Ζωδια Σεπτεμβριος 2015: Αναλυτικες προβλεψεις για ερωτα, οικονομικα και υγεια

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη και Άρης κάνουν πιο θερμή την έκφρασή σου. Είσαι ψυχικά γενναιόδωρη και παθιασμένη. Όμως μην βιαστείς να υποσχεθείς πολλά σε σχέσεις που δεν πατάνε καλά στα πόδια τους. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, κάποια μπερδέματα μπορεί να σε δοκιμάσουν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι πλανήτες σε ενθαρρύνουν να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, να εξυπηρετήσεις και να αισθανθείς χρήσιμη στο περιβάλλον σου. Ο Κρόνος διευκολύνει τις δραστηριότητές σου, κερδίζεις το χαμένο χρόνο και ολοκληρώνεις υποθέσεις του παρελθόντος. Ο Ερμής σου ζητά να δείξεις τις ικανότητές σου για γρήγορη δράση για να απομακρύνεις τα εμπόδια. Σκέψου πως θα κινηθείς.

HIGHLIGHT: Είσαι απαραίτητη σε κάποια πρόσωπα.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα χρειαστούν υπερβάσεις στην ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα για να ισορροπήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο. Θα υπάρχουν κάποια φρεναρίσματα εξαιτίας της Αφροδίτης. Κάποιες εντάσεις δημιουργούνται ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ανάμεσα στις επιθυμίες σου και τις δικές του. Αν είσαι μόνη, οι συναντήσεις που θα κάνεις θα είναι αναμφίβολα γοητευτικές αλλά υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθούν γρήγορα παρεξηγήσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μη βάλεις νέες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου προτού οριστικοποιήσεις την εξέλιξη καταστάσεων που είναι θολές. Οι καταστάσεις αυτές απαιτούν γρήγορη δράση, θάρρος και υπευθυνότητα και δεν αφήνουν θέση στη φαντασία. Οι διάλογοι γύρω από οικονομικά θα είναι έντονοι αλλά είναι στο χέρι σου να βγεις νικήτρια. Μόνο μην ωραιοποιείς την πραγματικότητα γιατί αυτό θα γυρίσει εναντίον σου.

HIGHLIGHT: Διασκέδασε στην αρχή του μήνα γιατί προς το τέλος θα χρειαστεί να φέρεις εις πέρας ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη και Άρης ευνοούν ένα δυνατό και ευχάριστο ξεκίνημα στην ερωτική σου ζωή και αυτό θα σου επιτρέψει να διώξεις κάθε αμφιβολία σχετικά με το πόσο αξίζεις να αγαπηθείς. Προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Θα έχεις την τάση να επιβάλλεις τις απόψεις σου χωρίς διάλογο. Μπορεί να υπάρξουν πολλές εντάσεις ιδιαίτερα γύρω από θέματα αυτονομίας και εξουσίας. Έχεις ανάγκη να ακουστείς και δεν το εισπράττεις αυτό. Η υπομονή είναι απαραίτητη για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος και Ερμής ανατρέπουν τις καταστάσεις όσον αφορά την ισορροπία δυνάμεων και τις επιθυμίες. Διαθέτεις περισσότερη διπλωματία απ’ ότι τον προηγούμενο μήνα, η επικοινωνία εξελίσσεται καλύτερα. Όμως, μην βιαστείς να χαρείς για αποφάσεις που παίρνουν οι άλλοι, όσο κι αν σε υπολογίζουν.

HIGHLIGHT: Βρες χρόνο για σύντομες αποδράσεις για να μην πέσεις στη ρουτίνα.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διαμορφώσεις καλύτερες συνθήκες στο σπίτι. Μην τρομάξεις και σηκώσεις το γάντι σε επισημάνσεις συγγενών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος και Ερμής αναποδογυρίζουν τις καταστάσεις. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και τελειωτικές, εγγυητές για την μελλοντική σου σταθερότητα. Θα οργανωθείς, θα δραστηριοποιηθείς όσο και αν οι επιθυμίες σου σε σπρώχνουν περισσότερο προς τη χαλάρωση και τις χαρές της ζωής. Προσπάθησε να μην ξεπεράσεις το budget σου, ιδιαίτερα αυτό το μήνα, γιατί στη συνέχεια, θα χρειαστεί να σηκώσεις τα βάρη των συνεπειών. Η λογική σου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου για να επωφεληθείς αργότερα καλά πράγματα.

HIGHLIGHT: Ο ΄Αρης ανοίγει τους ορίζοντές σου. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν πάρεις τελικές αποφάσεις.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015
ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Μία δέσμευση θα μπορούσε αυτό το μήνα να σου δώσει μεγάλες ευθύνες. Είναι απαραίτητο να παίρνεις πληροφορίες για να ξέρεις τα στηρίγματά σου πριν την κατάληξη των δεσμεύσεών σου. Ο Ερμής σου δίνει νέους δεσμούς που ανεβάζουν την κοινωνική σου ζωή στα ύψη. Μπορεί να αποφασίσεις και μια μεγαλύτερη δέσμευση αν έχεις σχέση. Μην τρομάζεις από τις απαιτήσεις σχετικά με τις επιλογές σου. Ανοίγει ο δρόμος της αρμονίας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Αυτός ο μήνας είναι αποτελεσματικός. Ήλιος και Ερμής σου δίνουν τις βάσεις για να πείσεις, να διαπραγματευτείς, να κάνεις επιτυχημένες συμφωνίες ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Βάλε τα θεμέλια για να καταλάβουν οι γύρω σου πως κάνεις επιλογές που δεν χωρούν αμφισβήτηση.

HIGHLIGHT: Φιλικά πρόσωπα ανεβάζουν την κοινωνικότητά σου στα ύψη και ευνοούν την είσοδό σου σε κλειστούς κύκλους.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό το μήνα, προχώρα τις αλλαγές που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα για να εξελιχτεί η ζωή σου με περισσότερη ελευθερία. Το παρασκήνιο είναι έντονο καθώς και η δυναμική του ασυνείδητου. Οι ερωτικές σου σχέσεις πρέπει να ξεκαθαρίσουν για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ήλιος και Ερμής σε βοηθούν να κυνηγήσεις βλαβερές συνήθειες για τα οικονομικά σου. Σκέψου τα λάθη του παρελθόντος για να τα διορθώσεις, την συμπεριφορά σου και ιδιαίτερα την λεκτική σου έκφραση. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, κάνε έρευνες για δουλειά, δες ευκαιρίες κάθε είδους, μη διστάσεις! Ο Κρόνος ως τις 17 σου επιτρέπει να προωθήσεις γρήγορα τις τρέχουσες υποθέσεις σου. Προσπάθησε να αναδιαμορφώσεις από την αρχή τα οικονομικά σου, κάνε αναθεωρήσεις στο budget σου.

HIGHLIGHT: Κινήσου γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτός ο μήνας σου δίνει μαθήματα ζωής και σε σπρώχνει να πάρεις αποφάσεις στην οικογενειακή ζωή. Αναζητάς την αυθεντικότητα. Θα έχεις την διευκόλυνση να ανιχνεύσεις ψέματα και άλλα απόκρυφα γύρω σου και αυτό θα σε σπρώξει στο να επαναστατήσεις με ανοιχτό φυσικά το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν διαμάχες. Η κρίση σου θα είναι σωστή, θα απελευθερωθείς από επιβλαβείς επιρροές και θα βλέπεις με μια νέα ματιά πλέον τη ζωή. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες θα είναι πολύ γοητευτικές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μην κρίνεις βιαστικά καταστάσεις που επανέρχονται στη ζωή σου. Ανανέωσε τον κοινωνικό σου κύκλο, βάλε στη ζωή σου ενδιαφέροντα άτομα.

HIGHLIGHT: Η Αφροδίτη βοηθάει τις τροποποιήσεις στις σχέσεις σου και σου προσφέρει καλύτερη ποιότητα στις συνευρέσεις σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Ήλιος ταράζει την ερωτική σου ζωή αυτό το μήνα εξαιτίας κάποιων συνθηκών. Ο Άρης σε οδηγεί σε υπερβολές που ρουφάνε την ενέργειά σου, προσπάθησε να ξεκουράζεσαι. Η Αφροδίτη σε φέρνει αντιμέτωπη με καταστάσεις που βγάζουν στην επιφάνεια θαμμένες μέσα σου επιθυμίες. Και αυτό μπορεί να γίνει με τρόπο ηφαιστειακό στα μάτια του συντρόφου σου. Στο χέρι σου είναι να επιδείξεις διπλωματία και μην ξεχνάς πως για να επιβάλλεις μια ιδέα, θα χρειαστεί να την αναπτύξεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Κάνε αναθεωρήσεις στην καθημερινή σου ζωή και στην εργασιακή σου ρουτίνα. Διόρθωσε λάθη του παρελθόντος για να εξελιχτείς με μεγαλύτερο πραγματισμό. Ο Άρης σε σπρώχνει σε έξοδα σχετικά με την εμφάνισή σου, προσπάθησε να διατηρήσεις την ισορροπία του budget σου. Ξεκίνα δραστηριότητες που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου.

HIGHLIGHT: Προσπάθησε να μειώσεις το άγχος σου που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία σου.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη στηρίζει την ερωτική και φιλική σου ζωή. Μην συνεχίζεις σχέσεις που δεν φέρουν κανένα στοιχείο απ’ όσα τράβηξαν το ενδιαφέρον σου στην αρχή.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Οι πλανήτες σε βουτάνε στη δράση, τη δουλειά, στο να αποδείξεις πράγματα και αυτό αποτελεί μια πρόκληση. Ο Άρης σου δίνει αρκετή μαχητικότητα για να προχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά. Ο Δίας σου ανοίγει πόρτες και διευκολύνει τις καταστάσεις. Είναι η στιγμή για να κάνεις μια αλλαγή στην καριέρα, να δημιουργήσεις μια επιχείρηση ή μια νέα συνεργασία. Περίμενε το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα που σε μπερδεύουν και σε έχουν καταντήσει νευρωτική.

HIGHLIGHT: Είναι η ιδανική περίοδος να ξεκινήσεις ένα σπορ ή κάτι δημιουργικό. Η φυσική και διανοητική σου κατάσταση βρίσκονται στο καλύτερό τους επίπεδο.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό το μήνα, η κατανόηση δεν είναι το ατού σου. Αφροδίτη και Δίας σε κάνουν λίγο καταφρονητική σε συναισθηματικά γεγονότα και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι πιο παγωμένη στα μάτια των άλλων. Ο σύντροφός σου δεν τολμάει να μιλήσει ανοιχτά όσο κι αν εσύ το επιθυμείς. Ο Ερμής ρουφάει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δημιουργεί ερωτηματικά στη σχέση σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Φρόντισε να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου υποθέσεων και να προσπαθήσεις να κλείσεις πιθανές ανοιχτές πληγές. Διόρθωσε τυχόν λάθη και παραλείψεις στον επαγγελματικό τομέα.

HIGHLIGHT: Η ζωή σου ζητάει να βάλεις περισσότερα χρώματα στην καθημερινότητά σου και γλυκύτητα στις εκφράσεις σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση σου μακριά από τρίτα πρόσωπα που δεν γνωρίζουν όλα όσα αισθάνεσαι και επιθυμείς από το σύντροφό σου. Μην φοβηθείς να εκφράσεις την αλλαγή της άποψής σου απέναντι σε μια επιλογή που έκανες τον προηγούμενο μήνα και δεν σου βγήκε όπως ήθελες. Έχεις την τάση της ονειροπόλησης. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς πριν ριχτείς σε σύνθετες καταστάσεις. Μείνε παρούσα στον οικογενειακό χώρο και μην ξεγλιστράς από κάποιες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Μια επιστροφή από το παρελθόν είναι πιθανή και αφορά πρόσωπο που δεν σκέφτεσαι πια.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Τρέχεις να ολοκληρώσεις υποθέσεις βλέποντάς τις πλέον με πρακτική ματιά. Ο Ερμής σε κάνει ιδιαίτερα δημιουργική. Μπορεί να αναπτύξεις πάθη ή χόμπι διαφορετικά απ’ ότι συνήθως.

HIGHLIGHT: Οι ανάγκες απόδρασης είναι μακρινές και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ερωτική σου ζωή.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η Αφροδίτη αυτό το μήνα δημιουργεί συναισθήματα ανεξερεύνητα και σε ενθαρρύνει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να σε εκτιμήσουν οι άλλοι. Θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά χωρίς να καταλαβαίνεις ότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει μια ανισορροπία στη σχέση σου. Θέλοντας να δώσεις για να πάρεις, μπορεί να απογοητευτείς ή να νιώσεις το ανικανοποίητο. Ο Ερμής σε σπρώχνει να βοηθήσεις τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό σου. Κράτα τις ισορροπίες και δώσε σημασία στις αξίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει μέσα σου αμφιβολίες και δισταγμούς τη στιγμή που πρέπει να κινηθείς και να πάρεις αποφάσεις. Πάρε χρόνο για να σκεφτείς κοιτώντας τον εαυτό σου. Μην συνεχίζεις να εργάζεσαι σε περιβάλλοντα που κατασπαράζουν τα όνειρά σου για μια πιο ήρεμη ζωή. Οργάνωσε την αλλαγή.

HIGHLIGHT: Αντιμετώπισε αποφασιστικά πιθανές ενοχλήσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία σου.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Ζωδια και Οδηγηση‏ – Μια αναλυση με πραγματικα στοιχεια απο τη Hellas Direct!

Ζωδια και Οδηγηση‏ – Πες μας τι ζώδιο είσαι να σου πούμε πως οδηγείς.

 

Αναλύσαμε τις ζημιές που προκαλεί κάθε ζώδιο. Τα αποτελέσματα βγήκαν  (και μας εξέπληξαν)!

Ο κατά τα άλλα παρορμητικός Κριός είναι ο καλύτερος οδηγός. Εκτός από το γεγονός ότι τρακάρει λιγότερο, οι ζημιές που κάνει – όταν τις κάνει – είναι μικρές. Το ζώδιου του Άρη ξέρει να υπολογίζει το ρίσκο που παίρνει.

Επίσης καλοί και προσεκτικοί οδηγοί φαίνεται να είναι οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Αιγόκεροι.

Αντίστροφα,  ο αναλυτικός Παρθένος μάλλον υπερ-αναλύει την κατάσταση και χάνει κρίσιμο χρόνο αντίδρασης. Οι Παρθένοι έρχονται μετά τους Σκορπιούς στη συχνότητα ατυχημάτων αλλά κρατούν την πρωτιά στο κόστος ζημιών.

Πολύ κοντά στους Παρθένους βρίσκονται οι Λέοντες και οι Σκορπιοί. Οι Λέοντες  κάνουν λίγες ζημιές αλλά σοβαρές, οι δε Σκορπιοί προτιμούν τις πολλές μικρές ζημιές.

Κάλυψη για Θραύση Κρυστάλλων χρειάζονται οπωσδήποτε οι Δίδυμοι και τα Λιοντάρια, ενώ προτείνουμε σε Ιχθύες και Σκορπιούς να επιλέξουν προγράμματα που να τους καλύπτουν σε περίπτωση κλοπής.

Επιρρεπής σε ατυχήματα από πυρκαγιά είναι οι Παρθένοι, Δίδυμοι, Ταύροι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Τοξότες.

Παρακαλούνται επίσης οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι να επιλέξουν μικτή ασφάλιση, μιας και είναι τα ζώδια που προτιμούν πιο ακριβά αυτοκίνητα.

Ευχαριστούμε θερμά Ψάρια, Δίδυμους και Υδροχόους που φαίνεται να προτιμούν την online ασφάλιση.  Τοξότες και Αιγόκεροι, μάλλον είστε λίγο πιο συντηρητικοί!

Best and worse drivers by zodiac sign greek (1)

Ο Διας στην Παρθενο εως τις 9 Σεπτεμβριου 2016

Ο Δίας στην Παρθένο έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2016: Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;

Δίας: ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της ευεργεσίας, της φιλευσπλαχνίας, της πληθωρικότητας, της υπερβολής.
Στις 11/8 μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου και θα μείνει εκεί ως τις 9/9/2016. Ο Δίας στην Παρθένο είναι σε αδυναμία και θα φέρει τύχη σε θέματα υγείας, εύνοια από γιατρούς, σε γραφειοκρατικά ζητήματα καθώς και στην καθημερινότητα και στην εξαρτημένη εργασία. 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις
Το ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται για την τάξη, την ηθική, την εμμονή στην λεπτομέρεια, την προσφορά,την παροχή υπηρεσιών, τον υπολογισμό, την πρακτικότητα, τη λογική. Ζητά απλότητα και ταπεινότητα. Ακριβώς γι’αυτό ο Δίας βρίσκεται σε αδυναμία στην Παρθένο καθότι ο Δίας είναι επεκτατικός και όχι αναλυτικός και λεπτομερής.
Η τάση μας για τάξη και οργάνωση θα μεγαλώσει. Θα υπάρξουν ευκαιρίες σε όσους έχουν διάθεση για έρευνα, προσφορά, επικοινωνία, γνώσεις και θα είναι ικανοί να οργανώσουν τα πάντα λεπτομερώς την κατάλληλη στιγμή.
Ευνοούνται: η συγχώνευση εταιριών, οι ομάδες που δρουν για ένα κοινό σκοπό ή για το κοινωνικό σύνολο. Ευνοούνται επίσης η υγεία, η άσκηση, η διατροφή. Η σκληρή και η σοβαρή δουλειά θα ανταμειφθούν. Η τύχη θα είναι περιορισμένη γι’ αυτό και πάσης φύσεως επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται συντηρητικά.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

Ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Δυσκολίες, υπεραισιοδοξία, σπατάλη, υπερεκτίμηση σε κάθε επίπεδο, υπερβολές θα αντιμετωπίσουν Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύς καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.
Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από αυτήν την διέλευση; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα βοηθήσει τον τομέα της εργασίας σου. Μπορεί να βρεις μια δουλειά αν είσαι άνεργη ή να προωθηθείς σε μια καλύτερη θέση. Μια καριέρα στο εξωτερικό είναι επίσης πιθανό σενάριο. Η υγεία σου θα βελτιωθεί, η ενέργειά σου θα αγγίξει κορυφές. Η καθημερινότητά σου θα καλυτερέψει. Εναλλακτικές θεραπείες ευνοούνται. Πρόσεξε μην προσθέσεις κιλά!

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, φέρνει αναγνώριση και ανταμοιβή. Η κοινωνικότητα θα είναι αυξημένη. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη ενώ αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση ή γάμο, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή η δημιουργία μιας σχέσης με σοβαρές προοπτικές είναι επίσης πιθανά σενάρια. Εκμεταλλεύσου τα χόμπι σου ή τις επιχειρηματικές σου ιδέες για να βγάλεις χρήματα. Κέρδη μπορεί να προέλθουν και από τυχερά παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας στην Παρθένο προστατεύει το σπίτι και την οικογένειά σου. Η απόκτηση ενός δικού σου σπιτιού ή μια μετακόμιση σε ένα μεγαλύτερο σπίτι ή η εγκατάσταση σε μια άλλη χώρα είναι πιθανά σενάρια. Η αύξηση μελών της οικογένειας αλλά και οι αρμονικές σχέσεις μαζί τους είναι επίσης πιθανά. Περιουσιακά στοιχεία και κληρονομιές ευνοούνται. Μια εργασία μέσα από το σπίτι είναι εφικτή. Προβλήματα με οικογενειακά πρόσωπα θα λυθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες και δημιουργική επικοινωνία. Διδασκαλία, συγγραφή, σπουδές, ταξίδια ευνοούνται. Η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι εφικτή. Σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα, γείτονες, αδέρφια βελτιώνονται. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη ζωή σου ή να αγοράσεις έναν επαγγελματικό εξοπλισμό που θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σου.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΛΕΩΝ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τα οικονομικά σου, προσοχή στις σπατάλες. Οι αποδοχές σου είναι πιθανό να αυξηθούν και η ζωή σου να καλυτερέψει, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρίσκο και τις επενδύσεις που κρύβουν κινδύνους. Είναι καλή περίοδος για να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. Θα επιδιώκεις επίσης τη συναισθηματική ασφάλεια και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νιώθεις πως αγγίζεις κορυφές, η επεκτατική σου διάθεση ενισχύεται. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία χωρίς να χάνεις το μέτρο,χωρίς υπερβολές και αναλυτικές τάσεις. Μετά από 12 χρόνια απουσίαςτου, ένας νέος κύκλος ξεκινά. Η αισιοδοξία αλλά και οι ευκαιρίες ανάπτυξης επιστρέφουν. Οι προσπάθειές σου θα διευκολυνθούν και θα υπάρχει ανταπόκριση. Θεμελίωσε βασικούς τομείς της ζωής σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος, η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους με νέες προοπτικές. Κάποια μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε ωφελήσουν. Έχεις μια εσωτερική δύναμη πως θα καταφέρεις ότι επιθυμείς. Μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σου είναι πιθανή. Διώχνεις κακές συνήθειες ή κάποια άτομα σε βοηθούν κρυφά. Κάποιοι σε υποστηρίζουν και συ δεν έχεις παρά να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο φέρνει νέες ιδέες. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται, ανοίγουν νέοι δρόμοι, το διαδίκτυο ευνοείται. Μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο είναι πιθανή. Η φιλία είναι σημαντική για σένα και επεκτείνεται. Φιλικά πρόσωπα σου προσφέρουν όμορφες στιγμές. Οι στόχοι σου πραγματοποιούνται. Επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν μέσα από ομάδες ή εταιρείες ή ακόμα και από το εξωτερικό. Μια προαγωγή μέσω ενός φιλικού προσώπου είναι πιθανή. Κινήσου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας στην Παρθένο ευνοεί την καριέρα σου. Μπορείς να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου και να φτάσεις στην επιτυχία. Θα εξελιχθείς και οι αποδοχές σου θα αυξηθούν. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην εργασία σου,επέκταση και προαγωγή. Ο σκληρός σου αγώνας θα εκτιμηθεί. Η φήμη σου και ο ενθουσιασμός σου αυξάνονται. Η ειλικρίνεια και η αμεσότητα σε ακολουθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Δίας στην Παρθένο σου δίνει ενθουσιασμό και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Εκδόσεις, συγγραφή, ταξίδια, νομικά θέματα ευνοούνται. Οι ορίζοντές σου ανοίγουν και κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Εκπαίδευση, διδασκαλία θα έχουν επιτυχή έκβαση. Η επαφή με άλλους πολιτισμούς είναι εφικτή. Οι δραστηριότητές σου δημιουργούν προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο. Διεθνείς συνεργασίες ή και η εγκατάσταση σε άλλη χώρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να λύσεις συναισθηματικά ή σεξουαλικά προβλήματα. Η αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν είναι πιθανή. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις χρέη, δάνεια, να επωφεληθείς από τρίτους ή ακόμα και από ένα γάμο. Απέφυγε τις σπατάλες. Μια επιστροφή φόρου, μια κληρονομιά ή οικονομικές παροχές είναι πιθανά σενάρια. Αντιμετωπίζεις τους φόβους και τις εμμονές σου, επιδιώκεις να κατανοήσεις τον εαυτό σου και να διορθώσεις τη ζωή σου. Η έρευνα ευνοείται.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο βοηθά σχέσεις και συνεργασίες. Όλες οι σχέσεις σου θα είναι πιο υγιείς και ευτυχισμένες. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες, αισιόδοξες σχέσεις. Οι καταστάσεις θα καλυτερέψουν. Προβλήματα και διαφορές θα λυθούν, οι ατυχίες θα εξαφανιστούν. Ότι ξεκινήσεις τώρα θα έχει σοβαρές προοπτικές και γερές βάσεις. Οι επαγγελματικές συνεργασίες σου θα σε ανταμείψουν ηθικά και υλικά.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 

Ζωδια 2015: Αναδρομος Ουρανος ως τις 26 Δεκεμβριου

Ζωδια 2015: Αναδρομος Ουρανος ως τις 26 Δεκεμβριου – Τι σημαίνει η συγκεκριμένη όψη για όλα τα ζώδια; 

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, δηλαδή οι άνθρωποι είναι εξαίσια απρόβλεπτοι. Και κει που ισορροπείς πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, ίσως και με φόρα, πέφτεις στη γη. Ότι κι αν οργανώσεις, ένας παράγοντας Χ φέρνει τα πάνω-κάτω.
Αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές, σχέδια και υποθέσεις ανατρέπονται. Ουρανός! Ο πλανήτης της επανάστασης, της ευφυΐας, της πρωτοτυπίας, των εκλάμψεων! Ο Ουρανός έχει ήδη γίνει ανάδρομος από τις 26/7 και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 26/12. Τι σημαίνει όμως αυτό;
Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

Ανάδρομος Ουρανός=καθυστερήσεις σε μεταρρυθμίσεις και αλλαγές. 
Οι εντάσεις φουντώνουν ή γενικευμένες εντάσεις χωρίς νόημα ή για παρασκηνιακά συμφέροντα. Πολλοί θα επαναστατούν ενάντια στις αδικίες, πολλοί θα θέλουν να είναι πιο ανεξάρτητοι σε σχέσεις και επαγγελματικά αλλά με βίαιο τρόπο, λάθος τρόπο και γκρίνια.
Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.
Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός δημιουργεί εντάσεις και ξεσπάσματα με το περιβάλλον. Φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και δεν ευνοείσαι και τόσο να τα βγάλεις. Περιόρισε τον παρορμητισμό σου και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Εκτονώσου, βγάλε τον εσωτερικό σου θυμό με ένα άθλημα που θα σε χαλαρώσει.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει ανατροπές από το παρελθόν. Μπορεί να μετανιώσεις για κάποια λάθη σε σχέσεις σου με συγκεκριμένους ανθρώπους ή να αισθανθείς τύψεις. Κινήσου παρασκηνιακά και απέφυγε τις συγκρούσεις. Προχώρα μέχρι εκεί που σε παίρνει. Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να σε βοηθήσουν να αλλάξεις θετικά τη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ουρανός καθυστερεί τις αλλαγές στη ζωή σου. Σκέψου τώρα τις προτεραιότητές σου, τους στόχους σου, αναθέρμανε κάθε είδους σχέση αν επικρατούσε παγωμάρα. Τελειοποίησε ότι έχεις ήδη ξεκινήσει. Σχέσεις από το παρελθόν επιστρέφουν αν δεν είχε κλείσει ο κύκλος τους, εντελώς ξαφνικά, και ζητούν άλλη μια ευκαιρία. Ζύγισε σωστά τις καταστάσεις πριν προχωρήσεις, πρόσεχε μην παραπλανηθείς.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει δυσκολίες σε επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα. Σκέψου καλά πριν προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές. Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα αυτό καθώς τα αποτελέσματα δεν θα είναι τα επιθυμητά. Η επανάσταση δεν θα συμβεί ακόμα, υπάρχουν αναβολές σχεδίων και εκκρεμότητες του παρελθόντος που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Άλλαξε τη στάση σου για να πας μπροστά.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ουρανός σου ζητά να προσέχεις επικοινωνία, ταξίδια, συμφωνίες, υπογραφές. Αν προχωρήσεις σε αγοραπωλησίες, συμβόλαια, νέες συμφωνίες, το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Ψάξε καλύτερα τι δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα σε αυτούς τους τομείς. Διόρθωσε τα λάθη σου για ένα πιο υγιές μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει εντάσεις και άγχος σε οικονομικά θέματα. Πληρώνεις αμαρτίες του παρελθόντος καθώς τώρα καλείσαι να κλείσεις έξοδα και χρέη. Κάποιοι άλλοι ευθύνονται γι’ αυτά ή παρασύρθηκες από λάθος άτομα. Άλλαξε τακτική και σταμάτα άμεσα άσκοπα έξοδα. Καθυστερήσεις σε χρήματα που σου χρωστούν ή δάνεια και επενδύσεις είναι αναμενόμενες.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η κατάσταση επιδεινώνεται, νιώθεις πως έρχεται το τέλος σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών ή μπορεί να νιώθεις τους άλλους πιο απόμακρους. Ευτυχώς αυτό θα είναι προσωρινό. Νέες σχέσεις ή συνεργασίες δεν ευνοούνται καθώς θα δημιουργούνται εντάσεις, διαφωνίες, διάσταση απόψεων και σύντομα θα διακοπούν. Διέκοψε ότι σε επιβαρύνει ψυχολογικά ή σωματικά.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει δυσκολίες στον εργασιακό χώρο και πολύ δουλειά. Οι αλλαγές σε εργασία ή υγεία δεν θα αποδώσουν αυτό το διάστημα. Μπορεί να επικρατούν εντάσεις, όμως δεν είσαι ακόμα έτοιμη για κάτι καινούργιο. Παλαιότερα θέματα υγείας, δικά σου ή δικών σου προσώπων, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια. Δούλεψε σκληρά ελπίζοντας πως τα εμπόδια θα ξεπεραστούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός επηρεάζει τον ερωτικό τομέα, τον δημιουργικό ή τον τομέα των παιδιών. Τα συναισθήματά σου θα είναι άστατα, η ελευθερία και η ανεξαρτησία είναι πιο σημαντικά τώρα από την συντροφικότητα. Σύντομες ή παράλληλες σχέσεις είναι πιθανές. Αν διατηρείς σταθερή σχέση, μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις. Οι σχέσεις με τα παιδιά σου δυσκολεύουν. Ρίξτο έξω, βγες και διασκέδασε με παλιές παρέες. Βγάλε τις εντάσεις σου δημιουργικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει εντάσεις σε σπίτι, οικογένεια και με κοντινά πρόσωπα. Επανέρχονται προβλήματα του παρελθόντος και σε αναστατώνουν. Διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σου καλύτερα να τις αποφύγεις. Απέφυγε επίσης αλλαγές σε ακίνητη περιουσία και αγοραπωλησίες ακινήτων. Συναισθηματικά θα είσαι ασταθής. Κάνε μια βαθύτερη αναζήτηση, τι θέλεις και τι σε ικανοποιεί.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει έξοδα σε ταξίδια, μετακινήσεις, νέες συμφωνίες ή επενδύσεις. Η τσέπη αδειάζει. Απέφυγε να κάνεις αυτό το διάστημα νέες συμφωνίες γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα σε εκνευρίσουν και θα επαναστατήσεις. Μην πιέζεις καταστάσεις που δεν έχουν ωριμάσει ακόμα. Σχεδίασε απλά στο μυαλό σου τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ανάδρομος Ουρανός μπορεί να σου δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα αν θελήσεις να ρισκάρεις ή να βγάλεις εύκολα χρήμα ή να κάνεις γρήγορες κινήσεις. Μην αφήνεις μόνιμες πηγές εσόδων λόγω ανάγκης ανεξαρτησίας γιατί θα το μετανιώσεις. Τα πράγματα δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για να κάνεις την επανάστασή σου. Σχεδίασέ τα όλα στο μυαλό σου.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

Ζωδια Αυγουστος 2015: Αναλυτικες προβλεψεις για ερωτα, οικονομικα και υγεια

ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου αυτό το μήνα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον. Είσαι επίμονη και πεισματάρα και δεν έχεις υπομονή να ακούσεις τους άλλους. Πάλεψε για τις επιθυμίες σου, αν για σένα έχουν βαρύτητα, ακόμα και αν οι υπόλοιποι τις χλευάζουν. Μόνο μην πιστέψεις πως κάποιος μπορεί να αλλάξει για σένα, κάπου μπορεί να υπάρχει παγίδα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Άρης σε κάνει δημιουργική και αυτό είναι καλό για τα μελλοντικά σου σχέδια αλλά και για την προσωπική σου εξέλιξη. Ο Ερμής σε βοηθάει να βλέπεις καθαρά την πρακτική πλευρά των θεμάτων σου, μπορείς έτσι να αλλάξεις στρατηγική κάνοντάς την πιο εποικοδομητική.

HIGHLIGHT: Η ηρεμία σου είναι το όπλο σου για να ισορροπήσεις αναταράξεις αλλά και για να πας διακοπές.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Απόλαυσε τη συντροφιά ανθρώπων που σε κάνουν να ονειρεύεσαι και σε ωθούν σε δραστηριότητες που βγάζουν το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τα κοντινά σου πρόσωπα. Η κτητικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα χρειαστεί να κινηθείς για να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής. Θα γίνεις πιο αρχηγική προς το περιβάλλον σου. Ο Ερμής ενισχύει αυτές τις τάσεις, μένεις σταθερή στα δεδομένα. Όμως αναρρωτήσου: Μήπως έτσι τελματώνεις;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Άρης, την πρώτη εβδομάδα του μήνα, σού δίνει μεγάλη ενέργεια. Θα έχεις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Έχεις την αίσθηση πως σε έχουν ανάγκη, όμως κανένας δεν ακούει πραγματικά τις συμβουλές σου.

HIGHLIGHT: Μην πιστέψεις τυφλά και απόλυτα τις προτάσεις και τις υποσχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζεις καλά.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αυτό το μήνα, κάνεις καλές συναντήσεις και σωστές επικοινωνίες σε κάθε τομέα. Θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια νέα σχέση αν είσαι μόνη. Αν είναι ο μήνας των διακοπών σου, θα είσαι υπερκινητική, θα διψάς για ανακαλύψεις και θα δυσκολευτείς να μείνεις άπρακτη. Θα καταφέρεις να κάνεις καλές επιλογές και να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μην κάνεις σοβαρές συζητήσες και σχέδια για αλλαγές στο σπίτι αν είσαι στενά οικονομικά. Ο Δίας σε βοηθάει να εξελιχτείς σε μια καινοτομία. Η Αφροδίτη μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερικές αντιφάσεις. Είναι καλή περίοδος να βρεις συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα.

HIGHLIGHT: Πέρνα ώρες μακριά από το σπίτι ή κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και ασχολήσου με αγαπημένες συνήθειες.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Θα είσαι προστατευτική με τα κοντινά σου πρόσωπα αυτό το μήνα. Θα νιώθεις λιγότερη πίεση, το μυαλό θα αδειάσει και θα απολαύσεις τη ζωή και όλα όσα αυτή σου δίνει. Οι σχέσεις σου ηρεμούν και επανατοποθετείσαι σε θέματα καρδιάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Τα οικονομικά σου θα σε κινητοποιήσουν από τις 24. Ο Ερμής, από τις 9, θα σου δώσει την απαραίτητη ορμή για να αφιερωθείς σε πρακτικές λεπτομέρειες, χρήσιμες για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Επωφελήσου το! Μην προσθέτεις στην καθημερινότητά σου επιπλέον δραστηριότητες αν νιώθεις πως δεν έχεις περίσσευμα δυνάμεων.

HIGHLIGHT: Κάνε ένα ταξίδι μακριά από τόπους και ανθρώπους που σε έχουν κουράσει.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Χρόνια σου πολλά! Η τύχη είναι στο πλευρό σου. Η Αφροδίτη σε ευνοεί όλο το μήνα. Η οικογενειακή ζωή ηρεμεί, τα κοντινά σου πρόσωπα δέχονται τις επιθυμίες σου χωρίς πόλεμο. Οι σχέσεις σου ευνοούνται, είναι η στιγμή να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις να μοιραστείς με γλυκό τρόπο. Δείξε στους γύρω σου πως οι επιλογές που έχεις κάνει είναι αυτές που θα σε βγάλουν και πάλι στον ήλιο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Η έκφραση και η πειθώ σου είναι σε ψηλά επίπεδα, όλα πετυχαίνουν. Αν κινηθείς με μέθοδο και τάξη, θα έχεις την τύχη και την επιτυχία στο πλευρό σου.

HIGHLIGHT: Μην συνεχίζεις να ζεις κάτω από την πίεση και τις εντολές ανθρώπων που δεν υπάρχει λόγος να συναναστρέφεσαι.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Δίας, στο ζώδιό σου από τις 12, θα σε βοηθήσει να κάνεις αλλαγές που θα επηρεάσουν την ερωτική σου ζωή. Θα σου φέρει χρήσιμα δώρα για το μέλλον. Η Αφροδίτη φέρνει οικειότητα, παίξε διακριτικά αν είσαι μόνη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Ερμής σε βοηθάει να τελειοποιήσεις διάφορους τομείς της ζωής σου. Ο πραγματισμός σου επιστρέφει. Ο Ήλιος βγάζει στην επιφάνεια τα ταλέντα σου για να κάνεις μεγάλες αλλαγές την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Ο Ερμής, από τις 9, ευνοεί διανοητικές δραστηριότητες. Θα δυσκολευτείς να χαλαρώσεις εντελώς αν φεύγεις για διακοπές.

HIGHLIGHT: Μην συνεχίσεις να αγνοείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου αν το μόνο που κάνεις είναι να προσφέρεις στους άλλους.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!


ερωτικές προλβλέψεις

 

ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Άρχισε να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στα σινιάλα της ψυχής σου που σου δείχνουν τι έχεις ανάγκη. Απόλαυσε τη ζωή και όλα όσα έχει να σου προσφέρει. Η λογική σε κάνει πιο εκλεκτική στην ερωτική σου ζωή, θέλεις να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου και αυτό είναι κακό για αυτούς που θέλουν να σε έχουν υπό την κυριαρχία τους. Η Αφροδίτη όμως σε σπρώχνει στην επιτυχία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Διώξε τις αμφιβολίες σου και τις εξωτερικές επιρροές που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Βγες από το κέλυφός σου, κυνήγα την αυτοσυγκράτηση. Μην βάζεις την υγεία σου σε δεύτερη μοίρα και προκύψει κάτι μη επιδερμικό.

HIGHLIGHT: Διαχειρίσου σωστά τις καταστάσεις για να μη γίνουν πιο σύνθετες στη συνέχεια.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Ερμής, από τις 8, σε συνεργασία με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα ενισχύσουν την επιθυμία σου για ζωή. Θα θέλεις να ζήσεις πιο έντονα και να προχωρήσεις προς την κατάκτηση. Μην είσαι κάθετη απέναντι σε επιστροφές ή και συγγνώμες. Πολύ πιθανό, κάποιοι να έχουν αλλάξει ρότα και να το εννοούν.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Η παύση δεν είναι για σένα ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Από το πουθενά, μπορεί να αποφασίσεις μια εκπαίδευση, σπουδές ή μια εξιδείκευση. Οι φίλοι θα σε βοηθήσουν να τα βλέπεις όλα πιο αντικειμενικά. Ο Ήλιος, ως τις 24, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς βαθιά για τη ζωή. Αν πας διακοπές, η επιστροφή θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Ίσως αποφασίσεις άμεσες αλλαγές.

HIGHLIGHT: Δείξε αποφασιστικότητα στην προσπάθειά σου να διορθώσεις περασμένα λάθη.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό το μήνα, θα ανοίξουν πόρτες σε κάθε τομέα. Η μονομαχία σταματάει, μπαίνουν κανόνες στην οικογενειακή σου ζωή και εξελίσσονται όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πιέζεται κανείς. Η Αφροδίτη απομακρύνει τα εμπόδια και αυτό θα σου δώσει το θάρρος να κινηθείς πιο δυναμικά και ικανοποιητικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη, θέλεις να κινηθείς χωρίς να χάνεις χρόνο. Ήλιος και Δίας σού δίνουν δύναμη και αισιοδοξία και συγχρόνως έναν πραγματισμό για να προχωρήσεις αποτελεσματικά. Οικονομικά, θα κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις καλύτερα και να πάρεις θετικές αποφάσεις. Μην ξεκινήσεις επαγγελματικές συνεργασίες που δεν δίνουν εγγυήσεις.

HIGHLIGHT: Πρόσεξε τις συννενοήσεις και την παρέα που θα έχεις μαζί σου στις διακοπές γιατί μπορεί να μην είναι όλα όπως τα σχεδιάζεις.


αστρολογία 2015 ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αφροδίτη και Κρόνος κάνουν πιο αρμονικές τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα είσαι πιο αντικειμενική στην ερωτική σου ζωή. Θα βλέπεις το σύντροφό σου πιο καθαρά, ποιος είναι βασικά και ποιες είναι οι ανάγκες του. Μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν μπορούν να μοιραστούν αλλά θέλουν μόνο να επωφεληθούν. Μην εμπλακείς επίσης σε σχέσεις με τρίτους, το αδιέξοδο θα είναι τεράστιο παρακάτω.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ερμής και Δίας ξεκαθαρίζουν τις φιλοδοξίες σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις. Είναι η στιγμή να καταγράψεις τι είναι σημαντικό στη ζωή σου και τι δεν είναι. Μη διστάσεις να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου.

HIGHLIGHT: Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά, θα εκφράσεις κάθε σου δυνατότητα. Η έμπνευση θα είναι στα ύψη.

 

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

ερωτικές προλβλέψεις


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αυτό το μήνα, αλλάζουν πράγματα στο περιβάλλον σου. Τα συναισθήματά σου είναι ιδιαίτερα έντονα. Πρόσεχε τα λόγια σου, μην χάνεις χρόνο και ενέργεια. Κάνε ουσιαστικές συζητήσεις. Ως τις 24, η έμφαση δίνεται στην ερωτική σου ζωή. Να είσαι πολύ προσεκτική με οριστικές αποφάσεις καθώς οι καταστάσεις δεν είναι όπως φαίνονται. Μην πιστέψεις επίσης εύκολα σε μια νέα γνωριμία γιατί δεν είναι βέβαιο πως θα είναι αυτό που φαίνεται.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Ο Ήλιος δημιουργεί αναστάτωση. Να ακούς τους άλλους, να τους συμβουλεύεσαι, να τους στηρίζεις.

HIGHLIGHT: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το λογαριασμό των σχέσεών σου και να πάρεις οριστικές αποφάσεις το Σεπτέμβριο.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογία 2015


ΙΧΘΥΕΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Άρης αποκαλύπτει κρυμμένες καταστάσεις στις σχέσεις σου. Αυτό σου δημιουργεί δυνατά συναισθήματα και σε βάζει σε βαθιές σκέψεις. Η ερωτική σου ζωή βρίσκεται ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα. Άσε τη μαγεία να εισβάλλει στη ζωή σου χωρίς να αισθάνεσαι τύψεις. Ο Ερμής κυνηγάει τις αυταπάτες και σου δίνει περιθώριο για να ξαναχτίσεις σε πιο στέρεες βάσεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ: Μπερδεμένες καταστάσεις θα σε κουράσουν και θα σε εξαντλήσουν περισσότερο απ’ότι συνήθως. Βλέπεις τα όρια και τους περιορισμούς σε σχέση με τα οφέλη. Ο Ήλιος σε κάνει δημιουργική αλλά φέρνει και αυταπάτες τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Βάλε τα σχέδιά σου σε τάξη.

HIGHLIGHT: Μην περιπλέκεις τα πράγματα κάνοντας επιλογές που δεν σε εκφράζουν ή δεν σου ταιριάζουν ουσιαστικά.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes