Ζωδια Ιουλιος 2015: Οι προβλεψεις του μηνα

Τι επιφυλάσσει η καρδιά του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 19 φέρνει στην επιφάνεια τα προβληματικά σημεία της σχέσης σου, δυσκολεύοντας την επικοινωνία με τον σύντροφο και παρασύροντάς σε σε παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, η Πανσέληνος στις 2/7 σε ευνοεί να φλερτάρεις αποτελεσματικά.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Η Νέα Σελήνη στις 16/7 θα σε ωθήσει να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, προκειμένου να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα νεύρα που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στις 2/7.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ8758768148

αστρολογία

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 19 υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, όμως στις 25 ξεκινά την ανάδρομη πορεία της δυσκολεύοντας τις συναισθηματικές σχέσεις, αφού δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Αν έχεις σχέση, είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να την ανανεώσεις κάνοντας κοινά πράγματα με τον σύντροφο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Ιούλιος είναι ένας θετικός μήνας για τα επαγγελματικά σου και δίνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, αύξηση των εσόδων σου και τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο στις 2, γιατί φορτίζει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διαφωνίες με τους συνεργάτες σου.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική στις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ρομαντικό διαγράφεται το σκηνικό, καθώς ενδιαφέροντα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και την αναστατώνουν ευχάριστα, αν δεν έχεις σχέση. Η παρουσία της Αφροδίτης αρχικά στον Λέοντα και κατόπιν στην Παρθένο, δεν θα σου επιτρέψει να πλήξεις. Αν έχεις σχέση, απόφυγε εντάσεις με τον σύντροφο στις 15/7.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 2 φορτίζει το κλίμα στον εργασιακό χώρο προκαλώντας προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους συνεργάτες. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα, αφού έσοδα και έξοδα δημιουργούν ανισορροπία στον ισολογισμό. Μια αύξηση, μια προαγωγή ή μια πρόταση για νέα συνεργασία είναι πιθανά στις 16 με τη Νέα Σελήνη.

ΥΓΕΙΑ: Τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι λίγο πεσμένα, γι’ αυτό φρόντισε περισσότερο τη διατροφή σου.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 2 φορτίζει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα, φέρνοντας στην επιφάνεια ό,τι σε ενοχλεί στη σχέση ή στον γάμο σου. Αν είσαι μόνη, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου στις 8 σε καθιστά πιο επικοινωνιακή, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας αντιφατικός μήνας για την καριέρα σου, καθώς το κλίμα θα είναι έκρυθμο στον εργασιακό χώρο. Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 15, για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα κύρους. Η Νέα Σελήνη όμως στις 16 στο ζώδιό σου, δρομολογεί ένα διάστημα καθοριστικών αλλαγών δίνοντάς σου την αποφασιστικότητα για να ασχοληθείς με την υλοποίηση των στόχων σου.

ΥΓΕΙΑ: Μερίμνησε για τυχόν στομαχικά προβλήματα.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική σου ζωή. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/7 αυξάνει τις προοπτικές για την επισημοποίηση της υπάρχουσας σχέσης ή τη δημιουργία καινούργιας. Αν είσαι μόνη, μετά τις 23 ενδέχεται να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το α’ δεκαπενθήμερο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για θέματα καριέρας. Οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται και σου δίνονται εξαιρετικές ευκαιρίες για την αύξηση των οικονομικών σου. Ωστόσο στις 15 προσπάθησε να είσαι συγκρατημένη, γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με συνεργάτες.

ΥΓΕΙΑ: Μετά τις 25 προσοχή στις μετακινήσεις και σε μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας. Η Πανσέληνος στις 2 εστιάζει την προσοχή στις σχέσεις σου και στην κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου απογειώνει τη γοητεία σου και τα αντρικά βλέμματα συγκεντρώνονται πάνω σου. Μετά τις 25 όμως σύγχυση και διλήμματα κυριαρχούν, με αποτέλεσμα να θολώνει η ορθή σου κρίση.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Οι πλανητικές επιρροές σε ευνοούν για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να καταξιωθείς στον εργασιακό σου χώρο και να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για κερδοφόρες συνεργασίες. Παρ’ όλα αυτά απόφυγε άσκοπα έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Χαίρεις άκρας υγείας.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Οι πλανητικές επιρροές σού δίνουν τη δύναμη να διαλύσεις τις αυταπάτες που πιθανόν να σκιάζουν την ερωτική σου ζωή. Αρκεί βεβαίως να μην κάνεις σπασπωδικές κινήσεις και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν είσαι μόνη, με τη Νέα Σελήνη στις 16 γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακή, με αποτέλεσμα κανείς να μη μένει ασυγκίνητος στη γοητεία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί τα σχέδιά σου, καθώς νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί βεβαίως να είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Μέχρι τις 25 μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά τα έσοδά σου, γιατί μετά ξεκινά η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, η οποία προμηνύει καθυστερήσεις και αναβολές.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε να καταπολεμήσεις το άγχος του τελευταίου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στις 2 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση ξυπνώντας καλά κρυμμένες επιθυμίες. Θα θελήσεις να ανανεώσεις τη σχέση με τον σύντροφό σου και να αποφασίσετε από κοινού την πορεία της. Αν είσαι ελεύθερη, η Νέα Σελήνη στις 16 φέρνει νέες γνωριμίες. Πιθανόν κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο να διεκδικήσει την προσοχή σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Πανσέληνος στις 2 σε ωθεί να τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις μεθοδικά τα επόμενα βήματά σου. Στις 16 η Νέα Σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες προωθώντας τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε να αποφασίσεις για κάποιες προτάσεις συνεργασίας ή για νέες συμφωνίες τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Αν θέλεις να κάνεις αλλαγή στην εμφάνισή σου, τόλμησέ την μέχρι τις 15.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση, αλλά και την ανάγκη σου να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, επανεξετάζοντας ψύχραιμα τα δεδομένα της. Αν είσαι μόνη, η Νέα Σελήνη στις 16 σε ευνοεί να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Μετά τις 25 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, γι’ αυτό να είσαι επιφυλακτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η Νέα Σελήνη στις 16 ενδέχεται να φέρει μια νέα προοπτική στα οικονομικά σου, γιατί δεν αποκλείεται διεύρυνση των επαγγελματικών σου οριζόντων και κατ’ επέκταση των εσόδων σου. Στις 23 ευνοούνται συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες με άτομα κύρους – σε αυτό βοηθά εξαιρετικά και η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις στομαχικές διαταραχές στα μέσα του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το σκηνικό στη συναισθηματική σου ζωή δεν θα σου επιτρέψει να πλήξεις. Μέχρι τις 8 οι πλανητικές επιρροές απογειώνουν τη ρομαντική σου διάθεση και δεν αποκλείεται ένα ταξιδάκι με τον σύντροφό σου, προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ωστόσο στις 15, εντάσεις και ζήλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και πιθανόν να οδηγήσουν σε ρήξη, γι’ αυτό ιδιαίτερη προσοχή. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 25 δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αν επιδείξεις τη δέουσα ψυχραιμία, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου δεδομένα, αλλά και να διεκδικήσεις αύξηση των αποδοχών σου. Επίσης, ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας για να στείλεις βιογραφικά, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας. Όσον αφορά τα οικονομικά, πολλά τα έξοδα – και αρκετά από αυτά σχετίζονται με το σπίτι ή κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο.

ΥΓΕΙΑ: Άλλαξε άμεσα διατροφικές συνήθειες.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18 φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου τη συναισθηματική σου ζωή και σε βοηθά να αποκαταστήσεις τη ρομαντική ατμόσφαιρα και την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας και δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και φλέρταρε με την ευτυχία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ένας μήνας έντονης κινητικότητας που σε παρακινεί να δραστηριοποιηθείς για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Λέοντα μέχρι τις 18/7 θα δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται και άτομα κύρους να αναγνωρίζουν τις ικανότητές σου. Μετά τις 25 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της και προκαλεί προβλήματα στις υπάρχουσες συνεργασίες.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στις μετακινήσεις σου στις 22/7.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΙΧΘΥΕΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ιούλιος θα είναι, χωρίς υπερβολή, ο ερωτικότερος μήνας της χρονιάς. Με τη λίμπιντο ανεβασμένη στα ύψη, σου δίνει ευκαιρίες για να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα. Αν είσαι μόνη, στις 8 η πλανητική εύνοια σου επιτρέπει να βρεις την ευτυχία ζώντας έναν καρμικό έρωτα, που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σου για πάντα. Μετά τις 25 η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει προβλήματα επικοινωνίας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Χρειάζεται να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Στην ουσία, ο Ιούλιος έχει λιγότερη πίεση και ανησυχία από τους δύο προηγούμενους μήνες και από τη Νέα Σελήνη στις 16 και μετά ξεπερνάς εμπόδια και εκμεταλλεύεσαι με τον πλέον συμφέροντα τρόπο τους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου.

ΥΓΕΙΑ: Ψυχολογικά και σωματικά θα υπάρξει βελτίωση μετά τις 16.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

Πανσεληνος στον Αιγοκερω στις 2 Ιουλιου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω βρίσκεται στο σπίτι του Κρόνου και συνδέεται με τα αποτελέσματα των πράξεών μας. Που πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί; Τι πρέπει να κάνουμε για να απελευθερωθούμε;

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί αναστάτωση, μια κρίσιμη συναισθηματική κατάσταση, μια κοινωνική κρίση. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο.

Η πανσέληνος αυτή θα φέρει εντάσεις και προβλήματα σε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ενώ μπορεί να δοθεί και ένα οριστικό τέλος σ’αυτές.

Θα χρειαστεί να κινηθούμε δυναμικά σε κάθε τομέα της ζωής μας για να δημιουργηθεί ασφάλεια και σταθερότητα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η οργάνωση και ο σωστός προγραμματισμός. Προσοχή στο θυμό για να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Παραιτήσεις για λόγους αρχής είναι πιθανές.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ8758768148

αστρολογία

Η πανσέληνος αυτή προσπαθεί να μας σκληραγωγήσει προκειμένου να γίνουμε πιο αυτόνομοι.
Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι τέλος πρώτου και αρχές δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά στις μοίρες 8-12.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει διλήμματα. Αντιμετώπισε ότι δεν σου αρέσει και αποδέξου την αλήθεια. Ενδεχομένως έχεις πολλά προβλήματα σε σπίτι και δουλειά. Έρχονται δύσκολες στιγμές στον τομέα της καριέρας. Λάθη βγαίνουν στην επιφάνεια και δημιουργούν αδιέξοδα. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις και ένα σημαντικό πρόσωπο. Άλλαξε τον τρόπο συμπεριφοράς σου και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό σε ότι αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σου ζητάει να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Ευνοούνται μακρινά ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Μπορεί να επωφεληθείς μέσα από εντάσεις και διαφωνίες. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα πας μπροστά. Εμπόριο, μελέτη, σχέσεις και συνεργασίες με εξωτερικό, επαφές με σημαντικά πρόσωπα θα έχουν θετική εξέλιξη.

 

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να τονώσει τα οικονομικά σου μέσα από μια προσφορά, ένα δάνειο, μια κληρονομιά. Ασχολήσου με αγοραπωλησίες και ρύθμισε τα οικονομικά σου βάρη. Όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις που θα κάνεις. Μάζεψε τα έξοδά σου και μην σκορπάς αλόγιστα. Φτιάξε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει τις ανάγκες σου. Κάνε καλές διαπραγματεύσεις και θα ωφεληθείς. Φλερτ και έρωτας ευνοούνται. Απέφυγε όμως τις ζήλιες και τις έντονες διεκδικήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σε κάνει φιλική και στοργική σε σχέσεις και συνεργασίες. Έχεις τη διάθεση να προσφέρεις και να βοηθήσεις τους άλλους. Θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Εντάσεις προβλέπονται σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου όμως την μεγαλύτερη ένταση θα την έχεις μέσα σου. Κάτσε και σκέψου τα λάθη σου και τι μπορείς να διορθώσεις. Πολλές σχέσεις ή συνεργασίες θα φτάσουν στο τέλος τους ή σε μια προσωρινή απομάκρυνση. Δες τις καταστάσεις με άλλη ματιά και κάνε ριζικές αλλαγές. Μην απογοητεύεσαι, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, ψάξου!

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει αιφνίδιες αναστατώσεις σε επαγγελματικές, κοινωνικές ή και νομικές υποθέσεις. Η προσοχή σου στρέφεται σε εργασία ή υγεία. Χαλάρωσε, ρίξε τους ρυθμούς σου και ξεκουράσου. Κόψε συνήθειες και καταχρήσεις που βλάπτουν την ψυχική και σωματική σου υγεία. Μπορεί να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι υποχρεώσεις σου επίσης θα είναι αυξημένες. Μια εξάντληση ή μια έντονη κούραση είναι πιθανόν να αισθανθείς. Κάνε σωστή διατροφή και άσκηση. Ερωτικά, μπορεί να ζεις κάποιες νοσηρές καταστάσεις καθώς δεν είσαι έτοιμη ακόμα να παραδεχτείς κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει τύχη στο πλευρό σου, σε κάνει δημοφιλή, απογειώνει τη διάθεσή σου.Ερωτικές σχέσεις ή σχέσεις με παιδιά σε απασχολούν πολύ. Ότι και αν γίνει θα είναι για το καλό σου. Ακόμα και κάποιες εντάσεις αν δημιουργηθούν, θα βγάλουν στην επιφάνεια αλήθειες. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος. Είναι καλό διάστημα για δημιουργία οικογένειας, για να ξεκαθαρίσεις πράγματα με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου ή με αγαπημένα πρόσωπα. Όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει διλήμματα. Καριέρα και οικογένεια σε διχάζουν. Εντάσεις προκαλούνται σ’ αυτούς τους τομείς, υπάρχουν διαφωνίες απόψεων και πολλά πράγματα παίρνουν εκρηκτική τροπή. Δύσκολο να τα έχεις καλά με όλους,δύσκολο να συμβιβαστείς με αυτά που θέλουν οι άλλοι. Θα κάνεις την επανάστασή σου για να ξυπνήσεις τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Κάνε αλλαγές στο περιβάλλον σου, μια μετακόμιση ευνοείται. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου αποφεύγοντας τους καβγάδες. Η κούραση θα είναι έντονη, μην φτάσεις στα όρια τον οργανισμό σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει ευαίσθητη, θέλεις να προσφέρεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Συγγενείς, σύμβουλοι, δάσκαλοι, δημόσιο μπορεί να σε πιέσουν. Οι κινήσεις σου, οι δημόσιες σχέσεις και οι γνωριμίες θα πιάσουν τόπο. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μια την άλλη. Πρόσεχε μόνο τον τρόπο που μιλάς για να μην παρερμηνευτούν τα λόγια σου. Να είσαι προσεκτική σε συμφωνίες και μετακινήσεις. Κάποια ταξίδια μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω ενισχύει το ενδιαφέρον σου για τα οικονομικά. Μια εξέλιξη μπορεί να σου δώσει θάρρος και να βγεις κερδισμένη. Είναι πιθανόν να πάρεις χρήματα που σου χρωστούν ή να αυξήσεις τις αποδοχές σου. Τα χρήματα έρχονται και φεύγουν από τα χέρια σου. Απέφυγε αγορές που δεν είναι απαραίτητες αυτή τη στιγμή. Αποταμίευσε για τις δύσκολες μέρες. Σταθεροποίησε καταστάσεις που μπορεί να αποτελέσουν νέες πηγές εισοδήματος στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος στο ζώδιό σου φέρνει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές σου ανάγκες. Πρόσεξε μην χάσεις την ψυχραιμία σου. Κάνε υπομονή και διατήρησε χαμηλούς τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες. Όλα είναι στο χέρι σου, όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις σου και τη διάθεσή σου. Κάνε προσεκτικές κινήσεις αν είσαι μπερδεμένη. Κάνε με αργά βήματα θετικές αλλαγές. Άλλαξε το περιβάλλον σου, την εμφάνισή σου και τα έσω σου για να αντιμετωπίσεις πιο εύκολα τις καταστάσεις.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ηπανσέληνος στον Αιγόκερω σου δίνει την ανάγκη να μείνεις μόνη ή την ανάγκη να κάνεις έναν απολογισμό. Προσοχή στην υγεία. Μπορεί να είσαι ανήσυχη για θέματα που αφορούν την εργασία. Έχεις πολλά πράγματα να σκεφτείς και θα χρειαστείς απομόνωση. Να δεις τα λάθη σου και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις. Τελείωνε με σχέσεις και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, ξεκαθάρισε παρελθοντικές ιστορίες, απομακρύνσου από πράγματα που δεν σου κάνουν καλό για να προχωρήσεις αποφασιστικά στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος στον Αιγόκερω σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, σου δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φιλίες.Μην μπερδέψεις αισθηματικά με φιλία. Μέσα από αποκαλύψεις και εντάσεις,θα ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σου.Κινήσου βάζοντας όρια και κανόνες για να βγεις κερδισμένη. Κάνε όνειρα,άλλαξε στόχους ή κάνε βελτιώσεις στους ήδη υπάρχοντες. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και σε βοηθούν να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μείνε μακριά από αδιέξοδες σχέσεις ή φιλίες που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

Ο Κρονος στο Σκορπιο εως τις 17 Σεπτεμβριου

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια; 

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου έρχεται για να κρίνει την μέχρι τώρα διαδρομή μας στις σχέσεις μας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε κινηθεί. Αν έχουμε δουλέψει τίμια, ειλικρινά και έχουμε αφιερωθεί σε ένα σκοπό, είναι βέβαιο πως θα μας ανταμείψει περισσότερο απ’ όσο έχουμε φανταστεί. Αν πάλι, οι προθέσεις μας ήταν δόλιες και είχαν σκοπό να βλάψουν τους άλλους, τότε το αποτέλεσμα δεν θα μας αρέσει καθόλου.

Ο Κρόνος είναι ένας δίκαιος δάσκαλος, είτε θα σε εξυψώσει είτε θα σου ξαναδώσει μαθήματα. Σχετίζεται με την ασφάλειά μας, οικονομική και συναισθηματική.

 

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

Ο Κρόνος στο Σκορπιό ανακινεί θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες με σκοπό να επιλυθούν οριστικά θέματα του παρελθόντος. Μια ρήξη ή ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που μας ταλαιπώρησαν είναι πιθανά σενάρια.. Μη φοβάσαι! Ο Κρόνος δεν αγγίζει ποτέ γάμους, σχέσεις ή συνεργασίες που στηρίζονται σε υγιείς βάσεις. Μας απομακρύνει από αυτές που εμείς οι ίδιοι έπρεπε να είχαμε από καιρό κλείσει αλλά δεν είχαμε την δύναμη να το κάνουμε. Τώρα θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μας αναγκάσουν να πάρουμε θέση απέναντι σε οτιδήποτε μας ταλαιπωρεί. Ο Κρόνος θα προκαλέσει συναισθηματικές αναταράξεις και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αλλαγή. Έρχεται λοιπόν ένα ξεκαθάρισμα σε οικονομικές εκκρεμότητες αλλά και σε ερωτικές σχέσεις. Ο Σκορπιός εξάλλου συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση.

Μέχρι τις 2/8 που θα είναι ανάδρομος ο Κρόνος, θα υπάρξουν πισωγυρίσματα και επιστροφές από το παρελθόν στις ερωτικές σχέσεις. Αυτές που θα αναζωπυρωθούν, θα αποκτήσουν γερές και στέρεες βάσεις. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα χρειαστούν το χρόνο τους για να σταθεροποιηθούν.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
Το ταξίδι αυτό στα υπόγεια του Πλούτωνα θα είναι δύσκολο. Τα σταθερά ζώδια θα ωριμάσουν περισσότερο και θα αποτινάξουν καταστάσεις που δεν είναι υγιείς και αυτό αφορά επαγγελματικές-οικογενειακές-προσωπικές σχέσεις.
Αν ανήκεις στο σταθερό σταυρό, πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου τις δεσμεύσεις σου καθώς θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου. Έχεις πολύ δουλειά μπροστά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος του, θα είσαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που βρίσκεσαι τώρα, θα μπορείς να διαμορφώσεις το πεπρωμένο σου. Όσο πιο γρήγορα κατανοήσεις το μάθημά σου, τόσο πιο γρήγορα θα εξελιχτείς. Το happy end βρίσκεται στα χέρια σου.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι της 28ης και 29ης μοίρας, δηλαδή οι γεννημένοι των τελευταίων πέντε ημερών των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δεις πιο ώριμα οικονομικά θέματα με τρίτους (δάνεια, κληρονομικά, διατροφές, αποζημιώσεις) καθώς και ερωτικά ζητήματα και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Θα πρέπει να κλείσουν μια και καλή τέτοιου είδους θέματα με οποιοδήποτε κόστος. Επιστροφή σε σχέσεις του παρελθόντος είναι πιθανή, θα τα βλέπεις τώρα όλα με πιο σοβαρή ματιά. Ένα επαγγελματικό κεφάλαιο επίσης μπορεί να κλείσει και να ανοίξει ένα νέο.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο, όλες οι σχέσεις σου αναθεωρούνται. Απομακρύνεσαι από τις προβληματικές, έρχεσαι πιο κοντά στις υγιείς. Κρίνεις αυστηρά όλους όσους σε περιτριγυρίζουν. Τέρμα η μιζέρια, τέρμα σε ότι έχει ξεφτίσει, οι αντιδράσεις σου θα είναι αμείλικτες. Αυτό μπορεί να αφορά ένα γάμο, μια σχέση, μια συνεργασία. Αν είσαι μόνη, ο Κρόνος θα σου φέρει μια δυνατή σχέση, με σοβαρές προδιαγραφές αλλά θα χρειαστεί το χρόνο της για να εξελιχτεί. Επιστροφές του παρελθόντος επίσης εξετάζονται σοβαρά. Δεν αποκλείεται και η αρχή μιας νέας ζωής στο εξωτερικό.

 

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό αφορά την εργασία και την καθημερινότητά σου. Οι κινήσεις σου μπορεί να είναι λίγο περιορισμένες και αυτό να σε πνίξει. Μην αντιδράσεις σπασμωδικά και διακόψεις συνεργασίες. Μπορεί επίσης να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάτι δικό σου αλλά αυτό πρέπει να γίνει με σύστημα, δομή, οργάνωση. Οι υποχρεώσεις σου αυτό το διάστημα θα είναι πολλές και απαιτητικές. Αν δουλέψεις σκληρά, θα κατακτήσεις τους στόχους σου. Η πειθαρχία είναι βασική τώρα. Είναι επίσης καλό διάστημα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, τη διατροφή, την άσκηση. Πρόσεχε, σε κάθε περίπτωση, να μην ξεπερνάς τα όριά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να επισημοποιήσεις μια σχέση, να ερωτευτείς, να πετύχεις δημιουργικά σχέδια και στόχους. Οι ιδέες σου θα είναι εποικοδομητικές και κερδοφόρες. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή, έστω και με δυσκολίες ή αν έχεις παιδιά, θα τους αφιερώσεις πιο ποιοτικό χρόνο. Αν είσαι μόνη, έρχεται ο έρωτας των ονείρων σου, ένας έρωτας που θα σε κάνει να αισθάνεσαι σταθερότητα και ασφάλεια. Επιστροφές σχέσεων του παρελθόντος ευνοούνται.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια, υποχρεώσεις και προβλήματα επιστρέφουν. Είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο διάστημα όπου θα αναγκαστείς να εστιάσεις σε αυτούς τους τομείς και να κλείσεις οποιοδήποτε θέμα εκκρεμεί. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια έστω και κάπως συγκρατημένα. Επίσης, είναι πιθανό να ασχοληθείς με ακίνητα ή με την υγεία ενός ηλικιωμένου προσώπου. Μια αλλαγή χώρου ευνοείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες, να ταξιδέψεις και να βρεθείς με άτομα με τα οποία υπήρξε απομάκρυνση. Οι διαφωνίες θα αποκατασταθούν, θα κάνεις ουσιαστικές επικοινωνίες. Η αναβίωση ενός έρωτα από το παρελθόν είναι πιθανή και μάλιστα θα έχει σοβαρή κατάληξη. Η δημιουργικότητα και οι ιδέες σου θα φέρουν και μια επαγγελματική άνοδο.

ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου, έξοδα αυξημένα ή μειωμένα έσοδα; Θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα κόψεις κάθε τι περιττό. Αν το έχεις κάνει ήδη αυτό, θα ανταμειφθείς. Γενικά, αυτό που σε απασχολεί είναι η ασφάλειά σου, υλική και συναισθηματική. Γι’ αυτό, θα έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή θα αποφασίσεις να δημιουργήσεις μια δική σου οικογένεια αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος, για άλλη μια φορά στο ζώδιό σου, σε αναγκάζει να δεις τη ζωή με πιο σοβαρή ματιά, να αξιολογήσεις την πορεία σου (επαγγελματική-προσωπική) και να πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να αποφασίσεις ένα νέο ξεκίνημα ή να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και αυτό να σε δυσκολέψει. Ερωτικά, αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να πας ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια καλή γνωριμία που θα χρειαστεί χρόνο για να εξελιχτεί. Τέλος, αν βρίσκεσαι σε έναν προβληματικό γάμο, οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να δώσεις ένα οριστικό τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος εγκαταλείπει για ένα διάστημα το ζώδιό σου και αυτό σε ανακουφίζει. Τώρα είναι ευκαιρία να σχεδιάσεις με ηρεμία τα επόμενα βήματά σου και να επαναξιολογήσεις καταστάσεις. Θα έχεις την ανάγκη να απομονωθείς, να ξεκουραστείς για να εμφανιστείς πλέον ξανά δυναμικά το φθινόπωρο. Τα έσοδά σου μπορεί να μειωθούν, όμως αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις νέους πόρους εσόδων. Εμπιστεύσου τα άτομα του περιβάλλοντός σου, άκου προσεκτικά τις συμβουλές τους. Μέτρα τις δυνάμεις σου και τις αποφάσεις σου ορθολογικά. Να θυμάσαι πως η απομόνωση είναι πάντα εποικοδομητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου επιστρέφει στο Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα όνειρα, τους στόχους σου και να βρεις τα πρόσωπα που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Οι φιλοδοξίες σου προωθούνται, νέα πρόσωπα σε πάνε μπροστά. Επιστροφές φίλων του παρελθόντος ευνοούνται. Τα έσοδά σου, μέσα από κάποιες δραστηριότητες, θα αυξηθούν.

 

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα επαγγελματικά σου. Οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Δώστα όλα και θα πετύχεις αρκεί ότι κάνεις να είναι οργανωμένο σωστά και να έχει μελετηθεί αναλυτικά. Μην ρισκάρεις, μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αρνητικά. Σχέσεις με ανωτέρους ευνοούνται. Μέσα από κούραση, κόπο και γερά θεμέλια θα φτάσεις στην κορυφή.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες και προκλήσεις. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Κάποιες καλές γνωριμίες επίσης θα σε βοηθήσουν να προωθηθείς. Οφέλη θα έχεις και από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από αυτό. Η επισημοποίηση μιας σχέσης επίσης ανοίγει προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον. Οι αποφάσεις σου θα πρέπει να είναι Κρόνιες, με σύστημα, δομή, οργάνωση, αρχές, σοβαρότητα, συνέπεια.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

 

Ζωδια 2015: Οι εξελιξεις της περιοδου σε επαγγελματικα και οικονομικα

Μέσα σ’αυτό το τόσο κρίσιμο διάστημα που διανύουμε, ας δούμε πως θα εξελιχτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα όλων των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Μέχρι τις 24 του μήνα, με Ερμή και Άρη στους Διδύμους, κάνε συμβόλαια και συμφωνίες. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μια επέκταση, ένα νέο ξεκίνημα ή να βρεις μια καλύτερη δουλειά. Μετά τις 25, ας είσαι πιο προσεκτική και ευέλικτη. Μπορείς να επωφεληθείς και από παλιές γνωριμίες.
Οικονομικά, ως τις 24, θα έχεις καλές προοπτικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο πλευρό σου ως το φθινόπωρο και οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία.

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός ο μήνας είναι η αρχή όσων θα ακολουθήσουν. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, αυξάνει τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα, στενεύει τα περιθώρια ενώ και κάποιοι νόμοι και κανονισμοί επιδρούν αποφασιστικά. Βλέπε ώριμα τις καταστάσεις, παίρνε αποφάσεις βάσει των συνθηκών, ας είσαι ανοιχτή στις συγκρίσεις και μην ρισκάρεις αν δεν αισθάνεσαι ασφαλής καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Οικονομικά, προσπάθησε να κάνεις συμβιβασμούς μετά τον Σεπτέμβριο, αγοραπωλησίες ή περιουσιακά ζητήματα τακτοποίησε τα επίσης τότε. Προσοχή στα έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με Ερμή και Άρη στο ζώδιό σου, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ανταγωνισμός. Μετά τις 25 του μήνα, τα πράγματα διευκολύνονται, μπορείς να βρεις μια εργασία, αν ψάχνεις, πιο άνετα. Συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, επίσης από τις 25 και για ένα μήνα περίπου, θα έχουν καλύτερη τύχη.
Δίας και Αφροδίτη ευνοούν τα οικονομικά σου ως τις 18 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει τύχη αλλά και προστασία από τα χειρότερα. Συμφωνίες και συμβόλαια ευνοούνται μετά τις 24 Ιουνίου. Τότε προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες ή να κάνεις αγοραπωλησίες.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό, από τις 15/6, θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην εργασία σου, τα σχέδιά σου προωθούνται. Θα συνειδητοποιήσεις τις καταστάσεις και θα κάνεις τις ανάλογες κινήσεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει έμπνευση και οφέλη από το εξωτερικό. Ως τις 24 Ιουνίου, προώθησε σημαντικά θέματα.
Δίας και Αφροδίτη εξυπηρετούν τα οικονομικά σου. Ως τις 24 Ιουνίου, θα έχεις κέρδος ή θα αποφύγεις απώλειες. Προχώρα σε συμφωνίες και συμβόλαια. Μετά τις 25/6, με τον Άρη στο ζώδιό σου, απαιτείται αυτοέλεγχος.

ΛΕΩΝ
Αυτό το μήνα ευνοούνται σπουδές, διαδίκτυο, εξωτερικό αλλά και η συλλογή πληροφοριών και ιδεών από τους άλλους. Θα χρειαστεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα καθότι οι άλλοι-εργοδότες, συγγενείς-θα σε κρίνουν αυστηρά. Θα χρειαστεί να μείνεις ευέλικτη βάσει και των εξωτερικών καταστάσεων. Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα. Κάνε τις σωστές κινήσεις, ακόμα και αν πρέπει να υποχωρήσεις.
Οικονομικά, θα τα καταφέρεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Να είσαι προσεκτική και νομότυπη όσον αφορά σπίτι, περιουσιακά, συγγενικά πρόσωπα.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αλλαγές και ανακατατάξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα μετά τις 15/6.Κάτι καλό θα συμβεί, κάποιο φωτάκι ανάβει. Αν χρειαστεί ως τις 24 Ιουνίου να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα ή παραχωρήσεις, περίμενε, θα βρεις λύσεις από τις 25 του μήνα και μετά. Από τότε, θα βρεις και εργασία αν ψάχνεις, οι προοπτικές θα είναι καλύτερες.
Οικονομικά, τα έξοδά σου είναι πολλά ή τα έσοδά σου μειώνονται, έστω και για λίγο.Μυστικές δοσοληψίες ευνοούνται. Σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι, η κατάσταση θα είναι πιο αισιόδοξη, οι προοπτικές καλυτερεύουν. Μετά τις 25/6, οι κινήσεις και οι επιλογές σου θα είναι πιο σίγουρες.

ΖΥΓΟΣ
Αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο θετικά παρόλο που το άγχος και το τρέξιμο σε κυριεύουν. Θα χρειαστεί να βρεις νέους συνεργάτες με σκοπό το κοινό όφελος. Θα χρειαστεί επίσης να αποδείξεις την αξία σου έναντι των ανταγωνιστών. Με Ήλιο και Άρη στους Διδύμους είναι βέβαιο πως θα πείθεις και θα υπερέχεις.
Με τον Κρόνο στο Σκορπιό όλο το καλοκαίρι, τα χρήματά σου θα φεύγουν για τις ανάγκες κοντινών προσώπων ή το σπίτι,ίσως και την τεχνολογία. Ο Κρόνος θα σε επηρεάσει ψυχολογικά και θα περιορίσει τις σπατάλες σου αλλά και τη διάθεσή σου για ανοίγματα στη δουλειά.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ρυθμοί ανεβαίνουν, συζητήσεις  και  επαφές αυξάνονται. Οι ευκαιρίες σου κλείνουν το μάτι. Αν είσαι  ελεύθερη επαγγελματίας, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες. Αν είσαι υπάλληλος, οι συνθήκες θα βελτιωθούν. Θα υπάρξουν καλές προοπτικές αν  κι  εσύ βάλεις λίγο το χεράκι σου.
Ο Δίας βοηθά τις επενδύσεις και τις  συνεργασίες και φέρνει ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται ομαδικά και να αναλύονται λεπτομερώς. Μετά τις 21/6, ίσως  πιεστείς  πολύ.Ο Κρόνος στο  ζώδιό σου όλο το καλοκαίρι δεν θα σε επιβαρύνει σε οικονομικά ζητήματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη νέα Σελήνη στις  16/6 στο απέναντι ζώδιο, μην μιλάς σε άλλους για τα σχέδιά σου για να μην χάσεις την ευκαιρία μέσα από τα χέρια σου. Έρχονται προκλήσεις  και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να πετύχεις. Θα σου δοθούν καλές επαγγελματικές ευκαιρίες τις τελευταίες μέρες του μήνα.
Με τον Ήλιο στον Καρκίνο από τις 21/6, θα αρχίσεις να αναπνέεις οικονομικά. Αν είσαι ικανή και κάνεις σωστά τη δουλειά σου, ο Κρόνος θα σε ανταμείψει. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, θα σου δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες για συναλλαγές. Οι ίδιες μέρες είναι θετικές αν θέλεις να ζητήσεις μια αύξηση ή να αναζητήσεις εργασία σε κάποιον άλλο εργασιακό χώρο.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΙούνιος είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να προσέχεις πολύ γιατί ακόμα κι αν δεν έχει συμβεί κάτι ως τώρα, θα συμβεί παρακάτω. Μην ρισκάρεις, μη συγκρούεσαι με ανώτερα πρόσωπα καθότι τώρα κλείνει ένας κύκλος που σε δυσκόλεψε πολύ σ’ αυτόν τον τομέα. Μέσα στο καλοκαίρι, θα ωριμάσεις και τίποτα δεν θα σου φαίνεται ακατόρθωτο.
Οικονομικά, κάποιες λύσεις ή προσφορές ή  ακόμα και μεγαλύτερη κατανόηση από τους άλλους, θα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση. Κινήσου άμεσα και μην χάνεις χρόνο. Κάνε αναθεωρήσεις και ελιγμούς σε διαπραγματεύσεις για να καλύψεις τις ανάγκες σου ακόμα κι αν έρθεις αντιμέτωπη με τα κοντινά σου πρόσωπα, ακόμα κι αν περιορίσεις την κοινωνική σου ζωή.

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είσαι συνεπής στον επαγγελματικό τομέα αυτό το μήνα. Κάνε ασφαλείς κινήσεις και  μην δημιουργείς προστριβές με ανώτερα πρόσωπα. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη και μην έχεις μεγάλες φιλοδοξίες αυτό το διάστημα. Τα έξοδά σου θα αυξηθούν για την ενίσχυση της εργασίας σου. Σκέψου διπλά πριν προχωρήσεις τα σχέδιά σου καθότι ένα λάθος θα είναι μοιραίο για την τσέπη σου. Προχώρα με σωστή οργάνωση!
Η νέα Σελήνη στις 16/6 μπορεί να ενισχύσει το πορτοφόλι σου, όμως κάποια άλλα έξοδα δεν θα την αφήσουν να φανεί. Κινήσου συνετά και κάνε σωστή διαχείριση. Μη ρισκάρεις, μην ακολουθείς υποσχέσεις και κάνεις αβέβαιες επενδύσεις. Κόψε περιττές δαπάνες για να καλύψεις τα έξοδα της καθημερινής σου ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ
Μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις σου και προσεκτική στα συμφέροντά  σου. Μη ρισκάρεις, μην κάνεις νέα ξεκινήματα. Προσπάθησε να διασφαλίσεις όσα έχεις καταφέρει. Απέφυγε τις εντάσεις στον εργασιακό τομέα, ενδεχομένως και να δεχτείς μια σκληρή κριτική. Μπορεί να αποφασίσεις και μια αλλαγή εργασιακού αντικειμένου.
Με τον Άρη στους Διδύμους, τα έξοδα τρέχουν.Οι επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις σε ξεζουμίζουν. Κοντινά σου πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τον οβολό σου. Προχώρα σε διαπραγματεύσεις και μην συζητάς με κανέναν τα οικονομικά σου σχέδια. Κοίτα πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του!

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

Νεα Σεληνη στους Διδυμους στις 16 Ιουνιου!

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Είναι μια σημαντική νέα Σελήνη για θέματα επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ταξιδιών, μεταφορών. Τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν θα πρέπει να στηρίζονται πάνω σε γερές βάσεις. Προσοχή σε συμφωνίες, υπογραφές, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένα. Αυτή η νέα Σελήνη ευνοεί τα γρήγορα ξεκινήματα. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα χρειαστεί να προσέξουν και να δώσουν βάση στις ανάγκες τους και να μην προχωρούν σύμφωνα με τα θέλω των άλλων. Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Αστρολογία και Ταρώ στο 9011404817!

προβλεψεις ζώδια 2015
ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει σε αλλαγές, σε νέες γνωριμίες και ανανέωση της καθημερινότητάς σου. Νέες ιδέες, μετακινήσεις, μετακομίσεις, σπουδές, πληροφορίες ευνοούνται. Μπορεί η διάθεσή σου να έχει σκαμπανεβάσματα και να μην ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Όμως τώρα θα καταλάβεις που πρέπει να επενδύσεις και ποιους πρέπει να αποφύγεις. Δημόσιες σχέσεις και συμφωνίες φέρνουν επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει σε αλλαγές στον οικονομικό τομέα. Επωφελείσαι από δάνεια, φόρους, χρηματοδοτήσεις. Θα χρειαστεί να ξεκολλήσεις για λίγο από το βόλεμα και να τα χειριστείς με λεπτότητα για να πετύχεις. Ερωτικά, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις το άτομο που αγαπάς, προσοχή σε ζήλιες και κτητικότητα. Παράνομοι ή αδιέξοδοι έρωτες θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ανανεώνει και σε προτρέπει σε αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Οι δυσκολίες τελείωσαν, τώρα κυριαρχούν ανοίγματα και αισιοδοξία. Άλλαξε την καθημερινότητά σου όσο περισσότερο μπορείς. Απομακρύνσου από δεδομένα και συνήθειες που δεν σου ταιριάζουν πια. Νιώσε ελεύθερη και δώσε χώρο για νέες δραστηριότητες και ταξίδια. Άνοιξε νέα κεφάλαια στη ζωή σου κάνοντας ριζικές αλλαγές όσο επίπονο και αν είναι αυτό.

Οι πιο έγκυρες προβλέψεις, στη φτηνότερη γραμμή της αγοράς!

ζώδια σήμερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε ψυχολογικό επίπεδο. Θα νιώσεις μια αναγέννηση, σαν να απαλλάσσεσαι από βαρίδια του παρελθόντος. Κάποια ρύθμιση, μια νέα ιδέα, ένας νόμος θα σε βοηθήσουν οικονομικά. Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς και για λίγο θέλοντας να κάνεις μια σκληρή αυτοκριτική. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχεις διάθεση για κοινωνικότητα, προτίμησε να μάθεις περισσότερο τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει την κοινωνικότητά σου και φέρνει νέους φίλους στη ζωή σου. Συνεννοείσαι καλύτερα, η επικοινωνία βελτιώνεται ενώ ευνοούνται και ταξίδια. Οι φιλοδοξίες σου μεγαλώνουν και δείχνεις αποφασισμένη να πετύχεις. Μπορεί να κουραστείς σε όλους τους τομείς, όμως πρέπει να το παλέψεις. Βούτα στα βαθιά όποιες και αν είναι οι συνέπειες. Τελείωνε με σχέσεις, φιλικές ή οικογενειακές που σε κρατάνε πίσω και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αλλαγές στον τρόπο που οι άλλοι αντιλαμβάνονται την εξωτερική σου εικόνα ή εσύ προσπαθείς να βγάλεις ένα νέο προφίλ. Κοινωνικά και επαγγελματικά θα τονωθείς, οι στόχοι σου επιτυγχάνονται. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις στενές σου σχέσεις, σε επαγγελματικά ή οικογενειακά, όμως έχεις τη δύναμη να τα καταφέρεις. Άσε πίσω σου ότι δεν σου ταιριάζει όσο και αν σε στεναχωρεί. Κοίτα μπροστά και άλλαξε το περιβάλλον σου για να ηρεμήσεις και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου με αισιοδοξία.

Η Φιλαρέτη Μπέκου έχει τις απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί! Τηλ 9011404721

φτηνές προβλέψεις

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε σπρώχνει να τολμήσεις να κάνεις ότι δίσταζες μέχρι τώρα. Μπορεί αυτό να είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μπορεί να ευνοηθείς σε ένα νομικό θέμα ή να ολοκληρώσεις μια πνευματική εργασία. Είσαι δημιουργική και γεμάτη ιδέες. Αυξάνεις τους ρυθμούς σου και κάνεις ουσιαστικές επικοινωνίες. Μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εντάσεις σε συζητήσεις ή μηνύματα αλλά αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτείς πιο σοβαρά κάποια πράγματα. Άλλαξε τη συμπεριφορά σου και απομακρύνσου από αρνητικά απέναντί σου άτομα. Διόρθωσε λάθη του παρελθόντος.

Το νέο μεταφυσικό κέντρο είναι εδώ με τους καλύτερους αστρολόγους στη διάθεση σου! Τηλ 8758768148

αστρολογία

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για ένα δάνειο, μια προσφορά, μια αγορά ή ακόμα και μια κληρονομιά. Προσπαθείς να βρεις νέες πηγές εσόδων και να κάνεις νέες συνεργασίες. Τα έξοδά σου δεν μειώνονται. Πρέπει αυτή τη φορά να παλέψεις και να ρισκάρεις από την αρχή, με νέες βάσεις σε οικονομικό αλλά και σε αισθηματικό επίπεδο. Ερωτικά, σε τραβούν οι έντονες καταστάσεις, οι δυναμικοί άνθρωποι, άτομα εξουσίας ή ακόμα και άτομα δεσμευμένα. Απόλαυσέ το χωρίς να περιμένεις σταθερότητα τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο σε προτρέπει σε ένα νέο ξεκίνημα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Τα ερωτικά σου θα βελτιωθούν, θα πάρεις δύναμη, το έχεις ανάγκη άλλωστε. Απομακρύνσου από σχέσεις που έχουν κολλήσει πάνω σου από συνήθεια ή κάθεσαι από υποχρέωση. Σε περιμένουν έντονες στιγμές, έρχονται μοιραίες σχέσεις ακόμα και από το παρελθόν αν δεν μπορείς να κόψεις γέφυρες. Ανανέωσέ τις, βάλε νέες βάσεις για να αποδίδουν καλύτερα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε  ΤΩΡΑ!

αστρολογικές προβλέψεις 2015

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους σε προτρέπει να βρεις μια νέα δουλειά, να αρχίσεις μια δίαιτα ή να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες. Χρησιμοποίησε τις δυνάμεις σου δημιουργικά. Μπορεί να αναλάβεις νέες ευθύνες, οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα δυσκολευτείς να βρεις χρόνο για ξεκούραση. Μπορεί να σε απασχολήσουν και θέματα υγείας, να αποφασίσεις μια δίαιτα ή μια πιο υγιεινή διατροφή, να φροντίσεις περισσότερο την εμφάνισή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις αλλαγές. Ένας νέος έρωτας ή ένας απόγονος ή ένα δημιουργικό σχέδιο παίρνουν σάρκα και οστά. Ανασυγκροτείσαι και διεκδικείς τις επιθυμίες σου, γεμίζεις αυτοπεποίθηση και τονώνεσαι. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Ο έρωτας είναι ξεχωριστός, βγαίνεις συχνά και περνάς όμορφα. Πρόσωπα από το παρελθόν επίσης επιστρέφουν ζητώντας άλλη μια ευκαιρία ή εσύ επιστρέφεις σ’αυτά. Το σίγουρο είναι ότι έρχεται μια νέα σχέση με πολύ καλές προοπτικές.

Ερωτικές προβλέψεις όλο το 24ωρο! Γιατί η καρδιά δεν έχει ωράριο!

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Ένα νέο σπίτι, ένας απόγονος, ένας συγκάτοικος είναι πιθανά σενάρια. Ανανεώσου ψυχολογικά. Μπορεί πάλι να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή στις σχέσεις σου με την οικογένεια. Άφησέ τα πίσω και κάνε μια νέα αρχή, μια μετακόμιση, μια αγοραπωλησία. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, ευνοείσαι. Μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση, είναι όμως αναγκαία. Πρέπει να απαγκιστρωθείς από πρόσωπα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Πρέπει να ηρεμήσεις και να κάνεις ένα βήμα παρακάτω σε κάθε τομέα.

 

Για προβλέψεις με την τράπουλα DESTE μίλα με την κα Αλεξάνδρα στο 9011 40 48 17!
ερωτικές προλβλέψεις

 

Powered by WordPress | Designed by: Download Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Themes Gallery and Download Premium WordPress Themes