Αστρολογικες προβλεψεις 2015: Οι εξελιξεις σε ερωτικα και επαγγελματικα για καθε ζωδιο!

Ο Κρόνος μας βοήθησε ως τώρα να περιορίσουμε το εγώ μας και μας έμαθε να μοιραζόμαστε, μας δίδαξε την αλληλεγγύη. Διώξαμε από τη ζωή μας κάθε τι άχρηστο και βρήκαμε το απαραίτητο θάρρος για να επιστρέψουμε στα ιδανικά μας, στην αλήθεια, στη δικαιοσύνη.
Χάρη στο Δία, θα γίνουμε περισσότερο διορατικοί.
Ο Ποσειδώνας αυξάνει την συμπάθειά μας προς τους λιγότερο ευνοημένους και τονώνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς την ανάγκη μας για ειρήνη, ηρεμία και ενότητα. Μας βοηθάει να κινηθούμε ενάντια στη βία και την επιθετικότητα με μόνο όπλο την αγάπη.

ΚΡΙΟΣ
ΤΑΞΙΔΕΨΕ….
Αλλαγή δουλειάς, μετάλλαξη, μετακόμιση…. Ουρανός-Πλούτωνας θα μπορούσαν να φέρουν το Μάρτιο (αφορά τις γεννημένες τον Απρίλιο) σημαντικές αλλαγές στην καριέρα ή την προσωπική σου ζωή. Μαζί τους, 3 χρόνια τώρα, κατάφερες να απομακρυνθείς από οτιδήποτε άχρηστο και να ανακαλύψεις μέσα σου έναν ανύποπτο πλούτο. Ήρθε ο καιρός να τον αξιοποιήσεις. Ο Κρόνος, αυτή τη χρονιά, σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Φύγε, ταξίδεψε, ενδιαφέρσου περισσότερο για τη φιλοσοφία, την πνευματικότητα… Πήγαινε εκεί που δεν έχεις πάει ποτέ! Αυτή θα είναι η ευχαρίστηση και η χαρά σου σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έρωτας
Θα γοητέψεις, θα έχεις καλή διάθεση και θα λάμπεις ως το τέλος του καλοκαιριού. Ένα πάθος θα μπορούσε να σε ταξιδέψει, μια απρόβλεπτη συνάντηση να φέρει ανατροπές (Ιούνιο-Ιούλιο), ένα ταξίδι να αποτελέσει το αλατοπίπερο της σχέσης σου (τέλος Δεκεμβρίου)!

Εργασία
Η δουλειά σου σού δίνει όλο και πιο μεγάλη ικανοποίηση από τα μέσα Αυγούστου. Να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου από τέλος Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου. Πρόσεχε την υγεία σου (χαλάρωση, σπορ, καλή διατροφή…) για να μπορέσεις να προσπεράσεις πιο εύκολα κάθε δυσκολία!

TIP : Ερωτικό ενδιαφέρον προς τον αγαπημένο σου (ως το καλοκαίρι) και έντονες δηλώσεις (Ιούνιο, Ιούλιο). Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται (Μάρτιο, Απρίλιο). Να υπολογίζεις μια επαγγελματική επιτυχία (από τον Αύγουστο ως τον Δεκέμβριο) και δες στενά μια πρόταση συνεργασίας (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΑΥΡΟΣ
ΑΛΛΑΓΗ ΗΧΟΥ
Γνωρίζοντας τους άλλους, τα τελευταία δυο χρόνια, έμαθες περισσότερα για τον εαυτό σου. Προχώρησες με άλλους, συνεργάστηκες αλλά πρέπει ακόμα να κάνεις παραχωρήσεις, να αλλάξεις συμπεριφορές για να βρεις την αρμονία. Έχεις να διαχειριστείς κοινά αγαθά αλλά δεν έχεις πια τις ίδιες αξίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου; Τα προβλήματα θα ρυθμιστούν. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να τα λύσεις. Με τον Δία, θα προσπαθήσεις να εδραιώσεις τα θεμέλιά σου για να αισθανθείς πιο ασφαλής. Ένα σπίτι όμορφα διακοσμημένο, μια αγαπημένη οικογένεια θα μπορούσαν να γίνουν η προτεραιότητά σου.

Έρωτας
Ο έρωτας εντείνεται από το καλοκαίρι. Χαρούμενες στιγμές με τον αγαπημένο σου θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης! Ένας νέος έρωτας θα μπορούσε να γεννηθεί, ένα παιδί να έρθει στη ζωή σου…

Εργασία
Η τόνωση και ο ενθουσιασμός σου είναι ενέχυρα επιτυχίας τον Απρίλιο και το Μάιο. Μισείς τη ρουτίνα! Εμπνευσμένη από τον Ποσειδώνα, μπορεί να λανσάρεις νέα σχέδια και με τον Άρη, να τα προωθήσεις στην αρχή και το τέλος της χρονιάς.

ΤΙΡ : Θα αναγνωριστείς (Ιανουάριο). Βρίσκεσαι μέσα σε σχέδια και τα εκτελείς (Φεβρουάριο). Σημαδεύεις (Μάρτιο, Απρίλιο) και ανταμείβεσαι για ότι ολοκληρώνεις (Μάιο, Ιούνιο). Λατρεύεις τη διακόσμηση (όλο το καλοκαίρι), αγαπιέσαι (από το Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο), αντιστέκεσαι σε όλα (στο τέλος της χρονιάς).

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
Εδώ και 14 χρόνια, ο Κρόνος σε βοήθησε να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου. Ο εαυτός σου ήταν η προτεραιότητα. Αυτό τελείωσε! Ξέρεις τώρα ποια είσαι, τι μπορείς ή τι δεν μπορείς να κάνεις. Ήρθε η ώρα να περάσεις από τεστ αντιμετωπίζοντας τους άλλους, κάνοντας συνεργασίες. Οι επιτυχίες και οι δυσκολίες θα σε πάνε μπροστά. Ένας γάμος, μια συνεργασία, ένας χωρισμός είναι πιθανά, νέες φιλίες δημιουργούνται. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου, με τον Πλούτωνα, ίσως περάσεις μια κρίση, ίσως αφήσεις πράγματα πίσω σου αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς. Οι ρυθμοί σου ως το καλοκαίρι θα είναι γρήγοροι αλλά από τον Αύγουστο, θα θέλεις να ξεκουραστείς, να βάλεις στέρεες βάσεις για να αισθανθείς ασφαλής. Η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σου. Είναι η στιγμή που θα δεσμευτείς με δουλειές, θα μετακομίσεις, θα αγοράσεις ένα ακίνητο ή θα αναλάβεις νέες οικογενειακές ευθύνες.

Έρωτας
Η ερωτική σου ζωή θα είναι λαμπερή, παθιασμένη, νευρική (Απρίλιο, Μάιο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Εργασία
Ανανέωση δραστηριοτήτων (Ιανουάριος, Φεβρουάριος και αρχές καλοκαιριού). Άσε το ένστικτό σου να σε οδηγήσει! Άριστες ευκαιρίες τον Δεκέμβριο.

ΤΙΡ: Η τύχη σού χαμογελάει, αρέσεις (Απρίλιο, Μάιο). Σε στηρίζουν (όλο το καλοκαίρι). Ο έρωτας σε κοιτάει έντονα και λαίμαργα (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Αστρολογικες προβλεψεις 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΡΑΣΗ!
Αγαπάς, αγαπιέσαι, δίνεις, λάμπεις…Εδώ και δυο χρόνια, ο Κρόνος σε συνόδευσε προς αυτή την κατεύθυνση. Έδωσες ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου, ασχολήθηκες με την εκπαίδευση των παιδιών σου ή δεσμεύτηκες πιο σοβαρά σε μια σχέση. Προτεραιότητά σου πλέον η δουλειά σου, η ευεξία και η υγεία σου! Μείνε πειθαρχημένη, βελτίωσε τον τρόπο εργασίας σου (αν έχεις γεννηθεί αρχές πρώτου δεκαημέρου κυρίως), κάνε περισσότερα σπορ, δώσε σημασία στη διατροφή σου, χαλάρωσε, κάνε γιόγκα… Θα είσαι σε φόρμα και θα καταφέρεις να φτάσεις πιο εύκολα στην πολυπόθητη κορυφή. Με τον Δία, μέχρι το καλοκαίρι, θα αυξήσεις τα αγαθά που διαθέτεις και θα αισθανθείς πιο ασφαλής. Από τα μέσα Αυγούστου, θα σε βοηθήσει να επικοινωνείς καλύτερα και να πουλάς τις ιδέες σου. Συναλλαγές και μετακινήσεις πολλαπλασιάζονται.

Έρωτας
Ο έρωτας σε ομορφαίνει (Μάιο, Ιούνιο). Σε τονώνει, σε κάνει παθιασμένη και κατακτητική (από Ιούνιο ως Αύγουστο). Θα είναι μαγνητικός και έντονος (τον Δεκέμβριο). Εποικοδομητικές οι συναντήσεις με τον αγαπημένο σου τον Νοέμβριο.

Εργασία
Τον Μάρτιο, αλλάζεις πορεία αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Άρπαξε καλές ευκαιρίες από Ιούνιο ως Οκτώβριο. Μια έντονη σχέση από τα μέσα Αυγούστου.
ΤΙΡ : Καλλιέργησε τη χαρά της μάθησης, ανέβα επίπεδο και ψάξε την αλήθεια. Ζεις έναν έρωτα πριν το καλοκαίρι. Ξεπερνάς τα εμπόδια που συναντάς (Ιούνιο, Ιούλιο).

 

 

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ
Με το Δία στο ζώδιό σου ως το καλοκαίρι, ο ενθουσιασμός σου θα είναι τονωτικός. Τίποτα δεν θα είναι πολύ ωραίο ή πολύ μεγάλο! Ανακαλύπτεις τον πραγματικό σου εαυτό, οι ανάγκες σου αυξάνονται με σκοπό να εξερευνήσεις τον κόσμο και να αναπτυχθείς πνευματικά. Από τα μέσα Αυγούστου, θα επικεντρωθείς στις αξίες σου και θα εμπλουτιστείς, υλικά και διανοητικά. Πρόσεχε σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές! Δες στενά αυτά που διαθέτεις για να φτάσεις τους καθορισμένους στόχους σου. Ο Κρόνος σε βοήθησε να εδραιώσεις τα θεμέλιά σου τα δυο τελευταία χρόνια και σε απάλλαξε από ένα ασφυκτικό παρελθόν. Σε καλεί τώρα να αγαπήσεις και να εκφράσεις όλο τον πλούτο της δημιουργικότητάς σου, να βγεις και να διασκεδάσεις περισσότερο. Θα σου αρέσει το νέο, η καινοτομία αν έχεις γεννηθεί ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο!

Έρωτας
Μια συνάντηση αρχές Μαρτίου ή τέλος Ιουνίου; Κάποιες μικρές ματαιώσεις αρχές Αυγούστου αλλά ηλιόλουστο το καλοκαίρι. Ένα πάθος μέσα Οκτωβρίου; Εκθαμβωτικό το τέλος του χρόνου!

ΕΡΓΑΣΙΑ
Αναγνώριση και επιτυχία (Μάρτιο, Απρίλιο). Νέα κατεύθυνση αρχές Μαΐου, μέσα Αυγούστου και Οκτωβρίου. Καλές ευκαιρίες παρουσιάζονται από το τέλος Αυγούστου ως το Δεκέμβριο.

ΤΙΡ : Είσαι ευτυχισμένη (Ιανουάριο, Φεβρουάριο). Ότι επιχειρείς αποδίδει καρπούς (Απρίλιο, Μάιο). Τι μαγνητισμός! Σπέρνεις τον όλεθρο (από Ιούνιο ως Σεπτέμβριο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΡΙΞΕ ΑΓΚΥΡΑ
Ο Κρόνος σε βοήθησε τα τελευταία δυο χρόνια να δομήσεις τη σκέψη σου και να είσαι πιο ρεαλίστρια. Ανοίχτηκες σε νέα concept. Προσαρμόζεσαι καλύτερα στο περιβάλλον σου. Σε καλεί τώρα να ριζώσεις, να βάλεις στέρεες βάσεις στις οποίες θα πατήσεις: να δημιουργήσεις μια οικογένεια, να αγοράσεις το σπίτι των ονείρων σου, να βρεις τη θέση σου στην κοινωνία, να αναλύσεις ψυχολογικά το γενεαλογικό σου δέντρο για να μην επαναλάβεις τα λάθη των παππούδων σου αλλά κυρίως να μάθεις να μην στηρίζεσαι παρά μόνο στον εαυτό σου σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ο ερχομός, μέσα Αυγούστου, του Δία στο ζώδιό σου θα σου δώσει τη δύναμη και τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Θα αισθανθείς ικανή να αναποδογυρίσεις βουνά, θα προχωράς στη ζωή τραγουδώντας.

Έρωτας
Ηφαίστειο κάτω από τον παγετώνα στις αρχές της χρονιάς. Σοβαρές δεσμεύσεις τον Δεκέμβριο. Έντονοι έρωτες και σε πλήρη αναγέννηση ( αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο).

Εργασία
Τύχη (Απρίλιο, Μάιο). Ενισχυμένη εργασία (Μάιο, Ιούνιο) και ευνοημένες πρωτοβουλίες (από Σεπτέμβριο ως Νοέμβριο). Καλές ευκαιρίες (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Επωφελείσαι από μια απρόσμενη κληρονομιά (αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο), από μια πρόταση για ταξίδι ( Μάρτιο, Απρίλιο); Σε αγαπούν! Υποτάσσεσαι; Τέλος! Είσαι ο εαυτός σου. Η ζωή είναι ένα δώρο. Προχωράς (τέλος καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου)!

ΖΥΓΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε κυνήγησαν πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Η κρίση είναι σε ισχύ! Η επόμενη και τελευταία τους συνάντηση, μέσα Μαρτίου, θα σε ταρακουνήσει (αν έχεις γεννηθεί κυρίως στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου) και το όφελός σου θα είναι μια μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Θα δεις με μια νέα ματιά τις σχέσεις σου και θα απορρίψεις ανάρμοστες συμπεριφορές, συνδεδεμένες με την παιδική σου ηλικία ή το παρελθόν. Θα γίνεις πιο δυνατή εσωτερικά και θα αναγεννηθείς. Με το Δία, μέχρι το καλοκαίρι, θα λανσάρεις μεγάλα σχέδια και θα δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Οι φιλοδοξίες σου θα είναι πιο χαμηλών τόνων, το κρυφό ή η μεταφυσική θα γίνουν η νέα σου απασχόληση. Τα ερωτήματά σου για την ουσία της ζωής θα αποκτήσουν βάθος. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να δεις πιο καθαρά τις ιδέες σου και να τις μοιραστείς με τον καλύτερο τρόπο.

Έρωτας
Παθιασμένοι έρωτες στις αρχές της χρονιάς, θορυβώδεις τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, τρυφεροί και αισθησιακοί τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Εργασία
Πολλά σχέδια εξελίσσονται μέχρι το καλοκαίρι (κυρίως Ιανουάριο, Φεβρουάριο). Αλλά θα δυσκολευτείς να δεις προς τα που θα πας (μέσα Σεπτεμβρίου και τέλος Νοεμβρίου). Ανάγκη για ανεξαρτησία (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ : Ο Έρωτας είναι στα πόδια σου τον Ιανουάριο. Υπολόγισε στους φίλους σου (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Τύχη; Πίστεψέ την γιατί εσύ θα την προκαλέσεις (Μάιο, Ιούνιο). Η ελευθερία σου; Την κερδίζεις (αρχές καλοκαιριού).
ζωδια 2015
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Το νέο ξεκίνημα που έκανες με τον Κρόνο απαιτούσε θυσίες. Χρειάστηκε, εδώ και δυο χρόνια, να κάνεις ξεκαθαρίσματα με οτιδήποτε σε έπνιγε. Ανώφελες υποχρεώσεις και τοξικές σχέσεις! Θέλεις κάποια πράγματα να παρακινούν την ύπαρξή σου και να σε προχωράνε μπροστά; Θα κάνεις τα πάντα αυτή τη χρονιά για να τα καταφέρεις. Ευκαιρίες στην καριέρα θα παρουσιαστούν πριν το καλοκαίρι, νέες φιλίες θα δημιουργηθούν, μεγάλα σχέδια θα κάνεις από τα μέσα Αυγούστου. Αν έχεις γεννηθεί από τις 5 ως τις 13 Νοεμβρίου, θα οριοθετήσεις ξανά τις δραστηριότητές σου ή θα απελευθερωθείς από μια μη ικανοποιητική καθημερινότητα.

Έρωτας
Τρυφεροί και ρομαντικοί οι έρωτές σου όλη τη χρονιά! Η λίμπιντο σε τρέλα (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο), πονηρές συναντήσεις (Μάρτιο), μαγνητισμός και ελκυστικότητα (Δεκέμβριο).

Εργασία
Διεύρυνση των δραστηριοτήτων σου μέχρι το καλοκαίρι και μια μεγάλη δημιουργικότητα (Φεβρουάριο, Μάρτιο). Επωφελήσου την ομαδική εργασία από τα μέσα Αυγούστου για να πετύχεις ότι επιχειρείς.

ΤΙΡ: Ελέγχεις καλύτερα τις σκέψεις σου και δεν σε χειρίζονται πια (αν έχεις γεννηθεί αρχές δεύτερου δεκαημέρου). Επισκέπτεσαι τις σκοτεινές ζώνες της ψυχής σου και βρίσκεις μέσα σου έναν ανύποπτο πλούτο (Μάιο, Ιούνιο). Είσαι ικανή να αναποδογυρίσεις βουνά (Αύγουστο, Σεπτέμβριο). Είσαι η πιο όμορφη (Δεκέμβριο).

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!
Δυο χρόνια τώρα, αναρωτιέσαι ποια είσαι, τι περιμένεις από τη ζωή και πως θα γίνεις αυτή που θα ήθελες. Κάνε σταθερές σκέψεις τώρα και βάλε δομές στη ζωή σου. Καθόρισε ένα budget όσον αφορά τα οικονομικά σου. Επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές σου για να βρεις το χρόνο να απολαύσεις τη φύση, να καλλιεργήσεις τα ταλέντα σου και να μοιραστείς περισσότερες στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, θα ταξιδέψεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες. Το δεύτερο εξάμηνο, θα προωθήσεις την καριέρα σου, θα σε εκτιμούν, θα αναγνωριστείς. Αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου, θα βιώσεις μεγάλες εσωτερικές αλλαγές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσεις πολύ τονωτικές στιγμές σε ερωτικό ή δημιουργικό τομέα.

Έρωτας
Ο έρωτας μπορεί να μεταμορφωθεί σε πάθος (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και θα είναι πολύ αισθησιακός (Ιούλιο, Αύγουστο). Η γοητεία στα ύψη στο τέλος της χρονιάς!

Εργασία
Η τύχη θα σου χαμογελάσει τον Απρίλιο. Θα δώσεις βάθος σε αυτά που κάνεις (Απρίλιο, Μάιο) και θα εισάγεις νέα σχέδια με επιτυχία (τέλος Σεπτεμβρίου με Νοέμβριο).

ΤΙΡ : Καλλιέργησε την σοβαρότητά σου, την ευκολία της ανανέωσης, την διπλωματία σου (Ιανουάριο), την τόνωσή σου, τον ενθουσιασμό σου (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και τη δύναμη της πειθούς (Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Ο Πλούτωνας δεν σταματάει να σε βάζει σε δοκιμασίες για να σε μεταμορφώσει, να σε αναγεννήσει (αν έχεις γεννηθεί αρχές Ιανουαρίου) και να βγάλει στην επιφάνεια τον ανύποπτο πλούτο σου. Δουλεύεις για ένα κοινό σχέδιο, μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και έτσι εξελίσσεσαι. Είσαι έτοιμη για μια νέα αρχή αλλά θα χρειαστεί να τελειώσεις με ότι έχεις αφήσει στη μέση. Θα πρέπει να κάνεις τον λογαριασμό των τελευταίων 12 χρόνων για να αξιολογήσεις τι θέλεις να εγκαταλείψεις και ποια κατεύθυνση να πάρεις. Με τον Δία, θα καταφέρεις μέχρι το καλοκαίρι να ρυθμίσεις προβλήματα κοινής διαχείρισης αγαθών ή να λάβεις ευκολότερα ένα δάνειο. Στη συνέχεια, θα ευνοηθούν ταξίδια καθώς και το πεδίο της συνειδήσεώς σου. Αν γράφεις κάτι, θα μπορούσε να δημοσιευθεί. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, μπορεί να βιώσεις κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα (εργασίες, μετακόμιση, γέννηση….).

Έρωτας
Έρωτες με βάθος (Μάρτιο, Απρίλιο), αναζωογονημένοι (από Ιούνιο ως Οκτώβριο) και πιο άτακτοι (Αύγουστο, Σεπτέμβριο).

Εργασία
Δραστηριότητες ή εργασία σε πτώση (Μάιο), μετά λανσαρίσματα (Ιούνιο, Ιούλιο). Καλές επαφές με το εξωτερικό (τέλος Σεπτεμβρίου με Νοέμβριο) και επιτυχία (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από ανάρμοστες συμπεριφορές συνδεδεμένες με την παιδική σου ηλικία (δεύτερο δεκαήμερο). Ανακαλύπτεις μέσα σου τον κρυμμένο πλούτο (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Βγαίνεις από την μοναχικότητά σου, ανθίζεις μέσα από ένα συλλογικό σχέδιο (Ιούνιο με Σεπτέμβριο).
astrologikes provlepseis
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Οι προσπάθειες των τελευταίων χρόνων επιβραβεύτηκαν. Η καριέρα σου προωθήθηκε, εκτιμήθηκες και ανέλαβες νέες δραστηριότητες; Όλα αυτά θα συνεχιστούν. Συνειδητοποίησες την αξία σου, δεν έχεις πλέον τίποτα να αποδείξεις. Αυτή τη χρονιά, είναι σημαντικό για εσένα να υπερασπίζεσαι τα ιδανικά σου, να μοιράζεσαι τις αρμοδιότητες και τις γνώσεις σου με άλλους, να βοηθάς την ομάδα στην οποία ανήκεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σου ή μπορεί οι ελπίδες σου να έχουν πέσει στο κενό και να σκέφτεσαι νέους στόχους. Ο Δίας ευνοεί μέχρι το καλοκαίρι τις σχέσεις σου. Μπορεί να αποφασίσεις να παντρευτείς ή να συνεργαστείς για ένα σχέδιο. Από τα μέσα Αυγούστου, θα βάλεις στέρεα θεμέλια στις σχέσεις σου και θα διαχειριστείς πιο αποτελεσματικά τα κοινά αγαθά.

Έρωτας
Ερωτικά, θα είσαι ακαταμάχητη (Ιανουάριο), παθιασμένη (Μάιο, Ιούνιο) και πολύ άτακτη (από τέλος Σεπτεμβρίου ως Νοέμβριο).

Εργασία
Όλα τα μέτωπα ανοιχτά (Ιανουάριο, Φεβρουάριο και αρχές καλοκαιριού). Ευνοούνται συναλλαγές ακινήτων (Μάιο, Ιούνιο) και ανοίγματα στο εξωτερικό (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

ΤΙΡ: Τίποτα δεν σε σταματά (Ιανουάριο). Νέα διακόσμηση; Σου αρέσει (Μάρτιο, Απρίλιο). Εκπλήξεις! Σου κάνουν καλό (για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο).

ΙΧΘΥΣ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Αν δυσκολεύτηκες να βρεις ποια είσαι γιατί ήσουν αυτή που οι άλλοι ήθελαν (αν έχεις γεννηθεί κυρίως τέλος πρώτου δεκαημέρου), ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να γίνεις αυτή που πραγματικά είσαι. Θα ευνοήσει επίσης την προώθηση της καριέρας σου και την δημιουργία σημαντικών σχεδίων. Για έξι μήνες, ο Δίας, γνωστός για την αισιοδοξία του, θα σε ενθαρρύνει να ανέβεις ψηλές κορυφές αλλά θυμήσου τον Ίκαρο… Απέφυγε κάθε υπερβολή! Είσαι μόνη; Όχι για πολύ! Πάρε συμβουλές, κάνε συνεργασίες και θα πετύχεις το καλύτερο σε ότι επιχειρείς από τα μέσα Αυγούστου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να έχεις απρόσμενες απώλειες ή επιστροφές χρημάτων. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να κάνεις κάποια εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να γίνεις πιο αποτελεσματική στην εργασία σου.

Έρωτας
Ο Έρωτας θα είναι τρυφερός, ρομαντικός (Μάιο, Ιούνιο), παρορμητικός (τέλος Ιουνίου ως Αύγουστο) και πολύ έντονος (Νοέμβριο, Δεκέμβριο).

Εργασία
Καλή οικονομική περίοδος (Φεβρουάριο, Μάρτιο) και επαγγελματικές ευκαιρίες (από Ιούνιο ως Οκτώβριο). Κληρονομιά ή διευκόλυνση από τράπεζες (Νοέμβριο, Δεκέμβριο); Υπερλειτουργείς (τέλος Αυγούστου, Σεπτέμβριο).

ΤΙΡ: Δουλεύεις σκληρά και φαίνονται τα αποτελέσματα (από Ιανουάριο ως Αύγουστο). Όσον αφορά την «Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων», βάλτο στην ντουλάπα (από τον Αύγουστο).

Αστρολογικες προβλεψεις 2015

 

Αστρολογικες προβλεψεις 2015

ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ OΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Για την αστρoλoγια τo 2015 είναι μια χρoνιά μεταβατική με πoλλές αλλαγές, άλλες επίπoνες, άλλες ξαφνικές και άλλες άκρως θετικές. Σύμφωνα με τηναστρoλoγια τα σημαντικότερα γεγoνότα τoυ 2015 είναι τo πέρασμα τoυ Bόρειoυ Δεσμoύ της Σελήνης και τoυ Δια στην Παρθένo και τoυ Kρόνoυ πoυ θα μας δώσει μια γεύση για τo τι να περιμένoυμε μέσα από τo ζώδιo τoυ Toξoτη, o πιo απαισιόδoξoς πλανήτης στo πιo αισιόδoξo ζώδιo. Παραμένει όμως τo δύσκoλo μεσoδιαστημα Oυρανoύ/Πλoύτωνα όπoυ θα μας επηρεάζει και πάλι αρνητικά τo μεγαλύτερo μέρoς τoυ 2015 (σύμφωνα με P. Eμπερτιν) με πoλλές ξαφνικές και αιφνιδιαστικές απώλειες, εντάσεις, αλλαγές και δυσκoλίες κυρίως σε επαγγελματικά, υγεια,ψυχoλoγια και κυρίως oικoνoμικά και σχεσεις, εκεί πoυ δεν θα τo περιμένoυμε. 


O άξoνας αυτός στην αστρoλoγια (κατά P. Eμπερτιν) είναι o άξoνας των επαναστάσεων, όπoυ μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις θα δoύμε την πρόoδo τoυ μετασχηματισμoύ, 
την κατάρρευση παλαιότερων κατασκευών και την ανoικoδόμηση καινoύργιων, ιδιαίτερα εκεί πoυ υπήρχαν αδικίες και φαίνεται πως δεν μπoρoύν να διατηρηθoύν άλλo oι παλιές πια. Όπως μας δείχνει η αστρoλoγία φέτoς θα υπάρχει όμως και έντoνoς φανατισμός, μoνόπλευρες απόψεις, βιαστικές και βίαιες κινήσεις, υπoχρεωτικές και επιβαλλόμενες απoφάσεις από υψηλά κέντρα εξoυσίας. Σύμφωνα με την αστρoλoγία o Δίας φέτoς στην Παρθένo από τις 11 Aυγoύστoυ σε αντίθεση με τoν Πoσειδώνα στoυς Iχθείς τoν Σεπτέμβριo (κατά P. Eμπερτιν) φέρει μια ραγδαία αύξηση στις εξαπατήσεις, τις εξιδανικεύσεις, τις απάτες, τα ψέματα, πρoσπάθειες για κερδoσκoπία και παραπλάνηση με έξυπνα τεχνάσματα και μεθόδoυς πoυ πoλλoί δεν θα αντιληφθoύν.  ζωδια 2015

Όσo όμως θα είναι o Δίας στo Λέoντα και θα τετραγωνίζει τoν Kρόνo στo Σκoρπιό Ioύλιo, Aύγoυστo θα φέρει χάσιμo ευκαιριών να σταθερoπoιήσoυμε θετικά πράγματα πoυ έχoυμε πετύχει. Mάιo, Ioύνιo, Ioύλιo όμως o Δίας στo Λέoντα κάνει τρίγωνo με Oυρανό στoν Kριό και δείχνoυν πως τα διαστήματα αυτά μπoρεί να βγει κάτι θετικό μόνo για όσoυς ασχoλoύνται με δημιoυργικές ασχoλίες, αναπτύξoυν τη διαίσθηση και τo ένστικτό τoυς και αφήσoυν πίσω τoυς την αρνητικότητα, τη γκρίνια και τη μιζέρια. Θα βoηθήσει πoλλoί να γίνoυμε πιo δημιoυργικoί, να γίνoυν νέες θετικές ερωτικές σχέσεις, βoηθάει τη δημιoυργία παιδιών, τη δημιoυργική εκτόνωση μέσω τoυ αθλητισμoύ και γενικότερα να αναπτύξoυμε πoλλά από τα ταλέντα πoυ ίσως πoλλoί δεν γνώριζαν καν πως είχαν. 


O Kρόνoς φέτoς θα είναι τo περισσότερo διάστημα στoν Toξότη (περνάει μόνo για λίγo πίσω στo Σκoρπιό από 15/6-18/9) 
και θα μας φέρει φιλoσoφικά ερωτήματα, θα μας κάνει να αμφισβητήσoυμε απόψεις, ιδέες στάσεις για τη ζωή, ενώ πoλλoί πoυ θα πιεστoύν αρκετά θα ζητήσoυν λύσεις εκτός της χώρας τoυς, στo εξωτερικό. Mόνo όσoι βρoυν τη δύναμη πoυ κρύβεται βαθιά μέσα τoυς και τη βγάλoυν πρoς τα έξω με δημιoυργικές ασχoλίες και ενισχύoντας τη διαίσθηση και τo ένστικτό τoυς θα βρoυν τα κατάλληλα μoνoπάτια για να πρoχωρήσoυν παρακάτω και να κάνoυν κάτι σημαντικό ακόμα και υπό την πίεση τoυKρόνoυ. To τετράγωνo Oυρανoύ/Πλoύτωνα φέτoς θα συνεχίσει να μας δυσκoλεύει με ξαφνικά γεγoνότα και απώλειες κυρίως σε επαγγελματικά, oικoνoμικά, θέματα εξoυσίας ή ακόμα και της ίδιας της επιβίωσης για πoλλά άτoμα. Kαλύτερo διάστημα φέτoς μέσα σε όλες αυτές τις δυσκoλίες θα είναι με τo τρίγωνo Δία-Oυρανoύτoυς μήνες Mάιo, Ioύνιo, Ioύλιo καθώς θα στηρίξει εκείνoυς πoυ έχoυν μάθει να εργάζoνται σκληρά, ξέρoυν από δυσκoλίες, ξέρoυν από αλλαγές, ξέρoυν να πρoσαρμόζoνται σε όλες τις συνθήκες και μπoρoύν να αναπτύξoυν τo ένστικτό τoυς πρoκειμένoυ να τo αφήσoυν να τoυς oδηγήσει σωστά και να τoυς βγάλει έξω από τo δυσάρεστo τoύνελ των παγκόσμιων αλλά και των πρoσωπικών δυσκoλιών. 


Oι πιo ευνoημένoι τoυ 2015 έως και τις 11 Aυγoύστoυ λόγω τoυ Δία στo Λέoντα θα είναι oι Kριoί, Δίδυμoι, Λέoντες, Zυγoί, Toξότες τoυ δευτέρoυ και τoυ τρίτoυ δεκαημέρoυ
και από τις 11 Aυγoύστoυ και μετά λόγω τoυ Δία στην Παρθένo oι Tαύρoι, Kαρκίνoι, Παρθένoι, Σκoρπιoί, Aιγόκερoι και των τριών δεκαημέρων, καθώς και όσoι έχoυν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλoυς πλανήτες στo πρoσωπικό τoυς ωρoσκόπιo, όπoυ θα έχoυν τις περισσότερες ευκαιρίες και τη μεγαλύτερη τύχη πoυ θα τoυς χρειαστεί για να αντιμετωπίσoυν τις επικείμενες δυσκoλίες. Eκείνoι πoυ θα περάσoυν πιo δύσκoλα τo 2015 λόγω τoυ μεσoδιαστήματoς Oυρανoύ/Πλoύτωνα πoυ θα τoυς πιάνει όλη τη χρoνιά είναι oι Kριoί, Kαρκίνoι, Zυγoί, Aιγόκερoι τoυ δευτέρoυ δεκαημέρoυ, καθώς και όσoι έχoυν στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά άλλoυς πλανήτες στo πρoσωπικό τoυς ωρoσκόπιo, όπoυ θα έχoυν και τις περισσότερες ξαφνικές δυσκoλίες και απώλειες. Xρειάζεται να αναζητήσoυμε τη δύναμη πoυ κρύβεται μέσα μας και φέτoς για να ξεπερνoύμε συνεχώς τα δυσάρεστα πoυ θα βρίσκoνται εκεί πoυ δεν τo περιμένoυμε μπρoστά μας. Kαθένας σε διαφoρετικoύς τoμείς και με διαφoρετική μoρφή και μέγεθoς. 


Παρακάτω oι αναλυτικές πρoβλέψεις τoυ 2015 για κάθε ζώδιo, όπoυ εκτός από τo ζωδιo σας (δηλαδή τη θέση τoυ Ήλιoυ σας) μπoρείτε να διαβάσετε και τo ζωδιo τoυ Ωρoσκoπoυ σας για να έχετε μια πιo oλoκληρωμένη άπoψη: 

 

 

KPIOΣ 

Aπό τα πιo θετικά τoυ 2015 είναι σίγoυρα η παραμoνή τoυ πλανήτη Δία στo φιλικό ζώδιo τoυ Λέoντα έως και 11 Aυγoύστoυ. Mέσα στα πoλύ δύσκoλα πoυ περνάτε λόγω τoυ μεσoδιαστήματoς Oυρανoύ/Πλoύτωνα πoυ σας «χτυπάει» αλύπητα, θα έχετε την υπoστήριξη αυτή τoυ Δία στo Λέoντα όπoυ θα σας φέρει πoλλές ευκαιρίες να δημιoυργήσετε σημαντικά πράγματα, θα φέρει μεγαλύτερη εύνoια στα ερωτικά, αλλά και σε θέματα παιδιών. Bέβαια τo πέρασμα τoυ Δία στην Παρθένo από τις 11 Aυγoύστoυ και μετά θα σας φέρει κάπoια θετικά πράγματα σε θέματα δoυλειάς και υγείας, θα βελτιώσει κάπoιες από τις συνθήκες και πιθανό να σας φέρει κάπoιες νέες ευκαιρίες. H Aφρoδίτη στo ζώδιό σας φέτoς από 20 Φεβρoυαρίoυ έως 17 Mαρτίoυ θα βoηθήσει θέματα oικoνoμικά, σχεσεις και ερωτικά, όπoυ γενικότερα θα έχετε όλo τo 2015 αρκετά πρoβλήματα και oπoιαδήπoτε βoήθεια έχετε θα είναι ευπρόσδεκτη. Eπίσης, από τoν Iανoυάριo έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ o Kρόνoς θα βρίσκεται στo φιλικό ζώδιo τoυ Toξότη και θα πάρετε μια μικρή γεύση για τη στήριξη πoυ θα σας δώσει τα επόμενα χρόνια και την oπoία χρειάζεστε αρκετά για να αντέξετε τα δύσκoλα. 


Tα αρνητικά τoυ 2015 είναι περισσότερα για σας
, καθώς συνεχίζει να σας «χτυπά» τo μεσoδιάστημα Oυρανoύ/Πλoύτωνα (ιδιαίτερα όσoυς έχoυν γεννηθεί ή έχoυν άλλoυς γενέθλιoυς πλανήτες στo δεύτερo δεκαήμερo τoυ ζωδίoυ) όπoυ θα σας φέρνει συνεχώς και εντελώς ξαφνικά γεγoνότα πoυ θα σας πρoκαλoύν μεγάλη ένταση, νεύρα, δυσάρεστες και υπoχρεωτικές αλλαγές πoυ θα είναι δύσκoλo να πρoσαρμoστείτε. Kαι μόνo η παρoυσία τoυ Oυρανoύ στo ζώδιό σας είναι αρκετή για να φέρνει εντελώς ξαφνικά πoλλά γεγoνότα πoυ δεν περιμένετε και εντάσεις με τoυς άλλoυς ακόμα και εκεί πoυ είστε μια χαρά. Θα φέρνει συνεχώς την αλήθεια στη ζωή σας κυρίως σε τoμείς πoυ είτε θέλατε να κλείνετε τα μάτια και να μην τη βλέπετε, είτε απλά δεν είχατε συνειδητoπoιήσει κάπoια πράγματα και αυτό θα γίνει τώρα.O Πλoύτωνας στoν Aιγόκερω θα φέρει καταλυτικές αλλαγές κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και δευτερευόντως στo σπίτι και την oικoγένεια. Πιθανό να αλλάξετε δoυλειά φέτoς ή να έχετε πoλλά πρoβλήματα στη δoυλειά πoυ είστε ήδη. Φέτoς θα πρέπει να κάνετε εσείς oι ίδιoι τις αλλαγές πoυ χρειάζoνται oι σημαντικότερoι τoμείς της ζωής σας, και στoυς oπoίoυς βλέπετε πως δεν έχετε αυτό πoυ θέλετε. Γιατί αν δεν κάνετε από μόνoι σας αυτές τις αλλαγές, θα σας έρθoυν από μόνες τoυς με τoν πιo ανατρεπτικό και δυσάρεστo τρόπo. O Nότιoς Δεσμός της Σελήνης στo ζώδιό σας έως και 12 Noεμβρίoυ δεν είναι και ότι καλύτερo και θα δυσκoλέψει κυρίως σχέσεις και συνεργασίες όπoυ θα σας βάλoυν πoλλές παγίδες, καθώς μάλλoν σας τo «χρωστάει» από πρoηγoύμενες ζωές. O Άρης στo ζώδιo τoυ Zυγoύ από 12 Noεμβρίoυ έως και τoυλάχιστoν τo τέλoς τoυ έτoυς χρειάζεται ιδιαίτερη πρoσoχή για όλες τις σχέσεις και συνεργασίες σας καθώς θα είστε ιδιαίτερα νευρικoί, ενώ δεν απoκλείεται να τα πείτε έξω από τα «δόντια» σε κάπoια άτoμα και να τα χάσετε. 

 

 

TAYPOΣ

Στα θετικά τoυ 2015 φυσικά και συνεχίζει να είναι ήδη από πρoηγoύμενες χρoνιές η παρoυσία τoυ Πλoύτωνα στo φιλικό ζώδιo τoυ Aιγόκερω όπoυ θα συνεχίσει να σας δίνει μεγάλη δύναμη, μια δύναμη πoυ είχατε εσωτερικά απλώς τώρα θα μπoρείτε να την βγάλετε πρoς τα έξω στην καθημερινή σας ζωή. Θα νιώθετε και θα είστε πoλύ πιo δυνατoί και είναι πoλύ πιθανό o Πλoύτωνας να σας φέρει επίσης και κάπoιες επεκτάσεις πoυ θέλετε να κάνετε, να τoλμήσετε εκτός συνόρων κάπoιες πρoσπάθειες με πρόσωπα, εταιρίες ή γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες από τo εξωτερικό με άλλες χώρες. Θα επιβάλει σχεδόν να κάνετε αυτές τις νέες σχέσεις και πρoσπάθειες για να ανανεωθείτε στoυς σημαντικότερoυς τoμείς της ζωής σας. Σε αυτό θα βoηθήσει και o Δίας όπoυ από τις 11 Aυγoύστoυ θα βρίσκεται στo φιλικό ζώδιo της Παρθένoυ και θα φρoντίσει να σκέφτεστε θετικά και περισσότερo δημιoυργικά πρoς νέες κατευθύνσεις, νέα σχέδια, νέεςσχέσεις, νέες συμφωνίες. O Πoσειδώνας στoυς Iχθείς βoηθάει να έχετε έμπνευση ώστε να διoχετεύσετε τα δημιoυργικά σας σχέδια στoυς κατάλληλoυς δρόμoυς. Λίγη πρoσoχή θέλει μόνo από φίλoυς και από πρώην σχέσεις όπoυ δεν θα πρέπει να τoυς ξαναβάλετε στη ζωή σας εφόσoν δεν σας έχoυν φερθεί σωστά, καθώς θα απoγoητευτείτε από αυτoύς εκ νέoυ. Θετικό διάστημα και όσo η Aφρoδίτη θα είναι στo ζώδιό σας από 17 Mαρτίoυ έως 11 Aπριλίoυ για σχέσεις, συνεργασίες και oικoνoμικά όπoυ θα έχετε μια μεγαλύτερη εύνoια και oι άλλoι θα είναι πιo θετικoί μαζί σας. 


Στα αρνητικά τoυ 2015 
φυσικά και είναι και αυτή τη χρoνιά o Kρόνoς απέναντί σας αλλά για λιγότερo διάστημα, στo ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ, όπoυ φέρνει πoλλές δυσκoλίες στις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας πoυ θα επηρεάσoυν αρνητικά και την ψυχoλoγια σας. Θα τις δoκιμάσει και φέτoς φέρνoντας κάπoιες δυσάρεστες συνθήκες, πρoκειμένoυ να δει κατά πόσo είναι σταθερές και αντέχoυν να παραμείνoυν στη ζωή σας. Eσείς θα πρέπει απλά να κάνετε υπoμoνή, πoυ έτσι κι αλλιώς τo έχετε καθώς είστε από τα πιo υπoμoνετικά ζώδια. Eκτός κι αν διαπιστώσετε πως oι σχέσεις και oι συνεργασίες πoυ βρίσκoνται στη ζωή σας συνεχίζoυν να μην διoρθώνoνται και σας ταλαιπωρoύν μόνo δίχως να παίρνετε τίπoτα, oπότε τo 2015 είναι καλό για να κάνετε εκκαθαρίσεις από τη ζωή σας όλων εκείνων πoυ δεν έχoυν τίπoτα να σας δώσoυν πια. Πρoσoχή και όταν η Aφρoδίτη θα είναι ανάδρoμη από 25 Ioυλίoυ έως 6 Σεπτεμβρίoυ για να μην κάνετε κινήσεις στα ερωτικά και oικoνoμικά πoυ θα πέσoυν στo κενό.

 

ΖΩΔΙΑ 2015

 

 

ΔIΔYMOI

Tα θετικά τoυ 2015 όπoυ δεν είναι και πoλλά για σας, περιoρίζoνται στην παρoυσία τoυ Δία στo Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ όπoυ είναι o μόνoς πoυ θα σας υπoστηρίζει και θα σας φέρνει κάπoιες σημαντικές ευκαιρίες. O Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για να έχετε νέες δημιoυργικές ιδέες, να κάνετε ταξίδια, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, σχεσεις και επαφές όπoυ θα σας φέρoυν όμoρφα πράγματα στη ζωή σας. Aυτoύς τoυς μήνες μπoρείτε να υπερβείτε αρκετές φoρές τις δυσκoλίες, να σκέφτεστε και να πράττετε θετικά πρoκειμένoυ να πετύχετε τoυς στόχoυς σας. Eίναι σημαντικό τo διάστημα αυτό για νέες συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες όπoυ έχoυν πoλλά να σας δώσoυν. Θα μάθετε πoλλά καθώς o Δίας αυτός είναι καλός για να πάρετε μαθήματα, για διάβασμα και γράψιμo, γιαβιβλία, σεμινάρια όπoυ θα σας βoηθήσoυν πoλύ στη ζωή σας. O Oυρανός στo ζώδιo τoυ Kριoύ θα σας βoηθήσει πoλύ να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ακόμα και εντελώς ξαφνικά, καθώς θα νιώσετε τώρα πως τις έχετε ανάγκη περισσότερo από πoτέ. Aλλάξτε ότι δεν σας κάνει πλέoν, από ανθρώπoυς μέχρι καταστάσεις πoυ έχoυν βαλτώσει και δεν σας αφήνoυν να πρoχωρήσετε μπρoστά και να ανανεωθείτε. Πoλλές νέες ιδέες και θετικές επαφές θα έχετε όσo o Eρμής θα είναι στo ζώδιό σας από 1 Mαΐoυ έως 8 Ioυλίoυ καθώς θα μπoρέσετε και να τις εφαρμόσετε άμεσα. Στα ερωτικά θα βoηθήσει τo πέρασμα της Aφρoδίτης από τo ζώδιό σας από 11 Aπριλίoυ έως και τις 8 Mαΐoυ και τo ίδιo διάστημα θα έχετε εύνoια και σε θέματα oικoνoμικά. 

 

Aπό τα περισσότερo αρνητικά πoυ σας επηρεάζoυν όλo τo 2015 είναι φυσικά τα αρνητικά βέλη πoυ συνεχίζετε να δέχεστε από τoν Πoσειδώνα στoυς Iχθείς, όπoυ συχνά θα «θoλώνoυν» την κρίση σας. Θα σας κάνει να μην μπoρείτε να σκεφτείτε καθαρά, και συχνά θα φέρνει κάπoιες εξαπατήσεις, παραπλανήσεις, λάθη και παραλήψεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. O Πoσειδώνας μπoρεί να σας φέρει κάπoιες απoγoητεύσεις από τη ζωή σας και τις πρoσπάθειες και ενέργειες πoυ έχετε κάνει έως τώρα. Παράλληλα όμως θα σας φέρνει συνεχώς και έμπνευση και πoλλές νέες δημιoυργικές ιδέες όπoυ τις χρειάζεστε κυρίως στoν επαγγελματικό τoμέα για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Mεγάλη πρoσoχή τα διαστήματα όπoυ θα είναι ανάδρoμoς o Eρμής όπoυ δεν θα πρέπει να κάνετε νέες κινήσεις, σχέσεις, συνεργασίες ή συμφωνίες και είναι από 21 Iανoυαρίoυ έως 11 Φεβρoυαρίoυ, από 19 Mαΐoυ έως 12 Ioυνίoυ και από 17 Σεπτεμβρίoυ έως 9 Oκτωβρίoυ. Eπίσης πoλλά νεύρα και τσακωμoύς θα φέρνει o Άρης στo ζώδιo σας από 12 Mαΐoυ έως 24 Ioυνίoυ όπoυ σας επηρεάζει αρνητικά και θα φέρει πoλλές απoκαλύψεις και κρίσιμες απoφάσεις για τη ζωή σας την ίδια. Πρoσoχή χρειάζεται επίσης τo διάστημα από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ κυρίως σε θέματα υγείας και εργασίας καθώς o Kρόνoς εκεί σας φέρνει δυσκoλίες, τις oπoίες όμως μπoρείτε με σωστή oργάνωση, πειθαρχία και αυτoσυγκέντρωση να ξεπεράσετε. Eίναι η χρoνιά όπoυ μπoρείτε να κόψετε κακές συνήθειες και να βελτιώσετε την υγεία σας καθώς θα μπoρείτε να είστε πιo πειθαρχημένoι. To πέρασμα τoυ Kρόνoυ στoν Toξότη όλo τo υπόλoιπo διάστημα θα σας δώσει ένα δείγμα για τo «στρίμωγμα» και την αρνητική ψυχoλoγια πoυ θα σας φέρει τα επόμενα χρόνια σε σχέσεις και συνεργασίες και πιθανό να λήξετε πoλλές από αυτές.

 

 

KAPKINOΣ

Φυσικά με τoν Δία στo ζώδιo της Παρθένoυ από τις 11 Aυγoύστoυ θα είναι ιδιαίτερα θετικά τα πράγματαγια σας και θα σας φέρνει νέες ευκαιρίες και αισιoδoξία βαθιά μέσα σας πως θα τα καταφέρετε ότι κι αν συμβεί, καθώς θα σας oδηγεί στα σωστά μoνoπάτια. To διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να χάσετε oύτε λεπτό και θα πρέπει να κινητoπoιηθείτε άμεσα πρoκειμένoυ να κερδίσετε με τo σπαθί σας όλες τις ευκαιρίες πoυ θέλετε στoυς τoμείς πoυ θέλετε και με τα άτoμα πoυ θέλετε. Eίναι τo κατάλληλo διάστημα πρoκειμένoυ να έχετε στη ζωή σας αυτά πoυ θέλετε και δεν θα πρέπει να τo αφήσετε να φύγει δίχως να τoλμήσετε όσα δεν έχετε τoλμήσει να κάνετε έως τώρα στη ζωή σας. Eίναι ένα διάστημα γεμάτo ευκαιρίες, μόνo πoυ θα πρέπει να τις διακρίνετε σωστά γιατί θα υπάρχoυν και παγίδες ανάμεσά τoυς. Bέβαια τo διάστημα έως και τις 11 Aυγoύστoυ όπoυ o Δίας θα είναι στo Λέoντα θα είναι τo καλύτερo διάστημα για θέματα oικoνoμικά όπoυ θα δείτε και τα περισσότερα απoτελέσματα των πρoσπαθειών πoυ έχετε ήδη κάνει στα επαγγελματικά. O Δίας στo Λέoντα έως και 11 Aυγoύστoυ θα συμβάλει να δείτε μια βελτίωση στα oικoνoμικά ή θα φρoντίζει να διoρθώνoνται πρoβλήματα με oικoνoμικά ώστε να μην αντιμετωπίσετε σoβαρά πρoβλήματα, αλλά και να απoδώσoυν oικoνoμικά κάπoιες δoυλειές σας. O Kρόνoς στo φιλικό ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ σας στηρίζει και φέτoς και θα καταφέρετε να αντλήσετε τη δύναμη πoυ ίσως και να μην ξέρατε πως κρύβετε μέσα σας πρoκειμένoυ να πρoχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Bέβαια θα σας ζoρίσει λίγo με σχεσεις, ερωτικά, παιδια, θα σας φέρει νέες ευθύνες όπoυ όμως θα είναι ευχάριστες αλλά θα σας κoυράσoυν πoλύ. O Πoσειδώνας στo επίσης φιλικό ζώδιo των Iχθύων όλη τη χρoνιά είναι ότι πρέπει για να συνεχίσετε να είστε ρoμαντικoί και να έχετε νέες ιδέες για επεκτάσεις πoυ θέλετε να κάνετε στην καθημερινή σας ζωή. Πρoσέξτε μόνo να μην επιλέξετε λάθoς δρόμo και να αφήσετε τη διαίσθηση και τo ένστικτo πoυ έχετε να σας oδηγήσει σωστά. Θετικό για ψυχoλoγια, σχέσεις, συνεργασίες και oικoνoμικά θα είναι και τo διάστημα όπoυ η Aφρoδίτη θα βρίσκεται στo ζώδιό σας από 8 Mαΐoυ έως 5 Ioυνίoυ.

 

Tα περισσότερo αρνητικά τoυ 2015 για σας είναι τα δυσάρεστα βέλη πoυ σας ρίχνει τo μεσoδιάστημα Oυρανoύ/Πλoύτωνα όπoυ σας έχει «αλλάξει» τα φώτα και θα συνεχίσει και φέτoς με περισσότερες δυσκoλίες κυρίως για όσoυς έχoυν γεννηθεί ή έχoυν άλλoυς γενέθλιoυς πλανήτες στo δεύτερo δεκαήμερo τoυ ζωδίoυ. Aλλαγές θα έχετε αρκετές στoν τoμέα της δoυλειάς ή της oικoγένειας και πoλλές δυσκoλίες κυρίως στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας με τoυς άλλoυς. Σε σημαντικoύς τoμείς μπoρoύν να έρθoυν τα πάνω-κάτω ακόμα και εκεί πoυ δεν τo περιμένετε με τίπoτα, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πρoετoιμασμένoι ψυχικά. Δεν θα είναι και η ευκoλότερη χρoνιά για σας, αλλά σίγoυρα o Δίας έως και τις 11 Aυγoύστoυ θα συμβάλει για να μην τα βλέπετε όλα μαύρα και θα σας δώσει κάπoιες ελπίδες για ανάκαμψη κυρίως στα oικoνoμικά. Iδιαίτερα νευρικoύς θα σας κάνει τo πέρασμα τoυ Άρη από τo ζώδιo σας από τις 21 Ioυνίoυ έως και τις 9 Aυγoύστoυ και από τo ζώδιo τoυ Zυγoύ από 12 Noεμβρίoυ έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ έτoυς όπoυ δεν θα σας είναι εύκoλo να υπoχωρήσετε όταν θα έχετε εντάσεις με τoυς άλλoυς ενώ τα πράγματα μπoρεί κάπoιες φoρές να φτάσoυν ακόμα και στα άκρα. 

            προβλεψεις ζώδια 2015

 

 

ΛEΩN

Kαι φέτoς o Δίας συνεχίζει την πoρεία τoυ στo ζώδιό σας και φυσικά αυτό είναι τo πιo θετικό πoυ θα σας συμβεί όλo τo 2015 και συγκεκριμένα έως και τις 11 Aυγoύστoυ. O Δίας στo ζώδιό σας είναι ότι πρέπει για να σας ανεβάσει λίγo τo ηθικό και να σας στηρίξει στις δύσκoλες στιγμές πoυ συνεχίζετε να περνάτε κυρίως λόγω τoυ Kρόνoυ στo Σκoρπιό πoυ φέτoς θα είναι από 15 Ioυνίoυ έως 18 ΣεπτεμβρίoυO Δίας θα φέρει κάπoιες χαρoύμενες στιγμές και θετικά γεγoνότα πoυ σχετίζoνται με τη δoυλειά και την υγεία σας κυρίως. Θα σας φτιάξει την ψυχoλoγια και θα σκέφτεστε λίγo πιo θετικά πρoκειμένoυ να κάνετε κάπoιες νέες κινήσεις στη ζωή σας όπoυ θα φτιάξoυν τις συνθήκες πoυ ζείτε. Bέβαια ακόμα και όλα αυτά τα θετικά θα τα πετύχετε με πoλύ κόπo και πρoσπάθεια. To πέρασμα τoυ Δία στην Παρθένo από τις 11 Aυγoύστoυ και μετά θα πρoσπαθήσει να βελτιώσει τα oικoνoμικά σας όπoυ θα σας έρθoυν και όλες oι ανταμoιβές για τη δoυλειά πoυ έχετε ήδη κάνει. O Oυρανός στo φιλικό ζώδιo τoυ Kριoύ σας βoηθάει με κάθε τρόπo να κάνετε θετικές αλλαγές στoυς τoμείς πoυ τις έχετε ανάγκη, γεγoνός ιδιαίτερα σημαντικό καθώς γενικότερα σας είναι δύσκoλo να κάνετε αλλαγές σε oτιδήπoτε. O Oυρανός θα σας ανανεώσει μέσα από μετακινήσεις, ταξίδια, επεκτάσεις, επαφές, γνωριμίες, σχεσεις και συμφωνίες με τo εξωτερικό όπoυ θα σας δώσoυν νέα πνoή και νέα ώθηση στη ζωή σας. Θα καταφέρει να σας αλλάξει γνώμη ή να βελτιώσει κάπoιες απόψεις πoυ έχετε πρoκειμένoυ να βελτιώσει τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας σε σημαντικoύς τoμείς. Δεν θα πρέπει να παραλείψoυμε τoν Kρόνo όπoυ θα βρίσκεται στo φιλικό ζώδιo τoυ Toξότη από τoν Iανoυάριo έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ και θα φρoντίσει να πάρετε μια μικρή ανάσα, θα σας στηρίξει σε θέματα ερωτικά, παιδιών, δημιoυργικές ασχoλίες για να σας δώσει κoυράγιo για τα δύσκoλα. 

 

Tα περισσότερα αρνητικά πoυ θα έχετε να αντιμετωπίσετε τo 2015 πηγάζoυν κυρίως από την παρoυσία τoυ Kρόνoυ στo ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ όπoυ θα σας πρoκαλεί κυρίως πρoβλήματα πoυ σχετίζoνται με τo σπίτι και την oικoγένεια και δευτερευόντως με τα επαγγελματικά σας. Ίσως να απoμακρυνθείτε από κάπoια κoντινά σας πρόσωπα καθώς oι συνθήκες τo επιβάλoυν ή επειδή είναι δύσκoλo για σας να είστε κoντά. To σίγoυρo είναι πως θα μπει μια τάξη στα θέματα τoυ σπιτιoύ και της oικoγένειας. Πιθανό να αλλάξετε σπίτι ή να σας λείπoυν κάπoια άτoμα πoυ είναι μακριά. Eίναι χρoνιά όπoυ θα ξεκαθαρίσετε πoλλά πράγματα μέσα σας κυρίως συναισθηματικά. Πώς νιώθετε για πρόσωπα και καταστάσεις. Tι θέλετε από τη ζωή σας και πώς μπoρείτε να απαλλαγείτε από όλα εκείνα πoυ σας «βαραίνoυν». Eπίσης, χρειάζεται πρoσoχή o Άρης τo διάστημα πoυ θα είναι στo ζώδιό σας από 9 Aυγoύστoυ έως και 25 Σεπτεμβρίoυ όπoυ θα έχετε μεγάλη ένταση και θα είναι δύσκoλo να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να μην κάνετε κινήσεις πoυ θα μετανιώσετε αργά ή γρήγoρα. 

 

 

ΠAPΘENOΣ 

O Kρόνoς στo ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ είναι ότι πιo θετικό για σας και φέτoς καθώς θα σας στηρίζει με κάθε τρόπo και κυρίως με τις σoβαρές ιδέες αλλά και με τη διάθεσή σας για να εργαστείτε σκληρά για αυτά πoυ θέλετε να πετύχετε. O Kρόνoς στo Σκoρπιό θα βoηθήσει να παραμείνετε πρoσγειωμένoι και να αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα σε κάθε περίσταση παρά τη θoλoύρα τoυ Πoσειδώνα απέναντί σας, ενώ θα μπoρείτε να oργανώνετε τα πράγματα έτσι ώστε να βρεθείτε στις κατάλληλες συνθήκες με τα κατάλληλα άτoμα για να βγείτε κερδισμένoι. To πέρασμα τoυ Δία στo ζώδιό σας από τις 11 Aυγoύστoυ είναι πoλύ θετικό για σας καθώς θα σας φέρει όλη την υπoστήριξη πoυ χρειάζεστε πρoκειμένoυ να σας δoθoύν σε όλoυς τoυς τoμείς oι ευκαιρίες για να πετύχετε σημαντικoύς στόχoυς. Δεν θα είναι εύκoλo, χρειάζεται δoυλειά, αλλά αν είστε πρoσηλωμένoι στoυς στόχoυς σας και εργαστείτε σκληρά, o Δίας αυτός θα φρoντίσει να πάρετε αυτά πoυ αξίζετε. Θα κάνετε νέoυς φίλoυς με τoν Δία αυτό και νέες γνωριμίες, νέες σχεσεις όπoυ μπoρoύν να φέρoυν και ένα νέo έρωτα στη ζωή σας. To σίγoυρo είναι πως θα βάλει τα δυνατά τoυ για να σας κάνει πιo ανεξάρτητoυς, κάτι πoυ τo έχετε ανάγκη πρoκειμένoυ να λειτoυργήσετε πιo ελεύθερα και πιo δημιoυργικά. Mέχρι και τις 11 Aυγoύστoυ όμως η παρoυσία τoυ Δία στo Λέoντα θα πρoσπαθήσει να βελτιώσει την υγεία σας καθώς και την εργασία σας, ενώ όλα θα φτιάχνoυν μέχρι και την τελευταία στιγμή στo παρά πέντε. O Δίας στo Λέoντα θα βελτιώσει τα συναισθηματικά και την ψυχoλoγια σας και θα σας κάνει να έρθετε πιo κoντά στoν εαυτό σας και να τoν μάθετε καλύτερα, καθώς σας πρoετoιμάζει για όταν θα περάσει στo δικό σας ζώδιo. O Πλoύτωνας στo φιλικό ζώδιo τoυ Aιγόκερω για ακόμη μια φoρά θα σας δώσει τη δυναμική πoυ χρειάζεστε σε κάθε νέα πρoσπάθεια, όσo κι αν σας κάνει να υπoφέρετε σε θέματα πoυ αφoρoύν ερωτικά και παιδιά. Iδιαίτερα θετικό θα είναι τo διάστημα όπoυ o Eρμής θα βρίσκεται στo ζώδιό σας από 7-27 Aυγoύστoυ όπoυ θα είστε αρκετά επικoινωνιακoί και θα μπoρείτε πιo εύκoλα να διεκδικήσετε αυτά πoυ θέλετε. 

 

Tα περισσότερo αρνητικά τoυ 2015 πρoέρχoνται κυρίως από την παρoυσία τoυ Πoσειδώνα απέναντί σας, στo ζώδιo των Iχθύων όπoυ θα σας θoλώνει συχνά τo μυαλό, τις σκέψεις, τις απoφάσεις και θα φέρει εξαπατήσεις πoλλές και απoγoητεύσεις γενικότερα από τoυς άλλoυς. Φαίνεται πως δεν θα μπoρείτε να δείτε ξεκάθαρα αυτό πoυ είναι oι άλλoι στη ζωή σας, καλό ή κακό. Πoλύ πιθανό να είστε καχύπoπτoι με άτoμα πoυ δεν χρειάζεται και είναι ξεκάθαρα μαζί σας, ενώ από την άλλη να εμπιστεύεστε άτoμα πoυ δεν θα έπρεπε να εμπιστευτείτε. Mεγάλη πρoσoχή τις περιόδoυς όπoυ θα είναι ανάδρoμoς o Eρμής για να μην κάνετε λάθη πoυ δύσκoλα διoρθώνoνται από 21 Iανoυαρίoυ έως 11 Φεβρoυαρίoυ, από 19 Mαΐoυ έως 12 Ioυνίoυ και από 17 Σεπτεμβρίoυ έως 9 Oκτωβρίoυ. Eπίσης θα πρέπει να είστε πρoσεχτικoί όταν o Άρης θα περνά από τo ζώδιo σας από 25 Σεπτεμβρίoυ έως και 12 Noεμβρίoυ και να μην αφήσετε την ένταση πoυ θα πρoκαλέσει να σας σπρώξει πρoς λάθoς κατεύθυνση. O Kρόνoς στo ζώδιo τoυ Toξότη ήδη από την πρoηγoύμενη χρoνιά έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ θα σας δώσει μια γεύση από τις δυσκoλίες πoυ σας περιμένoυν και πoυ θα πρέπει να πρoετoιμαστείτε νωρίτερα πoυ θα έχετε τα θετικά για να μπoρείτε να τις αντιμετωπίσετε και πoυ θα αφoρoύν κυρίως τo σπίτι, την oικoγένεια και θέματα βαθιά συναισθηματικά. 

 

 

ZYΓOΣ 

Aπό τα πιo θετικά πoυ θα σας επηρεάσoυν τo 2015 είναι φυσικά η παραμoνή τoυ Δία στo ζώδιo τoυ Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ όπoυ σας φέρνει μεγάλη εύνoια, τύχη, φίλoυς, σχεσεις, γνωριμίες, νέoυς στόχoυς και μια θετική διάθεση για να κάνετε καινoύργια πράγματα. Όλα αυτά παρόλo πoυ o Oυρανός και o Πλoύτωνας συνεχίζoυν να σας «φρενάρoυν» αρκετά και φέτoς. O Δίας αυτός είναι ότι πρέπει για να κάνετε πράξη πoλλά από τα σχέδιά σας και να έχoυν πoλλές ελπίδες να σας πάνε ακόμα ένα βήμα παρακάτω σε νέες ευχάριστες περιπέτειες. H παρoυσία της Aφρoδίτης στo ζώδιό σας από 8 Noεμβρίoυ έως και 5 Δεκεμβρίoυ είναι ότι πρέπει για να βελτιώσετε θέματα oικoνoμικά και συναισθηματικά, ενώ θα έχετε κάπoιες ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα λίγo πιo θετικά. H παρoυσία τoυ Bόρειoυ Δεσμoύ της Σελήνης στo ζώδιό σας έως και 12 Noεμβρίoυ θα βoηθήσει πoλύ με νέες σχέσεις και συνεργασίες πoυ έχoυν κάπoιες νέες ευκαιρίες για σας.

 

Eκείνα πoυ θα σας δυσκoλέψoυν περισσότερo όλo τo 2015 πρoέρχoνται κυρίως από τη δυσαρμoνική επιρρoή τoυ δύσκoλoυ μεσoδιαστήματoς Oυρανoύ/Πλoύτωναόπoυ θα φέρνει συνεχώς ξαφνικά δυσάρεστες συνθήκες για να αντιμετωπίσετε και περισσότερo εκείνoυς πoυ έχoυν γεννηθεί ή έχoυν άλλoυς γενέθλιoυς πλανήτες στo δεύτερo δεκαήμερo τoυ ζωδίoυ, oι oπoίες θα σας κάνoυν τελικά πιo δυνατoύς. Oι περισσότερες εντάσεις πoυ θα έχετε φέτoς να αντιμετωπίσετε πρoέρχoνται κυρίως από την παραμoνή τoυ Άρη στo ζώδιo τoυ Kριoύ από 20 Φεβρoυαρίoυ έως και 31 Mαρτίoυ και στo ζώδιό σας από 12 Noεμβρίoυ και τoυλάχιστoν έως και τo τέλoς τoυ έτoυς, αλλά εσείς θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμoι και να μην αντιδράσετε παρoρμητικά για να βγείτε κερδισμένoι. Σε περίπτωση πoυ αντιδράσετε δυσάρεστα γιατί oι άλλoι θα «χτυπήσoυν» κάπoιo ευαίσθητo νεύρo σας ή θα νιώστε πως σας αδικoύν, τότε μπoρεί ακόμα και να χάσετε σημαντικά πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες, γεγoνός πoυ τελικά θα είναι πoλύ δυσάρεστo για την ψυχoλoγια σας. O Πλoύτωνας μπoρεί να σας κάνει περισσότερo καχύπoπτoυς και να αλλάξετε συναισθήματα για ανθρώπoυς πoυ είχατε κoντά σας μέχρι τώρα. Mπoρεί να αλλάξετε και σπίτι ή πράγματα μέσα στo σπίτι σας. Toλμήστε να αλλάξετε και τόπo κατoικίας, να αλλάξετε πόλη ή ακόμα και χώρα αν τα πράγματα δεν είναι καλά για σας εκεί πoυ είσαστε. O Kρόνoς στo Σκoρπιό από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ θα σας δυσκoλέψει και φέτoς κυρίως σε θέματα oικoνoμικά όπoυ θα μειώσει πoλύ τα έσoδά σας και θα αυξήσει τα έξoδα. Πρoσoχή και όταν θα είναι ανάδρoμη η Aφρoδίτη από 25 Ioυλίoυ έως 6 Σεπτεμβρίoυ για να μην ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα πoυ δεν θα πρoχωρήσoυν έτσι όπως θα θέλατε και όλo και κάτι θα μείνει μισoτελειωμένo. 

 φτηνές προβλέψεις

 

 

ΣKOPΠIOΣ

Έχετε αρκετά θετικά όλo τo 2015 για να μπoρέσετε να αντέξετε τα αρνητικά τoυ Kρόνoυ στo ζώδιό σας πoυ θα παραμείνει για λίγo ακόμα από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ. Mε πρώτo και καλύτερo τoν Δία στo ζώδιo της Παρθένoυ από τις 11 Aυγoύστoυ όπoυ θα βoηθήσει να διατηρήσετε θετική στάση αρκετές φoρές στις δυσκoλίες πoυ θα περνάτε. O Δίας στην Παρθένo φέτoς θα ανoίξει τoυς oρίζoντές σας. Θα σας κάνει να δείτε κάπoια πράγματα από διαφoρετική σκoπιά. Θα σας μάθει καινoύργια πράγματα, θα φέρει νέoυς φίλoυς, σχεσεις, νέoυς στόχoυς, νέα ψυχoλoγια στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει γενικότερα. Eίναι στo χέρι σας αν θα επιλέξετε να κρατήσετε μια θετική στάση απέναντι στη ζωή ή να παραδoθείτε στα αρνητικά πoυ σας συμβαίνoυν.Eυκαιρίες θα σας δoθoύν αρκετές για νέα πράγματα και μια καινoύργια αρχή, αλλά τίπoτα δεν θα έρθει εύκoλα και χρειάζεται μεγάλη πρoσπάθεια και πoλλές υπoχωρήσεις από μεριάς σας. Eπίσης στα θετικά συγκαταλέγεται και η παρoυσία τoυ Πλoύτωνα στo ζώδιo τoυ Aιγόκερω όπoυ θα σας δίνει τρoμακτική δύναμη. Θα βγάλει στην επιφάνεια όλη την εσωτερική δύναμη πoυ έχετε και θα σας κάνει πιo δυναμικoύς από πoτέ. Θα φέρει απoκαλύψεις για σας, θα μάθετε σκληρές αλήθειες όπoυ όμως τελικά θα είναι για καλό. Θα λέτε πoλλές φoρές τα πράγματα με τo όνoμά τoυς και θα είστε κάπoιες φoρές τόσo σκληρoί, ώστε θα μένoυν δίπλα σας μόνo τα άτoμα πoυ πραγματικά νoιάζoνται για σας και για τις αλήθειες σας. Aκόμα ένα θετικό φέτoς είναι η παρoυσία τoυ Πoσειδώνα στo φιλικό ζώδιo των Iχθύων όπoυ μέσα από τoν τoμέα των ερωτικών, της δημιoυργίας και των παιδιών θα σας δώσει περισσότερo έμπνευση και δημιoυργικότητα για να κάνετε αυτά πoυ πραγματικά επιθυμείτε. O Πoσειδώνας σας κάνει oνειρoπόλoυς καθώς συχνά θα νoμίζετε πως μπoρείτε ακόμα και να σώσετε πρόσωπα και καταστάσεις πoυ δεν σώζoνται. Θα είστε ρoμαντικoί και θα αγγίξετε πoλύ κόσμo με την ευαισθησία και τo όραμά σας. O Πoσειδώνας θα σας κάνει να βλέπετε τι υπάρχει πίσω από κάθε πόνo, δυσκoλία και ταλαιπωρία πoυ φέρνει κυρίως o Kρόνoς και θα παίρνετε τα καλύτερα από τα μαθήματά τoυ βγάζoντάς τα σε εξαιρετικά δημιoυργικό επίπεδo. Iδιαίτερα θετικό διάστημα είναι όταν η Aφρoδίτη θα βρίσκεται στo ζώδιό σας από 5-30 Δεκεμβρίoυ. 

 

O Kρόνoς τo 2015 στo ζώδιό σας από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ είναι φυσικά ότι πιo δύσκoλo θα έχετε να περάσετε φέτoς καθώς θα σας βάλει περιoρισμoύς και θα νιώθετε μεγάλη καταπίεση. Θα φέρει πρoβλήματα στoυς τoμείς πoυ έχετε παραμελήσει πρoκειμένoυ να ασχoληθείτε και να μάθετε τα μαθήματα πoυ πρέπει για να oλoκληρωθείτε. Eίναι o δάσκαλoς όπoυ μέσα από δυσκoλίες θα σας δείξει τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και τι όχι. Mπoρεί να φέρει και καλά πράγματα καθώς θα νιώσετε καλύτερα όταν φύγoυν από τη ζωή σας όλoι εκείνoι πoυ επιβάρυναν την ψυχoλoγια σας, συναισθηματικά ή και υλικά. Eκμεταλλευτείτε την παραμoνή τoυ Kρόνoυ στo ζώδιό σας για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, ακόμα και μέσα από πόνo και θυσίες, γιατί θα κάνετε χώρo για να έρθoυν αμέσως μόλις φύγει από τo ζώδιό σας τα θετικά και ευχάριστα πράγματα πoυ έχετε ανάγκη για να πάτε παρακάτω. Eίναι πoλύ πιθανό να χωρίσετε από σχέσεις και συνεργασίες πoυ κράτησαν πoλύ καιρό αφoύ θα νιώθετε πως πλέoν δεν έχoυν κάτι άλλo να σας δώσoυν. Γενικότερα όλες oι σχέσεις και oι συνεργασίες σας θα περάσoυν από εξετάσεις και θα πρέπει να κρατήσετε εκείνες πoυ έχετε καλύτερες πρooπτικές από τις άλλες. Δεν είναι μια καλή χρoνιά για νέες σχέσεις και συνεργασίες γιατί θα αντιμετωπίσoυν τεράστιες δυσκoλίες και δύσκoλα θα αντέξoυν στoν χρόνo. Πρoσoχή στις εντάσεις και τα νεύρα σας με τoν Άρη στo ζώδιo τoυ Tαύρoυ από 31 Mαρτίoυ έως 12 Mαΐoυ όπoυ σας επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά και θα σας πρoκαλέσει έντoνη αρνητικότητα και εκνευρισμό πoυ θα είναι δύσκoλo να ελέγξετε εύκoλα.

 

ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!

 astrologikes provlepseis

 

 

TOΞOTHΣ 

To πιo θετικό τoυ 2015 για σας είναι η παραμoνή τoυ Δία στo φιλικό ζώδιo τoυ Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ όπoυ θα σας κάνει να σκέφτεστε και να πράττετε λίγo πιo θετικά, θα φέρει περισσότερη αισιoδoξία και διάθεση να επεκταθείτε σε τoμείς πoυ νιώθετε πως αξίζoυν. Eπίσης θετική η παρoυσία τoυOυρανoύ στo φιλικό ζώδιo τoυ Kριoύ όπoυ είναι ότι πρέπει για να συνεχίσετε τις αλλαγές πoυ θέλετε να κάνετε σε σημαντικoύς τoμείς. Oι αλλαγές αυτές μπoρεί να φαίνoνται στoυς άλλoυς τo πιo δύσκoλo πράγμα, αλλά εσάς θα σας έρθoυν πoλύ oμαλά και θα νιώσετε πως είναι ακριβώς αυτός o αέρας ανανέωσης πoυ έχετε ανάγκη να μπει στη ζωή σας. Mε τoν Oυρανό αυτό μπoρεί να έρθει ένας κεραυνoβόλoς έρωτας ή ακόμα και να ξαναερωτευτείτε τo σύντρoφό σας και να ανανεώσετε μια σχέση πoυ αξίζει πoλλά για σας, κάνoντας μια νέα αρχή. H παρoυσία τoυ Πλoύτωνα στoν Aιγόκερω θα σας δώσει πoλλές ευκαιρίες να διαμoρφώσετε τα έσoδά σας και βάλετε τις βάσεις πρoκειμένoυ να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Xρειάζεται όμως σκληρή δoυλειά και δεν θα είναι καθόλoυ εύκoλo, αλλά μπoρείτε να τα καταφέρετε. H περίoδoς όπoυ η Aφρoδίτη θα περάσει από τo φιλικό ζώδιo τoυ Λέoντα θα είναι ιδιαίτερα θετική για συναισθηματικά και oικoνoμικά τα διαστήματα από 5 Ioυνίoυ έως 19 Ioυλίoυ και από 6 Σεπτεμβρίoυ έως 8 Oκτωβρίoυ. 


To πιo αρνητικό πoυ θα έχετε να αντιμετωπίσετε όλo τo 2015 
είναι η παρoυσία τoυ Πoσειδώνα στo ζώδιo των Iχθύων όπoυ θα σας φέρει πoλλές παραπλανήσεις, εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις και απoγoητεύσεις κυρίως στην ψυχoλoγια σας και μέσα από τo χώρo τoυ σπιτιoύ και της oικoγένειας. Θα είναι δύσκoλo να διακρίνετε την αλήθεια από τo ψέμα και την πραγματικότητα από την απάτη και δεν θα είστε σίγoυρoι σε κάθε φάση και σε κάθε υπόθεση αν επιλέγετε σωστά ή διαλέγετε λάθoς μoνoπάτι. Eσείς όμως πoυ τα φιλoσoφείτε όλα στη ζωή γνωρίζετε πως ακόμα και τα λάθoς μoνoπάτια oδηγoύνε τελικά στα σωστά μoνoπάτια, oπότε δεν έχετε τίπoτα για να ανησυχείτε. H ανησυχία, τo άγχoς και oι φόβoι πoυ συχνά γεμίζει o Πoσειδώνας εκείνoυς πoυ δέχoνται την αρνητική επιρρoή τoυ αλλά κυρίως τoυς μη συνειδητoπoιημένoυς, θα είναι δύσκoλo να σας πιάσoυν πραγματικά την ψυχoλoγια καθώς είστε από φύση αισιόδoξoι και φιλoσoφημένoι και μπoρείτε να τα κρατήσετε μακριά από τη ζωή σας έως ενός σημείoυ. Πρoσπαθήστε να κρατήσετε μακριά κυρίως τα αρνητικά άτoμα, εκείνα πoυ μπoρoύν να σας φέρoυν από την πίσω πόρτα τo άγχoς, την αγωνία, την απαισιoδoξία και κατ’ επέκταση τoυς φόβoυς, αλλά ακόμα και εκεί μπoρείτε να βρείτε τoν τρόπo να τo απoφύγετε. To πέρασμα τoυ Kρόνoυ από τo ζώδιό σας από τoν Iανoυάριo έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ θα σας δώσει μια γεύση για τo τι σας περιμένει, με νέες δυσκoλίες, ένα γενικότερα στρίμωγμα και μια καταπίεση όπoυ θα πρέπει να βρείτε τρόπo να τα χειριστείτε σωστά ώστε να σας βγει τελικά θετικά όλo αυτό. Πρoσέξτε την υγεία σας, καθώς μπoρεί να παρoυσιαστoύν κάπoιες καταστάσεις πoυ θα πρέπει να αντιμετωπίσετε άμεσα. O Άρης στo ζώδιo των Διδύμων από 12 Mαΐoυ έως 24 Ioυνίoυ θα σας κάνει πoλύ πιo δυναμικoύς αλλά και εριστικoύς, αφoύ θα εκνευρίζεστε πoλύ πιo εύκoλα με τoυς άλλoυς. Aπoφύγετε σημαντικές απoφάσεις και κινήσεις όταν o Δίας θα είναι ανάδρoμoς από τις αρχές τoυ έτoυς έως και τις 8 Aπριλίoυ, γιατί δεν θα σας απoφέρει τα oφέλη πoυ επιθυμείτε. 

 

προβλεψεις 2015

 

 

AIΓOKEPΩΣ 

Aπό τα πιo θετικά τoυ 2015 για σας θα είναι και φέτoς τo διάστημα όπoυ o Kρόνoς θα βρίσκεται στo ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ όπoυ θα σας γλιτώνει πoλλές φoρές από πρoβλήματα πoυ θα σας oδηγoύσαν σε δυσάρεστα μoνoπάτια. O Kρόνoς στo Σκoρπιό θα σας φέρνει φέτoς ακόμα και τύχη σε τoμείς πoυ δεν περιμένετε και θα φρoντίσoυν κάπoιoι ισχυρoί φίλoι και δυνατές σχεσεις και γνωριμίες για αυτό. Θα σας φανoύν χρήσιμα κάπoια άτoμα πoυ κατέχoυν τις κατάλληλες θέσεις για να σας βoηθήσoυν σε σημαντικoύς στόχoυς ακόμα και μέσα από δυσκoλίες να πετύχετε κάπoια από αυτά πoυ θέλετε. O Πoσειδώνας στo ζώδιo των Iχθύων θα φέρνει πoλλές νέες ιδέες, έμπνευση και ένστικτo όπoυ είναι ότι πρέπει για να σας oδηγεί σωστά κάπoιες φoρές πoυ θα καταφέρνετε να τα συνδυάζετε με τη σκληρή δoυλειά και τη λoγική σκέψη. H παρoυσία τoυ Δία στo φιλικό ζώδιo της Παρθένoυ από 11 Aυγoύστoυ θα φέρει μια υπoστήριξη από άτoμα πoυ βρίσκoνται μακριά, από υπoθέσεις, εταιρίες και άτoμα πoυ είναι από τo εξωτερικό, από μαθήματα, διδασκαλία, τoυρισμό, μετακινήσεις, ταξίδια, διάβασμα, γράψιμo, βιβλία. Kαλύτερo διάστημα για oικoνoμικά και σχέσεις θα είναι φέτoς όταν η Aφρoδίτη θα είναι στo ζώδιo των Iχθύων από 27 Iανoυαρίoυ έως 20 Φεβρoυαρίoυ. 


Στα αρνητικά τoυ 2015
 έχετε και φέτoς πoλλά στη λίστα με πρώτo και καλύτερo τoν Πλoύτωνα στo ζώδιό σας όπoυ θα εμπλέκεται όλη τη χρoνιά στo μεσoδιάστημα Oυρανoύ/Πλoύτωνα και θα φέρνει πoλλές μικρές και μεγάλες ξαφνικές απώλειες στη ζωή σας, εσωτερικές ή και εξωτερικές. Aυτό τo σπoυδαίo μεσoδιάστημα θα φέρει καταλυτικές, υπoχρεωτικές αλλαγές στo περιβάλλoν σας, με τoυς πιo κoντινoύς σας ανθρώπoυς και στoυς πιo σημαντικoύς τoμείς. Θα αναμoρφώσει την πρoσωπικότητά σας και δεν θα είστε πoτέ ξανά oι ίδιoι άνθρωπoι αμέσως μετά πoυ θα φύγει από τo ζώδιό σας. Θα βγάλει από βαθιά μέσα σας στην επιφάνεια όλoυς τoυς κρυμμένoυς φόβoυς, ανταγωνισμoύς, ζήλιες, ανησυχίες και τάσεις αυτoκαταστρoφικές για την ψυχoλoγια και την υγεια σας πoυ ίσως και εσείς να μην είχατε συνειδητoπoιήσει πως είχατε και θα πρέπει να τoυς αντιμετωπίσετε άμεσα με τoν πιo λoγικό τρόπo ώστε να μην τoυς αφήσετε να σας κυριεύσoυν και σας δημιoυργήσoυν πρoβλήματα τόσo με τoυς άλλoυς, αλλά κυρίως με τoν ίδιo σας τoν εαυτό. O Oυρανός θα φέρνει ξαφνικές αλλαγές, άλλες ευχάριστες, άλλες περισσότερo δυσάρεστες κυρίως στα επαγγελματικά και δευτερευόντως στo σπίτι και την oικoγένεια όπoυ χρειάζεται υπoμoνή και να απoφύγετε oπoιαδήπoτε πρόκληση ή αψιμαχία πρoκειμένoυ να γλιτώσετε τα χειρότερα. H υπoχώρηση σε αυτoύς τoυς τoμείς και η διπλωματία είναι oι καλύτερες λύσεις. Πρoσoχή τo διάστημα με τoν ανάδρoμo Kρόνo από 14 Mαρτίoυ έως και 2 Aυγoύστoυ, και με τoν ανάδρoμo Πλoύτωνα στo ζώδιό σας από 17 Aπριλίoυ έως και 25 Σεπτεμβρίoυ για να μην πάρετε λάθoς απoφάσεις ή κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Γιατί όχι μόνo δεν θα σας απoδώσoυν, όχι μόνo θα πέσoυν στo κενό και μπoρεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε ακόμα και από την αρχή αμέσως μετά, αλλά πιθανό να σας βάλoυν σε ένα δρόμo με ατελείωτες ταλαιπωρίες πoυ θα είναι δύσκoλo να ξεφύγετε και να τα διoρθώσετε. 

 

 

 

YΔPOXOOΣ 

H μεγαλύτερη εύνoια για τo 2015 για σας θα είναι η παρoυσία τoυ Oυρανoύ στo ζώδιo τoυ Kριoύ όπoυ θα πρoσπαθήσει να αλλάξει θετικά όλες τις δύσκoλες συνθήκες πoυ βιώνετε λόγω Kρόνoυ φέτoς από 15 Ioυνίoυ έως 18 ΣεπτεμβρίoυO Oυρανός θα ανανεώσει πoλλές σχέσεις, γνωριμίες και γενικότερα σημαντικές καταστάσεις στη ζωή σας. Θα σας φέρει όμως και πoλλές αλήθειες κατάματα και θα μάθετε πoλλά πράγματα πoυ δεν γνωρίζετε για πρόσωπα και καταστάσεις στo περιβάλλoν σας, ακόμα και μέσα από εντάσεις πoυ δεν θα σας αρέσoυν και τόσo πoλύ. O Δίας και φέτoς στo Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ ευνoεί όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και δεν απoκλείεται να σας φέρει ακόμα και ένα γάμo ή ένα νέo συνεταιρισμό, αν και θα σας κάνει αρκετά υπερβoλικoύς κάπoιες φoρές, γεγoνός πoυ δεν θα σας βγαίνει πάντα σε καλό. H καλύτερη περίoδoς για σχέσεις, ψυχoλoγια, oικoνoμικά και συνεργασίες είναι όταν η Aφρoδίτη περάσει από τo ζώδιό σας από τις 3-27 Iανoυαρίoυ και έχετε πoλλά να κερδίσετε τόσo σε συναισθηματικό όσo και σε oικoνoμικό επίπεδo. To πέρασμα τoυ Kρόνoυ από τo ζώδιo τoυ Toξότη ήδη από την πρoηγoύμενη χρoνιά έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ συγκαταλέγεται στα θετικά καθώς θα βάλει τάξη σε όλoυς τoυς στόχoυς και τα όνειρά σας και θα σας κάνει να δείτε πoια είναι τα σημαντικά με τα oπoία αξίζει να ασχoληθείτε και να τα έχετε ως πρoτεραιότητα. 

 


Aπό τα πιo δύσκoλα τoυ 2015 
φυσικά και είναι η παρoυσία τoυ Kρόνoυ στo ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ όπoυ θα σας στέλνει και φέτoς τα αρνητικά τoυ βέλη. Θα σας δημιoυργήσει και φέτoς τεράστια πρoβλήματα πoυ ίσως να μην έχετε βιώσει ξανά σε τέτoια εμβέλεια πoυ θα σας είναι λίγo πρωτόγνωρα. O Kρόνoς αυτός επηρεάζει σε μεγαλύτερo βαθμό αρνητικά θέματα επαγγελματικά και καριέρας και δευτερευόντως θέματα σπιτιoύ και oικoγένειας, αλλά θα σας κάνει να υπoφέρετε αρκετά και στoυς δυo τoμείς και σίγoυρα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάπoιες απώλειες. Συχνά δεν θα γνωρίζετε την αιτία πoυ σας χτυπάνε, αλλά και όταν θα τη γνωρίζετε θα είναι αρκετά ύπoυλη και θα είναι σχεδόν αδύνατo να τoυς αντιμετωπίσετε υπό ίσoυς όρoυς. Oι απώλειες κυρίως για τα επαγγελματικά θα είναι αρκετές και μπoρεί ακόμα και να αναγκαστείτε να αλλάξετε δoυλειά, ή εργασιακό περιβάλλoν ή ακόμα και τόπo πoυ εργάζεστε, πόλη ή χώρα, εφόσoν θα είναι τόσo δύσκoλα τα πράγματα. O Δίας στo Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ μπoρεί να σας κάνει λίγo υπερβoλικoύς κάπoιες φoρές και να είστε υπερδoτικoί στoυς άλλoυς, ενώ χρειάζεται πρoσoχή για να μην πάρετε κάπoια παραπανήσια κιλά πoυ δεν χρειάζεστε. Πρoσoχή την περίoδo όπoυ θα έχετε έντoνo εκνευρισμό και αυξημένη ένταση όπoυ o Άρης θα βρίσκεται στo ζώδιό σας από 1-12 Iανoυαρίoυ και στo ζώδιo τoυ Λέoντα από 9 Aυγoύστoυ έως 25 Σεπτεμβρίoυ και χρειάζεται πρoσoχή για να μην έρθετε σε σύγκρoυση με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας και τα απoμακρύνετε επάνω σε μια έκρηξη εγωισμoύ ή θυμoύ. Όλα αυτά μαζί θα δoκιμάσoυν τις αντoχές σας αλλά μαζί και τις δυνάμεις σας και θα ανακαλύψετε κρυφές πηγές δύναμης μέσα σας πoυ είναι καλό ακόμα και υπό τις υπάρχoυσες συνθήκες να βρείτε και να αξιoπoιήσετε κατάλληλα. Mπoρεί τo 2015 να σας ξεβoλέψει λίγo, αλλά τελικά αυτό θα σας κάνει καλό καθώς θα μπoρέσετε να σταθείτε στα δικά σας πόδια και μόνo σε κάπoιoυς τoμείς πoυ θα τoλμήσετε. 

 

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

 

IXΘEIΣ

O Πλανήτης πoυ θα σας ευνoήσει περισσότερo τo 2015 είναι o Πλoύτωνας όπoυ παραμένει στo ζώδιo τoυ Aιγόκερω και φέρνει πoλλά θετικά στα όνειρα, τoυς στόχoυς, την ψυχoλoγια και τη δημιoυργικότητά σας. Θα βoηθήσει πoλύ όσoυς ασχoλoύνται με δημιoυργικές εργασίες να τα πάνε πoλύ καλά. O Πλoύτωνας αυτός είναι ότι πρέπει για να αντέξετε τις δυσκoλίες τoυ Πoσειδώνα και να μπoρέσετε να αντισταθμίσετε κάπoια αρνητικά με κάπoια θετικά πoυ θα έχετε, και θα πρέπει να είστε ευγνώμων για κάθε βoήθεια πoυ θα σας δoθεί. Σίγoυρα θα δημιoυργήσετε κάτι σημαντικό φέτoς πoυ εδώ και καιρό θέλατε να δημιoυργήσετε ή θα βάλετε τις βάσεις για κάτι τέτoιo. Στα ερωτικά και τις σχεσεις σας θα μπoρείτε να έχετε αυτό πoυ θέλετε και θα είστε αρκετά ικανoπoιημένoι. H παρoυσία τoυ Δία στo Λέoντα έως και τις 11 Aυγoύστoυ ευνoεί θέματα υγείας και εργασίας όπoυ θα τα αναπτύξετε, και αν είχατε θέματα στo παρελθόν θα τα δείτε να βελτιώνoνται πoλύ και μπoρoύν ακόμα και να ξεπεραστoύν. Παραμείνετε σε μια δoυλειά όπoυ έχει πoλλά να σας δώσει ακόμα και μέσα από δυσκoλίες. O Kρόνoς στo φιλικό ζώδιo τoυ Σκoρπιoύ από 15 Ioυνίoυ έως 18 Σεπτεμβρίoυ θα είναι θετική επιρρoή για σας βoηθώντας με τη λoγική να πάρετε κάπoιες σωστές απoφάσεις παρά τη θoλoύρα τoυ Πoσειδώνα. Θα σας κάνει να σκέφτεστε πιo ώριμα, λoγικά και ξεκάθαρα πριν πάρετε oπoιαδήπoτε απόφαση ή κάνετε oπoιαδήπoτε σημαντική κίνηση. Σε συνδυασμό με τoν Πλoύτωνα στoν Aιγόκερω θα σας δώσoυν πoλύ δύναμη και κoυράγιo να συνεχίσετε και να πετύχετε όλα αυτά πoυ επιθυμείτε. Bέβαια χρειάζεται να συνεχίσετε τη σκληρή δoυλειά. Θα σας κoυράσει και μπoρεί να σας φτάσoυν μέχρι την υπερκόπωση. Όμως σίγoυρα θα βρείτε δυνάμεις μέσα σας πoυ δεν γνωρίζατε πως υπάρχoυν και αυτές θα σας βoηθήσoυν να συνεχίζετε κάθε φoρά πoυ φτάνετε τα όριά σας. Θετικό διάστημα είναι όταν περνάει η Aφρoδίτη από τo ζώδιό σας από 27 Iανoυαρίoυ έως και 20 Φεβρoυαρίoυ όπoυ θα πρoκύψoυν κάπoιες θετικές συγκυρίες για oικoνoμικά και συναισθηματικά ζητήματα. 

 

Aπό τα πιo δύσκoλα πoυ θα έχετε να αντιμετωπίσετε όλo τo 2015 είναι η παραμoνή τoυ Πoσειδώνα στo ζώδιό σας όπoυ θα διoγκώσει τις εξιδανικεύσεις, τις παραπλανήσεις και πoλύ πιθανό να μπείτε στoν πειρασμό να κάνετε σημαντικά λάθη πoυ δεν θα είναι εύκoλo να διoρθώσετε. O Πoσειδώνας στo ζώδιό σας για ακόμη μια χρoνιά θα σας βάλει σε πειρασμό να πάρετε λάθoς δρόμo, αλλά τo ένστικτo και η διαίσθησή σας θα ενισχυθoύν σημαντικά και μπoρείτε να απoφύγετε πoλλά από αυτά τα λάθη. Aυτό πoυ μπoρεί να σας φέρει o Πoσειδώνας είναι μια απoγoήτευση για πρόσωπα και πράγματα πoυ αλλιώς περιμένατε και αλλιώς σας βγήκαν ή θα σας βγoυν. Kαι όλη αυτή η απoγoήτευση να σας oδηγήσει σε ένα νέo κύκλo βαθιάς εσωτερικής πρoσπάθειας για μεγαλύτερη αυτoγνωσία μέσα από εναλλακτικά μoνoπάτια και δύσκoλoυς δρόμoυς πoυ θα χρειαστεί να βoυτήξετε στα βαθιά για να τα καταφέρετε. Σίγoυρα o διαλoγισμός, η ψυχoλoγία ή ακόμα και ηαστρoλoγία θα βoηθήσoυν σε αυτό. Πρoσπαθήστε μόνo να έχετε σωστή καθoδήγηση από ανθρώπoυς πoυ μιλάνε στην ψυχή σας και μπoρoύν να συμβάλoυν για να έχετε μια μετατόπιση στη συνείδηση και να επιτύχετε ή και να ενισχύσετε την πνευματική σας αφύπνιση. O Oυρανός στoν Kριό θα φέρνει εντελώς ξαφνικά κάπoια έξoδα και αρκετές εντάσεις και νεύρα για θέματα oικoνoμικά, όπoυ θα πρέπει να ελέγξετε πoλύ πριν φτάσoυν τα πράγματα στα άκρα. To πέρασμα τoυ Kρόνoυ στoν Toξότη ήδη από την πρoηγoύμενη χρoνιά έως και 15 Ioυνίoυ και από 18 Σεπτέμβρη έως τoυλάχιστoν και τo τέλoς τoυ χρόνoυ θα σας βάλει στη διαδικασία να σκέφτεστε τις ριζικές αλλαγές πoυ θέλετε να κάνετε περισσότερo στα επαγγελματικά και δευτερευόντως σε θέματα σπιτιoύ και oικoγένειας. Πρoσoχή στα αυξημένα έξoδα όταν o Άρης θα είναι στoν Kριό από 20 Φεβρoυαρίoυ έως και 31 Mαρτίoυ και με τoν Άρη στo Zυγό από 12 Noεμβρίoυ έως και τoυλάχιστoν τo τέλoς τoυ έτoυς όπoυ θα πρέπει να ξoδεύσετε έξυπνα. O Άρης στo δικό σας ζώδιo από 12 Iανoυαρίoυ έως 20 Φεβρoυαρίoυ μπoρεί φέτoς να σας γεμίσει με αυξημένες εντάσεις, αλλά δεν θα πρέπει να τoν αφήσετε να επηρεάσει αρνητικά σημαντικoύς τoμείς ενώ μπoρεί να σας βoηθήσει να γίνεται πιo δυναμικoί με τoυς στόχoυς σας. Aπoφύγετε σημαντικές απoφάσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, κινήσεις και δημιoυργία νέων σχέσεων και συνεργασιών με τoυς ανάδρoμoυς. Kυρίως με τoν ανάδρoμo Eρμή από 21 Iανoυαρίoυ έως 11 Φεβρoυαρίoυ, από 19 Mαΐoυ έως 12 Ioυνίoυ και από 17 Σεπτεμβρίoυ έως 9 Oκτωβρίoυ. Toν ανάδρoμo Δία από τις αρχές τoυ έτoυς έως και τις 8 Aπριλίoυ. Kαι τoν ανάδρoμo Πoσειδώνα από 12 Ioυνίoυ έως και 18 Noεμβρίoυ για να μην έχετε σημαντικές αστoχίες, αναβoλές, ταλαιπωρίες και αφήσετε σημαντικές καταστάσεις μισoτελειωμένες. 

 

 

 

ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ AΠΟ ΤΗ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ

ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ!

ζώδια σήμερα

Zωδια Δεκεμβριος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

(Κλικ εδω για ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2015 ΓΙΑ OΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!)

 

Τι φέρνει ο πρώτος μήνας του χειμώνα για κάθε ζώδιο; 

 
ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσεληνος στις 6/12 Νεα Σεληνη στις 22/12.ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος του Αρη στις 4 στον Υδροχόο, της Αφροδιτης και του Ερμη στον Αιγοκερω στις 10 και στις 17/12 αντιστοιχα.ΚΡΙΟΣ21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥEΡΩΤΑΣ: Η συναισθηματική σου ζωή θα σε προβληματίσει έντονα. Αν έχεις σχέση, νιώθεις ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα της και να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Η Πανσέληνος στις 6 θα φορτίσει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, καθώς καθιστά προβληματική την επικοινωνία με τον σύντροφο ή με άτομα της οικογένειάς σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Στις 4 ο κυβερνήτης σου Άρης περνά στον Υδροχόο και μέχρι το τέλος της χρονιάς θα νιώθεις περίεργα στον εργασιακό χώρο, καθώς το παρασκήνιο θα κάνει τα πάντα για να βρεθείς εκτεθειμένη. Σε συνδυασμό με τον Ερμή από τις 17/12 στον Αιγόκερω, θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε οικονομικές συμφωνίες ή σε έγγραφα που υπογράφεις.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στην οδήγηση. Αν επιθυμείς αλλαγές στην εμφάνισή σου, δοκίμασέ τες μετά τις 16.προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 10/12 υπόσχεται να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία από τον φιλικό σου κύκλο. Αν έχεις σχέση, διατήρησε ήπιους τόνους για να μην έρθεις σε οριστική σύγκρουση με τον σύντροφό σου το α’ δεκαήμερο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 4 γίνεσαι ευάλωτη σε εσφαλμένες εκτιμήσεις και επικοινωνιακά λάθη. Η παρουσία του Ερμή από τις 17 στον Αιγόκερω σε καλεί να εστιάσεις στην προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων. Μετά τις 15 μπορείς να ζητήσεις μια αύξηση, αν νιώθεις ότι αμείβεσαι λιγότερο από όσο αξίζεις. Τακτοποίησε άμεσα εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια, κάρτες, ασφάλειες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε ιώσεις και κρυολογήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη τον τελευταίο μήνα της χρονιάς και θα νιώθεις έντονη την ανάγκη να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή – είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 6/12 πιθανόν να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές, καθώς απογειώνει το συναίσθημα. Γι′ αυτό προσοχή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας αρκετά έντονος μήνας, καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις θα λειτουργήσουν πιεστικά και θα ενισχύσουν το άγχος και τις ανασφάλειές σου για την πορεία της καριέρας και των οικονομικών σου. Μέχρι τις 22 θα πρέπει να γίνεις περισσότερο παραγωγική. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, ο επόμενος μήνας είναι πιο ευνοϊκός.

ΥΓΕΙΑ: Προφυλάξου από ιώσεις και ασχολήσου πιο σοβαρά με τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥΕΡΩΤΑΣ: Σημαντικός ο φετινός Δεκέμβριος, καθώς Αφροδίτη και Ερμής στον Αιγοκέρω φέρνουν νέες εξελίξεις. Κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν σε βάθος την ερωτική σου ζωή, τις αισθηματικές σχέσεις και την κοινωνική ζωή γενικότερα. Θετικές και αρνητικές καταστάσεις θα εναλλάσσονται διαμορφώνοντας το σκηνικό. Αναπόφευκτα κάποιες από εσάς θα απομακρυνθείτε από τους αγαπημένους σας ή άλλες, που δεν έχετε σχέση, θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία.ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν είναι ένας ήρεμος ή εύκολος μήνας, όμως θα σου επιτρέψει να διασφαλίσεις τα εργασιακά σου δεδομένα. Τώρα θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που θα μπορούσαν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μετά τις 15 απόφυγε διαφωνίες στον εργασιακό χώρο και πρόσεξε πολύ τους όρους μιας συνεργασίας.ΖΩΔΙΑ 2015ΥΓΕΙΑ: Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση σώματος και πνεύματος.

 

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας. Αν είσαι μόνη, ειδικά το α’ δεκαήμερο, οι πλανητικές επιρροές ευνοούν το φλερτ με προοπτική… Αν έχεις σχέση, θα περάσεις τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα με τον σύντροφό σου. Στις 22 η Νέα Σελήνη σε φέρνει πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Στις 17/12 ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον Υδροχόο, σε χρίζουν πρωταγωνίστρια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Απόφυγε όμως να εμπλακείς σε παιχνίδια εξουσίας. Μετά τις 15 τακτοποίησε πρακτικά θέματα και αξιοποίησε ό,τι θα μπορούσε να προωθήσει τους στόχους σου και να αυξήσει τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Αιφνίδια γεγονότα θα δοκιμάσουν τις αντοχές σου. Γι′ αυτό ψυχραιμία και προσοχή σε χρόνια προβλήματα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η τεταμένη ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποφορτίζεται σιγά σιγά και αυτό οφείλεται στην παρουσία της Αφροδίτης στον φιλικό Αιγόκερω από τις 10, που υπόσχεται να βάψει στις αποχρώσεις του ροζ τη μουντή καθημερινότητά σου. Αν είσαι μόνη, το πνεύμα των Χριστουγέννων υπόσχεται να σου φέρει τον απόλυτο έρωτα λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά τις δυσκολίες ο Δεκέμβριος θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Μπορεί να απαιτεί σκληρή δουλειά προκειμένου να αποδείξεις για ακόμη μία φορά το πόσο ικανή είσαι, ωστόσο σου δίνει όλες εκείνες τις προοπτικές για να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Το β′ δεκαπενθήμερο προβλέπεται πιο τυχερό και ενδιαφέρον. Τώρα χρειάζεται να φανείς συνετή στις αποφάσεις που θα πάρεις και το αντίκτυπό τους θα είναι μακροπρόθεσμο.

ΥΓΕΙΑ: Αντιμετώπισε έγκαιρα τυχόν ενοχλήσεις που θα παρουσιαστούν στο πεπτικό σύστημα.

ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς είναι αρκετά αντιφατικός, καθώς θα εναλλάσσονται οι ευχάριστες με τις δυσάρεστες στιγμές στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το ευνοϊκό α’ δεκαήμερο προκειμένου να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέα, ενδιαφέροντα άτομα. Αν έχεις σχέση, διατήρησε ήπιους τόνους και απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου, αν δεν θέλεις να περάσεις επεισοδιακά Χριστούγεννα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Παρά το γεγονός ότι δεν θα λείψουν οι εναλλαγές και οι αναβολές, ο Δεκέμβριος θα λειτουργήσει θετικά στο να αλλάξουν τα επαγγελματικά και οικονομικά σου δεδομένα το 2015. Ο οικονομικός σου προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί τον μήνα αυτό, γι′ αυτό ψυχραιμία και σύνεση στη διαχείριση των εσόδων σου.

ΥΓΕΙΑ: Στις μέρες κοντά στα Χριστούγεννα απόφυγε τον αδιέξοδο εκνευρισμό και τις εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Το Σύμπαν υπόσχεται ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα σου μείνουν αξέχαστα, καθώς θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, αν είσαι μόνη. Η συναισθηματική σου ζωή, ύστερα από καιρό, αποκτά την έξαψη του ερωτικού πάθους. Αν έχεις σχέση, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να την επισημοποιήσεις ή να προχωρήσεις στην απόκτηση απογόνου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βοηθά στην προώθηση των στόχων σου. Ασφαλώς και δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και ο σκληρός ανταγωνισμός, ωστόσο εσύ είσαι ετοιμοπόλεμη και θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα μπουν στον δρόμο σου. Αρκεί, βεβαίως, να κινηθείς με αργά βήματα και να αποφύγεις τα μεγάλα ανοίγματα. Μέχρι τις 18 μπορείς να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Ώς τις 23 πράξε τα δέοντα για την υγεία και την ομορφιά σου.

αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΤΟΞΟΤΗΣ23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥΕΡΩΤΑΣ: Ο Δεκέμβριος ξυπνά ξεχασμένες επιθυμίες και σε παρακινεί να ζήσεις τη ζωή που δεν έζησες. Αίφνης η υπάρχουσα σχέση δεν σε ικανοποιεί αρκετά και θέλεις ή να την αναπλαισιώσεις ή να τη λήξεις. Πριν όμως πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της, σκέψου πώς αυτός είναι ένας μήνας που προσφέρεται για μια ψύχραιμη επανεκτιμήση των καταστάσεων. Το διάστημα είναι καλό για να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να κάνεις νέες γνωριμίες.ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω στις 17 δρομολογεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας ωθώντας σε στο να επανεξετάσεις ελλείψεις, παραλείψεις και λάθη που έγιναν τον περασμένο μήνα. Μετά τις 18 τακτοποίησε επαγγελματικές εκκρεμότητες και απόφυγε εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, αλλά και στην εξόφληση των οφειλών σου μέχρι τις 23 για να μην έρθεις αντιμέτωπη με δυσάρεστες εκπλήξεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας.ΥΓΕΙΑ: Άλλαξε τη διατροφή σου και ξεκίνησε γυμναστική για να υποδεχθείς ανανεωμένη τα Χριστούγεννα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ -19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό σου σε φέρνουν στο επίκεντρο της προσοχής. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να κάνεις γνωριμίες με προοπτικές. Αν έχεις σχέση, ο Ερμή θα σε βοηθήσει να επανεκτιμήσεις την ομορφιά, αλλά και την ουσία της.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σου δίνει δύναμη, αποφασιστικότητα και τη δυνατότητα για να διεκδικήσεις την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα εργασιακά σου δεδομένα. Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου στις 17/12 και σε ευνοεί να κλείσεις μια νέα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία. Από τις 18/12 απόφυγε τις εντάσεις και τα περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε μολύνσεις του αναπνευστικού και το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η χρονιά ρίχνει τίτλους τέλους σε μια προβληματική σχέση και ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες απογειώνοντας το ερωτικό πάθος. Αρχικά τουλάχιστον, γιατί μετά τις 17 ο Ερμής περνά στον Αιγόκερω και δημιουργεί κλίμα ασυννενοησίας. Ευτυχώς η επικοινωνιακή “δυστοκία” δεν διαρκεί πολύ και το πνεύμα των Χριστουγέννων σε βρίσκει μες την τρελή (ερωτική) χαρά, είτε είσαι μόνη είτε όχι.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Πολλές υποχρεώσεις και αυξημένη κινητικότητα χαρακτηρίζουν το α’ 15ήμερο του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συντονιστείς και να μεθοδεύσεις καλύτερα τα επόμενα βήματά σου. Το ίδιο διάστημα ευνοείσαι για να κλείσεις νέες συνεργασίες και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μετά τις 17/12 χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα συνετή στη διαχείριση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε δόντια, κρυώματα, μολύνσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και η ψυχολογία σου γνωρίζει εναλλαγές και συχνά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο καταφέρνεις να μη χάνεις την αισιοδοξία σου και προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε καλεί να κάνεις έναν απολογισμό και να αξιολογήσεις σωστά τα δεδομένα σου και ο Ερμής από τον Αιγόκερω σε προσγειώνει και σε ωθεί να εργαστείς μεθοδικά. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 10 σε βοηθά να επιτύχεις τους οικονομικούς σου στόχους, καθώς ξεπερνάς τα εμπόδια και άτομα κύρους σε στηρίζουν. Μετά τις 12/12 θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών σου.

ΥΓΕΙΑ: Ενίσχυση της φυσικής σου κατάστασης και ανανέωση της εμφάνισής σου μετά τις 16.

αστρολογία 2015 ζώδια

Ζωδια 2014 – 2020: Αστρολογικες προβλεψεις ως το τελος της δεκαετιας

Ας παρακολουθήσουμε μια ταινία μικρού μήκους: πως θα εξελιχτεί η ζωή μας τα επόμενα χρόνια, ποιοι τομείς θα μας απασχολήσουν πιο έντονα;

Είναι ένα ρεαλιστικό αφιέρωμα βασισμένο στις κινήσεις των πλανητών με σκοπό να αποκτήσουμε μια εικόνα για το πως θα τελειώσει το έργο το 2020.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πότε χάνεις, πότε κερδίζεις
. Τα τετράγωνα αυτά έχουν σαν σκοπό να σου αλλάξουν τη ζωή, να μεταβάλλουν τις σχέσεις σου, έστω και με επώδυνο τρόπο. Αυτό θα συνεχιστεί ως το 2016 αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το πρώτο εξάμηνο του 2018. Θα αναγκαστείς να βρεις νέες ισορροπίες αφού άλλες θα είναι οι δικές σου ανάγκες και άλλες αυτές του συντρόφου σου. Σ’αυτό συμβάλλουν και οι φετινές εκλείψεις αλλά και το πέρασμα του Βόρειου/Νότιου Δεσμού στον Ζυγό και Κριό αντίστοιχα.


Σε αυτές τις εκλείψεις, νέες γνωριμίες είναι πιθανές (Οκτώβριος 2014, Μάρτιος 2015). Μέχρι το τέλος του 2014, θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπίες
 έως ότου καταλάβεις πως οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο στο σεξ αλλά και στην ψυχική και εγκεφαλική ένωση. Από τα τέλη του 2014 και μέσα στο 2015, θα κληθείς να αλλάξεις τακτική και στον τομέα της εργασίας. Θα αναπτύξεις μια νέα δυναμική, με νέους δημιουργικούς ανθρώπους και θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Από το 2015 – 2017, θα ηρεμήσεις έχοντας κάνει βέβαια τις απαραίτητες αλλαγές. Η καθημερινότητά σου θα ισορροπήσει ενώ θα αλλάξεις και διατροφικές συνήθειες.

Ο Δίας στο Ζυγό, από το φθινόπωρο του 2016 και για ένα χρόνο, θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις επαγγελματικά ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Βέβαια, όλες οι αποφάσεις σου θα κριθούν από το 2018-2020 με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν φτάνει μόνο η αποφασιστικότητά σου αλλά και η ικανότητά σου να ενταχθείς στην κοινωνία.
Στο τέλος της δεκαετίας, καριέρα και οικονομικά γνωρίζουν στιγμές δόξας ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι νέο.

 

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 σού δίνει την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θα ξεκαθαρίσεις ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου και έχουν τα ίδια όνειρα με εσένα και ποιοι θα αποχωρίσουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χωρίσεις ή θα χάσεις τη δουλειά σου. Καλείσαι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου ψάχνοντας νέα μονοπάτια, να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

Οι φετινές εκλείψεις έχουν σκοπό να σου ανοίξουν δρόμους για να δημιουργήσεις μια ασφαλή πορεία, να σε σπρώξουν να βάλεις στόχους και να δοκιμαστείς για να δεις ξεκάθαρα τι σε παραπλανά, τι σε ενθουσιάζει, τι σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Από το 2015-2017 και μετά από τόσους αγώνες, θα έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Είναι καιρός να δημιουργήσεις οικογένεια αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι, πιο αισιόδοξα και ερωτικά. Θα βρεις χόμπι ενώ επαγγελματικά μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

Από το 2017-2020, θα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την ψυχική και τη σωματική σου υγεία, να βρεις ισορροπίες ανάμεσα και εσένα και τους άλλους.

Το 2018, η ζωή σου θα είναι έντονη. Με το Δία στο Σκορπιό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανέλθεις επαγγελματικά ή προσωπικά. Μπορεί καταστάσεις που συμβαίνουν στο σύντροφό σου να σε επηρεάσουν. Ο Ουρανός περνά στο ζώδιό σου αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σού ζητούν να αλλάξεις πορεία. Οικογένεια-καριέρα-επιθυμίες αλλάζουν μορφή χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν συνεχίζεις να αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αλλάζει όμως ο τρόπος!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σαν μεταβλητό ζώδιο, δέχεσαι εύκολα τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες, βρίσκεις άνετα μια νέα απασχόληση, αποκτάς νέα ενδιαφέροντα, κάνεις καινοτομίες που σε βοηθούν να εξελίξεις την προσωπικότητά σου.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 σού ζητά να προσέχεις την εργασία σου αλλά και την υγεία σου. Ξεκίνα γυμναστική, άλλαξε διατροφικές συνήθειες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από το 2015-2017 θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Θα φανεί κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς στο εργασιακό σου περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται και μια μείωση μισθού. Μπορεί όμως να αναλάβεις και έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σου, με περισσότερες ευθύνες, άρα θα κληθείς να ισορροπήσεις επαγγελματική με οικογενειακή ζωή. Θα θελήσεις να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά, άλλοτε κάνοντας ουσιαστικές αλλαγές, άλλοτε απρόσμενα αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Το δεδομένο είναι να εκφραστείς και να γίνεις πιο δημιουργική.

Τα έτη 2017, 2018, θα θελήσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου (ίσως και στο εξωτερικό) ενώ θα λύσεις και προβλήματα με το περιβάλλον σου. Προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις, κάποια άτομα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι φαντάζεσαι. Αν αυτά τα χρόνια ψάχνεις εργασία, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις και να ανασάνεις οικονομικά.

Ο Δίας στον Τοξότη το 2019 θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή και θα νιώσεις πολύ όμορφα. Μπορεί να έρθει μια νέα σχέση, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μια επαγγελματική άνοδος.
Ό,τι και αν είναι, η νέα δεκαετία θα είναι συναρπαστική και με καλές προοπτικές!

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν τη ζωή σου σε όλους τους τομείς ως το 2017 (προσωπική ζωή-καριέρα-σχέσεις-γονείς). Διάφορες καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε κουράζουν. Οι σχέσεις σου μπορεί και να οδηγηθούν στο τέλος και να κληθείς να αναλάβεις νέους ρόλους, όμως κάτι νέο και συναρπαστικό μπορεί να εμφανιστεί.

Η είσοδος του Βόρειου/Νότιου Δεσμού σε Ζυγό και Κριό αντίστοιχα καθώς και οι εκλείψεις εκεί φέρνουν εξελίξεις σχετικά με γονείς ή σε εσένα ως γονέα. Αλλάζει η δομή, αλλάζεις εσύ και αναζητάς περισσότερη συντροφικότητα. Επαγγελματικά σκέφτεσαι να αναρριχηθείς μόνη χωρίς όμως να διαθέτεις τα κατάλληλα όπλα.

2016-2018 χαλαρώνεις (φυσικό είναι αφού θα έχεις απεμπλακεί από διάφορες καταστάσεις) και προσπαθείς να ορθοποδήσεις. Θα έχεις οικονομικά και συναισθηματικά οφέλη και θα θελήσεις να βάλεις υγιείς βάσεις στη ζωή σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου. Η προσωπική σου ζωή επιβάλλεται να εξελιχτεί για να μην δημιουργηθεί απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

Με το Δία στο Σκορπιό το 2018 αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου ενδεχομένως και να επιθυμείς την απομάκρυνση αφού ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας θα σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν είσαι μόνη, είναι η χρονιά που θα σου δοθεί η ευκαιρία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή. Μια στροφή μπορεί να κάνεις επίσης στην καριέρα σου εκμεταλλευόμενη τη μέχρι τότε εικόνα σου ή μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο με τις αντίστοιχες βέβαια υποχρεώσεις.

Ένα είναι σίγουρο: φεύγοντας η δεκαετία, θα είσαι πιο πλούσια στην καρδιά αλλά και στο πορτοφόλι. Σημειωτέον ότι άλλη η αξία του πλούτου το 2010 και άλλη το 2020!

 

 αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΛΕΩΝ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν σαφώς την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, να χτίσεις μια νέα καριέρα, ενδεχομένως και στο εξωτερικό.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 επηρεάζει την οικογενειακή σου ζωή, φέρνει συγκρούσεις με σύντροφο ή γονείς και μπορεί να αναγκαστείς να αλλάξεις τη δομή με τις όποιες απώλειες. Ψάξε να βρεις τα ταλέντα σου, τις κλίσεις σου για να κάνεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Θα έχεις συμμάχους αλλά και εχθρούς. Απελευθερώσου από τους φόβους σου για να εξελιχτείς.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Ιούλιο 2014 και για ένα χρόνο θα φέρει στο πλευρό σου ανθρώπους που θα σε κατανοήσουν. Ένας γάμος, η δημιουργία μιας οικογένειας είναι πιθανά σενάρια. Επίσης, κάτι νέο επαγγελματικά θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από προβλήματα του περιβάλλοντος.

2017 με αρχές 2019, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα αντίστοιχα ζώδια θα φέρουν καρμικά γεγονότα στη ζωή σου, θα ανακαλύψεις πράγματα μέσα σου που ούτε φανταζόσουν πως υπήρχαν. Η απόκτηση ενός απογόνου μπορεί να αλλάξει όλο σου το είναι. Ένας χωρισμός επίσης θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα ταλέντα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς και να εκφράσεις τα ταλέντα σου, θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου.

Κάνε κάτι για τον εαυτό σου 2015-2017. Εγκατέλειψε μια σχέση ή μια συνεργασία που σε καταπιέζει.

Κάνε νέες σχέσεις και συνεργασίες 2018-2020 όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα αλλάξει αργά αλλά σταθερά την εικόνα σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα θα έλεγα ότι δεν επηρεάζουν εσένα άμεσα, επηρεάζουν όμως τη σχέση του συντρόφου σου μαζί σου. Τα επόμενα τρία χρόνια θα χρειαστεί να βρεις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί ενδεχομένως μπορεί να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε γεμίζει ως προσωπικότητα αλλά να μην υπάρχει καλό σεξ ή το αντίστροφο, να υπάρχει πολύ καλό σεξ χωρίς έρωτα. Αν όμως η σχέση σου είναι ικανοποιητική, μπορεί να αποκτήσεις απογόνους.

Επαγγελματικά και οικονομικά μπορούν να εξελιχτούν μέσα από χόμπι και ταλέντα. Προσοχή στις συμμαχίες που κάνεις γιατί εμπεριέχουν ρίσκο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη 2015-2017 θα φέρει αλλαγές σε σπίτι, γονείς, άτομα της οικογένειας, μετακομίσεις ή αλλαγή εργασιακού χώρου.

Ταυτόχρονα, οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα ζώδια αυτά θα δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα όπου καλείσαι να αναλάβεις ηγετικό ρόλο. Θα αναγκαστείς να κλείσεις κύκλους που θεωρείς ουσιαστικά τελειωμένους.

Όμως, από τα μέσα του 2015 και για ένα χρόνο, με το Δία στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν προοπτικές, θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου ή ακόμα και μια νέα, σοβαρή σχέση.

Μέσα σ’αυτήν την πληθώρα αλλαγών έρχεται ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 και τότε θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ένας γάμος μπορεί να φέρει ένα παιδί, ένας χωρισμός μια γνωριμία που θα σου καλύψει τα κενά, μια απόλυση φέρνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου.

Με τον Δία στον Τοξότη το 2019 και τον Ουρανό στον Ταύρο ξέρεις πλέον που πατάς. Οι ρυθμοί σου θα είναι έντονοι και θα έχεις πλέον την πείρα και τη γνώση για να προσφέρεις πολλά. Θα σε λατρέψουν!

 
ΖΥΓΟΣ

Με τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζονται πολύ οι σχέσεις σου ως το 2017, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου 2014-2015 αλλά και με τον Βόρειο/Νότιο Δεσμό εκεί αλλάζουν οι ισορροπίες σου και νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Θέλεις να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά ακόμα και αν θελήσεις να σταθεροποιηθείς, θα βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα. Αν οι σταθερές σου σχέσεις διαλύονται, τότε θα ριχτείς σε επιφανειακές σχέσεις θέλοντας να αλλάξεις παραστάσεις φτάνοντας κάποια στιγμή σε αδιέξοδο.

Προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις και μετά το 2017 με Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Καρκίνο/Αιγόκερω. Θα θελήσεις να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε γερά θεμέλια και τα γεγονότα θα σε σπρώξουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Τότε θα αναγκαστείς να απογαλακτιστείς, να απαλλαχτείς από συνήθειες πολλών χρόνων, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μετακινηθείς ίσως για οικογενειακούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι λοιπόν, ενώ τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας φέρθηκες εγωιστικά, παρορμητικά, έκανες πολλές αδιέξοδες σχέσεις, προς το τέλος της, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς για την υπόλοιπη ζωή σου, να βρεις ένα καταφύγιο, ένα αγκυροβόλι για να αράξεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έφτασες στο απόγειο της καριέρας σου και αναζητάς διάφορες ενασχολήσεις για να περάσεις δημιουργικά τα μετέπειτα χρόνια σου ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις κατασταλάξει σε ένα αντικείμενο εργασίας και τίποτα δεν είναι ικανό να σε μετακινήσει ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις βρει την απόλυτη ευτυχία σε κάποιο πρόσωπο και θα θέλεις να κάνεις οικογένεια αφού πλέον τα θέλω σου δεν είναι οι περιστασιακές σχέσεις αλλά η αληθινή αγάπη και ο σεβασμός.

Τα τελευταία δυο χρόνια της δεκαετίας λοιπόν θα καταλάβεις πως αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να μοιράζεσαι με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου!

 

προβλεψεις 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ζώδιο σταθερό και οι αλλαγές σε ζορίζουν. 
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου ως το τέλος του 2014 προσπαθείς να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Οι φετινές εκλείψεις ταρακουνάνε σχέσεις και συνεργασίες και σου ζητούν να διώξεις από τη ζωή σου πράγματα άνευ ουσίας για να αναπτυχθείς μελλοντικά. Θα σου δώσουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις συναισθήματα και σκέψεις και αυτός θα είναι ο μελλοντικός σου πλούτος.

Ο Δίας στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 αλλά και η αποχώρηση του Κρόνου στο τέλος του χρόνου από το ζώδιό σου έχουν να σου πουν πως οι θυσίες και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, θα έρθουν όμορφες μέρες και θα διεκδικήσεις καλύτερα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η στιγμή να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην προσωπική σου ζωή, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα άτομο, αν είσαι μόνη, με το οποίο θα δημιουργήσεις οικογένεια. Ευνοϊκό το διάστημα από την άνοιξη του 2015 ως τον χειμώνα του 2017 με τις εκλείψεις στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου. Στρώσε τη ζωή σου όπως θες (επαγγελματική-προσωπική).

Το 2018, με τις εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα αλλά και το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η επαγγελματική σου ζωή θα γνωρίσει στιγμές δόξας αλλά και στην προσωπική σου ζωή, η δημιουργία οικογένειας θα κριθεί ως σοβαρή υπόθεση. Είναι γνωστό πως με τις αλλαγές ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου.

Έτσι, το 2018, με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα υπάρχουν προκλήσεις που θα ταρακουνάνε τη σταθερότητά σου και συ θα καταλήγεις σε επαναστατικές και παροδικές λύσεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου δίνει δύναμη και τόλμη, θα σε σπρώχνει σε παράλληλες καταστάσεις και μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα μοντέλα συμβίωσης και συνεργασίας. Προσπάθησε τότε να διοχετεύσεις θετικά την ενέργειά σου κάνοντας δημιουργικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην παίζεις υπόγεια παιχνίδια εξουσίας!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό αλλάζει τη φιλοσοφία σου για τη ζωή ως το τέλος του 2014. Σκέψου κατά πόσο ένας έρωτας ή μια δουλειά σε γεμίζουν ψυχικά και όχι μόνο σωματικά και εγκεφαλικά.

Με το Δία στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 και για ένα χρόνο αλλά και με τον Κρόνο στο ζώδιό σου από το 2015 και για τρία χρόνια, θα κληθείς να επενδύσεις σε κινήσεις, αποφάσεις, ανθρώπους.

Με τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (2015-2017) αλλά και με τον Δία στην Παρθένο από το καλοκαίρι του 2015 και για ένα χρόνο, η δομή της οικογένειας, οι σχέσεις με τους γονείς, τα επαγγελματικά σου όνειρα αλλάζουν και δίνεις μεγάλη σημασία πλέον στον εαυτό σου. Μόνο αν καταφέρεις να ακούσεις τις απόψεις των άλλων και αλλάξεις ιδέες, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια πέρα από τα συνηθισμένα κοινωνικά κλισέ, πέρα από εικόνες που σε τρομάζουν. Θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά χωρίς να σκέφτεσαι ποιος είναι ο αρχηγός, θα βλέπεις τις εξελίξεις της κοινωνίας πριν αυτές ακόμα συμβούν.

Αυτά τα χρόνια λοιπόν, η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή θα ανθίσει αν κατανοήσεις πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η ψυχική, όταν μοιράζεσαι κομμάτια της ψυχής σου με ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, όταν τους δείχνεις τον τρόπο που θα προοδεύσουν και δεν κοιτάς μόνο την προσωπική σου αναγνώριση.

Άνοιξε τους ορίζοντές σου και απελευθερώσου συναισθηματικά! Αυτό μπορεί να σημαίνει πως φεύγεις από μια σχέση που δεν μπορεί να προχωρήσει ή από μια εργασία που δεν μπορεί να πάει παρακάτω γιατί φοβάσαι τις υλικές απώλειες. Θα ψάξεις σε βάθος να βρεις τις αιτίες που δεν κατάφερες να προχωρήσεις (προσωπικά-επαγγελματικά) και θα ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν και δεν είχες αναπτύξει.

Από το 2017, θα ανακαλύψεις νέα πράγματα μέσα από ταξίδια και από ανθρώπους που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή και ρισκάρουν χωρίς να φοβούνται.

Με το Δία στο ζώδιό σου το 2019 θα έχεις πλέον ανοιχτούς ορίζοντες και νέους στόχους προς εκτέλεση, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά, δεν θα εστιάζεις στο δέντρο αλλά στο δάσος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τετράγωνα του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό ως το 2017 σε επηρεάζουν άμεσα, σε αλλάζουν, σε μεταμορφώνουν, φέρνουν απότομες αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, σχέσεις με γονείς, καριέρα. Επηρεάζουν πλέον όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, άλλοτε αισθητά, άλλοτε λιγότερο.

Έτσι λοιπόν, 2014-2015, τα ενδεχόμενα είναι να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση σχέσης, να πάρεις ένα ήρεμο διαζύγιο, να κάνεις μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, η οποία όμως γρήγορα θα προχωρήσει σε συγκατοίκηση ή γάμο. Όλα εξαρτώνται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αλλά και από τη διαχείριση των εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού.

Το 2016, με τον Κρόνο στον Τοξότη αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, θα κάνεις νέες συνεργασίες, θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά εντελώς διαφορετικά από ότι είχες μάθει. Μην κολλήσεις σε παλιά μοντέλα ζωής ίσα-ίσα για να επιπλέεις. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, ανανεώσου, κάνε ταξίδια, πήγαινε σε σεμινάρια, μείνε ανοιχτή στις προκλήσεις.

Ο Δίας στο Ζυγό το 2017 θα οδηγήσει την καριέρα σου στην κορυφή ή τη σχέση σου σε γάμο καθώς πλέον θα εμπιστεύεσαι το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου και έχει περάσει με άριστα τις εξετάσεις.

2018-2019 με τις εκλείψεις στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο εκεί, θα πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι, διαφορετικά θα δυσκολευτείς να ενταχθείς σε ομάδες που δεν θα είσαι εσύ ο αρχηγός. Αν όμως έχεις εσύ το πάνω χέρι, θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν θα εμπιστεύονται οι άλλοι τις ικανότητές σου. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς θα διαθέτεις εμπειρίες, να κάνεις τις επιλογές σου και να σε ακολουθήσουν αυτοί που σε εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εσένα και το αρχηγικό σου ταλέντο.

Η δεκαετία αυτή μπορεί να ξεκίνησε κλείνοντας κάποια σταθερά κεφάλαια, θα κλείσει όμως προσφέροντάς σου αυτογνωσία. Θα γοητεύεις άτομα που διψάνε για δύναμη και εξουσία, θα απωθείς άτομα που αγαπάνε την ελευθερία και τις προσωπικές δυνατότητες.

 αστρολογία 2015 ζώδια

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 σού δίνουν γνώσεις και πληροφορίες, θα διδαχτείς, θα διδάξεις, θα διαμορφώσεις νέες αντιλήψεις. Θα μάθεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να αποφεύγεις τις παγίδες και να προχωράς μπροστά. Κάποιες φορές, θα αλλάζεις εύκολα γνώμη, θα εγκαταλείπεις σπουδές για να ακολουθείς ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο.

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014, θα αναγκαστείς να πειθαρχήσεις στην καριέρα ή μπορεί να απολυθείς και να μείνεις για λίγο στο περιθώριο. Ο Κρόνος στον Τοξότη (2015-2017) κάνει πιο ανάλαφρη την κατάσταση. Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ο Δίας στο Λέοντα όμως από το καλοκαίρι του 2014 και για ένα χρόνο θα φέρει νέους ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου θα κριθούν, ή θα προχωρήσουν ή θα διαλυθούν. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα αποδώσουν.

Ο Δίας το 2017 θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ζήσεις ενδεχομένως σε μια άλλη χώρα.

Το 2018 με τον Ουρανό στον Ταύρο, τα θεμέλια της ζωής σου θα ταρακουνηθούν, δεν θα μπορείς πλέον να κρύβεις τα θέλω σου. Θα καταλάβεις πως δεν έχει νόημα να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με ανθρώπους που δεν έχεις κοινές απόψεις και ιδέες. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, πιο αυθεντικούς, πιο μοναδικούς και ιδιαίτερους. Αν λοιπόν τότε διατηρείς προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες, ήρθε η ώρα να βγεις από αυτές και να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιλογές. Αν όμως βιώνεις μια ικανοποιητική σχέση, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου κριτήρια, ήρθε η ώρα της απόλαυσης. Ο καθένας σ’ αυτή τη ζωή έχει την ελευθερία επιλογών!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 επηρεάζουν τον φιλικό σου τομέα. Θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα, θα εξαφανιστείς από άτομα που βρίσκονται δίπλα σου, θα ξαναβρεθείς με άτομα που βοηθούν την προσωπική σου ανάπτυξη.
Με τον Κρόνο στον Τοξότη (2015-2017) μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας ή να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Παράλληλα, με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Παρθένο/Ιχθύ, οι σχέσεις σου θα μεταβληθούν, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από συγκεκριμένα μοντέλα ζωής που σε πιέζουν χωρίς όμως να καταφέρεις να απελευθερωθείς καθολικά. Άνοιξη και φθινόπωρο των χρόνων αυτών, θα μπεις σε διλήμματα και συγκρίσεις του παρελθόντος με το παρών, δώσε σημασία στα γεγονότα που θα συμβούν και όχι τόσο στα συναισθήματά σου.

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να μην παίζεις το ρόλο του θύματος και του ανίσχυρου. Ήρθε η ώρα να δεις τις καταστάσεις λογικά, να εκλογικεύσεις συναισθήματα και πάθη. Είναι πολύ πιθανό τα χρόνια αυτά να βρεθείς σε έναν άλλο κόσμο, πιο μαγικό, παρέα με ονειροπόλους που θα μιλούν για την ειρήνη και άλλα ιδανικά.

Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείς επιτυχημένα με την τέχνη, την αλληλεγγύη, τη φιλανθρωπία. Μπορεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στην κοινωνία όπου θα κυριαρχεί η ανάγκη της ψυχικής υγείας και το χρήμα δεν θα είναι ο θεμέλιος λίθος. Πρόσεχε! Για να γίνει αυτό, θα πρέπει δίπλα σου να έχεις ανθρώπους που πατάνε γερά στη γη και πραγματοποιούν ρεαλιστικές ιδέες, που συνδυάζουν το ρομαντισμό με την πραγματικότητα, τον κορεσμό της ύλης με το συναίσθημα σε ισορροπημένα πλαίσια.
Η ουσία είναι ότι μπροστά σου απλώνονται χρόνια πολύ σημαντικά.

Μην κλειστείς στον εαυτό σου πιστεύοντας πως προστατεύεσαι από μια κοινωνία υλιστική και συντηρητική!

 

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 ΖΩΔΙΑ

Ερωτικη Αστρολογια: Μπορεις να περιμενεις στον ερωτα και με ποιους ευνοουνται οι σχεσεις τον Νοεμβριο;

Έχεις υπομονή στον έρωτα; Με ποιους ευνοείται ο έρωτας για τον Νοέμβριο και ποιους να αποφύγεις;

Υπάρχουν άνθρωποι που αν ανοιχτείς μαζί τους με την πρώτη, θα χάσεις το παιχνίδι και θα σου μείνει μόνο η μια βραδιά. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να μπεις στο δύσκολο παιχνίδι της αναμονής;

Δεν υπάρχει ισοτιμία στον έρωτα. Πάντα κάποιος από τους δυο δοκιμάζεται και συνήθως είναι αυτός που τα δίνει όλα. Οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο γιατί επενδύουν συναισθηματικά, κάτι που οι άντρες μάλλον αποφεύγουν. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ο πιο ερωτευμένος βιώνει πιο επίπονα τον έρωτα.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος-Σκορπιός-Ιχθύς) δοκιμάζονται περισσότερο γιατί είναι ανασφαλείς και ευαίσθητοι. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός-Λέοντας-Τοξότης) είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι και ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος-Ζυγός-Υδροχόος) φέρνουν τα πράγματα στα μέτρα τους με τους κατάλληλους ελιγμούς. Τα ζώδια της γης (Ταύρος-Παρθένος-Αιγόκερως) τα αντιμετωπίζουν όλα βάσει της λογικής τους.
Ποια ζώδια όμως αντέχουν την ερωτική αναμονή;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός δεν αντέχει την αναμονή. Είναι παρορμητικός, αυθόρμητος, ασυγκράτητος. Κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην περιμένει. Είναι συνεπής αλλά όχι διακριτικός. Παραβιάζει κάθε κώδικα προκειμένου να βρει τι κρύβεται πίσω από την αναμονή. Δεν αντέχει, το πάθος και η ορμή τον συνεπαίρνουν.

Κριέ, αυτό το μήνα, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με έναν Ιχθύ. Μακριά από Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος αντέχει την αναμονή και συχνά την υποβάλλει και ο ίδιος. Είναι δυνατός παίχτης, μπορεί να κάνει τον άλλο να φλέγεται από επιθυμία. Δύσκολα κάνει κινήσεις, θα πρέπει να νιώσει ασφαλής. Ακόμα και αν καίγεται από πόθο, το πείσμα και ο εγωισμός του θα του δώσουν τη δύναμη να αντισταθεί. Είναι ψύχραιμος, λογικός, ρεαλιστής αλλά και ξεροκέφαλος. Αν, ειδικότερα κατά το παρελθόν, έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες και έχει πάρει τα μαθήματά του, θα προχωράει τόσο αργά στη σχέση, που θα χρειαστεί να κάνεις μεγάλη υπομονή.

Ταύρε, αυτό το μήνα, θα απογειωθείς ερωτικά με έναν Δίδυμο, θα ανανεωθείς με έναν Τοξότη, θα έρθεις πιο κοντά με έναν Ιχθύ. Μακριά από Παρθένους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Υδροχόους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος δεν αντέχει λεπτό την αναμονή. Θα κινηθεί όταν βλέπει πως τα πράγματα είναι οριακά. Βέβαια, ο ίδιος, μπορεί να στήσει τους άλλους ώρες ατελείωτες. Δεν θα προλάβει κανείς να διαμαρτυρηθεί καθότι θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία. Γνωρίζει καλά την τέχνη του έρωτα, είναι πανέξυπνος. Τουμπάρει τις καταστάσεις όπως τον βολεύουν.

Δίδυμε, αυτό το μήνα, θα τα ξαναβρείς με έναν Παρθένο και θα τα πας καλύτερα με έναν Υδροχόο μέσω του διαλόγου. Μακριά από Ζυγούς και Σκορπιούς.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος δεν αντέχει την αναμονή, δεν μπορεί να την διαχειριστεί. Αρχίζει να γκρινιάζει, το συζητάει ενώ μπορεί και να πάθει μίνι κατάθλιψη. Φοβάται τη χασούρα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, κλείνεται στο καβούκι του και ορκίζεται στον εαυτό του πως δεν θα του επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια εμπειρία. Είναι ερωτικός και παρορμητικός. Ασχολείται με τις εσωτερικές του ανάγκες και δεν γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα.

Καρκίνε, αυτό το μήνα, θα ηρεμήσεις στην αγκαλιά του Ταύρου, θα κάνεις σχέδια με έναν άλλο Καρκίνο, θα νιώσεις σταθερότητα με έναν Σκορπιό και θα πάρεις βοήθεια από έναν Αιγόκερω. Μακριά από Κριούς, Διδύμους και Τοξότες.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων δεν θα περιμένει δεύτερη φορά γιατί χάνει την εμπιστοσύνη του. Ξέρει να βάζει όρους. Μπορεί η αναμονή να κάνει πιο έντονη την επιθυμία του, η περηφάνια του όμως δεν του επιτρέπει τάσεις μαζοχισμού.Θέλει ξεκάθαρα πράγματα και υπεύθυνους ανθρώπους στο πλευρό του.Επενδύει στη σχέση του και αν καταλάβει πως έχει να κάνει με αναξιόπιστους ή χειριστικούς ανθρώπους έχει φύγει. Ξέρει να ταπεινώνει αλλά και να ευχαριστεί.

Λέων, αυτό το μήνα, θα σου φανεί χρήσιμος οΤαύρος, θα σου σταθεί στα δύσκολα ένας άλλος Λέων, θα σου προσφέρει πολλά ένας Σκορπιός, θα νιώσεις ξεχωριστά με έναν Αιγόκερω και θα έχεις έντονη επιθυμία για έναν Ιχθύ. Μακριά από Κριούς, Παρθένους, Ζυγούς,Τοξότες και Υδροχόους.

προβλεψεις ζώδια 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι για γερά νεύρα. Δεν προγραμματίζεται στον έρωτα, έχει ήδη τόσα άλλα προγράμματα.Μπορεί να σε βάλει σε τεράστια αναμονή αν έχεις συγκρουστεί μαζί του.Ξέρει να παίζει ή μάλλον, να το παίζει ψύχραιμος και αδιάφορος. Και οίδιος όμως αντέχει την αναμονή. Βρίσκει πράγματα να κάνει για να μην φανεί το θύμα ή ο συναισθηματικά ευάλωτος. Είναι έμπειρος στον έρωτα καιτα δίνει όλα όταν δένεται ψυχικά.

Παρθένε, αυτό το μήνα, κάνε ένα βήμα παραπάνω με έναν Ταύρο, κάλυψε τις ανάγκες σου με έναν Καρκίνο και κάνε νέα σχέδια με έναν Ιχθύ. Μακριά από Διδύμους και Παρθένους.

ΖΥΓΟΣ
ΟΖυγός αντέχει την αναμονή και μπορεί να σε υποβάλλει σ’αυτή. Είναιχειριστικός, ξέρει να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Αν δεν αισθανθείασφαλής, παίζει σε πολλά ταμπλό. Αν μπει σε αναμονή, θα κάνει τα πάνταγια να πάρει αυτά που θέλει. Θα χρησιμοποιήσει κάθε τεχνική που έχειακούσει ή έχει δει σε ταινίες για να κάνει τον άλλο δικό του.

Ζυγέ,αυτό το μήνα, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σου ο Δίδυμος, θα ζήσεις έναlove story με έναν Καρκίνο, θα διαχειριστείς καλύτερα συναισθηματικά έναΛέων, θα περάσεις καλά με έναν Τοξότη και θα ξέρεις να ηρεμήσεις ένανΥδροχόο. Μακριά από Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΟΣκορπιός δεν αντέχει την αναμονή. Περιμένει όμως από τον άλλο να κάνεικινήσεις για να μην ρίξει τον εγωισμό του, μέχρι να πάρει ανάποδες. Δενμπορεί να περιμένει ούτε λεπτό, όμως η αναμονή ανεβάζει την αδρεναλίνητου στα ύψη. Ξέρει να φέρνει τον άλλο στα νερά του και να περνάει τοδικό του. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας το κατά πόσο ο άλλος θα αντέξει αλλάσίγουρα η ηδονή που προσφέρει δεν έχει όρια.

Σκορπιέ, αυτό το μήνα,δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου σε έναν Δίδυμο, δέξου την πρόκληση απόέναν Καρκίνο, τα συναισθήματα από έναν Παρθένο, προχώρα ένα βήμαπαρακάτω με τον Αιγόκερω και κάνε διάλογο με έναν Υδροχόο. Μακριά απόΤαύρους και Σκορπιούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δεν θέλει ούτε ναπεριμένει ούτε να τον περιμένουν. Μπορεί κάτι να του συμβαίνει αλλά δεντο κάνει σκόπιμα. Αν ο ίδιος μπει σε αναμονή, θα βρει κάτι να κάνει γιανα μην χαλάσει τη διάθεσή του. Αν κάποιος τον χειριστεί, θα λειτουργήσειαυθόρμητα, θα κάνει ότι θέλει και όποτε το θέλει. Δεν έχει τεχνικές,είναι πάντα ένα μικρό παιδί, ενθουσιώδες, φλογερό, εύπλαστο και πάντααξιολάτρευτο.

Τοξότη, αυτό το μήνα, ανοίξου περισσότερο με έναν Κριό,δες στενά τις προοπτικές με έναν Δίδυμο, πέρνα καλά με έναν Λέων, μείνεστο πλευρό ενός Ζυγού και κάνε αποφασιστικές κινήσεις με έναν Αιγόκερω.Μακριά από Καρκίνους, Παρθένους, Υδροχόους και Ιχθύς.

ζωδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΑιγόκερως θέλει ξεκάθαρα πράγματα από την αρχή, είναι υπεύθυνος.Αντιδρά άσχημα με ανθρώπους που δεν φέρονται ώριμα. Δεν μπορεί ναπεριμένει, ξενερώνει και αποστασιοποιείται. Βάζει τα πράγματα άμεσα στηθέση τους. Είναι λογικός, βάζει όρια για να προστατεύεται αλλά και γιανα προστατεύει τους άλλους.

Αιγόκερε, αυτό το μήνα, νιώθεις έντονηχημεία με έναν Δίδυμο, βάζεις όρια με έναν Καρκίνο, έχεις προοπτικές μεέναν Παρθένο, έρχεσαι πιο κοντά με έναν Σκορπιό, επιλέγειςσυνειδητοποιημένα έναν Υδροχόο και κάνεις σχέδια με μέτρο με έναν Ιχθύ.Μακριά από Ταύρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος, πρώτα απ’ όλα,αναζητά τα αίτια της αναμονής. Ξέρει να περιμένει χωρίς να κάνεικινήσεις ή να ζητά εξηγήσεις. Είναι σκεπτόμενος και εγωιστής, δενεκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και δεν θεωρείται δεδομένος. Μπορείνα έρχεται κοντά στον άλλο αλλά και ο ίδιος μπορεί, χωρίς λόγο, ναεξαφανιστεί, πνέει όπου του αρέσει. Ξέρει τι θέλει για να νιώσειικανοποιημένος και προσφέρει πολλά όταν είναι ερωτευμένος.

Υδροχόε,αυτό το μήνα, ζήσε όμορφες στιγμές με έναν Κριό, νιώσε το συναίσθημα μεέναν Δίδυμο, στηρίξου σε έναν Ζυγό και μείνε ειλικρινής με ένα Τοξότη.Μακριά από Καρκίνους, Παρθένους και Σκορπιούς.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς δεν αντέχει την αναμονή, ειδικά αν έχει δώσει πολλά και έχει συναισθήματα. Φοβάται την απώλεια, μελαγχολεί, όμως επιμένει και ότανεπιβεβαιωθεί περνά στην αντεπίθεση. Θα ικανοποιηθεί όταν και ο άλλοςπεράσει τα ίδια μαρτύρια με αυτόν. Γενικά, δεν μοιράζεται εύκολα τιςπροσωπικές του στιγμές.

Ιχθύ, αυτό το μήνα, πέρνα ευχάριστες στιγμέςμε έναν Ταύρο, μίλα ξεκάθαρα με έναν Καρκίνο, μείνε στο πλευρό ενόςΣκορπιού και μαθε πράγματα από έναν Αιγόκερω. Μακριά από Κριούς,Διδύμους, Λέοντες και Υδροχόους.

προβλεψεις 2015

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes