Τι σημαινει για καθε ζωδιο το δεκαημερο που εχεις γεννηθει;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί; 

Το κάθε δεκαήμερο που έχει γεννηθεί ο κάθε άνθρωπος που ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο είναι αυτό που τον διαφοροποιεί και τροποποιεί τα γενικά χαρακτηριστικά του ζωδίου.

Όλοι οι Ταύροι, οι Δίδυμοι, οι Σκορπιοί δεν είναι ίδιοι. Kάθε ζώδιο είναι χωρισμένο σε τρία τμήματα των δέκα μοιρών που ονομάζονται δεκανοί. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς και κάθε δεκανός έναν ξεχωριστό κυβερνήτη.

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχουν χαρακτηριστικά του κυβερνήτη του ζωδίου. Το δεύτερο δεκαήμερο παίρνει επιπλέον χαρακτηριστικά από τον κυβερνήτη του αμέσως επόμενου ζωδίου του στοιχείου που ανήκει. Το τρίτο από τον μεθεπόμενο κυβερνήτη του στοιχείου (γη, φωτιά, νερό, αέρας).

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των δεκαημέρων των ζωδίων.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21-31/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ


Είσαι πολύ οξύθυμη, ενθουσιώδης, μαχητική αλλά και πολύ ανυπόμονη. Ο παρορμητισμός σου σε οδηγεί να εγκαταλείπεις μάχες ακόμα και ένα βήμα πριν το τέλος. Η προσωπικότητά σου είναι έντονη. Είσαι φιλόδοξη, αγαπάς τη δράση αλλά δεν έχεις υπομονή. Είσαι γεννημένη αρχηγός, έχεις μεγάλες φυσικές αντοχές και πολλές ιδέες. Πρέπει όμως να μάθεις να ελέγχεις τον εγωισμό σου, την τάση σου να επιβάλλεσαι και να μπλέκεσαι σε καβγάδες. Μαθε να ακούς και τους άλλους!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΗΛΙΟΣ


Ο Ήλιος σε βοηθάει να είσαι πολύ υπομονετική και ιδεαλίστρια. Η ηγετική σου ικανότητα ξεχωρίζει. Είσαι λαμπερή και κυριαρχική αλλά δραματοποιείς έντονα τις καταστάσεις. Αγαπάς την εξουσία, θέλεις να σε θαυμάζουν. Είσαι φιλόδοξη, παίρνεις πρωτοβουλίες και επιβάλλεσαι στους άλλους. Είσαι δοτική και τρυφερή με αυτούς που αγαπάς. Είσαι επίσης γενναιόψυχη, αξιοπρεπής και πιο σταθερή από τα υπόλοιπα δεκαήμερα. Μαθε να ελέγχεις την κυριαρχία σου πάνω στους άλλους!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/4)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΡΗΣ-ΔΙΑΣ


Με το Δία, αγαπάς την περιπέτεια, την ελευθερία, τα ταξίδια, τη γνώση, τα σπορ, φιλοσοφείς τη ζωή. Νοιάζεσαι για τους άλλους αλλά είσαι ανυπόμονη. Αναζητάς την πνευματικότητα και την εκπαίδευση, έχεις ιδεολογικές ανησυχίες σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά ζητήματα. Πολεμάς για ένα σκοπό, για τα πιστεύω και τα ιδανικά σου. Είσαι αισιόδοξη, δεν αντέχεις τη στασιμότητα και τους περιορισμούς. Ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες και βγαίνεις πάντα νικητής. Η επαφή σου με ανθρώπους και λαούς εμπλουτίζουν την προσωπικότητά σου. Είσαι ειλικρινής και καλοπροαίρετη αλλά σου λείπει το τακτ. Καλή θέση για πνευματικό ηγέτη ή δάσκαλο.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (21/4-1/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Αγαπάς την τέχνη και την ομορφιά σε όλο τους το μεγαλείο. Η καλαισθησία σου στο σπίτι και στη δουλειά είναι εμφανής. Σου αρέσει να μοιράζεσαι πράγματα άσχετα αν κάποιες φορές επιμένεις να γίνονται όλα όπως εσύ τα θέλεις. Αναζητάς την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Θέλεις σταθερότητα, δεν αγαπάς τις αλλαγές. Είσαι ρεαλίστρια, υπομονετική, πρακτική, συντηρητική, γλυκιά, συμπαθητική, πιστή και σταθερή στις απόψεις σου και κυρίως εχέμυθη. Οι δυσκολίες δεν σε τρομάζουν. Έχεις όμορφη εμφάνιση και ωραία φωνή. Είσαι λάτρης του καλού φαγητού και θέλεις να ικανοποιείς τις αισθήσεις σου. Αν προδοθείς, γίνεσαι κτητική και ζηλιάρα και χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Το κακό είναι ότι είσαι πολύ αργή!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ


Ο Ερμής σου δίνει διπλωματία, επικοινωνία, πολύ λογική και πρακτικότητα. Η καλαισθησία συνδυάζεται με το κοφτερό μυαλό. Η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Η μεγαλύτερη ανάγκη σου είναι να μαθαίνεις και δεν βάζεις πρώτο στόχο την απόκτηση υλικών αγαθών παρόλο που έχεις την ικανότητα να τα αποκτάς. Είσαι εργατική, υπεύθυνη, με σκέψη ελεύθερη και μεθοδική. Έχεις καλή σχέση με το χρήμα αλλά δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Είσαι ιδιαίτερα εγκεφαλική. Διαπρέπεις σε σπουδές και αναλύσεις. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις. Ο οικονομικός και ο ιατρικός κλάδος σου ταιριάζουν. Μην γίνεσαι πολύ επικριτική!

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΚΡΟΝΟΣ


Ο Κρόνος σε κάνει πιο συντηρητική και επίμονη. Μεθοδεύεις τις κινήσεις σου και ξέρεις να διαχειρίζεσαι το χρήμα. Αγαπάς την υλική ασφάλεια, είσαι φιλόδοξη, προσεκτική και αρκετά σφιχτή με το συναίσθημα. Προσκολλάσαι σε ανθρώπους και αντικείμενα. Είσαι υπεύθυνη και σκληρή με τον εαυτό σου, περήφανη, πειθαρχημένη, εργατική, πρακτική, εξουσιαστική. Βάζεις στόχους και τους πετυχαίνεις με σύστημα, δομή και οργάνωση. Φτάνεις εύκολα σε θέσεις εξουσίας. Τα ελαττώματά σου είναι η τσιγκουνιά και η αδιαλλαξία.
Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!αστρολογος

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/5)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ


Είσαι φιλομαθής, ετοιμόλογη, έξυπνη, κοινωνική, κάνεις εύκολα παρέες και θέλεις να προοδεύεις. Έχεις ταλέντο στα χέρια, η συγγραφή σου ταιριάζει. Νοιάζεσαι για τους γείτονες και τα αδέρφια σου. Ξέρεις να μιλάς, αγαπάς τη γνώση αλλά δεν φτάνεις ποτέ σε βάθος. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα αλλά την ελευθερία. Δυσκολεύεσαι να εστιάσεις σε κάτι συγκεκριμένο. Ξεγλιστράς εύκολα από καταστάσεις. Καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελειώνεις λίγα. Θέλεις να ξέρεις τα πάντα φτάνοντας μέχρι το κουτσομπολιό. Media και Δημόσιες Σχέσεις σου ταιριάζουν.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Η Αφροδίτη σε κάνει γλυκιά, φιλική και τρυφερή. Ξέρεις να κρατάς ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα αν και πολλές φορές το εκλογικεύεις. Θέλεις να κάνεις τους γύρω σου ευτυχισμένους, ξέρεις τους τρόπους να ξεφεύγεις από τη ρουτίνα. Είσαι διπλωματική, έχεις καλή αισθητική και δημιουργικό ταλέντο. Η ερωτική σου ζωή είναι πολύ άστατη. Αγαπάς την υλική ασφάλεια και έχεις χιούμορ. Έχεις ανάγκη από πολλές εμπειρίες. Αγαπάς έντονα και παθιασμένα, φλερτάρεις ασύστολα, διαθέτεις γοητεία και αισθησιασμό αλλά είσαι άπιστη. Θεωρείσαι μια υπολογίσιμη δύναμη, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/6)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ


Ο Ουρανός σε βοηθάει να ξεφεύγεις από τα συνηθισμένα και με τη βοήθεια του Ερμή αναζητάς νέους δρόμους που σε οδηγούν σε ξεχωριστή θέση. Διαθέτεις ένα δυνατό μυαλό και πρωτοποριακό πνεύμα, φτάνεις στα όρια μιας διάνοιας. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία, πολλές φορές επαναστατείς και προσπαθείς να προοδεύσεις μέσα από τη γνώση. Έχεις διανοητική δύναμη και είσαι πολύ μπροστά για την εποχή σου. Δραστηριοποιείσαι σε ομάδες. Το μειονέκτημά σου είναι ο εγωκεντρισμός και η ανατροπή του συντηρητισμού με επαναστατικό τρόπο. Απέφυγε διαμάχες και συγκρούσεις.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/6-1/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΣΕΛΗΝΗ


Είσαι κυκλοθυμική και ευαίσθητη. Η διαίσθησή σου σε κάνει επιφυλακτική και δύσπιστη. Εκφράζεις έντονα και παρορμητικά το συναίσθημα, αγαπάς ιδιαίτερα την οικογένεια. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων και αναζητάς την ασφάλεια. Είσαι γλυκιά, τρυφερή, αγαπητή και νοσταλγείς αρκετά το παρελθόν. Αποθεώνεις την αγάπη, καθηλώνεις τους γύρω σου με τη σαγήνη. Είσαι αισθησιακή και καταλαβαίνεις ενστικτωδώς τους άλλους. Ζητάς αποκλειστικότητα και αν μυριστείς κάτι, κάνεις σκηνές ζήλιας ή μετατρέπεσαι σε παγόβουνο. Μείωσε τον παρορμητισμό σου.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-(ΑΡΗΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ)


Είσαι πιο συγκαταβατική από τους άλλους, δέχεσαι τα λάθη σου. Ο Άρης σε κάνει πιο οξύθυμη, μπλέκεσαι σε καβγάδες και λογομαχίες. Μπορεί να πιαστείς στα χέρια ή να σκοτώσεις με το γάντι. Μείνε ψύχραιμη! Έχεις μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Αναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου, έχεις δύναμη και πάθος. Ψυχολογείς τους άλλους και έχεις έντονη σεξουαλικότητα. Ζήλια και κτητικότητα είναι στο μενού. Είσαι απαιτητική και διεκδικητική όταν απειλούνται τα κεκτημένα σου και κάνεις τα πάντα για να τα διαφυλάξεις. Είσαι μυστικοπαθής, έχεις ικανότητες να βγάζεις χρήμα, αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Παθιάζεσαι και προσφέρεις ψηλού επιπέδου σεξ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/7)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΣΕΛΗΝΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


Ο Ποσειδώνας σου δίνει ψυχικές και πνευματικές δυνατότητες. Είσαι φιλεύσπλαχνη και συμπαθητική. Βοηθάς και προσφέρεις απλόχερα την αγάπη αρκεί να μην καταλάβεις ότι σε εκμεταλλεύονται. Εδώ κυριαρχεί το υγρό στοιχείο, η τέχνη, η ποίηση. Είσαι διαισθητική, ρομαντική, συμπονετική, διαθέτεις φαντασία. Χάνεσαι πολλές φορές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία. Λειτουργείς περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Προσοχή στις καταχρήσεις λόγω συναισθηματικής απογοήτευσης. Μπορείς άνετα να διαπρέψεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα σχετικό με την καλλιτεχνία. Πολλές φορές, ζεις σε ένα δικό σου κόσμο. Όταν πληγώνεσαι, απομονώνεσαι ή έχεις τάσεις φυγής. Εύκολα εξαπατάσαι!

ΛΕΩΝ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/7-1/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΗΛΙΟΣ


Θέλεις να λάμπεις και να ξεχωρίζεις. Είσαι πολύ γενναιόδωρη και όλοι σε φωνάζουν αρχηγό αφού είσαι έμπιστη και ειλικρινής. Έχεις εγωισμό, υπερηφάνεια και σου αρέσει η προβολή, το ωραίο. Έχεις ισχυρή και πληθωρική προσωπικότητα, θέληση και δημιουργικότητα. Ξέρεις να επιβάλλεσαι, είσαι σταθερή και επίμονη στις ιδέες σου, ενθουσιώδης. Ζητάς επιβράβευση και προσοχή, οι προβολείς να είναι όλοι στραμμένοι πάνω σου. Απολαμβάνεις τον έρωτα και τις χαρές της ζωής στο έπακρο. Αντιμετωπίζεις αγέρωχα όλες τις δυσκολίες.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΔΙΑΣ


Είσαι γενναιόδωρη, αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση. Ξέρεις να αρπάζεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αγαπάς τα ταξίδια από τα οποία μπορεί να επωφεληθείς και οικονομικά. Ασχολείσαι με τη γνώση και τη φιλοσοφία. Πραγματοποιείς τους στόχους σου και τα όνειρά σου. Είσαι δίκαιη και παλεύεις ενάντια στην αδικία. Αγαπάς τα παιδιά και τη διδασκαλία. Ο εγωισμός σου όμως δεν σου αφήνει περιθώρια να μοιράζεσαι τα οράματά σου για το κοινό καλό. Είσαι τυχερή, επεκτατική, με χιούμορ. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές. Ξεχωρίζεις για το χαμόγελό σου, την κοινωνικότητά σου, την ειλικρίνεια. Αγαπάς την περιπέτεια. Σου λείπει όμως το τακτ.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΗΛΙΟΣ-ΑΡΗΣ


Κυνηγάς τους στόχους σου επίμονα και ανυπόμονα και τους πετυχαίνεις. Είσαι επικίνδυνη ανταγωνίστρια. Είσαι δοτική στην αγάπη και πολλές φορές δεν εισπράττεις τα δέοντα. Έχεις θάρρος, αποφασιστικότητα, είσαι φιλόδοξη και κατακτάς ψηλές θέσεις. Είσαι παρορμητική, βιαστική, δημιουργική, ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Πάντα βρίσκεις κάτι καλύτερο για να κατακτήσεις. Πολλές φορές, έχεις εναλλαγές συμπεριφοράς και διαθέσεων, γίνεσαι απότομη και επιθετική. Έχεις ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης. Αντιμετωπίζεις με επιτυχία τα εμπόδια. Είσαι πολύ περήφανη και εγωίστρια και δεν ζητάς εύκολα την βοήθεια των άλλων. Η σεξουαλικότητά σου χτυπάει κόκκινο!

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23-31/8)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΕΡΜΗΣ


Ο Ερμής σε κάνει συνεπή, οργανωτική, επικοινωνιακή, σου δίνει ευστροφία. Φροντίζεις όλες σου τις υποθέσεις με επιμέλεια και συγκέντρωση. Αξιολογείς σωστά τις καταστάσεις, αναλύεις, βάζεις μπροστά τη λογική, ωστόσο χρειάζεσαι και λίγη παρότρυνση από τους άλλους. Ασχολείσαι με πρακτικά ζητήματα με λεπτομέρεια. Αγαπάς την καθαριότητα. Έχεις υπομονή και κριτικό πνεύμα και φέρνεις εις πέρας ότι αναλαμβάνεις. Είσαι τακτική και τελειομανής, έξυπνη και πρακτική. Αγχώνεσαι και το δείχνεις ή υποφέρεις από ψυχοσωματικά. Δεν δέχεσαι βοήθεια από τους άλλους. Πολλές φορές, παραβλέπεις τα συναισθήματα των άλλων με σκοπό να τους μεταφέρεις στην πραγματικότητα. Διαθέτεις μεγάλη κοινωνικότητα.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-11/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΚΡΟΝΟΣ


Είσαι οργανωτική, μεθοδική, εύστροφη, κοινωνική αλλά κρατάς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Βασίζεσαι στον εαυτό σου και δεν ζητάς βοήθεια από τους άλλους. Διαθέτεις ρεαλισμό, τελειομανία, εγωισμό και αφιερώνεις πολύ χρόνο στην καριέρα σου. Τα βλέπεις όλα με σοβαρότητα και κατακτάς τους στόχους σου με πολύ δουλειά. Είσαι σταθερή, αυστηρή αλλά σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Έχεις μεγάλες αντοχές και μπορείς να αναλάβεις υψηλές θέσεις. Πολλές φορές, γίνεσαι σκληρή, ωμή για να κρύψεις τα συναισθήματά σου γιατί νιώθεις ευάλωτη.

3Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-22/9)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΕΡΜΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Είσαι εύστροφη και αγαπητή στους άλλους. Διαθέτεις πνευματικά και καλλιτεχνικά ταλέντα και κατακτάς διακεκριμένες θέσεις. Είσαι ήρεμη, ζεστή, τρυφερή. Αναζητάς υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Σου αρέσει η γραφή και μπορείς να προσφέρεις υπηρεσίες αφιλοκερδώς. Χειρίζεσαι τέλεια τον προφορικό και γραπτό λόγο, έχεις χιούμορ και καλή φωνή. Πολλές φορές, πληγώνεσαι και κριτικάρεις με πολύ εγωισμό και πείσμα. Συνδυάζεις αρμονία και ομορφιά, έχεις την αίσθηση της φινέτσας και της καλαισθησίας. Είσαι λογική και ρεαλίστρια. Ερωτικά, δυσκολεύεσαι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΖΥΓΟΣ

1Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/9-2/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Είσαι γοητευτική, ρομαντική και ελκυστική. Αγαπάς την αρμονία, την ισορροπία, την ομορφιά, την τέχνη, την ωραία ζωή. Η συντροφικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Έχεις πλούσια συναισθήματα, είσαι ζεστή και τρυφερή. Κάνεις πολύ καλές Δημόσιες Σχέσεις γιατί είσαι διπλωμάτισσα. Θέλεις να σου δείχνουν έμπρακτα ενδιαφέρον, είσαι ανασφαλής και αναποφάσιστη. Δεν αγαπάς τους καβγάδες μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Διαθέτεις ωραίο γούστο, καλαισθησία, φινέτσα, καλλιτεχνική φλέβα. Θέλεις συνεχώς να επιβεβαιώνεσαι μέσα από τους άλλους.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (3-12/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ


Είσαι εξωστρεφής, κοινωνική και σου αρέσει να περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους. Αγαπάς τη φιλία και όταν θυμώσεις, δύσκολα υποχωρείς. Έχεις προοδευτικές ιδέες και συμμετέχεις σε ομάδες με σκοπό την εξέλιξή σου. Σου αρέσει η ισορροπία και η ανεξαρτησία μέχρις ότου βρεις σύντροφο με κοινά ενδιαφέροντα. Είσαι συζητήσιμη, διαλλακτική και λύνεις τις διαφορές σου ήρεμα. Συμπονάς τους ανθρώπους και μισείς την αδικία. Πολλές φορές, δίνεις την εντύπωση ότι είσαι εκτός πραγματικότητας. Έχεις επαναστατικό και πρωτοποριακό πνεύμα που σε πάει πολύ μπροστά. Είσαι περισσότερο εγκεφαλική και λογική παρά συναισθηματική χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν διαθέτεις πλούσιο συναισθηματικό κόσμο. Έχεις καλλιτεχνικά ταλέντα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (13-22/10)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΕΡΜΗΣ


Συνδυάζεις την ομορφιά με την εξυπνάδα. Ο Ερμής σε κάνει γλυκομίλητη, ευγενική και διασκεδαστική. Είσαι κοινωνική, έχεις ταλέντο στη συγγραφή και δείχνεις τα συναισθήματά σου. Αν συναναστρέφεσαι με το κοινό, θα έχεις κέρδη. Είσαι ισορροπημένη, ασχολείσαι με πολλά πράγματα αλλά χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Μαγεύεις τους ανθρώπους, διαθέτεις ευστροφία, αγαπάς την τέχνη. Πιστεύεις πως γνωρίζεις τα πάντα, επίσης είσαι πολυέξοδη, επικοινωνιακή, ευπαρουσίαστη, διπλωμάτισσα και κατάλληλη για ΜΜΕ. Είσαι υπολογίσιμη δύναμη, πολύ καλή στις σπουδές και τη μόρφωση. Μην υποτιμάς τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (23/10-1/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ


Είσαι μυστικοπαθής, γοητευτική, με τεράστια υπομονή έως ότου πετύχεις το στόχο σου. Η εκδικητικότητα σε χαρακτηρίζει. Έχεις μαγνητική προσωπικότητα, παραπλανάς, αποπλανείς. Έχεις πείσμα και επιμονή και ερευνάς τις καταστάσεις εις βάθος. Δρας απόλυτα, με πάθος και είσαι ικανή για το μεγαλύτερο καλό ή κακό. Είσαι ευθύς χαρακτήρας, μαχητική, γενναία, με έντονη σεξουαλικότητα. Έχεις δυνατό ένστικτο στον ερωτικό τομέα, διαθέτεις πίστη, ζήλια, κτητικότητα. Πολλές φορές, γίνεσαι έρμαιο του πάθους και των συναισθημάτων. Ασκείς μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους, σαγηνεύεις. Ότι αξίζει, το υπερασπίζεσαι απόλυτα εξολοθρεύοντας οποιονδήποτε εχθρό.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


Είσαι συγκαταβατική και μερικές φορές κυκλοθυμική. Η τέχνη βοηθά τον ψυχισμό σου. Είσαι ρομαντική, ευγενική, με φαντασία. Έχεις μεγάλες ψυχικές ικανότητες και μπορείς να καθοδηγείς. Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάθη και τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να σε ρίξει σε καταχρήσεις. Η δύναμή σου είναι τεράστια και μπορεί να σε οδηγήσει σε θέσεις εξουσίας. Είσαι λιγότερο εκδικητική και πιο ευπροσάρμοστη από τα άλλα δεκαήμερα. Οι διαισθητικές σου ικανότητες μπορούν να βοηθήσουν την κοινωνία. Η σεξουαλικότητά σου είναι διάχυτη και όχι μόνο σαρκική. Έχεις τάσεις φυγής από δύσκολες καταστάσεις, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/11)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ


Συναισθήματα και ψυχισμός σε σύγκρουση. Είσαι πολύ ευαίσθητη αλλά στους άλλους δείχνεις το σκληρό σου πρόσωπο. Στόχος σου είναι η δημιουργία μιας σωστής οικογένειας. Τα άτομα που αγαπάς είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή σου. Αναζητάς την υλική ασφάλεια. Τα χρήματα έρχονται εύκολα σε εσένα. Χρησιμοποιείς τη διαίσθησή σου συχνά για να παραπλανάς. Είσαι ζηλιάρα, κτητική, με κυριαρχικές τάσεις. Η σεξουαλική εμπειρία μαζί σου είναι ένα ταξίδι σε μια άλλη διάσταση, κυριαρχούν στιγμές πάθους και αισθησιασμού. Υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Όταν πληγώνεσαι, γίνεσαι παγόβουνο και δύσκολα επανέρχεσαι.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22/11-1/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΔΙΑΣ


Αγαπάς την περιπέτεια, τα ταξίδια, την ελευθερία. Κυνηγάς τους στόχους σου αλλά εύκολα εγκαταλείπεις και τις προσπάθειες. Ξεπερνάς άνετα τις δυσκολίες. Η επιτυχία και το χρήμα έρχονται εύκολα σε εσένα. Έχεις ηγετική προσωπικότητα και ανεπτυγμένες διοικητικές ικανότητες. Αγαπάς τη γνώση και τη φιλοσοφία, την επέκταση. Είσαι αισιόδοξη, άνθρωπος της δράσης και της διασκέδασης, λίγο κουτσομπόλα (όχι κακεντρεχής). Ρισκάρεις πολύ μερικές φορές χωρίς να σκέφτεσαι το κόστος. Είσαι έξω καρδιά, η ψυχή της παρέας. Έχεις χιούμορ, λυτρώνεις τους γύρω σου από προβλήματα και αρνητικές σκέψεις. Έχεις φιλοσοφημένες απόψεις για τη ζωή, εκφράζεσαι ανοιχτά και ειλικρινά χωρίς συμβιβασμούς και περιορισμούς, πολλές φορές χωρίς τακτ και φέρνεις τους άλλους σε δύσκολη θέση. Διαπρέπεις σε ανώτερες σπουδές και ξένες γλώσσες. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις θετικά, προοδεύεις, πρωτοπορείς. Μεταφέρεις επίσης εύκολα γνώσεις.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (2-11/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΑΡΗΣ


Έχεις θάρρος και δυναμισμό, πετυχαίνεις τους στόχους σου χωρίς δυσκολία. Αγαπάς τη δράση και τα ταξίδια. Είσαι πιο πιστή από τα άλλα δεκαήμερα και επηρεάζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Είσαι μαχητική, περιπετειώδης, αισιόδοξη, παρορμητική, δημιουργική, σαρκαστική, αγαπάς τον κίνδυνο. Ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ότι άλλο χρειάζεται δύναμη και τόλμη, η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη. Σκέφτεσαι γρήγορα, έχεις κοφτερό μυαλό, διανοητική δύναμη και βαριέσαι να ασχολείσαι με απλά θέματα. Κάνεις επιφανειακές σχέσεις. Έχεις την ικανότητα να αναλάβεις θέσεις εξουσίας. Επιβάλλεις εύκολα τις απόψεις σου, διακρίνεσαι για τις αντοχές σου. Πολλές φορές, προσεγγίζεις επιφανειακά τις καταστάσεις αδιαφορώντας για την ουσία.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (12-21/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΔΙΑΣ-ΗΛΙΟΣ


Είσαι μια λαμπερή προσωπικότητα, διακρίνεσαι άνετα και αποκτάς κύρος. Ερωτικά, παρασύρεσαι εύκολα αλλά αποχωρείς και εύκολα. Αγαπάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Είσαι εύθυμη και νιώθεις χαρά για το οτιδήποτε. Όλα είναι μια πρόκληση για εσένα. Είσαι αξιοπρεπής, περήφανη, σταθερή, με αυτοπεποίθηση, μεγαλόκαρδη, γενναιόδωρη, εκφράζεις με θάρρος τα συναισθήματά σου. Επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε πιο φιλοσοφημένα επίπεδα και τις μεταδίδεις εύκολα. Είσαι δημοφιλής και αρεστή, επίμονη και υπομονετική και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δεν σου αρέσει να σε λυπούνται, κρύβεις τα τρωτά σου σημεία, διεκδικείς τα κεκτημένα σου, δεν παραδέχεσαι την ήττα σου. Ψάχνεις την ευτυχία σε ποσοτικό και όχι ποιοτικό επίπεδο καθότι είσαι άτομο της καλοπέρασης, της διασκέδασης, της χλιδής. Σου αρέσει να κάνεις δώρα και να σκορπάς χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (22-31/12)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΚΡΟΝΟΣ


Είσαι επιφυλακτική και η καριέρα είναι σημαντική για εσένα. Αγωνίζεσαι για να πετύχεις τα όνειρά σου. Ο έρωτας έρχεται δεύτερος αλλά όταν βρεις τον άνθρωπο που θα σου προσφέρει ασφάλεια, θα βγάλεις όλη σου την τρυφερότητα και θα δοθείς ολοκληρωτικά. Είσαι συντηρητική, ώριμη, σοβαρή, αυστηρή. Διαθέτεις σύστημα, δομή, οργάνωση, έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις τους στόχους σου. Επιδιώκεις πολλά, την υλική ασφάλεια αλλά και την κοινωνική αναγνώριση. Κατανοείς και μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου. Είσαι ρεαλίστρια και δεν εγκλωβίζεσαι σε συναισθηματικούς παρορμητισμούς. Είσαι επίσης καλή σύμβουλος. Μην αυτοπεριορίζεσαι, μην απομονώνεσαι!

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-9/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Είσαι πιο προσιτή από τα άλλα δεκαήμερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναζητάς μια σοβαρή δέσμευση, την πίστη, τη σταθερότητα, το συναίσθημα και την τρυφερότητα. Έχεις νεανική εμφάνιση. Αγαπάς την τέχνη και τη μουσική. Αφοσιώνεσαι στην καριέρα για να αφήσεις ένα όνομα. Δεν είσαι τόσο υπομονετική σε σχέσεις και συνεργασίες. Ξέρεις να γυρνάς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Διαθέτεις ωραίο γούστο, φινέτσα και ομορφιά. Δεν αδιαφορείς για τα συναισθήματα των άλλων και προσπαθείς κι εσύ να τα εκδηλώσεις ακόμα και αν δυσκολεύεσαι. Όταν ανοιχτείς και εμπιστευτείς έναν άνθρωπο, εκφράζεσαι πρακτικά.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (10-19/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΚΡΟΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ


Είσαι οξυδερκής, προσαρμόζεσαι εύκολα και δουλεύεις πολύ για να εξασφαλίσεις υλικά αγαθά. Οι πολλές προσπάθειες σε μαθαίνουν να εκτιμάς το χρήμα και να ξοδεύεις λιγότερο. Έχεις πολλές διανοητικές ικανότητες και χιούμορ. Είσαι καλή στα μαθηματικά, τα οικονομικά και την ανάλυση. Υπολογίζεις με ακρίβεια τις κινήσεις σου πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είσαι έξυπνη, αισιόδοξη, πολύ φιλόδοξη και πειθαρχημένη, πολύ λογική και εγκεφαλική. Δεν χαλαρώνεις εύκολα. Σώζεις καταστάσεις με τις ρεαλιστικές σου αποφάσεις. Έχεις ένα συγκλονιστικό και αναλυτικό νου. Σημειώνεις επιτυχίες και γνωρίζεις την καταξίωση.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1o ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (20-29/1)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ


Έχεις γρήγορο μυαλό και ευφυΐα. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με χιούμορ και δίνεις σωστές συμβουλές σε όλους. Αγαπάς τις νέες εμπειρίες και τις προκλήσεις. Για να μείνεις πιστή, ψάχνεις τον τέλειο ερωτικό σύντροφο. Έχεις διορατικότητα, ανοιχτό και επιστημονικό μυαλό και βλέπεις πολύ μπροστά. Προσφέρεις πολλά σε ομάδες. Νιώθεις ότι όλος ο κόσμος είναι φίλοι σου. Είσαι ελεύθερη, πρωτοποριακή, επαναστάτρια, εκκεντρική, ξεροκέφαλη. Έχεις φαεινές ιδέες, είσαι η genius του ζωδιακού. Υπολογιστές και διαδίκτυο σου ταιριάζουν.

2Ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (30/1-8/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΕΡΜΗΣ


Είσαι εύστροφη και πολύ επικοινωνιακή. Δεν σταματάς ποτέ να αναζητάς νέες γνώσεις και εμπειρίες. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τα προβλήματα σε μια σταθερή σχέση. Είσαι περίεργη, μεταδίδεις γνώσεις, είσαι κάτι σαν κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ρωτάς και μαθαίνεις τα πάντα, είσαι αντισυμβατική στο στιλ και την έκφραση. Έχεις πρωτοποριακό πνεύμα, θα μπορούσες να γίνεις συγγραφέας. Βαριέσαι εύκολα και αναζητάς συνεχώς τροφή στις πνευματικές σου αναζητήσεις. Έχεις αυξημένη αντίληψη και βοηθάς σε συλλογικό επίπεδο. Είσαι και λίγο κουτσομπόλα (όχι κακοπροαίρετα).

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (9-18/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΟΥΡΑΝΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Είσαι πολύ ειρηνική, επιλεκτική στην επιλογή ανθρώπων και συντρόφου, υποκύπτεις στις ανάγκες αυτών που αγαπάς. Είσαι ρομαντική και ψάχνεις τη χρυσή τομή για να μην δυσαρεστήσεις τους άλλους. Έχεις ανάγκη τη συντροφικότητα, έχεις έντονα και πλούσια συναισθήματα που τα εκφράζεις ιδιαίτερα. Προωθείς τα ιδανικά σου μέσα από την τέχνη και την πολιτική. Είσαι γλυκιά, ζεστή, αγαπάς την αρμονία. Αναζητάς τις αλλαγές, δεν βάζεις κανόνες και περιορισμούς. Χρειάζεσαι πάντα ένα σύντροφο που θα σε βοηθάει να εκπληρώνεις τους στόχους σου. Οι ιδέες σου είναι καλλιτεχνικές, έχεις γούστο, φινέτσα, χιούμορ. Αναζητάς έναν σύντροφο τρυφερό και ρομαντικό που δεν θα στερεί την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (19-29/2)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ


Είσαι ονειροπόλα, διαισθητική. Η δημιουργικότητα, η φαντασία και ο ρομαντισμός βρίσκουν διέξοδο στην τέχνη. Προσπάθησε να αποφύγεις συναναστροφές που σε παρασύρουν σε άσχημα μονοπάτια. Μέσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον, φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονο το αίσθημα της αυτοθυσίας, νιώθεις αγάπη και συμπόνια για τους αδύναμους που περιθάλπεις χωρίς αμοιβές. Πρόσεχε μην πέσεις θύμα εξαπάτησης. Ο κόσμος δεν είναι και τόσο αγνός. Η πραγματικότητα σε πονά και δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τα έντονα συναισθήματά σου. Έχεις αποπλανητικό βλέμμα, διεισδύεις στην ψυχή των άλλων. Αγαπάς την τέχνη, τη μουσική, το απόκρυφο. Βλέπεις τα πάντα ιδανικά, απογοητεύεσαι εύκολα και το ρίχνεις σε καταχρήσεις. Σου λείπει ο ρεαλισμός.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (1-10/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΣΕΛΗΝΗ


Είσαι ονειροπόλα, συναισθηματική, ρομαντική και ευμετάβλητη. Συμπονάς τους ανθρώπους και πολλές φορές κάνεις τα προβλήματά τους δικά σου. Η οικογένεια είναι το μέσο για να φτάσεις ψηλά. Το δέσιμο με τα πάτρια εδάφη είναι ισχυρό. Αγαπάς το καλό φαγητό. Είσαι υπερευαίσθητη και δεν αντέχεις την πραγματικότητα. Προσκολλάσαι εύκολα σε άτομα και καταστάσεις. Βλέπεις προφητικά όνειρα. Υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο τα συμφέροντα των ανθρώπων που αγαπάς. Είσαι πολύ διαισθητική και παρατηρητική. Δημιουργείς εμμονές ή και φανταστικές καταστάσεις γιατί φοβάσαι να αντιμετωπίσεις την ωμή πραγματικότητα.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (11-20/3)
ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ


Είσαι δυναμική, έχεις μεγάλη δύναμη για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Ξεπερνάς εύκολα τις αντιξοότητες και φτάνεις τους στόχους σου. Έχεις έντονα συναισθήματα και μαγνητισμό και δημιουργείς εύκολα σκηνές ζηλοτυπίας. Ασχολείσαι με την έρευνα και τη μεταφυσική. Η μουσική και η τέχνη είναι τα δυνατά σου χαρτιά. Είσαι ένα μυστήριο για τους άλλους. Έχεις ατσάλινο χαρακτήρα, πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, γεμάτο έρωτα και πάθη. Έχεις έντονη διαίσθηση και ένστικτο που σε βοηθούν να απογυμνώνεις πρόσωπα και καταστάσεις. Σεξουαλικά, είσαι ισχυρή και φτάνεις σε άλλη διάσταση. Είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και έχεις πολύ καλή σχέση με το κοινό. Η μυστήρια φύση σου πολλές φορές λειτουργεί με τρόπο που απομακρύνει τους άλλους από κοντά σου και εγκλωβίζεσαι σε μια απέραντη μοναξιά. Διαθέτεις επιχειρηματικό πνεύμα.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

 

Ζωδια Οκτωβριος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι επιφυλάσσει ο μήνας για κάθε ζώδιο

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Νέα Σεληνη στις 13 στον Zυγό. Πανσέληνος στις 27 στον Ταύρο.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μέχρι τις 8 και είσοδος της Αφροίιτης στην Παρθένο στις 9/10.

ΚΡΙΟΣ
21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


EΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με την ανάγκη να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, εκφράζοντας με ειλικρίνεια ό,τι σε ενοχλεί ή ό,τι δεν σε καλύπτει πλέον. Αν δεν το κάνεις τώρα, πιθανόν να οδηγηθείτε σε ρήξη με τον σύντροφο, χαμένοι στη μετάφραση. Το β′ 15ήμερο αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να γνωρίσεις νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Όλος ο μήνας προμηνύει έντονη κινητικότητα, καθώς ευνοεί τις επαφές για επαγγελματικά θέματα. Οι υποχρεώσεις και ο φόρτος εργασίας δεν θα σου επιτρέψουν να πλήξεις αλλά χρειάζεται υπομονή και οργάνωση για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες απαιτήσεις. Απόφυγε έριδες με συνεργάτες και κινήσου κάνοντας λεπτούς χειρισμούς. Μετά τις 16 είναι πιθανή η βελτίωση των οικονομικών σου.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μικροατυχήματα και μην αμελείς έναν γυναικολογικό έλεγχο.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΤΑΥΡΟΣ
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΪΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές δρομολογούν εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αρκεί να αφεθείς στο ερωτικό κάλεσμα που σου εκπέμπει το Σύμπαν και να μη διστάζεις να εκφράζεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη υπόσχεται αλλαγές στα ερωτικά σου δεδομένα, καθώς θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σου. Προσοχή στην Πανσέληνο μην παρασυρθείς από φρούδες υποσχέσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Οκτώβριος αποκαθιστά τις ματαιώσεις που συνέβησαν τον προηγούμενο μήνα, καθώς σε γεμίζει με τον απαιτούμενο δυναμισμό για να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Η Νέα Σελήνη στις 13 σου δίνει τις ευκαιρίες να προωθήσεις τους στόχους σου και στηρίζει τα μελλοντικά σου σχέδια. Μετά τις 23 τα οικονομικά σου βελτιώνονται – φρόντισε το ίδιο διάστημα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.
ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε πιο επίμονα να διατηρήσεις την καλή φυσική σου κατάσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Έντονος θα είναι ο Οκτώβριος, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις σε ωθούν σε αλλαγές του ερωτικού σκηνικού. Η γοητεία σου θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα νιώθεις καταλυτική την ανάγκη να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 φέρνει μια γνωριμία που έχει προοπτικές εξέλιξης.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές το α’ δεκαήμερο του μήνα θα λειτουργήσουν ευνοϊκά διαλύοντας τις ανασφάλειές σου και θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προοπτικές για τη βελτίωση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 13 πιθανόν να φέρει μια δελεαστική πρόταση για νέα συνεργασία. Οργάνωσε τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.
ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές ατασθαλίες το α’ 10ήμερο.
Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!αστρολογος
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 13 δρομολογεί εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Το σκηνικό που θα διαμορφωθεί θα σε επηρεάζει για αρκετό διάστημα. Οι εντάσεις με τον σύντροφο δεν θα λείψουν και πιθανόν να οδηγηθεί η σχέση σας σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, αυτό το διάστημα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και ο Οκτώβριος δεν θα είναι ένας ήρεμος μήνας, ωστόσο θα είναι αρκετά τυχερός, καθώς θα διασφαλίσει τα επαγγελματικά σου δεδομένα. Το β′ 15ήμερο απόφυγε να κλείσεις επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των χρημάτων σου μετά τις 16, αλλά και στους όρους των συμφωνιών ή συμβολαίων που θα υπογράψεις.
ΥΓΕΙΑ: Κατάλληλος μήνας για αλλαγές στην εμφάνισή σου.

ΛΕΩΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας αρκετά αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, δεν σε ευνοεί ιδιαίτερα, καθώς χαρακτηρίζεται από δυσαρμονικές όψεις. Αν έχεις σχέση, η παραμονή του Άρη στην Παρθένο θα προκαλέσει περισσότερους τριγμούς στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Αν θέλεις να κρατήσεις αυτή τη σχέση πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Εργασιακός οργασμός θα χαρακτηρίσει τον Οκτώβριο καθώς θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που θα φορτίσουν αρνητικά την ατμόσφαιρα. Το β′ 15ήμερο τακτοποίησε εκκρεμότητες, ενώ το ίδιο διάστημα εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μέχρι τις 25 για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΥΓΕΙΑ: Μην αμελείς ιατρικές εξετάσεις.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά θετικές προοπτικές για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ο Οκτώβριος υπόσχεται νέα ειδύλλια και πάθος. Ωστόσο, χρειάζεται να είσαι προσεκτική για να μην πάρεις αποφάσεις που πιθανόν να μην φέρουν την έκβαση που επιθυμείς. Το γ΄ δεκαήμερο προσοχή στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο, αν έχεις σχέση.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά τις αναβολές και τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη διεκπεραίωση των σχεδίων σου, είσαι από τις τυχερές, καθώς το β′ 15ήμερο υπόσχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου. Οι πρωτοβουλίες σου θα σε οδηγήσουν στο κλείσιμο κερδοφόρων συμφωνιών. Εκμεταλλεύσου την εύνοια της Νέας Σελήνης για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.
ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις εξαιτίας του άγχους.

ΖΥΓΟΣ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Μήνας μεγάλων αλλαγών, αφού πλέον είσαι έτοιμη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της συναισθηματικής και της οικογενειακής σου ζωής. Η τεταμένη ατμόσφαιρα πιθανόν να οδηγήσει τη σχέση σου με τον σύντροφο σε οριακό σημείο. Αν είσαι μόνη, μη βιαστείς να επενδύσεις άμεσα σε μία νέα γνωριμία.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Οκτώβριος ξεκινά με πολλές εναλλαγές στο εργασιακό σκηνικό. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου τη δυναμική προκειμένου να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά τις επαγγελματικές ευκαιρίες που φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13.Τα οικονομικά σου, επίσης, θα είναι πιεστικά, καθώς αυξημένα έξοδα θα προκύψουν αιφνιδιαστικά, αλλά η παρουσία του Δία στην Παρθένο θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας βοηθώντας σε να ανταπεξέλθεις.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά αρκετά πιεστικά και χρειάζεται να φανείς αποφασιστική αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις το σκηνικό στην ερωτική σου ζωή. Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να αποφασίσεις συνειδητά ποιους θέλεις και ποιους όχι στη ζωή σου, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Σκέψεις και συναισθήματα περνούν από κρίση λόγω της Νέας Σελήνης στις 13.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Οκτώβριος σε βοηθά να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Από την άλλη, θα έρθεις αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις των προϊσταμένων ή των συνεργατών σου και χρειάζεται να είσαι αρκετά ευέλικτη για να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Το α’ 15ήμερο είναι θετικό για τα οικονομικά σου, καθώς παρουσιάζονται προοπτικές για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να διευθετήσεις εκκρεμότητες,
ΥΓΕΙΑ: Τις πρώτες μέρες του μήνα θα βρείς λύση σε ένα χρόνιο θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος προσφέρεται για να κάνεις έναν απολογισμό των αλλαγών και των εξελίξεων που έφερε το προηγούμενο δίμηνο στη συναισθηματική σου ζωή. Είναι ένα θετικό διάστημα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, το Σύμπαν σου χαρίζει την αμέριστη εύνοιά του, ιδιαίτερα μέχρι τις 19, για να γνωρίσεις τον απόλυτο έρωτα. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι να αφεθείς και να αφήσεις τη γοητεία σου να σαγηνεύσει.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας καλός μήνας για να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και να αλλάξεις το κλίμα στον εργασιακό σου χώρο διεκδικώντας την πραγματοποίηση των στόχων σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μέχρι τις 16 εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.
ΥΓΕΙΑ: Ενίσχυσε σώμα, πνεύμα και ψυχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις. Ειδικά μέχρι τις 16 ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σου, αν είσαι μόνη. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική ή μια σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο επίσημο. Όπως και να έχει, οι ερωτικές δονήσεις θα είναι αυξημένες και καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη συμπαντική υποστήριξη ανεκμετάλλευτη.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τώρα περισσότερο από ποτέ νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις κάποια προαγωγή, ή αύξηση, ή μια έμπρακτη αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Επίσης, στη διάρκεια του μήνα θα φανεί αν θα μπορέσεις να συνυπάρξεις και σε ποιο βαθμό με τους υπόλοιπους στον εργασιακό χώρο. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου προκειμένου να μην προκληθούν τριγμοί. Πολλά έξοδα προκύπτουν το διάστημα αυτό και καλό θα ήταν να δείξεις μεγαλύτερη εγκράτεια στις δοσοληψίες σου.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα, σε μολύνσεις και σε μικροατυχήματα.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ -19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Δία στην Παρθένο εστιάζει το ενδιαφέρον σου στο να αλλάξεις το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής. Η Αφροδίτη από τις 9 επίσης στην Παρθένο αποκαθιστά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, καθώς βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Αν δεν έχεις σχέση, φλέρταρε χωρίς αναστολές, αρκεί βεβαίως να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο και χώρο στο νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυξημένη κινητικότητα χαρακτηρίζει το α’ 15ήμερο, καθώς έχεις επικεντρώσει όλη σου τη δυναμική στο να καταξιωθείς και να προωθήσεις τους στόχους σου. Οι κόποι σου θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς το β′ 15ήμερο. Τα οικονομικά σου θα είναι αρκετά καλά το πρώτο μισό του μήνα. Μετά τις 17 απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.
ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις και κρυολογήματα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το γ′ δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΕΡΩΤΑΣ: To α’ δεκαήμερο είναι ευνοϊκό για να ανανεώσεις τη σχέση ή τον γάμο σου και για να διορθώσεις τα λάθη που τυχόν έκανες. Είναι το καλύτερο διάστημα, επίσης, για να εξετάσεις τα πραγματικά συναισθήματα του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 13 ευνοούνται οι νέες γνωριμίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον έμφυτο ενθουσιασμό σου.
ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Οκτώβριος γενικά είναι λιγότερο πιεστικός από το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα, αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, μπορείς να βρεις κάτι αρκετά ενδιαφέρον ή αν ασχολείσαι με ομαδικές δραστηριότητες μπορείς να προωθήσεις κάθε φιλόδοξο επαγγελματικό σου σχέδιο. Μετά τις 13 τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά χρειάζεται να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική στη διαχείρισή τους.
ΥΓΕΙΑ: Μέχρι τις 16/11 είναι ένα θετικό διάστημα για να ανανεωθείς εμφανισιακά.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

Σε ποιο ζωδιο εχεις τον Κληρο της τυχης;

O Κλήρος Τύχης είναι ένα μαθηματικό σημείο που συνδέει ενεργειακά τα τρία πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου (Ήλιο-Σελήνη-Ωροσκόπο).

Είναι ένας προσωπικός δείκτης που ανάλογα με τις όψεις που δέχεται μας δείχνει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Φανερώνει το είδος της τύχης που έχει ο κάθε άνθρωπος, τις επιτυχίες, την φήμη, την καριέρα, την πληρότητα, τα ταλέντα, τις κλίσεις μας.

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον Κλήρο Τύχης;

Kάνε κλικ εδώ για να βρεις πού έχεις τον Κλήρο της Τύχης στο online calculator.

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Με τον Κλήρο Τύχης στον Κριό, η τύχη βοηθάει αυτούς που ρισκάρουν και αγωνίζονται, αυτούς που παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους και προκαλούν εξελίξεις. Θέλεις προκλήσεις για να νιώσεις γεμάτη, κυνηγάς το κέρδος αλλά δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Είσαι πολύ δυνατή αλλά πολλές φορές καταχράσαι αυτή τη δύναμη. Είσαι ανεξάρτητη, παίρνεις πρωτοβουλίες και επιδιώκεις πάντα να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Έχεις τύχη στα πρώτα χρόνια της ζωής σου. Πετυχαίνεις ως ελεύθερη επαγγελματίας.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Ταύρο, είσαι συγκροτημένη και ρεαλίστρια. Αναζητάς την ασφάλεια, τη σταθερότητα, τις αξίες και ευνοείσαι να δημιουργήσεις περιουσία. Κινείσαι επιφυλακτικά και συστηματικά και ξέρεις να αποφεύγεις παγίδες. Υλοποιείς τις ιδέες σου, είσαι ισχυρογνώμων, κοινωνική και κυνηγάς τα υλικά αγαθά. Η ευτυχία έρχεται μέσα από τα απλά πράγματα στη ζωή. Νιώθεις ευτυχισμένη μέσα από μια σταθερή σχέση και θέλεις να είσαι πάντα επιθυμητή. Έχεις εύνοια στα οικονομικά, σε ακίνητα, στο εμπόριο, στις επιχειρήσεις, σε επαγγέλματα αισθητικής και σε ότι σχετίζεται με την διατροφή.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ
Ο Κλήρος Τύχης στον Δίδυμο φέρνει διακυμάνσεις στη ζωή. Υπάρχουν διαστήματα που η τύχη είναι συνεχώς στο πλευρό σου και άλλα που σε εγκαταλείπει, δηλαδή ευμάρεια και παρακμή. Πρέπει να είσαι προσαρμοστική και να βλέπεις τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες. Επιδιώκεις κινητικότητα και εναλλαγές στη ζωή σου. Θέλεις να γνωρίζεις νέους ανθρώπους, πνευματικούς, με διαφορετικές ιδέες και απόψεις. Θέλεις να ακούς ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να αναλύεις καταστάσεις. Έχεις διάθεση για κοινωνικές δραστηριότητες ενώ δεν αντέχεις τον περιορισμό και τη διανοητική σύγχυση. Έχεις εύνοια στη μέση εκπαίδευση, στα ΜΜΕ, στην επικοινωνία, στο εμπόριο, στην οδήγηση, έχεις εύνοια από αδέρφια. Επαγγέλματα που ευνοούνται είναι καθηγητής, συγγραφέας, έμπορος, οδηγός.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Καρκίνο, η τύχη σου είναι η οικογένεια και οι συγγενείς. Η οικογένεια είναι η ευτυχία σου και αν δεν έχεις, συνάπτεις οικογενειακές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο, νιώθεις ασφάλεια και ολοκλήρωση. Πολλές φορές, είσαι δύσπιστη με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Ξέρεις να δημιουργείς μια ζεστή ατμόσφαιρα γύρω σου, να δίνεις αγάπη, τρυφερότητα, να δείχνεις κατανόηση. Νιώθεις ευτυχισμένη όταν οι άλλοι ανταποκρίνονται σ’αυτό. Νιώθεις όμορφα όταν έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό και όταν κάνεις νέα ξεκινήματα. Έχεις εύνοια από οικογένεια, σπίτι, πατρίδα, συναισθηματικά θέματα, γυναίκες, μητέρα.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ
Με τον Κλήρο Τύχης στον Λέοντα νιώθεις ευτυχία που βγαίνει μέσα από την καρδιά σου, έχεις μια εσωτερική αίσθηση χαράς και ολοκλήρωσης. Θέλεις να σε κολακεύουν και να είσαι επιθυμητός στους άλλους. Βοηθάς χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα. Νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου και όλα όσα έχεις δημιουργήσει. Αγαπάς τις προκλήσεις, τη δημιουργία. Προσπαθείς να διαπαιδαγωγήσεις σωστά τα παιδιά σου για να γίνουν σωστοί άνθρωποι. Εκφράζεσαι συναισθηματικά και αναζητάς πάντα κάτι εντυπωσιακό. Ευνοείσαι από τυχερά παιχνίδια ενώ έχεις διάθεση και για ερωτικές περιπέτειες. Σου ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, η διδασκαλία, η τέχνη, οι αρχηγικές θέσεις.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ο Κλήρος Τύχης στην Παρθένο σου ζητά να δουλέψεις σκληρά, να προσφέρεις ταπεινά το έργο σου στους συνανθρώπους σου. Θέλεις η ζωή σου να είναι καθαρή, οι συναλλαγές σου επίσης, για να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία. Αναζητάς μια τακτοποιημένη ζωή. Αναλύεις όλες τις καταστάσεις, το μυαλό σου είναι κοφτερό. Έχεις πολλές ιδέες που αν τις αξιοποιήσεις, θα έχεις κέρδος. Είσαι ευτυχισμένος όταν όλα γύρω σου βρίσκονται σε τάξη. Αυτοέλεγχος και ενδοσκόπηση είναι χαρακτηριστικά σου. Έχεις τύχη σε γραφειοκρατικά θέματα, στην υγεία, σε θέματα παροχής υπηρεσιών. Η εξυπηρέτηση και η οργάνωση σου δίνουν χαρά.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στο Ζυγό, η ευτυχία σου είναι οι άλλοι. Νιώθεις ικανοποιημένη όταν μοιράζεσαι μαζί τους συναισθήματα, ιδέες, ακόμα και περιουσιακά. Θέλεις πάντα να περιτριγυρίζεσαι από κόσμο. Η μοναξιά σε τρελαίνει. Είσαι κοινωνική, διπλωμάτισσα και έχεις πάντα υποστηρικτές. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνεις να προωθείς τα θέματά σου σε όλα τα επίπεδα. Οι εντάσεις σε αναστατώνουν. Θέλεις ηρεμία, ισορροπία, μεσολαβείς πάντα σε καβγάδες και δίνεις τις καλύτερες λύσεις. Επιδιώκεις πάντα την ύπαρξη ενός ερωτικού συντρόφου στη ζωή σου. Έχεις τύχη στο γάμο, στις σχέσεις, σε νομικά θέματα, στην πολιτική, την καλλιτεχνία, τη διπλωματία.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στο Σκορπιό, ευτυχία σημαίνει μεταμόρφωση των καταστάσεων μέσα σου και γύρω σου. Μπορεί να περάσεις ακραίες εμπειρίες στη ζωή σου για να την συναντήσεις. Έχεις ένστικτο, διαίσθηση και παίρνεις πάντα τις καλύτερες αποφάσεις. Επωφελείσαι από διάφορα πράγματα και αποκομίζεις κέρδη. Μπορεί να γίνεις πλούσιος αλλά μπορεί και να τα χάσεις όλα προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποια επιθυμία σου. Ψάχνεσαι συνεχώς και έρχεσαι σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Σου αρέσει να απολαμβάνεις τον έρωτα ολοκληρωτικά για να ξεπερνάς τις υπαρξιακές σου φοβίες. Η αναγέννηση σου δίνει χαρά. Έχεις προστασία από αρνητικές ενέργειες, από πισώπλατα χτυπήματα. Αποκρυφισμός, γονιμότητα, πνευματική δύναμη, αυτοθεραπεία είναι λέξεις κλειδιά για εσένα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016

ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ
Ο Κλήρος Τύχης στον Τοξότη είναι πολύ καλή θέση για ανάπτυξη και ευημερία. Είσαι φιλοσοφημένο άτομο και αισθάνεσαι όμορφα από μόνος σου ακόμα και αν δεν διαθέτεις υλικά αγαθά. Έχεις μια έμφυτη αισιοδοξία και τα γεγονότα στη ζωή σου εξελίσσονται θετικά. Δεν αγχώνεσαι και δεν στεναχωριέσαι εύκολα, δεν παίρνεις τις καταστάσεις τοις μετρητοίς, έχεις μεγάλη δύναμη σκέψης. Η ελευθερία είναι βασικό στοιχείο σου και σου αρέσει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τη ζεις στο έπακρο και λατρεύεις την περιπέτεια. Οι ορίζοντές σου είναι ευρείς και μισείς τους περιορισμούς. Αγαπάς τη λογοτεχνία, τη φιλοσοφία, τις ξένες γλώσσες, την αστρολογία και τη διανόηση. Έχεις επιτυχία σε σπουδές, θέματα εξωτερικού, νομικά και εύνοια από μακρινούς συγγενείς.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Αιγόκερω, η τύχη είναι αποτέλεσμα των πράξεών σου. Για να πετύχεις, πρέπει να είσαι εργατική, μεθοδική, συνεπής, ώριμη. Μπορείς να έχεις πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές ειδικότερα στο δεύτερο μισό της ζωής σου. Είσαι ευτυχισμένη όταν πετυχαίνεις, όταν κάνεις χρήσιμα πράγματα, όταν έχεις κοινωνική άνοδο, όταν πραγματοποιείς τα σχέδιά σου, όταν σε σέβονται και σε αναγνωρίζουν. Είσαι αυστηρή, υπεύθυνη, έχεις σκέψη πλατιά και ποιοτική. Έχεις εύνοια από πατέρα, σύζυγο, άτομα κύρους και εξουσίας, έχεις εύνοια σε θέματα διοικητικά, εύκολη απόκτηση εξουσίας, επιτυχία σε κάθε τι που απαιτεί σύστημα, δομή, οργάνωση.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Υδροχόο, έχεις πολύ μεγάλη τύχη ή καθόλου τύχη. Διαθέτεις πολύ μεγάλη έμπνευση και ιδέες που αν τις υλοποιήσεις, θα αποκτήσεις πολλά υλικά αγαθά. Η ελευθερία, η φιλία, η συντροφικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Είσαι χαρούμενη όταν περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους συμβατούς με εσένα. Μάχεσαι για τα δικαιώματα των αδυνάτων, την ισότητα, την αξιοπρέπεια. Πιστεύεις στο μέλλον γιατί πιστεύεις στους ανθρώπους και τις ικανότητές τους. Έχεις εύνοια σε συλλογικούς χώρους, στο συνδικαλισμό, σε νοητικές δραστηριότητες, στα μαθηματικά, σε κάθε τι πρωτοποριακό. Παίρνεις χαρά μέσα από την ανεξαρτησία και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Ταμπεραμέντο, αλληλεγγύη και φανατισμός με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα είναι χαρακτηριστικά σου.


ΚΛΗΡΟΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Με τον Κλήρο Τύχης στον Ιχθύ, η χαρά και η ευτυχία έρχεται μέσα από πνευματικές διαστάσεις. Ο εσωτερικός σου πλούτος είναι όλα τα λεφτά σου. Χρησιμοποιείς τα χρήματα για να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου αλλά και τη ζωή των αγαπημένων σου προσώπων. Η αγάπη, η συμπόνια, η ευγένεια είναι η δική σου ευτυχία. Ικανοποιείσαι από τη μεταφυσική, τις τέχνες, τα υπερφυσικά φαινόμενα. Η αυτοθυσία είναι χαρακτηριστικό σου. Ελίσσεσαι εύκολα, μερικές φορές γίνεσαι τυχοδιώκτρια για να κατακτήσεις ένα νέο κόσμο. Διαθέτεις διαίσθηση, φαντασία, καλλιτεχνικό ταλέντο. Έχεις προστασία από κρυφούς εχθρούς, από επεμβάσεις καθώς και εύκολο ύπνο.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

πηγή: missblοοm.gr

Ζωδια & Σεξ: Ποιες ειναι οι σεξουαλικες φοβιες των ζωδιων;

Ο φόβος είναι μια ενστικτώδης αντίδραση προς το άγνωστο. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του φοβίες και ανασφάλειες, έχει διαφορετικές εντάσεις και αντιδράσεις.

Το σεξ είναι μια τέχνη που είναι ωραίο να εξασκείται γιατί απελευθερώνει ανασφάλειες περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πράξη. Μ’ αυτό, ανεβάζουμε την αυτοπεποίθησή μας, είμαστε χαρούμενοι και αν μάθουμε να υπολογίζουμε και να σεβόμαστε το σύντροφό μας, μειώνουμε αυτόματα τις περιπτύξεις.

Ποιες είναι όμως οι σεξουαλικές φοβίες των ζωδίων;

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι εγωιστής. Φοβάται μήπως δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες της συντρόφου του. Ο έρωτας γι’ αυτόν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, το πάθος, τη σωματική ικανοποίηση. Δεν δειλιάζει εύκολα και εμπλέκεται σε επικίνδυνες καταστάσεις. Προβάλλει το εγώ του σε κάθε ευκαιρία. Του αρέσει το σεξ σε άγνωστα και ανεξερεύνητα μέρη. Δεν αγαπά τη ρουτίνα. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που φοβούνται, ούτε τα μούτρα και οι σκηνές. Είναι σαν τον άνεμο, δεν του βάζεις εύκολα χαλινάρι.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ
ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, μερικές φορές, προτιμά το σεξ της μιας βραδιάς, όμως, κατά βάθος, είναι ανασφαλής. Αρέσκεται στις μονογαμικές σχέσεις με έναν αξιόπιστο σύντροφο. Φοβάται μήπως κάνει λάθος επιλογή συντρόφου γιατί είναι ευαίσθητος και αισθησιακός. Δίνει μεγάλη σημασία σε ένα καλό γεύμα πριν την σεξουαλική πράξη και του αρέσουν τα σέξι εσώρουχα. Είναι επίμονος και υπομονετικός και απομακρύνεται από καταστάσεις που εμπεριέχουν ρίσκο. Φροντίζει να προστατεύει τα οικονομικά του, είναι εφιάλτης το να έχεις βάλει στο μάτι την περιουσία του.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος, η πεταλουδίτσα, φοβάται μήπως οι πράξεις του τον οδηγήσουν σε παγίδες. Δεν το δείχνει ποτέ αλλά φοβάται μήπως μετά από μια ονειρεμένη βραδιά, προκύψουν άσχημες καταστάσεις ή μια εγκυμοσύνη. Φοβάται επίσης, μήπως τον απομονώσεις από τους φίλους του, τον κοινωνικό του κύκλο ή μήπως επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Θέλει επικοινωνία και δράση και όταν δεν τα έχει, πανικοβάλλεται.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, ανασφαλής και αμυντικός στο σεξ μέχρι να βρει τον άνθρωπο που θα δεσμευτεί μαζί του. Αναζητά σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Μερικές φορές, πειραματίζεται με αγνώστους αλλά δεν νιώθει και πολύ άνετα. Προτιμά τις ανέσεις και τη χαλαρότητα που του προσφέρει το σπίτι. Δεν είναι λάτρης της υπέρμετρης ελευθερίας. Όταν προδοθεί, βουλιάζει και απομονώνεται με αρχική σκέψη να μην ξαναγαπήσει ποτέ. Όταν απειλείται υλικά ή συναισθηματικά, παθαίνει κατάθλιψη ή χάνει την ψυχραιμία του και κάνει ανεξέλεγκτες εκρήξεις.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει το σεξ και όταν υπάρχει βαρεμάρα, αρχίζει να ανησυχεί και να αναρωτιέται ποιος φταίει. Δεν δέχεται τη μετριότητα, θέλει ποικιλία. Θεωρεί τον εαυτό του τον βασιλιά του σεξ και δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση. Δεν του αρέσει να τον παραμελείς ή να ξενοκοιτάζεις. Όταν θίγεται, γίνεται επιθετικός και αντεπιτίθεται με θυμό και προσβολές αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δίνει όλο τον καλό του εαυτό στο σεξ αλλά φοβάται να δοθεί πλήρως συναισθηματικά. Εκφράζεται σεξουαλικά με ένταση αλλά φοβάται μήπως πληγωθεί η καρδιά του. Έχει εμμονές με την καθαριότητα. Εξιδανικεύει και οι φόβοι του είναι μήπως δεν είσαι ο ψυχικά και πνευματικά κατάλληλος άνθρωπος που έχει πλάσει η τελειομανία του. Μην είσαι δύστροπη, μην γκρινιάζεις γιατί τα πρωτεία τα έχει εκείνος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι άνετος με το σεξ και το προσεγγίζει πνευματικά. Θέλει να ικανοποιεί τη σύντροφό του αλλά δεν θέλει να τον καθοδηγούν. Δεν του αρέσει να βρίσκεσαι μαζί του μόνο γι’ αυτό, ούτε να τραβά την προσοχή μόνο γι’ αυτό. Φοβάται μήπως οι προσπάθειές του σε μια σχέση πάνε στράφι καθότι δύσκολα αποφασίζει να χωρίσει. Δεν τσακώνεται εύκολα ούτε του αρέσει να υποχωρεί. Ολοκληρώνεται μέσα από τη σχέση, φοβάται τη μοναξιά και την έλλειψη αποδοχής από την αγαπημένη του. Δεν δημοσιοποιεί εύκολα τη συναισθηματική του κατάσταση. Νιώθει ασφαλής ικανοποιώντας τους άλλους και εισπράττοντας το θαυμασμό και την αγάπη τους.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι πολύ σεξουαλικός. Έχει την ανάγκη συντρόφου αλλά θέλει και οι άλλοι να τον χρειάζονται. Έχει καθημερινά ανάγκη το σεξ αλλά πάνω απ’όλα έχει ανάγκη την αγάπη. Οι επαναλήψεις τον απωθούν. Είναι μυστήριος και όταν οι άλλοι ανακαλύπτουν τις κρυφές αδυναμίες του, ενοχλείται. Αγαπά την ειλικρίνεια και το δήθεν τον ταράζει. Είναι αινιγματικός και κρατά την ιδιωτική του ζωή και τα συναισθήματά του μόνο για τον εαυτό του. Σπάνια αποκαλύπτει τα απόκρυφα της ψυχής του. Αν τον θίξεις ή τον πληγώσεις, τρέξε κάπου να κρυφτείς. Δεν ησυχάζει αν δεν εκδικηθεί. Είναι κτητικός, ως και καταπιεστικός και αναζητά ατελείωτο πάθος. Φεύγει εύκολα όταν μια σχέση δεν εμπεριέχει αχαλίνωτο σεξ και πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά τη σεξουαλική ελευθερία, τη φινέτσα και τη φαντασία. Εξυπνάδα και δημιουργικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του. Δεν είναι μονογαμικός. Φοβάται και βαριέται τη ρουτίνα όπως και μια βαρετή σύντροφο ή έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να συζητήσει μαζί του ενδιαφέροντα θέματα. Φοβάται τις δεσμεύσεις και τις απαιτήσεις. Δεν θέλει να εγκλωβίζεται και να αποκόπτεται από τον κοινωνικό του κύκλο και τις πρώην. Σπάνια τσακώνεται, αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως παρασύρεται από το πάθος και το σεξ αλλά σπάνια χάνει τον έλεγχο του εαυτού του και της ζωής του. Δεν θέλει να αντιμετωπίζει άσχημες καταστάσεις. Θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι και να δίνει καλές εντυπώσεις. Λατρεύει την άψογη συμπεριφορά και δύσκολα παραπλανιέται. Δεν έχει σοβαρές ανασφάλειες και φοβίες γιατί ξέρει να χτίζει αργά και σταδιακά. Φοβάται ότι απειλεί την κοινωνική του εξέλιξη, δύσκολα παρεκκλίνει από την ιδεολογία του. Αν αποκτήσεις την εμπιστοσύνη του, τότε έχεις αποκτήσει ένα πιστό σύντροφο.

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!αστρολογος
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έλκεται πολύ από το σεξ χωρίς να θεωρείται ιδιαίτερα αισθησιακός. Δεν ζει σε προβληματικές καταστάσεις. Ενδιαφέρεται για σεξουαλικές επαφές μέσα από τις οποίες αποκτά εμπειρίες. Δεν βλέπει το σεξ σαν ανάγκη ικανοποίησης και δεν του αρέσουν οι επαναλήψεις. Αναζητά κάτι πιο εγκεφαλικό και απεχθάνεται τις ηλίθιες ερωτήσεις. Είναι θαρραλέος, πρωτοποριακός, καινοτόμος, ασταθής, νευρικός και αντιμετωπίζει επικίνδυνες καταστάσεις. Φοβάται οτιδήποτε εμποδίζει την ελευθερία του και το κατεστημένο. Χάνει εύκολα τον έλεγχο και την υπομονή του ενώ και η διάθεσή του παρουσιάζει εναλλαγές.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς δεν εκτίθεται εύκολα. Είναι ανασφαλής και θέλει να αποκτήσει πρώτα το σεβασμό πριν πιστέψει στην αγάπη. Τότε νιώθει άνετα και σεξουαλικά. Ζει σε ροζ συννεφάκι και ψάχνει συνεχώς να βρει την αδερφή ψυχή. Φοβάται μήπως δεν την βρει και μείνει μόνος. Μισεί τις φασαρίες, είναι εσωστρεφής και ευαίσθητος, ρομαντικός, αφελής. Εξαπατάται εύκολα και καταφεύγει σε καταχρήσεις για να αποφύγει την πραγματικότητα. Ζει στον κόσμο του. Θυσιάζεται και πέφτει εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. Είναι άστατος και συχνά παρασύρει και ο ίδιος σε επικίνδυνα μονοπάτια.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

 

πηγή: missblοοm.gr

Ποια ζωδια ειναι κυνηγοι στον ερωτα και τις σχεσεις;

Τι παιχνίδια παίζει κάθε ζώδιο όταν φλερτάρει; Πώς κατακτούν τα ζώδια στον έρωτα; 

Τι παίζουν τα ζώδια σε αυτό το πεδίο μάχης που λέγεται έρωτας; Είσαι ο νικητής ή το θύμα; Οι σχέσεις προχωρούν μπροστά μόνο με θετική ενέργεια.
Τι παιχνίδια παίζει όμως το κάθε ζώδιο;

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΚΡΙΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι αν σε θέλει ένας Κριός, θα σε βουτήξει και θα σου δώσει ένα φιλί χωρίς περιστροφές. Είναι ασυγκράτητος, ανταγωνιστικός και λίγο ζηλιάρης. Δεν θα αφήσει κανέναν να πάρει το αντικείμενο του πόθου του. Αν είναι σε σχέση, μπορεί να μετατραπεί σε παγάκι προκειμένου να προσελκύσει το σύντροφό του και να τον κάνει να τρέχει από πίσω του. Όταν μπλέκεται σε ίντριγκα, ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό του με θάρρος και αφοπλιστικό χαμόγελο.

ΤΑΥΡΟΣ
Δήθεν τυχαία θα γίνουν όλα από τον Ταύρο. Θα βάλει το φίλο του να σου μιλήσει αν του αρέσεις, θα τα σχεδιάσει όλα για το πρώτο σας ραντεβού, με κάθε λεπτομέρεια και κινήσεις εντυπωσιασμού, όλα δήθεν αυθόρμητα. Μεταχειρίζεται την ίντριγκα για να κρατήσει το ταίρι του κοιτώντας βέβαια και να μην εκτεθεί. Είναι πεισματάρης, κολλημένος και στενόμυαλος και κάνει τα πάντα για να πάρει αυτό που θέλει. Αναζητά την αγάπη, την υπακοή, τη λατρεία ακόμα και όταν όλα είναι εναντίον του. ‘Όμως πρέπει να προσέχει να μην υποτιμά τις δυνάμεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ίντριγκα για τον Δίδυμο είναι να ψαρεύει πιάνοντας κουβέντα και παίζοντάς το άνετος. Όμως μην ξεγελαστείς, δεν είναι! Μπορεί να τριγυρνάει χρόνια μια γυναίκα και εκείνη να μην έχει καταλάβει τίποτα. Μαθαίνει νέα της, τσεκάρει και όταν του δοθεί η ευκαιρία, χτυπάει! Επειδή είναι απίστευτα κοινωνικός, συνήθως μπλέκεται σε ίντριγκα χωρίς να το καταλάβει ή ιντριγκάρει για να βάλει αλατοπίπερο στη ζωή του. Αδύνατο σημείο του το συναίσθημα. Όσο γρήγορα ερωτεύεται, άλλο τόσο γρήγορα το βάζει στα πόδια.

 

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!αστρολογος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίντριγκα με μπόλικο συναίσθημα λέμε για τον Καρκίνο. Όταν θέλει κάτι πολύ, μπορεί να περιμένει χρόνια, να κάνει σχέδια μέχρι να βρει την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσει. Συνήθως είναι η αδυναμία των πεθερικών, κάνει τα πάντα για να λένε γι’ αυτόν τα καλύτερα. Η διαίσθησή του τον βοηθάει να διαλευκάνει ίντριγκες και τότε κλείνεται στο καβούκι του με λίγους καλούς φίλους. Η διάθεσή του αλλάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να γυρνά εύκολα στο παρελθόν σε παλιές συντρόφους ή σκοτεινές καταστάσεις καθότι οι αναμνήσεις μένουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη του. Εκείνος κατασκοπεύει συνεχώς για να νιώθει ασφαλής.


ΛΕΩΝ
Ο Λέων χρησιμοποιεί τη γενναιοδωρία του για να τραβήξει το ταίρι του. Κάνει από ευχαρίστηση εντυπωσιακές κινήσεις χωρίς πολλές φορές να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Λέμε τώρα…. γιατί δεν είναι αθώος, αυτό είναι το μεγάλο του ατού. Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δεν δέχεται ότι κάποιος άλλος θα κλέψει την παράσταση. Ευτυχώς, δεν παρασύρεται από πάθη και από νοσηρές καταστάσεις. Ακούει τις συμβουλές των άλλων. Στο τέλος, όποιος παλέψει μαζί του, μαθαίνει ότι είναι ο βασιλιάς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ιντριγκαδόρος του έρωτα ο Παρθένος! Εγκεφαλικό άτομο, μαθαίνει τα πάντα και φτάνει στο σκοπό του χωρίς να καταλαβαίνει κανείς τίποτα. Καταγράφει κάθε λεπτομέρεια και σε ανύποπτο χρόνο το παίζει μάντης. Είναι ένας πραγματικός κατάσκοπος. Τελειομανής και αναλυτικός καταφέρνει να ανιχνεύει τις ίντριγκες. Αναλύει τα κίνητρα των άλλων χωρίς πάντα να καταλήγει σε κάποιο αποτέλεσμα ή επιμένει σε πράγματα που δεν συμβαίνουν ποτέ. Όταν ερωτεύεται, δεν αφήνει κανέναν να εισχωρήσει στη σχέση του και όταν τον παραπλανούν, έχει τον τρόπο να απαλύνει τις πληγές του.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ
Συμμετέχει σε κάθε είδους ίντριγκα ο Ζυγός. Μαρκάρει στενά το άτομο που ποθεί, διαισθάνεται πως πρέπει να μιλήσει και τι ζητά το ταίρι του. Του τα προσφέρει σαν να είναι δικά του θέλω. Ζητά την αποδοχή των άλλων και κάνει τα πάντα για να γίνει αποδεκτός κοινωνικά. Όταν χάνει την μπάλα, μπορεί να κινηθεί ύπουλα ή να δημιουργήσει σκηνές, όμως ακόμα και τότε δεν δρα αποφασιστικά. Προκειμένου να έχει υποστήριξη, μπορεί να πει ψέματα και να δημιουργήσει πλεκτάνη. Η κοινωνικότητά του τον βοηθάει εξάλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνει ίντριγκα και την ευχαριστιέται ο Σκορπιός. Θέλει να ξέρει τα πάντα για το αντικείμενο του πόθου του και εμπλέκει κι άλλους. Ας είσαι ειλικρινής μαζί του γιατί θα μάθει τα πάντα για εσένα σαν ντετέκτιβ. Ζηλεύει αφόρητα εκτός και αν τον έχεις διαβεβαιώσει ότι τον λατρεύεις. Αγαπά και μισεί ταυτόχρονα. Η διαίσθησή του τον βοηθάει να ανιχνεύει τις σκοτεινές υποθέσεις. Δύσκολα αλλάζει ιδέες και συναισθήματα. Αν του στήσουν παγίδα, βγαίνει το κεντρί. Παρακολουθεί τα πάντα και χειραγωγεί το ταίρι του μέσω της δύναμης του σεξ. Είναι έντονος συναισθηματικά αλλά πρέπει να καταλάβει ότι οι άλλοι επιθυμούν να βρίσκονται μαζί του λόγω της δύναμης της προσωπικότητάς του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Βαριέται τόσο πολύ να ασχοληθεί με ίντριγκες ο Τοξότης… Νευριάζει μόνο με την ασυνέπεια. Αν του δώσεις το λόγο σου για κάτι και δεν το εφαρμόσεις, θα στο ξεπληρώσει πολύ σκληρά. Αν τον στήσεις, θα σου χαλάσει τη βραδιά, έτσι…απλά και δήθεν παιχνιδιάρικα. Είναι έξυπνος και δημιουργεί ίντριγκες μόνο όταν δεν θέλουν οι άλλοι να ακούσουν τη δική του αλήθεια καθότι θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο. Απορρίπτει όσους δεν τον αποδέχονται ονομάζοντάς τους ηλίθιους. Γεννημένος αισιόδοξος, πάντα πιστεύει ότι λίγο παρακάτω θα βγει το ουράνιο τόξο. Πολεμάει στα ίσια και τα βέλη του βρίσκουν πάντα στόχο.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δημιουργεί ίντριγκες ο Αιγόκερως όταν χωρίσει και κάνει άλλη σχέση. Όταν νιώσει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης αλλά είναι πληγωμένος, θα στη στήσει για να γνωρίσεις το νέο του έρωτα. Έχει ανάγκη να το κάνει, ειδικότερα αν πονάει. Αναζητά κοινωνική αναγνώριση και μπλέκει σε ίντριγκες για να αναρριχηθεί αγνοώντας πολλές φορές το συναίσθημα. Όταν θέλει κάτι πολύ, επαγγελματικό ή προσωπικό, κάνει τα πάντα, μπλέκει σε σκοτεινά μονοπάτια για να πετύχει καθότι η αποφασιστικότητά του είναι συνώνυμη της εμμονής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι αυθόρμητες ίντριγκες του Υδροχόου….. Ο έρωτας γι’ αυτόν είναι ίντριγκα και αυτό είναι που έχει γοητεία. Αν σε θέλει πολύ, στήνει ολόκληρο παιχνίδι με γνωστούς και φίλους αλλά όλα φαίνονται απλά και αβίαστα. Αλλάζει συνεχώς τακτικές μέχρι να φτάσει στο στόχο του, πολιορκεί ασταμάτητα, από το ζεστό στο κρύο, από την ψυχρότητα στο κλάμα. Δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι όταν εκείνος είναι ευτυχισμένος. Η ειλικρίνεια και η ευφυΐα του δημιουργούν έχθρες. Η διορατικότητά του τον βοηθάει να αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους που στήνουν παιχνίδια αλλά δεν αντιδρά καθότι ξέρει πως όποιος γελάει τελευταίος, γελάει καλύτερα. Διαγράφει αυτούς που μπλέκουν σε σκοτεινές υποθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Στήνει δίχτυα στον έρωτα ο Ιχθύς! Παίζει όταν σε θέλει καθότι η κατάκτηση είναι πιο σημαντική και από τον ίδιο τον έρωτα. Αλλάζει χίλια γοητευτικά πρόσωπα, κατασκοπεύει, μαθαίνει πληροφορίες μέσα από φίλους, δήθεν όλα τυχαία. Κάνει θεατρινισμούς αλλά ξέρει ποιοι είναι οι φίλοι και ποιοι οι εχθροί. Δύσκολα αντιμετωπίζει τα προβλήματα, οι διαθέσεις του αλλάζουν συνεχώς, φόβοι, εκδίκηση, εμμονές… Καταφεύγει σε καταχρήσεις για να αποδράσει από την πραγματικότητα. Ζει με φαντασιώσεις αλλά ζητά και τις συμβουλές κοντινών του προσώπων. Μισεί τους καβγάδες και προτιμά να υποτιμά τον εαυτό του!

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

Ποια ειναι η τεχνικη για να κατακτησεις καθε ζωδιο;

Είναι τελικά αλήθεια οτι η συνταγή για να κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο άντρα είναι η αδιαφορία; Διάβασε το ζώδιό του και θα μάθεις.

Πόσες φορές έχεις εξαφανιστεί από μια σχέση για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου; Παλιό το κόλπο όσο και ο έρωτας. Σταματάς να δίνεις σημεία ζωής για να του αφήσεις ελεύθερο το πεδίο να σε κυνηγήσει. Λένε πως οι άντρες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τους φτύνεις, τόσο κολλάνε. Πιάνει πάντα το κόλπο;

Διάβασε το ζώδιο του προσώπου που σ’ ενδιαφέρει!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ντόμπρος τύπος, εκφράζει πάντα τις σκέψεις του, κάνει αυτό που θέλει και σ’ όποιον αρέσει. Τα κόλπα και οι μπλόφες δεν τον αγγίζουν. Αν ενδιαφέρεται πραγματικά, ναι, θα σε κυνηγήσει όταν εξαφανιστείς, ναι, θα κολλήσει αν το παίξεις αδιάφορη και κουλ, θα τσιμπήσει και θα τρέξει. Κόλπα από τη δική του πλευρά θα κάνει όταν σε θεωρήσει δεδομένη. Αν δεν σε ψάξει, έχασες!

Εκνευρίζεται:
1. Όταν δεν απαντάς στις κλήσεις του.
2. Όταν δέχεται πιέσεις και χάνει την ελευθερία του.
3. Όταν υπάρχει υπερβολική ησυχία γύρω του.
4. Όταν δικαιολογείσαι και του μιλάς γλυκανάλατα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι σταθερός και αγαπά τις ξεκάθαρες καταστάσεις. Ή είσαι μαζί του ή δεν είσαι, μέση λύση δεν υπάρχει. Εκνευρίζεται τρομερά με αυτού του είδους τα κόλπα και αποσυντονίζεται. Θέλει να προχωράει αργά και σταθερά. Ότι χειρότερο λοιπόν να εξαφανιστείς ή να αδιαφορήσεις γι’ αυτόν. Όχι μόνο δεν θα κολλήσει μαζί σου αλλά κινδυνεύεις να μην τον ξαναβρείς άμα γυρίσεις. Επιπλέον, ζήλιες και αμφιβολίες τρυπώνουν στο μυαλό του, θα πεισμώσει και μετά άντε να τον επαναφέρεις. Δώστου προσοχή και περιποίηση για να κολλήσει.

Εκνευρίζεται:
1. Με την κακογουστιά και την ακαταστασία.
2. Όταν έχει να κάνει καιρό σεξ.
3. Όταν του μιλούν άσχημα.
4. Όταν δεν έχει λεφτά.

Ερωτικά – Επαγγελματικά – Οικογενειακά! Προβλέψεις όλο το 24ωρο!αστρολογος
ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν εξαφανιστείς και εσύ, μάλλον δεν θα συναντηθείτε πουθενά. Ο Δίδυμος κατέχει τα πρωτεία της εξαφάνισης, όχι για να κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός προσώπου αλλά γιατί στιγμιαία βρήκε κάτι νέο και απορροφήθηκε. Φυσικά και του αρέσει αυτό το κόλπο, όχι όμως για πολύ γιατί βαριέται. Ψάχνει μια σύντροφο που να μην του τα δίνει όλα στο πιάτο, να το παίζει λίγο δύσκολη αλλά χωρίς να του κάνει και τη ζωή δύσκολη. Αν θέλεις να κολλήσει μαζί σου, κέντρισέ τον εγκεφαλικά με έξυπνους τρόπους.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν του κλείνουν το τηλέφωνο κατάμουτρα.
2. Όταν τον διακόπτουν στο τηλέφωνο ή έχει να κάνει με στενόμυαλους και απαισιόδοξους ανθρώπους.
3. Όταν περιορίζεται και δεν μπορεί να μιλήσει.
4. Όταν πρέπει να κάνει ησυχία ή να είναι συνεπής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος τσιμπάει με την αδιαφορία. Και αρχίζει : που είσαι, γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο, γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα; Του εξάπτεις το ενδιαφέρον και φυσικά απολαμβάνει την επανεμφάνισή σου. Τον πιάνουν όμως τόσες γκρίνιες και ανασφάλειες που στο τέλος αναρωτιέσαι αν άξιζε τον κόπο να το κάνεις. Σίγουρα θα το κρατήσει μανιάτικο και θα το κάνει και εκείνος σε ανύποπτο χρόνο, έτσι για να δεις τι ωραία που ήταν… Αυτός ο άντρας μπορεί να τρέξει να σε βρει και να σου εκφράσει συναισθήματα, όμως, θα έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του, θα σε κουράσει πολύ με τα ξεσπάσματά του. Αν θέλεις να τον κάνεις να κολλήσει, κανάκεψέ τον και ανέβασε την αυτοπεποίθησή του.

Εκνευρίζεται:
1. Με τη βία και τις απότομες αλλαγές.
2. Με την προκλητική συμπεριφορά.
3. Όταν αποχωρίζεται αγαπημένα πρόσωπα.
4. Όταν τον παραμελούν και δέχεται αχαριστία.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

Ερωτικές προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι εγωιστής και δεν αγαπά την αδιαφορία. Αν εξαφανιστείς, θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα. Δεν γουστάρει την απόρριψη και θα θελήσει να πάρει το αίμα του πίσω. Σε περίπτωση που σε κυνηγήσει, θα είναι για να ικανοποιήσει το εγώ του και να επιβεβαιωθεί. Δεν τίθεται θέμα κολλήματος, θα το κάνει γιατί δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν του δίνεις σημασία. Αν βέβαια δεν το ενδιαφέρεις, δεν θα καταλάβει καν ότι εξαφανίστηκες και όταν κάποια στιγμή εμφανιστείς, θα ρωτήσει από ανθρώπινο ενδιαφέρον τι σου συνέβη.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν τον απορρίπτουν ή τον αποφεύγουν.
2. Όταν δεν αποτελεί το κέντρο προσοχής.
3. Όταν δεν έχει τον πρώτο λόγο ή κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν.
4. Όταν δεν έχει λεφτά για να ζήσει άνετα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι λογικός και πρακτικός και όλα αυτά του φαίνονται παιδιάστικες αντιδράσεις. Είναι πολύ έξυπνος και δεν του αρέσουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους κόλπα για να κατακτήσουν έναν άντρα. Δεν θα κάτσει να σκάσει, θα βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί. Αυτός ο άντρας θα κολλήσει με την προσωπικότητά σου και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με παιχνιδάκια. Δεν καταλαβαίνει αυτά τα τσαλιμάκια. Αν θέλεις, απαντάς στα τηλέφωνα, αν δεν θέλεις, το ξεκόβεις. Άσε που είναι ικανός να σε ψάχνει μέχρι και σε νοσοκομείο νομίζοντας πως έχεις πάθει κάτι. Και μετά αλίμονό σου αν πάρει τέτοια λαχτάρα.

Εκνευρίζεται:
1. Με την ασυνέπεια, την ανοργανωσιά, την ακαταστασία.
2. Με την γκρίνια, τα παράπονα, τα ξεσπάσματα.
3. Όταν πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του.
4. Όταν δεν απαντούν στα τηλέφωνα ή τα μηνύματά του.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2016

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι γοητευτικός και παιχνιδιάρης. Αγαπά τις γυναίκες και φεύγει όταν κάτι νέο τον εξιτάρει. Αν το παίζει δύσκολος χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, θα κολλήσει όταν εξαφανιστείς. Αν όμως παίζει και κάτι άλλο στη ζωή του, δεν θα σου δώσει σημασία. Φυσικά και γεμίζει με αβεβαιότητες και αμφιβολίες για το ενδιαφέρον σου αν εξαφανίζεσαι. Φοβάται και σκέπτεται αν τον θέλεις ή όχι. Και αρχίζει η πλάστιγγα να γέρνει πότε από τη μια πλευρά, πότε από την άλλη. Πάντως, χάνεις πόντους στην εκτίμησή του γιατί θεωρεί αγένεια να μην απαντάς σε κλήσεις και μηνύματα.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν ακούει φωνές και δεν μπορεί να εκφραστεί.
2. Όταν δεν περνάει καλά και δεν παίζει κάτι ερωτικό στη ζωή του.
3. Όταν δέχεται όρους και αυστηρότητα.
4. Με τη μιζέρια και την άσχημη εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θέλει να έχεις τα μάτια σου κολλημένα πάνω του και σίγουρα θα σε κυνηγήσει αν εξαφανιστείς ή αδιαφορήσεις. Θα παθιαστεί, θα ζηλέψει αλλά θα ενοχληθεί κιόλας, μπορεί να χάσει την εμπιστοσύνη του και αυτό θα είναι καταστροφικό για τη σχέση σας. Αν μάλιστα καταλάβει ότι το κάνεις για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, θα κάνει κι αυτός το ίδιο, για να σου τη σπάσει. Μπορεί λοιπόν όλο αυτό το παιχνίδι να τον εξιτάρει, απαιτεί όμως να είσαι δυνατός παίχτης και να έχεις στρατηγική. Είναι μυστικοπαθής και περίεργος και θα σε κάνει με τον τρόπο του να φτάσεις στο σημείο να απολογηθείς.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν έχει να κάνει καιρό σεξ ή όταν δεν έχει σύντροφο με ανεβασμένη λίμπιντο.
2. Όταν τον κατηγορούν και του ρίχνουν ευθύνες.
3. Όταν του κρύβουν μυστικά ή του λένε ψέματα.
4. Όταν δεν του δίνουν σημασία.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θέλει να κατακτά στόχους και έχει στραμμένο το βλέμμα του σε μακρινούς ορίζοντες. Όσο πιο δύσκολος ο στόχος, τόσο πιο μεγάλο το ενδιαφέρον. Αν αποτύχει, στρέφεται αλλού γιατί βαριέται. Η αδιαφορία πιάνει για λίγο, θα τρέξει να σε βρει για να σε φέρει στο σημείο που εκείνος θέλει. Αν αυτά τα κόλπα γίνονται επαναλαμβανόμενα, τότε θα βαρεθεί και θα αναζητήσει νέους στόχους. Αν δε, δεν ενδιαφέρεται, δεν θα πάρει χαμπάρι πόσες εξαφανίσεις και επανεμφανίσεις έκανες. Έχει πολλά πράγματα να κάνει για να ασχοληθεί από πότε έχεις να τον πάρεις τηλέφωνο. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για εσένα, να ξέρεις πως τα κολπάκια είναι περιττά.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν δεν έχει λεφτά να ταξιδέψει.
2. Όταν κάποιος δεν έχει το θάρρος της γνώμης του.
3. Όταν δεν λειτουργεί ελεύθερα και αυθόρμητα.
4. Όταν υπάρχει στασιμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως αναζητά τη σταθερότητα, δεν αγαπά τέτοιου είδους κόλπα για να τον κατακτήσεις. Είναι λογικός και θέλει να αισθάνεται ασφαλής, σίγουρος, να έχει εμπιστοσύνη στον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Με την αδιαφορία, θεωρεί ότι δεν τον θέλεις ή ότι παίζεις μαζί του, θα τον εκνευρίσεις. Άσε που μπορεί να σκεφτεί ότι σου συνέβη και κάτι κακό. Αν σε ψάξει, τότε φρόντισε να βρεις μια καλή και σοβαρή δικαιολογία γιατί το κακό θα σου συμβεί τότε.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν του μιλούν άσχημα ή τον προσβάλλουν.
2. Όταν του θίγουν την αξιοπρέπεια.
3. Όταν δεν τον εμπιστεύονται ή παραβιάζουν την προσωπική του ζωή.
4. Όταν δεν έχει λεφτά για να ζει αξιοπρεπώς.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

Αστρολογία και Ταρώ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σε κυνηγήσει εκεί που δεν το περιμένεις, να κολλήσει όταν εσύ είσαι στο φεύγα. Δεν ξέρεις ποτέ μαζί του που βρίσκεσαι. Τη μια, μπορεί να μη δώσει σημασία αν εξαφανιστείς, την άλλη όμως μπορεί να τρέχει από πίσω σου. Δεν πιάνεται εύκολα, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Αντιλαμβάνεται με ανοιχτό τρόπο τα πράγματα, εντελώς διαφορετικό από τους άλλους. Μπορεί να εξαφανιστείς και κείνος να πιστέψει πως αγαπάς την ελευθερία και αυτό να τον ενθουσιάσει. Αυτό μπορεί να σημαίνει με τη δική του λογική πως κι εκείνος μπορεί να εξαφανίζεται όποτε θέλει. Μήπως λοιπόν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επεδίωκες;

Εκνευρίζεται:

1. Όταν τον προδίδουν οι φίλοι του.
2. Όταν μιλά με στενόμυαλους ανθρώπους ή δεν τον ακούν ή τον κοροϊδεύουν.
3. Όταν σκέφτεται πως υπάρχουν ανυπεράσπιστοι άνθρωποι που πονούν.
4. Όταν μολύνεται το περιβάλλον και κακοποιούνται τα ζώα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς αναζητά ενδιαφέρον και αγάπη και αν εξαφανιστείς, θα στεναχωρηθεί και θα ανησυχήσει. Όμως μην θεωρήσεις δεδομένα τα συναισθήματά του κι ούτε να είσαι σίγουρη πως θα τρέξει από πίσω σου. Αν δεν σε αγαπά δε ή δεν καλύπτεται συναισθηματικά, τότε θα αναζητήσει νέες συγκινήσεις. Μπορεί και να μην αντιληφθεί ότι εξαφανίστηκες ή μπορεί να σκεφτεί ότι έπαθες κάτι. Ποτέ δεν είσαι σίγουρη για το πως αντιδρά.

Εκνευρίζεται:
1. Όταν όλοι έχουν σύντροφο εκτός από αυτόν.
2. Όταν προδίδονται τα όνειρά του.
3. Όταν τον ξεχνούν ή τον κοροϊδεύουν.
4. Όταν οι προσπάθειές του δεν βρίσκουν ανταπόκριση.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

 

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes