Ζωδια Αυγουστος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσέληνος στις 10/8 στον Υδροχόο. Νέα σελήνη στις 25/8 στην Παρθένο.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8 και του Ερμή στην Παρθένο στις 15/8.

ΚΡΙΟΣ 
21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές θα σου επιτρέψουν αναπνεύσεις με ανακούφιση ύστερα από ένα ιδιαίτερα πιεστικό 7μηνο. Θα είναι ένας ερωτικός μήνας, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12 δρομολογεί ευχάριστες εξελίξεις. Η ερωτική σου ζωή αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον. Προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο – μια σχέση μπορεί να διακοπεί ξαφνικά. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 25 φέρνει νέους έρωτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε ευνοεί προκειμένου να μεθοδεύσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Μέχρι τις 15 πρόσεχε τη διαχείριση των οικονομικών σου – απόφυγε τα περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα έντονης δραστηριότητας και επαφών για την προώθηση των επαγγελματικών στόχων, ιδιαίτερα αν ψάχνεις εργασία.

ΥΓΕΙΑ: Είναι μια καλή εποχή για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να αντιμετωπίσεις μικροενοχλήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 30 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι μήνας εξελίξεων στην αισθηματική σου ζωή. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά και με μέλη της οικογένειάς σου. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο σε ωθεί να αναπλαισιώσεις τα δεδομένα της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, μετά τη Νέα Σελήνη στις 25 ευνοούνται το φλερτ και οι νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μέχρι την Πανσέληνο στις 10 καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και να οπλιστείς με υπομονή, καθώς δεν θα λείψουν οι εντάσεις με συνεργάτες και τα αιφνίδια γεγονότα. Προσοχή στα έξοδα, ειδικά το α’ δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ: Αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική το διάστημα 8-15/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ
21 ΜΑΪΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό τον Αύγουστο, καθώς ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αναστατώνοντάς την ευχάριστα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν τώρα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συναρπάσει. Αν έχεις, απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και εντάσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Mε την Αφροδίτη στον Λέοντα θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου. Προσοχή στις επαγγελματικές επαφές που θα έχεις, αλλά και στις υποσχέσεις που θα σου δοθούν μέχρι τις 15/8. Η Νέα Σελήνη στις 25 σε βοηθά να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι προσεκτική στις αλλεργίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και μετά περνά στον Λέοντα, χωρίς όμως να σε επηρεάζει αρνητικά. Η Πανσέληνος στις 10 δοκιμάζει την ψυχολογία σου. Αν είσαι μόνη, μετά τις 12 η γοητεία σου δεν αφήνει κανένα αντρικό βλέμμα ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα το δεύτερο 15ήμερο να ζήσεις μοναδικές στιγμές ερωτικής μέθεξης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας έντονης κινητικότητας, αλλά και εύνοιας. Τώρα καλείσαι να σχεδιάσεις με προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα – αν και περίοδος διακοπών. Η παραμονή του Άρη στον φιλικό Σκορπιό σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους σου, ενώ η αρωγή των συνεργατών θα είναι πολύτιμη για την επαγγελματική σου καταξίωση. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου στις 10.

ΥΓΕΙΑ: Εκμεταλλεύσου τις διακοπές για να ανανεωθείς φροντίζοντας τον εαυτό σου.

 

ΛΕΩΝ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ -23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ήλιος, Δίας, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου εγγυώνται μοναδικές ερωτικές στιγμές. Εκμεταλλεύσου τη συμπαντική εύνοια για να θεραπεύσεις τις πληγές του παρελθόντος και να χτίσεις τη συναισθηματική σου ζωή σε πιο υγιείς και στέρεες βάσεις. Εξαιρετικό διάστημα για επανασύνδεση ή επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου από τα μέσα του Ιουλίου φέρνει “σαρωτικές” αλλαγές στα επαγγελματικά σου δεδομένα. Tα σχέδια σου αρχίζουν να υλοποιούνται, οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Τα οικονομικά βελτιώνονται μετά τις 12, καθώς δεν αποκλείεται να κλείσεις μια νέα συνεργασία.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας ουδέτερος μήνας για τα ερωτικά σου. Μέχρι τις 11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο και κατόπιν περνά στον Λέοντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε επηρεάζει αρνητικά. Πλέον νιώθεις έτοιμη να αξιολογήσεις τα δεδομένα της υπάρχουσας σχέσης και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της. Αν είσαι μόνη, πιθανόν τώρα μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μην απογοητευτείς από τυχόν εμπόδια που θα προκύψουν τις πρώτες μέρες του μήνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι περίεργη στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείονται εντάσεις με συνεργάτες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά σου, καθώς ανέλπιστες ευκαιρίες συνεργασίας θα προκύψουν, ειδικά μετά τις 12.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου και στις αλλεργίες.

ΖΥΓΟΣ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10/8 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και τη γοητεία σου. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις, καθώς η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ότι επηρεάζει τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Αν είσαι μόνη, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ, καλό θα ήταν όμως να μην επενδύσεις συναισθηματικά, καθώς θα είσαι επιρρεπής στις εξαπατήσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα στις 12/8, αλλά και του Άρη στον Σκορπιό δρομολογεί εξελίξεις στην καριέρα σου, καθώς θα έχεις συζητήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στις επαφές με άτομα κύρους και συνεργάτες. Μην παρασυρθείς σε αμφίβολες οικονομικές συμφωνίες μετά τις 20/8.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου κι αν ασχολείσαι με θαλάσσια σπορ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχονται βραδιές πάθους. Αν θέλεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, ο μήνας των διακοπών σε ευνοεί να το κάνεις. Αν είσαι μόνη, νέα πρόσωπα από τον φιλικό σου κύκλο θα διεκδικήσουν την προσοχή σου, ιδίως μετά τις 25.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να ασχοληθείς με επαγγελματικές εκκρεμότητες και να επιλέξεις προσεκτικά ποιες ευκαιρίες θα αξιοποιήσεις. Μετά τις 20/8 απόφυγε υπερβολές και περιττά έξοδα. Η Νέα Σελήνη στις 25 διευρύνει τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες.

ΥΓΕΙΑ: Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί, ιδιαίτερα μετά τις 10.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 10 δίνει υποσχέσεις για έναν ερωτικό μήνα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα απογειώνει τη γοητεία σου, ενώ ο Άρης από τον Σκορπιό σε καθιστά πιο επικονωνιακή – εκμεταλλεύσου το γεγονός για να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, οι διακοπές θα σου δώσουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Άρη στον Σκορπιό σου δίνει την αποφασιστικότητα να δρομολογήσεις τις επόμενες κινήσεις σου με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στις 10 σε καλεί να είσαι προσεκτική με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 25 εγκαινιάζει ένα διάστημα επαφών και συζητήσεων για νέα συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 12/8 “ρίχνει” τίτλους τέλους σε μια περίοδο αστάθειας και ανασφάλειας για τα ερωτικά σου. Τώρα μπορείς να θέσεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στις 15 υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και εργασιομανής, πλέον νιώθεις περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για διακοπές – και οι πλανήτες δεν σου χαλούν το χατίρι. Ο Αύγουστος είναι σχετικά ουδέτερος μήνας για τα επαγγελματικά σου. Από τις 15 και μετά που ο Ερμής περνά στην Παρθένο μπορείς να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου, τα οποία και θα δρομολογήσεις τον Σεπτέμβρη. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σου, καθώς η Πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει αυτόν ακριβώς τον τομέα.

ΥΓΕΙΑ: Οι διακοπές ενδείκνυνται για τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 10 υπόσχεται έναν έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Άλλωστε η παρουσία του Ήλιου, του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα, αν μη τι άλλο σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και απογειώνει τη λίμπιντο στα ύψη. Το διάστημα αυτό, αν έχεις σχέση, είτε θα διορθώσεις τα κακώς κείμενά της σχέσης είτε θα προχωρήσεις σε διάλυσή της. Αν είσαι μόνη, οι πλανητικές επιρροές φέρνουν νέα άτομα στη ζωή σου, που ήρθαν για να μείνουν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν και μήνας διακοπών, η παρουσία του Δία στον Λέοντα εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην προώθηση της καριέρας σου. Με την είσοδο του Ερμή στην Παρθένο στις 15 θα δεις τα οικονομικά σου να εμφανίζουν σημάδια ανάκαμψης. Είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να περικόψεις δαπάνες. Το γ′ δεκαήμερο απόφυγε να έρθεις σε ρήξη με συνεργάτες, ενώ η Νέα Σελήνη στις 25 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε καταχρήσεις και φρόντισε να ξεκουράζεσαι αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Αύγουστος θα είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς, καθώς η Αφροδίτη μέχρι τις 11 θα βρίσκεται στον φιλικό Καρκίνο. Αν έχεις σχέση, είναι ένα καλό διάστημα για να την ανανεώσεις και να εκμεταλλευτείς τις διακοπές σας, προκειμένου να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μπορεί να είναι μήνας διακοπών, ωστόσο ο Αύγουστος -ειδικά το β′ δεκαπενθήμερο-, θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Η παρουσία του Δία στον Λέοντα από τα μέσα Ιουλίου, αλλά και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 25 σε βοηθούν να σχεδιάσεις με επιτυχία τα επόμενα βήματά σου και να εκμεταλλευτείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΓΕΙΑ: Μην παραμελείς τα θέματα υγείας και πρόσεξε περισσότερο τη διατροφή σου.

 

Τι σημαινει ο Διας στον Λεοντα εως τον Αυγουστο 2015 για ολα τα ζωδια;

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 11 Αυγούστου 2015. Ποια ζώδια ευνοούνται και ποια πρέπει να προσέχουν;

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, μπήκε στο γενναιόδωρο ζώδιο του Λέοντα και θα μείνει ως τις 11/8/2015 αυξάνοντας τη διάθεση για περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα, έρωτα, διασκέδαση, ρίσκο, αθλητισμό.
Θα παρθούν πρωτοβουλίες για να βγούμε από το τέλμα των τελευταίων ετών, θα αναπτυχθούν νέες τακτικές επιβίωσης και δημιουργικής έκφρασης.

Ο Δίας στο Λέοντα δεν πτοείται από τις δυσκολίες, ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις. Ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός του θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό του. Θα σκορπά λάμψη, αισιοδοξία, θάρρος, θα αισθανόμαστε αρχηγοί, θα οδηγούμε, θα καινοτομούμε. Θα πιστέψουμε εκ νέου στη ζωή και θα προχωράμε ενάντια σε κάθε αποτυχία. Η πίστη στον εαυτό μας θα μας κάνει πρωτοπόρους, θα βουτάμε τις ευκαιρίες. Προσοχή χρειάζεται σε εκκεντρικές, αλαζονικές, επιδεικτικές, υπεροπτικές συμπεριφορές. Να προσπαθήσουμε να μην κυριαρχούμε με τον οποιοδήποτε τρόπο, να μην κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού. Η γενναιοδωρία να μην φτάσει σε σημείο υπερβολής.

Θα είναι μια χρονιά φωτεινή που θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση στα ύψη, θα μας βοηθήσει να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τα θεάματα. Ο έρωτας θα αποκτήσει εξέχουσα σημασία και πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν ή θα δημιουργηθούν νέες, με σοβαρές προοπτικές. Η αναζωπύρωση παλαιότερων σχέσεων εφόσον υπάρχουν συναισθήματα είναι επίσης πιθανό σενάριο.

Ευνοημένοι θα είναι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα έχουν τύχη και ευκαιρίες σε σημαντικούς τομείς της ζωής τους.
Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί για να μην απογοητευτούν.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; (Διάβασε οπωσδήποτε και τον ωροσκόπο σου).

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα σου υπόσχεται έρωτα και διασκέδαση. Η χαρά της ζωής επανέρχεται. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα γίνεις πιο δημιουργική από ποτέ. Θα έχεις το θάρρος και τη δύναμη να αντεπεξέλθεις και στα πιο δύσκολα. Μια σταθερή σχέση, ένας γάμος, μια συγκατοίκηση, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανά σενάρια. Η τύχη θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην επιτυχία. Να κάνεις νέα ξεκινήματα με οργάνωση αποφεύγοντας κάθε υπερβολή. Ο έρωτας θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές αρκεί να ξέρεις να αποφεύγεις τις παραπλανήσεις. Αν είσαι μόνη, αυτό που ονειρεύεσαι είναι προ των πυλών. Ταξίδια και εξωτερικό ευνοούνται. Η κοινωνικότητά σου θα ενισχυθεί, τα όνειρα και οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Οι συνθήκες εργασίας σου θα καλυτερέψουν, θα βρεις νέες στρατηγικές επιβίωσης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα θα απομακρύνει φόβους και αγωνίες, θα φέρει μια νέα εποχή για τα βαθύτερα συναισθήματα και τις προσδοκίες σου. Θα συνειδητοποιήσεις ποια είσαι και θα αναζητήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Θα αναγκαστείς να μιλήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα για το πως αισθάνεσαι, να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα για να νιώσεις καλύτερα. Μακροχρόνια προβλήματα θα λυθούν ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Εύνοια θα υπάρχει σε περιουσιακά, σπίτι και ακίνητα. Αγοραπωλησίες ή κληρονομιές είναι επίσης πιθανά σενάρια. Μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά στο σπίτι ή να ξεχρεώσεις οφειλές που σε βαραίνουν. Η επαφή με τις ρίζες σου ή τις παραδόσεις θα σου δίνουν χαρά. Οι ανάγκες σου θα καλυφθούν ενώ και η ψυχολογική σου κατάσταση θα βελτιωθεί αισθητά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στο Λέοντα θα σου δώσει μια πιο θετική σκέψη και άποψη για τη ζωή παρόλο που ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 25/12 θα προσπαθήσει να σε κάνει απαισιόδοξη και αρνητική. Ταξίδια, νέες γνωριμίες, εμπόριο, σπουδές, μετακινήσεις, σεμινάρια, διαπραγματεύσεις, επικοινωνία ευνοούνται. Προσπάθησε να ανανεωθείς, να βλέπεις τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά για να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να κάνεις νέες επαγγελματικές συμφωνίες ή μια νέα συνεργασία από την οποία θα ωφεληθείς, μπορείς επίσης να αλλάξεις δουλειά για να ασχοληθείς με κάτι που σου ταιριάζει καλύτερα. Αγορά αυτοκινήτου ή συσκευών επίσης ευνοούνται. Ευχάριστα νέα μπορεί να ακούσεις από αδερφικά ή συγγενικά πρόσωπα και γείτονες. Μια γνωριμία μέσω γνωστού μπορεί να σε ενθουσιάσει. Οι ιδέες σου θα αποφέρουν καρπούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα. Θα υπάρξει σταθερότητα ή και άνοδος. Θα ανεξαρτητοποιηθείς και θα ξέρεις πλέον ποιον εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά, θα νιώσεις πιο ασφαλής, σίγουρη και ήρεμη. Μια επισημοποίηση ευνοείται ενώ αν είσαι ελεύθερη, θα κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Αποταμίευσε κέρδη από δουλειά ή αγοραπωλησίες, προφύλαξε τα κεκτημένα σου. Εύνοια θα υπάρξει από νομικά θέματα, εκδόσεις, εξωτερικό. Θα αναπτύξεις τα ταλέντα σου, θα προβάλλεις τον εαυτό σου. Οικονομικά θέματα του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν και όλα γίνονται καλύτερα με σωστές κινήσεις και προγραμματισμό. Οι ιδέες σου θα υλοποιηθούν, θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου ενώ θα αποκτήσεις και νέους συμμάχους.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει ενέργεια, μεγαλοπρέπεια, ζωντάνια, χαρά, αισιοδοξία, ελπίδα για το μέλλον, μοναδικές ευκαιρίες. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα πάρεις δύναμη για τα δύσκολα που περνάς με τον Κρόνο στο Σκορπιό ως τις 24/12. Ο Δίας θα σε ανταμείψει, θα φέρει μεγαλύτερη αυτογνωσία, θα σε μάθει καινούργια πράγματα. Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα έχουν μακροχρόνια επιρροή καθώς τώρα βάζεις τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Εκπέμπεις, προσελκύεις και οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Ευχάριστα νέα θα έχεις και στον ερωτικό τομέα, μια νέα σχέση ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς που δεν έχεις ξεπεράσει είναι πιθανά σενάρια. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη. Προωθούνται φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό ή την υπερβολή. Θα ηγηθείς μιας νέας κατάστασης με μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι μια προστασία απέναντι στα προβλήματα και τις εντάσεις που προκύπτουν σε κάθε τομέα της ζωής σου. Θα έχεις το θάρρος και την ψυχραιμία να αντέχεις ότι προκύπτει και να προχωράς παρακάτω με την αισιοδοξία να ακολουθεί το κάθε σου βήμα. Υγεία και εργασία ευνοούνται, μπορείς να προχωρήσεις σε βελτιώσεις. Φόβοι και ανασφάλειες εξαλείφονται. Θα γίνεις πιο μυστικοπαθής με σκοπό να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και την προσωπική σου ζωή. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης που δεν θέλεις να αποκαλυφθεί ακόμα θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθάει. Ο Δίας θα είναι ο φύλακας-άγγελός σου. Θα προσφέρεις βοήθεια σε πρόσωπα που σε χρειάζονται ενώ θα εξελιχθείς ηθικά και πνευματικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα φέρνει νέους στόχους και όνειρα. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Θα πετυχαίνεις ότι βάζεις στο μυαλό σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά. Όλων των ειδών οι σχέσεις σου ευνοούνται αρκεί να σε βοηθάνε να εξελιχτείς και να μην σε καταπιέζουν. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει. Θα γνωρίσεις άτομα που θα σου δώσουν αυτά ακριβώς που έχεις ανάγκη. Οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν με τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Θα κάνεις πολλές γνωριμίες καθότι η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα σχέση μέσα από το φιλικό ή επαγγελματικό σου κύκλο η οποία θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην κορυφή. Αν είσαι σε σχέση, θα επικοινωνείς πιο ουσιαστικά με το σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί τα επαγγελματικά σου και ξεκαθαρίζει τους στόχους σου σ’αυτόν τον τομέα. Θα δημιουργήσεις νέες συνθήκες που θα σου ταιριάζουν καλύτερα. Θα γίνουν αλλαγές μέσα σου καθώς και στα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι πιθανή. Προσοχή στον Κρόνο στο ζώδιό σου ως τις 24/12 καθώς πολλές καταστάσεις δεν τις έχεις αντιληφθεί ακόμα ή είσαι ανεκτική γιατί δεν είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις ακόμα. Μια νέα δουλειά θα αναπτερώσει το ηθικό σου, θα διακριθείς και θα καταξιωθείς. Θα έχεις στήριξη και νέοι δρόμοι θα σου ανοιχτούν που θα σου φέρουν σημαντικά κέρδη. Μπορεί να αναλάβεις την ηγεσία ενός έργου και να δικαιωθείς. Οι φιλοδοξίες σου διευρύνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας στο Λέοντα θα σε στηρίξει ψυχολογικά καθώς από τις 25/12 μπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου. Θα κάνεις σχέδια για σχέσεις και συνεργασίες, ταξίδια που θα σου ανοίξουν τους ορίζοντες και θα σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή διαφορετικά. Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης και νοοτροπίες. Θα δίνεσαι με μέτρο συναισθηματικά και υλικά. Θα ανακαλύψεις τα ταλέντα σου και θα επεκταθείς. Σπουδές, επικοινωνία, σεμινάρια, συμβόλαια ευνοούνται. Το εξωτερικό φλερτάρει μαζί σου ή ακόμα και ένας νέος έρωτας ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να εγκατασταθείς και σε μια άλλη χώρα. Η δημιουργία οικογένειας είναι επίσης ένα πιθανό σενάριο. Δημιουργικές δραστηριότητες ή σχέσεις με άτομα του εξωτερικού καθώς και νομικά θέματα προωθούνται με επιτυχία. Θα βρεις νέους συμμάχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο Λέοντα σε κάνει πιο επιφυλακτική με το χρήμα. Προσοχή στα έξοδα. Εκμετάλλευση ακινήτων και περιουσιακών θα σε βοηθήσουν να ξεπληρώσεις τις οφειλές σου. Ο μαγνητισμός που ασκείς είναι μεγάλος, δύσκολα σου αντιστέκονται και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά. Ευνοούνται οι σύντομες ή κρυφές ερωτικές σχέσεις. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος ευνοούνται αν δεν έχουν βγει από την καρδιά σου. Θα προσπαθήσεις να ανακαλύψεις βαθιά τον εαυτό σου και να συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα. Θα αναζητάς την απομόνωση το διάστημα αυτό. Οι σχέσεις που θα επιδιώκεις θα βασίζονται σε έντονο πνευματικό δέσιμο. Οι φοβίες σου θα μειωθούν και θα καταφέρεις να κάνεις βασικές βελτιώσεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στο Λέοντα είναι θετικός για όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Θα απολαύσεις την εύνοια των άλλων απέναντί σου, όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Αν επιθυμείς μια νέα σχέση ή συνεργασία, θα έρθει με οφέλη συναισθηματικά ή οικονομικά. Θα πιστέψεις στον εαυτό σου και θα βγαίνεις κερδισμένη εκεί που δεν το περιμένεις. Θα αξιολογήσεις τις σχέσεις σου και θα δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές. Θα τα θέσεις όλα επί τάπητος, θετικά και αρνητικά, για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείς λοιπόν να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή συνεργασίες καθώς και να ενισχύσεις τις ήδη υπάρχουσες. Οι ιδέες σου θα καρποφορήσουν. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες. Η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας στο Λέοντα ευνοεί εργασία και υγεία. Θα νιώσεις καλύτερα αν θέματα υγείας ή εργασίας ταλαιπωρούσαν εσένα ή δικά σου πρόσωπα. Θα είσαι πιο αισιόδοξη, θα έχεις ιδέες και θα είσαι πιο αποτελεσματική στη δουλειά ή μπορεί να βρεις και μια νέα δουλειά. Φύγε από αρνητικές καταστάσεις ή οτιδήποτε σε πιέζει και θα πετύχεις, οι προσπάθειές σου θα έχουν θετικά αποτελέσματα κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Θα μπεις σε ένα πρόγραμμα, θα γίνεις πιο οργανωτική και δημιουργική και θα πετύχεις σε πολλούς τομείς. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, η καριέρα σου προωθείται αρκεί να μην χάνεις ευκαιρίες. Οι ικανότητές σου θα ανταμειφθούν, η καλή διάθεση και η θετική σκέψη θα μετρήσουν περισσότερο από ποτέ, η γενναιοδωρία σου θα βελτιώσει σχέσεις με συνεργάτες. Ένας νέος έρωτας από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανός.

Σταθερα, μεταβλητα ή παρορμητικα; Τι σημαινει η ποιοτητα των ζωδιων;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια ανάλογα με την ποιότητα; Ποιοι είναι ηγέτες και ποιοι δεν θέλουν αλλαγές;

Η κατανόηση της ποιότητας των ζωδίων είναι πολύ βασική καθώς μας βοηθάει να διακρίνουμε τις διαφορετικές αντιδράσεις των ζωδίων κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Γιατί κάποιος ρισκάρει εύκολα ή παίρνει πρωτοβουλίες ενώ κάποιος άλλος ζορίζεται να κάνει την παραμικρή αλλαγή στη ζωή του;

Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε σε ένα χάρτη την έντονη παρουσία ή απουσία μιας ποιότητας.
 Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης, δες το χάρτη σου, σημείωσε ποια ζώδια έχεις και κατόπιν διάβασε παρακάτω την ανάλυση των στοιχείων.

Οι κατηγορίες των ζωδίων:

 • Παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.
 • Σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.
 • Μεταβλητά ζώδια: Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Τα παρορμητικά ζώδια σηματοδοτούν την έναρξη μιας εποχής και γι’ αυτό συμβολίζουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα.
Τα σταθερά ζώδια εδραιώνουν, σταθεροποιούν αυτά που ξεκίνησαν οι παρορμητικοί και τα διατηρούν μέχρι τέλους. Προσκολλώνται σε καταστάσεις με επιμονή και επιμονή και αντεπεξέρχονται στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Τα μεταβλητά ζώδια βρίσκονται στο τέλος εποχής και προετοιμάζουν τη νέα εποχή που θα έρθει, βέβαια σε νοητικό πλαίσιο γιατί σε πρακτικό, την αλλαγή την κάνουν οι παρορμητικοί. Ξέρουν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες και να αλλάζουν εύκολα πορεία. Δεν θέτουν μακροχρόνιους στόχους καθώς τους αλλάζουν με ιδιαίτερη ευκολία.
Δες τον αστρολογικό σου χάρτη και μέτρησε σε ποια ομάδα ζωδίων βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες σου.

Παρορμητικά ζώδια (Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως)

Τα παρορμητικά ζώδια αναλαμβάνουν δράση και πρωτοβουλίες. Είναι ηγέτες, κάνουν εύκολα βήματα και νέα ξεκινήματα. Βάζουν στόχους αλλά βαριούνται ή απογοητεύονται γρήγορα και τα παρατάνε στη μέση. Ψάχνουν δυναμικά το εδώ και τώρα. Δεν χρειάζονται παρότρυνση, δεν συμβιβάζονται. Έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα και δεν διστάζουν να διαχειριστούν το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα προκύψει.

Δεν κολλάνε πουθενά, αναζητούν το καινούργιο, έχουν διάθεση για δράση και δυναμισμό που τους δίνει το πάνω χέρι. Είναι πρωτοποριακά, οραματίζονται και δεν απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους καθώς ψάχνουν συνεχώς κίνητρα για νέα ξεκινήματα. Είναι δραστήρια, ανυπόμονα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Μετατρέπουν τις καταστάσεις προς όφελος ή εις βάρος των άλλων. Ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος αλλά σβήνει γρήγορα. Θέλουν να είναι συνεχώς απασχολημένα καθώς έχουν μεγάλη ενέργεια και χαράζουν μόνα τους το πεπρωμένο τους.

Ο Κριός (ζώδιο της Φωτιάς) έχεις θάρρος και δυναμισμό. 
Θέλει να είναι πάντα πρώτος, να ηγείται και να καθοδηγεί εκείνος τις καταστάσεις.
Ο Καρκίνος (ζώδιο του Νερού) αναλαμβάνει δράση και δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς. Προστατεύει την οικογένειά του αλλά και όλους όσους θεωρεί οικογένειά του. Η ψυχοσύνθεσή του χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις στις αλλαγές.
Ο Ζυγός (ζώδιο του Αέρα) προσπαθεί να δημιουργήσει αρμονία και συνεργασία. Παλεύει για την αρμονική συνύπαρξη και την ισορροπία, τη δικαιοσύνη σε σχέσεις και συνεργασίες. Θεωρείται αναποφάσιστος, δύσκολα παίρνει πρωτοβουλίες. Κάνει αλλαγές μόνο για χαρά και διασκέδαση.
Ο Αιγόκερως (ζώδιο της Γης) βάζει στόχους με σκοπό να αποκτήσει status, κοινωνική καταξίωση. Προχωράει βήμα-βήμα και προσπαθεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του για να νιώσει αυτόνομος.

Σε περίπτωση που η παρορμητική ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, η διάθεσή σου για νέα ξεκινήματα είναι υπερβολική αλλά δύσκολη η ολοκλήρωσή τους. Δεν συνεργάζεσαι εύκολα με άλλους καθώς γρήγορα αλλάζεις στόχους. Σε νοιάζει μόνο το παρών.
Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στην παρορμητική ομάδα, τότε υστερείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες, πρέπει πάντα κάποιος να σε κινητοποιεί. Κολλάς στη ρουτίνα, αποφεύγεις τις συγκρούσεις και την πραγματικότητα.

 

 

Σταθερά ζώδια (Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος)

Τα σταθερά ζώδια δεν κάνουν αλλαγές. Προσπαθούν να εδραιώσουν όσαξεκίνησαν οι παρορμητικοί είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.Διαθέτουν αντοχή, υπομονή, πείσμα, επιμονή, συνέπεια. Ολοκληρώνουναποτελεσματικά όσα αναλαμβάνουν, μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Δύσκολααλλάζουν γνώμη αν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Είναι αξιόπιστα,αποφασιστικά και διαθέτουν τεράστια αποθέματα δύναμης.

Κολλάνε με αυτό που κάνουν, είναι ηγέτες και αποδίδουν όταν οι κανόνες του παιχνιδιού είναι γνώριμοι. 
Είναιμεθοδικά, υπεύθυνα, αναζητούν εγγυήσεις και ασφάλεια και δύσκολαξεκολλάνε από τους στόχους τους. Είναι σεβαστά από τους άλλους,αφοσιωμένα στο έργο που τους αναθέτουν. Έχουν έντονες αντιδράσεις,κυκλοθυμικές αλλά γίνονται απαραίτητα στους γύρω τους.

Δεν προσαρμόζονται εύκολα σε αλλαγές ή σε ένα ασταθές περιβάλλον.Σκέφτονται και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Θέλουν το χρόνοτους για να ξεκινήσουν κάτι αλλά όταν αρχίσουν, φτάνουν μέχρι το τέλος.Αναστατώνονται σε αιφνίδιες αλλαγές και θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν.Τα πάνε καλά όταν τα ίδια επιλέγουν αλλαγές όπου βέβαια περιμένουν καιτο κατάλληλο timing για να τις πραγματοποιήσουν. Πιο ευέλικτα είναι στονερωτικό τομέα αλλά και σε θέματα που αφορούν την ύλη ή την ανάπτυξήτους. Πολλές φορές, χάνουν ευκαιρίες επειδή δεν ρισκάρουν.

Ο Ταύρος (ζώδιο της Γης) προχωράει με αργούς ρυθμούς, είναι επίμονος και πεισματάρης. Αναζητά να κατακτήσει τον υλικό κόσμο. Είναι υπομονετικός και ισχυρογνώμων.
Ο Λέων (ζώδιο της Φωτιάς) χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό καιζωτικότητα. Έχει μεγάλη ενέργεια και δεν δέχεται τις συμβουλές τωνάλλων. Είναι περήφανος και τον απασχολεί έντονα το εγώ του. Κάνειαλλαγές όταν εκείνος τις έχει επιλέξει. Εύκολα τον συνεπαίρνει έναςμεγάλος έρωτας αλλά δεν βγαίνει εύκολα από τους ρυθμούς του.
Ο Σκορπιός (ζώδιο του Νερού) διαθέτει μεγάλα αποθέματα δύναμηςκαι επιμονής. Έχει μεγάλες συναισθηματικές εντάσεις και παθαίνει εμμονήμε ό,τι καταπιάνεται. Διερευνά τις καταστάσεις εις βάθος καιπροσκολλάται στη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων.
Ο Υδροχόος (ζώδιο του Αέρα) έχει ιδέες και απόψεις που εκφράζει λογικά.Είναι κοινωνικός, αντισυμβατικός, πρωτοποριακός. Εμμένει στις σκέψειςτου και γενικότερα στην κοινωνία. Δεν κάνει ποτέ αλλαγές που τουεπιβάλλουν ή είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει, λειτουργεί από τη φύσητου.

Αν η σταθερή ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, τότε φημίζεσαι για το πείσμα σου,την υπομονή, την επιμονή σου, τις αμετακίνητες απόψεις σου. Είσαιαποφασιστική, αξιόπιστη, πιστή, με τεράστια αποθέματα δύναμης. Είσαιισχυρογνώμων, δεν προσαρμόζεσαι εύκολα, κολλάς στη ρουτίνα, καταπιέζειςτην ενέργειά σου.
Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στη σταθερή ομάδα, δεν έχεις αντοχές και ικανότητες να εμμένεις στη θέση σου. Σε χαρακτηρίζει η αστάθεια, όσα παίρνει ο άνεμος.

 

Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης – Ιχθείς)

Τα μεταβλητά ζώδια είναι ευέλικτα, ευπροσάρμοστα. Δεν αγαπάνετους καβγάδες, προσπαθούν να συμφιλιώσουν καταστάσεις, να βρουν μια μέσηλύση για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τουςανάλογα με τις συνθήκες, γίνονται ένα με το περιβάλλον, δεν αγαπούν τηνμονιμότητα και ανταποκρίνονται σε μεταβατικές καταστάσεις. Έχουν ανήσυχοπνεύμα, δεν ασχολούνται με την εξουσία αλλά με τις ιδέες.

Επηρεάζονται και παρασύρονται, όλα είναι δυνατά καθώς δεν ξέρουν να απορρίπτουν.Πειραματίζονται και αυτοσχεδιάζουν. Είναι εξωστρεφή, εκφράζονταιελεύθερα και βλέπουν τα πράγματα από περισσότερες σκοπιές.Προσαρμόζονται στις αλλαγές, αναζητούν ελευθερία κινήσεων.Διασκορπίζονται και αποπροσανατολίζονται, η ρουτίνα τους βαραίνει, δενμένουν σε ανιαρές και μονότονες καταστάσεις. Οι νέες συνθήκες είναι μιαπρόκληση γι’ αυτά.

Δεν βάζουν μακροχρόνιους στόχους ή τους αλλάζουν με ιδιαίτερη ευκολία.Ασχολούνται με τις πληροφορίες, τη φιλοσοφία, την πίστη, θέλουν ναεξερευνήσουν τα μυστήρια της ζωής. Έχουν την ικανότητα να συνυπάρχουν μετους άλλους και δέχονται εύκολα νέες πραγματικότητες.

Ο Δίδυμος (ζώδιο του Αέρα) είναι ευέλικτος, ευμετάβλητος,προσαρμοστικός. Είναι σε διαρκή κίνηση, δεν περιορίζεται εύκολα,συλλέγει πληροφορίες, πειραματίζεται. Επιδιώκει τις αλλαγές, αναζητά τιςεμπειρίες.
Ο Παρθένος (ζώδιο της Γης) εργάζεται με δεδομένα και τελειοποιεί.Δουλεύει σκληρά μέχρι να πετύχει. Διαθέτει προγραμματισμό και οργάνωση,συνέπεια και λογική. Δεν ρισκάρει απερίσκεπτα, μελετάει με ακρίβεια καιλεπτομέρεια.
Ο Τοξότης (ζώδιο της Φωτιάς) είναι ανήσυχος και επεκτατικός. Δεν γνωρίζει σύνορα. Αναζητά συνεχώς την αλήθεια, μετακινείται με σκοπό να διευρύνει τους ορίζοντές του.
Ο Ιχθύς (ζώδιο του Νερού) επηρεάζεται και αφομοιώνεται από το περιβάλλον του. Μπαίνει στη θέση του άλλου και γίνεται ένα με αυτόν. Προσαρμόζεται εύκολα.

Αν η μεταβλητή ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, η συνεχής κίνηση και οι αλλαγές σε καταβάλλουν από άγχος.Είσαι πολύ ασταθής καθώς επηρεάζεσαι συχνά από τους άλλους.Προσαρμόζεσαι, έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και συνυπάρχεις σε όλες τιςσυνθήκες. Είσαι περίεργη και ξέρεις να ρυθμίζεις τη συμπεριφορά σου.Διασκορπίζεσαι, προσαρμόζεσαι εύκολα, παρασύρεσαι και δύσκολααπορρίπτεις.

Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στη μεταβλητή ομάδα,δύσκολα προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις και απορρίπτεις κάθε αλλαγή. Δενρυθμίζεις εύκολα τη συμπεριφορά σου, είσαι στενόμυαλη και βρίσκεσαι σεαμηχανία όταν μεταβάλλονται τα σχέδιά σου.

 

 

 

Φωτια, γη, αερας, νερο: Τι σημαινουν τα 4 στοιχεια στο χαρτη καθε ζωδιου;

Σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη και τι σημαίνουν τα 4 στοιχεία για την προσωπικότητά σου;

Οι πύρινοι οραματίζονται, οι γήινοι υλοποιούν, οι αέρινοι αποκτούν γνώση, επικοινωνούν και οι υδάτινοι δημιουργούν συναισθηματικούς δεσμούς.

Οι κατηγορίες των ζωδίων είναι οι εξής:

 • Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης
 • Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
 • Αέρας: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος
 • Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Συνήθως ένας χάρτης περιέχει πλανήτες και στα 4 στοιχεία. Ωστόσο αν έχεις 5 ή περισσότερους πλανήτες σε κάποια στοιχεία, ταυτίζεσαι περισσότερο με αυτό. Αν πάλι απουσιάζει κάποιο στοιχείο ή παρουσιάζεται 1-2 φορές, τα χαρακτηριστικά του αποδυναμώνονται.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των στοιχείων και τι σημαίνει η έλλειψη κάποιου στοιχείου στο γενέθλιο χάρτη μας;

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης, δες το χάρτη σου και ποιους πλανήτες έχεις και ανέλυσε τα στοιχεία:

ΦΩΤΙΑ (ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια της φωτιάς στο χάρτη σου
, χαρακτηρίζεσαι από ενθουσιασμό, δράση, παρόρμηση, αυθορμητισμό, έμπνευση, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, αισιοδοξία, ενέργεια.

Είσαι γενναιόδωρη, ιδεαλίστρια και προσπαθείς να εξελιχθείς πνευματικά έχοντας πάντα ένα όραμα. Κοιτάς συνεχώς μπροστά και οι λέξεις παθητικότητα-ηττοπάθεια είναι άγνωστες για εσένα. Ο αυθορμητισμός σου είναι παιδαριώδης και πολλές φορές απογοητεύεσαι, ειδικά αν οι στόχοι σου δεν είναι ρεαλιστικοί. Θέλεις να έχεις ολοκληρωτικά τον έλεγχο των καταστάσεων. Διαθέτεις περηφάνια και εγωισμό, αναζητάς το θαυμασμό και δεν θέλεις με τίποτα να σε κοροϊδεύουν ή να γελάνε μαζί σου. Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και στη ζωή. Έχεις ανάγκη από οράματα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι για εσένα συναρπαστικές, φανταχτερές. Εμπνέεις τους άλλους με τον δικό σου τρόπο.

Ο Κριός είναι πρωτοπόρος, πολεμιστής, εμπνέει και εμπνέεται.
Ο Λέων είναι γενναιόδωρος, αφοσιωμένος, ευγενικό πνεύμα.
Ο Τοξότης φεύγει μακριά σε φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό επίπεδο.

Τα πύρινα ζώδια είναι εξωστρεφή, αυθόρμητα, γεμάτα ενέργεια και θετική στάση ζωής. Ακόμα και όταν παρουσιάζονται σύννεφα, έχουν τη δύναμη και τη θέληση να συνεχίσουν να προσπαθούν. Αντιπαθούν και υποτιμούν την παθητικότητα. Έχουν ανάγκη από περιπέτεια, ταξίδια, διασκέδαση προκειμένου να μένουν αισιόδοξα, να έχουν ενέργεια και φαντασία σε επιθυμητά επίπεδα. Πολλές φορές βέβαια, καταπονούν τον εαυτό τους και καταρρέουν. Τα ζώδια αυτά δεν περιορίζονται εύκολα και δεν ενδιαφέρονται για σταθερότητα και δέσμευση.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Αγωνίζεσαι για να γίνεις εκφραστική και δυναμική.
 • Μπλέκεις σε δραστηριότητες χωρίς νόημα πολλές φορές ή ασχολείσαι υπέρμετρα με προσωπικά σου θέματα.
 • Αναζητάς στους άλλους την έμπνευση και τα κίνητρα καθώς δεν ενθουσιάζεσαι με νέες δραστηριότητες.
 • Μένεις παθητική, αποστασιοποιημένη. Αναζητάς περισσότερο προσωπική και συναισθηματική εμπλοκή.
 • Είσαι απαισιόδοξη, καταθλιπτική, αμέτοχη, χωρίς κίνητρα, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και πίστης στον εαυτό σου.

ΓΗ (ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια της Γης στο χάρτη σου
, χαρακτηρίζεσαι από πρακτικότητα, υλισμό, ρεαλισμό, δομημένη σκέψη, υπομονή, επιμονή, αξιοπιστία, σταθερότητα, παραγωγικότητα, μεθοδικότητα.

Ασχολείσαι με λεπτομέρειες και ζητάς απτά αποτελέσματα. Δίνεις βάση στις αισθήσεις σου (τις ανέσεις και τις απολαύσεις του σώματός σου) και όχι στο συναίσθημα. Είσαι προσγειωμένη και θέλεις να αισθάνεσαι παραγωγική και χρήσιμη. Αναζητάς την οικονομική ασφάλεια και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Δρας σύμφωνα με κανόνες, ξέρεις τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου, δεν ρισκάρεις. Από φόβο μήπως χάσεις τα κεκτημένα σου, καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, υπομένεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμια σε δυσάρεστες πραγματικότητες. Θέλεις να ζεις μια ποιοτική ζωή είτε δουλεύοντας σκληρά είτε βρίσκοντας έναν σύντροφο με σημαντικές διασυνδέσεις. Ασχολείσαι πολύ με τη λέξη ασφάλεια. Έχεις υπομονή και επιμονή με αυτούς που αγαπάς, νοιάζεσαι, έχεις την ικανότητα να ζεστάνεις και τα πιο ψυχρά άτομα.

Μπορείς να γίνεις απίστευτα γοητευτική αλλά ταυτόχρονα ψυχρή και υπολογίστρια. Διαθέτεις τετράγωνη λογική και ισορροπία. Στερείσαι πολλές φορές το ρομαντισμό και τον αυθορμητισμό. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω σου, δουλεύεις για να κερδίσεις τα προς το ζην γνωρίζοντας τους κανόνες του υλικού κόσμου. Προτιμάς τις υλικές και τις πνευματικές αξίες και επιλέγεις βάση ορθής σκέψης. Δεν εκδηλώνεσαι εύκολα συναισθηματικά, είσαι εσωστρεφής και οι σκέψεις σου είναι κρυφές. Η ρουτίνα σε συνοδεύει, δεν βγαίνεις εύκολα εκτός προγράμματος γιατί χάνεις τις ισορροπίες σου. Είσαι εργασιομανής, φιλότιμη, οργανωμένη, πρακτική, άνθρωπος του καθήκοντος και των πρέπει.

Τα ζώδια της Γης δεν παρασύρονται εύκολα από πιθανότητες και οράματα. Προτιμούν το χειροπιαστό, το αληθινό.

Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως αναζητούν τη δημιουργία πραγμάτων καθώς και τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που να μπορούν να το μετρήσουν, να το αγγίξουν. Η Γη είναι ένα με την ύλη, κρίνει τα πάντα βάση της αποτελεσματικότητας και της αντικειμενικής αξίας και βιώνει τα πάντα μέσα από τις αισθήσεις.
Η Παρθένος είναι πιο προσαρμοστική πάνω στις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή της κάθε στιγμή. Τα γήινα ζώδια δεν αναζητούν τα πλούτη, θέλουν λίγα παραπάνω από αυτά που χρειάζονται. Είναι άνθρωποι με αντοχές, ήρεμοι και πράοι, εγκαταλείπουν οτιδήποτε απειλεί την υλική τους ασφάλεια. Είναι συντηρητικοί, συμβατικοί, με έλλειψη ενθουσιασμού.

Αν λείπουν τα στοιχεία αυτά από το χάρτη σου

 • Αναπτύσσεις δεξιότητες χωρίς καμιά πρακτική εφαρμογή, κοινώς πηδάς από δουλειά σε δουλειά, χειρίζεσαι το χρήμα επιπόλαια. Ανησυχείς για το budget σου, την οργάνωση, την τάξη, την λεπτομέρεια.
 • Αναζητάς την ασφάλεια υιοθετώντας ένα ιδιαίτερα δομημένο τρόπο σκέψης ή καταφεύγεις σε μια άκαμπτη ρουτίνα.
 • Διατηρείς σχέσεις λόγω της ασφάλειας και της σταθερότητας που παρέχουν ή μένεις σε μια δουλειά, μόνο και μόνο γι’ αυτά.
 • Είσαι αποδιοργανωμένη, καταναγκαστική, ασταθής, μη παραγωγική, καθόλου πρακτική. Δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις τους στόχους σου καθώς περνάς από τη μια ιδέα στην άλλη χωρίς να την κάνεις πράξη ή να ολοκληρώσεις.

ΑΕΡΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΣ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια αυτά στο χάρτη σου, χαρακτηρίζεσαι από πνευματικότητα, αναποφασιστικότητα, ομιλητικότητα.

Είσαι ένα σκεπτόμενο άτομο που αναζητά τη γνώση και θέλεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με άλλους. Σε ενδιαφέρουν οι Δημόσιες Σχέσεις και η επικοινωνία αλλά αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά. Είσαι άπιαστη, αεικίνητη, ασταθής, αντιλαμβάνεσαι τα πάντα με λογική και αντικειμενικότητα, είσαι πολιτισμένη και ανθρωπίστρια. Τα βλέπεις όλα θεωρητικά και όχι πρακτικά με αποτέλεσμα να μένεις μόνο σε ιδέες. Η θεωρία απέχει από την πράξη. Κάνεις μεγάλα σχέδια, έχεις φρέσκες ιδέες, μη ρεαλιστικές πολλές φορές αλλά και αυτό έχει τη γοητεία του. Κάνεις το συνηθισμένο να φαίνεται φανταστικό.

Είσαι πολύ κοινωνική και αναζητάς συνεχώς πνευματικά ερεθίσματα. Πείθεις, είσαι έξυπνη και εύγλωττη. Έχεις μια έμφυτη τάση να γοητεύεις, υπονοείς πολλά και εκφράζεσαι άνετα. Συναισθηματικά, είσαι απόμακρη, ψυχρή, απρόβλεπτη. Οι σχέσεις σου βιώνονται πρώτα στο πνεύμα και στη φαντασία και ύστερα σε πραγματικό επίπεδο. Ο έρωτας είναι πρώτα φαντασίωση και πολλές φορές διαφέρει η θεωρία από το όνειρο. Είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και απαιτείς τον ατομικό σου χώρο. Αναζητάς ποικιλία και ανανέωση, συνεχή εκδήλωση ενδιαφέροντος από το σύντροφό σου. Η φιλία είναι σημαντική για εσένα. Εξετάζεις τις καταστάσεις και τις σκέψεις των γύρω σου. Η αλήθεια είναι αντικειμενική.

Τα ζώδια του Αέρα είναι τα πιο ανθρώπινα. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα θερμά και δεν εμπλέκονται σε βάθος στις σχέσεις τους, έχουν ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες. Δεν παρεξηγούνται εύκολα, κατανοούν το πάρε-δώσε ακόμα και αν δεν συμφωνούν.
Έχουν την ικανότητα να διαπραγματεύονται και να βλέπουν και τις δυο όψεις του νομίσματος. Έχουν λεπτότητα, ευγένεια και σέβονται τα δικαιώματα των άλλων. Διατηρούν απρόσωπη στάση, ζουν μέσα από το κεφάλι τους και δεν έχουν καλή επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων. Πολλές φορές, ειδικεύονται στις σχέσεις, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, τις κατηγοριοποιούν και εκλογικεύουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές.

Τα συναισθήματά τους λειτουργούν αυτόνομα, έξω από τον έλεγχο του εγώ, είναι ακατέργαστα διότι δεν έχουν δουλέψει μαζί τους. Όταν ερωτεύονται λοιπόν, δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν. Γνωρίζουν όλες τις πλευρές ενός θέματος αλλά δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Το μειονέκτημα της αντικειμενικότητας είναι ότι όσες απόψεις και αν συλλέγεις, τελικά μόνη σου πρέπει να αποφασίσεις. Και αυτό είναι μια πράξη υποκειμενικότητας που σε δυσκολεύει.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Διψάς για κοινωνικότητα και ανησυχείς για τον τρόπο επικοινωνίας σου καθώς νιώθεις πως είσαι συχνά εκτός θέματος ή πως τα λεγόμενά σου παρανοούνται.
 • Προτιμάς το γραπτό από τον προφορικό λόγο. Αναθεωρείς συχνά τις σκέψεις σου, μαθαίνεις περισσότερο από τις εμπειρίες και λιγότερο από τη θεωρία. Δεν είσαι αντικειμενική και αναζητάς την επιβεβαίωση των άλλων.
 • Είσαι απλή, απομονωμένη, υποκειμενική, ερευνητική, δύσκολα συνυπάρχεις με τους άλλους, είσαι αδιάλλακτη και δύσκαμπτη στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις.

ΝΕΡΟ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια αυτά στο χάρτη σου χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία, ενσυναίσθηση, εξάρτηση, συναισθηματισμό, προστατευτικότητα, μυστικοπάθεια, κυκλοθυμία, διαίσθηση, φαντασία, παθητικότητα.

Χάνεσαι στα συναισθήματα τα δικά σου και των άλλων, δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την ατομικότητά σου. Διαθέτεις ψυχικά χαρίσματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και είσαι συμπονετική στις ανάγκες των άλλων. Έχεις την ανάγκη της συναισθηματικής ασφάλειας, είσαι ευάλωτη.

Η συναισθηματική σου κατάσταση μεταβάλλεται συχνά 
λόγω της ικανότητάς σου να διαισθάνεσαι την ενέργεια της ατμόσφαιρας. Έχεις μεγάλα αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας, τα χαρίζεις απλόχερα σε αυτούς που επιλέγεις να αγαπάς. Τα αισθήματά σου είναι έντονα και σαρωτικά.

Σε πλημμυρίζει το πάθος και η φλόγα του έρωτα, παραδίνεσαι και απολαμβάνεις τον παράδεισο. Δίνεσαι ολοκληρωτικά αλλά απαιτείς και ανταπόδοση. Αναζητάς την παντοτινή αγάπη και δεν ξεχνάς ποτέ την αχαριστία και την αδιαφορία. Είσαι φιλότιμη, φιλόδοξη και τυπική στα καθήκοντά σου. Προσεγγίζεις την αλήθεια υποκειμενικά, συνδέεσαι με την συναισθηματική διάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης. Τα συναισθήματα είναι μυστήρια και σκοτεινά, ενστικτώδη, τα βιώνεις με τον δικό σου τρόπο, δεν περιγράφονται λεκτικά. Θέλεις κάπου να ανήκεις.

Για τον Καρκίνο, η οικογένεια του προσφέρει το αίσθημα του ανήκειν,
για τον Σκορπιό, μια πολύ στενή σχέση με έναν άλλο άνθρωπο,
για τον Ιχθύ, η ενότητα με το όλον, δηλαδή ένα πνευματικό ανήκειν.

Τα ζώδια του νερού είναι δεκτικά και απορροφούν ότι συμβαίνει γύρω τους. Αντιλαμβάνονται όλα τα συναισθήματα και δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε αυτά από τα λόγια που ακούνε. Ακούνε τα προβλήματα των άλλων χωρίς να κρίνουν και πολλές φορές τους βαραίνουν όλα αυτά που έχουν μαζέψει. Έχουν κρυφές πτυχές που δεν αποκαλύπτουν εύκολα, κρύβουν πολλά κάτω από την γαλήνια επιφάνειά τους. Δεν μπορούν να διαχωρίσουν που τελειώνει ο άλλος και που αρχίζει ο εαυτός τους με αποτέλεσμα να προσδιορίζουν τον εαυτό τους με βάση αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Προσκολλώνται και εξαρτώνται νοσηρά από τους άλλους με αποτέλεσμα να γίνονται παράλογοι και χειριστικοί.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Έχεις ένα συναισθηματικό κενό που προσπαθείς να γεμίσεις στρεφόμενη στην πνευματικότητα ή αναζητώντας καθολικές αλήθειες σε μια προσπάθεια να βρεις το νόημα της ζωής.
 • Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου και δημιουργείς σχέσεις με υπερβολικά συναισθηματικούς ανθρώπους ή εθίζεσαι στον ενθουσιασμό και τις εντάσεις.
 • Δεν κατανοείς εύκολα τα συναισθήματα των άλλων και γι’ αυτό προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι ευαίσθητη κάνοντας δραστηριότητες που εμπεριέχουν φροντίδα. Είσαι κλειστή, απρόσωπη, απρόσιτη, ανασφαλής, ελεγχόμενη.

 

Καλοκαιρι 2014: Οι ερωτικες αστρολογικες προβλεψεις για καθε ζωδιο!

Καλοκαιρι 2014: Οι ερωτικες αστρολογικες προβλεψεις για καθε ζωδιο!
Ανάδρομος Ερμής και Άρης στο ζυγό φέρνουν ένα καυτό καλοκαίρι σε όλες τις σχέσεις. Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια με τους έρωτες;


Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21/6 ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι καυτό σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο ανάδρομος Ερμής, ο Άρης στο Ζυγό αλλά και το πέρασμά του στο Σκορπιό φέρνουν εντάσεις και διαμάχες στις σχέσεις οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα καταλήξουν σε χωρισμό. Θα υπάρξουν επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος αλλά και δύσκολη επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή. 

Οι σχέσεις που θα περάσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες θα είναι οι σταθερές και οι οικογενειακές. Οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα θα μας απομακρύνουν πρακτικά από τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη διαδικασία, πολλές φορές αναγκαία για να προχωρήσουμε παρακάτω όπου νέες και μοιραίες σχέσεις θα εμφανιστούν.

Μεγάλη προσοχή Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.
Πιο ευνοημένοι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου το δεύτερο μισό του καλοκαιριού καθώς και Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.
Ας δούμε όμως πως θα περάσουν όλα τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα περάσεις ένα καλοκαίρι με πάθος, έρωτα αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές και αν είσαι δεσμευμένη, πρόσεχε το διπλό ταμπλό που φαντάζει πιθανό σενάριο. Ουρανός και Πλούτωνας δεν παίζουν, διαλύουν σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Το πέρασμα του Δία στο Λέοντα στις 16/7 μπορεί να φέρει ένα γάμο, ένα απόγονο ή μια μεγαλύτερη δέσμευση.
TIP: Κάνε σχέση με Λέοντα, σεξ με Σκορπιό, one night stand με Ζυγό (ως και γάμο να σου πω…).

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πλούτωνας και Ποσειδώνας βρίσκονται στο πλευρό σου αυτό το καλοκαίρι. Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο, γνωρίζεις νέο κόσμο με πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σταθερής σχέσης. Βέβαια, δεν ξεχνάς τον Κρόνο στο απέναντί σου ζώδιο που βάζει τρικλοποδιές στις νέες ενδιαφέρουσες σχέσεις σου. Γενικά, προσπάθησε να σταθεροποιήσεις σχέσεις που αξίζουν και μην μπαίνεις σε πειρασμούς που θα εμφανιστούν, αν είσαι δεσμευμένη.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Τοξότη, one night stand με Καρκίνο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23/6-18/7 αυξάνουν κατακόρυφα τον ερωτισμό σου, έντονο το φλερτ αλλά και η πιθανότητα δημιουργίας μιας σχέσης. Παίξε παιχνίδι έχοντας πάρει πλέον τα μαθήματα του παρελθόντος. Δύσκολο να μείνεις πιστή σε μια σταθερή σχέση αυτό το διάστημα. Η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερη καλή λόγω επαγγελματικών προβλημάτων που δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ζήσε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι βάζοντας πάνω απ’ όλα την ψυχική σου ηρεμία.
TIP: Κάνε σχέση με Ζυγό, σεξ ή one night stand με Αιγόκερω.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 18/7-12/8 καθιστά αυτήν την περίοδο καυτή και άκρως ερωτική. Αν είσαι δεσμευμένη, προβλήματα αυτό το καλοκαίρι στη σχέση σου μπορεί να προκύψουν από θέματα οικονομικά, δουλειάς ή κούρασης λόγω παιδιών. Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι. Ο Πλούτωνας σε σπρώχνει στο επόμενο βήμα της ζωής σου και ο Δίας στο ζώδιό σου σε αποχαιρετά στις 16/7 παίρνοντας μαζί και την εύνοια ή την προστασία που σου έδινε. Όταν έχεις βαθιά αισθήματα, γίνεσαι απόλυτη, τα θέλεις όλα ή τίποτα και αυτό το καλοκαίρι ή που θα διαλύσεις τη σχέση σου για να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου ή θα δεσμευτείς περισσότερο. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται τον Ιούλιο.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ ή one night stand με Υδροχόο.
ΛΕΩΝ
ΟΔίας στο ζώδιό σου από 16/7, ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 και ο Ουρανόςστον Κριό απογειώνουν τους έρωτές σου. Πάθη, περιπέτειες, σύντομεςσχέσεις, πολλοί πειρασμοί και τάσεις ελευθερίας είναι προ των πυλών.Μεγάλη προσοχή αν είσαι δεσμευμένη, όχι μόνο λόγω των τάσεων αυτών αλλάγιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να ανανεώσεις ριζικά τις σταθερέςσχέσεις σου, διαφορετικά θα διαλυθούν. Ο Κρόνος σε πιέζει επίσηςεπαγγελματικά και οικονομικά με αποτέλεσμα να δημιουργεί εντάσεις καιδιαφωνίες, βγάλε όλη σου την ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Πρόσεχε πολύτις παράλληλες και αδιέξοδες σχέσεις καθώς κινδυνεύουν να αποκαλυφθούντο φθινόπωρο. Διασκέδαση και φιλικές βραδιές ευνοούνται.
TIP: Κάνε σχέση με Τοξότη, σεξ ή one night stand με Ιχθύ.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονοσε διαμάχες και διαφωνίες το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρηστο Ζυγό ως τις 26/7. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σου, έρχονται ταπάνω-κάτω θες δεν θες. Δεν παίρνεις αποφάσεις τον Ιούνιο λόγω ανάδρομουΕρμή, δεν ξεκινάς νέες σχέσεις και ειδικότερα χωρίς όρους. Αποφεύγειςσυγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα. Έρωτες του παρελθόντος έρχονται στοπροσκήνιο και γίνονται όλα κουβάρι, μπερδεύεται το παλιό με το νέο αλλάκυρίως η σκέψη σου. Δεν μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα ακόμα, όλα είναιθολά λόγω Ποσειδώνα που σε χτυπάει αλύπητα. Δύσκολο αυτό το καλοκαίρικαθώς δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και τα προβλήματα σε πολιορκούν.
TIP: Κάνε σχέση με Ιχθύ, σεξ με Κριό, one night stand με Ζυγό.

 

 

ΖΥΓΟΣ
Ωςγνήσιο παιδί της Αφροδίτης γοητεύεις και ξέρεις καλά πως να κατακτήσειςτο αντικείμενο του πόθου σου. Ουρανός-Πλούτωνας αλλά και ο Άρης στοζώδιό σου ως τις 26/7 σε εκνευρίζουν αφάνταστα ακόμα και αν τα αγαπημένασου πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν νααντέξεις τις δύσκολες καταστάσεις που περνάς. Ευτυχώς, αυτό τοκαλοκαίρι, μπαίνει ο Δίας στο Λέοντα στις 16/7 και θα σιγοντάρει όσο καιαν εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Οι παραπάνω πλανήτες φέρνουν πάθη,ακραίους έρωτες αλλά και ταλαιπωρία καθώς δυσκολεύεσαι πολύ νασταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτόσου. Δες τι αξίζει να μείνει δίπλα σου και τι πρέπει να διώξεις. Ζήσετον έρωτα και την κατάκτησή του σε όλο τους το μεγαλείο.
TIP: Κάνε σχέση με Κριό, σεξ ή one night stand με Ταύρο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καικει που φαίνεται να ασχολείσαι με θέματα πρακτικά, έρχεται ο έρωταςεκεί που δεν το περιμένεις, αν είσαι μόνη. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τις16/7 αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 26/7 φέρνουν κάτι σταθερόστην ερωτική σου ζωή. Φυσικά και ο Κρόνος στο ζώδιό σου ακόμα πιέζει καιδημιουργεί προβλήματα, όμως ένας νέος έρωτας, μια νέα γνωριμία έρχονταιγια να σου αλλάξουν τη ζωή και τον τρόπο σκέψης σου αρκεί να είσαιανοιχτή στις προκλήσεις. Είναι πιθανό σενάριο αυτός ο νέος έρωτας ναπροέρχεται από το χώρο δουλειάς και να σε πιάσει στον ύπνο καθώς θαχρειαστεί να αλλάξεις πολλά πράγματα της καθημερινότητάς σου για νααντεπεξέλθεις. Αν πάλι προτιμάς τη μοναξιά, είναι καλό το διάστημα τουκαλοκαιριού για να σκεφτείς τι θέλεις από τη ζωή σου.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Δίδυμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπάς την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τις εμπειρίες και γι’ αυτό προτιμάς τις εφήμερες  σχέσεις. Ο Δίας στο Λέοντα από τις 16/7 ξεκαθαρίζει πλέον τις σχέσεις που έχουν τελειώσει και ευνοεί τις σταθερές. Όλα γυρνάνε προς το συμφέρον σου. Μπορεί να χώρισες ή να παντρεύτηκες πρόσφατα, ο Ουρανός είναι  αυτός που σε ταλαιπωρεί φέρνοντας αλλαγές, εντάσεις, κούραση. Αν είσαι  σε σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις, όμως θα τις ξεπερνάς ανάλαφρα,διασκεδάζοντας με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχεις διπλά τον Ποσειδώνα για να μην μπλέξεις σε περιπέτειες, για να μην εξαπατηθείς ή μπερδευτείς.Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ζήσε όμορφα, όπως θες. Αν είσαι μόνη, ο Άρης  στο ζώδιό σου από 14/9 θα φέρει κάτι ερωτικό στη ζωή σου και σε συνδυασμό με Δία και Ουρανό, θα περάσεις αποφασιστικά στο κυνήγι του έρωτα.
TIP: Κάνε σχέση με Δίδυμο, σεξ με Καρκίνο, one night stand με Κριό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σοβαρή και υπεύθυνη και ο Κρόνος στο Σκορπιό ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά  και σε κάνει πιο επιφυλακτική. Περνάς το ταίρι σου από σαράντα κύματα για να το εμπιστευτείς πριν βγάλεις τον ερωτισμό σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και συχνά τις προτιμάς από αμφίβολες καταστάσεις που δεν ξέρεις αν και πόσο θα σε πληγώσουν. Με τον Άρη στο Ζυγό ως τις 26/7 πολιορκείσαι έντονα ακόμα και από άτομα στονεργασιακό  σου χώρο. Διασκέδασε και ξεκουράσου λίγες μέρες μετά τονανάδρομο  Ερμή, από Ιούλιο. Απέφυγε εντάσεις αν είσαι σε σχέση και είναι βέβαιο  πως θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Λέων.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ανεξάρτητη, δεν δεσμεύεσαι εύκολα. Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 θα σου φέρει αγάπη αλλά και πάλι μπορεί να μην την αντιληφθείς. Ο Άρης στο Ζυγό ως τις 26/7 σταθεροποιεί σχέσεις που υπάρχουν και αξίζουν όσο και αν ο Κρόνος στο Σκορπιό πιέζει και φέρνει δυσκολίες. Το καλοκαίρι αυτό, το θερμόμετρο ανεβαίνει. Ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 αυξάνει κατακόρυφα τη σεξουαλικότητά σου, τραβάς σαν μαγνήτης το άλλο φύλλο και οι σχέσεις σου απλά  παίρνουν φωτιά. Πρόσεχε πολύ τις παράλληλες σχέσεις γιατί είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν.
TIP: Κάνε σχέση ή one night stand με Δίδυμο, σεξ με Παρθένο.

 

 

ΙΧΘEIΣ
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε κάνει ευαίσθητη, ρομαντική, υπέρμετρα συναισθηματική. Σχέσεις σταθεροποιούνται με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο από 26/7 κάνει την ερωτική σου ζωή έντονη, απέφυγε καβγάδες με το ταίρι σου για ασήμαντους λόγους, πρόσεχε μην χαλάσεις σταθερές σχέσεις.
Οι σχέσεις σου παίρνουν φωτιά, δημιουργείς μυστήριο, σε πολιορκούν από παντού, ακόμα και μέσα στον εργασιακό χώρο.Σχέσεις του παρελθόντος μπορεί επίσης να επιστρέψουν με τον ανάδρομο Ερμή τον Ιούνιο αλλά θα έχουν αμφίβολη διάρκεια. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου αναζητάς ένα άτομο που να μπορεί να ταξιδεύει νοητά μαζί σουκαι να κάνετε μαζί αποδράσεις από την καθημερινότητα. Γι’ αυτό προσοχή σε  εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις, παράλληλες σχέσεις. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τις 16/7 σε βοηθά σε ταξίδια του μυαλού.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Ζυγό, one night stand με Δίδυμο.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 ΖΩΔΙΑ

 

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes