Τα κρυφα ερωτικα μυστικα των ζωδιων. Πως θα εξελιχθει ο ερωτας τον Νοεμβριο;

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος στα ερωτικά όλων των ζωδίων;

Όλοι μας κρύβουμε μυστικά και δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε με κανέναν. Κάποιες σκέψεις ή επιθυμίες φοβόμαστε να τις ομολογήσουμε είτε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας είτε για να μην ταράξουμε τον σύντροφό μας. Τα αυτονόητα δεν αρκούν, το ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην αθέατη πλευρά του άλλου.
Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων που καλούμαστε να φέρουμε στο φως του ήλιου; Αποκωδικοποιήστε τα!
Επιπλέον, μαθε πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά των ζωδίων ένα μήνα μετά τις εκλείψεις.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΡΙΟΣ
Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, δεν θα δείξει ποτέ στο πρόσωπο που αγαπά πόσο εξαρτάται από αυτόν. Αν του δείχνεις πόσο τον ποθείς, αν του δείχνεις ενθουσιασμό, αν τον κάνεις να αισθάνεται ασφαλής, τότε θα είναι ευτυχισμένος. Δώστου την ελευθερία και την ανεξαρτησία που έχει ανάγκη και πραγματικά θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου. Η υπερκινητικότητα αλλά και το πολύ σεξ είναι αναγκαία γι’ αυτόν. Καλύπτουν την μοναξιά του.
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, θα θελήσει να κάνει ξεκαθαρίσματα. Προσοχή σε διαφωνίες οικονομικού τύπου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, η ερωτική ζωή, η αισιοδοξία και η καλή του διάθεσή του θα αυξηθούν κατακόρυφα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΑΥΡΟΣ
Είναι έντονα σεξουαλικός αλλά δυστυχώς η ανασφάλειά του δεν του επιτρέπει να δείξει αυτήν του την πλευρά εύκολα. Αναζητά τη σταθερότητα και καλείσαι να ψάξεις βαθιά μέσα στην ψυχή του για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αγαπά τη δέσμευση, τις ανέσεις ενός ήσυχου σπιτιού, θέλει να μοιράζεται τις χαρές και την καθημερινότητα με το σύντροφό του. Μισεί τις αλλαγές, η ρουτίνα του προσφέρει εμπειρίες. Χάνει τον έλεγχο όταν μένει μόνος και αναζητά τα υλικά αγαθά. Φοβάται μην καταστραφεί, φοβάται την ίδια του τη δύναμη. Προσκολλάται στο σύντροφο γιατί νιώθει προστασία.
Ταύρε, ο Νοέμβριος ενισχύει γάμο, σχέσεις και συνεργασίες ακόμα και μέσα από μικρές ενοχλήσεις. Κάνε συναισθηματικά ανοίγματα. Ζήτα συγγνώμη αν κάπου έχεις σφάλει. Τα εμπόδια θα ενδυναμώσουν τελικά τη σχέση σου.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ
Κοινοποιεί τα πάντα, δεν ξέρει να κρατάει μυστικά. Θα σου πει ακριβώς τι νιώθει και καθόλου απίθανο σε λίγη ώρα να νιώθει κάτι άλλο. Κατά βάθος, είναι πολύ ανασφαλής, αναζητά τη σιγουριά. Καλό είναι πριν προχωρήσει σε σοβαρή δέσμευση, να έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Διαφορετικά, θα αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα σε όρια και κανόνες. Όμως, ποτέ δεν θα φύγει από ένα γάμο αν του δείχνεις αγάπη. Τρέμει στην ιδέα ότι φαίνεται στους άλλους ψυχρός. Τις ερωτικές ζαβολιές τις κάνει για να δώσει την εντύπωση του ερωτύλου, όμως, στην πραγματικότητα δεν μπορεί να δεθεί εύκολα. Είναι πολύ γερός στο ερωτικό παιχνίδι γιατί δεν συμμετέχει συναισθηματικά.
Δίδυμε, τον Νοέμβριο θα υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις σου, θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις ψυχοσωματικά προβλήματα. Είναι σημαντικό να δεις στενά τα συναισθήματά σου για να πλησιάσεις καλύτερα το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία το δεύτερο δεκαπενθήμερο ή τότε, μια σχέση μπορεί να εξελιχτεί διαφορετικά.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πληγωθεί καθότι είναι πολύ ευάλωτος. Ξέρει να καλύπτεται και είναι δύσκολο να τον διαβάσεις. Όσο πιο ασφαλής νιώθει, τόσο πιο πολύ ανοίγεται. Χρειάζεται αφοσίωση και πραγματική αγάπη. Μοιάζει με τον Ταύρο, αγαπά την οικογένεια, προσκολλάται σε αυτήν και θέλει να την κρατήσει για πάντα. Δύσκολα διαλύει σοβαρές σχέσεις. Νιώθει πως η ζωή του πρέπει να έχει νόημα και αξία για τους άλλους. Δυστυχώς δεν μπορεί να δει τη δύναμή του. Θέλει να του συμπεριφέρονται μητρικά, να τον συγχωρούν και να μην χάνει την αυτοεκτίμησή του.
Καρκίνε, τον Νοέμβριο, κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί μετά το τέλος αυτού του μήνα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Μπορεί να βιώσεις ένα χωρισμό ενώ αν είσαι μόνος, να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία. Δώσε χρόνο μέχρι να δεις την ποιότητά της.

 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΕΩΝ
Τι χειρότερο από το να μην τον θαυμάζεις. Η περηφάνια του όμως δεν θα τον αφήσει να το παραδεχτεί ποτέ. Χρειάζεται πάντα την υποστήριξη του συντρόφου του για να ανακτά την εμπιστοσύνη του και να λάμπει. Αγάπησέ τον, κολάκευέ τον, ενθάρρυνέ τον για να σε αγαπά για πάντα. Είναι πιστός και δεσμεύεται ουσιαστικά όταν του δίνεις αξία. Έχει μεγάλη δύναμη για να ξεπερνά τα εμπόδια, δεν αντέχει όμως τη φτωχή διαβίωση. Μπορεί να μαραζώσει και τότε χρειάζεται πραγματικά πολύ αγάπη και εκτίμηση για να διατηρήσει ακμαία την ψυχολογία του.
Λέων, προσοχή το Νοέμβριο σε οικογένεια και καριέρα. Θα χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις και να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις προσωπικές σου σχέσεις. Θα υπάρχουν παρεμβάσεις από τρίτους και ο Δίας, δυστυχώς αυτό το μήνα δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν εκδηλώνεται εύκολα, δεν δείχνει ποιον αγαπά και γιατί. Είναι πιστός και επιφυλακτικός. Δεν εκδηλώνει συναισθήματα και προσπαθεί μερικές φορές να αλλάξει τη σύντροφό του. Έχει την τάση να κριτικάρει συνεχώς. Αναζητά την ασφάλεια και την αγάπη. Ο έρωτας έχει άμεσα σχέση με το θάνατο, κάθε οργασμός είναι γι’ αυτόν ένας μικρός θάνατος. Αγαπά πολύ τη ζωή και φοβάται μήπως φύγει από αυτήν απότομα.
Παρθένε, αν ζεις ένα πάθος, πρόσεχε το Νοέμβριο τα ακραία συναισθήματα. Κάνε υπομονή και δώσε σημασία στις λεπτομέρειες. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι πιο λειτουργικό.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΖΥΓΟΣ

Τον φοβίζει η μοναξιά, απελπίζεται και μπορεί να κάνει επιπόλαιες κινήσεις προς την αναζήτηση της αγάπης. Τα πράγματα διευκολύνονται όταν είναι ώριμος και ισορροπημένος. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και θέλει να είναι ελκυστικός. Του αρέσει η επιβεβαίωση και γι’ αυτό αναζητά νέους συντρόφους. Πρέπει να τον κάνεις να αισθάνεται ποθητός σε ένα στοργικό περιβάλλον για να είναι ευτυχισμένος. Τρέμει μήπως δεν τον θαυμάζουν, φοβάται τα γεράματα. Τρελαίνεται για φλερτ, περισσότερο από το σεξ.
Ζυγέ, το Νοέμβριο, θέματα σχέσεων πέφτουν στο τραπέζι. Τι θέλεις, τι προσφέρεις, τι ανάγκες έχεις, τι ανασφάλειες, τι ζητάς, όλα θα συζητηθούν. Μείνε ψύχραιμος για να μην φτάσεις στα άκρα. Αν πέρασες μια κρίση το πρώτο επτάμηνο της χρονιάς, τώρα θα φανούν τα αποτελέσματα. Νέες γνωριμίες θα αξιολογηθούν το Δεκέμβριο.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο τα μυστικά τον εξιτάρουν. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μάθεις τις συνήθειές του. Έτσι… για να μην βγεις από πάνω, πρέπει να υπάρχει πάντα σασπένς. Αν αποκαλύψει μυστικά, να ξέρεις ότι σε αγαπά πραγματικά. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σχέση, όμως αναζητά συνεχώς έντονες εμπειρίες. Θέλει δράμα και εμπειρίες που να αγγίζουν την ψυχή του για να κολλήσει. Όλο αυτό είναι κουραστικό, όμως είναι πρόκληση να μπαίνεις σιγά-σιγά μέσα του. Είναι ριψοκίνδυνος αλλά φοβάται κιόλας. Θέλει κάποιον να του κρατά τα χαλινάρια. Ένας από τους φόβους του είναι μήπως χάσει την γονιμότητά του.
Σκορπιέ, το Νοέμβριο θα συνειδητοποιήσεις ότι η επιθυμία είναι το ισχυρότερο πράγμα. Αγαπάς κάποιον γι’ αυτό που είναι ή γιατί είναι αυτό που χρειάζεσαι; Τώρα θα κριθούν συναισθήματα και αντοχές. Αυτός ο μήνας είναι το κλειδί των επόμενων.

 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάται τη δέσμευση. Αγαπά την ερωτική σχέση αλλά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει το γάμο. Κάποιες φορές, φλερτάρει με την ιδέα, όμως θέλει το χρόνο του για να το πάρει απόφαση. Άφησέ τον ελεύθερο, να αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όσο τον περιορίζεις, τόσο θα θέλει να φύγει. Ζήσε μαζί του την περιπέτεια. Είναι ικανός να σε πείσει ότι αξίζεις κάτι καλύτερο προκειμένου να τελειώσει μια κατάσταση.
Τοξότη, είναι πιθανό μέχρι τώρα να έχεις αλλάξει δουλειά, να έχεις τελειώσει μια σχέση, να έχεις περάσει εγκυμοσύνη ή γέννα. Ο Νοέμβριος προσφέρει επανεξέταση των γεγονότων και βελτίωση. Είναι καλό διάστημα να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία. Γίνε πιο κοινωνική.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φοβάται την αποτυχία. Θέλει να είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό φρόντισε να μιλάς συνεχώς για τα επιτεύγματά του. Θέλει να υπερέχει στις σχέσεις, αγαπά τη δέσμευση, την οικογένεια και το γάμο. Πρέπει να του δείχνεις σεβασμό και αγάπη. Δεν υπάρχει πιο σταθερός από αυτόν. Φοβάται πολλές φορές μήπως δεν είναι επαρκής, αισθάνεται ανασφάλεια και μειώνει τον εαυτό του. Τόνωσέ τον γιατί αν τον προσέχεις, μπορεί να κάνει θαύματα.
Αιγόκερε, τον Νοέμβριο, η φιλία έρχεται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο της αγάπης που σου λείπει ή μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσω φιλικού προσώπου ή μια φιλία να μετατραπεί σε σχέση ή ένας γάμος να μείνει ως φιλία. Τα αποτελέσματα θα φανούν το Δεκέμβριο.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεται μοναξιά όταν δεν περιβάλλεται από πολύ κόσμο. Για την ακρίβεια, πολλές φορές δεν ξέρει πως αισθάνεται, νιώθει διαφορετικός και αυτό τον απομονώνει. Άφησέ τον ελεύθερο, ουσιαστικά ψάχνει για φίλο-εραστή. Πρέπει να προσπαθήσεις να μπεις στον κόσμο του για να νιώσει ευτυχία και ικανοποίηση. Είναι πανέξυπνος και φοβάται τις ψυχικές αναταράξεις.
Υδροχόε, τον Νοέμβριο θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα κάνεις τα παράπονα και τις επιλογές σου ίσως και με όχι και τόσο καλό τρόπο. Προσοχή μέχρι το τέλος του χρόνου. Χρησιμοποίησε περισσότερο το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να εκφράσεις ήρεμα σκέψεις και συναισθήματα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΙΧΘΥΣ
Είναι τρυφερός και υπερβολικός στο συναίσθημα. Είναι τόσο ευαίσθητος που αν δεν βάλει όρια, κινδυνεύει από ψυχοσωματικές παθήσεις, ειδικά αν μια σχέση τελειώσει. Δεν φεύγει εύκολα, συνήθως προσαρμόζεται στις σχέσεις του. Ζητά αγάπη, ζεστασιά, κάποιος να τον νοιάζεται για να είναι ευτυχισμένος και εκείνος με τη σειρά του, θα ανταποδώσει. Δεν θέλει να ζορίζεται και μερικές φορές βαριέται. Θα ήθελε πολλά πράγματα να γίνονται με μαγικό τρόπο.
Ιχθύ, το Νοέμβριο αξιολόγησε τις σχέσεις σου. Δες τις διαφορές και τις ελλείψεις που εμφανίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, μην κοιτάς μόνο τα λάθη των άλλων. Κάνε ένα συναισθηματικό τεστ στον εαυτό σου και το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες ευνοούνται το πρώτο δεκαπενθήμερο. – See more at: http://www.missbloom.gr/astrologia/astrika-tips/3/23392/articles/ta-kryfa-erotika-mystika-ton-zodion-pos/article.aspx#sthash.eBegNr05.dpuf

Ζωδια και Επαγγελματικες Συνεργασιες: Πως θα εξελιχθουν τον Οκτωβρη;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

Όλοι παλεύουμε για την επαγγελματική καταξίωση και προσπαθούμε να συνεργαστούμε με κάθε χαρακτήρα, να βρούμε τον τρόπο να εργαστούμε αποδοτικά με κάθε συνάδελφο.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου στη δουλειά; Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός έχει αρχηγικές τάσεις και σε όποια θέση κι αν βρίσκεται, το παίζει αφεντικό. Είναι ετοιμοπόλεμος, οι εντάσεις δεν λείπουν. Όμως είναι ειλικρινής. Για την ακρίβεια, είναι ακριβώς αυτός που φαίνεται, ντόμπρος και ξεκάθαρος. Δεν σκάβει το λάκκο κανενός, δεν του αρέσουν τα κουτσομπολιά. Παίρνει γρήγορες αποφάσεις, πρωτοβουλίες, θέλει να έχει άποψη για όλα, θυμώνει, νευριάζει, τα ξεπερνάει εύκολα. Είναι ισχυρογνώμων και φιλόδοξος και έχει γρήγορους ρυθμούς. Κάνε τις απαραίτητες υποχωρήσεις μαζί του και άφησέ τον να αισθάνεται αρχηγός.
Κριέ, τον Οκτώβριο, θα είσαι εφευρετικός και δυναμικός και όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, θα καταφέρεις να είσαι ο πρωταγωνιστής. Με συνεργασία, υπομονή, υποχωρήσεις και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι συνεπής, οργανωτικός, σταθερός αλλά έχει πολύ αργούς ρυθμούς. Περιμένεις πολύ για να τελειώσει μια εργασία καθότι την ελέγχει ξανά και ξανά, όμως το αποτέλεσμα αγγίζει την τελειότητα. Θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί σε νέες επαγγελματικές συνθήκες ή συνεργασίες. Βάζει πρόγραμμα στο χρόνο εργασίας του και το τηρεί. Κρατά το λόγο του και μπορείς άνετα να τον εμπιστευτείς. Δεν του αρέσουν και πολύ οι αλλαγές. Είναι ευγενικός και τυπικός με τους συναδέλφους του, δεν ζορίζεται, δεν πιέζεται ακόμα και αν πρέπει.
Ταύρε, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα και ανταγωνισμός. Οι δυσκολίες δεν θα λείπουν. Κάνε ότι σου ζητηθεί και τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να στρώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος ξέρει να εκφράζει τις απόψεις του και να τις στηρίζει. Είναι ανήσυχο πνεύμα, μιλάει ακατάπαυστα και δεν μένει στάσιμος σε ένα σημείο ποτέ. Είναι χαρούμενος, επικοινωνιακός, φιλικός και αποκτά εύκολα συμπάθειες. Ερευνά και μαθαίνει και με τα χρόνια γίνεται όλο και πιο αποδοτικός στη δουλειά του. Δημιουργεί φιλίες μέσα από το χώρο της δουλειάς. Είναι καλός στις Δημόσιες Σχέσεις και τις διαπραγματεύσεις, είναι πειστικός και καλός στον προφορικό και γραπτό λόγο. Κάποιες φορές διασκορπίζεται ή γίνεται κυκλοθυμικός. Με τα δυο πρόσωπα που διαθέτει, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, όμως πάντα έχει να προτείνει κάτι ιδιαίτερο.
Δίδυμε, τον Οκτώβριο, δες την ουσία των πραγμάτων και μείνε μακριά από έριδες ή υπονομευτικές καταστάσεις. Στόχευσε στην επιτυχία έστω και με κάποιες απώλειες. Μην ρισκάρεις υπέρμετρα. Αν ψάχνεις για εργασία, κάτι θα βρεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι εργατικός και χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτό του. Παίρνει πάντα σωστές αποφάσεις γιατί ακούει την εσωτερική του φωνή. Θέλει να νιώθει απαραίτητος στην εργασία που κάνει, να νιώθει ότι κάνει κάτι σημαντικό. Δεν ανέχεται προσβολές ή νεύρα. Είναι ευαίσθητος και παρεξηγείται, κρατάει μούτρα και θέλει κανάκεμα. Όμως, είναι τυπικός και ευγενικός. Είναι αρκετά κουτσομπόλης, θέλει να ξέρει τα πάντα στον εργασιακό χώρο και πολλές φορές χρησιμοποιεί τα στοιχεία που συλλέγει. Θέλει λεπτούς χειρισμούς, είναι ανάλογα με τα φεγγάρια του. Όμως, είναι επαγγελματίας. Έχει τον τρόπο να δημιουργεί οικειότητα, να σε φέρνει πολύ κοντά του και να σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά.
Καρκίνε, ο Οκτώβριος είναι σύνθετος και απαιτητικός μήνας και οι συνθήκες δύσκολες. Προχώρα αργά για να μην εκτεθείς, ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μην εκθέτεις σκέψεις και προσδοκίες.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων είναι ο βασιλιάς, θέλει να επιβεβαιώνεται. Πιστεύει πως ότι κάνει, το κάνει τέλεια, ότι οι άλλοι υστερούν και μερικές φορές γίνεται σνομπ. Ζητά επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση πέρα από την οικονομική άνεση. Είναι δυναμικός και ικανός να κατακτήσει τους στόχους του. Διαθέτει πίστη, επιβάλλεται, θέλει να είναι ο αρχηγός στις συνεργασίες του και ξέρει να προβάλλει τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πολύ περήφανος και ζητά επιβράβευση. Έχει πείσμα και εγωισμό και οδηγείται στην κορυφή με αργά και σταθερά βήματα. Συνεργάζεται δημιουργικά με τους άλλους και βοηθά επί της ουσίας σε συλλογικά έργα. Πρέπει να του λες μπράβο για τα επιτεύγματά του.
Λέων, τον Οκτώβριο, βάλε στόχους και προχώρα στον εκσυγχρονισμό. Κάνε τη δουλειά σου με κέφι. Αν ψάχνεις εργασία, να εντείνεις τις προσπάθειές σου. Μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα έχεις σημειώσει σημαντική πρόοδο. Σπουδές ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι οργανωτικός, λάτρης της λεπτομέρειας, υπεραναλυτικός. Έχει ανάγκη τη δουλειά, αφοσιώνεται σε αυτήν, την λατρεύει, προγραμματίζεται και τηρεί τα χρονοδιαγράμματα. Δύσκολα κερδίζεις την οικειότητά του, δεν έχει διάθεση για κουβεντούλα. Είναι μόνιμα πηγμένος με υποχρεώσεις, η δουλειά δεν του αφήνει περιθώρια για χάζι. Δεν σου δίνει τον αέρα εύκολα για περαιτέρω συζητήσεις. Είναι συγκεντρωτικός, συνεπής και αποδοτικός σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει.
Παρθένε, τον Οκτώβριο, έχεις προστασία από τα χειρότερα. Καθυστερήσεις και σκαμπανεβάσματα θα υπάρχουν. Οι προθέσεις των ανωτέρων αλλάζουν και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν πριν το τέλος του μήνα. Αν ψάχνεις εργασία, προσπάθησε αρχές του επόμενου μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός διατηρεί την αρμονία και την ηρεμία στην εργασία του. Έχει καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του και επικρατεί καλαισθησία και τελειότητα στη δουλειά που κάνει. Είναι φιλικός, συνεργάσιμος αλλά και αναποφάσιστος, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες. Αποφεύγει τις εντάσεις. Χαμογελά και έχει πάντα διάθεση, έχει πάντα τον καλό λόγο στα χείλη. Βέβαια, είναι και λίγο ευθυνόφοβος, ξέρει να πετά μπαλάκια και να ξεγλιστρά από τα δύσκολα. Όταν έχεις την ανάγκη του, μάλλον πρέπει να βρεις τη λύση μόνος σου.
Ζυγέ, τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν αλλαγές. Ξαφνικά γεγονότα φέρνουν το τέλος μιας συνεργασίας ή το ξεκίνημα μιας νέας. Μείνε διαλλακτικός και υποχωρητικός με ανωτέρους. Μια αύξηση ή μια ευκαιρία για δεύτερη εργασία αλλά και επιστροφή μιας συνεργασίας από το παρελθόν είναι πιθανά σενάρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι φιλόδοξος και θέλει να φτάσει ψηλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Παθιάζεται, είναι δυναμικός και εκδικείται όταν κάποιος προσπαθήσει να τον βλάψει. Το ένστικτό του, το μυαλό και η φαντασία του τον στηρίζουν. Ότι βάζει στο μυαλό του, το πετυχαίνει με μεθοδικότητα. Είναι ανταγωνιστικός και ζηλεύει την πρόοδο των συναδέλφων του. Είναι καλύτερα να δουλεύει μόνος του. Είναι μυστήριος και περίεργος στις συνεργασίες του. Όσο και αν το παίζει αδιάφορος, προσέχει και ελέγχει τις κινήσεις των άλλων και στήνει παγίδες. Κράτα τυπικές σχέσεις μαζί του, κάποια απόσταση. Πάντως το μυαλό του είναι αξιοθαύμαστο και πανούργο.
Σκορπιέ, τον Οκτώβριο, ετοιμάσου για ένα παραγωγικό και δημιουργικό διάστημα που θα ξεκινήσει προς το τέλος του μήνα. Τότε, ανώτερα πρόσωπα ή συνάδελφοι θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν. Τότε, είναι το κατάλληλο διάστημα για αλλαγές ή τονωτικές ενέσεις στην εργασία σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά τους γρήγορους ρυθμούς στη δουλειά, ρισκάρει, ενθουσιάζεται με οτιδήποτε καινούργιο, κάνει επαγγελματικά σχέδια. Είναι αισιόδοξος, θέλει να κινείται συνεχώς, βαριέται εύκολα και αλλάζει στόχους. Κάνει ομαλές συνεργασίες και έχει καλές επαφές με συναδέλφους. Δεν του αρέσει να δουλεύει μόνος, είναι εξαιρετικός στις επαφές του με το εξωτερικό. Έχει άποψη για τα πάντα, ακόμα και για αυτά που δεν τον αφορούν. Το παίζει λίγο έξυπνος και είναι πνεύμα αντιλογίας. Υποστηρίζει τις γνώσεις του, καυχιέται για τις εμπειρίες του, θεωρεί ότι η άποψή του είναι πάντα σωστή. Αποπροσανατολίζει τους άλλους προτείνοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό και οι άλλοι χάνουν την μπάλα.
Τοξότη, τον Οκτώβριο, προσπάθησε με ψυχραιμία να διατηρήσεις τις καλές συνεργασίες και διώξε ή διόρθωσε φθαρμένες καταστάσεις. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Μυστικές συμφωνίες ευνοούνται και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην τσέπη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, είναι η προτεραιότητά του. Είναι υπεύθυνος, λογικός, φτιάχνει προγράμματα και δίνει μάχη για την κοινωνική αναγνώριση. Είναι υπομονετικός, δεν το βάζει εύκολα κάτω. Είναι απόλυτος και αυστηρός στις συνεργασίες του. Αν κάποιος μπει στο δρόμο του, εξαγριώνεται. Είναι το όνειρο κάθε εργοδότη, είναι άριστος επαγγελματίας. Πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν αφήνει περιθώριο για οικειότητες. Είναι απρόσιτος και παγερός πολλές φορές, κάνε υπομονή μαζί του.
Αιγόκερε, ο Οκτώβριος είναι μεταβατικός μήνας. Βάλε στόχους για να ανελιχθείς. Έχεις την αυτοπεποίθηση να κάνεις και κάτι εντελώς διαφορετικό. Θα δικαιωθείς με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Έρχεται μια καλύτερη εποχή, προχωράς μπροστά με αγώνα και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι φιλικός στο επαγγελματικό περιβάλλον και διαθέτει πρωτοποριακές ιδέες. Θέτει στόχους και τους πετυχαίνει και δουλεύει πάντα για το καλό του συνόλου. Στηρίζει τους άλλους όταν τον χρειάζονται. Είναι εύστροφος, επαναστάτης και απρόβλεπτος. Πιστεύει πως όλοι μπορούν να είναι δημιουργικοί μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων. Έχει έμπνευση και ιδέες αλλά πολλές φορές, νευριάζει και ξεσπά, αντιδρά απρόβλεπτα και εξοργίζει τους άλλους. Όμως, μένει πάντα αγωνιστής.
Υδροχόε, τον Οκτώβριο θα προωθήσεις τα σχέδιά σου έστω και με κάποια εμπόδια που προέρχονται είτε από ανωτέρους είτε από το σύστημα. Μην μείνεις στάσιμος. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου σε μια νέα εργασία και μείνε ψύχραιμος προκειμένου να αντιμετωπίσεις κακόβουλες στάσεις στον εργασιακό χώρο ή ζήλια.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς είναι δημιουργικός, έχει φαντασία και εκφράζεται όπως αισθάνεται. Είναι συναισθηματικός και προσαρμόζεται εύκολα στις καταστάσεις. Είναι χαρισματικός, ευγενικός και συνεργάζεται αρμονικά με τους συναδέλφους του. Έχει σκαμπανεβάσματα, δεν κρύβει το άγχος ή τη στεναχώρια του, όμως πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. Πολλές φορές, χάνεται στον κόσμο του. Προσπαθεί να τα έχει καλά με όλους και κάποιες στιγμές ξεγλιστράει, ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. Έχει την ικανότητα να φέρνει τις καταστάσεις στο σημείο που θέλει.
Ιχθύ, ο Οκτώβριος απαιτεί σύνεση και ευελιξία. Δώσε τον αγώνα σου, μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου χωρίς πείσματα και απέφυγε εντάσεις με ανωτέρους. Δούλεψε σκληρά, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, πάρε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες χωρίς υπέρμετρο ενθουσιασμό. Άσε το χρόνο να δοκιμάσει καταστάσεις.

 

 

Zωδια Οκτωβριος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι φέρνει ο Οκτώβριος για κάθε ζώδιο;

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος καθορίζεται από τις εκλείψεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωής σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 4 στον Σκορπιό πιθανόν να σε οδηγήσει σε πισωγυρίσματα. Αν είσαι μόνη, η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι τις 23 σε ευνοεί ώστε να δημιουργήσεις μια νέα σχέση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 23 το ενδιαφέρον σου μονοπωλούν οικονομικά θέματα. Χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα χρήματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 24 στον Σκορπιό επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου – τακτοποίησε άμεσα οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 4/10 προσοχή σε μολύνσεις και μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό σε συνδυασμό με την επιρροή των εκλείψεων ενισχύει την ανάγκη σου για ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο. Η επιθυμία σου να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου θα λειτουργήσει καταλυτικά στις αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς νιώθεις ότι κάποιες προσδοκίες σου έχουν διαψευστεί. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια γνωριμία που θα κάνεις γύρω στις 24 – η έκλειψη σε καθιστά επιρρεπή σε λανθασμένες επιλογές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό αρχικά και στον Ζυγό μετά θα προκαλέσει καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου. Αν θέλεις να κλείσεις κάποια συμφωνία ή νέα συνεργασία, κάνε το μετά τις 24. Οι οικονομικές εκκρεμότητες θα συνεχίσουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο.

ΥΓΕΙΑ:
Μέχρι τις 24 προσοχή σε κρυολογήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για την αισθηματική σου ζωή. Μετά τις 8/10 η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και σου ξυπνά την ανάγκη για πιο ουσιαστικές σχέσεις ενώ από τις 15/10 ξεκινά ένα διάστημα εντάσεων με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 19/10 ευνοούνται οι νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι τις 7/10, αυξάνει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όχι όμως και τα έσοδά σου. Μετά τις 15/10 επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες πιθανόν να δοκιμαστούν και οδηγηθούν σε οριστική ρήξη. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου μετά τις 15.

ΥΓΕΙΑ: Μετά 15/10 προσπάθησε να αποφύγεις μολύνσεις και μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας των εκλείψεων, γεγονός που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι την προσωπική σου ζωή. Το διάστημα αυτό η σχέση σου με τον σύντροφο θα δοκιμαστεί αφού η μεταξύ σας επικοινωνία θα χαρακτηριστεί από ξεσπάσματα και αδιέξοδες εντάσεις. Αν είσαι μόνη, η έκλειψη Ηλίου στις 24 στον Σκορπιό πιθανόν να φέρει έναν πολύ δυνατό έρωτα στη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μήνας αλλαγών στον εργασιακό χώρο και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Με καλή οργάνωση και στρατηγική θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις αναποδιές που θα φέρει ο ανάδρομος Ερμής και να σχεδιάσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα.

ΥΓΕΙΑ:
Αν θέλεις να χάσεις κιλά, άρχισε δίαιτα μετά τις 10/10.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Τον Οκτώβριο θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα σχέσεων. Δεν αποκλείεται από τις 4 ώς τις 25 εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή οι συγκρούσεις με τον σύντροφο να αυξηθούν. Στις 24 αν και η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό λειτουργεί πολύ πιεστικά, η παρουσία της Αφροδίτης ισορροπεί τις καταστάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν εξαιρέσουμε τις μέρες των εκλείψεων ο Οκτώβριος είναι ένας καλός μήνας για να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, ή για να βρεις δουλειά. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σου και του Άρη στον Τοξότη δημιουργεί θετικές προϋποθέσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να τακτοποιήσεις ό,τι σχετίζεται με ακίνητη περιουσία.

ΥΓΕΙΑ: Ακολούθησε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και μην αποφεύγεις τον οδοντίατρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής από τις 4 έως τις 25 θα δυσκολέψει αρκετά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Με αποκορύφωμα την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24, θα θελήσεις να επαναξετάσεις όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να απαλλαγείς από δυσλειτουργικές καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, απόφυγε να εμπλακείς σε συναισθηματικά μπερδέματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η έκλειψη Σελήνης στις 8 σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Επιστράτευσε τη διπλωματικότητά σου και ανάλαβε τις ευθύνες σου. Καθυστερήσεις στα οικονομικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα. Μετά τις 25 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και μπορείς ανεμπόδιστα να αφοσιωθείς στην επίτευξη των στόχων σου.

ΥΓΕΙΑ: Είναι ένα καλό διάστημα για ξεκινήσεις δίαιτα. Μετά τις 10 προσοχή σε ιώσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο γενέθλιος μήνας θα είναι αρκετά έντονος. Η επιρροή της Αφροδίτης απογειώνει τον συναισθηματισμό σου, ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 8 φορτίζει αρνητικά το κλίμα στον τομέα των σχέσεων. Μετά τις 27 ξεκινά ένα διάστημα εντάσεων με πρόσωπα της οικογένειας, γι′ αυτό προσοχή σε όσα λέγονται.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μήνας προβληματισμού για τα επαγγελματικά σου θέματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 έως τις 25 προκαλεί καθυστερήσεις και σε καθιστά ευάλωτη σε εξαπατήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στο εργασιακό παρασκήνιο που οργιάζει. Η έκλειψη Ηλίου στις 24 δίνει υποσχέσεις για σημαντική βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Toν Οκτώβριο ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη κίνηση στο ζώδιό σου, όπου παραμένει μέχρι τις 10. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να είσαι προσεκτική στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, αν έχεις, ή αν δεν έχεις σχέση με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Στις 24 η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου -με την πολύτιμη βοήθεια της Αφροδίτης- υπόσχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της προσωπική σου ζωής με έναν νέο, συναρπαστικό έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Άρη από τη μια απογειώνει τον δυναμισμό σου για να προωθήσεις τους στόχους σου, κι από την άλλη σε παρασύρει σε λάθος χειρισμούς των οικονομικών σου. Μετά τις 10 επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου χάρισμα και διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο μέλλον.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερη προσοχή στις 8, η έκλειψη Σελήνης φέρνει στην επιφάνεια θέματα υγείας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου φέρνουν εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Η έκλειψη Σελήνης στις 8 απογειώνει το συναίσθημα, ενώ με την έκλειψη Ηλίου στις 24 γίνεσαι επιρρεπής σε μυστικές σχέσεις. Αν είσαι αδέσμευτη, φρόντισε να μην μπερδέψεις τον έρωτα με τη φιλία και να μην παρασυρθείς σε αδιέξοδες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 26 υπόσχεται ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και σκληρής δουλειάς. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ευνοείσαι για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου δείχνοντας τις ικανότητές σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να προωθήσεις τους στόχους σου.

ΥΓΕΙΑ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι ένας ιδανικός μήνας για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος είναι ένας περίεργος μήνας, καθώς οι πλανητικές διαδρομές δεν σου επιτρέπουν να έχεις καθαρή κρίση. H ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό δυσκολεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο φέρνοντας στην επιφάνεια τα στεγανά σημεία της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, πιθανόν από τον φιλικό σου κύκλο να προκύψει και ερωτικό ενδιαφέρον μετά τις 24.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου προκαλούν αναταράξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αν και οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από συνεργάτες κι άτομα κύρους, ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί εντάσεις και ασυνεννοησία στον εργασιακό χώρο. Μετά τις 24 θα έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

ΥΓΕΙΑ:
Ξεκίνα άμεσα γυμναστική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου προκαλούν αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς η επικοινωνία σου με τον σύντροφο θα είναι προβληματική. Αν είσαι μόνη, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό καθυστερεί τα σχέδιά σου ή ακόμη και μία σχέση που περίμενες να προχωρήσει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Οκτώβριος σε καλεί να αντιμετωπίσεις διάφορες προκλήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής -κυρίως από τις 4 έως τις 10- προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες σε συζητήσεις με άτομα κύρους. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, η έκλειψη Ηλίου στις 24 σε βοηθά να προβάλλεις καλύτερα τις ικανότητές σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

ΥΓΕΙΑ: Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλλει.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας παράξενος μήνας για τα ερωτικά σου, καθώς οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής προκαλούν εντάσεις στη σχέση σου με τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 απογειώνει την ερωτική διάθεση και υπόσχεται νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η έκλειψη Σελήνης στις 8 αυξάνει την ανασφάλεια όσον αφορά την πορεία των οικονομικών σου. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 4 ώς τις 25, θολώνει ακόμη περισσότερη το εργασιακό σκηνικό, καθώς οι συμφωνίες ή οι υποσχέσεις που έλαβες τον προηγούμενο μήνα, ανατρέπονται.

ΥΓΕΙΑ:
Απόφυγε εκνευρισμούς και στρεσογόνες καταστάσεις.

Ποιες αλλαγες θα σου χτυπησουν την πορτα Σεπτεμβριο, Οκτωβριο και Νοεμβριο;

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σου; Τι ζητάς για να νιώσεις ολοκληρωμένη;


Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί του και οι ανέμελες στιγμές. Γέμισες τις μπαταρίες σου και τώρα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.
Ποιες αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα; Πως ξεκινά η φθινοπωρινή σεζόν; Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.


ΚΡΙΟΣ

Ζεις το παρόν, τη στιγμή και πολλές φορές δεν υπολογίζεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Έχεις ανάγκη νέες καταστάσεις, που να ανάβουν τα αίματα, με ευχάριστο ή όχι τρόπο.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, κυρίως σε οικονομικού τύπου θέματα. Θα αρπάξεις τις ευκαιρίες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.
Τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και θα προσπαθήσεις να στηρίξεις τα συμφέροντά σου.
Τον Οκτώβριο γίνεται η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 8. Ξαφνικές απρόβλεπτες αλλαγές σε βασικούς άξονες της ζωής σου ή ανατροπές σχεδίων είναι πιθανά σενάρια. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο αρχίζουν τα πράγματα και τακτοποιούνται. Δες κάθε επαγγελματική αλλαγή σαν πρόκληση, θα αποδειχθεί θετική. Από τα μέσα του μήνα, θα σου δοθούν ευκαιρίες να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευτυχία για εσένα ίσον ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δεν αφήνεσαι στη στιγμή, δεν φέρνεις εύκολα την αλλαγή. Προτιμάς τη σταθερότητα και χάνεις την απόλαυση του παρόντος.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, εδώ και δυο χρόνια, σε δοκιμάζει σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος με οποιοδήποτε κόστος και να προχωρήσεις μπροστά.
Ο Σεπτέμβριος θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή, θα σε αναζωογονήσει προσφέροντάς σου υπέροχες στιγμές. Τα κενά σου θα καλυφθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, οικονομικού τύπου υποχρεώσεις θα σε πιέσουν, θα σε αγχώσουν καθότι θέλεις να είναι όλα πάντα τακτοποιημένα.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό φέρνει αλλαγές, ίσως και όχι τόσο επιθυμητές. Η έκλειψη Ηλίου στο απέναντι ζώδιο σου δίνει την ώθηση να πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο θα πας ένα βήμα παρακάτω στην ερωτική σου ζωή, αν βέβαια έχεις κλείσει κεφάλαια και σχέσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά. Θετικός αυτός ο μήνας για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις την περιέργεια να μαθαίνεις τα πάντα, δεν στέκεσαι πουθενά, θέλεις να έχεις λίγο απ’όλα. Σαν την πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι.
Το φθινόπωρο θα επεκταθείς, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα κάνεις νέες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα βάλεις νέες βάσεις στην ερωτική σου ζωή. Κι αυτό δεν θα γίνει αναίμακτα! Θα υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και θα κληθείς να κάνεις ένα βήμα πίσω.
Τον Σεπτέμβριο θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή αλλά και αλλαγές, ίσως δύσκολες, στην επαγγελματική σου ζωή.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα αγχωθείς με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ίσως κάποιες γνωριμίες σου σε βοηθήσουν.
Τον Νοέμβριο, οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν. Ευτυχώς, η ερωτική σου ζωή αρχίζει και σταθεροποιείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευτυχία για εσένα είναι η αγάπη των άλλων, η ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Αυτά αναζητάς και διεκδικείς.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αισιόδοξη. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θετική ενέργεια. Προσπαθείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Θα τα καταφέρεις!
Τον Σεπτέμβριο κυριαρχεί το φλερτ, η επικοινωνία. Μπορεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή και αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Ίσως διαφωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή θελήσεις να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά θέματα θα σε αγχώσουν, θα σε στρεσάρουν. Οι υποχρεώσεις θα σε εξαντλήσουν, θα απορροφούν όλο σου το χρόνο.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό ανατρέπει τα σχέδιά σου, σχεδόν σε αιφνιδιάζει φέρνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό φέρνει στη ζωή σου ένα μοιραίο έρωτα ή μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου.
Τον Νοέμβριο, λες τέλος στη μοναξιά. Ασχολείσαι έντονα με την ερωτική σου ζωή και περνάς υπέροχες στιγμές. Ρομαντισμός, επικοινωνία, εξομολογήσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή σου.

 


ΛΕΩΝ

Θέλεις να πηγαίνεις πάντα μπροστά με ένα τσούρμο να σε ακολουθεί και να σε θαυμάζει. Να είσαι ηγέτης με τους προβολείς στραμμένους πάνω σου, να υπερέχεις.
Το φθινόπωρο, με το Δία στο ζώδιό σου, ξεκινά μια νέα εποχή για εσένα, κάνεις μεγάλα σχέδια. Θέλεις να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα που σε βασανίζει και να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όσο και αν, για λίγο ακόμα, πιέζεσαι.
Τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά ενώ και τα οικονομικά σου, αργά και σταδιακά, θα αρχίσουν να βελτιώνονται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν.
Τον Νοέμβριο θα κυριαρχήσει ο έρωτας, το πάθος. Μια νέα γνωριμία έρχεται που θα σε ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοιτάς το σωστό, το δίκαιο παραμερίζοντας το προσωπικό σου όφελος. Αναζητάς τη δικαίωση, την προσφορά.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις, με καλή διάθεση, να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις όνειρα και θα τα πραγματοποιήσεις αρκεί να μειώσεις τις απαιτήσεις σου.
Τον Σεπτέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί ενώ και κάποιες νέες συμφωνίες ίσως δώσουν μια ώθηση στα οικονομικά σου.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, ξεκινάς νέα σχέδια που θα πετύχουν και θα σου δώσουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς.
Τον Νοέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα έχει ανανεωθεί ριζικά και θα σου προσφέρει πληρότητα.


ΖΥΓΟΣ

Το οξυγόνο σου είναι η ομορφιά, η γαλήνη και η αρμονία αρκεί να έχεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου να τα μοιράζεσαι, έναν άνθρωπο που να μην διαταράσσει την ηρεμία σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει να ανησυχείς για το μέλλον σου. Φοβάσαι να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Όμως, τα γεγονότα θα σε σπρώξουν να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, είτε καλές, είτε απογοητευτικές.
Τον Σεπτέμβριο, η εκφραστικότητα αλλά και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα σχέδιά σου θα προωθηθούν ενώ είναι πιθανή και η δημιουργία μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.
Τον Οκτώβριο, με την έκλειψη Σελήνης στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να επέλθει μια αιφνίδια ρήξη σε σχέση ή συνεργασία. Μοιραίος κρίνεται ο μήνας για την ερωτική σου ζωή.
Τον Νοέμβριο, στρέφεις το βλέμμα σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αναπόφευκτες οι πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρεις να επιβιώνεις ότι και αν συμβεί. Θέλεις να επιβάλλεσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις, έχεις την υποψία ότι πάντα κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει ώριμη για να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Είσαι πλέον δυναμωμένη, έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου για κάποιες καταστάσεις, όσο και αν οι πιέσεις συνεχίζονται. Στόχος σου είναι η σταθεροποίηση σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα.
Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν καλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως, εσύ θα έχεις ακόμα κάποιες αναστολές, θα κρατάς μυστικά και αποστάσεις, δεν θα ανοίγεσαι εύκολα προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου.
Τον Οκτώβριο, η καθημερινότητά σου αλλά και η εργασία σου θα διαταραχτούν και θα αγχωθείς. Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να δώσεις ένα τέλος προκειμένου να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.
Τον Νοέμβριο, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα γευτείς τις χαρές της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να κινείσαι, να ζεις κάθε εμπειρία που σου προσφέρει η ζωή. Οι ανοιχτοί ορίζοντες σε κάνουν ευτυχισμένη. Όσο πιο ψηλά, όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα!
Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξεις τα φτερά σου, να επεκταθείς, να δράσεις, να βάλεις στόχους. Βρίσκεις τον εαυτό σου, είσαι αισιόδοξη και κάνεις νέα ξεκινήματα.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Κινείσαι δυναμικά και βελτιώνεις τις εργασιακές σου συνθήκες, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
Ο Οκτώβριος, με τις εκλείψεις, φέρνει στην πόρτα σου ένα μεγάλο, δυνατό έρωτα. Πρόσεχε, αν είσαι σε σχέση, για να μην βρεθείς σε μεγάλα μπλεξίματα.
Ο Νοέμβριος θα σου προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές που θα σε ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, είτε μικρά είτε μεγάλα. Θέλεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να γίνονται τα πράγματα όπως τα έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αγχωμένη για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν και θα σταθεροποιηθούν αν κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα φέρουν και έσοδα. Ερωτικά, τα εμπόδια ξεπερνιούνται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, κάνε ένα βήμα πίσω στην αισθηματική σου ζωή για να αποφύγεις προβλήματα.
Τον Νοέμβριο, έχεις δύναμη, ερωτισμό. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις μεγάλη διανοητική δύναμη, ιδανικά και αδιαφορείς για τον συντηρητισμό. Στόχος σου είναι να κατακτήσεις κορυφές και να μεταφέρεις οράματα.
Το φθινόπωρο καλείσαι να σταθεροποιήσεις κάποιους τομείς στη ζωή σου, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πεις σιγά-σιγά αντίο στον Κρόνο στο Σκορπιό. Θέλεις να βρεις μια δουλειά ή να ισχυροποιήσεις την ήδη υπάρχουσα, να μείνεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, γνωρίζεις νέο κόσμο και τρέχεις με τα χίλια στον εργασιακό τομέα.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες τονώνουν το ηθικό σου, κάτι ανοίγει που σε ανεβάζει ψυχολογικά.
Τον Νοέμβριο πετυχαίνεις τους στόχους σου με αγώνα, υπομονή και επιμονή.

ΙΧΘΕΙΣ
Ονειρεύεσαι, κολυμπάς στον ωκεανό και δεν θέλεις να είσαι ποτέ μόνη συναισθηματικά, το παλεύεις έστω και με τη φαντασία σου ή μέσα από ψευδαισθήσεις, αν είσαι μόνη.
Το φθινόπωρο θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, να βρεις μια σταθερή εργασία, να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μέσα από νέες γνώσεις και εμπειρίες.
Ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον εαυτό σου, να διεκδικήσεις το καλύτερο, να δραστηριοποιηθείς. Θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες και η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, απέφυγε κάθε ρίσκο και πρόσεχε τα οικονομικά σου.
Τον Νοέμβριο, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν, τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει.

Ζωδια 2014 – 2015 για τους μαθητες: Τι επιδοσεις θα εχει φετος;

Οι διακοπές τελείωσαν και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία και τα βιβλία τους, με απαιτήσεις ίσως περισσότερες για να προοδεύσουν. Ξεκινούν νέες δραστηριότητες, ξαναβρίσκουν τους φίλους τους, αγχώνονται για τα αδύνατα σημεία τους.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΡΙΟΣ

Ο μαθητής Κριός είναι ζωηρός, κοινωνικός, θαρραλέος, θέλει να υπερέχει. Με κυβερνήτη τον Άρη, θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, να είναι ο αρχηγός. Η γυμναστική και ο αθλητισμός του ταιριάζουν. Γονείς και δάσκαλοι δεν θα πρέπει να τον κάνουν να νιώθει εγκλωβισμό, να μην νιώθει τον απόλυτο έλεγχο για να μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Είναι υπερκινητικός, είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο. Βιάζεται να τελειώσει τα μαθήματα για να βγει για παιχνίδι. Μην του επιβάλλεσαι γιατί θα αντιδράσει. Μαθε του τον ανταγωνισμό για να παίρνει την πρωτιά.

Αυτή τη σχολική χρονιά, με το Δία στο Λέοντα, θα αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα του και θα δείξει τις κλίσεις του. Βάλε στη ζωή του νέες δραστηριότητες όπου θα μπορέσει να διοχετεύσει την ενέργειά του και να αναδείξει τη δημιουργικότητά του. Μην του πας κόντρα αν κάποιες στιγμές αντιδρά ή επαναστατεί στο διάβασμα και τα προγράμματα. Μείνε ψύχραιμη απλά στο πλευρό του!

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο μαθητής Ταύρος κινείται αργά και προσεκτικά. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, έχει καλλιτεχνικές και δημιουργικές κλίσεις, τη ζωγραφική, τη μουσική, το χορό. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να τον μάθουν να μοιράζεται τα κεκτημένα του. Κάποιες φορές τεμπελιάζει και χάνει τις αποδόσεις του, όμως είναι πειθαρχημένος. Προσαρμόζεται εύκολα και μαθαίνει με τους δικούς του ρυθμούς, πιο αργά αλλά πιο ουσιαστικά. Μην τον ζορίζεις γιατί θα αρχίσει να πεισμώνει ταυρίσια. Σπρώξε τον σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τα χέρια, π.χ. κατασκευές.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα σταθεροποιηθεί, ειδικότερα αν τον στηρίξεις. Θα βάλει νέους στόχους, θα είναι πιο χαρούμενος και πιο αισιόδοξος. Μέχρι το τέλος του 2014,

θα πιεστεί από το διάβασμα ή τις δραστηριότητες και θα χρειαστεί να καταβάλλει περισσότερο κόπο και μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Το 2015 όμως θα ανταμειφθεί, θα πετύχει και θα αναπτύξει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μαθητής Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, έξυπνος, ομιλητικός. Εκφράζει τις απόψεις του με επιχειρήματα. Είναι κοινωνικός, δραστήριος, με αυξημένη νόηση, εύστροφος. Πολλές φορές, κατανοεί το μάθημα από την παράδοση στην τάξη και δεν διαβάζει ιδιαίτερα στο σπίτι. Είναι μαθηματικό μυαλό, καλός και στην έκθεση. Μην τον πιέζεις, δεν αντέχει την πειθαρχία, θέλει να λειτουργεί ευέλικτα για να εκφράζει τη δημιουργικότητά του. Αγαπά τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τα βιβλία αλλά βαριέται εύκολα. Ψάχνει πάντα κάτι που να του εξάπτει τη φαντασία και την περιέργεια. Δείξε προθυμία να τον ακούς.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα θέλει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα. Με το Δία στο Λέοντα, θα προοδεύσει, θα προσέχει στα μαθήματά του, θα αποκτά εύκολα γνώσεις. Θα τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις ξένες γλώσσες και την τεχνολογία. Θα ρουφά σαν σφουγγάρι κάθε νέα πληροφορία. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις σωστά το πρόγραμμά του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μαθητής Καρκίνος είναι ευαίσθητος, ντροπαλός και κολλημένος στη μάνα του. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, έχει καλούς τρόπους, κάνει τα πάντα για τους άλλους για να μην τους στεναχωρήσει. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να καταλάβουν την ευαισθησία του αλλά και τον συναισθηματικό τρόπο που λειτουργεί. Θέλει να νιώθει οικεία για να αναθαρρέψει. Προοδεύει για να δίνει χαρά στο περιβάλλον του. Έχει καλή μνήμη και αγαπά την ηρεμία και τις δημιουργικές εξωσχολικές δραστηριότητες. Του ταιριάζουν τα θεωρητικά μαθήματα.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα προοδεύσει ουσιαστικά, θα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το 2015, θα έχει πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστεί. Όμως θα τα βγάλει πέρα. Θα αξιοποιήσει τις γνώσεις του έστω και με μερικά σκαμπανεβάσματα. Επιβράβευσέ τον, όρισέ του ένα πρόγραμμα για να προλαβαίνει να ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΕΩΝ

Ο μαθητής Λέων έχει έντονη προσωπικότητα, είναι δραστήριος και κοινωνικός. Έχει καλούς τρόπους, πειθαρχεί σε κανόνες. Θέλει να αναγνωρίζεται, να είναι αρχηγός και αυτό που πρέπει να μάθει είναι η μετριοφροσύνη. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να τον επιβραβεύουν αλλά να του τονίζουν και τα λάθη του. Θέλει κίνητρα για να ενεργοποιηθεί. Έχει κλίσεις καλλιτεχνικές, αγαπά τη γυμναστική και εκφράζει τα ταλέντα του. Πάντα πρέπει να του λες ότι μπορεί και καλύτερα. Πληγώνεται εύκολα με την αρνητική κριτική.

Αυτή η σχολική χρονιά, θα είναι η χρονιά του. Με το Δία στο ζώδιό του, θα είναι δημιουργικός, δημοφιλής, θα προοδεύσει. Θα έχει την αίσθηση ότι τα γνωρίζει όλα και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μια αλαζονική συμπεριφορά, να κάνει υπερβολές ή να μην δέχεται συμβουλές. Νέοι στόχοι και ταλέντα θα επιβραβευτούν και θα σε αφήσουν έκπληκτη. Βάλε στη ζωή του τον αθλητισμό για να μην πάρει κιλά.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μαθητής Παρθένος είναι τακτικός, οργανωτικός, διακριτικός, ευγενικός. Είναι έξυπνος, ντροπαλός και εξυπηρετικός. Έχει νοητική δύναμη και διακρίνεται σε δραστηριότητες χειρωνακτικές ή εφευρετικές. Δάσκαλοι και γονείς δεν πρέπει να είναι αυστηροί μαζί του γιατί του δημιουργούν άγχος και καταπίεση, χρειάζεται ενθάρρυνση. Έχει κλίση στα θετικά μαθήματα. Προσαρμόζεται εύκολα σε προγράμματα και πειθαρχία, δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο αδιάβαστος και απροετοίμαστος. Τον πληγώνει η αρνητική κριτική μπροστά στους άλλους. Τα θέλει όλα τέλεια. Πρέπει όμως να τον μάθεις πως μερικές φορές, αρκεί μόνο η προσπάθεια, δεν μπορεί πάντα στη ζωή να τα πετυχαίνει όλα. Είναι ήσυχος και απόμακρος και κανείς δεν αμφιβάλλει για την πρόοδό του.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα αφοσιωθεί στο διάβασμα, θα επιδείξει σταθερότητα, ωριμότητα, σοβαρότητα, δεν θα αποθαρρύνεται στα δύσκολα όσα ζόρια και αν περνάει. Θα ξεπεράσει τις φοβίες και τις ανασφάλειές του και θα βάλει νέους στόχους. Με βήματα αργά και σταθερά, αυτή η χρονιά θα είναι ουσιαστική για την μετέπειτα πορεία του και εσύ θα νιώθεις πολύ περήφανη γι’ αυτόν.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΖΥΓΟΣ

Ο μαθητής Ζυγός, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι γλυκός, ευχάριστος, κοινωνικός. Συνεργάζεται αλλά δεν αντέχει την πίεση και την αυστηρότητα. Έχει καλούς τρόπους, είναι διπλωμάτης. Γονείς και δάσκαλοι δεν πρέπει να του βάζουν απαιτητικά προγράμματα γιατί δεν θα αποδώσει. Έχει κλίση προς την αισθητική, τα καλλιτεχνικά και οτιδήποτε δημιουργικό. Πρέπει να μάθει να παίρνει πρωτοβουλίες γιατί είναι αναποφάσιστος. Είναι συμπαθητικός και προσαρμόζεται εύκολα, δεν αντέχει τις φασαρίες και την επιθετικότητα. Πολλές φορές λουφάρει. Ενθάρρυνέ τον με εξωσχολικές δραστηριότητες, μουσική, ζωγραφική.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα δυσκολευτεί στη μελέτη. Δεν θα αντέχει τα προγράμματα και το διάβασμα. Θα είναι κοινωνικός, θα θέλει να διασκεδάζει με τους φίλους του. Μπορεί αυτό να σε αγχώνει, όμως εκείνος θα βρίσκει τον τρόπο να τα πηγαίνει καλά. Πρέπει να τον βοηθήσεις να οργανωθεί, να ξεχωρίζει τη μελέτη από το παιχνίδι. Φέτος θα αναζητά νέες δραστηριότητες, πιο πολύ εξωσχολικές. Θα αποδώσει ιδιαίτερα σε ομάδες, θα λειτουργεί πιο ενεργά στην τάξη.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μαθητής Σκορπιός είναι υπομονετικός, σκέφτεται πριν πάρει αποφάσεις και θυμάται πάντα το καλό και το κακό. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να του επιβάλλονται καθότι κάνει πάντα του κεφαλιού του, πρέπει να τον μάθουν να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους γύρω του. Κλίνει στα θετικά μαθήματα. Είναι δυναμικός και ασχολείται με πολλά πράγματα που του ικανοποιούν τη φυσική του περιέργεια. Δέχεται τους κανόνες αρκεί να καταλάβει τους λόγους που πρέπει να εφαρμοστούν. Διαθέτει μεγάλη θέληση και αυτοπειθαρχία, μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας που πρέπει να εκτονώνει σε σπορ. Να τον έχεις από κοντά γιατί είναι μυστικοπαθής.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα είναι σοβαρός και οργανωμένος. Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη διάθεση αλλά θα πετύχει. Θέλει ηρεμία και δύσκολα θα τον κατευθύνουν οι άλλοι, θα κάνει αυτό που θέλει. Θα τα πάει καλά και θα έχει την εύνοια των δασκάλων του. Θα είναι κατασταλαγμένος και συγκροτημένος. Όσο και αν στην αρχή της σχολικής χρονιάς γκρινιάζει, κάποιες επιτυχίες θα τον ανεβάσουν και θα του δώσουν ώθηση για περαιτέρω προσπάθειες. Θα χρειαστεί ενθάρρυνση από το περιβάλλον του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μαθητής Τοξότης, με κυβερνήτη το Δία, θέλει να ανακαλύπτει πράγματα και να ζει εμπειρίες. Είναι δραστήριος, κοινωνικός, νοήμων, δημιουργικός, πολλές φορές αδιάφορος και αντιδραστικός. Δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί και να είναι επιμελής, δύσκολα τον κατευθύνουν γονείς και δάσκαλοι. Κλίνει στις ξένες γλώσσες και τα θεωρητικά μαθήματα. Θέλει ανεξαρτησία, ελευθερία σκέψης και κινήσεων. Φίλοι και παρέες επιδρούν δυνατά πάνω του. Θέλει τον τρόπο του για να αγαπήσει τη μελέτη, είναι μαρτύριο γι’ αυτόν να κάθεται σε μια καρέκλα. Αγαπά τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις εκδρομές. Εκεί που ενθουσιάζεται για ένα μάθημα και δίνει τον καλύτερό του εαυτό, την ίδια στιγμή βαριέται και στρέφει το βλέμμα του αλλού. Δυσκολεύεται να μπει σε προγράμματα, ο αθλητισμός τον βοηθά να εκτονωθεί.

Αυτή τη σχολική χρονιά, με το Δία στο Λέοντα, θα ενδιαφερθεί για τις ξένες γλώσσες καθώς και για νέες δραστηριότητες. Θα εξελιχτεί και θα καταπλήξει. Θα έχει τύχη και πολλές ευκαιρίες για σημαντική πρόοδο. Θα διψά για νέες γνώσεις, θα δείχνει ενθουσιασμό και θα έχει ανοδική πορεία. Θα διαθέτει κέφι και αισιοδοξία, κοινωνικότητα και αυτά θα τον ανεβάσουν στην κορυφή.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μαθητής Αιγόκερως βάζει στόχους με σκοπό να φθάσει ψηλά, είναι φιλόδοξος, υπεύθυνος, έξυπνος και όταν αναλαμβάνει κάτι, το φέρνει εις πέρας. Είναι δίκαιος και ώριμος, οργανωτικός, κάνει πολλά πράγματα μαζί. Αυτοπειθαρχεί, έχει την αίσθηση του καθήκοντος. Γονείς και δάσκαλοι τον λατρεύουν. Όμως, μην ξεχνάς ότι χρειάζεται και το παιχνίδι. Μαθε τον πως υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα, κι άλλες δραστηριότητες εκτός από το σχολείο. Έχει ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα, πληγώνεται εύκολα από την κριτική των άλλων. Είναι συνεπής ακόμα και αν ένα μάθημα δεν του αρέσει. Πηγαίνει σχολείο πάντα διαβασμένος.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα έχει σκαμπανεβάσματα και θα είναι λίγο αντιδραστικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι δημιουργικός. Μην τον πιέσεις, ειδικότερα όσο πλησιάζει το τέλος της σχολικής χρονιάς. Θα πιεστεί από τις πολλές υποχρεώσεις. Μην τον ζορίσεις, αντίθετα, βοήθησέ τον να χαλαρώσει, να διασκεδάσει. Θα θέλει να μάθει, θα έχει νέες ιδέες αλλά συχνά θα επαναστατεί και θα θέλει να περάσει το δικό του. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Θα είναι πιο σταθερός αν έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μαθητής Υδροχόος, με κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι ανεξάρτητος και έχει πολλούς φίλους. Διαθέτει εξυπνάδα, δημιουργικότητα, φαντασία, είναι το παιδί του μέλλοντος. Αγαπά τη μάθηση, πεισματώνει για να περάσει το δικό του. Δεν θέλει να του υποδεικνύουν τι να κάνει, καλύτερα γονείς και δάσκαλοι να τον προσεγγίζουν φιλικά. Κλίνει προς τα θετικά μαθήματα, την τεχνολογία, τα πειράματα, κάθε τι πρωτοποριακό. Είναι εφευρετικός, διαφορετικός από τους άλλους και δυσκολεύεται να πειθαρχήσει. Πολλές φορές, είναι βιαστικός και τσαπατσούλης. Θέλει κίνητρα για μάθηση, ενθάρρυνέ τον για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα είναι υπεύθυνος και συγκροτημένος, θα εξελιχτεί. Θα αναπτύξει ουσιαστικές σχέσεις στο σχολείο, θα λειτουργεί ομαδικά, θα μάθει πολλά. Φρόντισε μόνο να σταθείς στο πλευρό του και να τον πάρεις με το καλό. Θα ανεβάσει τις επιδόσεις του και θα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Θα συνεργάζεται άριστα με συμμαθητές και δασκάλους, θα δημιουργήσει νέες, σταθερές φιλίες. Όλοι θα είναι έκπληκτοι με τις ιδέες, τις γνώσεις και τις συζητήσεις του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΙΧΘΥΣ

Ο μαθητής Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, ντροπαλός, έχει καλή καρδιά, μεγάλη φαντασία, δημιουργικό μυαλό. Λειτουργεί αυτόνομα, απομονώνεται πολλές φορές, νιώθει ανασφάλεια. Γονείς και δάσκαλοι δεν πρέπει να τον μαλώνουν αλλά να τον ενθαρρύνουν για να πετύχει τους στόχους του. Κλίνει σε θεωρητικά μαθήματα και αναζητά συναισθηματική υποστήριξη. Αγαπά τα μαθήματα που αφήνουν τη φαντασία να ταξιδεύει, ιστορία και λογοτεχνία. Πολλές φορές, αφαιρείται και απογοητεύεται αν δυσκολευτεί ή αν του ασκήσουν αρνητική κριτική. Αγαπά το χορό, την τέχνη και τις ξένες γλώσσες.

Αυτή τη σχολική χρονιά, νέες δραστηριότητες και μαθήματα θα τον στριμώξουν και θα χρειαστεί να προσπαθήσει περισσότερο για να πετύχει. Θα πιεστεί και θα αγχωθεί αρκετές φορές. Θα καταλάβει πως πρέπει να γίνει πιο υπεύθυνος. Μαθε τον να παίρνει πρωτοβουλίες και να μην το βάζει κάτω εύκολα. Φέτος μπαίνουν οι βάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Μπορεί να πάρει το διάβασμα κάπως επιπόλαια, κάποιες φορές θα τα βρει σκούρα και θα αναγκαστεί να μελετήσει περισσότερο. Αν έχει γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ξεμπλόκαρέ τον, διώξε του τις ανασφάλειες.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes