Παρθένο μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, τα οποία και θα δρομολογήσεις τον Σεπτέμβρη. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα.

ΥΓΕΙΑ: Οι διακοπές ενδείκνυνται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 10 υπόσχεται έναν έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Άλλωστε η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, αν μη τι άλλο σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και απογειώνει τη λίμπιντο στα ύψη. Το διάστημα αυτό, αν έχεις σχέση, είτε θα διορθώσεις τα κακώς κείμενά της σχέσης είτε θα προχωρήσεις σε διάλυσή της. Αν είσαι μόνη, οι πλανητικές επιρροές φέρνουν νέα άτομα στη ζωή σου, που ήρθαν για να μείνουν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και μήνας διακοπών, η παρουσία του Δία στον Λέοντα εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην προώθηση της καριέρας σου. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 15 θα δεις τα οικονομικά σου να εμφανίζουν σημάδια ανάκαμψης. Είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να περικόψεις δαπάνες. Το γ′ δεκαήμερο απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες, ενώ η Νέα Σελήνη στις 25 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε καταχρήσεις και φρόντισε να ξεκουράζεσαι αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς, καθώς η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο. Αν έχεις σχέση, είναι ένα καλό διάστημα για να την ανανεώσεις και να εκμεταλλευτείς τις διακοπές σας, προκειμένου να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να είναι μήνας διακοπών, ωστόσο ο Αύγουστος -ειδικά το β′ δεκαπενθήμερο-, θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Η παρουσία του Δία στον Λέοντα από τα μέσα Ιουλίου, αλλά και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 σε βοηθούν να σχεδιάσεις με επιτυχία τα επόμενα βήματά σου και να εκμεταλλευτείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τα θέματα υγείας και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή σου.

 

Τι σημαινει ο Διας στον Λεοντα εως τον Αυγουστο 2015 για ολα τα ζωδια;

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 11 Αυγούστου 2015. Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν;

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, μπήκε στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει ως τις 11/8/2015 αυξάνοντας τη διάθεση για περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα, έρωτα, διασκέδαση, ρίσκο, αθλητισμό.
Θα παρθούν πρωτοβουλίες για να βγούμε από το τέλμα των τελευταίων ετών, θα αναπτυχθούν νέες τακτικές επιβίωσης και δημιουργικής έκφρασης.

Ο Δίας στο Λέοντα δεν πτοείται από τις δυσκολίες, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός του θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Θα σκορπά λάμψη, αισιοδοξία, θάρρος, θα αισθανόμαστε αρχηγοί, θα οδηγούμε, θα καινοτομούμε. Θα πιστέψουμε εκ νέου στη ζωή και θα προχωράμε ενάντια σε κάθε αποτυχία. Η πίστη στον εαυτό μας θα μας κάνει πρωτοπόρους, θα βουτάμε τις ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται σε εκκεντρικές, αλαζονικές, επιδεικτικές, υπεροπτικές συμπεριφορές. Να προσπαθήσουμε να μην κυριαρχούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο, να μην κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού. Η γενναιοδωρία να μην φτάσει σε σημείο υπερβολής.

Θα είναι μια χρονιά φωτεινή που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη, θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τα θεάματα. Ο έρωτας θα αποκτήσει εξέχουσα σημασία και πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν ή θα δημιουργηθούν νέες, με σοβαρές προοπτικές. Η αναζωπύρωση παλαιότερων σχέσεων εφόσον υπάρχουν συναισθήματα είναι επίσης πιθανό σενάριο.

Ευνοημένοι θα είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχουν τύχη και ευκαιρίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.
Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί για να μην απογοητευτούν.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο σου).

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα σου υπόσχεται έρωτα και διασκέδαση. Η χαρά της ζωής επανέρχεται. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα γίνεις πιο δημιουργική από ποτέ. Θα έχεις το θάρρος και τη δύναμη να αντεπεξέλθεις και στα πιο δύσκολα. Μια σταθερή σχέση, ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Η τύχη θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Να κάνεις νέα ξεκινήματα με οργάνωση αποφεύγοντας κάθε υπερβολή. Ο έρωτας θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές αρκεί να ξέρεις να αποφεύγεις τις παραπλανήσεις. Αν είσαι μόνη, αυτό που ονειρεύεσαι είναι προ των πυλών. Ταξίδια και εξωτερικό ευνοούνται. Η κοινωνικότητά σου θα ενισχυθεί, τα όνειρα και οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Οι συνθήκες εργασίας σου θα καλυτερέψουν, θα βρεις νέες στρατηγικές επιβίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα θα απομακρύνει φόβους και αγωνίες, θα φέρει μια νέα εποχή για τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσδοκίες σου. Θα συνειδητοποιήσεις ποια είσαι και θα αναζητήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Θα αναγκαστείς να μιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για το πως αισθάνεσαι, να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα για να νιώσεις καλύτερα. Μακροχρόνια προβλήματα θα λυθούν ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Εύνοια θα υπάρχει σε περιουσιακά, σπίτι και ακίνητα. Αγοραπωλησίες ή κληρονομιές είναι επίσης πιθανά σενάρια. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά στο σπίτι ή να ξεχρεώσεις οφειλές που σε βαραίνουν. Η επαφή με τις ρίζες σου ή τις παραδόσεις θα σου δίνουν χαρά. Οι ανάγκες σου θα καλυφθούν ενώ και η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο Λέοντα θα σου δώσει μια πιο θετική σκέψη και άποψη για τη ζωή παρόλο που ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 25/12 θα προσπαθήσει να σε κάνει απαισιόδοξη και αρνητική. Ταξίδια, νέες γνωριμίες, εμπόριο, σπουδές, μετακινήσεις, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, επικοινωνία ευνοούνται. Προσπάθησε να ανανεωθείς, να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά για να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να κάνεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες ή μια νέα συνεργασία από την οποία θα ωφεληθείς, μπορείς επίσης να αλλάξεις δουλειά για να ασχοληθείς με κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγορά αυτοκινήτου ή συσκευών επίσης ευνοούνται. Ευχάριστα νέα μπορεί να ακούσεις από αδερφικά ή συγγενικά πρόσωπα και γείτονες. Μια γνωριμία μέσω γνωστού μπορεί να σε ενθουσιάσει. Οι ιδέες σου θα αποφέρουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα. Θα υπάρξει σταθερότητα ή και άνοδος. Θα ανεξαρτητοποιηθείς και θα ξέρεις πλέον ποιον εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά, θα νιώσεις πιο ασφαλής, σίγουρη και ήρεμη. Μια επισημοποίηση ευνοείται ενώ αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Αποταμίευσε κέρδη από δουλειά ή αγοραπωλησίες, προφύλαξε τα κεκτημένα σου. Εύνοια θα υπάρξει από νομικά θέματα, εκδόσεις, εξωτερικό. Θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου, θα προβάλλεις τον εαυτό σου. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν και όλα γίνονται καλύτερα με σωστές κινήσεις και προγραμματισμό. Οι ιδέες σου θα υλοποιηθούν, θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου ενώ θα αποκτήσεις και νέους συμμάχους.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια, μεγαλοπρέπεια, ζωντάνια, χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα για το μέλλον, μοναδικές ευκαιρίες. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα πάρεις δύναμη για τα δύσκολα που περνάς με τον Κρόνο στο Σκορπιό ως τις 24/12. Ο Δίας θα σε ανταμείψει, θα φέρει μεγαλύτερη αυτογνωσία, θα σε μάθει καινούργια πράγματα. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα έχουν μακροχρόνια επιρροή καθώς τώρα βάζεις τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Εκπέμπεις, προσελκύεις και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Ευχάριστα νέα θα έχεις και στον ερωτικό τομέα, μια νέα σχέση ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς που δεν έχεις ξεπεράσει είναι πιθανά σενάρια. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη. Προωθούνται φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό ή την υπερβολή. Θα ηγηθείς μιας νέας κατάστασης με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι μια προστασία απέναντι στα προβλήματα και τις εντάσεις που προκύπτουν σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα έχεις το θάρρος και την ψυχραιμία να αντέχεις ότι προκύπτει και να προχωράς παρακάτω με την αισιοδοξία να ακολουθεί το κάθε σου βήμα. Υγεία και εργασία ευνοούνται, μπορείς να προχωρήσεις σε βελτιώσεις. Φόβοι και ανασφάλειες εξαλείφονται. Θα γίνεις πιο μυστικοπαθής με σκοπό να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και την προσωπική σου ζωή. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ακόμα θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθάει. Ο Δίας θα είναι ο φύλακας-άγγελός σου. Θα προσφέρεις βοήθεια σε πρόσωπα που σε χρειάζονται ενώ θα εξελιχθείς ηθικά και πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα φέρνει νέους στόχους και όνειρα. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Θα πετυχαίνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Όλων των ειδών οι σχέσεις σου ευνοούνται αρκεί να σε βοηθάνε να εξελιχτείς και να μην σε καταπιέζουν. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει. Θα γνωρίσεις άτομα που θα σου δώσουν αυτά ακριβώς που έχεις ανάγκη. Οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν με τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες καθότι η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα σχέση μέσα από το φιλικό ή επαγγελματικό σου κύκλο η οποία θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην κορυφή. Αν είσαι σε σχέση, θα επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου και ξεκαθαρίζει τους στόχους σου σ’αυτόν τον τομέα. Θα δημιουργήσεις νέες συνθήκες που θα σου ταιριάζουν καλύτερα. Θα γίνουν αλλαγές μέσα σου καθώς και στα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πιθανή. Προσοχή στον Κρόνο στο ζώδιό σου ως τις 24/12 καθώς πολλές καταστάσεις δεν τις έχεις αντιληφθεί ακόμα ή είσαι ανεκτική γιατί δεν είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις ακόμα. Μια νέα δουλειά θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα διακριθείς και θα καταξιωθείς. Θα έχεις στήριξη και νέοι δρόμοι θα σου ανοιχτούν που θα σου φέρουν σημαντικά κέρδη. Μπορεί να αναλάβεις την ηγεσία ενός έργου και να δικαιωθείς. Οι φιλοδοξίες σου διευρύνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο Λέοντα θα σε στηρίξει ψυχολογικά καθώς από τις 25/12 μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Θα κάνεις σχέδια για σχέσεις και συνεργασίες, ταξίδια που θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες και θα σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά. Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και νοοτροπίες. Θα δίνεσαι με μέτρο συναισθηματικά και υλικά. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα επεκταθείς. Σπουδές, επικοινωνία, σεμινάρια, συμβόλαια ευνοούνται. Το εξωτερικό φλερτάρει μαζί σου ή ακόμα και ένας νέος έρωτας ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να εγκατασταθείς και σε μια άλλη χώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Δημιουργικές δραστηριότητες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού καθώς και νομικά θέματα προωθούνται με επιτυχία. Θα βρεις νέους συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο Λέοντα σε κάνει πιο επιφυλακτική με το χρήμα. Προσοχή στα έξοδα. Εκμετάλλευση ακινήτων και περιουσιακών θα σε βοηθήσουν να ξεπληρώσεις τις οφειλές σου. Ο μαγνητισμός που ασκείς είναι μεγάλος, δύσκολα σου αντιστέκονται και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά. Ευνοούνται οι σύντομες ή κρυφές ερωτικές σχέσεις. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος ευνοούνται αν δεν έχουν βγει από την καρδιά σου. Θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις βαθιά τον εαυτό σου και να συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Θα αναζητάς την απομόνωση το διάστημα αυτό. Οι σχέσεις που θα επιδιώκεις θα βασίζονται σε έντονο πνευματικό δέσιμο. Οι φοβίες σου θα μειωθούν και θα καταφέρεις να κάνεις βασικές βελτιώσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι θετικός για όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Θα απολαύσεις την εύνοια των άλλων απέναντί σου, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν επιθυμείς μια νέα σχέση ή συνεργασία, θα έρθει με οφέλη συναισθηματικά ή οικονομικά. Θα πιστέψεις στον εαυτό σου και θα βγαίνεις κερδισμένη εκεί που δεν το περιμένεις. Θα αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και θα δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές. Θα τα θέσεις όλα επί τάπητος, θετικά και αρνητικά, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή συνεργασίες καθώς και να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες. Οι ιδέες σου θα καρποφορήσουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί εργασία και υγεία. Θα νιώσεις καλύτερα αν θέματα υγείας ή εργασίας ταλαιπωρούσαν εσένα ή δικά σου πρόσωπα. Θα είσαι πιο αισιόδοξη, θα έχεις ιδέες και θα είσαι πιο αποτελεσματική στη δουλειά ή μπορεί να βρεις και μια νέα δουλειά. Φύγε από αρνητικές καταστάσεις ή οτιδήποτε σε πιέζει και θα πετύχεις, οι προσπάθειές σου θα έχουν θετικά αποτελέσματα κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Θα μπεις σε ένα πρόγραμμα, θα γίνεις πιο οργανωτική και δημιουργική και θα πετύχεις σε πολλούς τομείς. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, η καριέρα σου προωθείται αρκεί να μην χάνεις ευκαιρίες. Οι ικανότητές σου θα ανταμειφθούν, η καλή διάθεση και η θετική σκέψη θα μετρήσουν περισσότερο από ποτέ, η γενναιοδωρία σου θα βελτιώσει σχέσεις με συνεργάτες. Ένας νέος έρωτας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανός.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes