__gaTracker('require', 'displayfeatures'); __gaTracker('require', 'linkid', 'linkid.js'); __gaTracker('send','pageview');

Ζωδια 2015: Αυγουστιατικες Αγαπες

Πώς θα εξελιχτούν οι έρωτές μας τον Αύγουστο;

Αυτό το μήνα, επιστρέφουν έρωτες του παρελθόντος και τα συναισθήματα θολώνουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι υπεύθυνη γι’ αυτό. Τα φεγγάρια του Αυγούστου μας βγάζουν από το πρόγραμμά μας.

Πως θα εξελιχτούν οι έρωτές μας τον Αύγουστο; Ανακάλυψέ το.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Κριός

Ο Δίας προστατεύει την αισθηματική σου ζωή, όμως η Αφροδίτη την καθορίζει ως τις αρχές Οκτωβρίου. Προσπάθησε να βρεις διεξόδους. Ο Άρης ως και τον Σεπτέμβριο σου δίνει έντονο ερωτισμό. Δες βαθιά μέσα σου ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες. Σταμάτα να ασχολείσαι με το παρελθόν και άνοιξε φτερά για νέες καταστάσεις. Μην αναβάλλεις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της σχέσης σου. Ευκαιρίες για να ζήσεις έναν δυνατό έρωτα θα υπάρξουν, αν είσαι μόνη. Διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Η απόφαση για μια συγκατοίκηση ή ένα γάμο ευνοείται.

Ταύρος
Ο Κρόνος στο απέναντι ζώδιο ως και τις 17 Σεπτεμβρίου φέρνει σημαντικά γεγονότα σε σένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και αυτό αφορά όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Ο γάμος ή μια σχέση σου κινδυνεύουν να επιδεινωθούν. Προς το τέλος Σεπτεμβρίου, θα βλέπεις πιο καθαρά και τότε θα βγάλεις άκρη. Μην ζηλεύεις και μην κάνεις παρασπονδίες. Οι γεννημένες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μοναδικές εξελίξεις. Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 12/8, έρχεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου. Η αισιοδοξία σου αυξάνεται, αναζητάς την συντροφικότητα. Γίνεσαι πιο εκλεκτική και αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο. Προς το τέλος του μήνα, το ενδεχόμενο να ζήσεις κάτι δυνατό αυξάνεται ενώ και μια φιλική σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε ερωτική. Αν έχεις σχέση, μπορεί να έχεις την τάση να βλέπεις όλα τα ελαττώματα του συντρόφου σου.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

Δίδυμοι
Προσπάθησε να λύσεις τα θέματά σου την πρώτη εβδομάδα του μήνα γιατί μετά τα διάφορα πρέπει – υποχρεώσεις κάθε είδους, πρακτικά ζητήματα- σου κόβουν τη διάθεση, όσο κι αν οι άλλοι σε φλερτάρουν. Γνωριμίες θα υπάρχουν, όμως τα συναισθήματά σου θα είναι μπερδεμένα. Ασχολείσαι με το παρελθόν και κρύβεις όσα αισθάνεσαι ή νιώθεις αμηχανία, σαν κάτι να σου κόβει τη φόρα. Φιλικές σχέσεις μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές. Το φλερτ κυριαρχεί προς το τέλος του μήνα.

Καρκίνος
Ως τις 8 του μήνα, ο Άρης δεν σε αφήνει απερίσπαστη. Ψυχραιμία! Από τις 9/8, οι προοπτικές καλυτερεύουν, θα περάσεις όμορφες στιγμές. Οι σχέσεις σου ανανεώνονται ενώ δημιουργούνται και νέες. Η εξωστρέφεια είναι μεγάλη και με λίγη προσπάθεια, ίσως υπάρξουν εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Και λέω ίσως γιατί η ενασχόλησή σου με τα οικονομικά είναι μεγάλη. Όμως τώρα, οι καταστάσεις ξεκαθαρίζουν και κρατάς δίπλα σου άτομα πουσε αγαπάνε και σε στηρίζουν. Περίμενε το τέλος του μήνα. Η πανσέληνος αλλά και ο Ποσειδώνας φέρνουν ρομαντισμό και ερωτισμό. Γοητεύεις και δεν περνάς απαρατήρητη.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

Λέων
Αυτό το μήνα, ανακαλύπτεις τις πραγματικές σου ανάγκες και αυτές θα καθοδηγήσουν τις επιλογές σου σε πρόσωπα και καταστάσεις. Προσπάθησε ως τις 8/8 να βρεις τη χρυσή τομή γιατί μετά τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν θέλεις να διατηρήσεις μια σχέση ή ένα γάμο,κάνε διάλογο και μπες και στη θέση του συντρόφου σου. Ο Κρόνος πιέζει τις γεννημένες το τρίτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη φέρνει αμηχανία και εσωστρέφεια. Συνειδητοποίησε πως τίποτα δεν προχωράει χωρίς προσπάθεια και ξεκαθαρίσματα. Μήπως το ταίρι σου περνάει δύσκολα ή εσύ δεν είσαι σε φάση να του προσφέρεις πράγματα; Αν είσαι μόνη, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως μην βιαστείς να τα δώσεις όλα διότι κάτι στην πορεία μπορεί να λείπει ή να υπάρξει ένα εμπόδιο.

Παρθένος
Φοβίες, ανασφάλειες, επιθυμίες, εξιδανικεύσεις… Βγάλε άκρη! Ερμής και Δίας σε βοηθούν να δεις τις σχέσεις σου με πιο αισιόδοξη ματιά. Προχώρα ένα βήμα παρακάτω τη σχέση σου ως τις 17/9, μια συγκατοίκηση ή ένας γάμος ευνοούνται. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις υποχωρήσεις ή το ταίρι σου να περνά δύσκολα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα περάσεις όμορφες στιγμές, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου με περίεργο τρόπο και σου προσφέρουν πάθος και εμπειρίες. Ο Δίας εξάλλου στο ζώδιό σου, από τις 12/8, έρχεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου. Προσοχή μόνο 29 & 30/8 καθώς μπορεί οι προσδοκίες σου να διαψευστούν. Επίσης, απέφυγε την έντονη κριτική.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

Ζυγός
Αυτό το μήνα, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γίνεσαι πιο εκφραστική. Κράτα όμως τη διπλωματία σου και μην ενδίδεις σε προκλητικές συμπεριφορές. Μη στηρίζεσαι επίσης σε υποσχέσεις που σου δίνουν γιατί οι συγκυρίες μπορεί να μην τις ευνοήσουν να πραγματοποιηθούν. Νέες γνωριμίες μπορεί να σε προβληματίσουν, τα πράγματα δεν θα εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Φιλικές σχέσεις μπορεί να μετατραπούν σε ερωτικές. Όμως τα συναισθήματά σου δεν θα είναι ξεκάθαρα. Προχώρα αργά! Αν είσαι γεννημένη το τρίτο δεκαήμερο, οικονομικά θέματα μπορεί να βάλουν στην άκρη τα αισθήματά σου. Μείνε επιφυλακτική ακόμα και με ανθρώπους που γνωρίζεις.

Σκορπιός
Αναταραχές και ξεκαθαρίσματα εμπεριέχει ο μήνας αυτός. Όμως όλα θα είναι για το καλό σου. Μείνε ψύχραιμη για να βγεις κερδισμένη, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα. Κράτα τον έλεγχο και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, διατήρησε τις ισορροπίες. Πάρε τις αποφάσεις σου και δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δοκιμαστείς έντονα. Οι γκρίνιες και τα παράπονα θα είναι σε πρώτο πλάνο, η σταθερότητα στις σχέσεις θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Όμως, θα τη βρεις την άκρη! Αν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ευνοούνται και ένας δυνατός έρωτας, σχεδόν παραμυθένιος, θα σε τονώσει και θα σε συναρπάσει. Άφησέ το να εξελιχτεί αργά μέχρι να αποδείξει την αξία του.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

Τοξότης
Αυτό το μήνα, έρχονται νέες γνωριμίες στο προσκήνιο, όμως πρόσεχε σε τι βαθμό θα εμπλακείς. Μείνε ψύχραιμη σε σχέσεις που πρέπει να διατηρηθούν, όσο κι αν σε πιέζουν. Πρόσεχε γιατί κάποιοι μπορεί να σε χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Προχώρα αργά και προσεκτικά μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει από την άλλη πλευρά. Οι υποσχέσεις μπορεί να μην τηρηθούν, όχι γιατί δεν υπάρχει έρωτας, αλλά γιατί οι συνθήκες μπορεί να μην το επιτρέπουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη σου ζητά να σκέφτεσαι τα πάντα διπλά. Μπορεί να είσαι κολλημένη σε μια σχέση του παρελθόντος ή μπορεί να προσπαθείς να συμφιλιωθείς με αυτό ή μπορεί να σου λείπει κάποιος από το παρελθόν. Νιώθεις μπερδεμένη. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ο έρωτας λίγο σε απασχολεί καθώς η καριέρα απορροφά όλο σου το ενδιαφέρον.

Αιγόκερως
Αυτό το μήνα, άκου τα θέλω και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Οι πλανήτες τονώνουν τον ερωτισμό σου και η νέα Σελήνη στις 14 σε βοηθά να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις για να εξελιχτούν οι καταστάσεις. Η πανσέληνος στο τέλος του μήνα φέρνει χαρά και ευτυχία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις τάσεις ζήλιας. Μείνε ψύχραιμη και μην υπερβάλλεις για να μην δημιουργηθούν ρήξεις σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, οι καταστάσεις βελτιώνονται προς το καλύτερο. Μπορεί να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ή να δεις ανθρώπους από μακριά ή να γνωρίσεις συναρπαστικούς ανθρώπους. Η ζωή σου θα γίνει πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα.

 

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

Υδροχόος
Αφροδίτη και Ουρανός σε ενισχύουν αυτό το μήνα, γίνεσαι πιο ρομαντική. Απαλλάξου από προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος και γίνε πιο ανάλαφρη. Για να πετύχει μια σχέση ή ένας γάμος, χρειάζονται δυο. Έχεις τη διάθεση να κρατήσεις τον άλλο στο πλευρό σου, τον θέλεις πραγματικά ή βολεύεσαι παίζοντας το θύμα; Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία καθώς φαίνεται πως δεν χαίρεσαι ούτε τη χαρά τις πρώτες μέρες. Άλλαξε ιδέες και δες και την καλή πλευρά της ζωής. Μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των άλλων και εγκλωβίζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν να αναπνεύσεις, απομονώνεσαι. Συναρπαστικές γνωριμίες και δυνατές συγκινήσεις έρχονται προς το τέλος του μήνα για τις γεννημένες το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο.

Ιχθύες
Αυτό το μήνα, έχεις την ανάγκη να ακούσεις όμορφα λόγια. Αναζητάς το φλερτ για να ανέβεις ψυχολογικά,ακόμα και το απαγορευμένο. Συνειδητοποιείς τι έχεις και τι αξίζει να έχεις. Σχέσεις που δεν σε γεμίζουν, τελειώνουν. Έχεις τάσεις φυγής. Παράλληλες σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο παίζουν δυνατά. Μπαίνεις σε μια διαφορετική περίοδο. Με το Δία στο απέναντι ζώδιο από τις 12/8, βλέπεις αλλιώς τη συντροφικότητα και δίνεις χρόνο για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις πολλές γνωριμίες, όμως πρόσεχε τις εξαπατήσεις προς το τέλος του μήνα, όσο κι αν η γνωριμία που θα κάνεις είναι συναρπαστική, γοητευτική και σε ανεβάζει στα ουράνια. Μην πιστεύεις ότι σε κολακεύει.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

 

πηγή

Ποιο ζωδιο ειναι ο ιδανικος συντροφος για σενα;

Σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου βρίσκεται ο Ήλιος του συντρόφου σου και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση σου;

Ο Ήλιος είναι η κινητήριος δύναμη, μας δίνει λάμψη και αυτοπεποίθηση, είναι το «εγώ» μας. Ένας δυνατός Ήλιος σε ένα δυνατό οίκο είναι δείκτης θετικής συμβατότητας. Βάση οικοθεσίας του μπορούμε να δούμε πόσο ταιριάζει ο σύντροφός μας με μας και το αντίστροφο. Ο Ήλιος του προσώπου που αγαπάς φωτίζει ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου, αυτόν που εκπροσωπεί ο αντίστοιχος αστρολογικός σου οίκος.

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης και δες το χάρτη σου. Σημείωσε σε ποιον οίκο (από τους 12) είναι το ζώδιο του συντρόφου σου (ο ήλιος του) και κατόπιν κάνε την ίδια διαδικασία με τον αστρολογικό χάρτη του συντρόφου σου. Τώρα γνωρίζεις σε ποιον οίκο είναι ο ήλιος τόσο στο δικό σου χάρτη όσο και στο δικό του, και μπορείς να διαβάσεις τις αναλύσεις που σε αφορούν.

Σε ποιον τομέα λοιπόν πέφτει ο Ήλιος του συντρόφου σου ή το αντίθετο;

Ο Ήλιος του ενός στον 1ο οίκο του άλλου (ωροσκόπος)

Εδώ εξαρχής ο ένας τραβάει την προσοχή του άλλου, ο ένας ενισχύει το εγώ του άλλου, του προσφέρει αναγνώριση και αποδοχή. Η αγάπη εκείνου που έχει τον Ήλιο στον 1ο οίκο του συντρόφου του είναι δεδομένη και ο άλλος είναι ανοιχτός και δεκτικός. Υπάρχει συντροφικότητα και έκφραση συναισθημάτων και από τις δυο πλευρές. Αυτός που έχει τον Ήλιο βοηθάει το ταίρι του να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του ενώ και ο ίδιος αισθάνεται ζωντανός και σημαντικός.

Υπάρχει αρμονία και συμβατότητα στη σχέση, ο καθένας αναδεικνύει τα ταλέντα του. Ο Ήλιος σε κάνει να αισθάνεσαι σπουδαίος και συ τον κάνεις να αισθάνεται περήφανος. Υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα και ξεπερνιούνται εύκολα τυχόν εμπόδια στην επικοινωνία. Όλα εξελίσσονται γρήγορα και αυτό βέβαια εγκυμονεί κινδύνους καθότι έχουμε την ψευδαίσθηση πως έχουμε βρει το ιδανικό ταίρι. Σ’αυτή τη θέση, θα πρέπει και η υπόλοιπη συναστρία να είναι ευνοϊκή για να μην απογοητευτούμε.

αστρολογία 2015 ζώδια
Ο Ήλιος του ενός στον 2ο οίκο του άλλου

Εδώ μάλλον υπάρχει κάποιο όφελος στη σχέση. Μπορεί αυτός που έχει τον Ήλιο στο 2ο οίκο του συντρόφου του να αισθάνεται πως ο άλλος τον μεταχειρίζεται για να αποκομίσει κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι συναισθηματική ή υλική ασφάλεια. Αυτή η σχέση μάλλον χαρακτηρίζεται κτητική ως και ασφυκτική. Υπάρχει έντονη ερωτική διάθεση αρκεί να μην αντιμετωπίζεις τον άλλο σαν ιδιοκτησία σου. Εδώ τα μέλη ξοδεύουν πολύ χρόνο για να κερδίσουν υλικά αγαθά ενώ παράλληλα καλύπτονται και συναισθηματικά.

Ο Ήλιος δίνει ένα αίσθημα ασφάλειας, σε βλέπει και σε αντιμετωπίζει σοβαρά από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισε, σε βοηθάει να χτίσεις ένα σύστημα αξιών ενώ μπορεί να σε ενισχύσει και οικονομικά. Σου ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση. Θέλει οπωσδήποτε να σε κατακτήσει και συ ή θα δημιουργήσεις μαζί του μια σχέση κτητική-χειριστική ή μια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Πιθανό σενάριο είναι αυτός που έχει τον 2ο οίκο να προσπαθήσει να χειραγωγήσει και να περιορίσει τον άλλο, να τον θεωρήσει μόνο δικό του. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως αυτό που μπορεί να έχει είναι συναισθήματα και υποστήριξη για να κρατήσει αυτή η σχέση για πάντα. Διαφορετικά, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα.

Ο Ήλιος του ενός στον 3ο οίκο του άλλου

Η σχέση αυτή κυλά αβίαστα, με ευκολία, καθώς το άτομο που δέχεται τον Ήλιο του συντρόφου του αισθάνεται πως του ξυπνά συνεχώς το ενδιαφέρον. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι εγκεφαλική και όχι ιδιαίτερα συναισθηματική, να είναι επιφανειακή καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο του άλλου μπορεί να πάρει την κατάσταση ανάλαφρα. Μετακινήσεις, συζητήσεις και νοητικές λειτουργίες προμηνύονται στο ζευγάρι.

Υπάρχουν καλή επικοινωνία, κοινά ενδιαφέροντα, ταξίδια και πολλές συζητήσεις. Ο ένας διευρύνει τους ορίζοντες του άλλου. Μπορεί και να γνωρίζεστε από τα σχολικά σας χρόνια. Αυτός που έχει τον Ήλιο έχει πολύ καλές σχέσεις με τους συγγενείς και τα αδέρφια του άλλου. Αυτή η θέση δεν είναι ικανή από μόνη της για την εξέλιξη μιας σχέσης. Η καλή επικοινωνία βοηθάει την απόκτηση νέων γνώσεων και ενδιαφερόντων. Αν δεν ενεργοποιούνται και άλλοι σημαντικοί οίκοι, αυτή η σχέση μπορεί να παραμείνει φιλική.

προβλεψεις ζώδια 2015
Ο Ήλιος του ενός στον 4ο οίκο του άλλου

Σ’αυτή τη σχέση υπάρχει έντονο δέσιμο και υποστήριξη. Ο Ήλιος προστατεύει το σύντροφό του, τον στηρίζει σε κάθε κατάσταση. Δημιουργείται κάποια συναισθηματική εξάρτηση καθώς αυτός που δέχεται τον Ήλιο στον 4ο οίκο του δένεται και επαφίεται τρομερά σ’αυτόν, γίνεται ευαίσθητος σε κάθε συμπεριφορά. Η σχέση αυτή είναι τρυφερή και αυθόρμητη ως παιδική και η λογική υποχωρεί ακόμα και όταν είναι απαραίτητη.

Η απόκτηση οικογένειας, η απόκτηση απογόνων ή η δημιουργία του δικού σας χώρου γίνονται αισθητά. Όφελος μπορεί να υπάρξει και από ακίνητη περιουσία. Υπάρχει έντονα η αίσθηση της οικειότητας, μια ευχάριστη και αρμονική συμβίωση. Αυτός που έχει τον 4ο οίκο αισθάνεται είτε ήρεμος είτε πως απειλείται. Θέλει να πλησιάσει το ταίρι του αλλά νιώθει ανασφάλεια που αγγίζει τον συναισθηματικό πανικό καθότι ο Ήλιος φέρνει στην επιφάνεια ότι πιο βαθύ υπάρχει μέσα του. Η σχέση αυτή είναι σημαντική, καρμική και αν τελειώσει, αφήνει βαθιές πληγές. Συνήθως όμως καταλήγει σε γάμο.

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

Ζωδια Καλοκαιρι 2015: Αναταραξεις στην καρδια του καλοκαιριου

Ο μήνας αυτός απαιτεί προσοχή στη διαχείριση του συναισθήματος και προνοητικότητα.

O Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού (στον Κριό)-Πλούτωνα (στον Αιγόκερω) δημιουργώντας δυσκολίες στις υποθέσεις μας, οι ρήξεις σε προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις είναι πιθανές.

Ο Άρης στον Καρκίνο παρενοχλεί την ευνοϊκή συνεύρεση Αφροδίτης-Δία στο Λέοντα τονίζοντάς μας την ανάγκη να διαχειριστούμε σωστά τα λόγια, τις πράξεις και τα συναισθήματά μας. Και το λέω αυτό γιατί ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται σε πτωτική θέση, καθόλου υπομονετική και καρτερική. Είναι αυθόρμητος και λειτουργεί με βάση το συναίσθημα. Δημιουργεί εναλλαγές διαθέσεων, μελαγχολία, κανέναν αυτοέλεγχο, κινείται από ένστικτο. Είναι δικτατορικός και επιθετικός με οικεία πρόσωπα. Δρα υπόγεια και ύπουλα. Μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία στον οικογενειακό χώρο, ρήξη σε επαγγελματικές συνεργασίες, να φέρει καθυστερήσεις σε πληρωμές, να διογκώσει την οικονομική κρίση.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ξαφνικά γεγονότα, επαναστάσεις, πραξικοπήματα. Είναι εύκολο δυο χώρες να βρεθούν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Η αντίθεση ΄Αρη-Πλούτωνα δημιουργεί δύσκολες καταστάσεις σε σχέσεις, υγεία και ιδιοκτησίες.

Ποιους τομείς πρέπει να προσέξουν αυτό το μήνα όλα τα ζώδια; Πως θα κυλήσουν τα οικονομικά μας;

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεχε παρεξηγήσεις σε σχέσεις και καριέρα. Αυτό το μήνα, θα σε απασχολήσουν προσωπικά ζητήματα και η οικογένεια. Απομακρύνσου από άτομα που σε βλάπτουν και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Να είσαι διαλλακτική στην εργασία σου και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Οικονομικά, προσπάθησε να επωφεληθείς από μια αγοραπωλησία, μια μετακόμιση, μια αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σου. Βρες τρόπο να διαχειριστείς μια έλλειψη μετρητών. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό το μήνα, πρόσεχε τα λόγια σου και την επικοινωνία σου γενικότερα για να μην παρεξηγηθείς. Μη ρισκάρεις και μην προχωράς βάση συναισθήματος. Προσπάθησε να οργανωθείς στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο. Προσπάθησε να μην εκτεθείς ερωτικά, μείνε στο πλευρό ατόμων που εμπιστεύεσαι. Οικονομικά, θα χρειαστεί να είσαι προσαρμοστική για να βγεις κερδισμένη. Εξάλλου, η υπομονή, η επιμονή, ο οργάνωση και η εργατικότητα είναι κομμάτια της ύπαρξής σου. Όλο το καλοκαίρι θα αποτελέσει μια πρόκληση για εσένα αλλά είναι βέβαιο πως θα ανταποκριθείς θετικά. Σταμάτα να πληρώνεις λάθη άλλων.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό το μήνα, σε απασχολεί η ασφάλειά σου σε κάθε επίπεδο. Να είσαι προσεκτική σε αγοραπωλησίες, διακανονισμούς, διαχείριση χρήματος αλλά και στις σχέσεις σου. Θα χρειαστεί διπλωματία και χαλαρότητα για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Μην μπερδεύεσαι σε υποθέσεις άλλων γιατί αυτό θα έχει κόστος ψυχολογικό ή οικονομικό. Οι πλανήτες στον Καρκίνο δείχνουν ότι θα ξοδέψεις χρήματα για να κάνεις διορθώσεις όπου κρίνεται απαραίτητο. Αγοραπωλησίες ευνοούνται ακόμα και αν δεν πάρεις όσα περίμενες. Δεν πειράζει, ρίξε τα χρήματα αυτά στη δουλειά σου το φθινόπωρο. Άλλαξε νοοτροπία στις συναλλαγές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό το μήνα, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ελέγχεις τη συμπεριφορά σου. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου, τα επαγγελματικά και αισθηματικά σου σχέδια. Απέφυγε ρήξεις και καβγάδες, γίνε υποχωρητική αν χρειαστεί. Κινήσου προσεκτικά και μεθοδικά στην εργασία. Οικονομικά, ο Άρης στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει έξοδα ενώ θα χρειαστεί να βοηθήσεις και δικά σου πρόσωπα. Φόροι και καθυστερημένες πληρωμές έρχονται στην επιφάνεια. Κλείσε τις εκκρεμότητές σου και μείνε ευέλικτη. Έλεγχε απόλυτα το budget σου κρατώντας το έτσι σε ένα ισορροπημένο επίπεδο.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

 

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα, πρόσεχε το παρασκήνιο. Δεν είναι ένας μήνας διασκεδαστικός και ευχάριστος. Κοίτα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και μην ασχολείσαι με άλλους. Πρόσεχε την υγεία σου, το ρίσκο, τα ταξίδια, την οδήγηση. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αυξημένα. Κινήσου ψύχραιμα και διαλλακτικά. Προσαρμόσου στις καταστάσεις και μην πανικοβάλλεσαι. Θα έχεις μικρές διευκολύνσεις, όμως η ανάκαμψη αργεί ακόμα. Διαπραγματεύσου όσο μπορείς καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρακτικά ζητήματα με το περιβάλλον σου βγαίνουν στην επιφάνεια αυτό το μήνα. Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σε προβληματίσει με δικά του ζητήματα. Επαγγελματικά, ίσως δοκιμαστείς ή μπορεί να αντιμετωπίσεις θέματα με το νόμο. Είναι μια δύσκολη εποχή που δεν ξέρεις από που θα σκάσει το πρόβλημα. Κινήσου παντού προσεκτικά. Οικονομικά, κλείσε τις εκκρεμότητες σου και μην ανοίγεις νέα έξοδα. Ζήτα βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα αν έχεις ανάγκη. Θα υπάρξουν εξελίξεις στην εργασία και θα επωφεληθείς ενώ τις τελευταίες μέρες ίσως προβληματιστείς. Να είσαι προνοητική για να μην βρεθείς προ τετελεσμένων γεγονότων.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

ερωτικές προλβλέψεις

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το μήνα,ο Άρης στον Καρκίνο δοκιμάζει βασικούς τομείς της ζωής σου. Επηρεάζονται σχέσεις, εργασία, ακίνητα, διαμονή, οικογενειακό περιβάλλον. Κάνε υπομονή! Μη ρισκάρεις, μην πιέζεις, απέφυγε τις εντάσεις, τα ταξίδια, τις αγορές, τις υπογραφές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Οικονομικά, μπορεί να έχεις έσοδα, όμως τα έξοδα θα σε πνίγουν. Συγγενείς, νόμοι και κανονισμοί; Πρόσεχε πολύ κάθε απόφαση με περιουσιακά ζητήματα και μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν τους υπόλοιπους μήνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το μήνα, απαιτούν προσοχή ταξίδια, εμπόριο, νομικά θέματα, συγγενικές σχέσεις, ζητήματα κοντινών σου προσώπων. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες, να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου και μην παρασύρεσαι από διάφορες προτάσεις. Οικονομικά, μειωμένα έσοδα ή αυξημένα έξοδα; Απέφυγε τα ανοίγματα. Θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις σε περιουσιακά και άλλα συμφέροντα. Οικονομικοί διακανονισμοί ευνοούνται.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας σε κουράζει ψυχολογικά, ακόμα κι ένας χωρισμός είναι πιθανός. Διάφορα γεγονότα σε δοκιμάζουν, προσοχή και στην υγεία. Μην μπερδεύεσαι οικονομικά με άτομα που δεν σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Απλοποίησε τον τρόπο ζωής σου και σκέψης σου. Κάνε οικονομικές ή περιουσιακές ρυθμίσεις. Φρόντισε να είσαι σταθερή στις αποφάσεις σου, μη χαλαρώνεις. Κράτα μια γραμμή και συγκράτησε τις επιθυμίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος για τις σχέσεις σου εξαιτίας του Άρη στον Καρκίνο. Κινήσου με μέθοδο και διπλωματία και απομακρύνσου από κάθε τι αρνητικό. Μείνε ψύχραιμη, μην προκαλείς. Κάνε κάτι που σ’ευχαριστεί για να εκτονωθείς. Μην παρασύρεσαι όμως από ενθουσιασμό. Οικονομικά, προσοχή σε φόρους, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις, αποζημιώσεις και ότι κοινό μοιράζεσαι με άλλους. Το τελευταίο δεκαήμερο έχει καλύτερες προοπτικές. Αγοραπωλησίες και επενδύσεις καλύτερα από Σεπτέμβριο. Τότε οι ανησυχίες σου θα αρχίσουν να υποχωρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό το μήνα, ο Άρης στον Καρκίνο σου ζητάει να είσαι συνεπής στην εργασία σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και ατυχήματα. Μπορεί να ταλαιπωρηθείς σε σωματικό ή ψυχολογικό επίπεδο. Μη ρισκάρεις! Μείνε σταθερή στον επαγγελματικό τομέα και κοίτα διπλά τυχόν νέες προτάσεις. Οικονομικά, μείωση εσόδων, περικοπές, αυξημένα έξοδα; Κάποια βοήθεια όμως θα την έχεις: από σύντροφο, συνεργάτη; Καλύτερο για αποφάσεις το τελευταίο δεκαήμερο, όσον αφορά δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, συντάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το μήνα, ίσως κάποια ταλαιπωρία να υποστείς σε αισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Προσοχή σε σχέσεις με παιδιά ή συνεργάτες/πελάτες. Απέφυγε τις καταχρήσεις και καταστάσεις που δεν ξέρεις που θα σε βγάλουν. Οικονομικά, είναι καλό διάστημα για συμφωνίες, συμβόλαια ή για να πάρεις χρήματα που σου χρωστάνε. Επίσης, ιδανικό διάστημα για αγοραπωλησίες ή μετακόμιση. Ψάξε νόμους και κανονισμούς που αφορούν τις οφειλές σου, φόρους, αποζημιώσεις, χρηματοδοτήσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο, αυξημένα έξοδα, μειωμένα έσοδα; Προσοχή στις αγορές σου.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογία 2015

Οικονομικη Κριση & Ζωδια

 Η οικονομική κρίση έχει πολλά πρόσωπα. Πέρα από τα θεμέλια της οικονομίας που κλονίζονται, διανύουμε και άλλες μορφές κρίσεων: κρίση στις σχέσεις μας, κρίση αξιών, κρίση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτή η κατάσταση είναι η αφορμή για έναν επαναπροσδιορισμό στη ζωή με σκοπό να συνεχίσουμε παρακάτω.
Αυτό το διάστημα, με τον Ερμή στον Καρκίνο ως τις 27/7, το συναίσθημα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο πλανήτης που σχετίζεται με τη σκέψη και την επικοινωνία μας κάνει να παίρνουμε αποφάσεις που στηρίζονται περισσότερο στο συναίσθημα παρά τη λογική.

Αυτό το διάστημα, είμαστε αρκετά υποκειμενικοί, λίγο μίζεροι, περισσότερο διαισθητικοί.
Είναι ένα διάστημα επαναστατικό, με βιασύνη, εντάσεις και νευρικότητα.

Πως λειτουργούν τα ζώδια στην οικονομική κρίση και πως επηρεάζονται από τον Ερμή στον Καρκίνο;
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015
ΚΡΙΟΣ
Δεν το βάζεις εύκολα κάτω στην κρίση. Παλεύεις με νύχια και με δόντια, διαθέτεις αισιοδοξία, σκέφτεσαι νέα σχέδια, δουλεύεις ατελείωτα έως ότου να στερέψουν οι δυνάμεις σου. Κι αν κάτι δεν πάει καλά, πέφτεις στα πατώματα.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια. Οι αλλαγές θα είναι αναγκαστικές. Ηρέμησε, μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην ενδίδεις σε προκλητικές συμπεριφορές. Μην τα παρατάς! Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και διπλωματία. Μετακομίσεις, συγκατοικήσεις, αλλαγές σε χώρου σπιτιού δεν ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Τρομάζεις με την κρίση, ειδικά αν είσαι απροετοίμαστη. Συνήθως όμως έχεις κάνει το κομπόδεμά σου, διαθέτεις ψυχραιμία και λογική και αυτά στο τέλος υπερισχύουν. Βρίσκεις τρόπους για να προστατευτείς, κάνεις σχέδια και έχεις την υπομονή και τη δύναμη να τα υλοποιήσεις.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μη βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι. Ασχολήσου με κάτι δημιουργικό για να φεύγει το μυαλό και μην πιέζεις τις σχέσεις σου. Ένα φλερτ, ένα ταξιδάκι με αγαπημένα πρόσωπα θα σε χαλαρώσουν. Προσοχή σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις καθώς μπορεί να ξεφύγεις λόγω της έντασής σου και να πεις πράγματα που δεν εννοείς.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σιγά και μην τρομάξεις με την κρίση. Κινείς γη και ουρανό, επικοινωνείς με όλους όσους θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Μπορεί για λίγο να πάθεις έναν πανικό, όμως γρήγορα ενεργοποιείσαι και δεν χάνεις δευτερόλεπτο. Είσαι αεικίνητη.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή διαφωνίες σε οικονομικά θέματα ή σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι καταστάσεις σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Ηρέμησε! Μην κάνεις τώρα αλλαγές ή διαπραγματεύσεις γιατί θα έχουν κόστος είτε υλικό είτε συναισθηματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανησυχείς για το πρακτικό κομμάτι του θέματος. Σε μια δύσκολη φάση, σκέφτεσαι την επιβίωσή σου, την οικογένεια. Θα έχουμε να φάμε, να συντηρηθούμε; Μαζί σου, κανείς δεν αισθάνεται ανασφαλής. Καταφέρνεις από το τίποτα, να δημιουργήσεις τα πάντα.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στο ζώδιό σου, μπορεί να επηρεαστούν οι σχέσεις σου με το περιβάλλον σου. Θα δημιουργηθούν εντάσεις σε καθημερινή βάση που θα είναι δύσκολο να κατευναστούν. Μήπως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από πρόσωπα που σε πιέζουν ή σου δημιουργούν προβλήματα; Ξεκαθάρισε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια, ακίνητη περιουσία.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΛΕΩΝ
Είναι δύσκολο για εσένα να παραδεχτείς ότι πρέπει να κάνεις περικοπές. Δεν θέλεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μην έχεις πράγματα για τον εαυτό σου και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεν το βάζεις εύκολα κάτω. Θα βρεις τρόπους να περνάς καλά και το μικρό θα το παρουσιάζεις με τρόπο να φαίνεται μεγάλο.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, έρχονται στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις και να τα κλείσεις μια και καλή. Μην χαλάς την ψυχολογία σου καθώς οι εντάσεις και ο θυμός θα κυριαρχούν. Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι αγχωμένη έτσι κι αλλιώς. Φαντάζομαι τώρα στην κρίση… βγάζεις καπνούς και δεν συζητάμε να χάσεις και τη δουλειά σου…. Χάνεται ο κόσμος από γύρω σου καθώς η ασφάλεια είναι σημαντική για εσένα. Πάρε βαθιές ανάσες και πρόσφερε όπου μπορείς στην κοινωνία.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, μην εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Φιλικά πρόσωπα στηρίζουν τα σχέδιά σου και συ έχεις την ανάγκη για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Νέες ιδέες, αν οργανωθούν σωστά, θα αποδώσουν. Μην γυρνάς σε πρόσωπα του παρελθόντος.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 
ΖΥΓΟΣ
Φέρεσαιακραία, είτε το ρίχνεις στην τρελή είτε τα βάφεις μαύρα και δενδιανοείσαι να μην έχεις αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό σου. Θέλεις να νιώθεις πως όλα πάνε καλά, ακόμα και στα δύσκολα. Είσαι ζώδιο του αέρα,εκεί που πας να πέσεις στα πατώματα, κάτι βρίσκεις και σε απογειώνει.Βρες ένα χόμπι για να ξεχαστείς.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι ρυθμοί στον τομέα της καριέρας  ανεβαίνουν. Θα κάνεις νέεςεπαφές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οργανώσου σωστά για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Πάρε πρωτοβουλίες  για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σχέση σου με το χρήμα είναι ιδιαίτερη, το τραβάς με έναν μαγικό τρόπο.Φυσικά και περνάς δύσκολα στην κρίση, θέλεις να είναι όλα υπό έλεγχο,σκέφτεσαι τα πάντα και ζορίζεσαι. Ένα είναι σίγουρο : ξέρεις να επιβιώνεις με στιλ.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο,αλλάζει η καθημερινότητά σου. Το φλερτ και ο έρωτας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Συγκρούσεις με άτομα από το περιβάλλον σου είναι πιθανές. Όλα μπορούν να συμβούν τώρα. Να μάθεις κρυμμένες αλήθειες, να έχεις ξαφνικές συναντήσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σου. Μη βιάζεσαι.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι φιλοσοφημένο άτομο και η αισιόδοξη φύση σου σε πάει γρήγορα μπροστά.Όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζεις, τις βλέπεις με μια διαφορετική ματιά. Είσαι ψύχραιμη και ήρεμη δύναμη, ξέρεις ότι όλα κάποια στιγμή λύνονται. Αγαπάς τις αλλαγές και οτιδήποτε δεν σου στερεί την ελευθερία σκέψης και κίνησης.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα έχεις αυξημένα έξοδα. Απέφυγε τις περιττές αγορές. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στον ερωτικό τομέα ενώ και ένας σύντομος κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανό σενάριο. Μακριά μόνο από κρυφές σχέσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς η καριέρα είναι η πρώτη προτεραιότητά σου, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως  η ανεργία μπορεί να επισκιάσει όλους τους τομείς της ζωής σου. Η ανάγκη  σου να είναι όλα υπό έλεγχο είναι δυνατή. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις. Κάνε ένα σπορ.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα επαναστατήσεις απέναντι σε πιεστικές σχέσεις.Οι εντάσεις θα είναι αναπόφευκτες. Θα μιλήσεις για όλα ανοιχτά, η ψυχραιμία θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί και οι τόνοι δύσκολα θα πέσουν.Μην αποφασίζεις εν θερμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αλλαγές είναι το δυνατό σου χαρτί καθώς βαριέσαι εύκολα. Είναι μια ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά. Είσαι αισιόδοξη και ξέρεις να παλεύεις στα δύσκολα. Επαναστατείς εύκολα και προστατεύεις τους αδύναμους. Ξέρεις να γκρεμίζεις και να τα χτίζεις όλα από την αρχή.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο, οι ευθύνες στη δουλειά σου θα αυξηθούν, τα προβλήματα επίσης θα είναι αυξημένα. Φρόντισε την υγεία σου, πρέπει να  ξεκουράζεσαι. Κράτα μακριά τις εντάσεις της δουλειάς για να αποφύγεις εντάσεις στις σχέσεις σου.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!


ΙΧΘΥΕΣ
Η ευαισθησία σου είναι μεγάλη, βοηθάς τους συνανθρώπους σου στις δύσκολες στιγμές. Ξέρεις ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι η αγάπη και η υγεία. Μπορεί να σε πιάνει ένας πανικός, όμως τελικά αποδέχεσαι καταστάσεις που αλλάζουν.
Αυτό το διάστημα με τον Ερμή στον Καρκίνο,έχεις μια ανησυχία γύρω από θέματα ερωτικά, παιδιών, δημιουργικότητας.Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, έχεις όμως και πολλές ιδέες και έμπνευση. Προώθησε τις και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Κάποιες εντάσεις, παραπλανήσεις ή διαφωνίες σε σχέσεις είναι πιθανά σενάρια.Πέρνα καλά με τους κατάλληλους ανθρώπους και μη χαλάς την ψυχολογία σου.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

 

Νεα Σεληνη στον Καρκινο στις 16 Ιουλιου

Με τρεις πλανήτες στον Καρκίνο αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να συντονιστούμε συναισθηματικά σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα ξεκινήματα σε κάθε επίπεδο με ισχυρά στοιχεία ανατροπής.

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες μας, τα παιδικά χρόνια, το παρελθόν, την ψυχή, τα συναισθήματα ασφάλειας και ανασφάλειας αφού πλανήτης του είναι η Σελήνη. Είναι σημαντικό λοιπόν τώρα να ακούμε τα συναισθήματά μας, να αισθανθούμε την αγάπη. Προχωράμε αργά και προσεκτικά. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μια αλλαγή στον οικογενειακό χώρο. Ένα νέο σπίτι, ένας απόγονος, ένας συγκάτοικος είναι πιθανά σενάρια. Ψάχνεις ένα διέξοδο που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής. Μπορεί να προσπαθήσεις να αλλάξεις και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να αισθανθείς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και πιο οικεία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως να αποφασίσεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να αποκτήσεις νέες συναναστροφές. Ίσως κάποια άτομα από το περιβάλλον σου σε απογοητέψουν. Οι δραστηριότητές σου είναι πολλές, η κινητικότητα είναι μεγάλη και οι ιδέες σου σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Θα έχεις πολλές επιλογές και ίσως βρεθείς σε διλήμματα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι χρήσιμες για το μέλλον σου.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναδιοργανωθείς στα οικονομικά. Κοίτα το συμφέρον σου, κάνε νέα οικονομικά σχέδια. Βάλε σε τάξη οικονομικά θέματα του παρελθόντος, βρες τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Νέες συμφωνίες ευνοούνται. Όμως είναι πιθανά και έκτακτα έξοδα. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ανανεώνεσαι ακόμα και εμφανισιακά. Ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και κάνεις διορθώσεις. Ξεκινάς κάτι νέο ερωτικά ή επαγγελματικά. Πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και κινείσαι δυναμικά. Βάζεις νέους στόχους με βάση τη διαίσθησή σου. Διώξε το άγχος!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε σπρώχνει να κάνεις έναν απολογισμό και να σκεφτείς καταστάσεις του παρελθόντος. Βάλε τάξη και μείνε ήρεμη καθώς επικρατούν σύγχυση και έντονα συναισθήματα. Μπορεί να λειτουργήσεις υπόγεια. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε προβληματίσουν, ας είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Πρόσεχε τα λόγια σου και απέφυγε μυστικές σχέσεις. Κάνε προσεκτικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες. Θετικό διάστημα για να προωθήσεις τους στόχους σου ή για να πας διακοπές, θετικό και για κοινωνικότητα και διασκέδαση. Βρίσκεσαι στο πλευρό φίλων και τους παρέχεις ασφάλεια, μοιράζεσαι στιγμές με ανθρώπους που έχουν σημασία για εσένα. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο ελεύθερα, ξεκαθαρίζεις καταστάσεις με ανθρώπους που είχες αποξενωθεί.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο κύρους. Μπορεί να κερδίσεις κάτι στα επαγγελματικά ή να διεκδικήσεις κάτι. Οι φιλοδοξίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Έρχονται εξελίξεις που σε ανεβάζουν αλλά ταυτόχρονα σε αγχώνουν. Αν είσαι άνεργη, μπορείς να προβάλλεις τώρα τις ικανότητές σου για να βρεις μια εργασία. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου καθώς τα πράγματα θα εξελίσσονται γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για να προωθήσεις μια πνευματική εργασία ή να πετύχεις ένα στόχο, για να ρυθμίσεις επίσης θέματα με το δημόσιο. Κάνεις νέα σχέδια, αλλάζεις τη φιλοσοφία σου, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Σκέφτεσαι το μέλλον πιο αισιόδοξα και κάνεις νέα πλάνα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει νέες πηγές εσόδων. Κοίτα το συμφέρον σου. Βάλε σε τάξη κοινά οικονομικά θέματα και πρόσεχε τα έξοδά σου. Νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι πολύ ικανοποιητική τώρα ενώ αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει το ηθικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει τώρα. Αν έχεις σύντροφο, τον πλησιάζεις περισσότερο και δημιουργείς ισορροπία και αρμονία στο μεταξύ σας, βρίσκεσαι πιο πολύ κοντά του. Αν είσαι μόνη, μπορείς τώρα να βρεις έναν καλό σύντροφο ή συνεργάτη.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αλλαγές στην εργασία, στις συνήθειές σου ή στη διατροφή σου. Επαγγελματικά σχέδια προχωρούν, οι αναποδιές αντιμετωπίζονται. Μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα αρχή με τις κατάλληλες κινήσεις. Διώξε οτιδήποτε άχρηστο ρουφάει την ενέργειά σου, άλλαξε την καθημερινότητά σου και τις διατροφικές σου συνήθειες. Διώξε ότι σε εξαντλεί, μην αγχώνεσαι και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους ή και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για νέους έρωτες ή σχέσεις, παιδιά και δημιουργικά σχέδια. Πάρε πρωτοβουλίες, η έμπνευσή σου είναι στα ύψη. Φλέρταρε, διασκέδασε. Ο ενθουσιασμός σου ξεσηκώνει. Αν είσαι μόνη, μπορείς να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια αλλά πρόσεχε τις επιλογές σου. Μπορεί να ξεκινήσεις επίσης κάτι δημιουργικό ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

 

 

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes