Ποιες αλλαγες θα σου χτυπησουν την πορτα Σεπτεμβριο, Οκτωβριο και Νοεμβριο;

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σου; Τι ζητάς για να νιώσεις ολοκληρωμένη;


Το καλοκαίρι τελείωσε και μαζί του και οι ανέμελες στιγμές. Γέμισες τις μπαταρίες σου και τώρα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου.
Ποιες αλλαγές θα σου χτυπήσουν την πόρτα; Πως ξεκινά η φθινοπωρινή σεζόν; Μην ξεχνάς να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.


ΚΡΙΟΣ

Ζεις το παρόν, τη στιγμή και πολλές φορές δεν υπολογίζεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη. Έχεις ανάγκη νέες καταστάσεις, που να ανάβουν τα αίματα, με ευχάριστο ή όχι τρόπο.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου, κυρίως σε οικονομικού τύπου θέματα. Θα αρπάξεις τις ευκαιρίες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.
Τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα και θα προσπαθήσεις να στηρίξεις τα συμφέροντά σου.
Τον Οκτώβριο γίνεται η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 8. Ξαφνικές απρόβλεπτες αλλαγές σε βασικούς άξονες της ζωής σου ή ανατροπές σχεδίων είναι πιθανά σενάρια. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο αρχίζουν τα πράγματα και τακτοποιούνται. Δες κάθε επαγγελματική αλλαγή σαν πρόκληση, θα αποδειχθεί θετική. Από τα μέσα του μήνα, θα σου δοθούν ευκαιρίες να ανανεώσεις και την ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ευτυχία για εσένα ίσον ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Δεν αφήνεσαι στη στιγμή, δεν φέρνεις εύκολα την αλλαγή. Προτιμάς τη σταθερότητα και χάνεις την απόλαυση του παρόντος.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, εδώ και δυο χρόνια, σε δοκιμάζει σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος με οποιοδήποτε κόστος και να προχωρήσεις μπροστά.
Ο Σεπτέμβριος θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή, θα σε αναζωογονήσει προσφέροντάς σου υπέροχες στιγμές. Τα κενά σου θα καλυφθούν. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, οικονομικού τύπου υποχρεώσεις θα σε πιέσουν, θα σε αγχώσουν καθότι θέλεις να είναι όλα πάντα τακτοποιημένα.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό φέρνει αλλαγές, ίσως και όχι τόσο επιθυμητές. Η έκλειψη Ηλίου στο απέναντι ζώδιο σου δίνει την ώθηση να πάρεις οριστικές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες.
Τον Νοέμβριο θα πας ένα βήμα παρακάτω στην ερωτική σου ζωή, αν βέβαια έχεις κλείσει κεφάλαια και σχέσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά. Θετικός αυτός ο μήνας για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις την περιέργεια να μαθαίνεις τα πάντα, δεν στέκεσαι πουθενά, θέλεις να έχεις λίγο απ’όλα. Σαν την πεταλούδα που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι.
Το φθινόπωρο θα επεκταθείς, θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα κάνεις νέες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, θα βάλεις νέες βάσεις στην ερωτική σου ζωή. Κι αυτό δεν θα γίνει αναίμακτα! Θα υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και θα κληθείς να κάνεις ένα βήμα πίσω.
Τον Σεπτέμβριο θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή αλλά και αλλαγές, ίσως δύσκολες, στην επαγγελματική σου ζωή.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα αγχωθείς με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ίσως κάποιες γνωριμίες σου σε βοηθήσουν.
Τον Νοέμβριο, οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε απασχολούν. Ευτυχώς, η ερωτική σου ζωή αρχίζει και σταθεροποιείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευτυχία για εσένα είναι η αγάπη των άλλων, η ασφάλεια σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Αυτά αναζητάς και διεκδικείς.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αισιόδοξη. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με θετική ενέργεια. Προσπαθείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου. Θα τα καταφέρεις!
Τον Σεπτέμβριο κυριαρχεί το φλερτ, η επικοινωνία. Μπορεί να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή και αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια. Ίσως διαφωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου ή θελήσεις να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά θέματα θα σε αγχώσουν, θα σε στρεσάρουν. Οι υποχρεώσεις θα σε εξαντλήσουν, θα απορροφούν όλο σου το χρόνο.
Τον Οκτώβριο, η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό ανατρέπει τα σχέδιά σου, σχεδόν σε αιφνιδιάζει φέρνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου. Η έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό φέρνει στη ζωή σου ένα μοιραίο έρωτα ή μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση σου.
Τον Νοέμβριο, λες τέλος στη μοναξιά. Ασχολείσαι έντονα με την ερωτική σου ζωή και περνάς υπέροχες στιγμές. Ρομαντισμός, επικοινωνία, εξομολογήσεις κάνουν πιο όμορφη τη ζωή σου.

 


ΛΕΩΝ

Θέλεις να πηγαίνεις πάντα μπροστά με ένα τσούρμο να σε ακολουθεί και να σε θαυμάζει. Να είσαι ηγέτης με τους προβολείς στραμμένους πάνω σου, να υπερέχεις.
Το φθινόπωρο, με το Δία στο ζώδιό σου, ξεκινά μια νέα εποχή για εσένα, κάνεις μεγάλα σχέδια. Θέλεις να κλείσεις κάθε εκκρεμότητα που σε βασανίζει και να βάλεις μια τάξη στην προσωπική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, όσο και αν, για λίγο ακόμα, πιέζεσαι.
Τον Σεπτέμβριο, θα ξεκινήσεις κάτι που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά ενώ και τα οικονομικά σου, αργά και σταδιακά, θα αρχίσουν να βελτιώνονται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, θα κλείσεις εκκρεμότητες με το παρελθόν.
Τον Νοέμβριο θα κυριαρχήσει ο έρωτας, το πάθος. Μια νέα γνωριμία έρχεται που θα σε ταξιδέψει μακριά από την καθημερινότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κοιτάς το σωστό, το δίκαιο παραμερίζοντας το προσωπικό σου όφελος. Αναζητάς τη δικαίωση, την προσφορά.
Το φθινόπωρο θα προσπαθήσεις, με καλή διάθεση, να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Κάνεις όνειρα και θα τα πραγματοποιήσεις αρκεί να μειώσεις τις απαιτήσεις σου.
Τον Σεπτέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί ενώ και κάποιες νέες συμφωνίες ίσως δώσουν μια ώθηση στα οικονομικά σου.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, ξεκινάς νέα σχέδια που θα πετύχουν και θα σου δώσουν την ασφάλεια και τη σιγουριά που αναζητάς.
Τον Νοέμβριο, η ερωτική σου ζωή θα έχει ανανεωθεί ριζικά και θα σου προσφέρει πληρότητα.


ΖΥΓΟΣ

Το οξυγόνο σου είναι η ομορφιά, η γαλήνη και η αρμονία αρκεί να έχεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου να τα μοιράζεσαι, έναν άνθρωπο που να μην διαταράσσει την ηρεμία σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει να ανησυχείς για το μέλλον σου. Φοβάσαι να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Όμως, τα γεγονότα θα σε σπρώξουν να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, είτε καλές, είτε απογοητευτικές.
Τον Σεπτέμβριο, η εκφραστικότητα αλλά και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Τα σχέδιά σου θα προωθηθούν ενώ είναι πιθανή και η δημιουργία μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας.
Τον Οκτώβριο, με την έκλειψη Σελήνης στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να επέλθει μια αιφνίδια ρήξη σε σχέση ή συνεργασία. Μοιραίος κρίνεται ο μήνας για την ερωτική σου ζωή.
Τον Νοέμβριο, στρέφεις το βλέμμα σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αναπόφευκτες οι πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρεις να επιβιώνεις ότι και αν συμβεί. Θέλεις να επιβάλλεσαι σε ανθρώπους και καταστάσεις, έχεις την υποψία ότι πάντα κάτι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει ώριμη για να διακρίνεις το σωστό από το λάθος. Είσαι πλέον δυναμωμένη, έχεις πάρει πλέον τις αποφάσεις σου για κάποιες καταστάσεις, όσο και αν οι πιέσεις συνεχίζονται. Στόχος σου είναι η σταθεροποίηση σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα.
Τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν καλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως, εσύ θα έχεις ακόμα κάποιες αναστολές, θα κρατάς μυστικά και αποστάσεις, δεν θα ανοίγεσαι εύκολα προκειμένου να προφυλάξεις τον εαυτό σου.
Τον Οκτώβριο, η καθημερινότητά σου αλλά και η εργασία σου θα διαταραχτούν και θα αγχωθείς. Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να δώσεις ένα τέλος προκειμένου να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου.
Τον Νοέμβριο, θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις, θα γευτείς τις χαρές της ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να κινείσαι, να ζεις κάθε εμπειρία που σου προσφέρει η ζωή. Οι ανοιχτοί ορίζοντες σε κάνουν ευτυχισμένη. Όσο πιο ψηλά, όσο πιο μακριά, τόσο καλύτερα!
Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανοίξεις τα φτερά σου, να επεκταθείς, να δράσεις, να βάλεις στόχους. Βρίσκεις τον εαυτό σου, είσαι αισιόδοξη και κάνεις νέα ξεκινήματα.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Κινείσαι δυναμικά και βελτιώνεις τις εργασιακές σου συνθήκες, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
Ο Οκτώβριος, με τις εκλείψεις, φέρνει στην πόρτα σου ένα μεγάλο, δυνατό έρωτα. Πρόσεχε, αν είσαι σε σχέση, για να μην βρεθείς σε μεγάλα μπλεξίματα.
Ο Νοέμβριος θα σου προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές που θα σε ανανεώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισθάνεσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει στη ζωή σου, είτε μικρά είτε μεγάλα. Θέλεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να γίνονται τα πράγματα όπως τα έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου.
Το φθινόπωρο σε βρίσκει αγχωμένη για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν και θα σταθεροποιηθούν αν κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.
Τον Σεπτέμβριο, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα που θα φέρουν και έσοδα. Ερωτικά, τα εμπόδια ξεπερνιούνται.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, κάνε ένα βήμα πίσω στην αισθηματική σου ζωή για να αποφύγεις προβλήματα.
Τον Νοέμβριο, έχεις δύναμη, ερωτισμό. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις μεγάλη διανοητική δύναμη, ιδανικά και αδιαφορείς για τον συντηρητισμό. Στόχος σου είναι να κατακτήσεις κορυφές και να μεταφέρεις οράματα.
Το φθινόπωρο καλείσαι να σταθεροποιήσεις κάποιους τομείς στη ζωή σου, να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να πεις σιγά-σιγά αντίο στον Κρόνο στο Σκορπιό. Θέλεις να βρεις μια δουλειά ή να ισχυροποιήσεις την ήδη υπάρχουσα, να μείνεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω.
Τον Σεπτέμβριο, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, γνωρίζεις νέο κόσμο και τρέχεις με τα χίλια στον εργασιακό τομέα.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, νέες γνωριμίες ή ευκαιρίες τονώνουν το ηθικό σου, κάτι ανοίγει που σε ανεβάζει ψυχολογικά.
Τον Νοέμβριο πετυχαίνεις τους στόχους σου με αγώνα, υπομονή και επιμονή.

ΙΧΘΕΙΣ
Ονειρεύεσαι, κολυμπάς στον ωκεανό και δεν θέλεις να είσαι ποτέ μόνη συναισθηματικά, το παλεύεις έστω και με τη φαντασία σου ή μέσα από ψευδαισθήσεις, αν είσαι μόνη.
Το φθινόπωρο θα έχεις ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, να βρεις μια σταθερή εργασία, να αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου μέσα από νέες γνώσεις και εμπειρίες.
Ο Σεπτέμβριος θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τον εαυτό σου, να διεκδικήσεις το καλύτερο, να δραστηριοποιηθείς. Θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες και η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί.
Τον Οκτώβριο, με τις εκλείψεις, απέφυγε κάθε ρίσκο και πρόσεχε τα οικονομικά σου.
Τον Νοέμβριο, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν, τίποτα δεν είναι ικανό να σε σταματήσει.

Ζωδια 2014 – 2015 για τους μαθητες: Τι επιδοσεις θα εχει φετος;

Οι διακοπές τελείωσαν και οι μαθητές επέστρεψαν στα θρανία και τα βιβλία τους, με απαιτήσεις ίσως περισσότερες για να προοδεύσουν. Ξεκινούν νέες δραστηριότητες, ξαναβρίσκουν τους φίλους τους, αγχώνονται για τα αδύνατα σημεία τους.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΡΙΟΣ

Ο μαθητής Κριός είναι ζωηρός, κοινωνικός, θαρραλέος, θέλει να υπερέχει. Με κυβερνήτη τον Άρη, θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, να είναι ο αρχηγός. Η γυμναστική και ο αθλητισμός του ταιριάζουν. Γονείς και δάσκαλοι δεν θα πρέπει να τον κάνουν να νιώθει εγκλωβισμό, να μην νιώθει τον απόλυτο έλεγχο για να μπορεί να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Είναι υπερκινητικός, είτε στο σπίτι είτε στο σχολείο. Βιάζεται να τελειώσει τα μαθήματα για να βγει για παιχνίδι. Μην του επιβάλλεσαι γιατί θα αντιδράσει. Μαθε του τον ανταγωνισμό για να παίρνει την πρωτιά.

Αυτή τη σχολική χρονιά, με το Δία στο Λέοντα, θα αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα του και θα δείξει τις κλίσεις του. Βάλε στη ζωή του νέες δραστηριότητες όπου θα μπορέσει να διοχετεύσει την ενέργειά του και να αναδείξει τη δημιουργικότητά του. Μην του πας κόντρα αν κάποιες στιγμές αντιδρά ή επαναστατεί στο διάβασμα και τα προγράμματα. Μείνε ψύχραιμη απλά στο πλευρό του!

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΑΥΡΟΣ

Ο μαθητής Ταύρος κινείται αργά και προσεκτικά. Θέλει να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, έχει καλλιτεχνικές και δημιουργικές κλίσεις, τη ζωγραφική, τη μουσική, το χορό. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να τον μάθουν να μοιράζεται τα κεκτημένα του. Κάποιες φορές τεμπελιάζει και χάνει τις αποδόσεις του, όμως είναι πειθαρχημένος. Προσαρμόζεται εύκολα και μαθαίνει με τους δικούς του ρυθμούς, πιο αργά αλλά πιο ουσιαστικά. Μην τον ζορίζεις γιατί θα αρχίσει να πεισμώνει ταυρίσια. Σπρώξε τον σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τα χέρια, π.χ. κατασκευές.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα σταθεροποιηθεί, ειδικότερα αν τον στηρίξεις. Θα βάλει νέους στόχους, θα είναι πιο χαρούμενος και πιο αισιόδοξος. Μέχρι το τέλος του 2014,

θα πιεστεί από το διάβασμα ή τις δραστηριότητες και θα χρειαστεί να καταβάλλει περισσότερο κόπο και μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Το 2015 όμως θα ανταμειφθεί, θα πετύχει και θα αναπτύξει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μαθητής Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, έξυπνος, ομιλητικός. Εκφράζει τις απόψεις του με επιχειρήματα. Είναι κοινωνικός, δραστήριος, με αυξημένη νόηση, εύστροφος. Πολλές φορές, κατανοεί το μάθημα από την παράδοση στην τάξη και δεν διαβάζει ιδιαίτερα στο σπίτι. Είναι μαθηματικό μυαλό, καλός και στην έκθεση. Μην τον πιέζεις, δεν αντέχει την πειθαρχία, θέλει να λειτουργεί ευέλικτα για να εκφράζει τη δημιουργικότητά του. Αγαπά τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τα βιβλία αλλά βαριέται εύκολα. Ψάχνει πάντα κάτι που να του εξάπτει τη φαντασία και την περιέργεια. Δείξε προθυμία να τον ακούς.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα θέλει να ασχοληθεί με πολλά πράγματα. Με το Δία στο Λέοντα, θα προοδεύσει, θα προσέχει στα μαθήματά του, θα αποκτά εύκολα γνώσεις. Θα τα πάει ιδιαίτερα καλά με τις ξένες γλώσσες και την τεχνολογία. Θα ρουφά σαν σφουγγάρι κάθε νέα πληροφορία. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις σωστά το πρόγραμμά του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μαθητής Καρκίνος είναι ευαίσθητος, ντροπαλός και κολλημένος στη μάνα του. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, έχει καλούς τρόπους, κάνει τα πάντα για τους άλλους για να μην τους στεναχωρήσει. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να καταλάβουν την ευαισθησία του αλλά και τον συναισθηματικό τρόπο που λειτουργεί. Θέλει να νιώθει οικεία για να αναθαρρέψει. Προοδεύει για να δίνει χαρά στο περιβάλλον του. Έχει καλή μνήμη και αγαπά την ηρεμία και τις δημιουργικές εξωσχολικές δραστηριότητες. Του ταιριάζουν τα θεωρητικά μαθήματα.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα προοδεύσει ουσιαστικά, θα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Το 2015, θα έχει πολλές υποχρεώσεις και θα πιεστεί. Όμως θα τα βγάλει πέρα. Θα αξιοποιήσει τις γνώσεις του έστω και με μερικά σκαμπανεβάσματα. Επιβράβευσέ τον, όρισέ του ένα πρόγραμμα για να προλαβαίνει να ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΕΩΝ

Ο μαθητής Λέων έχει έντονη προσωπικότητα, είναι δραστήριος και κοινωνικός. Έχει καλούς τρόπους, πειθαρχεί σε κανόνες. Θέλει να αναγνωρίζεται, να είναι αρχηγός και αυτό που πρέπει να μάθει είναι η μετριοφροσύνη. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να τον επιβραβεύουν αλλά να του τονίζουν και τα λάθη του. Θέλει κίνητρα για να ενεργοποιηθεί. Έχει κλίσεις καλλιτεχνικές, αγαπά τη γυμναστική και εκφράζει τα ταλέντα του. Πάντα πρέπει να του λες ότι μπορεί και καλύτερα. Πληγώνεται εύκολα με την αρνητική κριτική.

Αυτή η σχολική χρονιά, θα είναι η χρονιά του. Με το Δία στο ζώδιό του, θα είναι δημιουργικός, δημοφιλής, θα προοδεύσει. Θα έχει την αίσθηση ότι τα γνωρίζει όλα και αυτό μπορεί να τον οδηγήσει σε μια αλαζονική συμπεριφορά, να κάνει υπερβολές ή να μην δέχεται συμβουλές. Νέοι στόχοι και ταλέντα θα επιβραβευτούν και θα σε αφήσουν έκπληκτη. Βάλε στη ζωή του τον αθλητισμό για να μην πάρει κιλά.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μαθητής Παρθένος είναι τακτικός, οργανωτικός, διακριτικός, ευγενικός. Είναι έξυπνος, ντροπαλός και εξυπηρετικός. Έχει νοητική δύναμη και διακρίνεται σε δραστηριότητες χειρωνακτικές ή εφευρετικές. Δάσκαλοι και γονείς δεν πρέπει να είναι αυστηροί μαζί του γιατί του δημιουργούν άγχος και καταπίεση, χρειάζεται ενθάρρυνση. Έχει κλίση στα θετικά μαθήματα. Προσαρμόζεται εύκολα σε προγράμματα και πειθαρχία, δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο αδιάβαστος και απροετοίμαστος. Τον πληγώνει η αρνητική κριτική μπροστά στους άλλους. Τα θέλει όλα τέλεια. Πρέπει όμως να τον μάθεις πως μερικές φορές, αρκεί μόνο η προσπάθεια, δεν μπορεί πάντα στη ζωή να τα πετυχαίνει όλα. Είναι ήσυχος και απόμακρος και κανείς δεν αμφιβάλλει για την πρόοδό του.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα αφοσιωθεί στο διάβασμα, θα επιδείξει σταθερότητα, ωριμότητα, σοβαρότητα, δεν θα αποθαρρύνεται στα δύσκολα όσα ζόρια και αν περνάει. Θα ξεπεράσει τις φοβίες και τις ανασφάλειές του και θα βάλει νέους στόχους. Με βήματα αργά και σταθερά, αυτή η χρονιά θα είναι ουσιαστική για την μετέπειτα πορεία του και εσύ θα νιώθεις πολύ περήφανη γι’ αυτόν.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΖΥΓΟΣ

Ο μαθητής Ζυγός, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι γλυκός, ευχάριστος, κοινωνικός. Συνεργάζεται αλλά δεν αντέχει την πίεση και την αυστηρότητα. Έχει καλούς τρόπους, είναι διπλωμάτης. Γονείς και δάσκαλοι δεν πρέπει να του βάζουν απαιτητικά προγράμματα γιατί δεν θα αποδώσει. Έχει κλίση προς την αισθητική, τα καλλιτεχνικά και οτιδήποτε δημιουργικό. Πρέπει να μάθει να παίρνει πρωτοβουλίες γιατί είναι αναποφάσιστος. Είναι συμπαθητικός και προσαρμόζεται εύκολα, δεν αντέχει τις φασαρίες και την επιθετικότητα. Πολλές φορές λουφάρει. Ενθάρρυνέ τον με εξωσχολικές δραστηριότητες, μουσική, ζωγραφική.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα δυσκολευτεί στη μελέτη. Δεν θα αντέχει τα προγράμματα και το διάβασμα. Θα είναι κοινωνικός, θα θέλει να διασκεδάζει με τους φίλους του. Μπορεί αυτό να σε αγχώνει, όμως εκείνος θα βρίσκει τον τρόπο να τα πηγαίνει καλά. Πρέπει να τον βοηθήσεις να οργανωθεί, να ξεχωρίζει τη μελέτη από το παιχνίδι. Φέτος θα αναζητά νέες δραστηριότητες, πιο πολύ εξωσχολικές. Θα αποδώσει ιδιαίτερα σε ομάδες, θα λειτουργεί πιο ενεργά στην τάξη.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μαθητής Σκορπιός είναι υπομονετικός, σκέφτεται πριν πάρει αποφάσεις και θυμάται πάντα το καλό και το κακό. Γονείς και δάσκαλοι πρέπει να του επιβάλλονται καθότι κάνει πάντα του κεφαλιού του, πρέπει να τον μάθουν να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους γύρω του. Κλίνει στα θετικά μαθήματα. Είναι δυναμικός και ασχολείται με πολλά πράγματα που του ικανοποιούν τη φυσική του περιέργεια. Δέχεται τους κανόνες αρκεί να καταλάβει τους λόγους που πρέπει να εφαρμοστούν. Διαθέτει μεγάλη θέληση και αυτοπειθαρχία, μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας που πρέπει να εκτονώνει σε σπορ. Να τον έχεις από κοντά γιατί είναι μυστικοπαθής.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα είναι σοβαρός και οργανωμένος. Μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη διάθεση αλλά θα πετύχει. Θέλει ηρεμία και δύσκολα θα τον κατευθύνουν οι άλλοι, θα κάνει αυτό που θέλει. Θα τα πάει καλά και θα έχει την εύνοια των δασκάλων του. Θα είναι κατασταλαγμένος και συγκροτημένος. Όσο και αν στην αρχή της σχολικής χρονιάς γκρινιάζει, κάποιες επιτυχίες θα τον ανεβάσουν και θα του δώσουν ώθηση για περαιτέρω προσπάθειες. Θα χρειαστεί ενθάρρυνση από το περιβάλλον του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μαθητής Τοξότης, με κυβερνήτη το Δία, θέλει να ανακαλύπτει πράγματα και να ζει εμπειρίες. Είναι δραστήριος, κοινωνικός, νοήμων, δημιουργικός, πολλές φορές αδιάφορος και αντιδραστικός. Δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί και να είναι επιμελής, δύσκολα τον κατευθύνουν γονείς και δάσκαλοι. Κλίνει στις ξένες γλώσσες και τα θεωρητικά μαθήματα. Θέλει ανεξαρτησία, ελευθερία σκέψης και κινήσεων. Φίλοι και παρέες επιδρούν δυνατά πάνω του. Θέλει τον τρόπο του για να αγαπήσει τη μελέτη, είναι μαρτύριο γι’ αυτόν να κάθεται σε μια καρέκλα. Αγαπά τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις εκδρομές. Εκεί που ενθουσιάζεται για ένα μάθημα και δίνει τον καλύτερό του εαυτό, την ίδια στιγμή βαριέται και στρέφει το βλέμμα του αλλού. Δυσκολεύεται να μπει σε προγράμματα, ο αθλητισμός τον βοηθά να εκτονωθεί.

Αυτή τη σχολική χρονιά, με το Δία στο Λέοντα, θα ενδιαφερθεί για τις ξένες γλώσσες καθώς και για νέες δραστηριότητες. Θα εξελιχτεί και θα καταπλήξει. Θα έχει τύχη και πολλές ευκαιρίες για σημαντική πρόοδο. Θα διψά για νέες γνώσεις, θα δείχνει ενθουσιασμό και θα έχει ανοδική πορεία. Θα διαθέτει κέφι και αισιοδοξία, κοινωνικότητα και αυτά θα τον ανεβάσουν στην κορυφή.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μαθητής Αιγόκερως βάζει στόχους με σκοπό να φθάσει ψηλά, είναι φιλόδοξος, υπεύθυνος, έξυπνος και όταν αναλαμβάνει κάτι, το φέρνει εις πέρας. Είναι δίκαιος και ώριμος, οργανωτικός, κάνει πολλά πράγματα μαζί. Αυτοπειθαρχεί, έχει την αίσθηση του καθήκοντος. Γονείς και δάσκαλοι τον λατρεύουν. Όμως, μην ξεχνάς ότι χρειάζεται και το παιχνίδι. Μαθε τον πως υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα, κι άλλες δραστηριότητες εκτός από το σχολείο. Έχει ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα, πληγώνεται εύκολα από την κριτική των άλλων. Είναι συνεπής ακόμα και αν ένα μάθημα δεν του αρέσει. Πηγαίνει σχολείο πάντα διαβασμένος.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα έχει σκαμπανεβάσματα και θα είναι λίγο αντιδραστικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι δημιουργικός. Μην τον πιέσεις, ειδικότερα όσο πλησιάζει το τέλος της σχολικής χρονιάς. Θα πιεστεί από τις πολλές υποχρεώσεις. Μην τον ζορίσεις, αντίθετα, βοήθησέ τον να χαλαρώσει, να διασκεδάσει. Θα θέλει να μάθει, θα έχει νέες ιδέες αλλά συχνά θα επαναστατεί και θα θέλει να περάσει το δικό του. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Θα είναι πιο σταθερός αν έχει γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μαθητής Υδροχόος, με κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι ανεξάρτητος και έχει πολλούς φίλους. Διαθέτει εξυπνάδα, δημιουργικότητα, φαντασία, είναι το παιδί του μέλλοντος. Αγαπά τη μάθηση, πεισματώνει για να περάσει το δικό του. Δεν θέλει να του υποδεικνύουν τι να κάνει, καλύτερα γονείς και δάσκαλοι να τον προσεγγίζουν φιλικά. Κλίνει προς τα θετικά μαθήματα, την τεχνολογία, τα πειράματα, κάθε τι πρωτοποριακό. Είναι εφευρετικός, διαφορετικός από τους άλλους και δυσκολεύεται να πειθαρχήσει. Πολλές φορές, είναι βιαστικός και τσαπατσούλης. Θέλει κίνητρα για μάθηση, ενθάρρυνέ τον για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Αυτή τη σχολική χρονιά, θα είναι υπεύθυνος και συγκροτημένος, θα εξελιχτεί. Θα αναπτύξει ουσιαστικές σχέσεις στο σχολείο, θα λειτουργεί ομαδικά, θα μάθει πολλά. Φρόντισε μόνο να σταθείς στο πλευρό του και να τον πάρεις με το καλό. Θα ανεβάσει τις επιδόσεις του και θα είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Θα συνεργάζεται άριστα με συμμαθητές και δασκάλους, θα δημιουργήσει νέες, σταθερές φιλίες. Όλοι θα είναι έκπληκτοι με τις ιδέες, τις γνώσεις και τις συζητήσεις του.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΙΧΘΥΣ

Ο μαθητής Ιχθύς είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός, ντροπαλός, έχει καλή καρδιά, μεγάλη φαντασία, δημιουργικό μυαλό. Λειτουργεί αυτόνομα, απομονώνεται πολλές φορές, νιώθει ανασφάλεια. Γονείς και δάσκαλοι δεν πρέπει να τον μαλώνουν αλλά να τον ενθαρρύνουν για να πετύχει τους στόχους του. Κλίνει σε θεωρητικά μαθήματα και αναζητά συναισθηματική υποστήριξη. Αγαπά τα μαθήματα που αφήνουν τη φαντασία να ταξιδεύει, ιστορία και λογοτεχνία. Πολλές φορές, αφαιρείται και απογοητεύεται αν δυσκολευτεί ή αν του ασκήσουν αρνητική κριτική. Αγαπά το χορό, την τέχνη και τις ξένες γλώσσες.

Αυτή τη σχολική χρονιά, νέες δραστηριότητες και μαθήματα θα τον στριμώξουν και θα χρειαστεί να προσπαθήσει περισσότερο για να πετύχει. Θα πιεστεί και θα αγχωθεί αρκετές φορές. Θα καταλάβει πως πρέπει να γίνει πιο υπεύθυνος. Μαθε τον να παίρνει πρωτοβουλίες και να μην το βάζει κάτω εύκολα. Φέτος μπαίνουν οι βάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Μπορεί να πάρει το διάβασμα κάπως επιπόλαια, κάποιες φορές θα τα βρει σκούρα και θα αναγκαστεί να μελετήσει περισσότερο. Αν έχει γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ξεμπλόκαρέ τον, διώξε του τις ανασφάλειες.

Πως θα κρατησεις τον καλοκαιρινο σου ερωτα αναλογα με το ζωδιο του;

Οι 12 άντρες του ζωδιακού ομολογούν τους χαρακτήρες τους. (Διάβασε και τον ωροσκόπο του, αν πρόλαβες να τον μάθεις)

Διακοπές, θάλασσα, φλερτ, βόλτες στα σοκάκια…. Το ρίχνεις λίγο έξω για να περάσεις όμορφες στιγμές και ελπίζεις πως όλο και κάποια νέα γνωριμία θα σε συγκλονίσει…

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των 12 αντρών του ζωδιακού; Δες τις αντιδράσεις του και μάντεψε την πορεία…

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Μαζί του θα απολαύσεις υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές που μπορεί να συνεχιστούν και το χειμώνα αρκεί να μην του τα δώσεις όλα. Είναι ένας ορμητικός, αποφασιστικός, βιαστικός άντρας που θα κάνει τα πάντα για να σε ρίξει στο κρεβάτι. Όσο πιο δύσκολη είσαι, τόσο μεγαλύτερο αγώνα θα δώσει για να σε κατακτήσει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο για να πετύχει το σκοπό του. Είναι ειλικρινής, ευθύς και δεν δίνει εύκολα εγγυήσεις.

TIPS:

 • Αγαπά τη διασκέδαση και το παρόν.
 • Ψάχνει εντυπωσιακές γυναίκες.
 • Εμπιστεύεται εύκολα αλλά είναι απαιτητικός στις σχέσεις του.
 • Λατρεύει το σεξ μέχρι τελικής πτώσεως και ειδικότερα όταν έχει προηγηθεί καβγάς.
 • Φοβάται τη μοναξιά.

ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ
Ξέρει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής. Είναι βέβαιο πως μαζί του θα περάσεις καλά στις διακοπές. Είναι ερωτικός, ρομαντικός, αισθησιακός, ξέρει να δελεάζει και να δημιουργεί όμορφα σκηνικά. Όμως, πριν προχωρήσει σε σχέση, θα πρέπει να σιγουρευτεί για την ποιότητα του χαρακτήρα σου, να δει αν του ταιριάζεις. Δεν θα βιαστεί, όμως όταν βεβαιωθεί, θα σου πει ευθέως τι θέλει και θα έχει τη δύναμη, το πείσμα και την επιμονή για να σε κερδίσει.

TIPS:

 • Είναι σταθερός και πιστός άντρας.
 • Δείχνει την αγάπη του και διαγράφει τις γυναίκες που αδιαφορούν γι’ αυτόν.
 • Συνδυάζει το σεξ με συναίσθημα και αίσθηση ασφάλειας
 • Όταν ερωτεύεται, γίνεται ευαίσθητος και δύσκολα τελειώνει τη σχέση.
 • Αγαπά την οικογένεια.

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Μαζί του θα διασκεδάσεις και θα περάσεις ξέφρενες διακοπές. Είναι αυθόρμητος και ευχάριστος. Θα σου ανοιχτεί αμέσως, θα σου μιλήσει για τη ζωή του, για τον εαυτό του, θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα. Γνωρίζει τα πάντα, είναι έξυπνος, έχει χιούμορ. Συζητάει ατελείωτες ώρες, είναι ενθουσιώδης και μπορεί να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια. Μην τα πάρεις όλα στα σοβαρά γιατί είναι καλοκαίρι! Ο άντρας αυτός φλερτάρει, ξέρει να περνάει καλά αλλά δύσκολα δεσμεύεται.

TIPS:

 • Θέλει να τον εκτιμούν και να ενδιαφέρονται πραγματικά γι’ αυτόν.
 • Κάνει σεξ χωρίς συναίσθημα και αναστολές.
 • Ξεπερνά εύκολα τις σχέσεις.
 • Δεν αγαπά το δήθεν και τα άτομα που μιλούν συνέχεια για τον εαυτό τους
 • Μίλα στο μυαλό του.

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαζί του θα περάσεις τρυφερές, ρομαντικές καλοκαιρινές βραδιές. Μπορεί και να πιστέψεις πως βρήκες τον άντρα των ονείρων σου. Η γνωριμία σου θα μετατραπεί σε σχέση αρκεί να έχει ξεπεράσει την πρώην του και να μην κολλάει στο παρελθόν. Είναι ευαίσθητος, ζεστός, έχει καλούς τρόπους. Δύσκολα κάνει κίνηση αυτός γιατί φοβάται μήπως δεν βρει ανταπόκριση. Δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά του, μπορεί να κοιτάζει ώρες μέχρι να βρει το θάρρος να μιλήσει.

TIPS:

 • Ανέχεται πολλά σε μια σχέση και συγχωρεί.
 • Ξέρει να συζητάει αλλά όταν θυμώνει, γίνεται κυνικός.
 • Όταν ερωτεύεται, δίνεται χωρίς εγωισμό.
 • Αγαπά την οικογένεια, είναι παραδοσιακός.

 

 

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Αν τον γνωρίσεις στις διακοπές σου, να θυμάσαι πως δεν είναι λάτρης του εύκολου και του γρήγορου. Γοήτευσέ τον, δείξε του πως τον θες αλλά μην τον κυνηγήσεις. Χρειάζεται αγώνας για να σε κατακτήσει. Έχει στιλ γόη, είναι περήφανος, ξέρει να σαγηνεύει και να σε παρασύρει με το πάθος του. Φλερτάρει μοναδικά, αποθεώνει τη γυναίκα και την κάνει να αισθάνεται ξεχωριστή, μοναδική. Αυτός απαιτεί θαυμασμό.

TIPS:

 • Η εμφάνιση είναι σημαντική γι’ αυτόν.
 • Δεν χαλάει χατίρια στις γυναίκες.
 • Ερωτεύεται εύκολα και συχνά, μιλάει ξεκάθαρα.
 • Τελειώνει σχέσεις μη αποδεκτές από τον περίγυρό του.
 • Αγαπά το επιδεικτικό σεξ, το βρόμικο και τις γόβες στιλέτο.
 • Μην μένεις κολλημένη πάνω του.


ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο άντρας δεν ενδιαφέρεται να περάσει μόνο ερωτικά στις διακοπές του. Δεν τον νοιάζει να ρίξει μια γυναίκα στο κρεβάτι. Είναι δύσκολος και μυστήριος στα γούστα και τις επιλογές του. Θέλει να γοητευτεί από την προσωπικότητα και την εξυπνάδα μιας γυναίκας. Δείχνει ψυχρός και απόμακρος αλλά ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον με το χιούμορ του και τις ατάκες του. Σχολιάζει, κριτικάρει, κοντράρει σε συζητήσεις, κάνει λογοπαίγνια για να κόψει αντιδράσεις. Δεν δείχνει εύκολα τα θέλω του.

TIPS:

 • Αγαπά τη φυσική ομορφιά και το ενστικτώδες σεξ.
 • Ώρες-ώρες είναι στον κόσμο του και αρκετά συχνά απέχει από το σεξ.
 • Του αρέσει ο διάλογος και ο αλληλοσεβασμός.
 • Ερωτεύεται πρώτα το μυαλό και μετά το σώμα, προτιμά τις ντροπαλές γυναίκες.
 • Συχνά θέλει να μένει μόνος του, με τον εαυτό του.

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ
Είναι καλόκαρδος αλλά αρκετά επιπόλαιος στα ερωτικά του. Μπορεί η καλοκαιρινή περιπέτεια μαζί του να τελειώσει γυρνώντας από τις διακοπές. Αυτός ο άντρας ξέρει να περνάει καλά, είναι η ψυχή της παρέας και κάνει εύκολα νέες γνωριμίες. Φλερτάρει, ερωτοτροπεί, παίζει με τα θηλυκά ακόμα και όταν δεν είναι ερωτευμένος. Αν τον προκαλέσεις, είναι βέβαιο πως θα σε πλησιάσει, θα εκδηλωθεί και θα σε κάνει να πιστέψεις πως βρήκες τον μεγάλο έρωτα. Μην πιστέψεις όμως ότι την έχει πατήσει μαζί σου.

TIPS:

 • Τον απωθούν η αγένεια και η βαρεμάρα.
 • Ο έρωτας ξεκινάει από τη φιλία.
 • Του αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν.
 • Πριν χωρίσει, έχει βρει αντικαταστάτρια.
 • Έχει λέγειν και χαίρεται τη ζωή στο έπακρο.
 • Είναι νάρκισσος.
 • Προσέχει το στιλ, το ντύσιμο. Αγαπά τα ακριβά αρώματα και τις ιδανικές σωματικές αναλογίες.

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μαζί του, το καλοκαίρι μένει αξέχαστο. Καυτές, παθιασμένες στιγμές, δυνατές εμπειρίες που μένουν χαραγμένες στη μνήμη σου. Το μυστήριο και ο ερωτισμός του κλέβουν τις εντυπώσεις. Είναι ένας γρίφος αυτός ο άντρας που καλείσαι να λύσεις. Δεν ανοίγεται εύκολα, αντίθετα, ξέρει να διεισδύει στα απόκρυφα για να σε γνωρίσει καλύτερα. Αν ενδώσεις στον ερωτισμό του, θα δεθεί μαζί σου. Προσοχή! Πολλές φορές, σκοπός του είναι μόνο το σεξ ή μπορεί να είναι δεσμευμένος και να το κρύβει.

TIPS:

 • Δεν αντιστέκεται στις ωραίες γυναίκες, ξέρει να παίζει.
 • Είναι πιστός μέχρι να του τελειώσει ο έρωτας.
 • Του αρέσει να μιλάει την ώρα του σεξ.
 • Δίνει όσα παίρνει.
 • Δεν θέλει να τον προσβάλλουν, θέλει να έχει το πάνω χέρι.
 • Είναι καχύποπτος και ζηλιάρης.

 

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ
Μαζί του, το καλοκαίρι μπορεί να είναι απλά ερωτικό. Μην αναζητάς συνέχεια. Αυτός ο άντρας ψάχνει για εμπειρίες, βαριέται εύκολα. Γι’ αυτό, μην του δώσεις ποτέ τη σιγουριά και τη βεβαιότητα ότι σε κατέκτησε. Άφησέ τον να έχει αμφιβολίες, να είσαι ανάλαφρη για να συνεχιστεί το ερωτικό παιχνίδι. Οι καλοκαιρινές του περιπέτειες συνήθως έχουν ημερομηνία λήξης. Ξέρεις όμως από την πρώτη στιγμή με τι ακριβώς έχεις να κάνεις. Είναι ενθουσιώδης, έχει κέφι για ζωή και εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

TIPS:

 • Είναι ένα αιώνιο παιδί.
 • Μια σχέση τελειώνει όταν αρχίζει.
 • Αν ερωτευτεί, γίνεται χαλί να τον πατήσουν.
 • Το σεξ είναι απελευθερωμένο.
 • Αγαπά το χιούμορ.
 • Προτιμά τις ανεξάρτητες, με αυτοπεποίθηση γυναίκες.
 • Μόνο ο Θεός τον φοβίζει.

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι κλασικός άντρας, εκπέμπει ασφάλεια και σταθερότητα. Είναι δύσκολος, σοβαρός, περίεργος και πολύ ερωτικός. Δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, στη συμπεριφορά και τον τρόπο προσέγγισης. Είναι μεθοδικός, πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει. Αναζητά τη μόνιμη σχέση, αν όμως δεν την βρίσκει, αρέσκεται σε ερωτικές περιπέτειες βάζοντας όρια. Τότε, είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο από όμορφες, ερωτικές καλοκαιρινές στιγμές.

TIPS:

 • Είναι αυστηρός, κοσμοπολίτης.
 • Δεν του αρέσουν οι χυλόπιτες.
 • Αγαπά την υγιεινή και την καθαριότητα, τη σοβαρότητα και την εξυπνάδα.
 • Πιστεύει πως οι γυναίκες χρειάζονται προστασία και πολλές φορές τις ρίχνει με το χρήμα.
 • Αγαπά τις γλυκιές, χαριτωμένες γυναίκες.

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μαζί του θα περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι, θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις και θα νιώσεις πως γνώρισες ένα καλό φίλο. Θα σε φέρει γρήγορα κοντά του, θα σε κερδίσει με τον ελεύθερο και φιλικό του τρόπο έκφρασης. Δεν θα σου ξυπνήσει αμέσως τον ερωτισμό. Θα σε αιφνιδιάσει απρόσμενα με τον πιο ερωτικό τρόπο και δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς. Μπερδεύει εύκολα φιλία με έρωτα. Ό,τι και αν γίνει, πάντα θα είναι ο καλύτερός σου φίλος.

TIPS:

 • Είναι των άκρων, αναζητά την προσοχή, δεν του αρέσει να τον γράφουν.
 • Φλερτάρει εύκολα, είναι τόσο αυθόρμητος που πολλές φορές παρεξηγείται.
 • Βαριέται εύκολα.
 • Λέει πάντα αυτό που πιστεύει ακόμα και αν αυτό ενοχλεί.
 • Όταν χάνει την υπομονή του, τα σπάει όλα.
 • Θέλει να περνάει το δικό του.
 • Ψάχνει δικαιολογίες για να φύγει.

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Το καλοκαίρι μαζί του είναι έρωτας, ρομάντζο, τρυφερότητα. Ξέρει να υποδύεται το ρόλο του ερωτευμένου, με τρόπο που το πιστεύει και ο ίδιος. Νομίζεις πως βρήκες τον άντρα των ονείρων σου: ζεστός, συντροφικός, ευαίσθητος. Θα μοιραστεί μαζί σου όνειρα και σχέδια για μια υπέροχη σχέση. Ζήστο αυτό το όμορφο, καλοκαιρινό παραμύθι αλλά πρόσεχε! Γιατί μπορεί εύκολα να φύγει σε χρόνο dt για να ζήσει ένα άλλο love story.

TIPS:

 • Δίνεται ολοκληρωτικά στις σχέσεις.
 • Ψυχολογεί μια γυναίκα πριν την ρίξει στο κρεβάτι.
 • Ξεπερνά τα προβλήματα μόνο με καλό σεξ.
 • Αγαπά τις όμορφες, γλυκιές γυναίκες, με μυαλό.
 • Η ιδανική γυναίκα είναι αυτή που είναι αθώα και πρόστυχη.
 • Ο έρωτας είναι ένα βαθύ συναίσθημα που κρατάει λίγο.

 

Ποιο ζωδιο ειναι ο ιδανικος συντροφος για σενα;

Σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται ο Ήλιος του συντρόφου σου και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση σου;

Ο Ήλιος είναι η κινητήριος δύναμη, μας δίνει λάμψη και αυτοπεποίθηση, είναι το «εγώ» μας. Ένας δυνατός Ήλιος σε ένα δυνατό οίκο είναι δείκτης θετικής συμβατότητας. Βάση οικοθεσίας του μπορούμε να δούμε πόσο ταιριάζει ο σύντροφός μας με μας και το αντίστροφο. Ο Ήλιος του προσώπου που αγαπάς φωτίζει ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, αυτόν που εκπροσωπεί ο αντίστοιχος αστρολογικός σου οίκος.

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης και δες το χάρτη σου. Σημείωσε σε ποιον οίκο (από τους 12) είναι το ζώδιο του συντρόφου σου (ο ήλιος του) και κατόπιν κάνε την ίδια διαδικασία με τον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου. Τώρα γνωρίζεις σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος τόσο στο δικό σου χάρτη όσο και στο δικό του, και μπορείς να διαβάσεις τις αναλύσεις που σε αφορούν.

Σε ποιον τομέα λοιπόν πέφτει ο Ήλιος του συντρόφου σου ή το αντίθετο;

Ο Ήλιος του ενός στον 1ο οίκο του άλλου (ωροσκόπος)

Εδώ εξαρχής ο ένας τραβάει την προσοχή του άλλου, ο ένας ενισχύει το εγώ του άλλου, του προσφέρει αναγνώριση και αποδοχή. Η αγάπη εκείνου που έχει τον Ήλιο στον 1ο οίκο του συντρόφου του είναι δεδομένη και ο άλλος είναι ανοιχτός και δεκτικός. Υπάρχει συντροφικότητα και έκφραση συναισθημάτων και από τις δυο πλευρές. Αυτός που έχει τον Ήλιο βοηθάει το ταίρι του να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του ενώ και ο ίδιος αισθάνεται ζωντανός και σημαντικός.

Υπάρχει αρμονία και συμβατότητα στη σχέση, ο καθένας αναδεικνύει τα ταλέντα του. Ο Ήλιος σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος και συ τον κάνεις να αισθάνεται περήφανος. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα και ξεπερνιούνται εύκολα τυχόν εμπόδια στην επικοινωνία. Όλα εξελίσσονται γρήγορα και αυτό βέβαια εγκυμονεί κινδύνους καθότι έχουμε την ψευδαίσθηση πως έχουμε βρει το ιδανικό ταίρι. Σ’αυτή τη θέση, θα πρέπει και η υπόλοιπη συναστρία να είναι ευνοϊκή για να μην απογοητευτούμε.

Ο Ήλιος του ενός στον 2ο οίκο του άλλου

Εδώ μάλλον υπάρχει κάποιο όφελος στη σχέση. Μπορεί αυτός που έχει τον Ήλιο στο 2ο οίκο του συντρόφου του να αισθάνεται πως ο άλλος τον μεταχειρίζεται για να αποκομίσει κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι συναισθηματική ή υλική ασφάλεια. Αυτή η σχέση μάλλον χαρακτηρίζεται κτητική ως και ασφυκτική. Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση αρκεί να μην αντιμετωπίζεις τον άλλο σαν ιδιοκτησία σου. Εδώ τα μέλη ξοδεύουν πολύ χρόνο για να κερδίσουν υλικά αγαθά ενώ παράλληλα καλύπτονται και συναισθηματικά.

Ο Ήλιος δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, σε βλέπει και σε αντιμετωπίζει σοβαρά από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε, σε βοηθάει να χτίσεις ένα σύστημα αξιών ενώ μπορεί να σε ενισχύσει και οικονομικά. Σου ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση. Θέλει οπωσδήποτε να σε κατακτήσει και συ ή θα δημιουργήσεις μαζί του μια σχέση κτητική-χειριστική ή μια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Πιθανό σενάριο είναι αυτός που έχει τον 2ο οίκο να προσπαθήσει να χειραγωγήσει και να περιορίσει τον άλλο, να τον θεωρήσει μόνο δικό του. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως αυτό που μπορεί να έχει είναι συναισθήματα και υποστήριξη για να κρατήσει αυτή η σχέση για πάντα. Διαφορετικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Ο Ήλιος του ενός στον 3ο οίκο του άλλου

Η σχέση αυτή κυλά αβίαστα, με ευκολία, καθώς το άτομο που δέχεται τον Ήλιο του συντρόφου του αισθάνεται πως του ξυπνά συνεχώς το ενδιαφέρον. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι εγκεφαλική και όχι ιδιαίτερα συναισθηματική, να είναι επιφανειακή καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο του άλλου μπορεί να πάρει την κατάσταση ανάλαφρα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και νοητικές λειτουργίες προμηνύονται στο ζευγάρι.

Υπάρχουν καλή επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα, ταξίδια και πολλές συζητήσεις. Ο ένας διευρύνει τους ορίζοντες του άλλου. Μπορεί και να γνωρίζεστε από τα σχολικά σας χρόνια. Αυτός που έχει τον Ήλιο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια του άλλου. Αυτή η θέση δεν είναι ικανή από μόνη της για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η καλή επικοινωνία βοηθάει την απόκτηση νέων γνώσεων και ενδιαφερόντων. Αν δεν ενεργοποιούνται και άλλοι σημαντικοί οίκοι, αυτή η σχέση μπορεί να παραμείνει φιλική.

Ο Ήλιος του ενός στον 4ο οίκο του άλλου

Σ’αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο δέσιμο και υποστήριξη. Ο Ήλιος προστατεύει το σύντροφό του, τον στηρίζει σε κάθε κατάσταση. Δημιουργείται κάποια συναισθηματική εξάρτηση καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο στον 4ο οίκο του δένεται και επαφίεται τρομερά σ’αυτόν, γίνεται ευαίσθητος σε κάθε συμπεριφορά. Η σχέση αυτή είναι τρυφερή και αυθόρμητη ως παιδική και η λογική υποχωρεί ακόμα και όταν είναι απαραίτητη.

Η απόκτηση οικογένειας, η απόκτηση απογόνων ή η δημιουργία του δικού σας χώρου γίνονται αισθητά. Όφελος μπορεί να υπάρξει και από ακίνητη περιουσία. Υπάρχει έντονα η αίσθηση της οικειότητας, μια ευχάριστη και αρμονική συμβίωση. Αυτός που έχει τον 4ο οίκο αισθάνεται είτε ήρεμος είτε πως απειλείται. Θέλει να πλησιάσει το ταίρι του αλλά νιώθει ανασφάλεια που αγγίζει τον συναισθηματικό πανικό καθότι ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια ότι πιο βαθύ υπάρχει μέσα του. Η σχέση αυτή είναι σημαντική, καρμική και αν τελειώσει, αφήνει βαθιές πληγές. Συνήθως όμως καταλήγει σε γάμο.

Zωδια Σεπτεμβριος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 6 δίνει το έναυσμα της αλλαγής στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, ο μήνας σε ευνοεί να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό αλλάζει τα δεδομένα της επικοινωνίας σου με τον σύντροφο δίνοντάς σας την ευκαιρία να την ανανεώσετε.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με την παρουσία του Άρη στον Τοξότη από τις 14 η εργασία και ο τομέας της καριέρας γενικότερα έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες και μεθόδευσε τα επόμενα βήματά σου. Στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει θετικές αλλαγές στις συνεργασίες σου.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε δίαιτα για να απαλλαγείς από τα κιλά των διακοπών.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν έχεις σχέση, το πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη συμπεριφορά σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο και σε μέλη της οικογένειας. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στη φιλική Παρθένο στις 6 φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 14 είσαι ιδιαίτερα αποφασιστική και δυναμική. Πλέον νιώθεις έτοιμη να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Η Νέα Σελήνη στις 24 και το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 εγκαινιάζουν ένα διάστημα ευνοϊκό για τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τις εντάσεις και τις μετακινήσεις στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο.
ΔΙΔΥΜΟΙ 

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τον σύντροφο και πιθανόν τώρα να πάρεις τις αποφάσεις για το μέλλον της που καιρό τις αναβάλλεις. Η Πανσέληνος στις 9 θα λειτουργήσει καταλυτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν έχεις σχέση, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 6 απογειώνει τη γοητεία σου και ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς περισσότερο για να προωθήσεις θέματα καριέρας. Ετοιμάσου για μεγάλο φόρτο εργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 24 δρομολογεί αλλαγές, ενώ στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Οργάνωσε ένα πλάνο σωστής διατροφής και κάνε το ετήσιο γενικό check-up.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Στις 6/9 η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και σε ωθεί να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Η Πανσέληνος στις 9 απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση. Αν είσαι μόνη, το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 πιθανόν να φέρει έναν νέο έρωτα που θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας αρκετά θετικός μήνας για τα οικονομικά, αλλά και για την καριέρα σου, καθώς η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό μέχρι τις 13 ευνοεί τις επαφές για την προώθηση των στόχων σου. Η Νέα Σελήνη στις 24 και το τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 υπόσχονται ευοίωνες προοπτικές για τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας αντιφατικός μήνας για σένα. Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 5 σε καλεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά της για να διορθώσεις τα “κακώς κείμενα” της προσωπικής σου ζωής. Η ανάγκη να είσαι με αγαπημένα πρόσωπα με την Πανσέληνο στις 9 θα είναι επιτακτική, ενώ η Νέα Σελήνη στις 24 ευνοεί το φλερτ.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η τακτοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών εκκρεμοτήτων θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Μετά τις 6 τα οικονομικά σου βελτιώνονται, ενώ το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί γραπτά, εμπόριο, ταξίδια, επικοινωνία – απρόσμενες ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Ο Άρης στον Τοξότη από τις 14 σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές και υπόσχεται σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σου ζωή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 6 βελτιώνει την ψυχολογία σου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 24 ενδέχεται να σου φέρει μια άκρως ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακή και αποτελεσματική στις επαφές που θα έχεις για την υλοποίηση των στόχων σου. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 14 υπόσχεται έναν δραστήριο μήνα, αλλά απόφυγε να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 24 σε καλεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 25 φέρνει θετική εξέλιξη σε ένα θέμα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη δρομολογεί αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, απόφυγε να τη θέσεις σε κίνδυνο με την εσωστρέφειά σου και την κυκλοθυμική σου διάθεση. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 24 και η παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου υπόσχονται ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για τη συναισθηματική σου ζωή. Πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είσαι σε φάση επανασχεδιασμού της επαγγελματικής σου πορείας. Θα έχεις συζητήσεις με άτομα κύρους που μπορούν να προωθήσουν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου. Μην παρασυρθείς από υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και μη βιαστείς να αποδεχθείς επαγγελματικές προτάσεις που θα σου γίνουν πριν από τις 15. Το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανό στις 25 φέρνει βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις ψυχολογικές μεταπτώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 6 και του Άρη μέχρι τις 13 στο ζώδιό σου εγγυώνται ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ερωτικός μήνας. Αν είσαι αδέσμευτη, τώρα είναι αυξημένες οι πιθανότητες να γνωρίσεις εκείνον που θα βάλει τέλος στις μοναχικές νύχτες. Αν έχεις σχέση, το β′ δεκαπενθήμερο σε ευνοεί για να την ανανεώσεις κατανοώντας καλύτερα τις ανάγκες του συντρόφου σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 σε καθιστά ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική. Στις 14 περνά στον Τοξότη ευνοώντας τις επαγγελματικές επαφές. Το διάστημα αυτό επιβάλλεται να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και στην υπογραφή νέων συμφωνιών. Στις 25 το τρίγωνο Δία-Ουρανού ευνοεί την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

ΥΓΕΙΑ: Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 βελτιώνει τη φυσική σου κατάσταση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας μάλλον ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου. Βέβαια η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο σε βοηθά, αν έχεις σχέση, να κάνεις μια νέα αρχή. Αν είσαι μόνη, ειδικά μετά τις 14 οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιό σου στις 14 υπόσχεται ένα διάστημα έντονης κινητικότητας προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις φιλοδοξίες. Η Νέα Σελήνη στις 24 εγγυάται πώς στις προσπάθειές σου θα έχεις την πολύτιμη στήριξη ατόμων κύρους. Στις 25 απόφυγε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή αγορές και τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στη φιλική Παρθένο, απογειώνει τη γοητεία σου και διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να κάνεις επανεκκίνηση στη συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στις 24 στον Ζυγό υπόσχεται να κάνει πιο ουσιαστική την επικοινωνία σου με τον σύντροφο βάφοντας την καθημερινότητά σου σε ροζ αποχρώσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 6 ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη προωθεί τις νέες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή και μην παραμελείς το γυμναστήριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας έντονος μήνας και θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ερωτική σου ζωή. Η ανάγκη να πάρεις άμεσα αποφάσεις για το μέλλον της υπάρχουσας σχέσης προβάλλει επιτακτική. Αν δεν έχεις σχέση, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 αυξάνει τις πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Από τις 3-27/9 οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Πανσέληνος στις 9 φέρνει στην επιφάνεια προβληματισμούς και ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών σου. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας. Στις 25 το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει ξαφνικά έσοδα.

ΥΓΕΙΑ: Οι αυξημένες δραστηριότητες θα προκαλέσουν αίσθημα κόπωσης στον οργανισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν και υπόσχονται έναν άκρως ερωτικό Σεπτέμβρη. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 6/9 στην Παρθένο αλλά και η Πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σου υπόσχονται ότι το ερωτικό βαρόμετρο θα κινείται σε υψηλά επίπεδα. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται τώρα να γνωρίσεις τον καρμικό σου σύντροφο. Αν έχεις σχέση, πιθανόν να αποφασίσετε επισημοποίηση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη στις 14 σε καλεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κλείσεις νέες συνεργασίες. Στις 25 το θεαματικό τρίγωνο Δία-Ουρανού φέρνει άμεση βελτίωση των οικονομικών σου.

YΓΕΙΑ: Ακολούθησε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και άσκησης για να “ξυπνήσεις” τον μεταβολισμό σου.

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes