Ζωδια και ερωτικη ελξη: Με ποια ζωδια ταιριαζεις και με ποια οχι;

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο;

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων ταιριάζουν απόλυτα και ποια ζώδια που φαινομενικά είναι αταίριαστα, έλκουν το ένα το άλλο; Plus: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Ο αέρας έλκει το στοιχείο της φωτιάς και η γη-το νερό. Είναι τα στοιχεία που μεταξύ τους σχηματίζουν εξάγωνο.
Όμως, τυγχάνει και ζώδια που σχηματίζουν τετράγωνο μεταξύ τους να έλκονται. Που βρίσκεται ο ερωτισμός και η χημεία; Αυτές είναι οι σχέσεις που έρχονται στη ζωή μας για να μας μάθουν πράγματα, για να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε, για να μας δυσκολέψουν με σκοπό να γίνουμε πιο σοφοί.

Με ποια ζώδια ταιριάζουμε απόλυτα και ποιοι είναι οι αταίριαστοι που μας έλκουν;

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

ΚΡΙΟΣ
+ Κριός με Δίδυμο: Είναι το ζευγάρι που ξέρει να περνάει καλά, που δεν βαριέται ποτέ. Μαζί κάνουν νέα ξεκινήματα, βιώνουν νέες εμπειρίες. Έχουν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση να προσπερνάνε κάθε δυσκολία.
+Κριός με Υδροχόο: Καλός ερωτικός συνδυασμός με πολλά κοινά. Βλέπουν και οι δυο τη ζωή με θετική ματιά, νοιάζονται και βοηθάνε τους άλλους . Είναι πρωτοποριακοί, τολμούν να κάνουν πρωτότυπα πράγματα μαζί.
-Κριός με Καρκίνο: Ο Καρκίνος, με την τρυφερότητά του, χαλαρώνει τις εντάσεις και την ορμητικότητα του Κριού και του αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης σε άλλους τομείς της ζωής του. Του προσφέρει την αγάπη που χρειάζεται για να νιώσει ξεχωριστός.
-Κριός με Αιγόκερω: Είναι και οι δυο παρορμητικοί αλλά και ξεροκέφαλοι. Ξεκινούν νέα πράγματα με ενθουσιασμό. Ο Κριός σέβεται την εργατικότητα και τη δύναμη του Αιγόκερου και αν είναι ώριμος, θα καταφέρει να βάλει στέρεες βάσεις σε ότι δημιουργεί.

ΤΑΥΡΟΣ
+Ταύρος με Καρκίνο: Μαζί νιώθουν ασφάλεια και συμβιώνουν αρμονικά. Η σταθερότητά τους και η γλυκύτητα του Καρκίνου προσφέρουν μια ικανοποιητική ζωή. Αγαπάνε τα ίδια πράγματα και παίρνουν κοινές αποφάσεις.
+Ταύρος με Ιχθύ: Η υπερβολική συναισθηματική έκφραση του Ιχθύ και η αγάπη του βοηθάνε την ψυχολογία του Ταύρου. Η μεγάλη υπομονή του τον συγκινεί και τον χαλαρώνει.
-Ταύρος με Λέων: Είναι και οι δυο πολύ δυναμικοί, μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι αρκεί να τιθασεύσουν τον ανταγωνισμό αλλά και τον εγωισμό τους. Στον επαγγελματικό χώρο, είναι ικανοί να βάλουν μπουρλότο.
-Ταύρος με Υδροχόο: Παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, μαθαίνει από τον άλλο. Ο Ταύρος βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις και τις προτεραιότητες του Υδροχόου, τον βοηθάει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με ψυχραιμία και λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
+Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός. Ο Δίδυμος νιώθει σαν μικρό παιδί, περνάει καλά, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα μαζί του. Η κακή διάθεση δεν έχει θέση στο μεταξύ τους.
+Δίδυμος με Λέων: Ξέρουν να εντυπωσιάζουν και οι δυο,να βρίσκονται στην πρώτη θέση, ο καθένας με τον τρόπο του και σε διαφορετικό τομέα. Ο Λέων προσφέρει χαρά και ενθουσιασμό ενώ ο Δίδυμος βοηθάει με το πρακτικό του πνεύμα.
-Δίδυμος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει την ασφάλεια στον Δίδυμο, ξέρει που πατά και που βρίσκεται χάρις στην ψυχραιμία και τη λογική που του παρέχει. Αφήνει περιθώρια στον Δίδυμο να ξεχωρίσει και αυτό βέβαιαμπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις. Είναι ένα συχνό δίδυμο.
-Δίδυμος με Ιχθύ: Είναι και οι δυο κυκλοθυμικοί. Αν μπορέσουν να το ξεπεράσουν, μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλο. Η εξυπνάδα του Ιχθύ και οι καλλιτεχνικές του τάσεις μπορούν να κερδίσουν τον Δίδυμο. Ο Ιχθύς βλέπει τη ζωή με διαφορετική ματιά και αυτό ξυπνά το ενδιαφέρον του Δίδυμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
+Καρκίνος με Ταύρο: Αρέσει και στους δυο η οικογένεια, ένα όμορφα στολισμένο σπίτι, η καλή ζωή και οι ωραίες στιγμές. Αναζητούν και οι δυο υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι πιο λογικός και ξέρει να ξεμπλοκάρει συναισθηματικά τον Καρκίνο.
+Καρκίνος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει στον Καρκίνο την υλική ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Και κείνος με τη σειρά του, του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να ισορροπήσει. Μπορεί να μην εκφράζονται το ίδιο συναισθηματικά, όμως τα βρίσκουν.
-Καρκίνος με Κριό: Μπορεί ο παρορμητισμός και οι εντάσεις του Κριού να τρομάζουν τον Καρκίνο, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο, εκείνος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Το ιδανικό είναι να είναι η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Κριός.
-Καρκίνος με Ζυγό: Μπορούν να κάνουν καλή παρέα και να διασκεδάζουν μαζί. Η αισθητική, η γλυκύτητα και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς του Ζυγού ταιριάζουν στον Καρκίνο. Εκείνος βέβαια μπορεί να τρομάξει από την παρορμητικότητα του Ζυγού αλλά από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αντέξει και τις συναισθηματικές του μεταμπτώσεις.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΛΕΩΝ
+Λέων με Δίδυμο: Ο Λέων θαυμάζει το μυαλό και την αυτοπεποίθηση του Δίδυμου, τον παρασύρει σε νέες εμπειρίες. Όμως η αέρινη φύση του ζωδίου πολλές φορές του δημιουργεί εντάσεις με άγνωστα αποτελέσματα.
+Λέων με Ζυγό: Ο Ζυγός δημιουργεί το αρμονικό περιβάλλον που χρειάζεται ο Λέων για να αισθανθεί ασφαλής. Μπορεί να προβάλλει την εικόνα του προς τα έξω. Αγαπούν τα ίδια πράγματα: την καλή παρέα, τη διασκέδαση, τις υλικές απολαύσεις. Είναι και οι δυο αισιόδοξοι και καλοπροέραιτοι.
-Λέων με Ταύρο: Ο Ταύρος ξυπνάει το ενδιαφέρον του Λέοντα, του ανοίγει νέους δρόμους. Αγαπούν και οι δυο το χιούμορ και την αισθητική. Αν το πείσμα και η ξεροκεφαλιά υποχωρήσουν, μπορούν να ευτυχήσουν μαζί.
-Λέων με Σκορπιό: Δεν ξέρω αν το Λιοντάρι μπορεί να αντέξει την καταπίεση και την χειραγώγηση του Σκορπιού. Δύσκολος ο συνδυασμός εκτός και αν βρεθεί μια μέση οδός όπου ο ένας θα σέβεται τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του άλλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
+Παρθένος με Καρκίνο: Ο Καρκίνος έχει υπομονή, ξέρει να υποχωρεί και να κατανοεί τον ψυχαναγκασμό του Παρθένου. Τον χαλαρώνει, αισθάνεται εμπιστοσύνη ενώ και οι δυο αφοσιώνονται σε κοινές αξίες.
+Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός βοηθάει τον Παρθένο να εξερευνήσει εσωτερικά τον εαυτό του, τον βγάζει από κάποια στερεότυπα και απολαμβάνει τη ζωή. Όσο και αν αυτό είναι ζόρικο, ανταμείβεται ερωτικά και με το παραπάνω.
-Παρθένος με Δίδυμο: Η αυτοπεποίθηση, τα ενδιαφέροντα, η προσαρμοστικότητα του Δίδυμου αρέσουν σε έναν Παρθένο, νιώθει πιο ασφαλής μαζί του να δοκιμάσει νέα πράγματα. Όμως, όσο και αν ο Παρθένος τον θαυμάζει, ώρες-ώρες νευριάζει με την συμπεριφορά του.
-Παρθένος με Τοξότη: Ο ψυχαναγκασμός του τού στερεί τις απολαύσεις της ζωής και ο Τοξότης τον βοηθάει να ανοίξει. Μελετά τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του όσο και αν τον τρελαίνει.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΖΥΓΟΣ
+Ζυγός με Λέοντα: Ξέρει να κάνει ένα Λιοντάρι να νιώθει μοναδικό χάρις στην τρυφερότητα και τη δοτικότητα. Και ο Λέων όμως ανταποδίδει αυτήν την αγάπη. Ο ενθουσιασμός και το φλογερό ταμπεραμέντο του δίνουν ζεστασιά στο Ζυγό και απολαμβάνουν και οι δυο τη ζωή με αισθησιασμό.
+Ζυγός με Τοξότη: Είναι και οι δυο κοινωνικοί, εξωστρεφείς, ελεύθεροι. Έχουν κοινές παρέες και ενδιαφέροντα. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι, εραστές, συνεργάτες, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.
-Ζυγός με Καρκίνο: Ο Ζυγός είναι ελεύθερος αλλά ο συναισθηματισμός και το περιβάλλον που δημιουργεί ο Καρκίνος τον γοητεύουν. Έχουν πιθανότητες να είναι μαζί όσο και αν ο κυκλοθυμισμός του Καρκίνου τον κουράζει.
-Ζυγός με Αιγόκερω: Ο Ζυγός ενθουσιάζεται και πολλές φορές παρατάει πράγματα στη μέση. Εκεί έρχεται ο Αιγόκερως και τον παρακινεί να συνεχίσει ή τον βοηθάει να βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του. Έτσι ο Ζυγός νιώθει ασφάλεια μαζί του και τον θαυμάζει όσο και αν τον δυσκολεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
+Σκορπιός με Παρθένο: Το σεξ ανάμεσά τους είναι δυνατό. Ο Παρθένος με την λογική του ξεμπλέκει τα συναισθήματα του Σκορπιού και τον βοηθάει να ισορροπήσει. Του εμπνέει εμπιστοσύνη.
+Σκορπιός με Αιγόκερω: Είναι έντονο το ερωτικό στοιχείο, ικανό να καλύψει κι άλλους τομείς που μένουν ακάλυπτοι καθότι σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζουν. Ο Σκορπιός πρέπει να κατευνάσει την έντονη κριτική του και την κτητική του διάθεση.
-Σκορπιός με Λέων: Η γοητεία και η αισιοδοξία του Λέοντα τον αγγίζουν, θαυμάζει την προσωπικότητά του και τον έχει σαν παράδειγμα όσο και αν εκείνος είναι αντίθετος με αυτή την στάση.
-Σκορπιός με Υδροχόο: Είναι έντονη η έλξη και ο μαγνητισμός. Όμως δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός και αυτό γιατί η ανασφάλεια και η κτητικότητα του Σκορπιού τον φοβίζουν. Όμως η πρωτοπορία και το ανοιχτό πνεύμα του Υδροχόου τον βοηθούν.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
+Τοξότης με Ζυγό: Αγαπούν τα ίδια πράγματα. Είναι αισιόδοξοι, ελεύθεροι, καλοπερασάκηδες ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Είναι μια αιώνια εφηβική, συναρπαστική σχέση.
+Τοξότης με Υδροχόο: Είναι πολύ ταιριαστοί σαν φίλοι, εραστές, σύντροφοι. Εκφράζονται και κινούνται ελεύθερα. Έχουν πολλά κοινά, περνάνε καλά και δεν πλήττουν ποτέ.
-Τοξότης με Παρθένο: Ο Παρθένος βάζει τάξη στη ζωή του και τον βοηθάει να ωριμάσει. Του βάζει πρόγραμμα και στόχους. Είναι αντίθετοι, όμως συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Ο Τοξότης μαθαίνει να σέβεται τα συναισθήματα και να περιορίζει τον εγωισμό του.
-Τοξότης με Ιχθύ: Οι ανησυχίες τους, η διάθεση για εξερεύνηση και η ανάγκη να πιστεύουν στα καλύτερα είναι τα βασικά τους κοινά στοιχεία. Ο Ιχθύς τον βοηθά να δίνει περισσότερα και να σέβεται τις ανάγκες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
+Αιγόκερως με Σκορπιό: Ο Σκορπιός τον βοηθάει να ανακαλύψει σκέψεις και συναισθήματα που δεν είχε φανταστεί. Τον δυσκολεύει, όμως του προσφέρει πολλά.
+Αιγόκερως με Ιχθύ: Μπορεί να είναι εντελώς αντίθετοι, όμως ο ένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία του Ιχθύ γλυκαίνουν την συμπεριφορά του.
-Αιγόκερως με Κριό: Είναι έντονη η ερωτική έλξη. Ο Κριός αλλάζει τις συνήθειές του και ο Αιγόκερως δοκιμάζει μαζί του νέα πράγματα και εμπειρίες. Η δυναμική αυτής της σχέσης χρειάζεται προσοχή για να μην επισκιάσει ο ένας τον άλλο.
-Αιγόκερως με Ζυγό: Ο Ζυγός του μαθαίνει να εκφράζεται περισσότερο συναισθηματικά και να σέβεται τις ανάγκες των άλλων. Ο Αιγόκερως απολαμβάνει την ξεγνοιασιά του Ζυγού, ξεφεύγει από κάποιες ιδέες και αντιλήψεις αλλά και από τα πρέπει του.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
+Υδροχόος με Κριό: Εκρηκτικός ερωτικός συνδυασμός. Δεν πλήττουν ποτέ, ο ένας θρέφει την αυτοπεποίθηση του άλλου. Ο Κριός απομακρύνει όλες του τις αναστολές και τον βοηθά να εκφράζεται συναισθηματικά σε σημείο ασύληπτο.
+Υδροχόος με Τοξότη: Αγαπούν και οι δυο τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Συζητούν και φιλοσοφούν μαζί ώρες. Είναι κοινωνικοί, εξωστρεφείς, αγαπούν το χιούμορ, κάνουν καλή παρέα. Ο Τοξότης τον ξεμπλοκάρει σε δύσκολες στιγμές.
-Υδροχόος με Ταύρο: Ο Υδροχόος τον θαυμάζει σε σημεία που εκείνος δεν διαθέτει. Μελετάει τον τρόπο που κινείται, την αποτελεσματικότητά του, τους στόχους του. Βασικά, δεν ταιριάζουν σε πολλά.
-Υδροχόος με Σκορπιό: Ο ερωτισμός του Σκορπιού τον τρελαίνει, όπως και η κτητική του συμπεριφορά. Δύσκολος συνδυασμός. Ο Υδροχόος πιέζεται, όμως βουτάει στον κόσμο των συναισθημάτων και παύει να φοβάται.

ΙΧΘΥΕΣ
+Ιχθύς με Ταύρο: Ο Ιχθύς μπορεί να τον γειώνει στην πραγματικότητα, όμως τον ισορροπεί, του δίνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Έχουν κοινά σημεία και απολαμβάνουν τη ζωή.
+Ιχθύς με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως του εμπνέει εμπιστοσύνη, μαζ ί του μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Τον βοηθά στα πρακτικά ζητήματα που ίσως ο ίδιος ξεχνάει.
-Ιχθύς με Δίδυμο: Μαζί του ο Ιχθύς νιώθει ανασφάλεια, όμως του δίνει αυτοπεποίθηση, του μαθαίνει να πατά στη γη. Τον βοηθάει, στα δύσκολα που ο ίδιος παρατάει, να αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα, να προσαρμόζεται και να διεκδικεί τα θέλω του.
-Ιχθύς με Τοξότη: Οι φιλοσοφικές τάσεις του Τοξότη αλλά και το ανοιχτό του πνεύμα εξιτάρουν τον Ιχθύ. Μαθαίνει πολλά μαζί του, τον θαυμάζει. Οι ανησυχίες τους είναι κοινές, δένονται και θαυμάζει ο ένας τον άλλο.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Ολικη εκλειψη Σεληνης και Πανσεληνος στο Ζυγο στις 4 Απριλιου

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Πως θα επηρεάσει όμως η Σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνος όλα τα ζώδια;

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα άσχημα στη ζωή μας;

Οι μήνες που ακολουθούν θα φέρουν ριζικές αλλαγές. Τα ψέματα τελείωσαν, οι δυσκολίες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν και θα αρχίσουμε να παλεύουμε για μια καλύτερη ζωή.

Στις 4 Απριλίου πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό με συμμετοχή Ουρανού-Πλούτωνα. Η Σελήνη (τα συναισθήματά μας, η ψυχή μας, το υποσυνείδητο) βγάζει στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα μας. Απελευθερώνεται με ένταση καταπιεσμένη ενέργεια και αυτό επηρεάζει την προσωπική μας ζωή, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό ανάλογα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Ο κόσμος και οι σχέσεις μας θα αλλάξουν. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα αναζητήσουμε νέες ισορροπίες.

Ο Ζυγός (το ζώδιο της ομορφιάς, της ισορροπίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης, της συντροφικότητας) μας καλεί να βρούμε τη χρυσή τομή, έστω και με επώδυνο τρόπο. Να βγάλουμε όλα όσα είναι θαμμένα στο υποσυνείδητο, ότι μας πονάει, ότι μέχρι τώρα αποφεύγαμε, ότι αρνούμαστε να καταλάβουμε. Όλα μπορεί να συμβούν τώρα. Ξαφνικές ρήξεις, χωρισμοί, εξεγέρσεις είναι πιθανά σενάρια. Δύσκολες οι διαπραγματεύσεις στις σχέσεις. Οι σχέσεις απαιτούν σεβασμό, ευγένεια, συζήτηση, επικοινωνία για να προχωρήσουν και ας μην ξεχνάμε πως ο άλλος είναι ο καθρέφτης μας που αποκαλύπτει ποιοι ουσιαστικά είμαστε. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν σαν πιλότο την καρδιά μας, είτε για να πλησιάσουμε αυτούς που αγαπάμε είτε για να απομακρυνθούμε απ’ότι μας πονάει και μας φοβίζει.

Η ολική έκλειψη Σελήνης και πανσέληνος στο Ζυγό στο δεύτερο δεκαήμερο θα ταρακουνήσει γερά σχέσεις και συνεργασίες βγάζοντας στην επιφάνεια όλες τις διαφωνίες και τις εντάσεις. Αν αντέχουν καλώς, διαφορετικά θα διαλυθούν. Οι διαθέσεις μας, οι σκέψεις και τα συναισθήματα, οι αποφάσεις μας θα είναι σε διακύμανση. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς γιατί δεν θα έχουν την εξέλιξη που θα επιθυμούσαμε. Θα μάθουμε αλήθειες και θα χρειαστεί να αποφασίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε με νέα δεδομένα.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες που στην αρχή θα φαίνονται αξεπέραστες. Υπομονή μέχρι να περάσει η μπόρα. Τα μαθήματα που θα πάρουν θα τους κάνουν πιο σοφούς.

Πως θα επηρεάσει όμως η Σεληνιακή έκλειψη και πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο βγάζουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας σχέσης, ενός γάμου ή μιας συνεργασίας. Οι πιέσεις και οι εντάσεις είναι μεγάλες. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς στα άκρα με προκλητικές συμπεριφορές. Δεν είναι ώρα για δράση αλλά για σκέψη και σχεδιασμό. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φτάσεις κοντά στο χωρισμό ή στο τέλος μιας συνεργασίας καθώς νιώθεις πως τα όριά σου εξαντλήθηκαν. Προσοχή : ο εγωισμός και η βιασύνη πρέπει να περιοριστούν!

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό επιβαρύνουν εργασία και υγεία. Γίνεσαι νευρική και εμμονική στον χειρισμό επαγγελματικών υποθέσεων. Κάποια σχέδια ή συμφωνίες μπορεί να διαλυθούν. Δείξε υπομονή και σύνεση. Μην ρισκάρεις και μην κάνεις αλλαγές και απέφυγε συγκρούσεις με άλλους συνεργάτες οτιδήποτε και αν προκύψει. Μην πιέζεις καταστάσεις γιατί τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Προσοχή και στην υγεία, τη δική σου ή κάποιων συγγενικών προσώπων που μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Μεγαλύτερη προσοχή αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την έκλειψη Σελήνης και την πανσέληνο στο Ζυγό γίνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και συναισθηματική. Για να προχωρήσεις μπροστά, σου λένε Ουρανός-Πλούτωνας, πρέπει να απαλλαχτείς από φοβίες και εμμονές του παρελθόντος σε συναισθηματικό και δημιουργικό επίπεδο. Σχέδια ή νέες γνωριμίες μπορεί να φρενάρουν. Δες που βρίσκεσαι, χαλάρωσε και στηρίξου σε πρόσωπα που αγαπάς. Κάνε ένα βήμα πίσω, μην πιέζεις για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ξεσπάσματα. Συνειδητοποίησε καταστάσεις για να κερδίσεις έδαφος. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως σε πληγώσουν, όμως θα αποδειχθεί πως είναι για το καλό σου. Πρόσεχε τι λες και τι υπόσχεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μην υπερεκτιμάς καταστάσεις και πρόσεχε τις κινήσεις σου στον ερωτικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα, φέρνουν στην επιφάνεια ζήλιες, πάθη, ανταγωνισμό, εκκρεμότητες ή έξοδα που αφορούν σπίτι, ακίνητα, διαμονή και συγγενικά πρόσωπα. Βλέπεις η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σου και την έκλειψη αυτή θα την νιώσεις στο πετσί σου. Λόγια, ζόρια, υποχρεώσεις θα σε αγχώσουν. Προκλητικές συμπεριφορές μπορεί να βάλουν βόμβα στην οικογενειακή ή επαγγελματική ζωή. Ίσως και να επιβάλλεται να γίνουν ριζικές αλλαγές για να λειτουργήσουν καλύτερα οι σχέσεις σου. Αν είναι απαραίτητες, μην τις αποφύγεις. Αγοραπωλησίες ακινήτων, αλλαγή κατοικίας ή εργασίας δεν ευνοούνται τώρα. Δημιούργησε τις συνθήκες για να ζεις ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα πιεστείς ιδιαίτερα και καλό θα ήταν να δρομολογήσεις αλλαγές που θα κάνεις μετά την επιρροή της έκλειψης.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία θα πετύχεις κάποιους στόχους. Η συνεννόηση με συγγενείς, γείτονες, αδέρφια γίνεται δύσκολη. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα που θα σε ταρακουνήσουν και θ’ αρχίσεις να τρώγεσαι. Όμως ούτε εσύ θα είσαι αυτό που οι άλλοι προσδοκούν. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν αυτό το διάστημα, έλεγχε λεπτομερώς όσα ακούς για να δεις αν ισχύουν. Απέφυγε μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, υπογραφές. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να δεις ψυχρές ή καχύποπτες συμπεριφορές προς την πλευρά σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα, φέρνουν στην επιφάνεια οικονομικούς προβληματισμούς, ζήλιες, πάθη και εντάσεις. Απρόβλεπτα έξοδα ή ζημιές είναι πιθανά. Νέοι κανόνες σε υποχρεώνουν να γίνεις πιο επικοινωνιακή και προσιτή για να βγεις κερδισμένη καθώς η καθημερινότητά σου θα δυσκολέψει: χάνεις το δίκιο σου με τον τρόπο που εκφράζεσαι, παίρνουν στραβά τα λόγια σου, δουλειά και υγεία επηρεάζονται εξαιτίας του στρες; Απέφυγε νέες συναισθηματικές ή οικονομικές επενδύσεις τώρα. Προσπάθησε να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, κάνε περικοπές και να θυμάσαι πως η τίμια και σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται. Κρυφές ή παράνομες οικονομικές καταστάσεις μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνουν στην επιφάνεια απαραίτητες αλλαγές σε εμφάνιση, τρόπο ζωής και σχέσεις. Αναμένονται ανατροπές σε αισθηματικά και επαγγελματικά. Ψυχραιμία! Έρχονται στενάχωρες καταστάσεις και πρέπει πάνω απ’ όλα να προστατέψεις τον εαυτό σου, να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Δεν θα ξέρεις ποιον ν’ακούσεις και ποιον ν’αποφύγεις. Πιέζεσαι και έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ που δεν θα ξέρεις πως να προχωρήσεις. Νεύρα και εντάσεις σε εξαντλούν και αν όχι, να ξέρεις πως λειτουργεί παρασκήνιο που δρα εναντίον σου. Δες τι πραγματικά θέλεις από τις σχέσεις σου πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μην κολλάς στο παρελθόν, προχώρα παρακάτω.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την έκλειψη Σελήνης και την πανσέληνο στο Ζυγό αλλά και τη δυσαρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα, να προσέχεις εργασία και υγεία καθώς τώρα μπορεί να βγει στην επιφάνεια μια χρόνια κατάσταση. Άνοιξε τα μάτια σου και δες τι συμβαίνει στο σπίτι, στη δουλειά, στο γάμο, στα οικονομικά, στην υγεία. Είναι η ώρα της κάθαρσης. Κλείσε τους λογαριασμούς σου, βελτίωσε οικονομικά και εργασία και προστάτεψε όσους αγαπάς και είναι σημαντικοί για σένα. Γίνεσαι επιφυλακτική και καχύποπτη στις σχέσεις σου αυτό το διάστημα, ίσως και λίγο μελαγχολική. Ξέχνα το δυσάρεστο παρελθόν για να χαρείς κάποια στιγμή το παρόν. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, κάνε κινήσεις για να βελτιώσεις την υγεία σου και κόψε κακές συνήθειες. Η λύση βρίσκεται μέσα σου και το ξέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνουν αναταράξεις σε προσωπικές και άλλες σχέσεις. Μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα σημαντικό πρόσωπο ή μια νέα γνωριμία να σου δημιουργήσει νέες συνθήκες ζωής. Κάποιοι φίλοι ή κοντινά πρόσωπα μπορεί να σε δυσκολέψουν. Μήπως ήρθε η ώρα να αποδεσμευτείς από πρόσωπα ή σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν; Μην εμπιστεύεσαι κανέναν τώρα. Μπορεί να προκύψουν οικονομικές ή νομικές εκκρεμότητες. Βάλε δύσκολους στόχους και πάλεψε γι’ αυτούς, ευνοείσαι αν πιέσεις κι εσύ λίγο τις καταστάσεις. Όμως μην κάνεις νέα ξεκινήματα. Είναι καλό διάστημα για να κλείσεις παλαιότερες υποθέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να αλλάξεις πορεία ενώ είναι πιθανό να ακούσεις και άσχημα νέα από φίλους.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνουν διχασμό ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Οι αλλαγές σε βρίσκουν απροετοίμαστη, φορτίζεσαι, πιέζεσαι. Αν κάποιοι ανακατεύονται στο σπίτι και τη δουλειά σου, αν δεν είσαι ξεκάθαρη, αν έχεις κάνει λάθος επιλογές, αν δεν μιλάς ευθέως, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ουρανός-Πλούτωνας λένε πως ή εσύ δεν καλύπτεις τις ανάγκες του συντρόφου σου ή αυτός παίζει με τα συναισθήματά σου. Κάποιος ανακατεύεται στη ζωή και το πορτοφόλι σου και όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν τώρα. Προβληματίζεσαι επίσης για τα επαγγελματικά, τα δικά σου ή του συντρόφου σου εξαιτίας λανθασμένων κινήσεων. Νέες συνεργασίες δεν ευνοούνται τώρα, μόνο βελτιώσεις. Επιστράτευσε όλη σου τη δύναμη για να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, μην παραμελείς υγεία και αγαπημένα πρόσωπα για χάρη της καριέρας και μην μένεις στις ίδιες καταστάσεις από συνήθεια.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό φέρνουν ευκαιρίες για ταξίδια, εξωτερικό, νομικές ή πνευματικές υποθέσεις. Κάποια υπόθεση από τα παλιά μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να σε προβληματίσει. Να περιμένεις αλλαγές, πόρτες κλείνουν, πόρτες ανοίγουν. Θα αντιληφθείς ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι. Όμως η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη. Μπορεί ν΄αρχίσεις να οργανώνεις επεκτάσεις, βέβαια δεν είναι ώρα να τις βάλεις σε εφαρμογή. Κάποια μικροπροβληματάκια μπορεί να σε χαλάσουν λίγο. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, πρόσεχε την επικοινωνία, τα λόγια, τις αποφάσεις σου, τι λες και τι κάνεις για να μην στεναχωρήσεις αγαπημένα πρόσωπα.ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Σελήνης και η πανσέληνος στο Ζυγό, με τη δυσαρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα, φέρνουν εμπλοκές στις προσωπικές σου σχέσεις εξαιτίας οικονομικών εκκρεμοτήτων. Θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις καθώς ο κόσμος αλλάζει. Ευτυχώς είσαι ευπροσάρμοστη και ξέρεις να ξεχωρίζεις. Οι αλλαγές πρώτα γκρεμίζουν και μετά χτίζουν. Γίνε πιο λογική με τα χρήματα που χαλάς, περιορίσου. Κάνε περικοπές στα ποσά που σπαταλάς προς αγαπημένα πρόσωπα. Βάλε πάγο στα ερωτικά σου, αποστασιοποιήσου για να δεις ξεκάθαρα τυχόν προβληματικές σχέσεις. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, συνειδητοποίησε τα λάθη σου και κάνε διορθωτικές κινήσεις σε ψυχολογικά και οικονομικά θέματα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Απριλιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα για ολα τα ζωδια

TA ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Ολική έκλειψη Σελήνης και πανσέληνος στον Ζυγό στις 4. Νέα Σελήνη στις 18 στον Κριό.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 11 και του Ερμή στον Ταύρο στις 15.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΚΡΙΟΣ

21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Αναμφίβολα είσαι στο επίκεντρο των πλανητικών εξελίξεων. Το πάθος και η γοητεία κυριαρχούν με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Αν έχεις σχέση, η οποία στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις, πιθανόν να κινδυνεύσει στις 4. Αν είσαι μόνη, μετά τις 18/4 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται απολαυστικές νύχτες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 14 σε καθιστά ιδιαίτερα επικοινωνιακή και τακτοποιεί εκκρεμότητες. Ωστόσο η έκλειψη Σελήνης στις 4 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 18 στο ζώδιό σου δημιουργεί προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μετακινήσεις και μικροατυχήματα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015
ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, διότι η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχεται θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, μετά τις 20/4 θα αγγίξεις το ερωτικό σου όνειρο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει και πιθανόν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Η σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει επικοινωνιακά λάθη, γι′ αυτό να είσαι προσεκτική στις επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που θα έχεις, τουλάχιστον μέχρι τις 15.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε μολύνσεις, αλλεργίες και μικροατυχήματα όλο τον μήνα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ–21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 11 ενισχύει τις ευαισθησίες σου και αυξάνει τις απαιτήσεις που έχεις από τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 ευνοεί τις νέες γνωριμίες και πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 δυσκολεύει την υλοποίηση των στόχων σου, καθώς ασυννενοησία και καθυστερήσεις κυριαρχούν. Απόφυγε να υπογράψεις συμβόλαια ή συμφωνίες μέχρι τις 11. Μετά τις 12 τα πράγματα βελτιώνονται και ευνοείσαι προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική στις 3,4,5 γιατί η επιρροή της έκλειψης θα είναι έντονη.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η εντατική ενασχόληση με την καριέρα πιθανόν να θέσει σε δοκιμασία τη σχέση με τον σύντροφό σου. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται το διάστημα 1-19/4. Αν δεν έχεις σχέση, πιθανόν κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε γοητεύσει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, καθώς Ήλιος, Ερμής και Ουρανός βρίσκονται στον Κριό προκαλώντας ισχυρές δονήσεις. Ο Απρίλιος είναι ένας αντιφατικός μήνας, γιατί συνδυάζει καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά και νέες ευκαιρίες για τη διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων. Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί ομαδικές δραστηριότητες και επαφές με το εξωτερικό.

ΥΓΕΙΑ: Μην ξεχνάς να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι αρκετά.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: O Απρίλιος θα σε δυσκολέψει αρκετά και δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τον σύντροφο, κυρίως για οικονομικά θέματα. Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 θα φορτίσει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται τις μέρες αυτές να επανακάμψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον τομέα της καριέρας θα κληθείς να δώσεις μάχη προκειμένου να σταθείς στην επαγγελματική αρένα. Επιστράτευσε τα ταλέντα σου και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Η Νέα Σελήνη στις 18 βοηθά να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

ΥΓΕΙΑ:
Μην επιτρέψεις στο άγχος και στον εκνευρισμό να καταβάλλει τις άμυνές σου.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο, με αποτέλεσμα μια οριστική ρήξη να θεωρείται πιθανή. Μην επιμένεις άσκοπα στις απόψεις σου και προσπάθησε να φανείς περισσότερο διαλλακτική. Αν δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στις 18/4 με τη Νέα Σελήνη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά θέματα και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων θα σε απασχολήσουν έντονα, καθώς θα πρέπει να κάνεις “αιματηρές” περικοπές. Η έκλειψη Σελήνης θα φέρει εμπόδια στη διεκπεραίωση οικονομικών, κληρονομικών ή φορολογικών ζητημάτων, ενώ δεν θα λείψουν οι εντάσεις με τους συνεργάτες το πρώτο 15ήμερο. Η επικοινωνία αποκαθίσταται μετά τις 18.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τρίτο 10ήμερο.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 ενδέχεται να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν αποκλείεται να οδηγηθείς και σε χωρισμό. Αν είσαι μόνη, δεν προβλέπεται να συμβεί κάτι συνταρακτικό στον ερωτικό τομέα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Έκρυθμη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, καθώς δεν θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το διάστημα 1-10/4, γιατί η επιρροή της έκλειψης θα θέσει σε κίνδυνο το μέλλον μιας συνεργασίας. Μετά τις 18 η κατάσταση βελτιώνεται.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα 1-10/4, μην αδιαφορείς για τυχόν μικροενοχλήσεις.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο βελτιώνει σημαντικά τη συναισθηματική σου ζωή και απογειώνει την ερωτική διάθεση. Από την άλλη, η παραμονή του Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα προκαλεί εντάσεις. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου το β′ 10ήμερο για να κάνεις νέες γνωριμίες ή να φλερτάρεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Σελήνης στις 4 θα προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των στόχων σου, γεγονός που θα ενισχύσει το άγχος και τις ανασφάλειές σου. Μετά τις 15 η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά. Δεν αποκλείεται τις τελευταίες μέρες του μήνα να σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε αλλεργίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι επεισοδιακός για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς η έκλειψη Σελήνης δυσκολεύει την επικοινωνία με τον σύντροφο και ίσως να έρθετε σε αδιέξοδο. Μην επιτρέψεις σε τρίτα πρόσωπα να αναμειχθούν στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 18 ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα οικονομικά και η αύξηση των εσόδων σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αλλά πιθανόν και να γίνουν σημείο τριβής με συνέταιρους/συνεργάτες. Πρόσεχε τα λεγόμενά σου, καθώς και τις όποιες επαφές κάνεις για το κλείσιμο νέων συνεργασιών. Η Νέα Σελήνη στις 18 σε βοηθά να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις το α’ 10ήμερο.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η καθημερινότητά σου θα είναι ιδιαίτερα πιεστική το πρώτο 20ήμερο, καθώς σύντροφος και οικογένεια απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειας και του χρόνου σου. Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 10 θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Φόρτος εργασίας και αυξημένες απαιτήσεις συνθέτουν το εργασιακό σκηνικό και χρειάζεται να οπλιστείς με κουράγιο και ψυχραιμία για να ανταπεξέλθεις. Η Νέα Σελήνη στις 18/3 σε καλεί να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Κατάλληλο διάστημα για να ξεκινήσεις κάποιο σπορ.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Απρίλιος θα είναι ένας αντιφατικός μήνας για την ερωτική σου ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, αλλά και η Νέα Σελήνη στις 3 επίσης στον Κριό τονώνουν το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης, χωρίς να λείψουν όμως οι εντάσεις. Μετά τις 18, αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τις προσκλήσεις για διασκέδαση και φλερτ χωρίς ενοχές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η έκλειψη Σελήνης θα προκαλέσει καθυστερήσεις και αναβολές στην υλοποίηση των στόχων σου. Μετά τις 18 η Νέα Σελήνη σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Από τις 23/4 ευνοείσαι να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις κοντά στην έκλειψη.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015


ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

EΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου να πιέζεται από τον Κρόνο στον Τοξότη και να δυναμιτίζει την επικοινωνία με τον σύντροφό σου, έρχονται στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα της σχέση σας. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο μετά τις 15 σε καλεί να ισορροπήσεις την κατάσταση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Απρίλιος, τουλάχιστον μέχρι τις 24/3, θα χαρακτηριστεί από καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σχεδίων, αλλά και έντονο εργασιακό παρασκήνιο. Όμως, στις 18 η Νέα Σελήνη φέρνει νέες προτάσεις και έσοδα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές ατασθαλίες και μην ξεχνάς να ξεκουράζεσαι.

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Ζωδια και Απιστια: Ποια ζωδια ειναι πιστα, ποια οχι και τι θα γινει στα ερωτικα;

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ποια ζώδια έχουν έφεση στην απιστία; Ποιοι κάνουν παράλληλες σχέσεις; Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά των ζωδίων το δεύτερο καυτό δεκαπενθήμερο του Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι αρχηγός! Κυνηγάς τα άτομα που σε ιντριγκάρουν, που σου αντιστέκονται. Παθιάζεσαι με τις νέες γνωριμίες και θέλεις να κυριαρχείς σε όποιον έχεις βάλει στο μάτι. Φλερτάρεις ασύστολα, όμως επειδή είσαι ειλικρινής, οι παράλληλες σχέσεις σε δυσκολεύουν καθότι είσαι παρορμητική και εύκολα μπορείς να κάνεις λάθη. Αν πιαστείς στη φάκα, μιλάς ανοιχτά.
Με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, 16-22/3, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα στην αισθηματική σου ζωή. Θα δεις σε βάθος την κατάσταση που βρίσκεσαι. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 16, γοητεύεις και ζητάς επιβεβαίωση από το σύντροφό σου. Θα υπάρξουν εκπλήξεις από τη συμπεριφορά σου. Είναι εύκολο να υποκύψεις σε έναν πειρασμό, είτε είσαι δεσμευμένη είτε όχι.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και νομίζεις πως θα διατηρηθούν για όλη σου τη ζωή. Αγαπάς το φλερτ αλλά δύσκολα μπαίνεις σε παράλληλη σχέση. Εκτός και αν νιώσεις ανασφαλής και κυριαρχεί το πάθος. Αν υποκύψεις, ξέρεις να καλύπτεσαι, διατηρείς τη σταθερή σου σχέση και δεν δίνεις δικαιώματα. Αν πάλι κινδυνέψεις, τότε μετράς τα αληθινά σου συναισθήματα.
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 17, θα λάμπεις και θα έχεις αυτοπεποίθηση. Και όλα θα ήταν καλύτερα, αν οικογενειακού τύπου θέματα δεν σε απασχολούσαν. Το άγχος σου μπορεί να διαλύσει μια νέα σχέση ή την αναζωπύρωση μιας παλαιότερης πριν καν αρχίσουν. Μπορεί να μην ξέρεις ούτε και συ τι θες. Δεν μιλάς ανοιχτά και ο Κρόνος, δυστυχώς, πλήττει τη λίμπιντό σου.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φέρεσαι σαν μικρό παιδί και είσαι από τα άπιστα ζώδια. Συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο, κάνεις νέες γνωριμίες στο δευτερόλεπτο και οι παράλληλες σχέσεις είναι για εσένα κάτι απλό. Έχεις όμως και τον τρόπο να τις καλύπτεις. Ο μόνος τρόπος για να τις αποφύγεις είναι να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και κυρίως με τις δραστηριότητές των παιδιών σου.
Από τις 16, φαίνεται πως κλείνεσαι στο καβούκι σου και δεν ικανοποιείσαι ούτε από το φλερτ. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις με το σύντροφό σου. Η έκλειψη Ηλίου στις 20 σου προκαλεί σύγχυση και ανάγκη από αγάπη. Παιχνίδι ή αποκλειστικότητα στις σχέσεις; Μην παίρνεις τώρα αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν έχεις βρει το άλλο σου μισό, σταματάς να ψάχνεσαι. Το θέμα είναι αν υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον από το σύντροφό σου γιατί αν δεν υπάρχει, σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι κυκλοθυμίες σου και τότε αναζητάς παράλληλη σχέση. Εύκολα μπορείς να προδοθείς δημιουργώντας μια άλλη σχέση και ξαναγυρνάς στη σταθερότητα αν καταφέρεις να λύσεις τα συναισθηματικά σου μπλοκαρίσματα.
Προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές σου το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα καθώς το τρίτο, με την Ηλιακή έκλειψη στις 20, τα προβλήματα αυξάνονται. Βρες τις κατάλληλες ισορροπίες γιατί ένας χωρισμός δεν είναι λύση. Χειρίσου σωστά και έξυπνα τις καταστάσεις.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015
ΛΕΩΝ
Δύσκολα θα απιστήσεις όταν ο σύντροφός σου σε θαυμάζει και βελτιώνει την εικόνα σου. Φλερτάρεις μεν αλλά δεν χαλάς τη σταθερότητα για κάτι εφήμερο. Αν το κάνεις, δεν θα μπορέσεις να το κρύψεις καθώς σεξουαλικά θα εκτονώνεσαι αλλού. Κι αν ο σύντροφός σου σε συγχωρήσει χωρίς να θίξει τον εγωισμό σου, τότε όλα καλά.
Με την έκλειψη Ηλίου στις 20, οι σχέσεις σου θα είναι ταραγμένες και ευάλωτες. Οι εξελίξεις θα προκαλέσουν αναθεωρήσεις ιδεών και δεν αποκλείεται να δοθεί ένα τέλος σε σχέσεις του παρελθόντος ή να δημιουργηθούν νέες. Μείνε μακριά από καβγάδες, κάνε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί καθότι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να απιστήσεις εύκολα ψάχνοντας την τέλεια σχέση. Όμως επίσης εύκολα αποκαλύπτεσαι καθώς βγάζεις νευρικότητα και ενοχικά σύνδρομα. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σταθερή σου σχέση. Εκτός και αν έχει προλάβει ο άλλος να στην κάνει…
Ιδιαίτερα ευαίσθητη αυτή η περίοδος καθώς βγαίνουν όλα τα προβλήματα του παρελθόντος στην επιφάνεια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μείνε διαλλακτική σε αιφνίδια περιστατικά. Αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015
ΖΥΓΟΣ
Όταν βρίσκεσαι σε μια υγιή σχέση, δεν μπαίνεις σε περιπέτειες. Στην αντίθετη περίπτωση, προχωράς σε μια παράλληλη σχέση χωρίς να έχεις λήξει τη σταθερή από αδυναμία, δισταγμό και αναποφασιστικότητα. Αφήνεις μια κατάσταση να κλείσει μόνη της ή πετάς το μπαλάκι στο σύντροφό σου για έναν οριστικό χωρισμό αφού πρώτα έχεις κάνει την καβάτζα σου καθώς, ως γνωστόν, δεν αντέχεις τη μοναξιά.
Με τον Άρη στον Κριό, ο μήνας αυτός είναι σημαντικός για τη σχέση σου, το γάμο σου αλλά και το σεξ. Θα υπάρξουν έντονες ερωτικές διεκδικήσεις, είτε από εσένα είτε από το σύντροφό σου. Νέες σχέσεις ή γνωριμίες θα δοκιμαστούν καθώς θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Μη βιάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μυστικά και ίντριγκες εμπεριέχουν οι σχέσεις σου και ξέρεις να τις διαχειρίζεσαι καλύτερα απ’ όλους, όσο δύσκολες κι αν είναι. Έλκεσαι από άτομα με δύσκολη αύρα και μυστικισμό. Μπαίνεις σε παράλληλες σχέσεις όταν το σεξ σε απογειώνει και ξέρεις να τις κρύβεις καλά δίχως να αφήνεις αποδεικτικά στοιχεία.
Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και διαμορφώνεις μια σωστή εικόνα των πραγμάτων. Ο διάλογος και τα επιχειρήματα βοηθούν και πιάνουν τόπο. Η Αφροδίτη, από τις 17 στο απέναντι ζώδιο, βγάζει στην επιφάνεια τα αληθινά συναισθήματα, τις προθέσεις, τις αδυναμίες. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα


ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερο άτομο κι όταν νιώσεις φυλακισμένη, φεύγεις. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν χαθεί η επικοινωνία και δεν έχεις πια τίποτα να πεις με το σύντροφό σου. Μπαίνεις όμως κι όταν γνωρίσεις ένα άτομο που ταξιδεύει το μυαλό σου, πηγαίνει παρακάτω τη σκέψη σου. Αναζητάς εγκεφαλική επικοινωνία με λίγα λόγια.
Ψάχνεις την ουσία των πραγμάτων και με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, αναλογίζεσαι τι σε ενώνει με τον σύντροφό σου, τι σε χωρίζει και πόσο ουσιαστική είναι η σχέση σου και η κοινή σας πορεία. Αντιμετώπισε τα προβλήματα που προκύπτουν άμεσα και κλείνε μέτωπα. Νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ευνοούνται.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επιδιώκεις σταθερές σχέσεις που να σου παρέχουν ασφάλεια για να ασχολείσαι περισσότερο με την καριέρα σου. Μπαίνεις σε παράλληλη σχέση όταν νιώσεις την ανάγκη να σε θαυμάζουν, ειδικότερα αν είσαι άτομο εξουσίας.
Από τις 17 του μήνα, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα δεις κατά πόσο μπορείς να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Μπορεί η συμπόρευση ή η επικοινωνία να ήταν δύσκολες μέχρι τώρα ή μπορεί να υπήρχαν διαφορές σχετικές με οικονομικά θέματα ή συμφέροντα. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματά σου ως το Πάσχα.

 

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολη η απιστία για ένα σταθερό ζώδιο. Αν απιστήσεις, θα είναι γιατί η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν χωρίζεις για διάφορα συμφέροντα. Εύκολα μπορεί να γίνεις αντιληπτή καθώς τα νεύρα σου θα ψάχνουν συνεχώς να βρουν διέξοδο. Θα χωρίσεις μόνο όταν φτάσεις στο απόλυτο μηδέν και δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις κάτι άλλο.
Με τον Άρη στον Κριό, βιώνεις τη συντροφικότητα και τον έρωτα. Δες τα συναισθήματά σου αλλά και του προσώπου που σε ενδιαφέρει. Τσέκαρε την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, κάνε νέες γνωριμίες μέσα από παρέες. Είναι καλό διάστημα για να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνεσαι άπιστη καθώς κυρίως το συναίσθημα δίνει νόημα στη ζωή σου. Δεν μπορείς εύκολα να αφοσιωθείς γιατί αγαπάς ταυτόχρονα πολλά άτομα. Κι αυτό ενισχύεται όταν ο σύντροφός σου σταματήσει να σε τροφοδοτεί με έρωτα και ενδιαφέρον. Εύκολα απατάς και εξαπατάσαι και εύκολα προδίδεσαι καθώς δεν προσέχεις και αφήνεις πίσω σου σημάδια.
Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 20, μπορεί από τη μια πλευρά να είσαι συμπαθής και αγαπητή στους άλλους, από την άλλη όμως, οι προσπάθειές σου δεν θα βρίσκουν ανταπόκριση. Αυτό σημαίνει πως μπορεί εσύ να αποκαλύψεις πως ο σύντροφός σου δεν σε καλύπτει ή ο σύντροφός σου μπορεί να σε αμφισβητήσει. Βγάλε τα συμπεράσματά σου μετά τις 22/3.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

 

 

 

Ζωδια Μαρτιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι θα φέρει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης για όλα τα ζώδια;


ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:
Πανσεληνος στην Παρθενο στις 5 και Νεα Σεληνη/Ολικη εκλειψη στους Ιχθυς στις 20.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος του Ερμη στους Ιχθυς στις 13, της Αφροδιτης στον Ταυρο στις 17 και του Αρη στον Κριο μεχρι τελη του μηνα.

 

ΚΡΙΟΣ

21 MAΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις. Η σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 θα φέρει ανατροπές που θα σε ωριμάσουν και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και να προχωρήσεις στα αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πιθανόν ο σύντροφός σου να έρθει αντιμέτωπος με τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά για την καθημερινότητά σου. Με τη σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 πρέπει να είσαι επινοητική, προκειμένου να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν αργότερα. Μετά τις 17 το πέρασμα της Αφροδίτης δρα σταθεροποιητικά για τα οικονομικά σου και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου θα θέσει σε δοκιμασία τις αντοχές του οργανισμού σου.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 και τη γοητεία σου στα ύψη, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Θα είσαι όμως ευάλωτη σε ερωτικούς πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικές σχέσεις πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, τον Μάρτιο η λίμπιντό σου θα θυμίζει μάλλον την Ωραία Κοιμωμένη.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας μεγάλης κινητικότητας, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι το εργασιακό παρασκήνιο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σε εμποδίσει. Μετά τις 13 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Με Άρη και Αφροδίτη στον Κριό καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο κεφάλι και στους αδένες.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
O Μάρτιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή, απαλλαγμένο από ανασφάλειες ή σύνδρομα του παρελθόντος. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα θολώσει λίγο την κρίση σου και θα σε φέρει αντιμέτωπη με διλήμματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 5 εμποδίζει τα νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, ενώ η ηλιακή έκλειψη θα φέρει ανατροπές. Απαιτείται να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις λάθη και να προστατεύσεις τη δουλειά σου από τους “καλοθελητές”. Η παρουσία του Άρη στον Κριό όμως σε τονώνει, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σε καλεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου το α’ δεκαήμερο και απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο αυξάνει τον εκνευρισμό σου.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη και του Ουρανού στον Κριό καθιστά τον Μάρτιο έναν αρκετά έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Το α’ 10ήμερο χρειάζεται να διατηρήσεις ήπιους τόνους στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή όμως και στην ηλιακή έκλειψη, γιατί τα προβλήματα θα διογκωθούν. Στόχος σου δεν θα πρέπει να είναι η διακοπή της σχέσης, αλλά η αποκατάσταση της ισορροπίας της.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Μια περίοδο έντονης κινητικότητας και αλλαγών ξεκινά και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 μέσα από τις αναταράξεις που θα φέρει, μακροπρόθεσμα θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σου και θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η αρωγή ατόμων κύρους θα είναι καθοριστική. Ιδιαίτερη προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών σου το γ′ 10ήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
Φρόντισε τη διατροφή σου και απόφυγε καταχρήσεις.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας ιδιαίτερα επεισοδιακός μήνας για την ερωτική σου ζωή λόγω της ηλιακής έκλειψης. Οι πλανητικές επιρροές θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις οπτική για τη σχέση σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ζωής και την έναρξη ενός νέου. Ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενα και στα δρώμενα το διάστημα 20-25/3.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Η ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Με σκληρή δουλειά θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, κυρίως τον Απρίλιο. Μέχρι τότε κινήσου μεθοδικά και απόφυγε λάθη και παρεξηγήσεις.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή σε μικροατυχήματα και φλεγμονές.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο Μάρτιος θα φέρει εντάσεις στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα ενισχύει τις ευαισθησίες σου. Το διάστημα αυτό μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου αν σε ενδιαφέρει ή να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Αν όμως η σχέση σου είναι προβληματική, ενδέχεται να διακοπεί με την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Οι πλανητικές επιρροές εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και στην αύξηση των εσόδων σου. Μέχρι τις 10 απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να κλείσεις νέες συμφωνίες. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα εμποδίσει την υλοποίηση νέων συνεργασιών ή τη δρομολόγηση αλλαγών. Πιθανά αιφνίδια έξοδα το ίδιο διάστημα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές καταχρήσεις και ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

 

ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, καθώς Άρης και Αφροδίτη θα σε ωθήσουν να καλύψεις τα όποια συναισθηματικά ή σεξουαλικά κενά έχεις. Η Πανσέληνος φέρνει μια νέα γνωριμία που θα σε συγκλονίζει, όμως είναι αμφίβολη η διάρκειά της, γι′ αυτό προσοχή. Η ολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα είναι καταλυτική για το μέλλον της σχέσης σου. αφού θα αποφασίσεις αν θα τη συνεχίσεις ή θα τη λήξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέους στόχους, έντονους ρυθμούς και ξεκαθαρίσματα υπόσχεται ο Μάρτιος για την καριέρα σου, γι′ αυτό απόφυγε διενέξεις με τους συνεργάτες και φρόντισε να είσαι πιο πρόθυμη και πιο συνεργάσιμη. Μέχρι τις 16 τα οικονομικά σου δοκιμάζονται, καθώς προκύπτουν ξαφνικά έξοδα, αλλά μετά τις 17 η κατάσταση εξομαλύνεται κάπως. Στις 22 επιστράτευσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να επιτύχεις την εύνοια ατόμων κύρους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε κρυολογήματα και μολύνσεις, διότι θα σε καταπονήσουν.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με το ζώδιό σου από τον Ιανουάριο ακόμη έχουν προκαλέσει τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, με εντάσεις και οριακές καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι πλανητικές επιρροές δείχνουν, ιδιαίτερα μετά τις 13, ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα διλήμματα παίρνουν τέλος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους. Αν δεν έχεις σχέση, μετά τις 20 θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα από τον ευρύ κοινωνικό σου κύκλο που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με Ουρανό, Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, είναι προφανές ότι θα είναι ένα έντονο διάστημα. Τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και σε νέα ξεκινήματα. Μετά τις 13 μπορείς να βάλεις μια τάξη στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου. Θα σου δοθούν μοναδικές ευκαιρίες να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, ευνοείσαι αρκετά μετά τις 13.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο πιθανόν να αυξήσει το άγχος σου ή να αισθάνεσαι κουρασμένη και χωρίς ενέργεια.


Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου προκαλεί εξελίξεις και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Υπό αυτές τις συνθήκες αν η σχέση ή ο γάμος σου περνάει κρίση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 12 για να ελέγξεις ποια είναι τα στοιχεία που σας συνδέουν και κατά πόσο έχετε ακόμη κοινή πορεία. Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό προκύπτουν νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ανεξάρτητα από σκέψεις, επιθυμίες και προσπάθειες, ο Μάρτιος θα επηρεαστεί καθοριστικά από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα μετά τις 13. Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα, δράσε μέχρι τις 12/3. Προσοχή στις 20 σε λάθη και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, ιδιαίτερα μέχρι τις 13, υπόσχεται μια περίοδο έντονης κινητικότητας με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Πιθανόν το ίδιο διάστημα να προκύψει και μια νέα συνεργασία που θα σε ενθουσιάσει. Μετά τις 18 προσοχή σε έγγραφα και συμβόλαια.

ΥΓΕΙΑ:
Παρά την Πανσέληνο στην Παρθένο και την έκλειψη στους Ιχθύς, η υγεία σου δεν επηρεάζεται δυσμενώς.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης ώς τις 16, του Ουρανού όλο τον μήνα και του Άρη ώς τέλος του στον Κριό σχηματίζουν τετράγωνο με το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούν τις ανάγκες και τον τρόπο διαχείρισης των συναισθηματικών σου δεδομένων. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι υπερβολές με τον σύντροφό σου. Το πώς μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να την ανανεώσεις, θα κριθεί μετά τις 17/3. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Προσοχή, όμως, μην εμπλακείς σε αδιέξοδες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι λογικό να έχει δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, καθώς σε καθιστά περισσότερο αποφασιστική στο να επιδιώξεις την υλοποίηση των στόχων σου ή τη βελτίωση των εσόδων σου. Μετά τις 17 είναι πιο ευνοϊκό το διάστημα για να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Προσοχή στην έκλειψη να μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές και σε μολύνσεις.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό απογειώνει το ερωτικό πάθος και τη διάθεσή σου να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Μέχρι τις 16 οι μέρες είναι ευνοϊκές για να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις, αλλά και να διαπιστώσεις την ένταση των συναισθημάτων του συντρόφου σου και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, ο Μάρτης υπόσχεται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τον εργασιακό σου περίγυρο, με αποτέλεσμα μια προαγωγή ή μια αύξηση των απολαβών σου. Δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να έχεις και μια νέα πρόταση για συνεργασία. Επίσης, μέχρι τις 16 με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μετά τις 17 όμως να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο όσο και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου βάζουν στο μικροσκόπιο τη συναισθηματική σου ζωή, γεγονός που θα σε δυσκολέψει αρκετά στην προσπάθειά σου να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον σύντροφό σου. Το καλύτερο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις, αλλά και για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι από τις 22/3 έως τις 11/4 .

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σου επιτρέπουν να κινηθείς αποτελεσματικά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η προστατευτική παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως από την άλλη ο Άρης σε καθιστά επιρρεπή σε σπατάλες. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με δάνεια ή εφορία.

ΥΓΕΙΑ: Με την πίεση του Κρόνου πρόσεξε τη διατροφή σου και τα μικροατυχήματα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις
Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes