Απριλιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα για ολα τα ζωδια

TA ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Ολική έκλειψη Σελήνης και πανσέληνος στον Ζυγό στις 4. Νέα Σελήνη στις 18 στον Κριό.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11 και του Ερμή στον Ταύρο στις 15.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναμφίβολα είσαι στο επίκεντρο των πλανητικών εξελίξεων. Το πάθος και η γοητεία κυριαρχούν με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Αν έχεις σχέση, η οποία στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις, πιθανόν να κινδυνεύσει στις 4. Αν είσαι μόνη, μετά τις 18/4 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται απολαυστικές νύχτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 14 σε καθιστά ιδιαίτερα επικοινωνιακή και τακτοποιεί εκκρεμότητες. Ωστόσο η έκλειψη Σελήνης στις 4 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σου δημιουργεί προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μετακινήσεις και μικροατυχήματα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015
ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, διότι η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχεται θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μετά τις 20/4 θα αγγίξεις το ερωτικό σου όνειρο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει και πιθανόν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Η σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει επικοινωνιακά λάθη, γι′ αυτό να είσαι προσεκτική στις επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που θα έχεις, τουλάχιστον μέχρι τις 15.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις, αλλεργίες και μικροατυχήματα όλο τον μήνα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ–21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11 ενισχύει τις ευαισθησίες σου και αυξάνει τις απαιτήσεις που έχεις από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 ευνοεί τις νέες γνωριμίες και πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 δυσκολεύει την υλοποίηση των στόχων σου, καθώς ασυννενοησία και καθυστερήσεις κυριαρχούν. Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια ή συμφωνίες μέχρι τις 11. Μετά τις 12 τα πράγματα βελτιώνονται και ευνοείσαι προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική στις 3,4,5 γιατί η επιρροή της έκλειψης θα είναι έντονη.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εντατική ενασχόληση με την καριέρα πιθανόν να θέσει σε δοκιμασία τη σχέση με τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το διάστημα 1-19/4. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε γοητεύσει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, καθώς Ήλιος, Ερμής και Ουρανός βρίσκονται στον Κριό προκαλώντας ισχυρές δονήσεις. Ο Απρίλιος είναι ένας αντιφατικός μήνας, γιατί συνδυάζει καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και νέες ευκαιρίες για τη διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί ομαδικές δραστηριότητες και επαφές με το εξωτερικό.

ΥΓΕΙΑ: Μην ξεχνάς να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι αρκετά.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: O Απρίλιος θα σε δυσκολέψει αρκετά και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο, κυρίως για οικονομικά θέματα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 θα φορτίσει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να επανακάμψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα της καριέρας θα κληθείς να δώσεις μάχη προκειμένου να σταθείς στην επαγγελματική αρένα. Επιστράτευσε τα ταλέντα σου και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Η Νέα Σελήνη στις 18 βοηθά να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

ΥΓΕΙΑ:
Μην επιτρέψεις στο άγχος και στον εκνευρισμό να καταβάλλει τις άμυνές σου.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, με αποτέλεσμα μια οριστική ρήξη να θεωρείται πιθανή. Μην επιμένεις άσκοπα στις απόψεις σου και προσπάθησε να φανείς περισσότερο διαλλακτική. Αν δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στις 18/4 με τη Νέα Σελήνη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά θέματα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς θα πρέπει να κάνεις “αιματηρές” περικοπές. Η έκλειψη Σελήνης θα φέρει εμπόδια στη διεκπεραίωση οικονομικών, κληρονομικών ή φορολογικών ζητημάτων, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συνεργάτες το πρώτο 15ήμερο. Η επικοινωνία αποκαθίσταται μετά τις 18.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 ενδέχεται να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό στον ερωτικό τομέα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έκρυθμη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το διάστημα 1-10/4, γιατί η επιρροή της έκλειψης θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον μιας συνεργασίας. Μετά τις 18 η κατάσταση βελτιώνεται.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 1-10/4, μην αδιαφορείς για τυχόν μικροενοχλήσεις.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο βελτιώνει σημαντικά τη συναισθηματική σου ζωή και απογειώνει την ερωτική διάθεση. Από την άλλη, η παραμονή του Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα προκαλεί εντάσεις. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το β′ 10ήμερο για να κάνεις νέες γνωριμίες ή να φλερτάρεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 θα προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, γεγονός που θα ενισχύσει το άγχος και τις ανασφάλειές σου. Μετά τις 15 η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Δεν αποκλείεται τις τελευταίες μέρες του μήνα να σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε αλλεργίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι επεισοδιακός για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς η έκλειψη Σελήνης δυσκολεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο και ίσως να έρθετε σε αδιέξοδο. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να αναμειχθούν στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 18 ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά και η αύξηση των εσόδων σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αλλά πιθανόν και να γίνουν σημείο τριβής με συνέταιρους/συνεργάτες. Πρόσεχε τα λεγόμενά σου, καθώς και τις όποιες επαφές κάνεις για το κλείσιμο νέων συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη στις 18 σε βοηθά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις το α’ 10ήμερο.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η καθημερινότητά σου θα είναι ιδιαίτερα πιεστική το πρώτο 20ήμερο, καθώς σύντροφος και οικογένεια απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας και του χρόνου σου. Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 10 θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φόρτος εργασίας και αυξημένες απαιτήσεις συνθέτουν το εργασιακό σκηνικό και χρειάζεται να οπλιστείς με κουράγιο και ψυχραιμία για να ανταπεξέλθεις. Η Νέα Σελήνη στις 18/3 σε καλεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσεις κάποιο σπορ.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 3 επίσης στον Κριό τονώνουν το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, χωρίς να λείψουν όμως οι εντάσεις. Μετά τις 18, αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις προσκλήσεις για διασκέδαση και φλερτ χωρίς ενοχές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Σελήνης θα προκαλέσει καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των στόχων σου. Μετά τις 18 η Νέα Σελήνη σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Από τις 23/4 ευνοείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις κοντά στην έκλειψη.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015


ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

EΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να πιέζεται από τον Κρόνο στον Τοξότη και να δυναμιτίζει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, έρχονται στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέση σας. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο μετά τις 15 σε καλεί να ισορροπήσεις την κατάσταση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Απρίλιος, τουλάχιστον μέχρι τις 24/3, θα χαρακτηριστεί από καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων, αλλά και έντονο εργασιακό παρασκήνιο. Όμως, στις 18 η Νέα Σελήνη φέρνει νέες προτάσεις και έσοδα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές ατασθαλίες και μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι.

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Ζωδια και Απιστια: Ποια ζωδια ειναι πιστα, ποια οχι και τι θα γινει στα ερωτικα;

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις; Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά των ζωδίων το δεύτερο καυτό δεκαπενθήμερο του Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι αρχηγός! Κυνηγάς τα άτομα που σε ιντριγκάρουν, που σου αντιστέκονται. Παθιάζεσαι με τις νέες γνωριμίες και θέλεις να κυριαρχείς σε όποιον έχεις βάλει στο μάτι. Φλερτάρεις ασύστολα, όμως επειδή είσαι ειλικρινής, οι παράλληλες σχέσεις σε δυσκολεύουν καθότι είσαι παρορμητική και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη. Αν πιαστείς στη φάκα, μιλάς ανοιχτά.
Με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, 16-22/3, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή. Θα δεις σε βάθος την κατάσταση που βρίσκεσαι. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 16, γοητεύεις και ζητάς επιβεβαίωση από το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν εκπλήξεις από τη συμπεριφορά σου. Είναι εύκολο να υποκύψεις σε έναν πειρασμό, είτε είσαι δεσμευμένη είτε όχι.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και νομίζεις πως θα διατηρηθούν για όλη σου τη ζωή. Αγαπάς το φλερτ αλλά δύσκολα μπαίνεις σε παράλληλη σχέση. Εκτός και αν νιώσεις ανασφαλής και κυριαρχεί το πάθος. Αν υποκύψεις, ξέρεις να καλύπτεσαι, διατηρείς τη σταθερή σου σχέση και δεν δίνεις δικαιώματα. Αν πάλι κινδυνέψεις, τότε μετράς τα αληθινά σου συναισθήματα.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17, θα λάμπεις και θα έχεις αυτοπεποίθηση. Και όλα θα ήταν καλύτερα, αν οικογενειακού τύπου θέματα δεν σε απασχολούσαν. Το άγχος σου μπορεί να διαλύσει μια νέα σχέση ή την αναζωπύρωση μιας παλαιότερης πριν καν αρχίσουν. Μπορεί να μην ξέρεις ούτε και συ τι θες. Δεν μιλάς ανοιχτά και ο Κρόνος, δυστυχώς, πλήττει τη λίμπιντό σου.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φέρεσαι σαν μικρό παιδί και είσαι από τα άπιστα ζώδια. Συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες στο δευτερόλεπτο και οι παράλληλες σχέσεις είναι για εσένα κάτι απλό. Έχεις όμως και τον τρόπο να τις καλύπτεις. Ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και κυρίως με τις δραστηριότητές των παιδιών σου.
Από τις 16, φαίνεται πως κλείνεσαι στο καβούκι σου και δεν ικανοποιείσαι ούτε από το φλερτ. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Η έκλειψη Ηλίου στις 20 σου προκαλεί σύγχυση και ανάγκη από αγάπη. Παιχνίδι ή αποκλειστικότητα στις σχέσεις; Μην παίρνεις τώρα αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταματάς να ψάχνεσαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον από το σύντροφό σου γιατί αν δεν υπάρχει, σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι κυκλοθυμίες σου και τότε αναζητάς παράλληλη σχέση. Εύκολα μπορείς να προδοθείς δημιουργώντας μια άλλη σχέση και ξαναγυρνάς στη σταθερότητα αν καταφέρεις να λύσεις τα συναισθηματικά σου μπλοκαρίσματα.
Προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές σου το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα καθώς το τρίτο, με την Ηλιακή έκλειψη στις 20, τα προβλήματα αυξάνονται. Βρες τις κατάλληλες ισορροπίες γιατί ένας χωρισμός δεν είναι λύση. Χειρίσου σωστά και έξυπνα τις καταστάσεις.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015
ΛΕΩΝ
Δύσκολα θα απιστήσεις όταν ο σύντροφός σου σε θαυμάζει και βελτιώνει την εικόνα σου. Φλερτάρεις μεν αλλά δεν χαλάς τη σταθερότητα για κάτι εφήμερο. Αν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να το κρύψεις καθώς σεξουαλικά θα εκτονώνεσαι αλλού. Κι αν ο σύντροφός σου σε συγχωρήσει χωρίς να θίξει τον εγωισμό σου, τότε όλα καλά.
Με την έκλειψη Ηλίου στις 20, οι σχέσεις σου θα είναι ταραγμένες και ευάλωτες. Οι εξελίξεις θα προκαλέσουν αναθεωρήσεις ιδεών και δεν αποκλείεται να δοθεί ένα τέλος σε σχέσεις του παρελθόντος ή να δημιουργηθούν νέες. Μείνε μακριά από καβγάδες, κάνε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί καθότι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να απιστήσεις εύκολα ψάχνοντας την τέλεια σχέση. Όμως επίσης εύκολα αποκαλύπτεσαι καθώς βγάζεις νευρικότητα και ενοχικά σύνδρομα. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σταθερή σου σχέση. Εκτός και αν έχει προλάβει ο άλλος να στην κάνει…
Ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή η περίοδος καθώς βγαίνουν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μείνε διαλλακτική σε αιφνίδια περιστατικά. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015
ΖΥΓΟΣ
Όταν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, δεν μπαίνεις σε περιπέτειες. Στην αντίθετη περίπτωση, προχωράς σε μια παράλληλη σχέση χωρίς να έχεις λήξει τη σταθερή από αδυναμία, δισταγμό και αναποφασιστικότητα. Αφήνεις μια κατάσταση να κλείσει μόνη της ή πετάς το μπαλάκι στο σύντροφό σου για έναν οριστικό χωρισμό αφού πρώτα έχεις κάνει την καβάτζα σου καθώς, ως γνωστόν, δεν αντέχεις τη μοναξιά.
Με τον Άρη στον Κριό, ο μήνας αυτός είναι σημαντικός για τη σχέση σου, το γάμο σου αλλά και το σεξ. Θα υπάρξουν έντονες ερωτικές διεκδικήσεις, είτε από εσένα είτε από το σύντροφό σου. Νέες σχέσεις ή γνωριμίες θα δοκιμαστούν καθώς θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Μη βιάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μυστικά και ίντριγκες εμπεριέχουν οι σχέσεις σου και ξέρεις να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα απ’ όλους, όσο δύσκολες κι αν είναι. Έλκεσαι από άτομα με δύσκολη αύρα και μυστικισμό. Μπαίνεις σε παράλληλες σχέσεις όταν το σεξ σε απογειώνει και ξέρεις να τις κρύβεις καλά δίχως να αφήνεις αποδεικτικά στοιχεία.
Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και διαμορφώνεις μια σωστή εικόνα των πραγμάτων. Ο διάλογος και τα επιχειρήματα βοηθούν και πιάνουν τόπο. Η Αφροδίτη, από τις 17 στο απέναντι ζώδιο, βγάζει στην επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα, τις προθέσεις, τις αδυναμίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα


ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερο άτομο κι όταν νιώσεις φυλακισμένη, φεύγεις. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν χαθεί η επικοινωνία και δεν έχεις πια τίποτα να πεις με το σύντροφό σου. Μπαίνεις όμως κι όταν γνωρίσεις ένα άτομο που ταξιδεύει το μυαλό σου, πηγαίνει παρακάτω τη σκέψη σου. Αναζητάς εγκεφαλική επικοινωνία με λίγα λόγια.
Ψάχνεις την ουσία των πραγμάτων και με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, αναλογίζεσαι τι σε ενώνει με τον σύντροφό σου, τι σε χωρίζει και πόσο ουσιαστική είναι η σχέση σου και η κοινή σας πορεία. Αντιμετώπισε τα προβλήματα που προκύπτουν άμεσα και κλείνε μέτωπα. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ευνοούνται.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιδιώκεις σταθερές σχέσεις που να σου παρέχουν ασφάλεια για να ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν νιώσεις την ανάγκη να σε θαυμάζουν, ειδικότερα αν είσαι άτομο εξουσίας.
Από τις 17 του μήνα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα δεις κατά πόσο μπορείς να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Μπορεί η συμπόρευση ή η επικοινωνία να ήταν δύσκολες μέχρι τώρα ή μπορεί να υπήρχαν διαφορές σχετικές με οικονομικά θέματα ή συμφέροντα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου ως το Πάσχα.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολη η απιστία για ένα σταθερό ζώδιο. Αν απιστήσεις, θα είναι γιατί η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν χωρίζεις για διάφορα συμφέροντα. Εύκολα μπορεί να γίνεις αντιληπτή καθώς τα νεύρα σου θα ψάχνουν συνεχώς να βρουν διέξοδο. Θα χωρίσεις μόνο όταν φτάσεις στο απόλυτο μηδέν και δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις κάτι άλλο.
Με τον Άρη στον Κριό, βιώνεις τη συντροφικότητα και τον έρωτα. Δες τα συναισθήματά σου αλλά και του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Τσέκαρε την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, κάνε νέες γνωριμίες μέσα από παρέες. Είναι καλό διάστημα για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνεσαι άπιστη καθώς κυρίως το συναίσθημα δίνει νόημα στη ζωή σου. Δεν μπορείς εύκολα να αφοσιωθείς γιατί αγαπάς ταυτόχρονα πολλά άτομα. Κι αυτό ενισχύεται όταν ο σύντροφός σου σταματήσει να σε τροφοδοτεί με έρωτα και ενδιαφέρον. Εύκολα απατάς και εξαπατάσαι και εύκολα προδίδεσαι καθώς δεν προσέχεις και αφήνεις πίσω σου σημάδια.
Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 20, μπορεί από τη μια πλευρά να είσαι συμπαθής και αγαπητή στους άλλους, από την άλλη όμως, οι προσπάθειές σου δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση. Αυτό σημαίνει πως μπορεί εσύ να αποκαλύψεις πως ο σύντροφός σου δεν σε καλύπτει ή ο σύντροφός σου μπορεί να σε αμφισβητήσει. Βγάλε τα συμπεράσματά σου μετά τις 22/3.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

 

 

 

Ζωδια Μαρτιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι θα φέρει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης για όλα τα ζώδια;


ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:
Πανσεληνος στην Παρθενο στις 5 και Νεα Σεληνη/Ολικη εκλειψη στους Ιχθυς στις 20.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος του Ερμη στους Ιχθυς στις 13, της Αφροδιτης στον Ταυρο στις 17 και του Αρη στον Κριο μεχρι τελη του μηνα.

 

ΚΡΙΟΣ

21 MAΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις. Η σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 θα φέρει ανατροπές που θα σε ωριμάσουν και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και να προχωρήσεις στα αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πιθανόν ο σύντροφός σου να έρθει αντιμέτωπος με τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά για την καθημερινότητά σου. Με τη σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 πρέπει να είσαι επινοητική, προκειμένου να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν αργότερα. Μετά τις 17 το πέρασμα της Αφροδίτης δρα σταθεροποιητικά για τα οικονομικά σου και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου θα θέσει σε δοκιμασία τις αντοχές του οργανισμού σου.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 και τη γοητεία σου στα ύψη, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Θα είσαι όμως ευάλωτη σε ερωτικούς πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικές σχέσεις πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, τον Μάρτιο η λίμπιντό σου θα θυμίζει μάλλον την Ωραία Κοιμωμένη.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας μεγάλης κινητικότητας, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι το εργασιακό παρασκήνιο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σε εμποδίσει. Μετά τις 13 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Με Άρη και Αφροδίτη στον Κριό καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο κεφάλι και στους αδένες.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
O Μάρτιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή, απαλλαγμένο από ανασφάλειες ή σύνδρομα του παρελθόντος. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα θολώσει λίγο την κρίση σου και θα σε φέρει αντιμέτωπη με διλήμματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 5 εμποδίζει τα νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, ενώ η ηλιακή έκλειψη θα φέρει ανατροπές. Απαιτείται να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις λάθη και να προστατεύσεις τη δουλειά σου από τους “καλοθελητές”. Η παρουσία του Άρη στον Κριό όμως σε τονώνει, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σε καλεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου το α’ δεκαήμερο και απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο αυξάνει τον εκνευρισμό σου.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη και του Ουρανού στον Κριό καθιστά τον Μάρτιο έναν αρκετά έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Το α’ 10ήμερο χρειάζεται να διατηρήσεις ήπιους τόνους στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή όμως και στην ηλιακή έκλειψη, γιατί τα προβλήματα θα διογκωθούν. Στόχος σου δεν θα πρέπει να είναι η διακοπή της σχέσης, αλλά η αποκατάσταση της ισορροπίας της.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Μια περίοδο έντονης κινητικότητας και αλλαγών ξεκινά και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 μέσα από τις αναταράξεις που θα φέρει, μακροπρόθεσμα θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σου και θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η αρωγή ατόμων κύρους θα είναι καθοριστική. Ιδιαίτερη προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών σου το γ′ 10ήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
Φρόντισε τη διατροφή σου και απόφυγε καταχρήσεις.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας ιδιαίτερα επεισοδιακός μήνας για την ερωτική σου ζωή λόγω της ηλιακής έκλειψης. Οι πλανητικές επιρροές θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις οπτική για τη σχέση σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ζωής και την έναρξη ενός νέου. Ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενα και στα δρώμενα το διάστημα 20-25/3.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Η ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Με σκληρή δουλειά θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, κυρίως τον Απρίλιο. Μέχρι τότε κινήσου μεθοδικά και απόφυγε λάθη και παρεξηγήσεις.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή σε μικροατυχήματα και φλεγμονές.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο Μάρτιος θα φέρει εντάσεις στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα ενισχύει τις ευαισθησίες σου. Το διάστημα αυτό μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου αν σε ενδιαφέρει ή να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Αν όμως η σχέση σου είναι προβληματική, ενδέχεται να διακοπεί με την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Οι πλανητικές επιρροές εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και στην αύξηση των εσόδων σου. Μέχρι τις 10 απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να κλείσεις νέες συμφωνίες. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα εμποδίσει την υλοποίηση νέων συνεργασιών ή τη δρομολόγηση αλλαγών. Πιθανά αιφνίδια έξοδα το ίδιο διάστημα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές καταχρήσεις και ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

 

ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, καθώς Άρης και Αφροδίτη θα σε ωθήσουν να καλύψεις τα όποια συναισθηματικά ή σεξουαλικά κενά έχεις. Η Πανσέληνος φέρνει μια νέα γνωριμία που θα σε συγκλονίζει, όμως είναι αμφίβολη η διάρκειά της, γι′ αυτό προσοχή. Η ολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα είναι καταλυτική για το μέλλον της σχέσης σου. αφού θα αποφασίσεις αν θα τη συνεχίσεις ή θα τη λήξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέους στόχους, έντονους ρυθμούς και ξεκαθαρίσματα υπόσχεται ο Μάρτιος για την καριέρα σου, γι′ αυτό απόφυγε διενέξεις με τους συνεργάτες και φρόντισε να είσαι πιο πρόθυμη και πιο συνεργάσιμη. Μέχρι τις 16 τα οικονομικά σου δοκιμάζονται, καθώς προκύπτουν ξαφνικά έξοδα, αλλά μετά τις 17 η κατάσταση εξομαλύνεται κάπως. Στις 22 επιστράτευσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να επιτύχεις την εύνοια ατόμων κύρους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε κρυολογήματα και μολύνσεις, διότι θα σε καταπονήσουν.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με το ζώδιό σου από τον Ιανουάριο ακόμη έχουν προκαλέσει τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, με εντάσεις και οριακές καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι πλανητικές επιρροές δείχνουν, ιδιαίτερα μετά τις 13, ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα διλήμματα παίρνουν τέλος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους. Αν δεν έχεις σχέση, μετά τις 20 θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα από τον ευρύ κοινωνικό σου κύκλο που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με Ουρανό, Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, είναι προφανές ότι θα είναι ένα έντονο διάστημα. Τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και σε νέα ξεκινήματα. Μετά τις 13 μπορείς να βάλεις μια τάξη στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου. Θα σου δοθούν μοναδικές ευκαιρίες να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, ευνοείσαι αρκετά μετά τις 13.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο πιθανόν να αυξήσει το άγχος σου ή να αισθάνεσαι κουρασμένη και χωρίς ενέργεια.


Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου προκαλεί εξελίξεις και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Υπό αυτές τις συνθήκες αν η σχέση ή ο γάμος σου περνάει κρίση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 12 για να ελέγξεις ποια είναι τα στοιχεία που σας συνδέουν και κατά πόσο έχετε ακόμη κοινή πορεία. Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό προκύπτουν νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ανεξάρτητα από σκέψεις, επιθυμίες και προσπάθειες, ο Μάρτιος θα επηρεαστεί καθοριστικά από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα μετά τις 13. Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα, δράσε μέχρι τις 12/3. Προσοχή στις 20 σε λάθη και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, ιδιαίτερα μέχρι τις 13, υπόσχεται μια περίοδο έντονης κινητικότητας με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Πιθανόν το ίδιο διάστημα να προκύψει και μια νέα συνεργασία που θα σε ενθουσιάσει. Μετά τις 18 προσοχή σε έγγραφα και συμβόλαια.

ΥΓΕΙΑ:
Παρά την Πανσέληνο στην Παρθένο και την έκλειψη στους Ιχθύς, η υγεία σου δεν επηρεάζεται δυσμενώς.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης ώς τις 16, του Ουρανού όλο τον μήνα και του Άρη ώς τέλος του στον Κριό σχηματίζουν τετράγωνο με το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούν τις ανάγκες και τον τρόπο διαχείρισης των συναισθηματικών σου δεδομένων. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι υπερβολές με τον σύντροφό σου. Το πώς μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να την ανανεώσεις, θα κριθεί μετά τις 17/3. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Προσοχή, όμως, μην εμπλακείς σε αδιέξοδες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι λογικό να έχει δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, καθώς σε καθιστά περισσότερο αποφασιστική στο να επιδιώξεις την υλοποίηση των στόχων σου ή τη βελτίωση των εσόδων σου. Μετά τις 17 είναι πιο ευνοϊκό το διάστημα για να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Προσοχή στην έκλειψη να μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές και σε μολύνσεις.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό απογειώνει το ερωτικό πάθος και τη διάθεσή σου να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Μέχρι τις 16 οι μέρες είναι ευνοϊκές για να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις, αλλά και να διαπιστώσεις την ένταση των συναισθημάτων του συντρόφου σου και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, ο Μάρτης υπόσχεται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τον εργασιακό σου περίγυρο, με αποτέλεσμα μια προαγωγή ή μια αύξηση των απολαβών σου. Δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να έχεις και μια νέα πρόταση για συνεργασία. Επίσης, μέχρι τις 16 με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μετά τις 17 όμως να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο όσο και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου βάζουν στο μικροσκόπιο τη συναισθηματική σου ζωή, γεγονός που θα σε δυσκολέψει αρκετά στην προσπάθειά σου να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον σύντροφό σου. Το καλύτερο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις, αλλά και για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι από τις 22/3 έως τις 11/4 .

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σου επιτρέπουν να κινηθείς αποτελεσματικά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η προστατευτική παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως από την άλλη ο Άρης σε καθιστά επιρρεπή σε σπατάλες. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με δάνεια ή εφορία.

ΥΓΕΙΑ: Με την πίεση του Κρόνου πρόσεξε τη διατροφή σου και τα μικροατυχήματα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Τι σχεση εχει καθε ζωδιο με τις κακες συνηθειες;

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές συνήθειες, κάποια κολλήματα. Τσιγάρο, αλκοόλ, πολύ φαγητό ή και τα τελευταία χρόνια, ηλεκτρονικά παιχνίδια και internet. Τα απολαμβάνουμε μέχρι που ανακαλύπτουμε ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας και προσπαθούμε να αποδεσμευτούμε.

Πως τα πάνε τα ζώδια με τις κακές συνήθειες; Μπορείς να τις αποβάλλεις εύκολα από τη ζωή σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός του Κριού είναι μια αβλαβή συνήθεια που την αποβάλλει εύκολα όταν βρει το κατάλληλο άτομο. Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και δεν καταφέρνει πάντα να αντιστέκεται. Όταν θυμώνει (εκνευρίζεται εύκολα), δρα παρορμητικά και άνετα μπορεί να ανάψει ένα τσιγάρο ή να φάει κάτι απαγορευμένο χαλώντας τις προσπάθειες εβδομάδων. Θα πρέπει όμως να σκεφτεί την απογοήτευση που θα νιώσει μετά, όταν ξεθυμάνει η πρόσκαιρη απόλαυση που πήρε.

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Η απόλαυση του φαγητού καθιστά δύσκολη την προσπάθεια του Ταύρου να χάσει βάρος ή να σταματήσει να πίνει. Όλο το μεταθέτει και αυτό κουράζει τους άλλους. Όμως όταν το αποφασίσει, είναι μεθοδικός. Χρειάζεται μια οργανωτική κατεύθυνση. Η υπομονή τον χαρακτηρίζει και αντέχει όλα τα στάδια μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μιλάς με έναν Δίδυμο και νομίζεις ότι μιλάς στον αέρα. Αδιαφορεί για όσα του λες. Αν τον αγνοήσεις, τότε θα προκαλέσεις πιο εύκολα το ενδιαφέρον του. Μπορεί να πίνει ή να καπνίζει ασταμάτητα και ύστερα από καιρό να γίνει αντιαλκοολικός ή αντικαπνιστής και να διδάσκει και τους άλλους. Μετά πάλι να τα ξαναρχίσει όλα σαν να μην τα έκοψε ποτέ. Και κάθε φορά να βρίσκει πειστικές δικαιολογίες. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα βασιλεύσει η λογική του.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κακές συνήθειες ενός Καρκίνου ονομάζονται στοματικές απολαύσεις. Είναι εθισμένος στη ζάχαρη που πρέπει να αντικαταστήσει με πιο υγιεινή διατροφή ή μπορεί να τον βλέπεις συνεχώς με ένα τσιγάρο στο στόμα. Η μελαγχολική του διάθεση και το ανικανοποίητο ευνοούν τις κακές προσκολλήσεις. Είναι ένας τρόπος για να αντέξει τις δυσκολίες της ζωής τις οποίες, πολλές φορές, τραγικοποιεί. Πρέπει να καταλάβει ότι η πραγματικότητα δεν αλλάζει τρώγοντας πολύ ή καπνίζοντας πολύ. Κάθε κακή συνήθεια πρέπει να αντικαθίσταται με μια νέα καλύτερη.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων καυχιέται πολύ για τον εαυτό του αλλά πρέπει να μάθει να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματα των συνανθρώπων του. Δεν υποτάσσεται σε κανέναν και σε τίποτα. Δεν ενδίδει περισσότερο απ’όσο του επιτρέπει η αξιοπρέπειά του. Αυτό σημαίνει ότι βάζει αυτόματα τα όριά του για να μην φανεί αξιοθρήνητος. Σταματάει το κακό προτού να προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι τελειομανής και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό γι’ αυτόν. Ίσως με λίγη διασκέδαση, αποφορτίζεται από το άγχος του. Όλες οι κακές συνήθειες έρχονται σε σύγκρουση με τη μανία του για υγιεινή ζωή. Πάντα έχει ενοχές για το κακό που προκαλεί στον οργανισμό του και χάνει έτσι τις παροδικές απολαύσεις. Όταν δε, το αναλύσει και λογικά, δει τα υπέρ και τα κατά, σταματά κάθε κακιά συνήθεια. Γιατί απλά φοβάται τις αρρώστιες.

ζωδια 2015

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αγαπά την ομορφιά και σπαταλά πολλά χρήματα προκειμένου να είναι φινετσάτος ο ίδιος ή ο χώρος του. Δεν καταλαβαίνει το βλαβερό ή το απαγορευμένο. Θέλει να καλοπερνάει, να διασκεδάζει, να απολαμβάνει τη ζωή και ξεφεύγει από τα όρια. Μπορεί όμως να επανέλθει. Το κακό είναι ότι δύσκολα μένει πιστός στις αποφάσεις του. Δεν αντέχει τις πολλές στερήσεις. Η φράση «δεν βαριέσαι» του ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θυμώνει πολύ. Πρέπει να βρίσκει τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης. Είναι παθιασμένος και του αρέσει να μπαίνει σε άλλες διαστάσεις, άβατες και μυστικές. Βλέπει με άλλο μάτι την πραγματικότητα, ίσως και εντελώς διαφορετική απ’ ότι είναι. Παθιασμένες χαρακτηρίζονται και οι συνήθειές του, ευτυχώς βγαίνει εύκολα από αυτές. Ο δυναμισμός αλλά και ο εγωισμός του δεν του επιτρέπουν να γίνεται έρμαιο σε οτιδήποτε.
προβλεψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δείχνει ζήλο για την τιμιότητα και την ειλικρίνεια. Πρέπει να μάθει να είναι λίγο πιο διακριτικός και να συμπονά τους συνανθρώπους του. Πειραματίζεται αγνοώντας τους κινδύνους και δύσκολα απαλλάσσεται από κακές συνήθειες. Όμως, είναι λάτρης της ζωής και δεν υποκύπτει εύκολα σ’ αυτές. Βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, δεν χρειάζεται βοήθειες. Βλέπει τις καταστάσεις θετικά και έχει τη δύναμη να φτάσει τους στόχους του, δηλαδή την κορυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και εργασιομανής και δεν τον ενδιαφέρει πόσο καιρό θα του πάρει για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμα και όταν τελειώνει μια εργασία, προχωράει στην επόμενη. Πρέπει να μάθει να χαλαρώνει για να περιορίσει αυτήν την κακιά συνήθεια. Η επιτυχία είναι ζήτημα τιμής, θέλει να φαίνεται στα μάτια των άλλων αλλά και να είναι. Φτάνει στα όριά του. Είναι αποφασιστικός, προσηλώνεται και καταφέρνει να κόψει κακές συνήθειες ακόμα και αν παροδικά υποκύπτει σε έναν πειρασμό.

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και καινοτομεί. Κάνει πράγματα δημιουργικά, δεν ανέχεται τίποτα. Το καλό και το κακό γι’ αυτόν εξαρτάται. Φοβάται τις εξαρτήσεις περισσότερο σαν ιδέα παρά για τις βλαβερές συνέπειές τους. Φεύγει τρέχοντας όταν νιώσει πως πάει να γίνει σκλάβος της τεχνολογίας ή του καπνίσματος ή οποιουδήποτε άλλου. Η ελευθερία του είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν την δεσμεύει κανείς και τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς εθίζεται στον αλκοολισμό, ανταποκρίνεται στις θεραπείες αλλά δύσκολα ξεπερνάει τον εθισμό. Υποκύπτει σε τρόπους φυγής από την καθημερινότητα και δύσκολα κόβει κακές συνήθειες. Είναι κατόρθωμα γι’ αυτόν αν τα καταφέρει. Πρέπει να σκεφτεί ότι τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι και οφείλει να κόψει τις καταχρήσεις μαχαίρι. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του αν δεν βάλει κι αυτός το χεράκι του.

 

 

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ! ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

astrologikes provlepseis

 

ζώδια σήμερα

 

 

φτηνές προβλέψεις

 

 

 

Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια; 

 

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

ΚΡΙΟΣ
Άλλαξε τακτική και ιδέες, εμπλούτισε τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια, ταξίδια, σπουδές. Το κλίμα είναι θετικό για τα επαγγελματικά σου. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, προσπάθησε να την αναζωογονήσεις ως την άνοιξη. Αν δεν τραβάει, πούλησέ την. Σκέψου καλά πριν ξεκινήσεις κάτι δικό σου, κάντο χωρίς παρορμητισμούς. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις εργασία. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου, αναζήτησε άλλη. Το πρώτο εξάμηνο θα πετύχεις τους στόχους σου αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το δεύτερο εξάμηνο θα κάνεις συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους κλειδιά για το μέλλον σου.
Οικονομικά, είναι μια καλή χρονιά αρκεί να κινηθείς συντονισμένα. Υπάρχει πιθανότητα να φύγουν πολλά βάρη από την πλάτη σου και να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τον Αύγουστο, παίξε σε πολλά ταμπλό. Χρήματα και κληρονομιές, αγοραπωλησίες, διατροφές ευνοούνται. Αξιοποίησε τα χόμπι σου αλλά και τα ταλέντα σου Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο που θεωρούνται θετικοί μήνες. Το τέλος της χρονιάς θα σε αποζημιώσει και θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

ΤΑΥΡΟΣ
Ως το Μάρτιο, η κατάσταση ξεκαθαρίζει και θα ξέρεις που πατάς στον επαγγελματικό τομέα. Ασυνεννοησία και δυσκολίες θα υπάρχουν μέχρι τότε. Βάλε νέους στόχους και κάνε αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς μετά την άνοιξη. Αν η εργασία σου δεν σε ικανοποιεί, προσπάθησε ως τον Αύγουστο. Από το Σεπτέμβριο τα πράγματα ανοίγουν. Τότε είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, αν το σκέφτεσαι. Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα βρεις το έδαφος για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Οχυρώσου σωστά και όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά, αυτή τη χρονιά, δεν θα υπάρξει βελτίωση. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από παλιές οφειλές για να κινηθείς καλύτερα στο μέλλον. Αν είσαι προσεκτική, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Προσοχή ως το Μάρτιο υπογραφές, λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια. Μην προσθέτεις επιπλέον υποχρεώσεις. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα φαίνεται να ανοίγουν.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άρης-Αφροδίτη φέρνουν νέες ιδέες που εφαρμόζονται πρακτικά. Με τον Κρόνο στον Τοξότη απαιτείται προσοχή. Αν έχεις δική σου δουλειά, προσπάθησε να την βελτιώσεις ή να την συντηρήσεις. Την άνοιξη θα έχεις βοήθειες. Το καλοκαίρι προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες έστω και μέσα από κάποιες δυσκολίες που θα είναι περαστικές. Κλείσε τις εκκρεμότητες σου. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα ομαλοποιούνται.
Οικονομικά, προσοχή ως τον Απρίλιο. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις για έξτρα έξοδα. Βρες νέες ιδέες και περιόρισε το κόστος ζωής σου. Διευθέτησε τα χρέη σου και χειρίσου έξυπνα περιουσιακά και κληρονομιές. Προσοχή σε σχέση με τους νόμους, το κράτος και τις τράπεζες. Μην αφήνεις ευκαιρίες να φεύγουν από τα χέρια σου. Από το φθινόπωρο που η καριέρα ανεβαίνει, θα έχεις σταδιακά και οφέλη.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την κατάσταση των επαγγελματικών σου τη διαμορφώνει η ζωή και η πραγματικότητα. Μείνε η πρωταγωνίστρια. Κάνε σωστές επιλογές και κλείσε καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια. Ξεκαθάρισε τους ρόλους σου πριν το καλοκαίρι. Αν είσαι άνεργη, προσπάθησε περισσότερο Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο. Συγγενείς ή σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν το δεύτερο εξάμηνο. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα ταράξει για λίγο τις ισορροπίες. Απέφυγε διαπληκτισμούς και προστριβές. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Από τον Αύγουστο, με το Δία στην Παρθένο, θα έχεις ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση. Θα χρειαστεί να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προς το τέλος του χρόνου, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.
Αφροδίτη-Δίας δεν βοηθούν την αποταμίευση. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται με σωστές διαπραγματεύσεις. Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, προσοχή σε υπογραφές και συμφωνίες. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το καλοκαίρι, προσοχή στα έξοδα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ
Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ευοίωνα, ευκαιρίες όμως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου ή είσαι άνεργη, προσπάθησε από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο. Θα σου δοθούν τα κίνητρα για νέα ξεκινήματα και η ψυχολογία σου θα τονωθεί. Προσοχή απαιτείται το καλοκαίρι σε σχέση με συνεργάτες και ανωτέρους. Θα χρειαστεί να βλέπεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Από Σεπτέμβριο, θα καταφέρεις περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι τότε, χρησιμοποίησε την διπλωματία σου και την καλή σου διάθεση. Το φθινόπωρο, οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι.
Το πρώτο εξάμηνο, ότι παίρνεις το δίνεις. Το καλοκαίρι, προβληματίζεσαι για δάνεια και διάφορες υποχρεώσεις, όμως βρίσκεις τις λύσεις. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Το δεύτερο εξάμηνο, οικονομικά και περιουσιακά ξεμπλοκάρουν. Προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια ως τον Μάρτιο.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικότητα αλλά και η διπλωματία σου θα σε βοηθήσουν. Θα ξεπερνάς τις δυσκολίες που συναντάς και θα αποδίδεις στο μέγιστο. Μπορεί να πιεστείς ή να ταλαιπωρηθείς, όμως με το Δία στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου. Η φήμη σου θα ενισχυθεί. Νέα ξεκινήματα θα σε τονώσουν. Θα γίνουν νέες συνεργασίες με καλές αποδοχές. Προσοχή το Μάρτιο. Θα δημιουργηθούν ρήξεις και θα γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Νομικά θέματα θα τα διαπραγματευτείς προς όφελός σου.
Οικονομικά, θα σου δοθούν ευκαιρίες να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ενδεχομένως αποπληρώσεις και παλιά χρέη. Πιέσεις ή δυσκολίες θα είναι περαστικές. Απλοποίησε τις καταστάσεις. Σκέψου πρακτικά για να καλύψεις τις βασικές σου υποχρεώσεις. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το Μάρτιο, απέφυγε συμφωνίες και συμβόλαια γιατί τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα. Από κει και μετά, οι εξελίξεις θα είναι θεαματικές. Άνοδος και ξαφνικές αλλαγές θα υπάρξουν. Μην φοβηθείς να αλλάξεις τόπο, χώρο, πόστο. Μην φοβηθείς να κάνεις νέα πράγματα. Αν είσαι άνεργη, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο εξάμηνο, προχώρα με προσεκτικά βήματα. Το δεύτερο εξάμηνο, θα είναι πιο ξεκάθαρο καθώς θα έχεις τη στήριξη ανθρώπων που σε εκτιμούν. Το φθινόπωρο, μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν κάνοντας λάθη λόγω βιασύνης. Νοέμβριο, Δεκέμβριο, νέοι δρόμοι ανοίγουν που σε οδηγούν στην κορυφή, με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.
Οικονομικά, μέχρι τον Ιούνιο, θα δεις τα λάθη σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Θα ρυθμίσεις εκκρεμότητες και ίσως υπάρξει νέα πηγή εσόδων. Αγοραπωλησίες ευνοούνται.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή τη χρονιά, θα ανταμειφθείς επαγγελματικά είτε με μια νέα πρόταση είτε με μια προαγωγή. Πιθανό το σενάριο να αλλάξεις καριέρα ή να κάνεις κάτι δικό σου. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου και πρόβαλε τον εαυτό σου. Ρίξε τους σπόρους για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις ριζικές αλλαγές ή να αναβαθμιστείς. Απέφυγε εντάσεις με συναδέλφους. Με το Δία στην Παρθένο από τον Αύγουστο, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Μην ανακοινώνεις σχέδια προτού υλοποιηθούν.
Οικονομικά, ο Κρόνος θα σου δώσει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.

 

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα χρειαστεί να δώσεις αγώνες στον επαγγελματικό στίβο το πρώτο εξάμηνο. Διαχειρίσου τα θέματά σου ανάλογα με τις εξελίξεις. Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και απέφυγε παγίδες με έξυπνους ελιγμούς. Απέφυγε νέα ξεκινήματα και συμφωνίες Μάρτιο και Σεπτέμβριο. Απέφυγε επίσης διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους. Το δεύτερο εξάμηνο ορίζει μια νέα εποχή που θα σε οδηγήσει σε άνοδο και μέσα στο 2016. Το καλοκαίρι, κάνε πράγματα που θα σε αναδείξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και λύσε προβληματικές καταστάσεις.
Οικονομικά, κλείσε εκκρεμότητες ως τον Απρίλιο. Δικά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν. Το καλοκαίρι θα υπάρξει μια βελτίωση. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αυτή τη χρονιά, θα υπάρξουν ενισχύσεις και ευκαιρίες έστω και περιστασιακές. Ευνοείται το κλείσιμο εκκρεμοτήτων χρεών. Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, θα τα καταφέρεις.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέα δεδομένα προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Βάλε σωστές βάσεις το πρώτο εξάμηνο για να δικαιωθείς το δεύτερο. Απρίλιο ως Ιούνιο θα δεις διαφορά, ειδικά αν έχεις δική σου επιχείρηση ή ψάχνεις για δουλειά. Προσοχή σε υπογραφές, συμφωνίες, λογαριασμούς τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Εύνοια υπάρχει και στο εξωτερικό. Προσοχή και σε εντάσεις με συναδέλφους ή μέσα στον οικογενειακό χώρο που αφορούν τα σχέδια και τους στόχους σου.
Το καλοκαίρι ανοίγουν οι ορίζοντές σου, όμως απέφυγε ενέργειες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ρύθμισε τις εκκρεμότητές σου για να δεις που βαδίζεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι πιο βατό, θα υπάρξουν ελαφρύνσεις. Αναζήτησε την τύχη σου παντού. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Τους δυο τελευταίους μήνες, κάνε νέα ξεκινήματα. Η τύχη θα σε ανταμείψει.

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σε απασχολούν έντονα τα τελευταία χρόνια. Φέτος, τα δύσκολα περιορίζονται και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Ευνοούνται οι συνεργασίες με άλλους, σε διδάσκουν πολλά και σου φέρνουν σημαντικά οφέλη. Ευνοείται και το εξωτερικό. Το καλοκαίρι θα είναι λίγο φορτικό, μπορεί να αγχωθείς. Το φθινόπωρο, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις ενώ προς το τέλος του χρόνου μπορεί να αποκτήσεις μια νευραλγική θέση.
Οικονομικά, τα καλύτερα έρχονται από τον Αύγουστο. Θα βγάλεις χρήματα που θα σου επιτρέψουν μια καλύτερη ζωή. Θα κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις σε δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, φορολογικά. Προσοχή το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο σε ανατροπές.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή τη χρονιά προβλέπονται αλλαγές χωροταξικές, έχεις να μάθεις πολλά. Μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις και δική σου επιχείρηση ή κάποιοι παράγοντες να σε αναγκάσουν να την κλείσεις. Μπορεί να στριμωχτείς με διάφορες υποχρεώσεις ή να αναλάβεις νέες ευθύνες και να χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοείται για νέες συνεργασίες. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και η πορεία σου ανοδική έστω και με περιόδους απαιτητικές. Μέχρι τον Αύγουστο, θα αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Μείνε συνεπής και οργανωμένη. Το φθινόπωρο θα δεχτείς πιέσεις που πρέπει να διαχειριστείς σωστά για να πετύχεις.
Οικονομικά, αξιοποίησε τα ταλέντα σου και αγωνίσου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Προσοχή τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο. Θα σε απασχολήσουν δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις. Έξοδα θα δημιουργούνται από το σπίτι, οικογενειακά πρόσωπα ή τη δουλειά. Ισορρόπησε το budget σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. 

 

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

 

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes