Ο Κρονος στο Σκορπιο εως τις 17 Σεπτεμβριου

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια; 

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου έρχεται για να κρίνει την μέχρι τώρα διαδρομή μας στις σχέσεις μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε κινηθεί. Αν έχουμε δουλέψει τίμια, ειλικρινά και έχουμε αφιερωθεί σε ένα σκοπό, είναι βέβαιο πως θα μας ανταμείψει περισσότερο απ’ όσο έχουμε φανταστεί. Αν πάλι, οι προθέσεις μας ήταν δόλιες και είχαν σκοπό να βλάψουν τους άλλους, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μας αρέσει καθόλου.

Ο Κρόνος είναι ένας δίκαιος δάσκαλος, είτε θα σε εξυψώσει είτε θα σου ξαναδώσει μαθήματα. Σχετίζεται με την ασφάλειά μας, οικονομική και συναισθηματική.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

Ο Κρόνος στο Σκορπιό ανακινεί θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με σκοπό να επιλυθούν οριστικά θέματα του παρελθόντος. Μια ρήξη ή ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που μας ταλαιπώρησαν είναι πιθανά σενάρια.. Μη φοβάσαι! Ο Κρόνος δεν αγγίζει ποτέ γάμους, σχέσεις ή συνεργασίες που στηρίζονται σε υγιείς βάσεις. Μας απομακρύνει από αυτές που εμείς οι ίδιοι έπρεπε να είχαμε από καιρό κλείσει αλλά δεν είχαμε την δύναμη να το κάνουμε. Τώρα θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μας αναγκάσουν να πάρουμε θέση απέναντι σε οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί. Ο Κρόνος θα προκαλέσει συναισθηματικές αναταράξεις και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αλλαγή. Έρχεται λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα σε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και σε ερωτικές σχέσεις. Ο Σκορπιός εξάλλου συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση.

Μέχρι τις 2/8 που θα είναι ανάδρομος ο Κρόνος, θα υπάρξουν πισωγυρίσματα και επιστροφές από το παρελθόν στις ερωτικές σχέσεις. Αυτές που θα αναζωπυρωθούν, θα αποκτήσουν γερές και στέρεες βάσεις. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα χρειαστούν το χρόνο τους για να σταθεροποιηθούν.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
Το ταξίδι αυτό στα υπόγεια του Πλούτωνα θα είναι δύσκολο. Τα σταθερά ζώδια θα ωριμάσουν περισσότερο και θα αποτινάξουν καταστάσεις που δεν είναι υγιείς και αυτό αφορά επαγγελματικές-οικογενειακές-προσωπικές σχέσεις.
Αν ανήκεις στο σταθερό σταυρό, πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου τις δεσμεύσεις σου καθώς θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος του, θα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρίσκεσαι τώρα, θα μπορείς να διαμορφώσεις το πεπρωμένο σου. Όσο πιο γρήγορα κατανοήσεις το μάθημά σου, τόσο πιο γρήγορα θα εξελιχτείς. Το happy end βρίσκεται στα χέρια σου.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι της 28ης και 29ης μοίρας, δηλαδή οι γεννημένοι των τελευταίων πέντε ημερών των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δεις πιο ώριμα οικονομικά θέματα με τρίτους (δάνεια, κληρονομικά, διατροφές, αποζημιώσεις) καθώς και ερωτικά ζητήματα και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Θα πρέπει να κλείσουν μια και καλή τέτοιου είδους θέματα με οποιοδήποτε κόστος. Επιστροφή σε σχέσεις του παρελθόντος είναι πιθανή, θα τα βλέπεις τώρα όλα με πιο σοβαρή ματιά. Ένα επαγγελματικό κεφάλαιο επίσης μπορεί να κλείσει και να ανοίξει ένα νέο.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, όλες οι σχέσεις σου αναθεωρούνται. Απομακρύνεσαι από τις προβληματικές, έρχεσαι πιο κοντά στις υγιείς. Κρίνεις αυστηρά όλους όσους σε περιτριγυρίζουν. Τέρμα η μιζέρια, τέρμα σε ότι έχει ξεφτίσει, οι αντιδράσεις σου θα είναι αμείλικτες. Αυτό μπορεί να αφορά ένα γάμο, μια σχέση, μια συνεργασία. Αν είσαι μόνη, ο Κρόνος θα σου φέρει μια δυνατή σχέση, με σοβαρές προδιαγραφές αλλά θα χρειαστεί το χρόνο της για να εξελιχτεί. Επιστροφές του παρελθόντος επίσης εξετάζονται σοβαρά. Δεν αποκλείεται και η αρχή μιας νέας ζωής στο εξωτερικό.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό αφορά την εργασία και την καθημερινότητά σου. Οι κινήσεις σου μπορεί να είναι λίγο περιορισμένες και αυτό να σε πνίξει. Μην αντιδράσεις σπασμωδικά και διακόψεις συνεργασίες. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι δικό σου αλλά αυτό πρέπει να γίνει με σύστημα, δομή, οργάνωση. Οι υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και απαιτητικές. Αν δουλέψεις σκληρά, θα κατακτήσεις τους στόχους σου. Η πειθαρχία είναι βασική τώρα. Είναι επίσης καλό διάστημα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, τη διατροφή, την άσκηση. Πρόσεχε, σε κάθε περίπτωση, να μην ξεπερνάς τα όριά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να επισημοποιήσεις μια σχέση, να ερωτευτείς, να πετύχεις δημιουργικά σχέδια και στόχους. Οι ιδέες σου θα είναι εποικοδομητικές και κερδοφόρες. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή, έστω και με δυσκολίες ή αν έχεις παιδιά, θα τους αφιερώσεις πιο ποιοτικό χρόνο. Αν είσαι μόνη, έρχεται ο έρωτας των ονείρων σου, ένας έρωτας που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σταθερότητα και ασφάλεια. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος ευνοούνται.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια, υποχρεώσεις και προβλήματα επιστρέφουν. Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα όπου θα αναγκαστείς να εστιάσεις σε αυτούς τους τομείς και να κλείσεις οποιοδήποτε θέμα εκκρεμεί. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια έστω και κάπως συγκρατημένα. Επίσης, είναι πιθανό να ασχοληθείς με ακίνητα ή με την υγεία ενός ηλικιωμένου προσώπου. Μια αλλαγή χώρου ευνοείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες, να ταξιδέψεις και να βρεθείς με άτομα με τα οποία υπήρξε απομάκρυνση. Οι διαφωνίες θα αποκατασταθούν, θα κάνεις ουσιαστικές επικοινωνίες. Η αναβίωση ενός έρωτα από το παρελθόν είναι πιθανή και μάλιστα θα έχει σοβαρή κατάληξη. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σου θα φέρουν και μια επαγγελματική άνοδο.

ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου, έξοδα αυξημένα ή μειωμένα έσοδα; Θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα κόψεις κάθε τι περιττό. Αν το έχεις κάνει ήδη αυτό, θα ανταμειφθείς. Γενικά, αυτό που σε απασχολεί είναι η ασφάλειά σου, υλική και συναισθηματική. Γι’ αυτό, θα έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα αποφασίσεις να δημιουργήσεις μια δική σου οικογένεια αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος, για άλλη μια φορά στο ζώδιό σου, σε αναγκάζει να δεις τη ζωή με πιο σοβαρή ματιά, να αξιολογήσεις την πορεία σου (επαγγελματική-προσωπική) και να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να αποφασίσεις ένα νέο ξεκίνημα ή να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και αυτό να σε δυσκολέψει. Ερωτικά, αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να πας ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια καλή γνωριμία που θα χρειαστεί χρόνο για να εξελιχτεί. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε έναν προβληματικό γάμο, οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να δώσεις ένα οριστικό τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος εγκαταλείπει για ένα διάστημα το ζώδιό σου και αυτό σε ανακουφίζει. Τώρα είναι ευκαιρία να σχεδιάσεις με ηρεμία τα επόμενα βήματά σου και να επαναξιολογήσεις καταστάσεις. Θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να ξεκουραστείς για να εμφανιστείς πλέον ξανά δυναμικά το φθινόπωρο. Τα έσοδά σου μπορεί να μειωθούν, όμως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις νέους πόρους εσόδων. Εμπιστεύσου τα άτομα του περιβάλλοντός σου, άκου προσεκτικά τις συμβουλές τους. Μέτρα τις δυνάμεις σου και τις αποφάσεις σου ορθολογικά. Να θυμάσαι πως η απομόνωση είναι πάντα εποικοδομητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου επιστρέφει στο Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα όνειρα, τους στόχους σου και να βρεις τα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Οι φιλοδοξίες σου προωθούνται, νέα πρόσωπα σε πάνε μπροστά. Επιστροφές φίλων του παρελθόντος ευνοούνται. Τα έσοδά σου, μέσα από κάποιες δραστηριότητες, θα αυξηθούν.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Δώστα όλα και θα πετύχεις αρκεί ότι κάνεις να είναι οργανωμένο σωστά και να έχει μελετηθεί αναλυτικά. Μην ρισκάρεις, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά. Σχέσεις με ανωτέρους ευνοούνται. Μέσα από κούραση, κόπο και γερά θεμέλια θα φτάσεις στην κορυφή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες και προκλήσεις. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Κάποιες καλές γνωριμίες επίσης θα σε βοηθήσουν να προωθηθείς. Οφέλη θα έχεις και από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από αυτό. Η επισημοποίηση μιας σχέσης επίσης ανοίγει προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι Κρόνιες, με σύστημα, δομή, οργάνωση, αρχές, σοβαρότητα, συνέπεια.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

Ζωδια 2015: Οι εξελιξεις της περιοδου σε επαγγελματικα και οικονομικα

Μέσα σ’αυτό το τόσο κρίσιμο διάστημα που διανύουμε, ας δούμε πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα όλων των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 24 του μήνα, με Ερμή και Άρη στους Διδύμους, κάνε συμβόλαια και συμφωνίες. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια επέκταση, ένα νέο ξεκίνημα ή να βρεις μια καλύτερη δουλειά. Μετά τις 25, ας είσαι πιο προσεκτική και ευέλικτη. Μπορείς να επωφεληθείς και από παλιές γνωριμίες.
Οικονομικά, ως τις 24, θα έχεις καλές προοπτικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πλευρό σου ως το φθινόπωρο και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός ο μήνας είναι η αρχή όσων θα ακολουθήσουν. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, αυξάνει τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα, στενεύει τα περιθώρια ενώ και κάποιοι νόμοι και κανονισμοί επιδρούν αποφασιστικά. Βλέπε ώριμα τις καταστάσεις, παίρνε αποφάσεις βάσει των συνθηκών, ας είσαι ανοιχτή στις συγκρίσεις και μην ρισκάρεις αν δεν αισθάνεσαι ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Οικονομικά, προσπάθησε να κάνεις συμβιβασμούς μετά τον Σεπτέμβριο, αγοραπωλησίες ή περιουσιακά ζητήματα τακτοποίησε τα επίσης τότε. Προσοχή στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με Ερμή και Άρη στο ζώδιό σου, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ανταγωνισμός. Μετά τις 25 του μήνα, τα πράγματα διευκολύνονται, μπορείς να βρεις μια εργασία, αν ψάχνεις, πιο άνετα. Συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, επίσης από τις 25 και για ένα μήνα περίπου, θα έχουν καλύτερη τύχη.
Δίας και Αφροδίτη ευνοούν τα οικονομικά σου ως τις 18 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει τύχη αλλά και προστασία από τα χειρότερα. Συμφωνίες και συμβόλαια ευνοούνται μετά τις 24 Ιουνίου. Τότε προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες ή να κάνεις αγοραπωλησίες.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από τις 15/6, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην εργασία σου, τα σχέδιά σου προωθούνται. Θα συνειδητοποιήσεις τις καταστάσεις και θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει έμπνευση και οφέλη από το εξωτερικό. Ως τις 24 Ιουνίου, προώθησε σημαντικά θέματα.
Δίας και Αφροδίτη εξυπηρετούν τα οικονομικά σου. Ως τις 24 Ιουνίου, θα έχεις κέρδος ή θα αποφύγεις απώλειες. Προχώρα σε συμφωνίες και συμβόλαια. Μετά τις 25/6, με τον Άρη στο ζώδιό σου, απαιτείται αυτοέλεγχος.

ΛΕΩΝ
Αυτό το μήνα ευνοούνται σπουδές, διαδίκτυο, εξωτερικό αλλά και η συλλογή πληροφοριών και ιδεών από τους άλλους. Θα χρειαστεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθότι οι άλλοι-εργοδότες, συγγενείς-θα σε κρίνουν αυστηρά. Θα χρειαστεί να μείνεις ευέλικτη βάσει και των εξωτερικών καταστάσεων. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα. Κάνε τις σωστές κινήσεις, ακόμα και αν πρέπει να υποχωρήσεις.
Οικονομικά, θα τα καταφέρεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Να είσαι προσεκτική και νομότυπη όσον αφορά σπίτι, περιουσιακά, συγγενικά πρόσωπα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγές και ανακατατάξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα μετά τις 15/6.Κάτι καλό θα συμβεί, κάποιο φωτάκι ανάβει. Αν χρειαστεί ως τις 24 Ιουνίου να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα ή παραχωρήσεις, περίμενε, θα βρεις λύσεις από τις 25 του μήνα και μετά. Από τότε, θα βρεις και εργασία αν ψάχνεις, οι προοπτικές θα είναι καλύτερες.
Οικονομικά, τα έξοδά σου είναι πολλά ή τα έσοδά σου μειώνονται, έστω και για λίγο.Μυστικές δοσοληψίες ευνοούνται. Σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι, η κατάσταση θα είναι πιο αισιόδοξη, οι προοπτικές καλυτερεύουν. Μετά τις 25/6, οι κινήσεις και οι επιλογές σου θα είναι πιο σίγουρες.

ΖΥΓΟΣ
Αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο θετικά παρόλο που το άγχος και το τρέξιμο σε κυριεύουν. Θα χρειαστεί να βρεις νέους συνεργάτες με σκοπό το κοινό όφελος. Θα χρειαστεί επίσης να αποδείξεις την αξία σου έναντι των ανταγωνιστών. Με Ήλιο και Άρη στους Διδύμους είναι βέβαιο πως θα πείθεις και θα υπερέχεις.
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό όλο το καλοκαίρι, τα χρήματά σου θα φεύγουν για τις ανάγκες κοντινών προσώπων ή το σπίτι,ίσως και την τεχνολογία. Ο Κρόνος θα σε επηρεάσει ψυχολογικά και θα περιορίσει τις σπατάλες σου αλλά και τη διάθεσή σου για ανοίγματα στη δουλειά.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, συζητήσεις  και  επαφές αυξάνονται. Οι ευκαιρίες σου κλείνουν το μάτι. Αν είσαι  ελεύθερη επαγγελματίας, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες. Αν είσαι υπάλληλος, οι συνθήκες θα βελτιωθούν. Θα υπάρξουν καλές προοπτικές αν  κι  εσύ βάλεις λίγο το χεράκι σου.
Ο Δίας βοηθά τις επενδύσεις και τις  συνεργασίες και φέρνει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται ομαδικά και να αναλύονται λεπτομερώς. Μετά τις 21/6, ίσως  πιεστείς  πολύ.Ο Κρόνος στο  ζώδιό σου όλο το καλοκαίρι δεν θα σε επιβαρύνει σε οικονομικά ζητήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη νέα Σελήνη στις  16/6 στο απέναντι ζώδιο, μην μιλάς σε άλλους για τα σχέδιά σου για να μην χάσεις την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου. Έρχονται προκλήσεις  και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να πετύχεις. Θα σου δοθούν καλές επαγγελματικές ευκαιρίες τις τελευταίες μέρες του μήνα.
Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21/6, θα αρχίσεις να αναπνέεις οικονομικά. Αν είσαι ικανή και κάνεις σωστά τη δουλειά σου, ο Κρόνος θα σε ανταμείψει. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα σου δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες για συναλλαγές. Οι ίδιες μέρες είναι θετικές αν θέλεις να ζητήσεις μια αύξηση ή να αναζητήσεις εργασία σε κάποιον άλλο εργασιακό χώρο.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΙούνιος είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να προσέχεις πολύ γιατί ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί κάτι ως τώρα, θα συμβεί παρακάτω. Μην ρισκάρεις, μη συγκρούεσαι με ανώτερα πρόσωπα καθότι τώρα κλείνει ένας κύκλος που σε δυσκόλεψε πολύ σ’ αυτόν τον τομέα. Μέσα στο καλοκαίρι, θα ωριμάσεις και τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο.
Οικονομικά, κάποιες λύσεις ή προσφορές ή  ακόμα και μεγαλύτερη κατανόηση από τους άλλους, θα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Κινήσου άμεσα και μην χάνεις χρόνο. Κάνε αναθεωρήσεις και ελιγμούς σε διαπραγματεύσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου ακόμα κι αν έρθεις αντιμέτωπη με τα κοντινά σου πρόσωπα, ακόμα κι αν περιορίσεις την κοινωνική σου ζωή.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είσαι συνεπής στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα. Κάνε ασφαλείς κινήσεις και  μην δημιουργείς προστριβές με ανώτερα πρόσωπα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και μην έχεις μεγάλες φιλοδοξίες αυτό το διάστημα. Τα έξοδά σου θα αυξηθούν για την ενίσχυση της εργασίας σου. Σκέψου διπλά πριν προχωρήσεις τα σχέδιά σου καθότι ένα λάθος θα είναι μοιραίο για την τσέπη σου. Προχώρα με σωστή οργάνωση!
Η νέα Σελήνη στις 16/6 μπορεί να ενισχύσει το πορτοφόλι σου, όμως κάποια άλλα έξοδα δεν θα την αφήσουν να φανεί. Κινήσου συνετά και κάνε σωστή διαχείριση. Μη ρισκάρεις, μην ακολουθείς υποσχέσεις και κάνεις αβέβαιες επενδύσεις. Κόψε περιττές δαπάνες για να καλύψεις τα έξοδα της καθημερινής σου ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ
Μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και προσεκτική στα συμφέροντά  σου. Μη ρισκάρεις, μην κάνεις νέα ξεκινήματα. Προσπάθησε να διασφαλίσεις όσα έχεις καταφέρει. Απέφυγε τις εντάσεις στον εργασιακό τομέα, ενδεχομένως και να δεχτείς μια σκληρή κριτική. Μπορεί να αποφασίσεις και μια αλλαγή εργασιακού αντικειμένου.
Με τον Άρη στους Διδύμους, τα έξοδα τρέχουν.Οι επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις σε ξεζουμίζουν. Κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τον οβολό σου. Προχώρα σε διαπραγματεύσεις και μην συζητάς με κανέναν τα οικονομικά σου σχέδια. Κοίτα πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Νεα Σεληνη στους Διδυμους στις 16 Ιουνιου!

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Είναι μια σημαντική νέα Σελήνη για θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ταξιδιών, μεταφορών. Τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν θα πρέπει να στηρίζονται πάνω σε γερές βάσεις. Προσοχή σε συμφωνίες, υπογραφές, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένα. Αυτή η νέα Σελήνη ευνοεί τα γρήγορα ξεκινήματα. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα χρειαστεί να προσέξουν και να δώσουν βάση στις ανάγκες τους και να μην προχωρούν σύμφωνα με τα θέλω των άλλων. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει σε αλλαγές, σε νέες γνωριμίες και ανανέωση της καθημερινότητάς σου. Νέες ιδέες, μετακινήσεις, μετακομίσεις, σπουδές, πληροφορίες ευνοούνται. Μπορεί η διάθεσή σου να έχει σκαμπανεβάσματα και να μην ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Όμως τώρα θα καταλάβεις που πρέπει να επενδύσεις και ποιους πρέπει να αποφύγεις. Δημόσιες σχέσεις και συμφωνίες φέρνουν επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει σε αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Επωφελείσαι από δάνεια, φόρους, χρηματοδοτήσεις. Θα χρειαστεί να ξεκολλήσεις για λίγο από το βόλεμα και να τα χειριστείς με λεπτότητα για να πετύχεις. Ερωτικά, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις το άτομο που αγαπάς, προσοχή σε ζήλιες και κτητικότητα. Παράνομοι ή αδιέξοδοι έρωτες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ανανεώνει και σε προτρέπει σε αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Οι δυσκολίες τελείωσαν, τώρα κυριαρχούν ανοίγματα και αισιοδοξία. Άλλαξε την καθημερινότητά σου όσο περισσότερο μπορείς. Απομακρύνσου από δεδομένα και συνήθειες που δεν σου ταιριάζουν πια. Νιώσε ελεύθερη και δώσε χώρο για νέες δραστηριότητες και ταξίδια. Άνοιξε νέα κεφάλαια στη ζωή σου κάνοντας ριζικές αλλαγές όσο επίπονο και αν είναι αυτό.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα νιώσεις μια αναγέννηση, σαν να απαλλάσσεσαι από βαρίδια του παρελθόντος. Κάποια ρύθμιση, μια νέα ιδέα, ένας νόμος θα σε βοηθήσουν οικονομικά. Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς και για λίγο θέλοντας να κάνεις μια σκληρή αυτοκριτική. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικότητα, προτίμησε να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει νέους φίλους στη ζωή σου. Συνεννοείσαι καλύτερα, η επικοινωνία βελτιώνεται ενώ ευνοούνται και ταξίδια. Οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν και δείχνεις αποφασισμένη να πετύχεις. Μπορεί να κουραστείς σε όλους τους τομείς, όμως πρέπει να το παλέψεις. Βούτα στα βαθιά όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Τελείωνε με σχέσεις, φιλικές ή οικογενειακές που σε κρατάνε πίσω και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αλλαγές στον τρόπο που οι άλλοι αντιλαμβάνονται την εξωτερική σου εικόνα ή εσύ προσπαθείς να βγάλεις ένα νέο προφίλ. Κοινωνικά και επαγγελματικά θα τονωθείς, οι στόχοι σου επιτυγχάνονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις στενές σου σχέσεις, σε επαγγελματικά ή οικογενειακά, όμως έχεις τη δύναμη να τα καταφέρεις. Άσε πίσω σου ότι δεν σου ταιριάζει όσο και αν σε στεναχωρεί. Κοίτα μπροστά και άλλαξε το περιβάλλον σου για να ηρεμήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με αισιοδοξία.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να τολμήσεις να κάνεις ότι δίσταζες μέχρι τώρα. Μπορεί αυτό να είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μπορεί να ευνοηθείς σε ένα νομικό θέμα ή να ολοκληρώσεις μια πνευματική εργασία. Είσαι δημιουργική και γεμάτη ιδέες. Αυξάνεις τους ρυθμούς σου και κάνεις ουσιαστικές επικοινωνίες. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις ή μηνύματα αλλά αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείς πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Άλλαξε τη συμπεριφορά σου και απομακρύνσου από αρνητικά απέναντί σου άτομα. Διόρθωσε λάθη του παρελθόντος.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για ένα δάνειο, μια προσφορά, μια αγορά ή ακόμα και μια κληρονομιά. Προσπαθείς να βρεις νέες πηγές εσόδων και να κάνεις νέες συνεργασίες. Τα έξοδά σου δεν μειώνονται. Πρέπει αυτή τη φορά να παλέψεις και να ρισκάρεις από την αρχή, με νέες βάσεις σε οικονομικό αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο. Ερωτικά, σε τραβούν οι έντονες καταστάσεις, οι δυναμικοί άνθρωποι, άτομα εξουσίας ή ακόμα και άτομα δεσμευμένα. Απόλαυσέ το χωρίς να περιμένεις σταθερότητα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σε προτρέπει σε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν, θα πάρεις δύναμη, το έχεις ανάγκη άλλωστε. Απομακρύνσου από σχέσεις που έχουν κολλήσει πάνω σου από συνήθεια ή κάθεσαι από υποχρέωση. Σε περιμένουν έντονες στιγμές, έρχονται μοιραίες σχέσεις ακόμα και από το παρελθόν αν δεν μπορείς να κόψεις γέφυρες. Ανανέωσέ τις, βάλε νέες βάσεις για να αποδίδουν καλύτερα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει να βρεις μια νέα δουλειά, να αρχίσεις μια δίαιτα ή να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες. Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις σου δημιουργικά. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες, οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα δυσκολευτείς να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα υγείας, να αποφασίσεις μια δίαιτα ή μια πιο υγιεινή διατροφή, να φροντίσεις περισσότερο την εμφάνισή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις αλλαγές. Ένας νέος έρωτας ή ένας απόγονος ή ένα δημιουργικό σχέδιο παίρνουν σάρκα και οστά. Ανασυγκροτείσαι και διεκδικείς τις επιθυμίες σου, γεμίζεις αυτοπεποίθηση και τονώνεσαι. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Ο έρωτας είναι ξεχωριστός, βγαίνεις συχνά και περνάς όμορφα. Πρόσωπα από το παρελθόν επίσης επιστρέφουν ζητώντας άλλη μια ευκαιρία ή εσύ επιστρέφεις σ’αυτά. Το σίγουρο είναι ότι έρχεται μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Ένα νέο σπίτι, ένας απόγονος, ένας συγκάτοικος είναι πιθανά σενάρια. Ανανεώσου ψυχολογικά. Μπορεί πάλι να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή στις σχέσεις σου με την οικογένεια. Άφησέ τα πίσω και κάνε μια νέα αρχή, μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, ευνοείσαι. Μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση, είναι όμως αναγκαία. Πρέπει να απαγκιστρωθείς από πρόσωπα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Πρέπει να ηρεμήσεις και να κάνεις ένα βήμα παρακάτω σε κάθε τομέα.

 

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

 

Καλοκαιρι 2015: Πως θα εξελιχθουν οι σχεσεις και οι ερωτες;

Καλοκαιρι 2015: Πως θα εξελιχθουν οι σχεσεις και οι ερωτες;
Αισθηματικές και ερωτικές προβλέψεις για τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο για όλα τα ζώδια.

Κρόνος στο Σκορπιό από 15/6-17/9: Δίνεται η δυνατότητα στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του γ’ δεκαημέρου να αναθεωρήσουν πράγματα και να κλείσουν εκκρεμμότητες σε σχέσεις και συνεργασίες.
Δίας στο Λέοντα ως τις 11/8: Δίνεται η δυνατότητα στα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του β’ και γ’ δεκαημέρου να πετύχουν τους στόχους τους.

Ανάδρομη Αφροδίτη από 25/7-6/9, αρχικά στην Παρθένο και μετά στο Λέοντα: Σημαντικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και οικονομικά. Η ερωτική ζωή παίρνει φωτιά. Είναι πολύ πιθανά μια απομάκρυνση ή ένας χωρισμός προκειμένου να δούμε τη σχέση μας κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Επίσης πιθανή η επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν όπου θα συνειδητοποιήσουμε πως τα συναισθήματά μας είναι ακόμα ενεργά.

Αφροδίτη και Άρης θα φλερτάρουν στενά ο ένας τον άλλο όλο το καλοκαίρι με σκοπό την ένωση ή το χωρισμό. Μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις, συγκρούσεις αλλά να φέρουν και έναν ξαφνικό έρωτα που θα αλλάξει τη ζωή μας.

Πως θα εξελιχτούν οι έρωτες το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας, η χαρά, το φλερτ επιστρέφουν στη ζωή σου. Έχε ανοιχτούς ορίζοντες.
Ο Αύγουστος είναι πολύ βοηθητικός σε κάθε τομέα ενώ μπορεί να φέρει στη ζωή σου μια σημαντική σχέση. Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται.
Το καλοκαίρι θα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί επίσης να επιστρέψει καθώς το μεταξύ σας δεν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα είναι άκρως βοηθητική για σένα. Μια επισημοποίηση ή η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια γνωριμία από τον κοινωνικό σου κύκλο που θα ταράξει τα νερά στον ερωτικό τομέα.
Αν ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο μπορεί να αποφασίσεις ένα τελικό ξεκαθάρισμα σε κάποια σχέση σου.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Κρόνος στον Σκορπιό, από 15/6-17/9, βοηθά εσένα του γ’ δεκαημέρου να επανεξετάσεις και να κλείσεις οριστικά σχέσεις που δεν σε εκφράζουν πια.
Ο Ιούλιος μπορεί να φέρει στη ζωή σου μια σημαντική σχέση και να σε ανανεώσει. Ως τις 10/8, μπορείς να κλείσεις μια σχέση που δεν σε εξυπηρετεί ή να επανεξετάσεις μια σχέση από το παρελθόν που δεν έχει κλείσει οριστικά τον κύκλο της. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις.
Από τις 11/8 και μετά, ο Δίας στην Παρθένο δίνει μια άλλη δυναμική. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και δίνεται ώθηση στην ερωτική σου ζωή. Μπορείς να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Αν είσαι μόνη, μια σημαντική σχέση θα αλλάξει το τοπίο της ερωτικής σου ζωής.
Βγες από το καβούκι σου, ξέχνα τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ετών και βάλε νέες βάσεις. Τα καλύτερα έρχονται!

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούνιος μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις προκειμένου να μεθοδεύσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την πορεία. Μπορείς επίσης να ολοκληρώσεις οτιδήποτε βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Κράτα χαμηλούς τόνους για να διατηρήσεις τις ισορροπίες.
Τον Ιούλιο, πρόσεχε τις σπατάλες που μπορεί να κάνεις για έναν έρωτα καθώς και τον παρορμητισμό σου.
Από τις 11/8, με το Δία στην Παρθένο, η αισιοδοξία σου επιστρέφει. Μείνε ρεαλίστρια, η υπεραισιοδοξία μπορεί να σε απογοητεύσει. Η ερωτική σου ζωή ενισχύεται και θα υπάρξουν εξελίξεις.
Είναι καλοκαίρι, η περίοδος των διακοπών σου και θα περάσεις αρκετά καλά. Μπορεί να αποφασίσεις να ανοίξεις και ένα νέο κεφάλαιο με πρόσωπο από το παρελθόν. Έρωτας και φλερτ θα κυριαρχήσουν!

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον Ιούνιο αισιοδοξείς και ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή. Πρόσεχε μόνο να μην είσαι προκλητική στη συμπεριφορά σου και προκαλέσεις εντάσεις στη σχέση σου.
Ο Κρόνος επιστρέφει στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, και σου δίνει τη δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων. Κλείσε εκκρεμμότητες.
Ο Άρης στο ζώδιό σου τον Ιούλιο ανακινεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών και μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις. Καλείσαι να σοβαρευτείς στις επιλογές σου. Αν είσαι σε σχέση συμβιβασμού θα κλείσει οριστικά. Φρόντισε η στάση σου να μην είναι αδιάλλακτη και ανυποχώρητη. Επίσης, μην δραματοποιείς τις καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση που θα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής είναι πιθανή.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τον Ιούνιο ανοίγει έναν ευνοικό κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Ευκαιρίες γνωριμιών μέσα από το φιλικό σου κύκλο ευνοούνται. Η περίοδος είναι ενισχυτική και μια σημαντική γνωριμία βρίσκεται πολύ κοντά.
Με το Δία στο ζώδιό σου ως τις 10/8, θα υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου ενώ μπορεί να αποκτήσεις και έναν απόγονο.
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ανάπτυξης και εξέλιξης. Οι διακοπές σε ανανεώνουν. Κάνε νέα ξεκινήματα ή επανασυνδέσεις στην ερωτική σου ζωή.
Το καλοκαίρι είναι άκρως ερωτικό. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο και είσαι το αντικείμενο πόθου και η συναισθηματική επιλογή πολλών. Ζήσε τη μαγεία του έρωτα.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις στις σχέσεις ή να φέρει σχέσεις του παρελθόντος σε σένα που έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από 15/6-17/9, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμή θέματα ή και να σταθεροποιήσεις μια ταλαιπωρημένη σχέση.
Ο Ερμής στο ζώδιό σου τον Αύγουστο σε βοηθά να πετύχεις κάτι σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης μπορεί να κάνεις μια σημαντική ερωτική γνωριμία.
Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιό σου στις 11/8 και ως τις 8/9/2016 θα ανοίξει έναν αισιόδοξο κύκλο που θα φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε κάθε τομέα.
Το καλοκαίρι αυτό, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σου και αν είσαι μόνη, θα ζήσεις κεραυνοβόλους έρωτες. Αν έχεις σχέση, θα την αναθερμάνεις ή θα την επισημοποιήσεις.
Προσοχή στον Ποσειδώνα αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, να φέρει μυστικά και παρασκήνιο αλλά και εξαπατήσεις, διαψεύσεις, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα νέα πρόσωπα. Πάρε το χρόνο σου να σιγουρευτείς για την ποιότητά τους αλλά και για τις διαθέσεις τους.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στον Λέοντα τον Ιούνιο ενισχύει την ερωτική σου ζωή και φέρνει αισιοδοξία. Η ανάδρομη πορεία της Ιούλιο-Αύγουστο θα σε βοηθήσει να επανεξετάσεις τις προσωπικές σου σχέσεις, τις επιθυμίες και τα όνειρά σου. Ένας νέος κύκλος θα ανοίξει στις σχέσεις σου.
Τον Ιούλιο θα χρειαστεί να είσαι ευέλικτη και διαλλακτική για να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς είναι πιθανές ρήξεις, αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τον σύντροφό σου.
Τον Αύγουστο θα υπάρξει μια βελτίωση καθώς νέες ευκαιρίες σε φέρνουν κοντά στο στόχο σου. Ξεκουράσου, πήγαινε διακοπές! Ανασυγκροτήσου, οργανώσου, δρομολόγησε τα σχέδιά σου.
Ο Ουρανός, αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, θα φέρει ανακατατάξεις στις σχέσεις σου. Θα δημιουργήσει συγκρούσεις και ανταγωνισμό που θα κληθείς να διαχειριστείς. Μπορεί και να αποκαταστήσεις απομακρυσμένες σχέσεις ή να ανοίξει ένας νέος κύκλος εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή.
Το καλοκαίρι αυτό θα είναι συναρπαστικό. Αν είσαι σε σχέση, μια επισημοποίηση είναι πιθανή. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας μπορεί να βρίσκεται δίπλα σου και να μην τον βλέπεις.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον Ιούνιο αυξάνεται η κοινωνικότητά σου και κυνηγάς τους στόχους σου.
Ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου, 15/6-17/9, και σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις σχέσεις και συνεργασίες.
Ο Ιούλιος δυσκολεύει λίγο τα σχέδιά σου, όμως αν επιμείνεις, θα τα καταφέρεις. Η κοινωνική ζωή αναβαθμίζεται και μια νέα γνωριμία, με μεγάλο ενδιαφέρον, είναι πιθανή.
Τον Αύγουστο θα κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις ένα οριστικό τέλος ή να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση από το παρελθόν. Μπορεί επίσης να πάρεις αποστάσεις και από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.
Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 11/8, θα στηρίξει τις φιλοδοξίες σου, τις ελπίδες και τα σχέδιά σου και θα ανοίξει ένα νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή.
Τα τελευταία δυο χρόνια δοκιμάστηκες πολύ. Αυτό το καλοκαίρι όμως θα σε πάει εκεί που ποθείς. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορεί να είναι ένα νέο πρόσωπο ή ένα πρόσωπο από το φιλικό σου κύκλο. Δεν έχεις παρά να αφεθείς στη μαγεία!

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη στο Λέοντα τον Ιούνιο βελτιώνει πολύ την ψυχολογία σου ενώ φέρνει και κάποια ταξιδάκια που σε ανανεώνουν. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και κάποιες εκπλήξεις σε φέρνουν πιο κοντά στις επιθυμίες σου. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα εντυπωσιακή γνωριμία. Προσοχή στον Άρη που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και προκλητικές συμπεριφορές. Κράτα χαμηλούς τόνους και δείξε διαλλακτικότητα για να διατηρήσεις τις ισορροπίες και να αποφύγεις ρήξεις.
Τον Ιούλιο ανοίγουν νέα κεφάλαια για τα σχέδια και τα όνειρά σου, οι ιδέες σου προωθούνται. Καλός και αυτός ο μήνας για διακοπές.
Τον Αύγουστο θα ανανεωθείς και θα διασκεδάσεις. Το κλίμα θα είναι ευνοικό και χαρούμενο, με θετικές εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή. Μια επιστροφή προσώπου από το παρελθόν είναι πιθανή.
Προσοχή στον Ποσειδώνα αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να δυσκολέψει, να υπάρξουν παρεξηγήσεις και να κλειστείς στον εαυτό σου. Να είσαι ειλικρινής και να βλέπεις και τα δικά σου λάθη.
Είσαι το ζώδιο της χαράς και της διασκέδασης. Το καλοκαίρι αυτό θα έχει αρκετές μετακινήσεις και έρωτες, θα είναι από τα πιο ερωτικά!!!

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τον Ιούνιο, οι σχέσεις σου δεν είναι εύκολες. Υπάρχουν αντιπαραθέσεις, ανταγωνισμοί και διαφωνίες. Μπορεί να πάρεις και αποστάσεις ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν με το οποίο υπάρχει έντονη ερωτική χημεία.
Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, 15/6-17/9, θα κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου, είτε θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία είτε θα κλείσεις οριστικά τον κύκλο τους αν δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.
Τον Ιούλιο μπορεί να υπάρξει μια νέα συναρπαστική γνωριμία.
Τον Αύγουστο θα έρθεις πιο κοντά στις επιθυμίες και τους στόχους σου.
Ένας νέος κύκλος ανοίγει με το Δία στην Παρθένο από 11/8. Έρχονται νέες γνωριμίες που θα σε ξεσηκώσουν και αναθεωρείς σχέσεις του παρελθόντος.
Το καλοκαίρι αυτό δεν θα λείψει το φλερτ και το σεξ. Αν είσαι μόνη, βρες το άλλο σου μισό μέσα από νέες γνωριμίες.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογία 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στον Λέοντα τον Ιούνιο δημιουργεί ένα αρμονικό κλίμα στην ερωτική σου ζωή και αυξάνει την κοινωνικότητά σου. Πνέει ένας νέος άνεμος, αισιόδοξος και αναζωογονητικός. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και αν είσαι μόνη, μπορεί να έρθει ένας μεγάλος έρωτας.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό, 15/6-17/9, θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις ή να κλείσεις σχέσεις που δεν συμβαδίζουν πια με τις πεποιθήσεις σου.
Ο Δίας στο Λέοντα ως τις 10/8 βοηθά στην αποκατάσταση σχέσεων και φέρνει σημαντικές γνωριμίες. Μπορεί να ανανεώσεις μια σχέση ή να γνωρίσεις ένα νέο μεγάλο έρωτα.
Τον Αύγουστο, θα επανεξετάσεις τις καταστάσεις και θα πάρεις οριστικές αποφάσεις. Θα έρχονται συνεχώς νέες, αισιόδοξες προοπτικές ενώ δεν αποκλείεται και η επιστροφή προσώπου από το παρελθόν στο οποίο και θα δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή σε προκλητικές συμπεριφορές που δημιουργούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.
Αυτό το καλοκαίρι, νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου, θα περάσεις ρομαντικά και σεξουαλικά αξέχαστα! Ζήσε τη στιγμή!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ποσειδώνας δημιουργεί σύγχυση στις σχέσεις σου αλλά και στον τρόπο συμπεριφοράς σου. Χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας και πρέπει να προσέχεις να μην εξαπατηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις ή να μην εξαπατήσεις εσύ, ειδικά αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο.
Τον Ιούνιο ανεβαίνεις ψυχολογικά. Αισιοδοξείς, διασκεδάζεις και ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή.
Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, 15/6-17/9, μπορεί να ξαναδείς μια σχέση με άλλη ματιά και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Τον Ιούλιο θα κάνεις ευχάριστες επαφές ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα, ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα, πρόσεχε λοιπόν και τυχόν εντάσεις ή διαφωνίες.
Ο Δίας στην Παρθένο από τις 11/8, φέρνει τύχη και νέες γνωριμίες, σημαντικές για τη ζωή σου. Όμως πρόσεχε οι επιλογές σου να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και όχι στην αισιοδοξία σου.
Αυτό το καλοκαίρι, θα βιώσεις συναρπαστικές εμπειρίες, υψηλού επιπέδου. Μπορείς να αναθερμάνεις ή και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Αφέσου στη μαγεία!

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

 

Ζωδια Ιουνιος 2015: Αναλυτικες προβλεψεις για ερωτα, χρημα και υγεια

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσεληνος στον Τοξοτη στις 2 και Νεα Σεληνη στους Διδυμους στις 16.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος της Αφροδιτης στον Λεοντα στις 5 και επαναφορα του Κρονου στον Σκορπιό στις 15.

ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος καθορίζεται από την ανάδρομη πορεία του Ερμή το α’ δεκαημέρο του μήνα. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 2/6 σε παρακινεί να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή, είτε προχωρώντας στη δημιουργία μιας νέας σχέσης είτε τερματίζοντας την υπάρχουσα. Προς τα τέλη του μήνα ξεκινά μια περίοδος πολύ κουραστική, κυρίως όσον αφορά οικογενειακά θέματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με τον Άρη στους Διδύμους μέχρι τις 23 το ενδιαφέρον σου μονοπωλούν οικονομικά θέματα. Χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι το χρήμα. Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την τακτοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία σε καλεί να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τυχόν ατυχήματα και την αφηρημάδα όταν οδηγείς και μην παραλείψεις τον γυναικολογικό έλεγχο.

Για προσωπικές προβλέψεις κάλεσε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 σε βοηθά να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με τον σύντροφο. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου θα λειτουργήσει καταλυτικά στις αποφάσεις που θα πάρεις, καθώς νιώθεις ότι κάποιες προσδοκίες σου παραμένουν ανικανοποίητες. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια γνωριμία που θα κάνεις το α’ δεκαήμερο, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή θα είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες επιλογές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή το α’ δεκαήμερο πιθανόν να προκαλέσει αναβολές και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Μετά τις 11 ευνοείσαι, αν θέλεις να κλείσεις κάποια συμφωνία ή μια νέα συνεργασία. Επίσης, τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε ιώσεις και φρόντισε περισσότερο τη φυσική σου κατάσταση.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ- 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το α’ δεκαήμερο του Ιουνίου, με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου και την Πανσέληνο στις 2, προκαλεί εντάσεις και παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, δείξε στον σύντροφό σου την αγάπη σου. Μετά τις 11 η κατάσταση εξομαλύνεται. Η Νέα Σελήνη στις 16 στο ζώδιό σου ευνοεί τις οι νέες γνωριμίες, αν δεν έχεις σχέση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 αυξάνει τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, όχι όμως και τα έσοδά σου. Στις 20 θα σου δοθεί μια μοναδική ευκαιρία να υλοποιήσεις έναν στόχο σου. Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 16 δώσε βάση στη διατροφή σου και ξεκίνα κάποιο σπορ.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 10 εξακολουθεί να θέτει σε δοκιμασία τη σχέση με τον σύντροφό σου. Η μεταξύ σας επικοινωνία θα χαρακτηριστεί από ξεσπάσματα και αδιέξοδες συζητήσεις. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5 και μετά θα βοηθήσει στην αποκλιμάκωση της έντασης. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 16 αυξάνει τις πιθανότητες για τη δημιουργία αξιόλογης σχέσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας αλλαγών στον εργασιακό χώρο και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Με καλή οργάνωση και στρατηγική μεθόδευσε τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Αν ψάχνεις για εργασία, με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Από τις 24 και μετά ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου και γίνεσαι πιο δυναμική.

ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε εγκαίρως τυχόν στομαχικές διαταραχές.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Τον Ιούνιο θα σε απασχολήσουν έντονα θέματα σχέσεων. Στις 5 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου, όπου θα παραμείνει για αρκετά μεγάλο διάστημα. Εκμεταλλεύσου τις μέρες αυτές για να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, πιθανόν να προκύψει μια νέα γνωριμία στις 6/6.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν εξαιρέσουμε το α’ δεκαήμερο, αυτός είναι ένας καλός μήνας για να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση εργασίας, τώρα ευνοείσαι. Μετά τις 16 δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να τακτοποιήσεις ό,τι σχετίζεται με ακίνητη περιουσία. Από τις 24 ξεκινά ένα διάστημα έντονου άγχους.

ΥΓΕΙΑ: Τήρησε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και δείξε προσοχή σε προβλήματα με τα δόντια.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 2 δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και η ασυνεννοησία, τουλάχιστον το α’ δεκαήμερο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βοηθήσει σιγά σιγά να αποκατασταθεί η ισορροπία στη σχέση σου με τον σύντροφο, εάν σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Τις τελευταίες μέρες απόφυγε τα συναισθηματικά μπερδέματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 2 προκαλεί αρκετές παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο. Επιστράτευσε τη διπλωματικότητά σου και ανέλαβε τις ευθύνες σου. Οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης σε βοηθούν να προωθήσεις τους στόχους σου. Παρ’ όλα αυτά ο Ιούνιος είναι ένας πολύ κουραστικός μήνας, καθώς οι εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιήσεις θα είναι αρκετές. Από τις 16 και μετά θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Είναι ένα καλό διάστημα για ξεκινήσεις δίαιτα και να κάνεις μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια
ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το α’ δεκαήμερο θα είναι αρκετά επεισοδιακό λόγω του ανάδρομου Ερμή, που δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Πιθανόν να χωρίσεις τώρα, αν νιώθεις ότι σε καταπιέζει. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 απογειώνει την αυτοπεποίθησή σου, κι αν είσαι μόνη, πιθανόν τώρα να γνωρίσεις ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο – ένας συγκλονιστικός έρωτας είναι προ των πυλών.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας προετοιμασίας για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Η παρουσία του Άρη υπόσχεται μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο, αποκαθιστώντας τις όποιες καθυστερήσεις προκλήθηκαν εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τη διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων.

ΥΓΕΙΑ: Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11 σε καλεί να φροντίσεις τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα της ερωτικής σου ζωής. Βεβαίως με τον Άρη να σχηματίζει δυναμικές όψεις στη διάρκεια του μήνα, χρειάζεται να εξετάσεις κατά πόσο είσαι έτοιμη να προχωρήσεις παρακάτω. Αν έχεις σχέση, η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία μετά τις 11 σε βοηθά να επικοινωνήσεις καλύτερα με τον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 υπόσχεται ότι ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ευκαιριών και σε καλεί να αναλάβεις δράση και να μεθοδεύσεις τα επόμενα βήματά σου, θέτοντας τις βάσεις για μια επαγγελματική πορεία που θα αναδείξει τα ταλέντα σου. Επιστράτευσε το επικοινωνιακό σου χάρισμα και διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα στο μέλλον. Στις 9 πιθανόν να αυξηθούν ανέλπιστα οι απολαβές σου.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 16 φρόντισε την εμφάνισή σου.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σε φέρνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος το α’ δεκαήμερο του μήνα, ωστόσο δεν λειτουργεί αρνητικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 σε επηρεάζει θετικά. Είναι η κατάλληλη εποχή για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτη, μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση στις 16.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 εγκαινιάζει ένα διάστημα έντονης κινητικότητας και σκληρής δουλειάς. Σε συνδυασμό με την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 11, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ευνοείσαι για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σου δείχνοντας τις ικανότητές σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να προωθήσεις τους στόχους σου.

ΥΓΕΙΑ: Κάνε ένα γενικό τσεκ απ.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος ξεκινά με ανάδρομο Ερμή, γεγονός που καθιστά την επικοινωνία προβληματική. Αυτό σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 2 δεν σου επιτρέπουν να έχεις καθαρή κρίση. H ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 10 δυσκολεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο, φέρνοντας στην επιφάνεια τα στεγανά σημεία της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, πιθανόν από τον φιλικό σου κύκλο να προκύψει και ερωτικό ενδιαφέρον μετά τις 11.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τις επαγγελματικές επαφές και πιθανόν να φέρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου για να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μετά τις 24 θα έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

ΥΓΕΙΑ: Κούραση και εκνευρισμός μέχρι να ρυθμιστούν καταστάσεις που επιβαρύνουν την υγεία σου.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 και τα θεαματικά εξάγωνα Άρη-Δία και Άρη-Ουρανού το πρώτο δεκαήμερο, απογειώνουν τη γοητεία σου και διευρύνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, με αποτέλεσμα να μη λείψουν οι νέες γνωριμίες. Αν δεν έχεις σχέση, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για να αποκτήσει ενδιαφέρον η συναισθηματική σου ζωή. Αν έχεις σχέση, η πορεία της θα σε απασχολήσει αυτόν τον μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Βεβαίως ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 10 προκαλεί εμπόδια και δυσκολίες στις συζητήσεις. Μετά τις 11 οι προοπτικές βελτιώνονται φέρνοντάς σε πιο κοντά σε ένα δημιουρηκό σχέδιο. Αν το μεγαλύτερο άγχος σου είναι η εύρεση εργασίας, κάνε υπομονή καθώς ο επόμενος μήνας είναι πιο ευνοϊκός.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς την υγεία σου και μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλλει.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούνιος θα είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5 υπόσχεται στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Από την άλλη δεν θα λείψουν και οι εντάσεις, σε πιθανές διαφωνίες στην Πανσέληνο. Αν δεν έχεις σχέση, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις αποτελεσματικά, μετά τις 11, που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 5, αλλά και η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό στις 15 δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Άτομα κύρους στηρίζουν τις προσπάθειές σου και σε βοηθούν να διευρύνεις τα πεδία δράσης. Μετά τις 24 τα οικονομικά σου βελτιώνονται.

ΥΓΕΙΑ: Η ενίσχυση της φυσικής σου κατάστασης αλλά και η φροντίδα της εμφάνισής σου ευνοείται μετά τις 11.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes