Σταθερα, μεταβλητα ή παρορμητικα; Τι σημαινει η ποιοτητα των ζωδιων;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια ανάλογα με την ποιότητα; Ποιοι είναι ηγέτες και ποιοι δεν θέλουν αλλαγές;

Η κατανόηση της ποιότητας των ζωδίων είναι πολύ βασική καθώς μας βοηθάει να διακρίνουμε τις διαφορετικές αντιδράσεις των ζωδίων κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Γιατί κάποιος ρισκάρει εύκολα ή παίρνει πρωτοβουλίες ενώ κάποιος άλλος ζορίζεται να κάνει την παραμικρή αλλαγή στη ζωή του;

Έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε σε ένα χάρτη την έντονη παρουσία ή απουσία μιας ποιότητας.
 Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης, δες το χάρτη σου, σημείωσε ποια ζώδια έχεις και κατόπιν διάβασε παρακάτω την ανάλυση των στοιχείων.

Οι κατηγορίες των ζωδίων:

 • Παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως.
 • Σταθερά ζώδια: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος.
 • Μεταβλητά ζώδια: Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς.

Τα παρορμητικά ζώδια σηματοδοτούν την έναρξη μιας εποχής και γι’ αυτό συμβολίζουν αλλαγές και νέα ξεκινήματα.
Τα σταθερά ζώδια εδραιώνουν, σταθεροποιούν αυτά που ξεκίνησαν οι παρορμητικοί και τα διατηρούν μέχρι τέλους. Προσκολλώνται σε καταστάσεις με επιμονή και επιμονή και αντεπεξέρχονται στις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Τα μεταβλητά ζώδια βρίσκονται στο τέλος εποχής και προετοιμάζουν τη νέα εποχή που θα έρθει, βέβαια σε νοητικό πλαίσιο γιατί σε πρακτικό, την αλλαγή την κάνουν οι παρορμητικοί. Ξέρουν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες και να αλλάζουν εύκολα πορεία. Δεν θέτουν μακροχρόνιους στόχους καθώς τους αλλάζουν με ιδιαίτερη ευκολία.
Δες τον αστρολογικό σου χάρτη και μέτρησε σε ποια ομάδα ζωδίων βρίσκονται οι περισσότεροι πλανήτες σου.

Παρορμητικά ζώδια (Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως)

Τα παρορμητικά ζώδια αναλαμβάνουν δράση και πρωτοβουλίες. Είναι ηγέτες, κάνουν εύκολα βήματα και νέα ξεκινήματα. Βάζουν στόχους αλλά βαριούνται ή απογοητεύονται γρήγορα και τα παρατάνε στη μέση. Ψάχνουν δυναμικά το εδώ και τώρα. Δεν χρειάζονται παρότρυνση, δεν συμβιβάζονται. Έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα και δεν διστάζουν να διαχειριστούν το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα προκύψει.

Δεν κολλάνε πουθενά, αναζητούν το καινούργιο, έχουν διάθεση για δράση και δυναμισμό που τους δίνει το πάνω χέρι. Είναι πρωτοποριακά, οραματίζονται και δεν απολαμβάνουν τις δημιουργίες τους καθώς ψάχνουν συνεχώς κίνητρα για νέα ξεκινήματα. Είναι δραστήρια, ανυπόμονα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Μετατρέπουν τις καταστάσεις προς όφελος ή εις βάρος των άλλων. Ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος αλλά σβήνει γρήγορα. Θέλουν να είναι συνεχώς απασχολημένα καθώς έχουν μεγάλη ενέργεια και χαράζουν μόνα τους το πεπρωμένο τους.

Ο Κριός (ζώδιο της Φωτιάς) έχεις θάρρος και δυναμισμό. 
Θέλει να είναι πάντα πρώτος, να ηγείται και να καθοδηγεί εκείνος τις καταστάσεις.
Ο Καρκίνος (ζώδιο του Νερού) αναλαμβάνει δράση και δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς. Προστατεύει την οικογένειά του αλλά και όλους όσους θεωρεί οικογένειά του. Η ψυχοσύνθεσή του χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις στις αλλαγές.
Ο Ζυγός (ζώδιο του Αέρα) προσπαθεί να δημιουργήσει αρμονία και συνεργασία. Παλεύει για την αρμονική συνύπαρξη και την ισορροπία, τη δικαιοσύνη σε σχέσεις και συνεργασίες. Θεωρείται αναποφάσιστος, δύσκολα παίρνει πρωτοβουλίες. Κάνει αλλαγές μόνο για χαρά και διασκέδαση.
Ο Αιγόκερως (ζώδιο της Γης) βάζει στόχους με σκοπό να αποκτήσει status, κοινωνική καταξίωση. Προχωράει βήμα-βήμα και προσπαθεί να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του για να νιώσει αυτόνομος.

Σε περίπτωση που η παρορμητική ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, η διάθεσή σου για νέα ξεκινήματα είναι υπερβολική αλλά δύσκολη η ολοκλήρωσή τους. Δεν συνεργάζεσαι εύκολα με άλλους καθώς γρήγορα αλλάζεις στόχους. Σε νοιάζει μόνο το παρών.
Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στην παρορμητική ομάδα, τότε υστερείς να αναλάβεις πρωτοβουλίες, πρέπει πάντα κάποιος να σε κινητοποιεί. Κολλάς στη ρουτίνα, αποφεύγεις τις συγκρούσεις και την πραγματικότητα.

 

 

Σταθερά ζώδια (Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος)

Τα σταθερά ζώδια δεν κάνουν αλλαγές. Προσπαθούν να εδραιώσουν όσαξεκίνησαν οι παρορμητικοί είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.Διαθέτουν αντοχή, υπομονή, πείσμα, επιμονή, συνέπεια. Ολοκληρώνουναποτελεσματικά όσα αναλαμβάνουν, μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Δύσκολααλλάζουν γνώμη αν έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Είναι αξιόπιστα,αποφασιστικά και διαθέτουν τεράστια αποθέματα δύναμης.

Κολλάνε με αυτό που κάνουν, είναι ηγέτες και αποδίδουν όταν οι κανόνες του παιχνιδιού είναι γνώριμοι. 
Είναιμεθοδικά, υπεύθυνα, αναζητούν εγγυήσεις και ασφάλεια και δύσκολαξεκολλάνε από τους στόχους τους. Είναι σεβαστά από τους άλλους,αφοσιωμένα στο έργο που τους αναθέτουν. Έχουν έντονες αντιδράσεις,κυκλοθυμικές αλλά γίνονται απαραίτητα στους γύρω τους.

Δεν προσαρμόζονται εύκολα σε αλλαγές ή σε ένα ασταθές περιβάλλον.Σκέφτονται και συμπεριφέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Θέλουν το χρόνοτους για να ξεκινήσουν κάτι αλλά όταν αρχίσουν, φτάνουν μέχρι το τέλος.Αναστατώνονται σε αιφνίδιες αλλαγές και θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν.Τα πάνε καλά όταν τα ίδια επιλέγουν αλλαγές όπου βέβαια περιμένουν καιτο κατάλληλο timing για να τις πραγματοποιήσουν. Πιο ευέλικτα είναι στονερωτικό τομέα αλλά και σε θέματα που αφορούν την ύλη ή την ανάπτυξήτους. Πολλές φορές, χάνουν ευκαιρίες επειδή δεν ρισκάρουν.

Ο Ταύρος (ζώδιο της Γης) προχωράει με αργούς ρυθμούς, είναι επίμονος και πεισματάρης. Αναζητά να κατακτήσει τον υλικό κόσμο. Είναι υπομονετικός και ισχυρογνώμων.
Ο Λέων (ζώδιο της Φωτιάς) χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό καιζωτικότητα. Έχει μεγάλη ενέργεια και δεν δέχεται τις συμβουλές τωνάλλων. Είναι περήφανος και τον απασχολεί έντονα το εγώ του. Κάνειαλλαγές όταν εκείνος τις έχει επιλέξει. Εύκολα τον συνεπαίρνει έναςμεγάλος έρωτας αλλά δεν βγαίνει εύκολα από τους ρυθμούς του.
Ο Σκορπιός (ζώδιο του Νερού) διαθέτει μεγάλα αποθέματα δύναμηςκαι επιμονής. Έχει μεγάλες συναισθηματικές εντάσεις και παθαίνει εμμονήμε ό,τι καταπιάνεται. Διερευνά τις καταστάσεις εις βάθος καιπροσκολλάται στη συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων.
Ο Υδροχόος (ζώδιο του Αέρα) έχει ιδέες και απόψεις που εκφράζει λογικά.Είναι κοινωνικός, αντισυμβατικός, πρωτοποριακός. Εμμένει στις σκέψειςτου και γενικότερα στην κοινωνία. Δεν κάνει ποτέ αλλαγές που τουεπιβάλλουν ή είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει, λειτουργεί από τη φύσητου.

Αν η σταθερή ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, τότε φημίζεσαι για το πείσμα σου,την υπομονή, την επιμονή σου, τις αμετακίνητες απόψεις σου. Είσαιαποφασιστική, αξιόπιστη, πιστή, με τεράστια αποθέματα δύναμης. Είσαιισχυρογνώμων, δεν προσαρμόζεσαι εύκολα, κολλάς στη ρουτίνα, καταπιέζειςτην ενέργειά σου.
Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στη σταθερή ομάδα, δεν έχεις αντοχές και ικανότητες να εμμένεις στη θέση σου. Σε χαρακτηρίζει η αστάθεια, όσα παίρνει ο άνεμος.

 

Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης – Ιχθείς)

Τα μεταβλητά ζώδια είναι ευέλικτα, ευπροσάρμοστα. Δεν αγαπάνετους καβγάδες, προσπαθούν να συμφιλιώσουν καταστάσεις, να βρουν μια μέσηλύση για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τουςανάλογα με τις συνθήκες, γίνονται ένα με το περιβάλλον, δεν αγαπούν τηνμονιμότητα και ανταποκρίνονται σε μεταβατικές καταστάσεις. Έχουν ανήσυχοπνεύμα, δεν ασχολούνται με την εξουσία αλλά με τις ιδέες.

Επηρεάζονται και παρασύρονται, όλα είναι δυνατά καθώς δεν ξέρουν να απορρίπτουν.Πειραματίζονται και αυτοσχεδιάζουν. Είναι εξωστρεφή, εκφράζονταιελεύθερα και βλέπουν τα πράγματα από περισσότερες σκοπιές.Προσαρμόζονται στις αλλαγές, αναζητούν ελευθερία κινήσεων.Διασκορπίζονται και αποπροσανατολίζονται, η ρουτίνα τους βαραίνει, δενμένουν σε ανιαρές και μονότονες καταστάσεις. Οι νέες συνθήκες είναι μιαπρόκληση γι’ αυτά.

Δεν βάζουν μακροχρόνιους στόχους ή τους αλλάζουν με ιδιαίτερη ευκολία.Ασχολούνται με τις πληροφορίες, τη φιλοσοφία, την πίστη, θέλουν ναεξερευνήσουν τα μυστήρια της ζωής. Έχουν την ικανότητα να συνυπάρχουν μετους άλλους και δέχονται εύκολα νέες πραγματικότητες.

Ο Δίδυμος (ζώδιο του Αέρα) είναι ευέλικτος, ευμετάβλητος,προσαρμοστικός. Είναι σε διαρκή κίνηση, δεν περιορίζεται εύκολα,συλλέγει πληροφορίες, πειραματίζεται. Επιδιώκει τις αλλαγές, αναζητά τιςεμπειρίες.
Ο Παρθένος (ζώδιο της Γης) εργάζεται με δεδομένα και τελειοποιεί.Δουλεύει σκληρά μέχρι να πετύχει. Διαθέτει προγραμματισμό και οργάνωση,συνέπεια και λογική. Δεν ρισκάρει απερίσκεπτα, μελετάει με ακρίβεια καιλεπτομέρεια.
Ο Τοξότης (ζώδιο της Φωτιάς) είναι ανήσυχος και επεκτατικός. Δεν γνωρίζει σύνορα. Αναζητά συνεχώς την αλήθεια, μετακινείται με σκοπό να διευρύνει τους ορίζοντές του.
Ο Ιχθύς (ζώδιο του Νερού) επηρεάζεται και αφομοιώνεται από το περιβάλλον του. Μπαίνει στη θέση του άλλου και γίνεται ένα με αυτόν. Προσαρμόζεται εύκολα.

Αν η μεταβλητή ποιότητα ανιχνεύεται σε μεγάλο βαθμό στο χάρτη σου, η συνεχής κίνηση και οι αλλαγές σε καταβάλλουν από άγχος.Είσαι πολύ ασταθής καθώς επηρεάζεσαι συχνά από τους άλλους.Προσαρμόζεσαι, έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και συνυπάρχεις σε όλες τιςσυνθήκες. Είσαι περίεργη και ξέρεις να ρυθμίζεις τη συμπεριφορά σου.Διασκορπίζεσαι, προσαρμόζεσαι εύκολα, παρασύρεσαι και δύσκολααπορρίπτεις.

Σε περίπτωση που έχεις 1-2 ή κανένα ζώδιο στη μεταβλητή ομάδα,δύσκολα προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις και απορρίπτεις κάθε αλλαγή. Δενρυθμίζεις εύκολα τη συμπεριφορά σου, είσαι στενόμυαλη και βρίσκεσαι σεαμηχανία όταν μεταβάλλονται τα σχέδιά σου.

 

 

 

Φωτια, γη, αερας, νερο: Τι σημαινουν τα 4 στοιχεια στο χαρτη καθε ζωδιου;

Σε ποια ζώδια βρίσκονται οι πλανήτες στον αστρολογικό σου χάρτη και τι σημαίνουν τα 4 στοιχεία για την προσωπικότητά σου;

Οι πύρινοι οραματίζονται, οι γήινοι υλοποιούν, οι αέρινοι αποκτούν γνώση, επικοινωνούν και οι υδάτινοι δημιουργούν συναισθηματικούς δεσμούς.

Οι κατηγορίες των ζωδίων είναι οι εξής:

 • Φωτιά: Κριός, Λέων, Τοξότης
 • Γη: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
 • Αέρας: Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος
 • Νερό: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Συνήθως ένας χάρτης περιέχει πλανήτες και στα 4 στοιχεία. Ωστόσο αν έχεις 5 ή περισσότερους πλανήτες σε κάποια στοιχεία, ταυτίζεσαι περισσότερο με αυτό. Αν πάλι απουσιάζει κάποιο στοιχείο ή παρουσιάζεται 1-2 φορές, τα χαρακτηριστικά του αποδυναμώνονται.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των στοιχείων και τι σημαίνει η έλλειψη κάποιου στοιχείου στο γενέθλιο χάρτη μας;

Κάνε κλικ εδώ, συμπλήρωσε τα στοιχεία με την ημερομηνία και ώρα γέννησης, δες το χάρτη σου και ποιους πλανήτες έχεις και ανέλυσε τα στοιχεία:

ΦΩΤΙΑ (ΚΡΙΟΣ – ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια της φωτιάς στο χάρτη σου
, χαρακτηρίζεσαι από ενθουσιασμό, δράση, παρόρμηση, αυθορμητισμό, έμπνευση, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, αισιοδοξία, ενέργεια.

Είσαι γενναιόδωρη, ιδεαλίστρια και προσπαθείς να εξελιχθείς πνευματικά έχοντας πάντα ένα όραμα. Κοιτάς συνεχώς μπροστά και οι λέξεις παθητικότητα-ηττοπάθεια είναι άγνωστες για εσένα. Ο αυθορμητισμός σου είναι παιδαριώδης και πολλές φορές απογοητεύεσαι, ειδικά αν οι στόχοι σου δεν είναι ρεαλιστικοί. Θέλεις να έχεις ολοκληρωτικά τον έλεγχο των καταστάσεων. Διαθέτεις περηφάνια και εγωισμό, αναζητάς το θαυμασμό και δεν θέλεις με τίποτα να σε κοροϊδεύουν ή να γελάνε μαζί σου. Πιστεύεις πολύ στον εαυτό σου και στη ζωή. Έχεις ανάγκη από οράματα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι για εσένα συναρπαστικές, φανταχτερές. Εμπνέεις τους άλλους με τον δικό σου τρόπο.

Ο Κριός είναι πρωτοπόρος, πολεμιστής, εμπνέει και εμπνέεται.
Ο Λέων είναι γενναιόδωρος, αφοσιωμένος, ευγενικό πνεύμα.
Ο Τοξότης φεύγει μακριά σε φυσικό, συναισθηματικό, πνευματικό επίπεδο.

Τα πύρινα ζώδια είναι εξωστρεφή, αυθόρμητα, γεμάτα ενέργεια και θετική στάση ζωής. Ακόμα και όταν παρουσιάζονται σύννεφα, έχουν τη δύναμη και τη θέληση να συνεχίσουν να προσπαθούν. Αντιπαθούν και υποτιμούν την παθητικότητα. Έχουν ανάγκη από περιπέτεια, ταξίδια, διασκέδαση προκειμένου να μένουν αισιόδοξα, να έχουν ενέργεια και φαντασία σε επιθυμητά επίπεδα. Πολλές φορές βέβαια, καταπονούν τον εαυτό τους και καταρρέουν. Τα ζώδια αυτά δεν περιορίζονται εύκολα και δεν ενδιαφέρονται για σταθερότητα και δέσμευση.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Αγωνίζεσαι για να γίνεις εκφραστική και δυναμική.
 • Μπλέκεις σε δραστηριότητες χωρίς νόημα πολλές φορές ή ασχολείσαι υπέρμετρα με προσωπικά σου θέματα.
 • Αναζητάς στους άλλους την έμπνευση και τα κίνητρα καθώς δεν ενθουσιάζεσαι με νέες δραστηριότητες.
 • Μένεις παθητική, αποστασιοποιημένη. Αναζητάς περισσότερο προσωπική και συναισθηματική εμπλοκή.
 • Είσαι απαισιόδοξη, καταθλιπτική, αμέτοχη, χωρίς κίνητρα, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και πίστης στον εαυτό σου.

ΓΗ (ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια της Γης στο χάρτη σου
, χαρακτηρίζεσαι από πρακτικότητα, υλισμό, ρεαλισμό, δομημένη σκέψη, υπομονή, επιμονή, αξιοπιστία, σταθερότητα, παραγωγικότητα, μεθοδικότητα.

Ασχολείσαι με λεπτομέρειες και ζητάς απτά αποτελέσματα. Δίνεις βάση στις αισθήσεις σου (τις ανέσεις και τις απολαύσεις του σώματός σου) και όχι στο συναίσθημα. Είσαι προσγειωμένη και θέλεις να αισθάνεσαι παραγωγική και χρήσιμη. Αναζητάς την οικονομική ασφάλεια και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Δρας σύμφωνα με κανόνες, ξέρεις τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σου, δεν ρισκάρεις. Από φόβο μήπως χάσεις τα κεκτημένα σου, καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, υπομένεις ανθρώπους και καταστάσεις που σε κρατάνε δέσμια σε δυσάρεστες πραγματικότητες. Θέλεις να ζεις μια ποιοτική ζωή είτε δουλεύοντας σκληρά είτε βρίσκοντας έναν σύντροφο με σημαντικές διασυνδέσεις. Ασχολείσαι πολύ με τη λέξη ασφάλεια. Έχεις υπομονή και επιμονή με αυτούς που αγαπάς, νοιάζεσαι, έχεις την ικανότητα να ζεστάνεις και τα πιο ψυχρά άτομα.

Μπορείς να γίνεις απίστευτα γοητευτική αλλά ταυτόχρονα ψυχρή και υπολογίστρια. Διαθέτεις τετράγωνη λογική και ισορροπία. Στερείσαι πολλές φορές το ρομαντισμό και τον αυθορμητισμό. Οι άλλοι μπορούν να βασιστούν πάνω σου, δουλεύεις για να κερδίσεις τα προς το ζην γνωρίζοντας τους κανόνες του υλικού κόσμου. Προτιμάς τις υλικές και τις πνευματικές αξίες και επιλέγεις βάση ορθής σκέψης. Δεν εκδηλώνεσαι εύκολα συναισθηματικά, είσαι εσωστρεφής και οι σκέψεις σου είναι κρυφές. Η ρουτίνα σε συνοδεύει, δεν βγαίνεις εύκολα εκτός προγράμματος γιατί χάνεις τις ισορροπίες σου. Είσαι εργασιομανής, φιλότιμη, οργανωμένη, πρακτική, άνθρωπος του καθήκοντος και των πρέπει.

Τα ζώδια της Γης δεν παρασύρονται εύκολα από πιθανότητες και οράματα. Προτιμούν το χειροπιαστό, το αληθινό.

Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως αναζητούν τη δημιουργία πραγμάτων καθώς και τη δημιουργία οικογένειας, κάτι που να μπορούν να το μετρήσουν, να το αγγίξουν. Η Γη είναι ένα με την ύλη, κρίνει τα πάντα βάση της αποτελεσματικότητας και της αντικειμενικής αξίας και βιώνει τα πάντα μέσα από τις αισθήσεις.
Η Παρθένος είναι πιο προσαρμοστική πάνω στις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή της κάθε στιγμή. Τα γήινα ζώδια δεν αναζητούν τα πλούτη, θέλουν λίγα παραπάνω από αυτά που χρειάζονται. Είναι άνθρωποι με αντοχές, ήρεμοι και πράοι, εγκαταλείπουν οτιδήποτε απειλεί την υλική τους ασφάλεια. Είναι συντηρητικοί, συμβατικοί, με έλλειψη ενθουσιασμού.

Αν λείπουν τα στοιχεία αυτά από το χάρτη σου

 • Αναπτύσσεις δεξιότητες χωρίς καμιά πρακτική εφαρμογή, κοινώς πηδάς από δουλειά σε δουλειά, χειρίζεσαι το χρήμα επιπόλαια. Ανησυχείς για το budget σου, την οργάνωση, την τάξη, την λεπτομέρεια.
 • Αναζητάς την ασφάλεια υιοθετώντας ένα ιδιαίτερα δομημένο τρόπο σκέψης ή καταφεύγεις σε μια άκαμπτη ρουτίνα.
 • Διατηρείς σχέσεις λόγω της ασφάλειας και της σταθερότητας που παρέχουν ή μένεις σε μια δουλειά, μόνο και μόνο γι’ αυτά.
 • Είσαι αποδιοργανωμένη, καταναγκαστική, ασταθής, μη παραγωγική, καθόλου πρακτική. Δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις τους στόχους σου καθώς περνάς από τη μια ιδέα στην άλλη χωρίς να την κάνεις πράξη ή να ολοκληρώσεις.

ΑΕΡΑΣ (ΔΙΔΥΜΟΣ – ΖΥΓΟΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια αυτά στο χάρτη σου, χαρακτηρίζεσαι από πνευματικότητα, αναποφασιστικότητα, ομιλητικότητα.

Είσαι ένα σκεπτόμενο άτομο που αναζητά τη γνώση και θέλεις να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με άλλους. Σε ενδιαφέρουν οι Δημόσιες Σχέσεις και η επικοινωνία αλλά αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά. Είσαι άπιαστη, αεικίνητη, ασταθής, αντιλαμβάνεσαι τα πάντα με λογική και αντικειμενικότητα, είσαι πολιτισμένη και ανθρωπίστρια. Τα βλέπεις όλα θεωρητικά και όχι πρακτικά με αποτέλεσμα να μένεις μόνο σε ιδέες. Η θεωρία απέχει από την πράξη. Κάνεις μεγάλα σχέδια, έχεις φρέσκες ιδέες, μη ρεαλιστικές πολλές φορές αλλά και αυτό έχει τη γοητεία του. Κάνεις το συνηθισμένο να φαίνεται φανταστικό.

Είσαι πολύ κοινωνική και αναζητάς συνεχώς πνευματικά ερεθίσματα. Πείθεις, είσαι έξυπνη και εύγλωττη. Έχεις μια έμφυτη τάση να γοητεύεις, υπονοείς πολλά και εκφράζεσαι άνετα. Συναισθηματικά, είσαι απόμακρη, ψυχρή, απρόβλεπτη. Οι σχέσεις σου βιώνονται πρώτα στο πνεύμα και στη φαντασία και ύστερα σε πραγματικό επίπεδο. Ο έρωτας είναι πρώτα φαντασίωση και πολλές φορές διαφέρει η θεωρία από το όνειρο. Είσαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και απαιτείς τον ατομικό σου χώρο. Αναζητάς ποικιλία και ανανέωση, συνεχή εκδήλωση ενδιαφέροντος από το σύντροφό σου. Η φιλία είναι σημαντική για εσένα. Εξετάζεις τις καταστάσεις και τις σκέψεις των γύρω σου. Η αλήθεια είναι αντικειμενική.

Τα ζώδια του Αέρα είναι τα πιο ανθρώπινα. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα θερμά και δεν εμπλέκονται σε βάθος στις σχέσεις τους, έχουν ισχυρές κοινωνικές δεξιότητες. Δεν παρεξηγούνται εύκολα, κατανοούν το πάρε-δώσε ακόμα και αν δεν συμφωνούν.
Έχουν την ικανότητα να διαπραγματεύονται και να βλέπουν και τις δυο όψεις του νομίσματος. Έχουν λεπτότητα, ευγένεια και σέβονται τα δικαιώματα των άλλων. Διατηρούν απρόσωπη στάση, ζουν μέσα από το κεφάλι τους και δεν έχουν καλή επαφή με τον κόσμο των συναισθημάτων. Πολλές φορές, ειδικεύονται στις σχέσεις, τι πρέπει και τι δεν πρέπει, τις κατηγοριοποιούν και εκλογικεύουν τις ανθρώπινες συμπεριφορές.

Τα συναισθήματά τους λειτουργούν αυτόνομα, έξω από τον έλεγχο του εγώ, είναι ακατέργαστα διότι δεν έχουν δουλέψει μαζί τους. Όταν ερωτεύονται λοιπόν, δεν ξέρουν να τα διαχειριστούν. Γνωρίζουν όλες τις πλευρές ενός θέματος αλλά δεν μπορούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Το μειονέκτημα της αντικειμενικότητας είναι ότι όσες απόψεις και αν συλλέγεις, τελικά μόνη σου πρέπει να αποφασίσεις. Και αυτό είναι μια πράξη υποκειμενικότητας που σε δυσκολεύει.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Διψάς για κοινωνικότητα και ανησυχείς για τον τρόπο επικοινωνίας σου καθώς νιώθεις πως είσαι συχνά εκτός θέματος ή πως τα λεγόμενά σου παρανοούνται.
 • Προτιμάς το γραπτό από τον προφορικό λόγο. Αναθεωρείς συχνά τις σκέψεις σου, μαθαίνεις περισσότερο από τις εμπειρίες και λιγότερο από τη θεωρία. Δεν είσαι αντικειμενική και αναζητάς την επιβεβαίωση των άλλων.
 • Είσαι απλή, απομονωμένη, υποκειμενική, ερευνητική, δύσκολα συνυπάρχεις με τους άλλους, είσαι αδιάλλακτη και δύσκαμπτη στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις.

ΝΕΡΟ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ)

Αν κυριαρχούν τα ζώδια αυτά στο χάρτη σου χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία, ενσυναίσθηση, εξάρτηση, συναισθηματισμό, προστατευτικότητα, μυστικοπάθεια, κυκλοθυμία, διαίσθηση, φαντασία, παθητικότητα.

Χάνεσαι στα συναισθήματα τα δικά σου και των άλλων, δυσκολεύεσαι να διατηρήσεις την ατομικότητά σου. Διαθέτεις ψυχικά χαρίσματα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και είσαι συμπονετική στις ανάγκες των άλλων. Έχεις την ανάγκη της συναισθηματικής ασφάλειας, είσαι ευάλωτη.

Η συναισθηματική σου κατάσταση μεταβάλλεται συχνά 
λόγω της ικανότητάς σου να διαισθάνεσαι την ενέργεια της ατμόσφαιρας. Έχεις μεγάλα αποθέματα αγάπης και τρυφερότητας, τα χαρίζεις απλόχερα σε αυτούς που επιλέγεις να αγαπάς. Τα αισθήματά σου είναι έντονα και σαρωτικά.

Σε πλημμυρίζει το πάθος και η φλόγα του έρωτα, παραδίνεσαι και απολαμβάνεις τον παράδεισο. Δίνεσαι ολοκληρωτικά αλλά απαιτείς και ανταπόδοση. Αναζητάς την παντοτινή αγάπη και δεν ξεχνάς ποτέ την αχαριστία και την αδιαφορία. Είσαι φιλότιμη, φιλόδοξη και τυπική στα καθήκοντά σου. Προσεγγίζεις την αλήθεια υποκειμενικά, συνδέεσαι με την συναισθηματική διάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης. Τα συναισθήματα είναι μυστήρια και σκοτεινά, ενστικτώδη, τα βιώνεις με τον δικό σου τρόπο, δεν περιγράφονται λεκτικά. Θέλεις κάπου να ανήκεις.

Για τον Καρκίνο, η οικογένεια του προσφέρει το αίσθημα του ανήκειν,
για τον Σκορπιό, μια πολύ στενή σχέση με έναν άλλο άνθρωπο,
για τον Ιχθύ, η ενότητα με το όλον, δηλαδή ένα πνευματικό ανήκειν.

Τα ζώδια του νερού είναι δεκτικά και απορροφούν ότι συμβαίνει γύρω τους. Αντιλαμβάνονται όλα τα συναισθήματα και δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε αυτά από τα λόγια που ακούνε. Ακούνε τα προβλήματα των άλλων χωρίς να κρίνουν και πολλές φορές τους βαραίνουν όλα αυτά που έχουν μαζέψει. Έχουν κρυφές πτυχές που δεν αποκαλύπτουν εύκολα, κρύβουν πολλά κάτω από την γαλήνια επιφάνειά τους. Δεν μπορούν να διαχωρίσουν που τελειώνει ο άλλος και που αρχίζει ο εαυτός τους με αποτέλεσμα να προσδιορίζουν τον εαυτό τους με βάση αυτά που συμβαίνουν γύρω τους. Προσκολλώνται και εξαρτώνται νοσηρά από τους άλλους με αποτέλεσμα να γίνονται παράλογοι και χειριστικοί.

Αν λείπουν τα ζώδια αυτά από το χάρτη σου

 • Έχεις ένα συναισθηματικό κενό που προσπαθείς να γεμίσεις στρεφόμενη στην πνευματικότητα ή αναζητώντας καθολικές αλήθειες σε μια προσπάθεια να βρεις το νόημα της ζωής.
 • Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου και δημιουργείς σχέσεις με υπερβολικά συναισθηματικούς ανθρώπους ή εθίζεσαι στον ενθουσιασμό και τις εντάσεις.
 • Δεν κατανοείς εύκολα τα συναισθήματα των άλλων και γι’ αυτό προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι ευαίσθητη κάνοντας δραστηριότητες που εμπεριέχουν φροντίδα. Είσαι κλειστή, απρόσωπη, απρόσιτη, ανασφαλής, ελεγχόμενη.

 

Καλοκαιρι 2014: Οι ερωτικες αστρολογικες προβλεψεις για καθε ζωδιο!

Καλοκαιρι 2014: Οι ερωτικες αστρολογικες προβλεψεις για καθε ζωδιο!
Ανάδρομος Ερμής και Άρης στο ζυγό φέρνουν ένα καυτό καλοκαίρι σε όλες τις σχέσεις. Τι θα κάνουν όλα τα ζώδια με τους έρωτες;


Με τον Ήλιο στον Καρκίνο στις 21/6 ξεκινάει και επίσημα το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι καυτό σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Ο ανάδρομος Ερμής, ο Άρης στο Ζυγό αλλά και το πέρασμά του στο Σκορπιό φέρνουν εντάσεις και διαμάχες στις σχέσεις οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις θα καταλήξουν σε χωρισμό. Θα υπάρξουν επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος αλλά και δύσκολη επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή. 

Οι σχέσεις που θα περάσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες θα είναι οι σταθερές και οι οικογενειακές. Οικονομικά ή επαγγελματικά προβλήματα θα μας απομακρύνουν πρακτικά από τα κοντινά μας πρόσωπα. Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη διαδικασία, πολλές φορές αναγκαία για να προχωρήσουμε παρακάτω όπου νέες και μοιραίες σχέσεις θα εμφανιστούν.

Μεγάλη προσοχή Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου.
Πιο ευνοημένοι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου το δεύτερο μισό του καλοκαιριού καθώς και Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου.
Ας δούμε όμως πως θα περάσουν όλα τα ζώδια αυτό το καλοκαίρι.

 

 

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, θα περάσεις ένα καλοκαίρι με πάθος, έρωτα αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές και αν είσαι δεσμευμένη, πρόσεχε το διπλό ταμπλό που φαντάζει πιθανό σενάριο. Ουρανός και Πλούτωνας δεν παίζουν, διαλύουν σχέσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις. Το πέρασμα του Δία στο Λέοντα στις 16/7 μπορεί να φέρει ένα γάμο, ένα απόγονο ή μια μεγαλύτερη δέσμευση.
TIP: Κάνε σχέση με Λέοντα, σεξ με Σκορπιό, one night stand με Ζυγό (ως και γάμο να σου πω…).

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πλούτωνας και Ποσειδώνας βρίσκονται στο πλευρό σου αυτό το καλοκαίρι. Η κοινωνικότητά σου χτυπάει κόκκινο, γνωρίζεις νέο κόσμο με πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σταθερής σχέσης. Βέβαια, δεν ξεχνάς τον Κρόνο στο απέναντί σου ζώδιο που βάζει τρικλοποδιές στις νέες ενδιαφέρουσες σχέσεις σου. Γενικά, προσπάθησε να σταθεροποιήσεις σχέσεις που αξίζουν και μην μπαίνεις σε πειρασμούς που θα εμφανιστούν, αν είσαι δεσμευμένη.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Τοξότη, one night stand με Καρκίνο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 23/6-18/7 αυξάνουν κατακόρυφα τον ερωτισμό σου, έντονο το φλερτ αλλά και η πιθανότητα δημιουργίας μιας σχέσης. Παίξε παιχνίδι έχοντας πάρει πλέον τα μαθήματα του παρελθόντος. Δύσκολο να μείνεις πιστή σε μια σταθερή σχέση αυτό το διάστημα. Η διάθεσή σου δεν θα είναι ιδιαίτερη καλή λόγω επαγγελματικών προβλημάτων που δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Ζήσε ξέγνοιαστα το καλοκαίρι βάζοντας πάνω απ’ όλα την ψυχική σου ηρεμία.
TIP: Κάνε σχέση με Ζυγό, σεξ ή one night stand με Αιγόκερω.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 18/7-12/8 καθιστά αυτήν την περίοδο καυτή και άκρως ερωτική. Αν είσαι δεσμευμένη, προβλήματα αυτό το καλοκαίρι στη σχέση σου μπορεί να προκύψουν από θέματα οικονομικά, δουλειάς ή κούρασης λόγω παιδιών. Αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι. Ο Πλούτωνας σε σπρώχνει στο επόμενο βήμα της ζωής σου και ο Δίας στο ζώδιό σου σε αποχαιρετά στις 16/7 παίρνοντας μαζί και την εύνοια ή την προστασία που σου έδινε. Όταν έχεις βαθιά αισθήματα, γίνεσαι απόλυτη, τα θέλεις όλα ή τίποτα και αυτό το καλοκαίρι ή που θα διαλύσεις τη σχέση σου για να προχωρήσεις παρακάτω στη ζωή σου ή θα δεσμευτείς περισσότερο. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται τον Ιούλιο.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ ή one night stand με Υδροχόο.
ΛΕΩΝ
ΟΔίας στο ζώδιό σου από 16/7, ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 και ο Ουρανόςστον Κριό απογειώνουν τους έρωτές σου. Πάθη, περιπέτειες, σύντομεςσχέσεις, πολλοί πειρασμοί και τάσεις ελευθερίας είναι προ των πυλών.Μεγάλη προσοχή αν είσαι δεσμευμένη, όχι μόνο λόγω των τάσεων αυτών αλλάγιατί ο Κρόνος στο Σκορπιό σου ζητά να ανανεώσεις ριζικά τις σταθερέςσχέσεις σου, διαφορετικά θα διαλυθούν. Ο Κρόνος σε πιέζει επίσηςεπαγγελματικά και οικονομικά με αποτέλεσμα να δημιουργεί εντάσεις καιδιαφωνίες, βγάλε όλη σου την ενέργεια στον ερωτικό τομέα. Πρόσεχε πολύτις παράλληλες και αδιέξοδες σχέσεις καθώς κινδυνεύουν να αποκαλυφθούντο φθινόπωρο. Διασκέδαση και φιλικές βραδιές ευνοούνται.
TIP: Κάνε σχέση με Τοξότη, σεξ ή one night stand με Ιχθύ.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονοσε διαμάχες και διαφωνίες το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρηστο Ζυγό ως τις 26/7. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σου, έρχονται ταπάνω-κάτω θες δεν θες. Δεν παίρνεις αποφάσεις τον Ιούνιο λόγω ανάδρομουΕρμή, δεν ξεκινάς νέες σχέσεις και ειδικότερα χωρίς όρους. Αποφεύγειςσυγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα. Έρωτες του παρελθόντος έρχονται στοπροσκήνιο και γίνονται όλα κουβάρι, μπερδεύεται το παλιό με το νέο αλλάκυρίως η σκέψη σου. Δεν μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα ακόμα, όλα είναιθολά λόγω Ποσειδώνα που σε χτυπάει αλύπητα. Δύσκολο αυτό το καλοκαίρικαθώς δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά και τα προβλήματα σε πολιορκούν.
TIP: Κάνε σχέση με Ιχθύ, σεξ με Κριό, one night stand με Ζυγό.

 

 

ΖΥΓΟΣ
Ωςγνήσιο παιδί της Αφροδίτης γοητεύεις και ξέρεις καλά πως να κατακτήσειςτο αντικείμενο του πόθου σου. Ουρανός-Πλούτωνας αλλά και ο Άρης στοζώδιό σου ως τις 26/7 σε εκνευρίζουν αφάνταστα ακόμα και αν τα αγαπημένασου πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και προσπαθούν να σε βοηθήσουν νααντέξεις τις δύσκολες καταστάσεις που περνάς. Ευτυχώς, αυτό τοκαλοκαίρι, μπαίνει ο Δίας στο Λέοντα στις 16/7 και θα σιγοντάρει όσο καιαν εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Οι παραπάνω πλανήτες φέρνουν πάθη,ακραίους έρωτες αλλά και ταλαιπωρία καθώς δυσκολεύεσαι πολύ νασταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Σταμάτα να ταλαιπωρείς άλλο τον εαυτόσου. Δες τι αξίζει να μείνει δίπλα σου και τι πρέπει να διώξεις. Ζήσετον έρωτα και την κατάκτησή του σε όλο τους το μεγαλείο.
TIP: Κάνε σχέση με Κριό, σεξ ή one night stand με Ταύρο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καικει που φαίνεται να ασχολείσαι με θέματα πρακτικά, έρχεται ο έρωταςεκεί που δεν το περιμένεις, αν είσαι μόνη. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τις16/7 αλλά και ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 26/7 φέρνουν κάτι σταθερόστην ερωτική σου ζωή. Φυσικά και ο Κρόνος στο ζώδιό σου ακόμα πιέζει καιδημιουργεί προβλήματα, όμως ένας νέος έρωτας, μια νέα γνωριμία έρχονταιγια να σου αλλάξουν τη ζωή και τον τρόπο σκέψης σου αρκεί να είσαιανοιχτή στις προκλήσεις. Είναι πιθανό σενάριο αυτός ο νέος έρωτας ναπροέρχεται από το χώρο δουλειάς και να σε πιάσει στον ύπνο καθώς θαχρειαστεί να αλλάξεις πολλά πράγματα της καθημερινότητάς σου για νααντεπεξέλθεις. Αν πάλι προτιμάς τη μοναξιά, είναι καλό το διάστημα τουκαλοκαιριού για να σκεφτείς τι θέλεις από τη ζωή σου.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Δίδυμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπάς την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τις εμπειρίες και γι’ αυτό προτιμάς τις εφήμερες  σχέσεις. Ο Δίας στο Λέοντα από τις 16/7 ξεκαθαρίζει πλέον τις σχέσεις που έχουν τελειώσει και ευνοεί τις σταθερές. Όλα γυρνάνε προς το συμφέρον σου. Μπορεί να χώρισες ή να παντρεύτηκες πρόσφατα, ο Ουρανός είναι  αυτός που σε ταλαιπωρεί φέρνοντας αλλαγές, εντάσεις, κούραση. Αν είσαι  σε σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις, όμως θα τις ξεπερνάς ανάλαφρα,διασκεδάζοντας με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχεις διπλά τον Ποσειδώνα για να μην μπλέξεις σε περιπέτειες, για να μην εξαπατηθείς ή μπερδευτείς.Πάρε λοιπόν μια βαθιά ανάσα και ζήσε όμορφα, όπως θες. Αν είσαι μόνη, ο Άρης  στο ζώδιό σου από 14/9 θα φέρει κάτι ερωτικό στη ζωή σου και σε συνδυασμό με Δία και Ουρανό, θα περάσεις αποφασιστικά στο κυνήγι του έρωτα.
TIP: Κάνε σχέση με Δίδυμο, σεξ με Καρκίνο, one night stand με Κριό.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σοβαρή και υπεύθυνη και ο Κρόνος στο Σκορπιό ενισχύει αυτά τα χαρακτηριστικά  και σε κάνει πιο επιφυλακτική. Περνάς το ταίρι σου από σαράντα κύματα για να το εμπιστευτείς πριν βγάλεις τον ερωτισμό σου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και συχνά τις προτιμάς από αμφίβολες καταστάσεις που δεν ξέρεις αν και πόσο θα σε πληγώσουν. Με τον Άρη στο Ζυγό ως τις 26/7 πολιορκείσαι έντονα ακόμα και από άτομα στονεργασιακό  σου χώρο. Διασκέδασε και ξεκουράσου λίγες μέρες μετά τονανάδρομο  Ερμή, από Ιούλιο. Απέφυγε εντάσεις αν είσαι σε σχέση και είναι βέβαιο  πως θα περάσεις ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι.
TIP: Κάνε σχέση με Καρκίνο, σεξ ή one night stand με Λέων.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι ανεξάρτητη, δεν δεσμεύεσαι εύκολα. Ο Δίας στο Λέοντα από 16/7 θα σου φέρει αγάπη αλλά και πάλι μπορεί να μην την αντιληφθείς. Ο Άρης στο Ζυγό ως τις 26/7 σταθεροποιεί σχέσεις που υπάρχουν και αξίζουν όσο και αν ο Κρόνος στο Σκορπιό πιέζει και φέρνει δυσκολίες. Το καλοκαίρι αυτό, το θερμόμετρο ανεβαίνει. Ο Άρης στο Σκορπιό από 26/7 αυξάνει κατακόρυφα τη σεξουαλικότητά σου, τραβάς σαν μαγνήτης το άλλο φύλλο και οι σχέσεις σου απλά  παίρνουν φωτιά. Πρόσεχε πολύ τις παράλληλες σχέσεις γιατί είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν.
TIP: Κάνε σχέση ή one night stand με Δίδυμο, σεξ με Παρθένο.

 

 

ΙΧΘEIΣ
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε κάνει ευαίσθητη, ρομαντική, υπέρμετρα συναισθηματική. Σχέσεις σταθεροποιούνται με τον Κρόνο στο Σκορπιό. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο από 26/7 κάνει την ερωτική σου ζωή έντονη, απέφυγε καβγάδες με το ταίρι σου για ασήμαντους λόγους, πρόσεχε μην χαλάσεις σταθερές σχέσεις.
Οι σχέσεις σου παίρνουν φωτιά, δημιουργείς μυστήριο, σε πολιορκούν από παντού, ακόμα και μέσα στον εργασιακό χώρο.Σχέσεις του παρελθόντος μπορεί επίσης να επιστρέψουν με τον ανάδρομο Ερμή τον Ιούνιο αλλά θα έχουν αμφίβολη διάρκεια. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου αναζητάς ένα άτομο που να μπορεί να ταξιδεύει νοητά μαζί σουκαι να κάνετε μαζί αποδράσεις από την καθημερινότητα. Γι’ αυτό προσοχή σε  εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις, παράλληλες σχέσεις. Ο Δίας στον Καρκίνο ως τις 16/7 σε βοηθά σε ταξίδια του μυαλού.
TIP: Κάνε σχέση με Αιγόκερω, σεξ με Ζυγό, one night stand με Δίδυμο.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 ΖΩΔΙΑ

 

Ζωδια 2014 – 2020: Αστρολογικες προβλεψεις ως το τελος της δεκαετιας

Ας παρακολουθήσουμε μια ταινία μικρού μήκους: πως θα εξελιχτεί η ζωή μας τα επόμενα χρόνια, ποιοι τομείς θα μας απασχολήσουν πιο έντονα;

Είναι ένα ρεαλιστικό αφιέρωμα βασισμένο στις κινήσεις των πλανητών με σκοπό να αποκτήσουμε μια εικόνα για το πως θα τελειώσει το έργο το 2020.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, πότε χάνεις, πότε κερδίζεις
. Τα τετράγωνα αυτά έχουν σαν σκοπό να σου αλλάξουν τη ζωή, να μεταβάλλουν τις σχέσεις σου, έστω και με επώδυνο τρόπο. Αυτό θα συνεχιστεί ως το 2016 αλλά και το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το πρώτο εξάμηνο του 2018. Θα αναγκαστείς να βρεις νέες ισορροπίες αφού άλλες θα είναι οι δικές σου ανάγκες και άλλες αυτές του συντρόφου σου. Σ’αυτό συμβάλλουν και οι φετινές εκλείψεις αλλά και το πέρασμα του Βόρειου/Νότιου Δεσμού στον Ζυγό και Κριό αντίστοιχα.

Σε αυτές τις εκλείψεις, νέες γνωριμίες είναι πιθανές (Οκτώβριος 2014, Μάρτιος 2015). Μέχρι το τέλος του 2014, θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπίες
 έως ότου καταλάβεις πως οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο στο σεξ αλλά και στην ψυχική και εγκεφαλική ένωση. Από τα τέλη του 2014 και μέσα στο 2015, θα κληθείς να αλλάξεις τακτική και στον τομέα της εργασίας. Θα αναπτύξεις μια νέα δυναμική, με νέους δημιουργικούς ανθρώπους και θα ξεφύγεις από τα συνηθισμένα πρότυπα.

Από το 2015 – 2017, θα ηρεμήσεις έχοντας κάνει βέβαια τις απαραίτητες αλλαγές. Η καθημερινότητά σου θα ισορροπήσει ενώ θα αλλάξεις και διατροφικές συνήθειες.

Ο Δίας στο Ζυγό, από το φθινόπωρο του 2016 και για ένα χρόνο, θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις επαγγελματικά ή να επισημοποιήσεις μια σχέση. Βέβαια, όλες οι αποφάσεις σου θα κριθούν από το 2018-2020 με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Δεν φτάνει μόνο η αποφασιστικότητά σου αλλά και η ικανότητά σου να ενταχθείς στην κοινωνία.
Στο τέλος της δεκαετίας, καριέρα και οικονομικά γνωρίζουν στιγμές δόξας ή μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι νέο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 σού δίνει την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θα ξεκαθαρίσεις ποιοι βρίσκονται στο πλευρό σου και έχουν τα ίδια όνειρα με εσένα και ποιοι θα αποχωρίσουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χωρίσεις ή θα χάσεις τη δουλειά σου. Καλείσαι να ανοίξεις τους ορίζοντές σου ψάχνοντας νέα μονοπάτια, να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια.

Οι φετινές εκλείψεις έχουν σκοπό να σου ανοίξουν δρόμους για να δημιουργήσεις μια ασφαλή πορεία, να σε σπρώξουν να βάλεις στόχους και να δοκιμαστείς για να δεις ξεκάθαρα τι σε παραπλανά, τι σε ενθουσιάζει, τι σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Από το 2015-2017 και μετά από τόσους αγώνες, θα έχεις αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Είναι καιρός να δημιουργήσεις οικογένεια αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με διαφορετικό μάτι, πιο αισιόδοξα και ερωτικά. Θα βρεις χόμπι ενώ επαγγελματικά μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου.

Από το 2017-2020, θα θέλεις να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την ψυχική και τη σωματική σου υγεία, να βρεις ισορροπίες ανάμεσα και εσένα και τους άλλους.

Το 2018, η ζωή σου θα είναι έντονη. Με το Δία στο Σκορπιό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανέλθεις επαγγελματικά ή προσωπικά. Μπορεί καταστάσεις που συμβαίνουν στο σύντροφό σου να σε επηρεάσουν. Ο Ουρανός περνά στο ζώδιό σου αλλά και οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου σού ζητούν να αλλάξεις πορεία. Οικογένεια-καριέρα-επιθυμίες αλλάζουν μορφή χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν συνεχίζεις να αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αλλάζει όμως ο τρόπος!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σαν μεταβλητό ζώδιο, δέχεσαι εύκολα τις αλλαγές και τις εξελίξεις. Κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες, βρίσκεις άνετα μια νέα απασχόληση, αποκτάς νέα ενδιαφέροντα, κάνεις καινοτομίες που σε βοηθούν να εξελίξεις την προσωπικότητά σου.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 σού ζητά να προσέχεις την εργασία σου αλλά και την υγεία σου. Ξεκίνα γυμναστική, άλλαξε διατροφικές συνήθειες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από το 2015-2017 θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Θα φανεί κατά πόσο μπορείς να προσαρμοστείς στο εργασιακό σου περιβάλλον ενώ δεν αποκλείεται και μια μείωση μισθού. Μπορεί όμως να αναλάβεις και έναν ηγετικό ρόλο στην εργασία σου, με περισσότερες ευθύνες, άρα θα κληθείς να ισορροπήσεις επαγγελματική με οικογενειακή ζωή. Θα θελήσεις να απαλλαχτείς από καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά, άλλοτε κάνοντας ουσιαστικές αλλαγές, άλλοτε απρόσμενα αφήνοντας άφωνους τους πάντες. Το δεδομένο είναι να εκφραστείς και να γίνεις πιο δημιουργική.

Τα έτη 2017, 2018, θα θελήσεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου (ίσως και στο εξωτερικό) ενώ θα λύσεις και προβλήματα με το περιβάλλον σου. Προσοχή στις επαγγελματικές σου σχέσεις, κάποια άτομα είναι εντελώς διαφορετικά απ’ ότι φαντάζεσαι. Αν αυτά τα χρόνια ψάχνεις εργασία, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις και να ανασάνεις οικονομικά.

Ο Δίας στον Τοξότη το 2019 θα σου ανοίξει νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή και θα νιώσεις πολύ όμορφα. Μπορεί να έρθει μια νέα σχέση, η επισημοποίηση μιας σχέσης ή μια επαγγελματική άνοδος.
Ό,τι και αν είναι, η νέα δεκαετία θα είναι συναρπαστική και με καλές προοπτικές!

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν τη ζωή σου σε όλους τους τομείς ως το 2017 (προσωπική ζωή-καριέρα-σχέσεις-γονείς). Διάφορες καταστάσεις στην επαγγελματική σου ζωή σε κουράζουν. Οι σχέσεις σου μπορεί και να οδηγηθούν στο τέλος και να κληθείς να αναλάβεις νέους ρόλους, όμως κάτι νέο και συναρπαστικό μπορεί να εμφανιστεί.

Η είσοδος του Βόρειου/Νότιου Δεσμού σε Ζυγό και Κριό αντίστοιχα καθώς και οι εκλείψεις εκεί φέρνουν εξελίξεις σχετικά με γονείς ή σε εσένα ως γονέα. Αλλάζει η δομή, αλλάζεις εσύ και αναζητάς περισσότερη συντροφικότητα. Επαγγελματικά σκέφτεσαι να αναρριχηθείς μόνη χωρίς όμως να διαθέτεις τα κατάλληλα όπλα.

2016-2018 χαλαρώνεις (φυσικό είναι αφού θα έχεις απεμπλακεί από διάφορες καταστάσεις) και προσπαθείς να ορθοποδήσεις. Θα έχεις οικονομικά και συναισθηματικά οφέλη και θα θελήσεις να βάλεις υγιείς βάσεις στη ζωή σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 θα ανταμείψει τις προσπάθειές σου. Η προσωπική σου ζωή επιβάλλεται να εξελιχτεί για να μην δημιουργηθεί απομάκρυνση από το σύντροφό σου.

Με το Δία στο Σκορπιό το 2018 αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου ενδεχομένως και να επιθυμείς την απομάκρυνση αφού ένας νέος και συναρπαστικός έρωτας θα σου έχει κλέψει την καρδιά. Αν είσαι μόνη, είναι η χρονιά που θα σου δοθεί η ευκαιρία να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή. Μια στροφή μπορεί να κάνεις επίσης στην καριέρα σου εκμεταλλευόμενη τη μέχρι τότε εικόνα σου ή μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο με τις αντίστοιχες βέβαια υποχρεώσεις.

Ένα είναι σίγουρο: φεύγοντας η δεκαετία, θα είσαι πιο πλούσια στην καρδιά αλλά και στο πορτοφόλι. Σημειωτέον ότι άλλη η αξία του πλούτου το 2010 και άλλη το 2020!

 

 

 

ΛΕΩΝ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζουν σαφώς την καριέρα σου. Προσπαθείς να βρεις νέους δρόμους σε επαγγελματική και προσωπική ζωή, να χτίσεις μια νέα καριέρα, ενδεχομένως και στο εξωτερικό.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014 επηρεάζει την οικογενειακή σου ζωή, φέρνει συγκρούσεις με σύντροφο ή γονείς και μπορεί να αναγκαστείς να αλλάξεις τη δομή με τις όποιες απώλειες. Ψάξε να βρεις τα ταλέντα σου, τις κλίσεις σου για να κάνεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Θα έχεις συμμάχους αλλά και εχθρούς. Απελευθερώσου από τους φόβους σου για να εξελιχτείς.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Ιούλιο 2014 και για ένα χρόνο θα φέρει στο πλευρό σου ανθρώπους που θα σε κατανοήσουν. Ένας γάμος, η δημιουργία μιας οικογένειας είναι πιθανά σενάρια. Επίσης, κάτι νέο επαγγελματικά θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από προβλήματα του περιβάλλοντος.

2017 με αρχές 2019, οι εκλείψεις στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα αντίστοιχα ζώδια θα φέρουν καρμικά γεγονότα στη ζωή σου, θα ανακαλύψεις πράγματα μέσα σου που ούτε φανταζόσουν πως υπήρχαν. Η απόκτηση ενός απογόνου μπορεί να αλλάξει όλο σου το είναι. Ένας χωρισμός επίσης θα βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένα ταλέντα και καταπιεσμένες επιθυμίες. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς και να εκφράσεις τα ταλέντα σου, θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου.

Κάνε κάτι για τον εαυτό σου 2015-2017. Εγκατέλειψε μια σχέση ή μια συνεργασία που σε καταπιέζει.

Κάνε νέες σχέσεις και συνεργασίες 2018-2020 όταν ο Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο και θα αλλάξει αργά αλλά σταθερά την εικόνα σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα θα έλεγα ότι δεν επηρεάζουν εσένα άμεσα, επηρεάζουν όμως τη σχέση του συντρόφου σου μαζί σου. Τα επόμενα τρία χρόνια θα χρειαστεί να βρεις ισορροπίες στις σχέσεις σου γιατί ενδεχομένως μπορεί να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που να σε γεμίζει ως προσωπικότητα αλλά να μην υπάρχει καλό σεξ ή το αντίστροφο, να υπάρχει πολύ καλό σεξ χωρίς έρωτα. Αν όμως η σχέση σου είναι ικανοποιητική, μπορεί να αποκτήσεις απογόνους.

Επαγγελματικά και οικονομικά μπορούν να εξελιχτούν μέσα από χόμπι και ταλέντα. Προσοχή στις συμμαχίες που κάνεις γιατί εμπεριέχουν ρίσκο.

Ο Κρόνος στον Τοξότη 2015-2017 θα φέρει αλλαγές σε σπίτι, γονείς, άτομα της οικογένειας, μετακομίσεις ή αλλαγή εργασιακού χώρου.

Ταυτόχρονα, οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων αλλά και Βόρειος/Νότιος Δεσμός στα ζώδια αυτά θα δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα όπου καλείσαι να αναλάβεις ηγετικό ρόλο. Θα αναγκαστείς να κλείσεις κύκλους που θεωρείς ουσιαστικά τελειωμένους.

Όμως, από τα μέσα του 2015 και για ένα χρόνο, με το Δία στο ζώδιό σου, θα υπάρξουν προοπτικές, θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου ή ακόμα και μια νέα, σοβαρή σχέση.

Μέσα σ’αυτήν την πληθώρα αλλαγών έρχεται ο Κρόνος στον Αιγόκερω 2018-2020 και τότε θα δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Ένας γάμος μπορεί να φέρει ένα παιδί, ένας χωρισμός μια γνωριμία που θα σου καλύψει τα κενά, μια απόλυση φέρνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου.

Με τον Δία στον Τοξότη το 2019 και τον Ουρανό στον Ταύρο ξέρεις πλέον που πατάς. Οι ρυθμοί σου θα είναι έντονοι και θα έχεις πλέον την πείρα και τη γνώση για να προσφέρεις πολλά. Θα σε λατρέψουν!
ΖΥΓΟΣ

Με τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα επηρεάζονται πολύ οι σχέσεις σου ως το 2017, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου 2014-2015 αλλά και με τον Βόρειο/Νότιο Δεσμό εκεί αλλάζουν οι ισορροπίες σου και νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Θέλεις να κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά ακόμα και αν θελήσεις να σταθεροποιηθείς, θα βρεις τα κατάλληλα πρόσωπα. Αν οι σταθερές σου σχέσεις διαλύονται, τότε θα ριχτείς σε επιφανειακές σχέσεις θέλοντας να αλλάξεις παραστάσεις φτάνοντας κάποια στιγμή σε αδιέξοδο.

Προκλήσεις θα αντιμετωπίσεις και μετά το 2017 με Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλά και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Καρκίνο/Αιγόκερω. Θα θελήσεις να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε γερά θεμέλια και τα γεγονότα θα σε σπρώξουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Τότε θα αναγκαστείς να απογαλακτιστείς, να απαλλαχτείς από συνήθειες πολλών χρόνων, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να μετακινηθείς ίσως για οικογενειακούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι λοιπόν, ενώ τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας φέρθηκες εγωιστικά, παρορμητικά, έκανες πολλές αδιέξοδες σχέσεις, προς το τέλος της, θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς για την υπόλοιπη ζωή σου, να βρεις ένα καταφύγιο, ένα αγκυροβόλι για να αράξεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έφτασες στο απόγειο της καριέρας σου και αναζητάς διάφορες ενασχολήσεις για να περάσεις δημιουργικά τα μετέπειτα χρόνια σου ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις κατασταλάξει σε ένα αντικείμενο εργασίας και τίποτα δεν είναι ικανό να σε μετακινήσει ή μπορεί να σημαίνει πως έχεις βρει την απόλυτη ευτυχία σε κάποιο πρόσωπο και θα θέλεις να κάνεις οικογένεια αφού πλέον τα θέλω σου δεν είναι οι περιστασιακές σχέσεις αλλά η αληθινή αγάπη και ο σεβασμός.

Τα τελευταία δυο χρόνια της δεκαετίας λοιπόν θα καταλάβεις πως αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να μοιράζεσαι με ειλικρίνεια τα συναισθήματά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι ζώδιο σταθερό και οι αλλαγές σε ζορίζουν. 
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου ως το τέλος του 2014 προσπαθείς να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου. Οι φετινές εκλείψεις ταρακουνάνε σχέσεις και συνεργασίες και σου ζητούν να διώξεις από τη ζωή σου πράγματα άνευ ουσίας για να αναπτυχθείς μελλοντικά. Θα σου δώσουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις συναισθήματα και σκέψεις και αυτός θα είναι ο μελλοντικός σου πλούτος.

Ο Δίας στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 αλλά και η αποχώρηση του Κρόνου στο τέλος του χρόνου από το ζώδιό σου έχουν να σου πουν πως οι θυσίες και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν, θα έρθουν όμορφες μέρες και θα διεκδικήσεις καλύτερα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η στιγμή να κάνεις ένα βήμα παραπάνω στην προσωπική σου ζωή, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να γνωρίσεις ένα άτομο, αν είσαι μόνη, με το οποίο θα δημιουργήσεις οικογένεια. Ευνοϊκό το διάστημα από την άνοιξη του 2015 ως τον χειμώνα του 2017 με τις εκλείψεις στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου. Στρώσε τη ζωή σου όπως θες (επαγγελματική-προσωπική).

Το 2018, με τις εκλείψεις στον άξονα Υδροχόου/Λέοντα αλλά και το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα, η επαγγελματική σου ζωή θα γνωρίσει στιγμές δόξας αλλά και στην προσωπική σου ζωή, η δημιουργία οικογένειας θα κριθεί ως σοβαρή υπόθεση. Είναι γνωστό πως με τις αλλαγές ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου.

Έτσι, το 2018, με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα υπάρχουν προκλήσεις που θα ταρακουνάνε τη σταθερότητά σου και συ θα καταλήγεις σε επαναστατικές και παροδικές λύσεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου θα σου δίνει δύναμη και τόλμη, θα σε σπρώχνει σε παράλληλες καταστάσεις και μπορεί να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα μοντέλα συμβίωσης και συνεργασίας. Προσπάθησε τότε να διοχετεύσεις θετικά την ενέργειά σου κάνοντας δημιουργικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην παίζεις υπόγεια παιχνίδια εξουσίας!
ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό αλλάζει τη φιλοσοφία σου για τη ζωή ως το τέλος του 2014. Σκέψου κατά πόσο ένας έρωτας ή μια δουλειά σε γεμίζουν ψυχικά και όχι μόνο σωματικά και εγκεφαλικά.

Με το Δία στο Λέοντα από το καλοκαίρι του 2014 και για ένα χρόνο αλλά και με τον Κρόνο στο ζώδιό σου από το 2015 και για τρία χρόνια, θα κληθείς να επενδύσεις σε κινήσεις, αποφάσεις, ανθρώπους.

Με τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων (2015-2017) αλλά και με τον Δία στην Παρθένο από το καλοκαίρι του 2015 και για ένα χρόνο, η δομή της οικογένειας, οι σχέσεις με τους γονείς, τα επαγγελματικά σου όνειρα αλλάζουν και δίνεις μεγάλη σημασία πλέον στον εαυτό σου. Μόνο αν καταφέρεις να ακούσεις τις απόψεις των άλλων και αλλάξεις ιδέες, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις μια ευτυχισμένη οικογένεια πέρα από τα συνηθισμένα κοινωνικά κλισέ, πέρα από εικόνες που σε τρομάζουν. Θα μπορέσεις να δουλέψεις ομαδικά χωρίς να σκέφτεσαι ποιος είναι ο αρχηγός, θα βλέπεις τις εξελίξεις της κοινωνίας πριν αυτές ακόμα συμβούν.

Αυτά τα χρόνια λοιπόν, η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή θα ανθίσει αν κατανοήσεις πως η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η ψυχική, όταν μοιράζεσαι κομμάτια της ψυχής σου με ανθρώπους που έχουν ανάγκη και χρειάζονται στήριξη, όταν τους δείχνεις τον τρόπο που θα προοδεύσουν και δεν κοιτάς μόνο την προσωπική σου αναγνώριση.

Άνοιξε τους ορίζοντές σου και απελευθερώσου συναισθηματικά! Αυτό μπορεί να σημαίνει πως φεύγεις από μια σχέση που δεν μπορεί να προχωρήσει ή από μια εργασία που δεν μπορεί να πάει παρακάτω γιατί φοβάσαι τις υλικές απώλειες. Θα ψάξεις σε βάθος να βρεις τις αιτίες που δεν κατάφερες να προχωρήσεις (προσωπικά-επαγγελματικά) και θα ανακαλύψεις κομμάτια του εαυτού σου που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν και δεν είχες αναπτύξει.

Από το 2017, θα ανακαλύψεις νέα πράγματα μέσα από ταξίδια και από ανθρώπους που ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή και ρισκάρουν χωρίς να φοβούνται.

Με το Δία στο ζώδιό σου το 2019 θα έχεις πλέον ανοιχτούς ορίζοντες και νέους στόχους προς εκτέλεση, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά, δεν θα εστιάζεις στο δέντρο αλλά στο δάσος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τετράγωνα του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό ως το 2017 σε επηρεάζουν άμεσα, σε αλλάζουν, σε μεταμορφώνουν, φέρνουν απότομες αλλαγές σε σπίτι, οικογένεια, σχέσεις με γονείς, καριέρα. Επηρεάζουν πλέον όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, άλλοτε αισθητά, άλλοτε λιγότερο.

Έτσι λοιπόν, 2014-2015, τα ενδεχόμενα είναι να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση σχέσης, να πάρεις ένα ήρεμο διαζύγιο, να κάνεις μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνη, η οποία όμως γρήγορα θα προχωρήσει σε συγκατοίκηση ή γάμο. Όλα εξαρτώνται από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός αλλά και από τη διαχείριση των εκλείψεων στον άξονα Κριού/Ζυγού.

Το 2016, με τον Κρόνο στον Τοξότη αλλά και τις εκλείψεις στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, θα κάνεις νέες συνεργασίες, θα αλλάξεις τρόπο σκέψης, θα βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά εντελώς διαφορετικά από ότι είχες μάθει. Μην κολλήσεις σε παλιά μοντέλα ζωής ίσα-ίσα για να επιπλέεις. Άνοιξε τους ορίζοντές σου, ανανεώσου, κάνε ταξίδια, πήγαινε σε σεμινάρια, μείνε ανοιχτή στις προκλήσεις.

Ο Δίας στο Ζυγό το 2017 θα οδηγήσει την καριέρα σου στην κορυφή ή τη σχέση σου σε γάμο καθώς πλέον θα εμπιστεύεσαι το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου και έχει περάσει με άριστα τις εξετάσεις.

2018-2019 με τις εκλείψεις στο ζώδιό σου αλλά και τον Κρόνο εκεί, θα πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι, διαφορετικά θα δυσκολευτείς να ενταχθείς σε ομάδες που δεν θα είσαι εσύ ο αρχηγός. Αν όμως έχεις εσύ το πάνω χέρι, θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν θα εμπιστεύονται οι άλλοι τις ικανότητές σου. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς θα διαθέτεις εμπειρίες, να κάνεις τις επιλογές σου και να σε ακολουθήσουν αυτοί που σε εμπιστεύονται και πιστεύουν σε εσένα και το αρχηγικό σου ταλέντο.

Η δεκαετία αυτή μπορεί να ξεκίνησε κλείνοντας κάποια σταθερά κεφάλαια, θα κλείσει όμως προσφέροντάς σου αυτογνωσία. Θα γοητεύεις άτομα που διψάνε για δύναμη και εξουσία, θα απωθείς άτομα που αγαπάνε την ελευθερία και τις προσωπικές δυνατότητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 σού δίνουν γνώσεις και πληροφορίες, θα διδαχτείς, θα διδάξεις, θα διαμορφώσεις νέες αντιλήψεις. Θα μάθεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να αποφεύγεις τις παγίδες και να προχωράς μπροστά. Κάποιες φορές, θα αλλάζεις εύκολα γνώμη, θα εγκαταλείπεις σπουδές για να ακολουθείς ένα εντελώς διαφορετικό δρόμο.

Με τον Κρόνο στο Σκορπιό ως το τέλος του 2014, θα αναγκαστείς να πειθαρχήσεις στην καριέρα ή μπορεί να απολυθείς και να μείνεις για λίγο στο περιθώριο. Ο Κρόνος στον Τοξότη (2015-2017) κάνει πιο ανάλαφρη την κατάσταση. Με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σου σχέσεις.

Ο Δίας στο Λέοντα όμως από το καλοκαίρι του 2014 και για ένα χρόνο θα φέρει νέους ανθρώπους στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που θα σε πάνε ένα βήμα παρακάτω. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου θα κριθούν, ή θα προχωρήσουν ή θα διαλυθούν. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα αποδώσουν.

Ο Δίας το 2017 θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ζήσεις ενδεχομένως σε μια άλλη χώρα.

Το 2018 με τον Ουρανό στον Ταύρο, τα θεμέλια της ζωής σου θα ταρακουνηθούν, δεν θα μπορείς πλέον να κρύβεις τα θέλω σου. Θα καταλάβεις πως δεν έχει νόημα να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με ανθρώπους που δεν έχεις κοινές απόψεις και ιδέες. Θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, πιο αυθεντικούς, πιο μοναδικούς και ιδιαίτερους. Αν λοιπόν τότε διατηρείς προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες, ήρθε η ώρα να βγεις από αυτές και να ζήσεις σύμφωνα με τις δικές σου επιλογές. Αν όμως βιώνεις μια ικανοποιητική σχέση, σύμφωνα πάντα με τα δικά σου κριτήρια, ήρθε η ώρα της απόλαυσης. Ο καθένας σ’ αυτή τη ζωή έχει την ελευθερία επιλογών!

ΙΧΘΕΙΣ

Τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα ως το 2017 επηρεάζουν τον φιλικό σου τομέα. Θα κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα, θα εξαφανιστείς από άτομα που βρίσκονται δίπλα σου, θα ξαναβρεθείς με άτομα που βοηθούν την προσωπική σου ανάπτυξη.
Με τον Κρόνο στον Τοξότη (2015-2017) μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας ή να αποκομίσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Παράλληλα, με τις εκλείψεις στον άξονα του ζωδίου σου και Βόρειο/Νότιο Δεσμό σε Παρθένο/Ιχθύ, οι σχέσεις σου θα μεταβληθούν, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις από συγκεκριμένα μοντέλα ζωής που σε πιέζουν χωρίς όμως να καταφέρεις να απελευθερωθείς καθολικά. Άνοιξη και φθινόπωρο των χρόνων αυτών, θα μπεις σε διλήμματα και συγκρίσεις του παρελθόντος με το παρών, δώσε σημασία στα γεγονότα που θα συμβούν και όχι τόσο στα συναισθήματά σου.

Ήρθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου, να μην παίζεις το ρόλο του θύματος και του ανίσχυρου. Ήρθε η ώρα να δεις τις καταστάσεις λογικά, να εκλογικεύσεις συναισθήματα και πάθη. Είναι πολύ πιθανό τα χρόνια αυτά να βρεθείς σε έναν άλλο κόσμο, πιο μαγικό, παρέα με ονειροπόλους που θα μιλούν για την ειρήνη και άλλα ιδανικά.

Είναι επίσης πιθανό να ασχοληθείς επιτυχημένα με την τέχνη, την αλληλεγγύη, τη φιλανθρωπία. Μπορεί να παίξεις σημαντικό ρόλο στην κοινωνία όπου θα κυριαρχεί η ανάγκη της ψυχικής υγείας και το χρήμα δεν θα είναι ο θεμέλιος λίθος. Πρόσεχε! Για να γίνει αυτό, θα πρέπει δίπλα σου να έχεις ανθρώπους που πατάνε γερά στη γη και πραγματοποιούν ρεαλιστικές ιδέες, που συνδυάζουν το ρομαντισμό με την πραγματικότητα, τον κορεσμό της ύλης με το συναίσθημα σε ισορροπημένα πλαίσια.
Η ουσία είναι ότι μπροστά σου απλώνονται χρόνια πολύ σημαντικά.

Μην κλειστείς στον εαυτό σου πιστεύοντας πως προστατεύεσαι από μια κοινωνία υλιστική και συντηρητική!

 

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 ΖΩΔΙΑ

Ζωδια Ιουλιος 2014: Οι προβλεψεις του μηνα

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 12/7. Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27/7.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος του Δία στον Λέοντα στις 16 και του Ερμή και της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 13 και στις 18/7, αντίστοιχα.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις καλοκαιριάτικα. Οι ανατροπές που έχεις βιώσει το προηγούμενο διάστημα σε έχουν ωριμάσει και σε έχουν βοηθήσει να αλλάξεις τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι σε δύσκολη καμπή, καλό θα ήταν να μην πάρεις τώρα αποφάσεις, πριν δώσεις χρόνο και χώρο στον εαυτό σου να κρίνει με καθαρό νου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά στην καθημερινότητα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν μετά τον Αύγουστο. Προσοχή το α’ δεκαήμερο του μήνα, καθώς θα έχεις αυξημένα έξοδα. Μετά τις 18 θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις δίαιτα, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τη γοητεία σου ανεβασμένη στα ύψη δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Κι εσύ όμως, θα είσαι ευάλωτη σε πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικοί δεσμοί πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, ο Ιούλιος θα είναι ένας φλογερός μήνας.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος υπόσχεται έντονη κινητικότητα, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και δραστηριότητες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις. Μετά τις 15 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Θα σε απασχολήσουν ο θυρεοειδής και τα οστά. Επίσης, είναι καλό διάστημα για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: O Ioύλιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Με την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σου θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν ευκαιρίες να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η είσοδος του Δία στον Λέοντα στις 16 δίνει υποσχέσεις για ενίσχυση των προσόντων σου, προκειμένου να είσαι ανταγωνιστική στην εργασιακή αρένα. Όλο τον μήνα υπάρχουν ευνοϊκές επιρροές για την επαγγελματική σου ζωή, ενώ η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης θα δώσει μια ανάσα στα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Ιδανικό διάστημα για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: 
Ο γενέθλιος μήνας σε καλεί να δείξεις ψυχραιμία, καθώς η επιρροή της Πανσελήνου σε καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτη σε παρεξηγήσεις. Να είσαι προσεκτική στα λεγόμενα και στις πράξεις σου, για να μην έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, το β′ δεκαπενθήμερο ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δεν θα λείψουν τα εμπόδια και οι αναβολές, γι′ αυτό χρειάζεται να φανείς ευέλικτη και να αντιμετωπίσεις με μεθοδικότητα τις δυσκολίες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μετά τις 13 θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις παγίδες. Επίσης, το ίδιο διάστημα θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: 
Προσοχή στο πεπτικό και στο νευρικό σύστημα. Το β′ 15ήμερο ευνοεί την έναρξη κάποιας δίαιτας.
ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, καθώς θα δοκιμαστεί η σχέση σου με τον σύντροφο. Θα επικρατήσει κλίμα ασυνεννοησίας γι′ αυτό χρειάζεται να φανείς ψύχραιμη και να αποφύγεις αδιέξοδες συζητήσεις. Αν είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά στα φλερτ αυτής της περιόδου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με υπομονή και ψυχραιμία θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν. Καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι όποια λάθη κάνεις αυτό το διάστημα, θα έχουν οικονομικό αντίκτυπο. Παρ’ όλα μετά τις 15 πιθανόν να αυξηθούν τα έσοδά σου, έστω και περιστασιακά. Καλό θα ήταν τώρα να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ:
 Προσοχή στη διατροφή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτός ο μήνας είναι ένας αντιφατικός για την ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στις 12 στον Αιγόκερω εστιάζει το ενδιαφέρον σου στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Η γοητεία σου απογειώνεται με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο – θα σαγηνεύσεις τα αντρικά πλήθη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Μοναδικές ευκαιρίες παρουσιάζονται για να πετύχεις τους στόχους σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Προσοχή το διάστημα 17-21/7, γιατί δεν θα λείψουν οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Το β′ 15ήμερο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αυξηθούν τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη σου να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 17 διαλύει τις όποιες αυταπάτες σκίαζαν την ερωτική σου ζωή. Πιθανόν τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακή και εξωστρεφή, με αποτέλεσμα κανείς να μη μένει ασυγκίνητος στη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
 Ο Ιούλιος είναι κομβικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, καθώς θα ξεκαθαρίσουν πολλά στις συνεργασίες σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, τώρα ευνοείσαι. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, αν και έχεις έσοδα, ωστόσο τα έξοδα δεν σου επιτρέπουν να αισιοδοξείς. Ιδιαίτερη προσοχή μετά τις 19.

ΥΓΕΙΑ: Το β′ 15ήμερο του μήνα προσοχή στη διατροφή και σε μικροατυχήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν εξαιρέσουμε την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, ο Ιούλιος δεν θα είναι ένας επιβαρυντικός μήνας για σένα. Το αντίθετο. Θα σε βοηθήσει να θεραπεύσεις καλά κρυμμένες ανασφάλειες και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου με τον σύντροφο. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη φέρνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο σε βοηθά να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Απόφυγε να αποφασίσεις για κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή για νέες συμφωνίες τις πρώτες και τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 26 απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στους Διδύμους ώς 17 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και την ανάγκη σου να προχωρήσεις σε αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Μετά τις 18 θα νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις το μερίδιο ευτυχίας που σου αναλογεί. Σχέσεις που δεν έχουν προοπτική θα τελειώσουν για να δώσουν τη θέση τους σε νέες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό συνεχίζει να λειτουργεί πιεστικά. Η είσοδος όμως του Ερμή στον Καρκίνο στις 13 προμηνύει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα με στόχο τη βελτίωση των οικονομικών σου και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων Μην έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους στις 12. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα το α’ 15ήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
 Ξεκίνησε δίαιτα μετά τις 24 και προσοχή σε αλλεργίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: 
Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί, καθώς είτε είσαι σε σχέση είτε σε γάμο νιώθεις ένα περίεργο κενό. Ευτυχώς το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 18 σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το σκηνικό. Αν είσαι μόνη, το γ′ δεκαήμερο δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
 Η ανησυχία και η ανυπομονησία για τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι προσπάθειες των προηγούμενων μηνών δεν σου επιτρέπουν να ησυχάσεις. Βεβαίως η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα της εργασίας σε βοηθά να κλείσεις επωφελείς συμφωνίες και εκκρεμότητες. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα στις 25.

ΥΓΕΙΑ: Βρες άμεσα χρόνο να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

ΕΡΩΤΑΣ:
 Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και βοηθά η αισθηματική σου ζωή να αποκτήσει ροζ αποχρώσεις. Αν έχεις σχέση, το γ′ δεκαημέρο πιθανόν να έρθεις αντιμέτωπη με τη ζήλια του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και φλέρταρε με την ευτυχία, ειδικά μετά τις 16.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο μέχρι τις 16 υπόσχεται ένα εξαιρετικό 15ήμερο έντονης κινητικότητας για να υλοποιήσεις τους στόχους σου, ειδικά αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 17 θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις μετά τις 26.

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι ένας θετικός μήνας. Οι πλανητικές επιρροές σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφο. Αν είσαι μόνη, τώρα ευνοείσαι να ζήσεις έναν καρμικό έρωτα, που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου για πάντα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας στον Καρκίνο μέχρι τις 15 ενισχύει τη δημιουργικότητά σου κλείνοντας ραντεβού με την επιτυχία και την καταξίωση, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια μακρά περίοδο ματαίωσης των προσδοκιών σου. Μετά τις 12 ξεπερνάς εμπόδια και εκμεταλλεύεσαι με τον πλέον εποικοδομητικό τρόπο τις επαγγελματικές προοπτικές που σου δίνονται. Προσοχή στα οικονομικά το α’ δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
 Μετά τις 17 ξεκίνησε δίαιτα.

 

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes