Ζωδια Μαρτιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι θα φέρει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης για όλα τα ζώδια;


ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ:
Πανσεληνος στην Παρθενο στις 5 και Νεα Σεληνη/Ολικη εκλειψη στους Ιχθυς στις 20.

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: Εισοδος του Ερμη στους Ιχθυς στις 13, της Αφροδιτης στον Ταυρο στις 17 και του Αρη στον Κριο μεχρι τελη του μηνα.

 

ΚΡΙΟΣ

21 MAΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Η συναισθηματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις που δεν σου επιτρέπουν να πλήξεις. Η σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 θα φέρει ανατροπές που θα σε ωριμάσουν και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και να προχωρήσεις στα αναγκαία ξεκαθαρίσματα. Αν ο γάμος ή η σχέση σου είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πιθανόν ο σύντροφός σου να έρθει αντιμέτωπος με τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα εργασιακά δεδομένα εξακολουθούν να λειτουργούν πιεστικά για την καθημερινότητά σου. Με τη σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα στις 16-22 πρέπει να είσαι επινοητική, προκειμένου να διορθώσεις τα όποια επικοινωνιακά λάθη έκανες το προηγούμενο διάστημα. Πιθανόν τώρα να προκύψουν δελεαστικές προτάσεις για συνεργασίες, οι οποίες θα υλοποιηθούν αργότερα. Μετά τις 17 το πέρασμα της Αφροδίτης δρα σταθεροποιητικά για τα οικονομικά σου και θα μπορείς να μεθοδεύσεις πιο αποτελεσματικά τα επόμενα βήματά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου θα θέσει σε δοκιμασία τις αντοχές του οργανισμού σου.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-20 ΜΑΪΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 17 και τη γοητεία σου στα ύψη, δεν θα είναι δύσκολο να σαγηνεύσεις όποιον επιθυμήσεις. Θα είσαι όμως ευάλωτη σε ερωτικούς πειρασμούς, με κίνδυνο να παρασυρθείς σε παράλληλη σχέση. Από την άλλη, ήδη προβληματικές σχέσεις πιθανόν να διαλυθούν, καθώς τα «συμβαλλόμενα μέρη» θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Αν είσαι μόνη, τον Μάρτιο η λίμπιντό σου θα θυμίζει μάλλον την Ωραία Κοιμωμένη.

EΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Μάρτιος θα είναι ένας μήνας μεγάλης κινητικότητας, αλλά οι κρόνιες επιρροές λειτουργούν περιοριστικά. Παρ’ όλα αυτά θα σου δοθούν ευκαιρίες για να διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες και να κάνεις πιο αποφασιστικές κινήσεις, παρά το γεγονός ότι το εργασιακό παρασκήνιο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να σε εμποδίσει. Μετά τις 13 ευνοείσαι να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Με Άρη και Αφροδίτη στον Κριό καλό θα ήταν να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο κεφάλι και στους αδένες.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis
ΔΙΔΥΜΟΙ

21 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ:
O Μάρτιος λειτουργεί καταλυτικά στο να συνειδητοποιήσεις την ανεπάρκεια της ερωτικής σου πραγματικότητας. Θα επιδιώξεις να δώσεις νέο νόημα στη συναισθηματική σου ζωή, απαλλαγμένο από ανασφάλειες ή σύνδρομα του παρελθόντος. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα θολώσει λίγο την κρίση σου και θα σε φέρει αντιμέτωπη με διλήμματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 5 εμποδίζει τα νέα ξεκινήματα σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες, ενώ η ηλιακή έκλειψη θα φέρει ανατροπές. Απαιτείται να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις λάθη και να προστατεύσεις τη δουλειά σου από τους “καλοθελητές”. Η παρουσία του Άρη στον Κριό όμως σε τονώνει, σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σε καλεί να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου το α’ δεκαήμερο και απόφυγε άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο αυξάνει τον εκνευρισμό σου.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη και του Ουρανού στον Κριό καθιστά τον Μάρτιο έναν αρκετά έντονο μήνα για τη συναισθηματική σου ζωή. Το α’ 10ήμερο χρειάζεται να διατηρήσεις ήπιους τόνους στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Ιδιαίτερη προσοχή όμως και στην ηλιακή έκλειψη, γιατί τα προβλήματα θα διογκωθούν. Στόχος σου δεν θα πρέπει να είναι η διακοπή της σχέσης, αλλά η αποκατάσταση της ισορροπίας της.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Μια περίοδο έντονης κινητικότητας και αλλαγών ξεκινά και καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα προκύψουν. Η ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 μέσα από τις αναταράξεις που θα φέρει, μακροπρόθεσμα θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σου και θα σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Η αρωγή ατόμων κύρους θα είναι καθοριστική. Ιδιαίτερη προσοχή και στη διαχείριση των οικονομικών σου το γ′ 10ήμερο.

ΥΓΕΙΑ:
Φρόντισε τη διατροφή σου και απόφυγε καταχρήσεις.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΛΕΩΝ

23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας ιδιαίτερα επεισοδιακός μήνας για την ερωτική σου ζωή λόγω της ηλιακής έκλειψης. Οι πλανητικές επιρροές θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις οπτική για τη σχέση σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της. Ο πρώτος μήνας της άνοιξης σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου ζωής και την έναρξη ενός νέου. Ιδιαίτερη προσοχή στα λεγόμενα και στα δρώμενα το διάστημα 20-25/3.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό φέρνει εξελίξεις σε θέματα καριέρας. Η ηλιακή έκλειψη σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να αντιμετωπίσεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Με σκληρή δουλειά θα δεις τις προσπάθειές σου να αναγνωρίζονται και τα οικονομικά σου να βελτιώνονται, κυρίως τον Απρίλιο. Μέχρι τότε κινήσου μεθοδικά και απόφυγε λάθη και παρεξηγήσεις.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή σε μικροατυχήματα και φλεγμονές.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ:
Ο Μάρτιος θα φέρει εντάσεις στην ερωτική σου ζωή. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα ενισχύει τις ευαισθησίες σου. Το διάστημα αυτό μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου αν σε ενδιαφέρει ή να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Αν όμως η σχέση σου είναι προβληματική, ενδέχεται να διακοπεί με την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Οι πλανητικές επιρροές εστιάζουν το ενδιαφέρον σου στην προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και στην αύξηση των εσόδων σου. Μέχρι τις 10 απόφυγε να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας ή να κλείσεις νέες συμφωνίες. Η ηλιακή έκλειψη στις 20 θα εμποδίσει την υλοποίηση νέων συνεργασιών ή τη δρομολόγηση αλλαγών. Πιθανά αιφνίδια έξοδα το ίδιο διάστημα.

ΥΓΕΙΑ: Απόφυγε διατροφικές καταχρήσεις και ασχολήσου με τη φυσική σου κατάσταση.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

 

ΖΥΓΟΣ

23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας απόλυτα ερωτικός μήνας, καθώς Άρης και Αφροδίτη θα σε ωθήσουν να καλύψεις τα όποια συναισθηματικά ή σεξουαλικά κενά έχεις. Η Πανσέληνος φέρνει μια νέα γνωριμία που θα σε συγκλονίζει, όμως είναι αμφίβολη η διάρκειά της, γι′ αυτό προσοχή. Η ολική ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα είναι καταλυτική για το μέλλον της σχέσης σου. αφού θα αποφασίσεις αν θα τη συνεχίσεις ή θα τη λήξεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέους στόχους, έντονους ρυθμούς και ξεκαθαρίσματα υπόσχεται ο Μάρτιος για την καριέρα σου, γι′ αυτό απόφυγε διενέξεις με τους συνεργάτες και φρόντισε να είσαι πιο πρόθυμη και πιο συνεργάσιμη. Μέχρι τις 16 τα οικονομικά σου δοκιμάζονται, καθώς προκύπτουν ξαφνικά έξοδα, αλλά μετά τις 17 η κατάσταση εξομαλύνεται κάπως. Στις 22 επιστράτευσε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να επιτύχεις την εύνοια ατόμων κύρους.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή σε κρυολογήματα και μολύνσεις, διότι θα σε καταπονήσουν.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι όψεις που σχηματίζει ο Ερμής με το ζώδιό σου από τον Ιανουάριο ακόμη έχουν προκαλέσει τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, με εντάσεις και οριακές καταστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, οι πλανητικές επιρροές δείχνουν, ιδιαίτερα μετά τις 13, ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα διλήμματα παίρνουν τέλος. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους. Αν δεν έχεις σχέση, μετά τις 20 θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα από τον ευρύ κοινωνικό σου κύκλο που θα διεκδικήσουν την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Με Ουρανό, Αφροδίτη, Άρη και Ήλιο στον τομέα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, είναι προφανές ότι θα είναι ένα έντονο διάστημα. Τα μαθήματα που σου έδωσε ο Κρόνος θα σε ωθήσουν να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές και σε νέα ξεκινήματα. Μετά τις 13 μπορείς να βάλεις μια τάξη στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τις επόμενες κινήσεις σου. Θα σου δοθούν μοναδικές ευκαιρίες να προωθήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, ευνοείσαι αρκετά μετά τις 13.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στην Παρθένο πιθανόν να αυξήσει το άγχος σου ή να αισθάνεσαι κουρασμένη και χωρίς ενέργεια.


Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου προκαλεί εξελίξεις και ανατροπές στην αισθηματική σου ζωή. Υπό αυτές τις συνθήκες αν η σχέση ή ο γάμος σου περνάει κρίση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 12 για να ελέγξεις ποια είναι τα στοιχεία που σας συνδέουν και κατά πόσο έχετε ακόμη κοινή πορεία. Αν δεν έχεις σχέση, το διάστημα αυτό προκύπτουν νέες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ανεξάρτητα από σκέψεις, επιθυμίες και προσπάθειες, ο Μάρτιος θα επηρεαστεί καθοριστικά από τις πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, ιδιαίτερα μετά τις 13. Για να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα, δράσε μέχρι τις 12/3. Προσοχή στις 20 σε λάθη και παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, ιδιαίτερα μέχρι τις 13, υπόσχεται μια περίοδο έντονης κινητικότητας με στόχο να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Πιθανόν το ίδιο διάστημα να προκύψει και μια νέα συνεργασία που θα σε ενθουσιάσει. Μετά τις 18 προσοχή σε έγγραφα και συμβόλαια.

ΥΓΕΙΑ:
Παρά την Πανσέληνο στην Παρθένο και την έκλειψη στους Ιχθύς, η υγεία σου δεν επηρεάζεται δυσμενώς.

 


Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης ώς τις 16, του Ουρανού όλο τον μήνα και του Άρη ώς τέλος του στον Κριό σχηματίζουν τετράγωνο με το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούν τις ανάγκες και τον τρόπο διαχείρισης των συναισθηματικών σου δεδομένων. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι υπερβολές με τον σύντροφό σου. Το πώς μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να την ανανεώσεις, θα κριθεί μετά τις 17/3. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ενδώσεις σε ερωτικούς πειρασμούς. Προσοχή, όμως, μην εμπλακείς σε αδιέξοδες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη είναι λογικό να έχει δρομολογήσει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, καθώς σε καθιστά περισσότερο αποφασιστική στο να επιδιώξεις την υλοποίηση των στόχων σου ή τη βελτίωση των εσόδων σου. Μετά τις 17 είναι πιο ευνοϊκό το διάστημα για να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Προσοχή στην έκλειψη να μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον μιας συνεργασίας.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές και σε μολύνσεις.

 

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό απογειώνει το ερωτικό πάθος και τη διάθεσή σου να ανανεώσεις τη συναισθηματική σου ζωή. Μέχρι τις 16 οι μέρες είναι ευνοϊκές για να συνειδητοποιήσεις τι νιώθεις, αλλά και να διαπιστώσεις την ένταση των συναισθημάτων του συντρόφου σου και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Αν είσαι μόνη, ο Μάρτης υπόσχεται νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται από τον εργασιακό σου περίγυρο, με αποτέλεσμα μια προαγωγή ή μια αύξηση των απολαβών σου. Δεν αποκλείεται το ίδιο διάστημα να έχεις και μια νέα πρόταση για συνεργασία. Επίσης, μέχρι τις 16 με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Μετά τις 17 όμως να είσαι προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Ιδιαίτερα ευνοϊκός μήνας για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΙΧΘΥΕΣ

20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο όσο και η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου βάζουν στο μικροσκόπιο τη συναισθηματική σου ζωή, γεγονός που θα σε δυσκολέψει αρκετά στην προσπάθειά σου να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον σύντροφό σου. Το καλύτερο διάστημα για να πάρεις αποφάσεις, αλλά και για να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής είναι από τις 22/3 έως τις 11/4 .

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σου επιτρέπουν να κινηθείς αποτελεσματικά και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η προστατευτική παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σε βοηθά να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όμως από την άλλη ο Άρης σε καθιστά επιρρεπή σε σπατάλες. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων με δάνεια ή εφορία.

ΥΓΕΙΑ: Με την πίεση του Κρόνου πρόσεξε τη διατροφή σου και τα μικροατυχήματα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

Τι σχεση εχει καθε ζωδιο με τις κακες συνηθειες;

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές συνήθειες, κάποια κολλήματα. Τσιγάρο, αλκοόλ, πολύ φαγητό ή και τα τελευταία χρόνια, ηλεκτρονικά παιχνίδια και internet. Τα απολαμβάνουμε μέχρι που ανακαλύπτουμε ότι έχουμε φτάσει στα όριά μας και προσπαθούμε να αποδεσμευτούμε.

Πως τα πάνε τα ζώδια με τις κακές συνήθειες; Μπορείς να τις αποβάλλεις εύκολα από τη ζωή σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός του Κριού είναι μια αβλαβή συνήθεια που την αποβάλλει εύκολα όταν βρει το κατάλληλο άτομο. Έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και δεν καταφέρνει πάντα να αντιστέκεται. Όταν θυμώνει (εκνευρίζεται εύκολα), δρα παρορμητικά και άνετα μπορεί να ανάψει ένα τσιγάρο ή να φάει κάτι απαγορευμένο χαλώντας τις προσπάθειες εβδομάδων. Θα πρέπει όμως να σκεφτεί την απογοήτευση που θα νιώσει μετά, όταν ξεθυμάνει η πρόσκαιρη απόλαυση που πήρε.

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Η απόλαυση του φαγητού καθιστά δύσκολη την προσπάθεια του Ταύρου να χάσει βάρος ή να σταματήσει να πίνει. Όλο το μεταθέτει και αυτό κουράζει τους άλλους. Όμως όταν το αποφασίσει, είναι μεθοδικός. Χρειάζεται μια οργανωτική κατεύθυνση. Η υπομονή τον χαρακτηρίζει και αντέχει όλα τα στάδια μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μιλάς με έναν Δίδυμο και νομίζεις ότι μιλάς στον αέρα. Αδιαφορεί για όσα του λες. Αν τον αγνοήσεις, τότε θα προκαλέσεις πιο εύκολα το ενδιαφέρον του. Μπορεί να πίνει ή να καπνίζει ασταμάτητα και ύστερα από καιρό να γίνει αντιαλκοολικός ή αντικαπνιστής και να διδάσκει και τους άλλους. Μετά πάλι να τα ξαναρχίσει όλα σαν να μην τα έκοψε ποτέ. Και κάθε φορά να βρίσκει πειστικές δικαιολογίες. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα βασιλεύσει η λογική του.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι κακές συνήθειες ενός Καρκίνου ονομάζονται στοματικές απολαύσεις. Είναι εθισμένος στη ζάχαρη που πρέπει να αντικαταστήσει με πιο υγιεινή διατροφή ή μπορεί να τον βλέπεις συνεχώς με ένα τσιγάρο στο στόμα. Η μελαγχολική του διάθεση και το ανικανοποίητο ευνοούν τις κακές προσκολλήσεις. Είναι ένας τρόπος για να αντέξει τις δυσκολίες της ζωής τις οποίες, πολλές φορές, τραγικοποιεί. Πρέπει να καταλάβει ότι η πραγματικότητα δεν αλλάζει τρώγοντας πολύ ή καπνίζοντας πολύ. Κάθε κακή συνήθεια πρέπει να αντικαθίσταται με μια νέα καλύτερη.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων καυχιέται πολύ για τον εαυτό του αλλά πρέπει να μάθει να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα επιτεύγματα των συνανθρώπων του. Δεν υποτάσσεται σε κανέναν και σε τίποτα. Δεν ενδίδει περισσότερο απ’όσο του επιτρέπει η αξιοπρέπειά του. Αυτό σημαίνει ότι βάζει αυτόματα τα όριά του για να μην φανεί αξιοθρήνητος. Σταματάει το κακό προτού να προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος είναι τελειομανής και τίποτα δεν είναι αρκετά καλό γι’ αυτόν. Ίσως με λίγη διασκέδαση, αποφορτίζεται από το άγχος του. Όλες οι κακές συνήθειες έρχονται σε σύγκρουση με τη μανία του για υγιεινή ζωή. Πάντα έχει ενοχές για το κακό που προκαλεί στον οργανισμό του και χάνει έτσι τις παροδικές απολαύσεις. Όταν δε, το αναλύσει και λογικά, δει τα υπέρ και τα κατά, σταματά κάθε κακιά συνήθεια. Γιατί απλά φοβάται τις αρρώστιες.

ζωδια 2015

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αγαπά την ομορφιά και σπαταλά πολλά χρήματα προκειμένου να είναι φινετσάτος ο ίδιος ή ο χώρος του. Δεν καταλαβαίνει το βλαβερό ή το απαγορευμένο. Θέλει να καλοπερνάει, να διασκεδάζει, να απολαμβάνει τη ζωή και ξεφεύγει από τα όρια. Μπορεί όμως να επανέλθει. Το κακό είναι ότι δύσκολα μένει πιστός στις αποφάσεις του. Δεν αντέχει τις πολλές στερήσεις. Η φράση «δεν βαριέσαι» του ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός θυμώνει πολύ. Πρέπει να βρίσκει τρόπους χαλάρωσης και εκτόνωσης. Είναι παθιασμένος και του αρέσει να μπαίνει σε άλλες διαστάσεις, άβατες και μυστικές. Βλέπει με άλλο μάτι την πραγματικότητα, ίσως και εντελώς διαφορετική απ’ ότι είναι. Παθιασμένες χαρακτηρίζονται και οι συνήθειές του, ευτυχώς βγαίνει εύκολα από αυτές. Ο δυναμισμός αλλά και ο εγωισμός του δεν του επιτρέπουν να γίνεται έρμαιο σε οτιδήποτε.
προβλεψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης δείχνει ζήλο για την τιμιότητα και την ειλικρίνεια. Πρέπει να μάθει να είναι λίγο πιο διακριτικός και να συμπονά τους συνανθρώπους του. Πειραματίζεται αγνοώντας τους κινδύνους και δύσκολα απαλλάσσεται από κακές συνήθειες. Όμως, είναι λάτρης της ζωής και δεν υποκύπτει εύκολα σ’ αυτές. Βρίσκει τρόπους να ξεφεύγει από την καθημερινότητα, δεν χρειάζεται βοήθειες. Βλέπει τις καταστάσεις θετικά και έχει τη δύναμη να φτάσει τους στόχους του, δηλαδή την κορυφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και εργασιομανής και δεν τον ενδιαφέρει πόσο καιρό θα του πάρει για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμα και όταν τελειώνει μια εργασία, προχωράει στην επόμενη. Πρέπει να μάθει να χαλαρώνει για να περιορίσει αυτήν την κακιά συνήθεια. Η επιτυχία είναι ζήτημα τιμής, θέλει να φαίνεται στα μάτια των άλλων αλλά και να είναι. Φτάνει στα όριά του. Είναι αποφασιστικός, προσηλώνεται και καταφέρνει να κόψει κακές συνήθειες ακόμα και αν παροδικά υποκύπτει σε έναν πειρασμό.

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και καινοτομεί. Κάνει πράγματα δημιουργικά, δεν ανέχεται τίποτα. Το καλό και το κακό γι’ αυτόν εξαρτάται. Φοβάται τις εξαρτήσεις περισσότερο σαν ιδέα παρά για τις βλαβερές συνέπειές τους. Φεύγει τρέχοντας όταν νιώσει πως πάει να γίνει σκλάβος της τεχνολογίας ή του καπνίσματος ή οποιουδήποτε άλλου. Η ελευθερία του είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν την δεσμεύει κανείς και τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς εθίζεται στον αλκοολισμό, ανταποκρίνεται στις θεραπείες αλλά δύσκολα ξεπερνάει τον εθισμό. Υποκύπτει σε τρόπους φυγής από την καθημερινότητα και δύσκολα κόβει κακές συνήθειες. Είναι κατόρθωμα γι’ αυτόν αν τα καταφέρει. Πρέπει να σκεφτεί ότι τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι και οφείλει να κόψει τις καταχρήσεις μαχαίρι. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του αν δεν βάλει κι αυτός το χεράκι του.

 

 

ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ! ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!

astrologikes provlepseis

 

ζώδια σήμερα

 

 

φτηνές προβλέψεις

 

 

 

Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια; 

 

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

ΚΡΙΟΣ
Άλλαξε τακτική και ιδέες, εμπλούτισε τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια, ταξίδια, σπουδές. Το κλίμα είναι θετικό για τα επαγγελματικά σου. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, προσπάθησε να την αναζωογονήσεις ως την άνοιξη. Αν δεν τραβάει, πούλησέ την. Σκέψου καλά πριν ξεκινήσεις κάτι δικό σου, κάντο χωρίς παρορμητισμούς. Αν είσαι άνεργη, θα βρεις εργασία. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου, αναζήτησε άλλη. Το πρώτο εξάμηνο θα πετύχεις τους στόχους σου αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Το δεύτερο εξάμηνο θα κάνεις συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους κλειδιά για το μέλλον σου.
Οικονομικά, είναι μια καλή χρονιά αρκεί να κινηθείς συντονισμένα. Υπάρχει πιθανότητα να φύγουν πολλά βάρη από την πλάτη σου και να νιώσεις καλύτερα. Μέχρι τον Αύγουστο, παίξε σε πολλά ταμπλό. Χρήματα και κληρονομιές, αγοραπωλησίες, διατροφές ευνοούνται. Αξιοποίησε τα χόμπι σου αλλά και τα ταλέντα σου Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο που θεωρούνται θετικοί μήνες. Το τέλος της χρονιάς θα σε αποζημιώσει και θα γευτείς τους καρπούς των προσπαθειών σου.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

ΤΑΥΡΟΣ
Ως το Μάρτιο, η κατάσταση ξεκαθαρίζει και θα ξέρεις που πατάς στον επαγγελματικό τομέα. Ασυνεννοησία και δυσκολίες θα υπάρχουν μέχρι τότε. Βάλε νέους στόχους και κάνε αλλαγές που θα αποδώσουν καρπούς μετά την άνοιξη. Αν η εργασία σου δεν σε ικανοποιεί, προσπάθησε ως τον Αύγουστο. Από το Σεπτέμβριο τα πράγματα ανοίγουν. Τότε είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, αν το σκέφτεσαι. Η δημιουργικότητά σου θα είναι μεγάλη και θα βρεις το έδαφος για να εφαρμόσεις τα σχέδιά σου. Οχυρώσου σωστά και όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά, αυτή τη χρονιά, δεν θα υπάρξει βελτίωση. Προσπάθησε να απαλλαχτείς από παλιές οφειλές για να κινηθείς καλύτερα στο μέλλον. Αν είσαι προσεκτική, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Προσοχή ως το Μάρτιο υπογραφές, λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια. Μην προσθέτεις επιπλέον υποχρεώσεις. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε εισπράξεις. Μην δανείζεις, μη δανείζεσαι. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα φαίνεται να ανοίγουν.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άρης-Αφροδίτη φέρνουν νέες ιδέες που εφαρμόζονται πρακτικά. Με τον Κρόνο στον Τοξότη απαιτείται προσοχή. Αν έχεις δική σου δουλειά, προσπάθησε να την βελτιώσεις ή να την συντηρήσεις. Την άνοιξη θα έχεις βοήθειες. Το καλοκαίρι προσφέρεται για διάφορες δραστηριότητες έστω και μέσα από κάποιες δυσκολίες που θα είναι περαστικές. Κλείσε τις εκκρεμότητες σου. Από τον Οκτώβριο, τα πράγματα ομαλοποιούνται.
Οικονομικά, προσοχή ως τον Απρίλιο. Το καλοκαίρι θα υπάρξουν οικογενειακές εντάσεις για έξτρα έξοδα. Βρες νέες ιδέες και περιόρισε το κόστος ζωής σου. Διευθέτησε τα χρέη σου και χειρίσου έξυπνα περιουσιακά και κληρονομιές. Προσοχή σε σχέση με τους νόμους, το κράτος και τις τράπεζες. Μην αφήνεις ευκαιρίες να φεύγουν από τα χέρια σου. Από το φθινόπωρο που η καριέρα ανεβαίνει, θα έχεις σταδιακά και οφέλη.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

ζωδια 2015

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την κατάσταση των επαγγελματικών σου τη διαμορφώνει η ζωή και η πραγματικότητα. Μείνε η πρωταγωνίστρια. Κάνε σωστές επιλογές και κλείσε καταστάσεις που σου προκαλούν ανασφάλεια. Ξεκαθάρισε τους ρόλους σου πριν το καλοκαίρι. Αν είσαι άνεργη, προσπάθησε περισσότερο Φεβρουάριο, Απρίλιο, Μάιο. Συγγενείς ή σύμβουλοι θα σε βοηθήσουν το δεύτερο εξάμηνο. Ο Κρόνος στον Τοξότη θα ταράξει για λίγο τις ισορροπίες. Απέφυγε διαπληκτισμούς και προστριβές. Μην αφήνεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Από τον Αύγουστο, με το Δία στην Παρθένο, θα έχεις ευκαιρίες για επέκταση και βελτίωση. Θα χρειαστεί να τις εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προς το τέλος του χρόνου, τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν.
Αφροδίτη-Δίας δεν βοηθούν την αποταμίευση. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται με σωστές διαπραγματεύσεις. Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, προσοχή σε υπογραφές και συμφωνίες. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το καλοκαίρι, προσοχή στα έξοδα.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΛΕΩΝ
Μπορεί τα πράγματα να μην είναι ευοίωνα, ευκαιρίες όμως θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη από την εργασία σου ή είσαι άνεργη, προσπάθησε από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο. Θα σου δοθούν τα κίνητρα για νέα ξεκινήματα και η ψυχολογία σου θα τονωθεί. Προσοχή απαιτείται το καλοκαίρι σε σχέση με συνεργάτες και ανωτέρους. Θα χρειαστεί να βλέπεις τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Από Σεπτέμβριο, θα καταφέρεις περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι τότε, χρησιμοποίησε την διπλωματία σου και την καλή σου διάθεση. Το φθινόπωρο, οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα ανοίξουν νέοι δρόμοι.
Το πρώτο εξάμηνο, ότι παίρνεις το δίνεις. Το καλοκαίρι, προβληματίζεσαι για δάνεια και διάφορες υποχρεώσεις, όμως βρίσκεις τις λύσεις. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Το δεύτερο εξάμηνο, οικονομικά και περιουσιακά ξεμπλοκάρουν. Προσοχή σε συμφωνίες και συμβόλαια ως τον Μάρτιο.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

προβλεψεις 2015

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κοινωνικότητα αλλά και η διπλωματία σου θα σε βοηθήσουν. Θα ξεπερνάς τις δυσκολίες που συναντάς και θα αποδίδεις στο μέγιστο. Μπορεί να πιεστείς ή να ταλαιπωρηθείς, όμως με το Δία στο ζώδιό σου από τον Αύγουστο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου. Η φήμη σου θα ενισχυθεί. Νέα ξεκινήματα θα σε τονώσουν. Θα γίνουν νέες συνεργασίες με καλές αποδοχές. Προσοχή το Μάρτιο. Θα δημιουργηθούν ρήξεις και θα γίνουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Νομικά θέματα θα τα διαπραγματευτείς προς όφελός σου.
Οικονομικά, θα σου δοθούν ευκαιρίες να καλύψεις τις ανάγκες σου. Ενδεχομένως αποπληρώσεις και παλιά χρέη. Πιέσεις ή δυσκολίες θα είναι περαστικές. Απλοποίησε τις καταστάσεις. Σκέψου πρακτικά για να καλύψεις τις βασικές σου υποχρεώσεις. Αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

αστρολογικες  προβλεψεις 2015

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι το Μάρτιο, απέφυγε συμφωνίες και συμβόλαια γιατί τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα. Από κει και μετά, οι εξελίξεις θα είναι θεαματικές. Άνοδος και ξαφνικές αλλαγές θα υπάρξουν. Μην φοβηθείς να αλλάξεις τόπο, χώρο, πόστο. Μην φοβηθείς να κάνεις νέα πράγματα. Αν είσαι άνεργη, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο εξάμηνο, προχώρα με προσεκτικά βήματα. Το δεύτερο εξάμηνο, θα είναι πιο ξεκάθαρο καθώς θα έχεις τη στήριξη ανθρώπων που σε εκτιμούν. Το φθινόπωρο, μην αφήσεις τις ευκαιρίες να χαθούν κάνοντας λάθη λόγω βιασύνης. Νοέμβριο, Δεκέμβριο, νέοι δρόμοι ανοίγουν που σε οδηγούν στην κορυφή, με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.
Οικονομικά, μέχρι τον Ιούνιο, θα δεις τα λάθη σου για να προχωρήσεις παρακάτω. Θα ρυθμίσεις εκκρεμότητες και ίσως υπάρξει νέα πηγή εσόδων. Αγοραπωλησίες ευνοούνται.

Έγκυρες προβλέψεις όλο το 24ωρο!

αστρολογία 2015 ζώδια
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή τη χρονιά, θα ανταμειφθείς επαγγελματικά είτε με μια νέα πρόταση είτε με μια προαγωγή. Πιθανό το σενάριο να αλλάξεις καριέρα ή να κάνεις κάτι δικό σου. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου και πρόβαλε τον εαυτό σου. Ρίξε τους σπόρους για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις ριζικές αλλαγές ή να αναβαθμιστείς. Απέφυγε εντάσεις με συναδέλφους. Με το Δία στην Παρθένο από τον Αύγουστο, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Μην ανακοινώνεις σχέδια προτού υλοποιηθούν.
Οικονομικά, ο Κρόνος θα σου δώσει μαθήματα οικονομικής διαχείρισης. Αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται.

 

Για προσωπικές προβλέψεις με την τράπουλα DESTE καλέστε την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, θα χρειαστεί να δώσεις αγώνες στον επαγγελματικό στίβο το πρώτο εξάμηνο. Διαχειρίσου τα θέματά σου ανάλογα με τις εξελίξεις. Διαφύλαξε τα συμφέροντά σου και απέφυγε παγίδες με έξυπνους ελιγμούς. Απέφυγε νέα ξεκινήματα και συμφωνίες Μάρτιο και Σεπτέμβριο. Απέφυγε επίσης διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους. Το δεύτερο εξάμηνο ορίζει μια νέα εποχή που θα σε οδηγήσει σε άνοδο και μέσα στο 2016. Το καλοκαίρι, κάνε πράγματα που θα σε αναδείξουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και λύσε προβληματικές καταστάσεις.
Οικονομικά, κλείσε εκκρεμότητες ως τον Απρίλιο. Δικά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν. Το καλοκαίρι θα υπάρξει μια βελτίωση. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αυτή τη χρονιά, θα υπάρξουν ενισχύσεις και ευκαιρίες έστω και περιστασιακές. Ευνοείται το κλείσιμο εκκρεμοτήτων χρεών. Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, θα τα καταφέρεις.

 

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέα δεδομένα προκύπτουν στον επαγγελματικό χώρο. Μείνε προσηλωμένη στους στόχους σου. Βάλε σωστές βάσεις το πρώτο εξάμηνο για να δικαιωθείς το δεύτερο. Απρίλιο ως Ιούνιο θα δεις διαφορά, ειδικά αν έχεις δική σου επιχείρηση ή ψάχνεις για δουλειά. Προσοχή σε υπογραφές, συμφωνίες, λογαριασμούς τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Εύνοια υπάρχει και στο εξωτερικό. Προσοχή και σε εντάσεις με συναδέλφους ή μέσα στον οικογενειακό χώρο που αφορούν τα σχέδια και τους στόχους σου.
Το καλοκαίρι ανοίγουν οι ορίζοντές σου, όμως απέφυγε ενέργειες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ρύθμισε τις εκκρεμότητές σου για να δεις που βαδίζεις. Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι πιο βατό, θα υπάρξουν ελαφρύνσεις. Αναζήτησε την τύχη σου παντού. Αγοραπωλησίες ευνοούνται. Τους δυο τελευταίους μήνες, κάνε νέα ξεκινήματα. Η τύχη θα σε ανταμείψει.

 

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σε απασχολούν έντονα τα τελευταία χρόνια. Φέτος, τα δύσκολα περιορίζονται και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Ευνοούνται οι συνεργασίες με άλλους, σε διδάσκουν πολλά και σου φέρνουν σημαντικά οφέλη. Ευνοείται και το εξωτερικό. Το καλοκαίρι θα είναι λίγο φορτικό, μπορεί να αγχωθείς. Το φθινόπωρο, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις ενώ προς το τέλος του χρόνου μπορεί να αποκτήσεις μια νευραλγική θέση.
Οικονομικά, τα καλύτερα έρχονται από τον Αύγουστο. Θα βγάλεις χρήματα που θα σου επιτρέψουν μια καλύτερη ζωή. Θα κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις σε δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες, φορολογικά. Προσοχή το Μάρτιο και το Σεπτέμβριο σε ανατροπές.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΩΔΙΑ 2015
ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή τη χρονιά προβλέπονται αλλαγές χωροταξικές, έχεις να μάθεις πολλά. Μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις και δική σου επιχείρηση ή κάποιοι παράγοντες να σε αναγκάσουν να την κλείσεις. Μπορεί να στριμωχτείς με διάφορες υποχρεώσεις ή να αναλάβεις νέες ευθύνες και να χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου. Το δεύτερο εξάμηνο ευνοείται για νέες συνεργασίες. Η διαίσθησή σου θα είναι ισχυρή και η πορεία σου ανοδική έστω και με περιόδους απαιτητικές. Μέχρι τον Αύγουστο, θα αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Το καλοκαίρι, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Μείνε συνεπής και οργανωμένη. Το φθινόπωρο θα δεχτείς πιέσεις που πρέπει να διαχειριστείς σωστά για να πετύχεις.
Οικονομικά, αξιοποίησε τα ταλέντα σου και αγωνίσου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Προσοχή τον Απρίλιο και το Σεπτέμβριο. Θα σε απασχολήσουν δάνεια, κληρονομιές, επενδύσεις. Έξοδα θα δημιουργούνται από το σπίτι, οικογενειακά πρόσωπα ή τη δουλειά. Ισορρόπησε το budget σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. 

 

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

astrologikes provlepseis

 

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

~~> Ζωδια 2015: Πως θα εξελιχθουν τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σου τη νεα χρονια;

Ζωδια Φεβρουαριος 2015: Oι προβλεψεις του μηνα

Ζωδια Φεβρουαριος 2015: Oι προβλεψεις του μηνα

~~> Διάβασε εδώ τις ετήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου!

~~> Διάβασε εδώ τα ερωτικά και επαγγελματικά του κάθε ζωδίου!

~~> Ερωτικές προβλέψεις 2015: Tα αισθηματικά σε κάθε ζώδιο; 

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τί να περιμένουμε;

ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 4/2 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 19/2 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 11/2. ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΣΤΙΣ 20/2.

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιδράσεις του μήνα υπόσχονται να ανεβάσουν το ερωτικό θερμόμετρο. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να χαρίσουν στην καθημερινότητά σου ροζ αποχρώσεις. Η Πανσέληνος στις 4 θα ενισχύσει την ανάγκη σου να είσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Φεβρουάριος σε καλεί να εστιάσεις στην υλοποίηση των στόχων σου και στην άμεση τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία θα διευκολύνει τις προσπάθειές σου ενώ το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονο. Απόφυγε επικοινωνιακά λάθη ή να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα κύρους στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τη διατροφή σου.

Ζωδια Φεβρουαριος 2015
ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία Αφροδίτης και Άρη στον Κριό φέρνει καταλυτικές αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή. Οι σχέσεις σου μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με σκοπό να επαναπροσδιοριστούν. Αν είσαι μόνη, από τον φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία στις 19/2 με τη Νέα Σελήνη. Αν έχεις σχέση, η Πανσέληνος στις 4 θα απογειώσει το πάθος που σας ενώνει.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η καριέρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και αυτό τον μήνα. Ιδιαίτερα από τις 20 ο Άρης στον Κριό ευνοεί τις επαφές και τις συλλογικές δραστηριότητες, δίνοντάς σου τον απαραίτητο δυναμισμό για να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, καθώς άτομα κύρους θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου.

ΥΓΕΙΑ: Φρόντισε να ξεκουράζεσαι περισσότερο.

astrologikes provlepseis

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Αν και τον Φεβρουάριο το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην καριέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσεις τον σύντροφο και τις ανάγκες του. Απόφυγε τις εντάσεις, τουλάχιστον το α’ δεκαήμερο. Αν δεν έχεις σχέση, εκμεταλλεύσου το διάστημα μέχρι τις 22/2, καθώς η γοητεία σου δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο ένα πρόσωπο από τον φιλικό σου κύκλο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για την επαγγελματική σου εξέλιξη, καθώς θα έχεις την πλανητική εύνοια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 20 εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για την καριέρα σου, ειδικά αν ανήκεις στους Διδύμους του α’ δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και το κλείσιμο οικονομικών συμφωνιών.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκίνησε δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής στις 19/2 με τη Νέα Σελήνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία Άρη και Αφροδίτης (μέχρι τις 20) στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς αλλάζει την οπτική σου και απογειώνει τη γοητεία σου. Ειδικά αν ανήκεις στους Καρκίνους του α’ δεκαημέρου, θα ζήσεις το όνειρο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς προμηνύει μια περίοδο εύνοιας για την καριέρα σου. Όνειρα, φιλοδοξίες και στόχοι πλέον έχουν την εύνοια για να υλοποιηθούν. Η Νέα Σελήνη στις 19 στους Ιχθύς δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο – δραστηριότητα ή πνευματική εργασία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε καλεί να είσαι λίγο προσεκτική στις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα με την Πανσέληνο στις 4/2.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στις 4/2 σε καθιστά επιρρεπή σε μικροατυχήματα.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η συναισθηματική σου ζωή θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου τον Φεβρουάριο. Αν έχεις μια προβληματική σχέση, η Πανσέληνος στις 4 στο ζώδιό σου σε καλεί να εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες και να κάνεις μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Αν είσαι μόνη, μετά τις 11 πιθανόν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με προοπτικές.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η καριέρα και γενικότερα η επαγγελματική σου πορεία εξακολουθεί να σε προβληματίζει. Η παραμονή του Δία στο ζώδιό σου, αν και ανάδρομος, συνεχίζει να σε ευνοεί. Η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά, ειδικά αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, και υπόσχεται εκπλήρωση προσδοκιών, σταδιακή βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματική καταξίωση.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στις 4 ενισχύει την κυκλοθυμική σου διάθεση.
φτηνές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία του Ποσειδώνα, της Αφροδίτης και του Άρη στους Ιχθύς απογειώνει τη ρομαντική σου διάθεση και υπόσχεται να αναθερμάνει τη σχέση ή τον γάμο σου. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο υπόσχεται νέες γνωριμίες και βραδιές γεμάτες πάθος.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή -μέχρι τις 10- προκαλεί ασυνεννοησία με τους συνεργάτες και εντάσεις. Μετά τις 11 επανέρχεται σε ορθή πορεία και ευνοεί την προώθηση των επαγγελματικών σου στόχων και τη βελτίωση των οικονομικών σου. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό στις 20 δείχνει έντονη ενασχόληση με τα κληρονομικά ή την ακίνητη περιουσία.

HIGHLIGHT: Μετάθεσε το γενικό τσεκ-απ μετά τις 11/2.
ζωδια 2015

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο μήνας ξεκινά με αισιοδοξία και ρομαντική διάθεση. Η Αφροδίτη στoυς Ιχθύς μέχρι τις 20 φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και οι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, προσοχή στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 4/2, μην έρθεις σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύς διευρύνει τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, με αποτέλεσμα να διάγεις μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας και έμπνευσης. Αν και νιώθεις αρκετά κουρασμένη, είσαι πλέον έτοιμη να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Μετά τις 11 η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία ευνοεί τις νέες συνεργασίες και τη βελτίωση των εσόδων σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 υπόσχεται θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

ΥΓΕΙΑ: Η παραμονή του Άρη και της Αφροδίτης στους Ιχθύς μέχρι τις 20 εστιάζει την προσοχή σου σε θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ένας αρκετά σημαντικός μήνας για τα ερωτικά σου. Η παρουσία του Ποσειδώνα στους φιλικούς Ιχθύς βελτιώνει τα δεδομένα στη συναισθηματική σου ζωή και ευνοεί τα ρομαντικά ειδύλλια. Η Πανσέληνος στις 4 δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα καθιστώντας προβληματική την επικοινωνία με το σύντροφο, αν έχεις σχέση. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη στους Ιχθύς μέχρι τις 20 υπόσχεται να ερωτευτείς.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Επαγγελματικές εκκρεμότητες και η βελτίωση των οικονομικών θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου. Η Πανσέληνος στις 4 θα φορτίσει επικίνδυνα την ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο, γι′ αυτό προσοχή. Μετά τις 11/2 που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία ευνοείσαι, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δραστηριότητα ή για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Η Νέα Σελήνη στις 19 σε καλεί να ασχοληθείς με τη βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς μέχρι τις 20 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση και διεκδικείς δυναμικά την κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Η παραμονή του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε κάνει να εθελοτυφλείς στα “κακώς κείμενα” της υπάρχουσας σχέσης. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 19 ο έρωτας εμφανίζεται ξαφνικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το α’ δεκαήμερο οι καθυστερήσεις ή οι αναβολές στην υλοποίηση των επαγγελματικών σου σχεδίων προκαλούν εκνευρισμό. Μετά τις 11 όμως που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία η κατάσταση αποκαθίσταται. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 ευνοεί τις επαφές για νέες συνεργασίες. Το δεδομένο επικοινωνιακό σου χάρισμα, αλλά και η φαντασία σου υπόσχονται επαγγελματικές επιτυχίες.

ΥΓΕΙΑ:
Η Πανσέληνος στις 4 θα δοκιμάσει τις αντοχές σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αρχικά και κατόπιν στον Κριό (21/2) υπόσχεται να πραγματοποιήσει όλα τα ερωτικά σου όνειρα. Αν έχεις σχέση, είναι το κατάλληλο διάστημα για να την επισημοποιήσεις ή για να αποκτήσεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, πιθανόν μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Σε όλη τη διάρκεια του μήνα χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου, καθώς και να τακτοποιήσεις άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες. Ο Άρης από τους Ιχθύς σε καλεί να οργανώσεις καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου. Η βοήθεια των συνεργατών θα είναι πολύτιμη. Η Νέα Σελήνη στις 19 ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 10 προσοχή στις καταχρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο ανάδρομος Ερμής προκαλεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Η επαναφορά του σε ορθή πορεία στις 11 απογειώνει τη γοητεία σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 στον Υδροχόο υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 10 σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείριση των οικονομικών σου. Η Νέα Σελήνη στις 19 προωθεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, αρκεί να μην παρασυρθείς σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις και άσκοπες αγορές.

ΥΓΕΙΑ:
Προσοχή στα νεύρα και στις μετακινήσεις κοντά στην Πανσέληνο.

προβλεψεις ζώδια 2015
ΙΧΘΥΕΣ

EΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 διατηρεί το ρομαντικό σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή. Όμως αν έχεις σχέση, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για να γίνει πιο ουσιαστική η επικοινωνία σου με το σύντροφο. Η παραμονή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου επιτρέπει στη φαντασία και στο πάθος να απογειώσουν τις νύχτες σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ:
Ο Φεβρουάριος, τουλάχιστον μέχρι τις 10/2, θα χαρακτηριστεί από καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου. Όμως, μετά τις 11 ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία και εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή και δημιουργική περίοδο, ενώ στις 19 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί σε νέα ξεκινήματα ή συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου.

 προβλεψεις 2015
αστρολογικες  προβλεψεις 2015

 

Αναδρομος Ερμης στον Υδροχοο απο 21 Ιανουαριου εως 12 Φεβρουαριου

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο;

Ο Ερμής, που κυβερνά την σκέψη και την επικοινωνία, γυρνάει ανάδρομος στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου. Ο Υδροχόος, με κυβερνήτη τον Ουρανό, κάνει την επικοινωνία μας πιο γρήγορη.

Ανοιγόμαστε σε νέες πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες και ίσως γίνουμε λίγο πιο ψυχροί και λογικοί με τους άλλους. Οι κινήσεις μας θα έχουν χαρακτήρα ανθρωπιστικό ενώ τα λόγια μας μερικές φορές θα είναι λίγο καυστικά, ειρωνικά.

Θα επιδιώκουμε να είμαστε πιο ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και θα θέλουμε να δράσουμε ενάντια στο κατεστημένο. Θα κυριαρχεί το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη και πρωτότυπες ιδέες δύσκολα θα εφαρμοστούν λόγω αντίστασης στην αλλαγή.
Πως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αναδρομος Ερμης

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τον τομέα της φιλίας, των στόχων, των συλλογικών χώρων. Μπορεί οι φίλοι σου να σε μπερδεύουν, να είναι πιο απόμακροι ή να ανακαλύψεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι. Πρόσεχε την επικοινωνία σου μαζί τους ή και με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Κάποια ραντεβού ενδεχομένως αναβληθούν. Επανεξέτασε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και πάρε αποφάσεις όταν ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο θα φέρει μπερδέματα στον επαγγελματικό σου χώρο. Σκέψου αυτό το διάστημα την πορεία σου στην καριέρα αλλά μην πάρεις αποφάσεις γιατί δεν βλέπεις τώρα ξεκάθαρα. Προσοχή στην επικοινωνία σου με συναδέλφους ή ανώτερα πρόσωπα. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες για να προχωρήσεις μπροστά μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.
προβλεψεις ζώδια 2015
ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια, η φιλοσοφία, η θρησκεία αλλά και θέματα με συγγενείς συντρόφου. Αν έχεις επίσης νομικά θέματα να διεκπεραιώσεις, να περιμένεις αναβολές. Θέματα εμπορικά, διδασκαλίας, εκδόσεις και ανώτερη εκπαίδευση υπό εξέταση. Υπό επανεξέταση και οι αξίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο θα σε απασχολήσουν τα κοινά οικονομικά. Μην παίρνεις πρωτοβουλίες, ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις από κάποια βοήθεια που περιμένεις ή από κάποια τράπεζα. Μην στηρίζεσαι στα χρήματα του συντρόφου σου ή άλλου προσώπου γιατί θα απογοητευτείς. Μην ανοίγεις επίσης συζητήσεις για τα οικονομικά ή το σεξ με το σύντροφό σου γιατί δεν θα καταλήξετε πουθενά.

ΖΩΔΙΑ 2015

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σου. Μπορεί να σκέφτεσαι το παρελθόν ή να έχεις προβλήματα επικοινωνίας. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει και κάποια σχέση από το παρελθόν. Εντάσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Μην δώσεις συνέχεια, δες το βάθος και την ουσία των καταστάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο πρόσεχε τις παρεξηγήσεις και τα λόγια που κάνεις με συναδέρφους στον εργασιακό χώρο. Μην παρερμηνεύεις τα πράγματα. Μια νέα εργασία δεν ευνοείται αυτό το διάστημα εκτός και αν επιστρέψεις σε κάποια προηγούμενη θέση. Η εξέλιξη ή οι υποσχέσεις που σου δίνουν δεν θα είναι οι αναμενόμενες. Σκέψου επίσης αν είσαι ικανοποιημένη από την υπάρχουσα εργασία σου αλλά μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις τώρα ούτε να προχωρήσεις σε αλλαγές. Να είσαι προσεκτική και με προβλήματα υγείας.
αστρολογικες  προβλεψεις 2015
ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και έρωτες από το παρελθόν. Τίποτα όμως δεν θα προχωράει όπως θες, καλύτερα να περιμένεις την ορθή πορεία του Ερμή. Πρόσεξε την επικοινωνία σου με σύντροφο ή παιδιά. Η επιχειρηματικότητα και τα δημιουργικά σχέδια δεν ευνοούνται προς προώθηση. Ακυρώσεις ερωτικών ραντεβού είναι αναμενόμενες. Μην περιμένεις επίσης αυτό το διάστημα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες μας, την ψυχολογία μας. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια άλυτα θέματα ακινήτων ή θέματα με γονείς. Ανακαίνιση ή μετακομίσεις ή επιδιορθώσεις θα σε ταλαιπωρήσουν. Καλύτερα να αφήσεις οποιεσδήποτε εργασίες αφορούν το σπίτι όταν ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Είναι καλή περίοδος για να σκεφτείς κάποια πράγματα από το παρελθόν και να αλλάξεις πορεία.

αστρολογία

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, πρόσεχε την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια, τα μηνύματα, τα e-mails, τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις. Ευνοούνται τηλέφωνα με άτομα από το παρελθόν που έχεις καιρό να επικοινωνήσεις μαζί τους. Ευνοούνται επίσης ταξίδια σε μέρη που έχεις ξαναεπισκεφτεί και εφόσον είναι οργανωμένα λεπτομερώς. Η αλληλογραφία γενικά μπορεί να καθυστερεί ή να πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Πρόσεχε τα λόγια σου για να μην παρεξηγηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο επιστρέφουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην δανείζεσαι αυτό το διάστημα και μην κάνεις ανώφελες αγορές. Αντίθετα, προσπάθησε να κάνεις αποταμίευση, να σκεφτείς νέες πηγές εσόδων, που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Αν περιμένεις χρήματα να σου επιστρέψουν, θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Μην παίρνεις σοβαρού τύπου οικονομικές αποφάσεις τώρα.
αστρολογία 2015 ζώδια
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, είναι η καλύτερη στιγμή να δεις τον τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι, γιατί είναι υπέρ ή κατά σου. Πρόσεχε τα λόγια σου αυτό το διάστημα και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σου γιατί άλλα θα λες άλλα θα εννοείς. Μπορεί να νιώσεις ότι όλα παρερμηνεύονται, κάνε υπομονή μέχρι να γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, προσπάθησε να απαλλαχτείς από τους φόβους και τις λύπες του παρελθόντος που σε βασανίζουν. Δύσκολα θα καταφέρεις τώρα να ξεμπλέξεις καταστάσεις, θα κινείσαι σε λάθος κατεύθυνση. Δώσε χρόνο προς επανεξέταση καταστάσεων. Κρυφοί εχθροί ίσως βγουν τώρα στην επιφάνεια. Μια μοναξιά, μια απογοήτευση είναι πιθανά σενάρια αυτό το διάστημα. 

 

ζώδια σήμερα

 

αστρολόγος

 

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes